- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
DaveNo1 #4882 üzenetére
Sajnos ritkán tudok hétköznap játszani, és olyankor sem jut időm BGre. MA PLD full MC lesz este, holnap BWL, a többi napon meg csak kis időre léptem fel, pld AQ bogár miatt.
Egyébként én is az AV exaltedre gyúrok a healer offhand miatt. Sajnos a Ragnán tényleg ritka, hogy az ally nyer, általában a horda hamar betör az allys bázisig, és ott 1-2 órát állunk a híd környékén. Ez a legjobb, mert kegyetlenül jön a repu ilyenkor.
UBRS után hatalmas kihívás lesz ZG. Készüljetek rendesen. Amit tudtok, poly, sap, és egyesével zúzzátok le a mobokat. A legegyszerűbb boss a kígyós, azt talán le fogjátok tudni nyomni, ha eléjuttok odáig.
Szombaton viszont egész nap AVzni fogok, néha megszakítom egy-két scholoval/strattal, mert ott is kell a repu Naxx kulcs miatt. -
sasa311
veterán
válasz
DaveNo1 #4889 üzenetére
Tudom, hogy lvl 40-es ingyen van, lassan már az epic ló questet csinálom
Azért érdekel mennyi kedvezmény jár a mountokból exalteden, mert az ugye bind when equipped, úgyhogy meg tudom venni másnak is akár.
Úgyhogy ha pl meg tudom venni a 40es mountot pl 30G-vel olcsóbban és 20al olcsóbban odaadom egy 40-esnek, ő is jól járt, mert megspórolt 20G-t meg én is mert kerestem 10et
Epic lónál hasonló.
Meg mivel nagyon szeretem a PVP-t, erősen gondolkodok rajta, hogy egy sima mount is kéne, mert azt olvastam mindenhol, hogy az epic mount idézése nagyon sok manába kerül, ami BG-ben nem túl előnyös. Az AV exalted meglesz hamar, akkor ugye 650G-ért vehetném a Kos-t, de az annyira nem jön beÚgyhogy ha SW exalteddel 650ért kapnék egy epic lovat inkább azt venném
-
steveetm
őstag
válasz
DaveNo1 #4801 üzenetére
''Mondjuk azt is elmondhatnánk hogy nem sok köze vana be-kneka hordához, sőt a be-k és a draneiek együtt harcoltak w3 ft-ben na de mind1...eléggé meglettek kuszálva a dolgok''
Hát azok után hogy az emberek vágóhídra küldték a blood11et, aztán a még ki is akarták irtani őket, nem igazán lehetne azt mondani hogy közük van az allyhoz. És ezek után kaptak segítséget draeniektől, szóval akár azt kérdezhetnénk hogy draeni hogy kerül ally?^^
Jó tudom, horda(*orcok) ki akarta('k) irtani őket, világos, de ha szted nem illenek blood11ek hordába, akkor draeniek legalább annyira nem illenek allyba.
Ja bepala meg kb annyi közük van hozzá, hogy arthas is pala volt, aztán lett deathknight, ha az jobban teccik hívd őket former palának, lényegében képességeik megvannak, az hogy mire használják őket már más kérdés.
egy kis kötekedés ftw, muszáj?^^
Üdv.: steveetm
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
GrinCh
csendes tag
válasz
DaveNo1 #4802 üzenetére
Hellóka!
Lenne 1 kérdésem illetve akák kérés is lehet!Az uj poeccs óta változtattak a repu farmolást Alterac Valley ba..Ha valaki tudna mondani jó taktikákat hogy kapok legtöbbet mit is csináljak pontosan esetleg saját tapasztalat amit megosztana azt kérem tegye megÉn speciel úgy kezdem h előreszaladok elfoglalok 1 bázist ami semleges utána átfutok az allyhoz ott megszedem magamat 25 ram hide val amiért darabjáért 2 reput kapok utána azt leadom és megyek a csatába ahol lootolom az armort meg a vért és csak azokat adom le a húsokat még nem próbáltam
De nemis tudom hol lehet leadni..Így a tegnapi nap közel 7000 reput farmoltam ösze.. az jó..leetne jobbis?Előre is kösz
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
DaveNo1 #4764 üzenetére
Tegnap este kökemény szigor volt az insta alatt. Ginopapa a RL előre kijelentette, hogy mindent megtorol, kezdve az AFKtól, addig, ha valaki nem azt csinálja amit kell, azon át, ha valaki insta közben Offtopik beszél a ventrin.
Nekem nagyon összeszedett, profi banda hatását kelti eddig a társaság, de ez volt az első HLIm velük (igaz, egy Ony killen már voltam, és egyszer Hakkarra mentem ZGbe). Meglátjuk a hétvége után, elvileg lesz legalább 2-3 HLI még addig, majd elmondom, hogy mit tapasztaltam. Az átlagéletkor meg sztem magasan 18 felett van. Sokan tartják őket kisgyerekeknek, de általában irigységből, mert nem semmi amit elértek ezen a szerveren. De mint mondtam, egyelőre még nem nyilatkozom, amíg nem ismerem jobban a gildet.
Hordaganknál mindenképpen szólok, sőt, ha nem lesz, vasárnap éjjelre összeüthetünk egyet, a két gild kitesz két full groupot sztem. Majd ingame megdumáljuk -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
DaveNo1 #4749 üzenetére
Ezt a shield nerfet nem hallottam, de ha valóban megteszik, akkor sux blizz. A Priesteknek is van hasonló képüessége, ha jól tudom, miért kell a miénket gyengíteni???
UBRS kulcsra én is kíváncsi lennék, bár valószínűleg oda már nem tolom be a pofám, viszont sok aranyat lehet vele keresni.
Állítólag vasárnap éjjelre szerveződik valami imbaraid, de a helyszín titkos ;)
Ma este nem játszom, de a hétvégén barátnőm dolgozik, úgyhogy tervek már megvannak:
Szombaton Full MC + epic paci, vasárnap Full ZG + Ony + pár kör Scholo/strat imba csapattal a repu miatt, mert nagyon kell Naxxhoz a kulcs, és jó lenne, ha a 18as bag is összejönne. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
DaveNo1 #4677 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá, szombat délelőtt én is bepróbálom, úgyis sok ember jönne mindíg abba az instába a repu miatt.
Tegnap szóltak a többiek, hogy kezdjek el rágyúrni naxx belépőre, mert hamarosan oda is megyünk, gondoltam megnézem mi is kellene nekem ehhez, háááát... Jelenleg 5 arcane, 2 nexus, és 1 righteous orb a beugró (ha jól emlékszem), úgyhogy azt hiszem még gyúrok kicsit a repura.
A Thunderfurys rugónkat Vernitát szerintem a horádások is ismerik, elég aktívan szokott outdoor PVPben részt venni -
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
DaveNo1 #4640 üzenetére
Gz, nekem is rá kellene feküdnöm, hogy végre ne a klassú lovon küldjem, de eddig úgy olvastam mindenhol, hogy 3 pala minimum kell hozzá. Mindegy, a hétvégén én is lenyomom...
Látom összefutottál Holyval, legalábbis szerintem ő lehetett a leírtak alapján.Holnap én is megyek BWL-be, kíváncsi vagyok, mennyi lootot tudok szerzni
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
DaveNo1 #4511 üzenetére
Most már nem bánom hogy nem jelentkeztem a Honor and Gloryba...(főleg miután mesélték hogy 14évesek gyülekezete akik randomra küldenek el a ***** anyádba poénbol, ezért is léptek ki onnan sokan és van ott tagfelvétel)
Ez csak kamu. Most, hogy bent vagyok, én is látom. Sokan mondják ezt róluk (rólunk), de nagyon nem így van. -
F-ECT$
titán
válasz
DaveNo1 #4511 üzenetére
Duelben a lock lényegében bárkit el tud verni, mert előveszi a megfelelő petet és kész, míg pl a rugók iszonyat hátráyban vannak, mert szinte mindeki ki tudja őket venni stealthből. Valódi pvp-ben viszont iszonyat erősek a rugók, mert nem tudsz rájuk készülni, a lockok meg nem tudnak minden ellenfélhez petet cserélni. Épp ezért a duel gyakorolni jó, de a valódi pvp teljesenen más, már csak a CD-k miatt is.
-
szepi79
őstag
válasz
DaveNo1 #4437 üzenetére
valószínűleg a bittorrent és társai működési elve ismeretlen előtted, ezért pár szóban vázolnám, hogy a blizz downloader hogy is működik:
miután egyszerre sok ezren/tizezren/százezren akarják tölteni az aktuális patch-t, nem nagyon van olyan költséghatékony szerver, ami ezt elbírná (megfelelő mennyiségű pénzből persze meg lehetne csinálni, de gondolom te sem örülnél, ha emiatt lenne a havidíj 13€ helyett 25-30€, inkább vársz fél órát), ezért úgy van kialakítva a rendszer, hogy a userek egymástól szerzik az adatcsomagokat - vagyis amig neked jön lefele a patch, addig az általad már letöltött információt mások tőled szerzik be. (persze ez jól lefoglalja a feltöltési sávodat is) -
cocki
tag
válasz
DaveNo1 #4064 üzenetére
Sejtttem de én semély szrint nem szoktam szivatni a 30 és 40+ os karikat mert semmi értelme mert csak a játékát rontom annk meg semmi értelme és nem kihivás még akkor sem ha pvp szerverpl multkor mentem sholoból uc be röviditéssel a tavon keresztül WW al és miután rátértam arra az utra ameylik az ally camből vezet Wpl be találkoztam eg 39 es meg egy 42 es warival vagy palával már nem emlékszem. Szegények ugy megiettek hogy rögtön elhuztak még időm sem volt utánuk inteni hogy én nem fogom őket leirtani , de ez van valaki imád gankelni kicsiet de nem értem miért.A lényeeg jól sejtetem hogy a tauren sámánok közutálatnak örvendenek.
-
ciao
senior tag
válasz
DaveNo1 #3670 üzenetére
én ha allis lennék UC-be a csatornán keresztül mennék be ott alíg vannak őrők és a vége a kozel van a royal quarterhez nem kell átverkedni magad a bank a kereskedők és az AH-körüli játékosokon és akkor mennék amikor nincs call to arms akkor a battle masterek körül is kevesebben vannak, remélem megjött a kedvetek UC raidhez és jól kiverhetünk minden allist onnan
jó sok honort gyüjtve
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
DaveNo1 #3640 üzenetére
Rosszul olvastad. 100 manába kerül
Egyébként 40en IFben azt hiszem a trénerek feletti emeleten lévő nőci adja a Questet, és a háta mögött lévő férje a varázslatot (az is lehet, hogy fordítva).
Van már egyébként Gilded? Ha nincs, beszélek ma este a classleaderünkkel, hogy be tudunk-e venni. A fő gond az, hogy változtak a szabályaink, és 55 lett a minimum szintlimit. -
törölt tag
válasz
DaveNo1 #3571 üzenetére
Fórumokon mások is panaszkodnak erre. Ötletek:
-vedd vissza a túlhúzást, esetleg downclockold a gépet
-Ventrillót (ha használod) kapcsold ki
-reinstall előtt az addonokat írtsd ki, csak ''gyári'' interface-t használj. Ha megoldódik, egyesével kezd el visszarakni őket, ne komplett csomagot telepíts.
Végül ha semmi nem használ, megpróbálhatsz egy teljes WoW (vagy akár rendszer)
újrateéepítést. -
válasz
DaveNo1 #2932 üzenetére
stormwindben tudod tanulni a két kezes kardot. ha beérsz a trade district-re akkor látsz egy szekeret és egy fát. attól jobbra van egy üzlet és ott áll a weapon master. nála lehet tanulni. meg őrrel ha beszélsz akkor is megmutatja minimappon hogy merre van
mod: Polacheck jobbról előz
[Szerkesztve] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
DaveNo1 #2932 üzenetére
A skill trainereknél tudod megtanulni. Hogy pont a kétkezes kardot hol, azt nem vágom, de SWben az aukciósházzl szembeni boltban álldogál egy tréner, ha nem tudja megtaníani neked, akkor elmondja hol lehet.
Ja, 15 felett téged is szívesen látunk a gildben, csak szólj nekem vagy Hollownak. Árnylovagok powa.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HP notebook topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Filmvilág
- ZIDOO médialejátszók
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest