- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Nekem meg elhasal a játék. Semmilyen mod nincs. Egyszerűen kifagy miután megadtam a jelszavam.
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
gainwardgs
veterán
Hát ez az új e5 valami igen jó lett előbbi csatában 11 lövés pattant rólam, többek közt 2 jagdpzr E100
-
-
Diarmand
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #101593 üzenetére
Majd szólj ha elég rosszul fut ahhoz, hogy már nem játszol vele.
-
Motyi
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #101593 üzenetére
Én azt várom, hátha egyszer elkészülnek a havokkal, az tetszett a bemutató videóban (nem is tudom 1-2 éve adta ki a wg?)
(#101592) h1mpi most épp Orzanel streamjét nézem, épp a T9-es japót húzza. Vicces amikor azt látom, hogy a KV4 simán el tud bújni egy ilyen mögé, legalább fedezéknek jók lesznek
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Motyi #101589 üzenetére
A játék rosszabbul fut, a T71 ocsmány lett és rosszabb is HD modellel (fizikailag könnyebben eltalálható célpontot nyújt), az új japán ág copy-paste tankok, amik bénák, Province ki lett véve, de az ótvar Mittengard bent maradt, Redshire-t meg tök feleslegesen újradolgozták, a többi újítás pedig tökéletesen semmitmondó.
Az egyetlen pozitívum néhány tank valóban szépen elkészített HD modellje. -
h1mpi
félisten
O-Ho troll ágyúval elég vicces A Tier8 KV2-je lett.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Greentea
senior tag
Dinamikus szakasz nektek működik? Vagy valami mod miatt nem megy nálam?
-
mcwolf79
veterán
Más tapasztalta , hogy qrva laggos lett a játék?
Folyamatosan rángat, pedig fix 30-40 a ping-en.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Motyi
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #101585 üzenetére
Miért?
(#101590) mcwolf79 nálam minden zöld, a szokásos 20-30 közötti ping, nincs gond.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz PR0JECTNR56 #101585 üzenetére
+1
-
Diarmand
senior tag
válasz #84221696 #101582 üzenetére
Ajajj, asszem többet kell mennünk SU101 Tiger2 kombóval
Kezdjük az elején. Forgathatod Tigrised, de túl sokat nem fog érni egy IS3 ellen mert úgy is alját lövik, azt meg szögelheted akárhogyan beviszi az orosz. Fedezéknél alap a sidescrape ha van rá lehetőség, csak a vékony oldalát ne túl nagy szögben tedd ki, mert beviszik.
Az IS3 csukaorrú, ami annyit tesz, hogy ha nem szemben áll az ellenféllel, akkor valamit nagyon elbaszott, mert annál könnyebb beütni. Alapból annak is az alját célozd, bár viszed fentebb is ha odacsúszna a lövedék. Ha forgatja, akkor azt az oldalát lődd a csukaorrnak, amelyik jobban feléd néz.
Ha hulldownban van, akkor a torony tetejét célozva simán beüthető még nagy távolságról is, csak kis mák kell hozzá.
Olyan meg nem nagyon van, hogy egy pattanó után repeszre váltanak, itt erős túlzást érzek.[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
Hát hogy néz ki a T71 atyaég...
Olyan aránytalan lett...
Viszont az E5 kiváló! Olyan faszányosan lehet a tornyával pattintani, hogy az valami brutál
Próbálták lőni a kupolát, de nagyon jól ki lehet védeni!
-
PR0JECTNR56
addikt
Tapasztalataim a 9.10-el eddig röviden: Kérem vissza a 9.9-et, köszi.
-
törölt tag
válasz Stunts666 #101572 üzenetére
Akkor lehet félreérthetően fogalmaztam: a tiger 2-vel nem igazán szeretek is3-al 1v1-be harcolni. Hiába forgatom be, a 2. pattintás után veri belém a repeszt, ami nem pattan és nem nyelődik el. Aztán ha ő is beforgatja, akkor én sem igen lövöm át, még akkor sem, ha gyenge pontra próbálok lőni. És azért a 10.5-es top löveg sem egy pontlövő stukker. Nekem az az érzésem, hogy a T32 ágyúja is van olyan pontos (még akkor is, ha papíron gyengébb).
De ez csak az én véleményem, észrevételem és az is könnyen előfordulhat, hogy csak én vagyok béna a tiger 2-höz.Tarill: még a 9.9-ről maradtak meg. sok mod-ot a worldof-tanks.com-ról.
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
Van egy IS-7 a garázsomba Ez milyen küldihez kapcsolódik?
Rájöttem
[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Motyi
senior tag
válasz h1mpi #101577 üzenetére
Épp az előbb szedtem szét egyet full hp-ról Pershingel, APCR vitte mint a vajat
(#101579) h1mpi Ez az új japán ág szerintem egy nagy kaka, kis tierbn lehet vele szopatni a tapasztalatlan játékosokat, de T9 és T10 vas az hulladék. Az armorja nem ér semmit, mert minimális értelmi képességű játékos ha szembe kerül vele betölti a prémium lőszert, TD-k simán viszik, az artyknak meg igazi csemege. Emellett lassúak mint a dög és az ágyú is hulladék (alacsony dpm, nem pontos, a pen elmegy, de még a prémium is sima Ap)
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ez az O-hoi elég op lett tier8-ban. Nem sok minden lövi át, ha megfelelően használják. (kivéve az égi patkányt )
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz nyunyu #101570 üzenetére
Azt nem olvastam, de azt hiszem itt a fórumban sem volt róla szó, szóval engem meglepetésként ért amikor láttam.
Jadro: annyi hogy ha van egy köröd, felrakod a modokat és visszanézed a 9.10-es replayt, azon ugyanúgy látszik hogy milyen lenne éles csatában.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Motyi
senior tag
válasz gainwardgs #101563 üzenetére
-
zozyk
addikt
Ha valaki külön pakolászna modokat:
crew_extended.zip -
jr1994
addikt
Mikor volt arról szó hogy Redshire-t átalakítják? Egyet mentem rajta Chi Ri-vel de zoom modok nélkül nem nagyon tudtam részletesen megnézni. Felhúztak egy fasza kis kastélyt keletre, úgy néz ki játszható lesz az 1-es sor.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
mcwolf79
veterán
válasz gainwardgs #101565 üzenetére
A tornyot eddig se nagyon lőtték át, sztem ezután sem fogják, mivel elég szopottgombóc.
A kupolára már viszont nagyon ráfért egy kis plussz acél, mert azt azért belövöldözik.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
mcwolf79
veterán
válasz gainwardgs #101563 üzenetére
Van ahol nerfet kapott, de pl. a kupolát (amelyik a legkritikusabb pont rajta, mert PICIT nagy) azt buffolták.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
-
virkir
veterán
válasz nyunyu #101548 üzenetére
Az a vessző nem tudom hogyan keveredett oda de anélkül is nyűglődik.
Mint már írtam ha bemásolom a fent berakott igazítást onnantól esik szét az egész megszokott konfig, anélkül csak a loading képernyőn van elcsúszva a jobb oldali tankikon oszlop.
Majd privátban még zaklatlak ha ráérsz foglalkozni vele."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Enzolord
addikt
válasz #43783936 #101554 üzenetére
Akkor azt lehet, felpattintom.. Valami olyan kell, ami nem heréli ki a lapost..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
joergie
őstag
Ezt meg tudja valaki magyarázni, hogy miért egyszerre kapom meg az elmúlt 24 óra platoonmeghívóit, vagyis egy jó részét? kicsit sem idegesítő. nem tudjátok melyik mod műveli ezt? vagy valami beállítás? rohadt idegesítő. WÁÁÁÁÁ
Ja igen, ez a tizenpár meghívó EGYSZERRE jött meg, most az előbb.[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
mcwolf79
veterán
Az E5 ebben a patch-ben kapta a páncélbuffot?
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Enzolord
addikt
válasz mcwolf79 #101552 üzenetére
Szerintem én is törölni fogom az összes régi mod mappát, csak a 9.10 marad fenn üresen..
Egy hetet kibírok mod nélkül..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
törölt tag
Valami nem stimmel az új frissítéssel. Egyszer kivágott az asztalra, a tankom meg vagy 25 percig csatázott. A kövi csatában is kivágott, amikor mentem valahova. A tank ment is, egy sziklának. Mire visszatértem a játékba, valakit megajándékoztam 1600 hp-val.
-
nyunyu
félisten
válasz virkir #101545 üzenetére
Szintaxis hibas konfig eseten az XVM default ertekekkel indul, abban mirroredBehicles=true.
"showPostmortemTips": false,
},Utolso attributum es az objektumot zaro } koze TILOS vesszot tenni.
Egyebkent meg asszem a wot\python.log-ba naplozza a hibas konfigreszletet, abbol ki lehet bogaraszni, hogy mivel lehet baja.
ott volt több helyen
Egy attributum egy objektumon belul (JSONben { } kozti resz) csak egyszer szerepelhet.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
virkir
veterán
válasz kisküzdő #101546 üzenetére
Na ezaz, hogy összesen nincs annyi sor mint amire hivatkozik.
Aztán volt egy mentett konfig fájlom amivel megy az ikonforgatás pedig ugyan ott van mint amivel nem műkszik, csak itt is át kell pár kiíratott értéket állítanom négy karakteresre de az legalább megy.
Faxom érti miért kell ezt is rendszeresen elkavarni, hogy piszkálgatni kelljen.Na annyit sikerült kiderítenem, hogy nálam a nyunyu féle igazítás cseszi el az egészet.
Amikor azt berakom a loading alá akkor a pozíció jó lesz de elkavarja a kiírásokat és az ikonokat középreforgatja, meg nem tudom megnyitni a konfig editorral mert hibát dob valamelyik sorra.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz nyunyu #101532 üzenetére
A "mirroredVehicleIcons": false, ott volt több helyen is de valamiért immunis rá, nem értem mi lehet a hiba.
Most így néz ki de nem jó
"battle": {
"mirroredVehicleIcons": false,
"clanIconsFolder": "../../../clanicons/",
"clockFormat": "H",
"highlightVehicleIcon": true,
"showPostmortemTips": false,
},Na valami gáz van az egész xvm.xc-vel mert az editor meg ilyen hibával nem nyitja meg.
Ha jól kapiskálom akkor a 2582. sorra hivatkozik az viszont nincs is.
[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
nyunyu
félisten
Latott mar valaki mukodo tank vastagsag merot?
Ha jol remlik, mar 9.9 ala sem volt mukodo MeltyMap Protractor, elcseszte a csatabol hatralevo ido jelzest.
-
nyunyu
félisten
-
nyunyu
félisten
válasz dvids #101533 üzenetére
Az alap XVM-et használom, CTRL lenyomására a tankok felett
Markers bekezdesen belul legorgetsz az Ally/Alive/Extended/textFields/-re, itt talalsz valami olyasmit, hogy
Melleirtam, hogy mit kene a 100-as skalahoz odairni. Aztan az Enemy/Alive/Extended/textFields alatt is beallitod ugyanezeket. (MarkersAliveExtended.xc-ben keresd oket, ha nem a regi egyfajlos konfigod van.)
Mondjuk en nem cicoztam, /Alive/Normal alatt megduplaztam a tankneve sort, aztan oda pakoltam minden hasznos infot, igy nem kell menet kozben Alt-tal bohockodnom. Felso sor globalis adatok: WN8, WR, hany kort ment osszesen Also sor tank szintu adatok: tankneve, WR, hany kort ment vele.
[ Szerkesztve ]
-
Motyi
senior tag
válasz kislaszlo83 #101534 üzenetére
Használj bankkártyát, 2015 van.De ha már megtörtént a baj akkor:
Esetleg írhatsz a WG-nek, hátha segítenek, de ez nem lesz gyors és nem is biztos, hogy tudnak, de nincs tapasztalatom. Vagy ami talán még járható, ha előfizetéses vagy akkor hívd fel a mobilszolgáltatód, lehet meg tudják adni neked az sms tartalmát (biztos meg tudják adni, de lehet ez is macerás).[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz kislaszlo83 #101536 üzenetére
Az gáz. Esetleg írj nekik egy levelet a vásárlás körülményeivel. Hátha megszánnak.
Miért nem online payment-et választasz? Sokkal olcsóbb, mint SMS-ben...Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
dvids
aktív tag
Mik ezek a megjelent bértankok? Mi ennek a lényege? Egy darabig lesz és ki lehet próbálni?
-
lacibacsi
addikt
válasz kislaszlo83 #101534 üzenetére
Minő SMS-kódot?
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
kislaszlo83
tag
Segítség!!!!
Rosszul írtam be az SMS kódot, és aztán töröltem a telefonból (nem tudtam, hogy rossz), mit tegyek???? -
dvids
aktív tag
Na ha vannak akik itt ennyire vágják az XVM konfigot, aki tud kérem segítsen valamiben, amit már régóta be akartam állítani. Az alap XVM-et használom,
CTRLALT lenyomására a tankok felett megjelenik a győzelmi arány, ezt szeretném kicserélni a 100-asra skálázott WN8-ra, ezt meg lehet oldani? Köszi előre is ha valaki veszi a fáradtságot!Szerk: javítottam
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz virkir #101529 üzenetére
{{rating\u00252d~\u0025}}
Most hogyan lehet visszavarázsolni, hogy normál ezres nagyságrenddel írja ki a wn-t{{wn8}}
Picit advancedebb verzio, szinskala szerint szinezve+mindig 4 karakter hosszu stringkent kirva, igy harom szamjegyu tomatoknal sem csusznak el a kiirasok:
<font color='{{c:wn8}}'>{{wn8%4d~}}</font>fordítsa jobbra mindkét ikonoszlopot?
battle bekezdesben kell lennie egy ilyennek:
"mirroredVehicleIcons": false,[ Szerkesztve ]
-
BinLaden
tag
válasz kislaszlo83 #101525 üzenetére
engem is kidobott csata közben
Hiba a csatába való belépés során (FINISHED)
meg egyszer betöltés közben is ezt produkálta hmmSürgős hívásom volt. A fiamért kell mennem. Az iskolába, ugye Torrente? Figyelj! Te dobjál be valamit.. Egy whisky-t vagy a f@szom tudja mit, csak ne lábatlankodj itt ...
-
virkir
veterán
válasz nyunyu #101524 üzenetére
Köszi ez megvan.
De.
Közben észre vettem, hogy nem működik a mirroredVehicleIcons és ismét sikerült szétcseszniük a 4 számjegyű wn kiírást ennél nincs hatás a {{rating\u00252d~\u0025}}-ra .
Most hogyan lehet visszavarázsolni, hogy normál ezres nagyságrenddel írja ki a wn-t és fordítsa jobbra mindkét ikonoszlopot?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
nyunyu
félisten
Legalabb van ido replayeken kielemezni az osszes modot, XVM beallitasi lehetoseget egyesevel
-
h1mpi
félisten
válasz kislaszlo83 #101525 üzenetére
Patch napon érdemes kihagyni a játékot Nem gyors szerverekre, hanem gigantikus irodaházakra költi a milliókat a WG
[ Szerkesztve ]
-
kislaszlo83
tag
Újratelepítettem, beengedett, erre csata közben kidob, hogy Hiba a csatlakozásban. Ez csak azért LOL, mert épp előtte vertem alá a furkosbotommal (KV-2 ) a Tiger II-nek 815-öt De szép csata lehetett volna...
-
nyunyu
félisten
válasz virkir #101521 üzenetére
Egyelore meg eleg betanak tunik az XVM, hiaba van beallitva, hogy ne tegye ra a tank ikonjara a tank tierjet.
Tabra elojovo kepernyohoz keresd meg a statisticsForm bekezdest:
Betolto kepernyot meg battleLoading neven talalod.
-
GaburroSan
aktív tag
Bakker megint összeomlott! Aszem mára hagyom a faxba!
-
virkir
veterán
válasz nyunyu #101513 üzenetére
Namost ezt hova hogyan kéne amennyiben én még mindig a kőkorszaki egyfájlos konfigot használom?
Bár nekem csak a betöltő van szétesve a tabos az nagjából jónak mondható csak lásd lent.
Meg hova mit kéne beszúrni, hogy felejtse el a tier jelölést mivel az ikonjaimon úgy is rajta vannak."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Emu
őstag
Megy a 2-es szerver is, most engedett be.
-
h1mpi
félisten
-
Motyi
senior tag
válasz kislaszlo83 #101516 üzenetére
Én direkt ki be lépkedtem most vagy 5-6 x EU1-re és azonnal beenged
Más. Akinek van T110E5 a garázsban... valami kibaszott jó lett az armorja, öt csatát mentem vele, egyszerűen frontból nem bírnak beütni, E3 2x pattant a kupolámról, 50B és T57 szimultán kitárazott rám és 8 lövésből egy ment be, mindegyik meccsen sikerült 3-6k blokkolt sebzést összehozni
-
ktg3
őstag
válasz kislaszlo83 #101516 üzenetére
Én simán tolom. Egész jó a ping is.
-
h1mpi
félisten
válasz GaburroSan #101514 üzenetére
Most lefrissítettem mennek a szerverek és be is enged lépni.
-
GaburroSan
aktív tag
WOT EU2 server down! Hurrá!
WOT EU1 Server foglalt! Micsoda profizmus a WG-től! Ahogy szokták![ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Legfrissebb XVM betat (4777) tettem fel, es mukodik is, de a meglevo konfig battleLoading es battleStatistics reszebe egy csomo uj parametert be kell szurni, kulonben elegge szetesik a csata betolto kepernyo, meg a menet kozben Tabra elojovo:
// X offset for allies squad icons
"squadIconOffsetXLeft": 0,
// X offset for enemies squad icons field
"squadIconOffsetXRight": 0,
// X offset for allies player names field
"nameFieldOffsetXLeft": 0,
// X offset for enemies player names field
"nameFieldOffsetXRight": 0,
// X offset for "formatLeftVehicle" field
"vehicleFieldOffsetXLeft": 0,
// X offset for "formatRightVehicle" field
"vehicleFieldOffsetXRight": 0,
// X offset for allies vehicle icons
"vehicleIconOffsetXLeft": 0,
// X offset for enemies vehicle icons
"vehicleIconOffsetXRight": 0,Nem tudom, miert nem birtak nullaval inicializalni ezeket az ertekeket.
-
lacibacsi
addikt
válasz kislaszlo83 #101503 üzenetére
Csak a WOT-ra gondoltam! Full letöltés + telepítés kb. 45 perc. (Ha lassú a szerver, akkor legfeljebb egy óra). Mi ezzel a gond?
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Mentem egy kort szuzen csak XVMmel, minden bajom volt, hogy nem tudok zoomolni.
Meg azt se lattam, melyik csapatnak milyen tankja van, mivel kivettem a tank tipus jelzest a konfigombol, mondvan a tankikon eleg.
Csak eppen elfelejtettem legeneralni az uj ikonokat, gyarin meg csak a tank oldalnezete latszik.Ja, XVM konfigot is turni kell, mert a csata betolto kepernyon a sajat csapatot rosszul mutatja.
-
nyunyu
félisten
Hurra, felraktam minden szokasos modot, erre nem enged tovabb a csata betolto kepernyonel.
Lehet megint egyesevel keresni, melyik mod nem mukodik
-
mikron
tag
WOT az vagy nekem, mint testnek a kenyér. Biztonsági mentés mindent megold.
-
kislaszlo83
tag
válasz Blue Eagle #101504 üzenetére
Hát szerintem egy OS használata a mindennapok során nélkülözhetetlen, míg a WOT-é....
na ezt inkább hagyjuk, mert felesleges szájkarate lenne belőle -
Blue Eagle
őstag
válasz kislaszlo83 #101503 üzenetére
Ha meg OS-t kéne reinstallálni akkor meg PC-t nem használnál? Fura nekem...
-
lacibacsi
addikt
válasz kislaszlo83 #101500 üzenetére
Csinálj egy szűz telepítést. Az megoldja a problémád.
-
törölt tag
válasz adamgreen #101499 üzenetére
Hehe. A hsz-eket is érdemes olvasni. Megint a szegény nerfelt német tankok kontra buffolt orosz tankok a téma. Nekem is a német tankok a kedvenceim, mégsem sírok, hogy amikor megjelenik előttem az is3, hanyatt homlok menekülök a király tigrisemmel, ami minden, csak nem király.
Sajnos ez van, ezt kell szeretni (vagy nem kell. ).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- OpenMediaVault
- Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...