- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Ha van free XP-d, akkor javaslom a nagy gun-ra elhasználni, mert onnantól szuper járgány lesz, nagyon megszerettem, el sem adtam!
Tud vki vmi infót a következő TOTT akcióról? Esetleg meg tudja nézni vki, aki most is játszik? THX
Ill. mikor várható a szülinapi akció dömping?
-
MinionFlasH
senior tag
Igazából szerintem a T54E1 egy közelharci med, és jobb esetben eleve a töltésidő miatt ugye nem vagy egyedül. Ha van lehetőség oldalba hátba támadni az ellenséget(szikla, sarok stb.), persze tisztában vagyok vele, hogy ezt egyszerű mondani, nem mindig kivitelezhető, de én kb így toltam/om.
Illetve a meglepetés erejét érdemes kihasználni, nem kell tudniuk, hogy Te ott vagy ( ha amúgy nem tudsz sebezni), rámennek a csapattársadra és akkor akcióba lépsz, szerintem nagyon bulitank.
-
zodo
nagyúr
Mindenképp gari és ha nem is adják vissza a pénzed akkor vásárold le akár egy újabb technológiás kártyára.
(#98154) kchryss
Köszi megnézem az ajánlottakat.
Abból gondoltam hogy ha mindent kikapcsoltam a modxvm.com oldalon akkor semmit nem mutat ha mindent bepipálok akkor meg full adatok plusz csicsa. -
Stirlitz
senior tag
Milyen driver, milyen op. rendszer? Ide gyere át, itt vannak hozzá értők például.
-
Borisz76
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest