- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
Aktív témák
-
szepi79
őstag
válasz
tjhooker464 #4560 üzenetére
(őstag) Meg még azt nem tudom, hogy van e értelme kék-öld cuccokban BWL be menni. Mindenesetre feljelentkezek.
nemcsak a kék-zöld cuccok a problémásak, de BWLbe sokkal nagyobb odafigyelés és fegyelem kell, ugyanis itt 1 ember hibája sokkal könnyebben kiwipe-olja az egész raidet. érdemes 20fős instákba járni, ezek nehezebbek, mint MC, gyorsabban tanulsz ott. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
tjhooker464 #4560 üzenetére
Ugyanezek előtt állok
Holnap után megyek full BWL-re, szombaton full MCre, úgy, hogy még egyik helyen sem voltam, és a cuccaim is kékek (a chestem zöld). Kíváncsi leszek, hogy mi sül ki belőle. -
Viktor77
titán
válasz
tjhooker464 #4540 üzenetére
Hogy tetszett első MC-d? -
Chandler
senior tag
válasz
tjhooker464 #4247 üzenetére
-
szepi79
őstag
válasz
tjhooker464 #4231 üzenetére
jah, elég könnyű volt, csak a gonosz mélerdémon nehogy felzabálja az egészet, mire ideérne...
-
szepi79
őstag
válasz
tjhooker464 #4226 üzenetére
SW: The empire srikes back, Quote=Master Yoda.
lécci küldd a csokit emailen. -
Arhquis
aktív tag
válasz
tjhooker464 #4196 üzenetére
Ez attól függ, milyen a karid.
Mert az egyik mumus kari a pap, aki akár 55-ön is tud már LBRS-be menni, hisz ütnie nem kell csak healelnie...
Minden instát alacsonyabb szinten képes kivégezni ha jó a csapat, ami iszonyatos xp forrás.
És pl strat baron oldalt 3-4x végigtolva 1 lvl up... -
sasa311
veterán
válasz
tjhooker464 #4121 üzenetére
farm = pénzgyűjtés
aztán, hogy ki hogy csinálja ( meesterséggel, gyájtögetéssel vagy droppal az már külön ügy) -
Esmein
nagyúr
válasz
tjhooker464 #4113 üzenetére
Majd kiélheted vele a vágyaid 60-on... Még sok is lesz ne félj.
-
Andras6800
senior tag
válasz
tjhooker464 #4054 üzenetére
Szerintem nekem PVE-re kelett volna menni, de most már nem hagyom ott a PVP-t! de azért köszi!
[Szerkesztve] -
válasz
tjhooker464 #4083 üzenetére
időt nem tudom, nem jegyeztem meg mikor kezdtem el
de jó sok pénzbe került, sztem 1000-1200g tutira megvolt amit elbasztam arra
és még csak most kell összeszednem a 800g-t ami nehezebb feladat mert mindig elköltöm a sok pénzt vmire
de majd most nem fogom
bár még gondolkozom rank11-en mert ott 90g a 100%os mount és szép ismajd még meglátom mi lesz
most egyenlőre farmoláson vagyok.
-
krokk
senior tag
válasz
tjhooker464 #4004 üzenetére
én egy 11 éves srácot ismerek nagyon jól játszik és van több lvl 60as karija is. norvég a srác. és jófej normális és alig lehet látni hogy 11éves elég komoly gondolkodású. de eléggé titkolja a korát mivel mindenki lenézi emiatt. nekem is 4 hónap ismerettség után mondta csak el addig 19nek mondta magát
-
anulu
félisten
válasz
tjhooker464 #4004 üzenetére
szerencsére azért vannak kivételek!
nálunk a guildben is vannak nagyon fiatalok, de jó fejek, és nagyon tudnak játszani
-
Allien
veterán
válasz
tjhooker464 #3999 üzenetére
Hát, ja, csak nehéz némelyikre bejutni, mert már fullos.
4000 -
sasa311
veterán
válasz
tjhooker464 #3988 üzenetére
én lockal szeretem őket
szerk:
#87re akart menni
+
Idiótákból van elég mindenholFőleg a 13 éves vérpro kiskölkökből, akiknek apuci vett egy lvl 60 karit és STV-be irtják vele a lvl 30-35öket mert egy igazi 60-as úgy elveri, ahogy kell
[Szerkesztve] -
MCGaiwer
addikt
válasz
tjhooker464 #3992 üzenetére
de enyi? érted, 50 emberből van négy értelmes... enneg nem fordítva kéne lenni? és még ugy is sok lenne a hülyékből...
-
Allien
veterán
válasz
tjhooker464 #3903 üzenetére
Az jó. Már ''csak'' a domború kártya hiányzik.
-
F-ECT$
titán
válasz
tjhooker464 #3634 üzenetére
Danke. Kb 5 hónap heti 2-3 nap bwl (napi 3 óra kb), de ezt úgy, hogy ott voltam minden first killnél. Ebben az 5 hónapban mondjuk az is benne van, hogy volt kb 1 hónap kiesés guild újraszervezés, és a lagos szerver miatt, valamint kb 1 hónapja vártam már az utolsó darabot. Ha egy olyan guildbe kerülsz, ahol már farmolják bwl-t, akkor akár 2-3 hét alatt is összejön
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
tjhooker464 #3388 üzenetére
Akkor lehet, hogy csak nekem vannak nagyon rossz tapasztalataim. A legelső rossz emlékem egyébként még Gnomereganhoz fűződik, ahol egy svéd srácnak poénból sikerült berántania a fél instát a partyra, és még jót is nevetett azon, hogy mennyire vicces a dolog.
-
válasz
tjhooker464 #3367 üzenetére
holnap mikor meg melyik oldalon fogsz nyomulni?
én holnap remélhetőleg 9-10kor már tuok gamelni csak reggel el kell mennem valahova és nemtom mikorra érek be dsl közelbe, Numyne vagy Yookee néven megtalálsz majd ally oldalon ha keresnél -
BatemanX
tag
válasz
tjhooker464 #2340 üzenetére
Nem, az én forgatókönyvemben szerepelnek olyan részek is, hogy a szerverek francia üzemeltetőinek Peugeotjai össze vannak hangolva a szerverekkel. Igy amikor a szerverek lagolnak, akkor blokkol a szervómotor és az ABS kiiktatja a fékeket. (Ha a valóságban így lenne, szerintem sokkal kevesebb gondunk lenne a laggal
).
-
anulu
félisten
válasz
tjhooker464 #2253 üzenetére
nekem a wari tier 0.5-ből egyedül a chest tetszik, de egyelőre az még nem is tudnám megrántani, mert nincs meg.
főleg azután, h quest rewardként megláttam ezt: [link] igazándiból minden más plate chest értelmét vesztette számomracsak a Zandalar Revered lesz nagy cumi ebből
-
Viktor77
titán
válasz
tjhooker464 #2243 üzenetére
Lett.
Az eleje érdekes volt, de jó móka volt.
Aztán 29-en leöltük Luci-t és Magma-t is, így elöttünk egy teljes hét a hátralévő bossokra. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
tjhooker464 #2198 üzenetére
Kipróbáltam, megtaláltam benne, amit kerestem.
Köszönöm. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
tjhooker464 #2198 üzenetére
Csak este fogom tudni, mindenképpen megírom, hogy mi a fejlemény.
-
válasz
tjhooker464 #2191 üzenetére
mivel nincs paladinom ilyen szakvéleménnyel nem szolgálhattam
-
F-ECT$
titán
válasz
tjhooker464 #2164 üzenetére
Lassan 1 éve nyomom már, és bár még nem unom, azért kezd egy picit elegem lenni abból, hogy nem bírom utolérni magam. Ez alatt azt értem, hogy mire végre kitakarítottuk bwl-t, és már csak 4-5 item kellene, hogy ''kész'' legyen a karim, akkor bejön aq40, és jön az 1.11 egy 18 bossos instával és tier 3 settel, szóval majd lehet megint az egész felszerelést cserélni. Persze ha meg már 3 hónapja full tier 2-ben lennék, akkor meg alig várnám az új itemeket, de egyelőre egy picit besokalltam (és az egész guild így van ezzel). Szerencsére aq40-et nem is erőltetjük, de ha Naxxramas is repugyűjtős halálra farmolós szarság lesz, akkor lehet, hogy a kiegészítőig pihentetem egy picit a lockomat...
-
válasz
tjhooker464 #2139 üzenetére
ok megkaptam prividet
-
krokk
senior tag
válasz
tjhooker464 #2139 üzenetére
gyere hozzánk
looney bloodsquirrel guild
nagyon ütős mindenki röhög rajtunk de nemtom miért
majd a mókushadsereg szétcincálja őket
-
Viktor77
titán
válasz
tjhooker464 #2140 üzenetére
Hoppá!
Hát akkor üdv nálunk, mégegyszer! -
válasz
tjhooker464 #2136 üzenetére
értem. és mi az ingame neved?
-
válasz
tjhooker464 #2134 üzenetére
van még két kérdés arra is válaszolj
-
válasz
tjhooker464 #2132 üzenetére
te nem hordás vagy
mi a neved?
hát allakhazam 190g-t ír ([link]) de az tuti hogy ennyiért nem megy el... 90-100 talán de lehet még az is sok. ilyenkor már mountra gyűjtenek az arcok de ha kifogsz egy gazdag altot akkor király
[Szerkesztve] -
krokk
senior tag
válasz
tjhooker464 #2071 üzenetére
ma reggel óta?... haverok simán jáccottak egész nap
engem meg a karakter listáig se enged sőt aztmondja hogy nincs karim és hogy bitzos hogy full szerveren akarok új karaktert csinálni??....
-
anulu
félisten
válasz
tjhooker464 #2036 üzenetére
???
-
F-ECT$
titán
válasz
tjhooker464 #1840 üzenetére
Honor rendszer előtt voltak jó kis raidek, bár a szar szerverek miatt leginkább kisebb városoknál. Nagyon jól szórakoztam mindig, és az sem mellékes, hogy a wow storyjához is közelebb áll egy város lerohanása, mint a zászlóőrzés... Ezzel szvsz nem veszne el a bg-k ''értelme'', mert a repus cuccokhoz csak bg-zéssel lehetne továbbra is hozzájutni, de aki városraideken akar résztvenni, annak a szórakozáson kívül a honor lenne a jutalma. (Pl fontosabb npc-kért járna pár k honor.)
-
válasz
tjhooker464 #1809 üzenetére
ja, de most nem az a legfontosabb
kell exalted darnassus-al és utána meg epic cica -
Darth_Revan
veterán
válasz
tjhooker464 #1709 üzenetére
Ha a Caverns of Time még nem nyitott ki,akkor hogy tudták teljesíteni ezt a questet?
Mert tudomásom szerint csak ott lehet majd az időben utazni
[Szerkesztve] -
maross
nagyúr
válasz
tjhooker464 #1669 üzenetére
fura hogy 7500es 9600kozott van, 2xolyan jo procival is ugyanannyit nyom...csak nem shared a memoriaja?
-
maross
nagyúr
válasz
tjhooker464 #1669 üzenetére
azt hogy hosszutavra nem terveznek vele, ha nem muszaj. pl orgrimmarban 2-5fps, egesz kellemetlen volt. ofkoz 800x600, full lebutitva minden. kulso tereken 10-12fps, belsokon tomegtol fugg, 15-25. wow miatt akartam lecserelni, de mar beletorodtem (ertsd van asztali gepem, nem jatszom mar notebookon
).
-
válasz
tjhooker464 #1667 üzenetére
ilyet talált gugli
[link]
olvasd el meg van asszem pár link onnan elfele, meg magyaráznak vmit ph-rol is lehet van itt is teszt. keress rá -
maross
nagyúr
válasz
tjhooker464 #1667 üzenetére
en notim 1600os p4, 1giga rammal, 7500os radeon videokarival. nem egy leanyalom rajta wowozni, de nem lehetetlen...nem tudom azx200 milyen szinten van ez a 7500os, de 4000pont felett van 3dm01ben. szerintem mindenfelekepp kerj egy 3dmark eredmenyt mielott megveszed, az kiindulasnak nagyon jo..esetleg keress ra neten.
[Szerkesztve] -
válasz
tjhooker464 #1664 üzenetére
nekem gf4 mx440 64mb-os volt a szerencsétlen
minden le volt véve minimumra, de asszem 1024*768at megtartottam, de lehet hogy csak 800*600 volt.
ekkor zárt térben elég jol ment olyan 25-30fps, de mikor kimentem nyílt térre 18 volt a max, volt hogy 10-12 volt.
ha csak karit akarsz nézni illetve üzletelni akkor sztem arra elég leszbár nemtom atix200hol helyezkedik el gf440hez képest de sztem följebb
-
F-ECT$
titán
válasz
tjhooker464 #1664 üzenetére
A legszarabb gép amin nyomtam egy 1 ghz-es celeron, 256 mb rammal és egy szar videókártya (talán integrált?) volt. Ony raidet kellett rajta végigszenvednem, kb 2 fps-sel és 2 másodperces késéssel történt minden
-
asimov
aktív tag
válasz
tjhooker464 #1594 üzenetére
Találtunk egy 49-es warriort, aki épp akkor vett egy epic kardot, ugyhogy fel akarta vinni a kard skilljét. Ennek folyományaként megfeküdt Mograine és Whitemane is.
Ui.: és Tharr meglépte a 38-at+ megnyerte ezt: [link]
Egész kellemes este volt.
[Szerkesztve]
Na még egy ui.: állítom egy lvl 35-ös war nem tartotta volna olyan jól az agrót, mint te tetted!
Grat, csak így tovább!
[Szerkesztve] -
asimov
aktív tag
válasz
tjhooker464 #1590 üzenetére
lol, szia Haribo
Haribo az egyetlen medve, akit nem lehet skinnelni ha megpusztul...
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
tjhooker464 #1590 üzenetére
Ne várd el, hogy ugyanolyan jó tank legyél, mint egy wari, olyan jó healer, mint egy pap, és olyan jó dd, mint egy rugó, és akkor nem fogsz ilyenek miatt izgulni
-
TommyGun
őstag
válasz
tjhooker464 #1393 üzenetére
kavicsokat dobálnak el, én egy küldi alatt megöltem belőel vagy 15-öt és majd 1 aranyat kaptam a sok szarért amit dobnak, az egyik dobott egy 30s érő gyűrűt is....
-
F-ECT$
titán
válasz
tjhooker464 #1020 üzenetére
Ez eléggé valószínűtlen szvsz.
-
Viktor77
titán
válasz
tjhooker464 #865 üzenetére
Erre gondoltál? [link]
-
maross
nagyúr
válasz
tjhooker464 #746 üzenetére
en herbara eskudnek..most neztem ah-t, lenyegeben minden 20as stack noveny amire szukseg lenne 15-20g kozott van eszmeletlen..dreamfoil,mountain silversage,gromsblood, icecap..
szerk:hozzateszem a realis ara a fele, 7g-s novenyek kb.
[Szerkesztve] -
maross
nagyúr
válasz
tjhooker464 #744 üzenetére
jo kerdes, mindketto jo love. talan szerverfuggo, kerdezz ott embereket
.
-
válasz
tjhooker464 #710 üzenetére
hali. látom már Esmein is segített. én itt tudom állítani hogy mit lássak
party mods / text position
és lehet 7 félét állítgatni, nekem 2-esen van -
Esmein
nagyúr
válasz
tjhooker464 #715 üzenetére
ha raidekre jársz a klánoddal, úgyis kötelező lesz a ctraid...
-
Esmein
nagyúr
válasz
tjhooker464 #713 üzenetére
Be kell kapcsolni azt hogy '' Show outside raid'' Akkor raiden kívül is mutatja az embereket.
-
Esmein
nagyúr
válasz
tjhooker464 #710 üzenetére
CTraidben kapcsold be az Emergency monitort, az mindig mutatja hogy ki az 5 legsérültebb egyed, mennyi hiányzik nekik és egy bárt mutat hány százalékon vannak. Én csak az alapján healeltem.
-
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #639 üzenetére
Ja vagy úgy...nekem AoE-ről egyből az Arcane Explosion ugrik be....ez meg ugye annak a priesztes tükörképe, azért gondoltam...de akkor nem szóltam
-
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #637 üzenetére
Holy nova nem AoE-heal?(Még ha lightos is)
-
F-ECT$
titán
válasz
tjhooker464 #627 üzenetére
[link] - ennek az első 2 hozzászólására gondolsz? Mert ez semmit sem jelent...
-
F-ECT$
titán
válasz
tjhooker464 #625 üzenetére
Arathor tele van. Ha jól tudom, akkor nem tudsz rajta új karit indítani, csak akkor ha van már rajta legalább egy.
-
válasz
tjhooker464 #628 üzenetére
mage ? az tök jo
mire meglesz 60 kb akkora jön ki akkor ha az lesz következő
-
válasz
tjhooker464 #625 üzenetére
mindig lesznek kis karik is
és ha nem uj szerveren inditod akkor nagyobb a vszinüsége hogy valami nagyobb karinak az altja és tudja a dörgést és elkerülöd a kis pisiseket -
válasz
tjhooker464 #599 üzenetére
sztem jobb ha van egy bejáratott szerver vagy ahol vannak haverok.
de a legjobb mégis az hogy ha már van egy 60as karid azon a szerveren és segíti a kicsit. -
steveetm
őstag
válasz
tjhooker464 #593 üzenetére
Darkshore és moonglade között.
Asszem allys griffről látni lehet őket félúton, de ezt asszem érthető okoból nem tom megerősíteni
Van egyébként egy jó kis zg-s moviem is, azt most kódolom
Üdv.: steveetm -
tjhooker464
őstag
válasz
tjhooker464 #380 üzenetére
Itt lemaradt a link....
-
F-ECT$
titán
válasz
tjhooker464 #380 üzenetére
Szép lesz. Érdemes néha a hivatalos oldalakat is nézni... [link]
-
válasz
tjhooker464 #374 üzenetére
nem hiszem hogy harc lenne
nálunk a druidok közül asszem 2en vagyunk feralosokvan egy balance-os asszem, többi meg reszto
-
Esmein
nagyúr
válasz
tjhooker464 #359 üzenetére
A warriorok büszkék arra amijük maradt, nem nagyon fognak hagyni tankolni
-
Esmein
nagyúr
válasz
tjhooker464 #357 üzenetére
resto maciként int spirit cuccban nem hiszem, hogy tudnál tankolni ... Bár fene tudja, 20 feral talenttel miért ne.
-
Esmein
nagyúr
válasz
tjhooker464 #355 üzenetére
Szerintem 31 pont elég restoba, többit én feralba raknám a helyedben. De ha tényleg kemény healer akarsz lenni, akkor 46 pontot el lehet költeni.
Warrior is tud tankolni, pala is, sámán is, ki hogy. Én warriort vinnék még 1-2 patchig amíg nem nerfelik le őket clothra. -
Esmein
nagyúr
válasz
tjhooker464 #352 üzenetére
Átjöttem allyba. Btw, akár egy strat scarlet 10 fős raidet is végig tudsz healelni, ha van egy sámán aki rak cleanse disease totemet.
-
Esmein
nagyúr
válasz
tjhooker464 #328 üzenetére
Fejlődni szerintem full feral, utána talenteltem át 5/0/46-ra. De már töröltem.
-
maross
nagyúr
válasz
tjhooker464 #328 üzenetére
druiddal amig nem vagy 60, sztem reston nature swiftnessig, millioszor eletet ment, tobbit meg feralra
.
-
F-ECT$
titán
válasz
tjhooker464 #320 üzenetére
Nézegesd a hivatalos fórumot, én konkrétumról nem tudok.
-
Esmein
nagyúr
válasz
tjhooker464 #311 üzenetére
2 tonna buff van rajta, 3 healer a seggében, 31/21 bugos talenttel (ahol +20% damos deathwish megvan neki mortal strike mellé) + félóra linkelt cooldownú recklessness + rank 14 1.8-as high warlord fegyver. Most nerfelték a sweeping strikest, a sword spec-et és az enraget.
Aki nem hiszi el, hogy a warrior túl van balancolva, az csináljon egy altot -
Esmein
nagyúr
válasz
tjhooker464 #121 üzenetére
Miért indíts druidát :
Mert tudsz ugyanannyit, ugyanolyan gyorsan healelni, mint egy pap, csupán talentelés kérdése. Lehetsz mainhealer instákban, mt healer, combatrez elég jól tud esni bossfight alatt és druidból nagyon kevés van, azt mindenhova keresik.
A különbségek : A druidnak nincsen 1.5 seces healje, míg a sámánoknak és a papoknak van Lesser healing wave meg Lesser heal talán. Druidnak a leggyorsabb castolású healje a Regrowth, ami 2 sec. Ezért fokozottan kell figyelni a ninjahealekre( a pap hiába kezdi később a castolást, hamarabb ér be és te fölöslegesen, overbe healeltél ) Továbbá nem igazán van jól használható 1000 körüli healje ( én rank 5 healing touchot használok ).
Erőssége: a regrowth nekem már 1950-2000 körül crittel, amire talenttel együtt kb 65-70% esély van, további 21 sec alatt még 1300-1400 hpt tölt vissza ( 188-as tickek ). A másik nagyon hasznos healed a rejuvenation lesz, 12 sec alatt 4 tick, tickenként nekem most 284-et healel. A papoké sokkal kisebbeket tölt. Tehát a druida a healing on time mestere -> ha kivonják a forgalomból pl silence-el vagy stunnal, akkor is még elég sokáig tarthatja a hpját azoknak akik kaptak ilyesmi healt. További előnyük még a papokkal szemben a medve és a cica forma. Nekem 5300 armorom van medve formában, tehát fade helyett, ha agrot veszít a tank még mindig marad esélyem életben maradni, amíg újra visszaszerzi. A cicafrom miatt pedig mehetsz stealth runokra, meg sok egyéb helyre jól jöhet.
Van továbbá nature's swiftnesse, amivel ha rank 10-es healing touchot tolsz el, akkor 2600 hp instant töltés, vagy 4000 critben. Van még 6 percenként innervate, ami neked sok mindent nem jelent instában, papokra fogod pakolni.
A pap előnye, hogy a manaregen ugyanannyi spirit után több, mint a druidnál ( a druida 2/3-át kapja 100 spirit után, mint a pap). Van 1000 körüli, ráadásul 1.5 seces heal, továbbá talentek a mana növelésére. (6k körül vagyok most druiddal full buffal, pedig van már egykét cenarion is). Előny még továbbá, hogy az emberek köztudatában a pap mint top healer szerepel, ezért hamarabb visznek 1 papot instanceba healernek, mint egy druidát.
Az pedig, hogy gyengébb lenne egyik a másiknál, szerintem hülyeség. Druiddal 3. voltam legutóbb mc-ben a healing doneban egy pap és egy sámán után. Overheal nélkül második, pedig volt pap és sámán bőven, akinek csak a heal volt a dolga.
Talentezés, cucc és igyekvés kérdése csupán, hogy mennyire vagy elől a listán.
u.i.: druida poisont és curse-t, a pap diseaset és magicet tud leszedni. A pap undeadet, a druid beastet és dragonkint tud kivonni a forgalomból. -
F-ECT$
titán
válasz
Indíts egy papot és druidát is, és mindig azzal játssz, amelyiknek van pihixp-je
-
maross
nagyúr
válasz
druid most jo valasztas, a legujabb instaban szukseg lesz ra
. amugy gyengebb healer, de van innervatje, az +3-5 ezer mana magara vagy masra + univerzalisabb, sztem erdekesebb jatszani vele. priest meg mindig kell, azzal nehez hibazni
.
-
-Jackson-
őstag
válasz
tjhooker464 #69 üzenetére
ez egy szerencsés duplacrit (lehet kisebbet is critelni). nem mellesleg rank 11 vagyok, AB/AV exalted cuccokkal, szerintem megérdemlem hogy a fele ennyire felszerelt ellent pikk-pakk levágjam
Apophis én nemvágom te milyen cuccokkal nyomod, de én még életemben nemláttam ''alap'' 4k-s critet mágustól. eddigi legnagyobb amit mage-től kaptam, az 3.3k-s crit volt, berserking buffal. ugyanezzel a buffal 2.5k-s mortalt osztottam már ruhásra, azért nem olyan egetverő a különbség(főleg hogy az a 3.3k igazából csak 3k, a berserker stance miatt).
az arcane power - unstable power - még valami imba cucc-os 3 percenkénti durvulások egyértelműen nerfért kiáltanak. vagy legyen recklessness is 3 perces cd-n a 30 helyett(és ott azért én +30% dmg-t kapok).
de igazából nem akarok itt nagyon flamelgetni, semmi bajom a mágusokkal, legtöbbször valamelyik hunter haver petjének csinálok vacsit belőlük. sokkal inkább zavarnak az 1800 feletti aimedshot critek plate armoron.
más: 2k-s ravage druidtól az milyen? nagyon elvannak szabadulva az indulatok, főleg az átdolgozott kasztoknál (egyedül a warrior lett gyengébb mint volt közülük)
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Mazda topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest