- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz RaZroX #255999 üzenetére
War thunder féle megoldás alatt arra gondolsz hogy m4 sörmivel harcoljunk Fv4005 ellen?
Vagy legyen a grafikája olyan tré mint wt-nek?
Esetleg a jármúvek legyenek olyan esetlenek és röhejesek mint egy csali gumitank?
Ne legyen csöppet sem olyan mint a wt,a wt egy olcsó béna helyenként rohadt gáz klón. -
tboj
tag
válasz RaZroX #255310 üzenetére
Innen elérhetőek a korábbi verziói a játéknak, de úgy látom az 1.27.0.0-hoz egyelőre még nincs fenn csak az orosz kliens. Azzal nem tudom, hogy le tudod-e játszani. Ha nem, akkor majd nézegesd, hogy mikor töltik fel az EU-s klienst.
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
oke
senior tag
válasz RaZroX #211685 üzenetére
Szerintem a karácsonyi ládikák jobbak lennének ajándéknak, abban tank is lehet az arany mellett. Igaz, ezzel is ugyan az a helyzet, hogy megkapja rögtön, de ha az ajándékkártyára nem kódot, hanem ajándékdobozokat írtok rá és amikor megnézte, utána veszitek meg a ládát (vagy aznap akkor, amikor már nem ül gép elé), akkor meglepetés lesz neki.
-
jozefgucci1
addikt
válasz RaZroX #130431 üzenetére
Amennyiben regisztráltál a múltkor és kaptál is invet úgy csak követned kell a levélben leírtakat. Letöltöd a klienst majd csinálsz egy másik jelszót az SB-hez. Kb ennyi . Amennyiben nem kaptál megerősítő levelet úgy nem tudod a Sandboxot használni .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Chris0321
addikt
válasz RaZroX #81453 üzenetére
Mennyi kört mentél vele és milyen legénységgel? Nekem meg van mióta átrakták prém tanknak, 4. skill-t tanulja a legénység és elég sok csatát mentem vele de nem éreztem soha nagyon rossznak épp a héten vettem rá végleges festést az év végén kapott goldból. Tudom, hogy nem sokat használ de elég sokat megyek vele és ha már ennyit nézem akkor nézzen ki rendesen.
-
rlazol
veterán
válasz RaZroX #81453 üzenetére
amikor én prém tankot vettem az eről szóló emailben ez állt:
You have the right to withdraw from this purchase contract within 14 calendar days without giving any reason. The withdrawal period will expire after 14 calendar days from the day of the conclusion of this purchase contract.
To exercise the right of withdrawal, you must inform us,
Wargaming Public Limited Company
105, Agion Omologiton Avenue, Nicosia 1080, Cypruse-mail: support@wargaming.net
phone: +357 22 864444
fax: +357 22 864454ez alapján 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a szerződéstől és visszakapod a pénzed.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
vhw
addikt
válasz RaZroX #80818 üzenetére
Az FCM gyakorlatilag egy med - sokkal inkább az, mint egy Panther 2.
Vagy hát... T34-3, ha van gyomrod a 122-eshez egy meden, 4 fokos negatív lövegkitéríthetőséggel.
rlazol: a második skillnél már olyan sok xp szükséges egy-egy újabb egész "százalék" eléréséhez, főleg ~90% környékén, hogy a két "lépcső" között felhalmozódott xp mennyiségből az alap képzettség 3%-ot is ugorhat.
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
h1mpi
félisten
válasz RaZroX #80814 üzenetére
Most vettem a T34-et, elég biztos darab és jól hozza a creditet. Nekem FCM 50t nincs, de az tier limites és jól hozza a creditet ahogy nézem a meccseket. Nekem a T34 azért tetszik jobban, mert hull downban sokkal kevésbé lőhető át. Az FCM az papír és kicsi az alfa.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
-
Sanya
nagyúr
válasz RaZroX #80503 üzenetére
Csak 1 módja van, de az is időszakos: meg kell várni, míg jön egy tesztidőszak, teszt fileokat letöltöd, belépsz és veszel egy prém tankot az ingyen aranyból(mert kapsz) és kipróbálod.
Az itt megszerzett javakat nem viheted át az éles rendszerbe.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
jano_77
nagyúr
-
Iron Funeral
őstag
válasz RaZroX #33168 üzenetére
Javíts ki, de a Havok csak fizikai motor, a játék a BigWorld grafikus engine-el megy.
Amúgy is aki játszani akar az mekkennyen meg(#33187) D1Rect: összesen 2x pukkantam el IS-3-al ~320 meccs alatt, mindkétszer 150mm kaliberű löveg vágott arcon, ezen a két alkalmon kívül viszont nem is sérült még a rack. Safe stowage van a loaderen.
(megjegyzem, az első elpukkanás az vagy két éve volt, alap toronnyal - amikor még a top torony az IS-8 torony volt és a jelenlegi herezacsi volt az alap torony- ).[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Delta Force (2024)
- ASUS routerek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- További aktív témák...
- Hp Z400 Workstation RX580 4gb + 16Gb Ram+ CPU 6/12 szál
- Gamer PC + 170Hz Monitor (Ryzen 5 5600g, RTX 4060, 16GB RAM, garancia)
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest