Aktív témák
-
szepi79
őstag
válasz
Chandler #4685 üzenetére
szivesen.
buff: olyan hatás (általában mágikus), ami téged erősít. ha megiszol egy löttyöt, és megnő tőle a staminád, az már buffnak számít. a legtöbb kasztnak van valamilyen buffja, amivel a többieket erősíti, a legjobb bufferek a játékban a papok és a paladinok/sámánok, és asszem a rogue az egyetlen, akinek semmilyen buffja nincs. (de majd 1 nálam okosabb ember kiigazít).
a rugó az tényleg csak leathert tud viselni, de ez nem túl nagy gond (illetve PvPben nagyobb, mint PvEben), mivel instában nem kap sebzést, ha ügyes, szólóban pedig gyorsan ledarálja az ellent. PvPben pedig arra kell törekedni, hogy az ellenfél ne tudjon megmozdulni (különböző bénítási képességekkel) addig az x másodpercig, amíg kivégzed. ehhez azért jó felszerelés, és sok tapasztalat szükséges.
ha sebzésfanatikus vagy, akkor én a rugót javaslom.
de az se rossz, ha 2-3 karaktert felviszel 20as szintig, addigra nagyjából meglátod a kaszt erősségeit, és eldöntöd, melyik tetszik jobban, és azt folytatod, a többit meg pihenteted picit. -
Wolverine
félisten
válasz
Chandler #4685 üzenetére
DD: Damage Dealer, ő osztha a sebzést. Lehet rugó, warrior, lock, shadowpriest vagy mage alapesetben...
Buff: bármi, ami erősít (Mark/Gift of the Wild, Thorns, Power Word: Fortitude stb.)
A leather cucc ne zavarjon. Egy yóóó rugóba nem lehet elég sokat sebezni, mert mire összeszedné, addigra az ellenfél halott -
szepi79
őstag
válasz
Chandler #4679 üzenetére
warrior instában vagy tank lesz, vagy DD. esetleg a guild előirhatja, hogy csak akkor viszik le, ha tankol. ha meg protos a wari, nem fog sokat sebezni, igy pvpben sem lesz a legjobb. ha engedik, hogy DDzz, akkor talán még ez a legjobb választás.
sámli: healbot lesz belőle és buffer instában, pvpben vagy melee, vagy caster lesz. de a kettő egy talentezéssel (insta és pvp) nem megy.
paladin: kb. ugyanaz, annyi különbséggel, hogy a paladin pvpben egy közepes közelharcos lesz (hacsak nincs nagyon-nagyon jó cucca), viszont nehezen döglik meg.
ha mindkét szempont fontos, én a fentiek közül inkább a warriort javaslom, ezzel van a legtöbb esélyed.
DE: ha közelharci beállítottságú vagy, akkor a rugó lesz a te kasztod, a rugóval vannak olyan talentezések, ami megfelel mindkét célra (persze nem lesz tökéletes egyikre se), és nem nagyon szól bele a guild a talentezésedbe, csak 1 dolgod lesz: toljad a sebzést, de nagyon erősen. -
-
Wolverine
félisten
válasz
Chandler #4495 üzenetére
Csakhogy más-más talentkiosztás hatékony lvl20-on, 40-en lés 60-on
A succubus q-et SW-ben adják a Slaughtered Lamb fogadó pincéjében (ahol a VW-ot korábban), és a Barrensre kell érte menni, hordás területre
A legegyszerűbb, ha Westfallból leúszol Booty Baybe és áthajózol Ratchetbe. Utána visszafelé már mehetsz Ashenvale-en és Auberdine-en át Menethil Harbourba... (én a Ragnán így csináltam, és hatékonynak bizonyult
)
-
szepi79
őstag
válasz
Chandler #4447 üzenetére
ezzel tudod megidézni a warlock legkésőbb megszerezhető ''pet''-jét, a doomguardot.
kell hozzá 1db 1 aranyba kerülő komponens, meg egy 5fős party. elkezded a rituálét, ekkor a földre kerül egy tárgy, amire mind az 5 embernek rá kell kattintania. ha ez megvan, akkor egy véletlenszerűen kiválasztott ember a partiból meghal (akár a warlock is), és megidéződik a játék legkevésbbé használható petje. alapból ellenséges, és Enslave Demon-al kell mindig kordában tartani. igazából semmire nem lehet jól használni, a 4 ''alap-pet'' közül bármelyik sokkal hasznosabb.
esetleg 1 értelmes célja lehet, hogyha orosz rulettet akartok a haverokkal játszani wowon belül, arra nem rossz. -
Wolverine
félisten
válasz
Chandler #4352 üzenetére
Alapvetően nem - a külső exe-k használata tiltott, és a textúrát cserélő addonokat sem szikták szeretni.
Insta: összesezdsz magadhoz hasonló szintű 4 embert, és lehet menni, persze megfelelő összetételben (azaz tank - warrior/pala/feral druida - és healer - priest/pala/druida - nélkül el se indulj...) Odabent általában elitek vannak tömegben, szal egymagadban nincs sok esélyed
Horda oldalra többféleképpen is eljuthatsz (hajóval vagy gyalog), de ha RFC-be mennél, arról tegyél le: oda alacsony szinten nem lehet bemenni allysként, mert bedarálnak az őrök...
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
válasz
Chandler #4275 üzenetére
Csinálj egy maget is, és döntsd el
Mire vársz? Nekem van lockom, elég imba 40 felett... 40ig az egyik leggyengébb kaszt. 40 felett kezd nagyon tápos lenni, PVP-re nagyon erős, PVE-re is elég jó, viszont messze a legnehezebb a játék vele. Ha nem tanulod meg normálisan használni akkor szenvedés lesz, bár mire eljutsz 50+ig addigra úgyis megtanulodJa meg rengeteget kell innod, mert a leghamarabban fogy ki a manából. És folyamatosan kell soul sharodt farmolni, ami elég idegesítő, főleg, hogy 1 SH 1 helyet foglal inventory-ba
Blizz igazán csinálhatna valamit, hogy legalább 5öt lehessen egy stackba tenni...
Van magem is, szeretem is (főleg, mert tudok vizet meg kaját csinálni - tudom, beteg dolog ezért szeretni egy kasztot). Irdatlan DPS-t nyom, MOB-ozni nagyon jó vele, ha gáz van sheep / egyhelybe fagyasztással van sanszod menekülni. PVP-ben is elég jó, bár szvsz nem kimagaslóan. Ja és a nagyvárosokba bármikor teleportál6sz
(ez elég komoly dolog, kemény órákat spórolsz vele!)
-
sasa311
veterán
válasz
Chandler #4268 üzenetére
Nem.
Vagy csak egy nagyon-nagyon hosszú procedúra után a Blizzardal, amihez gondolom kell a játék számlájától kezdve az anyakönyvi-kivonatod is (ill. az eredeti tulajé).
Mivel az alapszerződés tiltja az acc. vétel-eladást, ezért azt ajánlom a Blizznek ilyet véletlen se írj, hgoy ''most vettem havertól...''
Ha becsületes embertől vetted változtatsd meg a pass-t meg a secret questiont (azt meglehet?) és akkor nem lesz gond.
-
anulu
félisten
válasz
Chandler #4249 üzenetére
Normál insták:
Ragefire Chasm (16+): 4
Deadmines (20+): 6
Wailing Caverns (21+): 7
Blackfathorn Deeps (26+): 6
Razorfen Kraul (30+): 6
Gnomeregan (28+): 5
Razorfen Downs (33+): 5
Scarlet Monastery (35+): 6
Uldaman (42+): 8
Zul'Farrak (45+): 8
Sunken Temple (49+): 6
Blackrock Depths (53+): 8
Lower Blackrock Spire (56+): 7
Upper Blackrock Spire - 10 fős (58+): 5
Dire Maul (58+): 15
Stratholme (58+): 13
Scholomance (60): 7
Raid insták:
20 fős:
Zul'Gurub: 13 (alap bossok + halas + 4 idézős)
Ruins of Ahn'Qiraj: 5
40 fős:
Onyxia's Lair: 1
Molten Core: 10
Blackwing Lair: 7
Temple of Ahn'Qiraj: 10
Naxxramas: 17
Outdoor:
Lord Kazzak
4 sárkány
amíg az összeset bevered, számolj egy jó 1,5-2év játékothacsak 60-on nem kerülsz be egy imba high lvl guildbe, de akkor is 1év minimum
sok sikert!
ui: sajna a Stockades instáról nincs infóm, soha nem is érdekelt, ott kb 5-7 boss lehetremélem, nem felejtettem ki egy instance-t sem
-
szepi79
őstag
válasz
Chandler #4183 üzenetére
60on nagyon megváltozik a játék. addig folyamatos volt a fejlődés, ezután már csak cuccokkal fejlődhetsz. megszűnik az ''üldözzük a XPt, csináljunk questeket'' szemlélet, és ''üldözzük az epixx tárgyakat, járjunk instába'' váltja fel. csakhogy az XPszerzés az elég jól tervezhető, a cuccok megszerzése sokkal jobban függ a szerencsétől is. ez most így leírva lehet, hogy nem tűnik nagy különbségnek, de hidd el, teljesen más lesz az egész. (ja, meg akik még nem érték el a 60at, állandóan segítséget fognak tőled kérni, mert ''neked már úgysincs dolgod'')
sokan vannak úgy vele, hogy feltornásznak egy karaktert 60ra, 1-2 hónapig még játszanak vele, ''valami hiányzik'', és kezdenek újat, a régivel meg csak instázni járnak, meg farmolni. -
szepi79
őstag
válasz
Chandler #4123 üzenetére
pénz felhasználása:
1. 60ig tanulás. az elején még nem sok, de 50 felett már 20-40g is elmehet tanulásra (2 szintenként)
2. paci. 40es szinten vehetsz magadnak lovat (90g), 60as szinten vehetsz magadnak epic lovat (800g) (megj.: az árak a repu és pvp rank valószínűsége alapján számolódtak)
3. küldetések/fegyverek: sok küldetés/fegyver olyan hozzávalókat kíván, amit te nem tudsz kifarmolni (összegyűjteni), ezt venned kell.
4. szakmád fejlesztése. egy komolyabb, rikta tárgy elkészítéséhez szükséges recept/terv nagyon-nagyon sokba kerülhet. (többszáz arany is akár). pl: az enchanter szakma elég jövedelmező lehet, de kell hozzá a végén 1 botokcsa, ami 100g körül van.
5. JAVÍTÁS: amint elkezdenek a cuccaid lilulni (a legendary (narancssárga) cuccokon kívül, amikből szerverenként 5-10 van, a lila színű tárgyak a legjobbak), ugrásszerűen megnő a javítási költséged. nekem most egy 7-8 halállal tarkított raid 8-9g körül van. (vagyis 3-4 óra alatt ''elverek ennyit'' - vagy még inkább elvernek rajtam ennyit)
6. fun. vannak totál haszontalan, de nagyon vicces ritka tárgyak. én nemrég vettem egy orb of deception-t (ez egy olyan tárgy, aminek a segítségével átváltozhatsz az ellenkező frakció egyik fajává. a gnómomból így 5 percre taurent csinál.) 225g-ért. azt nem tudom, hogy ért-e ennyit, de hogy sokat röhögök, az biztos
-
TommyGun
őstag
válasz
Chandler #4123 üzenetére
Hát ha nem is érzed hogy fontos lenne a lé majd az lesz hidd el....
Mikor teljesen kék cuccod lesz akkor már egy insta után javítás 1-2g lesz simán.....főleg ha meg is halsz párszor....halálozánál automatikusan -10% durability....
A varázslat tanulások is pénzbe kerülnek és LVL30-40 felé már 50s fele mozog egy egy spell tanulása 50-60 szint fele meg már 1g felett vannak....LVL40-en ugye 80-90 gold a paci....
LVL60-on meg vehetsz még gyorsabb pacit ami 800g körül mozog....14-16-os tatyót se lehet sűrün találni..14-es tatyó darabja 2-5g között mozog a 16-os tatyó meg 10-20g között attól függ éppen mennyi van AHban belőle...szal nem olcsó...
Olyan LVL40-ig nincs sok jelentősége a pénznek kivéve hogy pacit kell venned ha nem akarsz gyalogolni szégyenszemre még ekkor is
Ha warrior pala sámli vagy hunter vagy akkor meg a LVL40 más fordulópontot is hoz majd a pacin kívül...plate cuccok a wariknak paláknak tanulható trénernél ugye....sámli meg hunter bőrszerkó után mailt hordhat szintén...ilyenkor érdemes felszerelkezni újra...ezis lé...nem biztos hogy LVL40-re teljesen új cuccokat tudsz kifarmolni magadnak... -
Allien
veterán
válasz
Chandler #4123 üzenetére
De pénz kell a tanuláshoz is. Persze, 1 ezüst nem olyan sok, csak éppen nem 1 varázslat van, amit meg kellene tanulni, illetve, ugye a képességeket is pénzé osztogatják.
Most kicsit rágyúrtam a herb-re, és összejött több, mint 15 ezüst, pedig mindenre költök, amire kell. A karakterem meg most lett lvl8.
lehet, beadom valamelyik bankba, hátha kamatozik is.
Szerencsére a béta óta finomítottak a halálozáson, mert anno, teljessen leamortizálták a cuccosokat, amit pénzért kelett javítani, most kevesebbet veszít szerencsére, mert már 2x megpusztultam.Sajnos a pappal nem tudok úgy menni, mintha tank lennék.
Túl sérülékeny a drágasssszágom, és bizony 3 ellenfél már necces lehet, de, kettő is beteheti a kaput, ha rosszul forgolódik az ember.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged