- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Valaki(k) szakasz?
nick: tomabear -
Bingisz
addikt
válasz fsb1000 #78497 üzenetére
Véletlen egybeesések léteznek, elhiszem hogy a srác nem az eset miatt lépett ki, de akkor minek is linkelted be a vele folytatott magánbeszélgetésed? Hogy jött az ide?
Ezekre válaszoltam a lehető legegyszerűbb és legtisztább formában.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
fsb1000
nagyúr
válasz Bingisz #78488 üzenetére
Bocsi... de nem én hoztam fel a témát. Ha a srác velem csinálja ezt lerendezem ahogy szoktam.
A témában több hozzászólás is keletkezett ami nem a te álláspontodat erősíti, és azok többsége nem tőlem származik. Szóval ne rajtam kérd számon.
.
Véletlen egybeesések léteznek, elhiszem hogy a srác nem az eset miatt lépett ki, de akkor minek is linkelted be a vele folytatott magánbeszélgetésed? Hogy jött az ide?
.
Nekem aztán tök mindegy ki hogy lép a klánodba be/ki, de ha már szóba került ez a dolog, akkor elmondom a véleményem, mert úgy gondolom hogy a játékon belüli viselkedés, csapat sebzés, pozició elárulás és chat-csesztetés nem off. Mindannyiunk játékélménye függ ezektől. Helyes a szándék ha jelezzük mi az ami szerintünk túllép egy tolerálható határt.
.
Ha eleget beszélünk róla talán az átlagtól eltérő viselkedésformákból majd kevesebbet tapasztalunk. Te mint egy klán tisztségviselője többet is tehetsz ezért, talán épp emiatt kerültél a beszélgetés középpontjába. -
h1mpi
félisten
Bingisz, HáGé: köszi
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
szbalogh
addikt
válasz Bingisz #78493 üzenetére
Sajnos nem így van. A BC-nek pl. a seggét célozza be oldalról. A 13 90-nek meg a motor felett a levegőt... Bár ez utóbbit azt hiszem javították legutóbb, arra emlékszem, hogy hozzányúltak, mert totálszar volt. Álló helyzetben se lehetett meglőni. Az E-25-nek a lövegpajzsot célozza be. Ezek hirtelen amikről eszembe jut, hogy vigyázni kell.
skopy: összességében jó tankocska, viszont csak 3 másodpercenként lő, ami annyira nem szimpatikus.
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
skopy
tag
AMX 50-120 ról mi a véleményetek ?
Gondolom ő is papír heavy tank.
Inább az érdekelne mennyire játszható .Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Szepi1979 #78489 üzenetére
Mert ez itt így megy. Egy valaki farok az RSOP-ban, mindenki farok az RSOP-ban, egy valaki farok a ZWACK-ban akkor az egész ZWACK farok lesz. Nem bírom Quickybaby-t, ezért az egész QSF branch ratyi, Circon egy hülye, ezért az összes Circon klán minden tagja hülye. #justwotthings
(#78491) h1mpi: Elvileg a modell geometriai középpontját célozza be.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
h1mpi
félisten
Ha egy tankra autó célzást nyomok, akkor mitől függ, hogy melyik részét lövi? Ezt még soha nem értettem meg.
-
Szepi1979
senior tag
Adott egy jó focijátékos, mondjuk Messi, aki adót csalt. Mondjuk a barcára hogy milyen már hogy adót csalnak?
Zidane lefejelte Materazzit, nem hallottam hogy szidták volna a francia csapatot hogy milyen már, lefejelnek mindenkit.
Az egyéni hibákat nem kell a csapatokra kivetíteni. Lehet példát mutatni de nem kötelező. Nem biztos hogy valaki rossz ember csak mert nem a te elvárásodnak megfelelően viselkedik.Balázs elszúrta mert hirtelen felindultságból elárulta a csapattársa pozicióját. Hogy jött ide a Zwack?
“ nem kell mindig nyerni “
-
fsb1000
nagyúr
válasz Bingisz #78480 üzenetére
Nem a WoT az egyetlen játék ahol el kell magyarázzam a fiatal játékosoknak, hogy a játékban és annak chat felületén nem egy külön személyiség jelenik meg az avatárjuk alatt, hanem saját maguk.
.
Ezért egy játékon belül is épp olyan súlya és következménye van a viselkedésnek és a vélemény nyilvánításnak mintha azt valós környezetben egymással szemben állva tennénk.
Az elsődleges következmény az önkép torzulása, a másodlagos pedig lehet bármi ami az adott környezetben és közösségben lehetséges és azt a többség következményként élné meg.Erre legjobb példa az a klántársatok aki a mostani diskurzus kapcsán kilépett a klánból.
Neki ez egy következmény volt, még ha azt is hiszi, hogy önszántából tette.
Neked pedig, Bingisz egy lokális presztízs veszteség volt a következmény, mert nem tudtad jól kezelni a dolgot.
Persze mondhatod hogy nem számít, de mindannyiuknak számít, legalább egy picit... többek között ezért is vagyunk itt és nem magányosan játszunk.
Ezért rakod fel a képet hogy melyik jutalom tankot válaszd, mások ezért panaszkodnak vagy mutatják eredményeiket, vagy tesznek tanúbizonyságot játékon belüli szakértelmükről.
Nincs ezzel gond szerintem. -
Pete55555
addikt
válasz Kean_Sorbo #78485 üzenetére
Szerk: Egyelőre nem kapnak semmit, 90%-os átképzésnél pont csak 97-8 %ra menne le az első skill...
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
Pete55555
addikt
Hirtelen ötlettől vezérelve megvettem a GW TigerP-t. A második skill 40-70%-on van a legényeken, mit adjak nekik? Bia+camo ?
...Szeretem leracsniztatni...
-
h1mpi
félisten
-
echterion
nagyúr
válasz fsb1000 #78454 üzenetére
Hú, hát szép kis vita van itt. Veled értek egyet, sajnálatos, hogy egyeseknek itt kicsit félrementek a dolgok és nem tudják megítélni a tetteik súlyát. Nem vagyok top játékos, de ha az lennék, sem szeretnék egy olyan klánhoz tartozni, ahol ezt nem csak elnézik, hanem még támogatják is. Nem emberhez méltó cselekedet a csapattársad lődözni, mert más a véleménye, meg elárulni a pozícióját. Ezekkel nem tudok azonosulni, és nem is akarok.
-
Szepi1979
senior tag
válasz sebijani1982 #78455 üzenetére
Ez volt a második mondatom.
Nem ítélkeztem, nem feladatom, általánosságban mondtam el a véleményem, amit senki nem kérdezett.
[ Szerkesztve ]
-
scbb
tag
Paraszt dolog elarulni a pozíciójat az artynak, de az öngyilkossággal magától veszi el az esélyt a több dmg lehetosegetol. OlYan mintha valaki beszol én meg belerugok az asztalba. Ha meg tényleg balfasz volt az artys, akkor még ő is elbaszta a Bálint jatekat szal 1:1. Amúgy ez egy online játék nem hittan vagy erkölcsi nevelde
nincsbéhúsz és szarazakksi
-
MinionFlasH
senior tag
válasz fsb1000 #78454 üzenetére
Én voltam sorkatona, igaz csak 6 hónapig, de tudom mire gondolsz.
Én már kezdem utálni a zöld+ emberkéket, múltkor chaffee-vel egy green E-25 segítségére siettem, egy
T-34T-29 ellen kiszedett, erre beírja PL noob...1. Egy nemzetiséget se szidunk, főleg nem lengyeleket...
2. Segítségére sietek, nem jön össze, és le nooboz?!Ő maradt utoljára két nehéz ellen, mondom go-go green noob foglalják a bázist! Ő nem fog meghalni, és fogd be a szádat lengyel noob...(szegényes angol tudásom fordítása szerint)
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
válasz fsb1000 #78462 üzenetére
Pedig nagyon jó, nem is az a nagy előnye, hogy csapattársat nem tudsz lőni, hanem az, hogy kilőtt tankra sem engedi ellőni a betöltött ágyút. Pl. ha többen lőtök egy tankot és épp kilövik előtted, akkor fordulhatsz a másik célpontra és azonnal tolhatod bele a volfrámot. Megspóroltál egy gold skulót.
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
jozefgucci1
addikt
válasz sebijani1982 #78455 üzenetére
Azért a "Bálint srác véleményére -reakciójára kíváncsi lettem volna , hogy itt mit reagálna ennyi posztra és most nem arra gondolok , hogy szitkozódna e stb hanem , hogy ezek után miként nyilvánulna meg mert az elárulna mindent. Lehet rossz napja volt -vagy mindig ekkora paraj ...
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Dr_Syrex
senior tag
Remélem megérjük egyszer, hogy az OFF topikba való hozzászólások tényleg oda is kerülnek. Persze illúzióim nincsenek, de az azért mindenképp elgondolkodtató, ha végigolvasva 50-100 kommentet, ez nem derül ki egyértelműen.
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
fsb1000
nagyúr
válasz szbalogh #78461 üzenetére
Tényleg nem tudom, sosem halottam erről a modról, és szükségem sincs rá.
.
Többieknek köszi az infót.
Azt gondolom ha működik ez a mod, akkor nem lenne akadálya azt figyelni, hogy ellenfelet célzunk és valamilyen feltételrendszer alapján jelezze a mod mikor érdemes lőni. -
maxsoft
csendes tag
Valaki szakaszba ?
Mert már unom a sok debilt. -
[HUN]Dani
őstag
-
sebijani1982
senior tag
válasz Szepi1979 #78448 üzenetére
"Az hogy valaki vízbe öli magát hogy a másik kevesebbet sebezzen g.ciség."
Önmagában igen! De az nem geciség, hogy elveszed mástól a lehetőséget, hogy túlélje a csatát? Vagy még egy szerencséset lőjön?Bingisz téged sem értelek. Mindig normálisan állsz hozzá a fórumhoz, segítőkész vagy, erre jön egy ilyen és még azt mondod, hogy az áruló a majdhogynem faja gyerek? Az arty meg milyen gyáva, hogy vízbe fulladt....
Így is, úgy is valószínűleg vesztett volna a
mutatványos, akarom mondani az artysta, de azért minimum 0-1200 dmg lett elvéve tőle azzal, hogy elárulták a helyzetét.Kicsit olyan ez, mint amikor a felvételizőt kérdezik, hogy kb. mennyi áldozata volt a második világháborúnak?
A srác válaszol:
- Kb 70 millió. -Lenyom egy kis jattot a vizsgáztatónak, majd ezt mondja:-Van itt egy srác nagyon penge, de nekem kell ez az állás!
-Semmi gond, megoldjuk.
Bejön a másik srác, a vizsgáztató így szól:
- Hány áldozata volt a második világháborúnak?
- Egyes források szerint a civil és a holokauszt áldozataival együtt 72 771 500!
- Nagyon jó, NÉV szerint?Remélem érthető a párhuzam...
(#78453) maxsoft Nem tudom, de az előbb volt bent csatában 10k csatás T29 220 WN8-al, egy másik 24k csatás játékos 400 WN8-al...
[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
fsb1000
nagyúr
Bocs.. eggyel mellé ment, de hátha megtalálja az invite kódkereső.
.
(#78438) szbalogh: Nekem semmi gondom a Top klánokkal, meg a Top játékosokkal, de úgy gondolom ezzel a mentalítással neked nem ott van a helyed.
Bár lehet csak viccből írtad hogy gátlástalanul lövöldözől csapattársat, és jelented a pozicióját.
.
Gondolom a fórum lakói közül kevesen voltak katonák. Én egy páncéltörő ezredben voltam 1,5 évet, rühelltem a katonaságot, mert a legszebb másfél évemet vették el, de volt alkalmam megismerni a bajtársiasság érzését, pedig békeidő volt.
Ez a "bajtársiasság" állapot külső nyomásra jön létre egy kisebb-közepes közösségben akár olyan egyének között is akik kevéssé ismerik egymást vagy ellenszenvesek egymásnak. Olyan élethelyzetbe kényszerülnek akaratuk ellenére, amely veszélyes, vagy nyomorultúl nehéz valamint erős fizikai és pszichés megterhelést jelent. Békeidős sorkatonáknak pl. ilyen egy hadgyakorlat. Nem barátság ez, attól több is kevesebb is.
.
Tudom hogy ez játék, és egy random csatában szó sem lehet bajtársiasságról, de aki egy kicsit is át akarja élni a harci játék szellemét attól távol kell áljon hogy a csapattársát elárulja vagy szándékosan baráti tüzzel sebezze vagy megölje.
Valószínűleg sokféleképp lehet játszani a WoT-ot, de én remélem egyre kevesebben vannak akik pokemon szerűen játsszák. Szerintem nagyobb élmény egy random csata (de főleg a század és CW), ha engedjük magunknak, hogy egy csatába képzeljük magunkat, ahol vannak bajtársak és ellenfelek. -
maxsoft
csendes tag
Ma csak retardáltak játszanak, vagy csak én kapom meg őket. ?
15 mecs és 0 nyerés. Végig Top 5 sebző vagyok nem ritkán 4-6 kill és bukta.
Az eventek miatt van ennyi agymosott ? -
sequator
senior tag
válasz sebijani1982 #78435 üzenetére
El Hallufon egyszer én is csináltam ilyet artyval, lehet, hogy pont én voltam?
Artyval talán ha kétszer öltem magam vízbe, egyszer "próbaképp" , egyszer meg amikor az ellenfélnek csak lassú tankjai maradtak a pálya másik végén és siettem másik csatába valamilyen grindelős event miatt.
Csapattársak pozícióját csak ritkán árulom el, ha nagyon béna/kemper az egész csapat és nem érdemlik meg a győzelmet, amikor ez lenne a 2x/3x/5x csatám. Arty pozícióját meg szolidaritásból soha sem árulom el.
sautia
sequator
-
Szepi1979
senior tag
válasz Stigma.HC #78377 üzenetére
Az hogy ki mit beszél meg a másikkal privát chatben nem tartozik ránk.
Az hogy valaki a csapattárs helyzetét elárulja rontva ezzel az ő esélyét hogy még sebezzen az szemétség.
Az hogy valaki vízbe öli magát hogy a másik kevesebbet sebezzen g.ciség.Na most mindenkit kiosztottam, jöhet a savazás.
-
-
Angel1981
veterán
válasz Pete55555 #78444 üzenetére
Mindig annyiért adják az adott prémvasat, amennyi az in game értéke.
Más kérdés, hogy milyen pakkban férhető hozzá - pl. BTSV, ami egy 30.000-es pakk volt, de abból valami 29.000-et ténylegesen megkaptál aranyban, vagyis maga a vas semmivel sem került többe, mintha esetleg in game is megvásárolható lenne. -
04ahgy
nagyúr
Én imádom a KB-5-öt! (Csak nekem kis híján 5 skilles benne a legénység.)
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Rellind
senior tag
Mai offer KV-5
-
Angel1981
veterán
-
szbalogh
addikt
Egy ilyen kis mindennapos dolgon mennyit tudtok szötyögni...
Ha olyan a kedvem simán elárulom én is a maradék pozícióját vagy azét aki éppen nem tetszik. És csapattársat is gátlástalanul lövök ha szerintem megérdemli és más véleménye nem érdekel... Bingisz, felvesztek a kilépett srác helyére?Nick: HE_Storm
-
sebijani1982
senior tag
válasz xAttilax #78434 üzenetére
Szerintem nem ítélhető el ilyen esetben a
mutatványosakarom mondani artysta!Nagyon sokszor bosszant engem is, hogy a saját csapatom utolsó embere (TD, Heavy, Arty vagy a többi) fogja magát és inkább öngyilkos lesz, Önszántából! Miért nem akarja megadni a lehetőségét egy döntetlennek. Milliószor írják chatbe, hogy: "kill all"- aztán meg a nagy keresgélés közben lejár az idő....
Viszont, ha még a maradék esélyt is elveszi egy játékos az utolsó embertől -illetve ugye saját magától, mert tegyük fel egy heavy vagy TD marad a végére, aki több ellenféllel is tud végezni viszonylag rövid idő alatt. Abba nem gondol bele az áruló, hogy ezzel az esetleges győzelmi pluszt veszi el önmagától is???
Egyébként El Halluf-on történt: 9.2 környékén. Ellenfél utolsó arty-ja maradt 6-unk ellen. Ahelyett, hogy megölte volna magát átminősítette magát TD-nek. Kiszedett 3 tankunkat, mert nem egyszerre értünk oda és mozgott is a pályán, mire megettük. A csapatunkból legalább 8-9 játékos gratulált és RESPECT üzenetek díszítették a chat-et, hogy nem lett suicide.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
xAttilax
őstag
válasz 04ahgy #78433 üzenetére
méltóság megóvás???
Csak az a baj, hogy az ellenfelet bünteti az öngyilkossággal, akinek vajmi kevés köze van, hogy valaki elárulta a saját csapatából.
Ne feledjük, hogy másik 15 is ember! és ha valaki beül az artyba és a sarokból osztja az áldást, hogy neki nem lehet visszalőni akkor a végén ne a tóba menjen már.... (biztos nem most jutott neki elsőnek eszébe, hogy öngyi lesz...)"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
04ahgy
nagyúr
válasz Enzolord #78401 üzenetére
Van az arty, öngyilkos lesz, mert utolsónak marad 5-8 ellenség ellen ---> szánalmas.
Egyedül marad az arty utolsónak marad 5-8 ellenség ellen, önbíráskodó lila topklános csapattársa, aki rég megdöglött jól megleckézteti, hogy elárulja az ellenségnek a pozícióját, ekkor ezek után az arty megöli magát. Utóbbi szerintem a saját méltóságának megóvása. Méltóságosabb ez esetben az öngyilkosság, mint a saját csapattársa árulása általi halál.
Itt fontos az ok-okozati összefüggés, a sorrendiség felismerése. Ez páraknak itt a fórumon úgy látom, nem sikerült.Ez a véleményem.
UI.: nem vagyok kék, sem lila játékos. Sosem lőttem még 17k csata alatt szándékosan csapattársra és nem árultam el a pozícióját sem.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
válasz dfsz34 #78368 üzenetére
Egy piros játékos agyi szintje olyan, amilyen. Ha elárulja a pozícióm, amikor mindenki más megdöglött, akkor evvan, legyintek rajta, úgysem lesz okosabb. De egy lila játékos nem véletlenül lila – egyfajta intelligencia mérce is ez – és elvárható tőle a sportszerű játék. Ennek meg része az, hogy nem árulom el az ellenségnek a még élő csapattárs pozícióját.
Sportszerűtlen volt a ZWACK-os, az tény...
HGyu
-
jano_77
nagyúr
válasz Pete55555 #78429 üzenetére
igazad van, Ti mással spammelitek tele a fórumot....én 1x-1x felteszek ide ilyen mentést, Ti meg órákon keresztül nyavalyogtok máson vagy éppen azon vitatkoztok, hogy köcsög volt, mert elárulta az arty pozícióját vagy nem volt köcsög! Ki spammel akkor?!? NYKS
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Pete55555
addikt
válasz jano_77 #78423 üzenetére
Igen, tényleg szörnyű dolgok ezek. Mindenki csak szív, az RNG sosem kedvez senkinek. Én is csak szopok egyfolytában. Bár ennek ellenére képes vagyok 1500-2000 közötti átlagokat hozni 50-100 csatára vetítve, ami magamhoz képest igencsak jó (átlagom 1100 körüli).
A különbség csak annyi, hogy én nem spammelem tele a topikot azzal, hogy sírok, mint egy kislány.
Ráadásul te papíron jobb játékos vagy, mint én, tehát még ha (HA!!!!, tegyük fel!!) téged jobban szopat az MM, mint engem, neked elméletileg ekkor is jobban kéne tudnod kompenzálni, mert igencsak átlag feletti játékos vagy. (papíron)...Szeretem leracsniztatni...
-
rlazol
veterán
válasz jano_77 #78420 üzenetére
nekem ma tier 7-es csatába (prokhorovka) 2 T4-es spottert dobott be hozzánk és 3 T5-öst. a másik oldalon egyetlen T5 volt, a többi 6-7. És nem jöttem ide sírni, hanem top 3 sebzőként járultam hozzá a csapatom 15-2es győzelméhez.
bármennyire is elkeserítő, nem Te vagy a WG személyes ellensége, nem csak Te kapsz inkometens csapatokat vagy rossz MM-et. De csak te hisztizel miattuk napi rendszerességgel.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Simi37
őstag
Nekem az volt szép mikor már letelt több mint fele a meccsnek és percek óta csak "állóháború" volt akkor Malinovkán északról nekiindultam spotolni
egy TOG II vel igen kemény 14el nekiálltam spotolni és a durva az h össze is jött 4 spot + 1200 spotdmg ... kicsit érdekes jelenet volt mit ne mondjakRyzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
aktív tag
A szerveri oldali célkeresztet érdemes inkább kikapcsolni ugye ha késéseket érzékel az ember?!
Wot nick : Lanoka_
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz fsb1000 #78405 üzenetére
Én végső soron megkaptam mindenre a válaszomat a hozzászólások folyamában, amiből egyértelműen kiderült, hogy két eléggé eltérő gondolkodásmóddal közelítjük meg a dolgokat, én a magam részéről nagyobb jelentőséget tulajdonítok a téma etikai részének, mert ezt is fontosnak tartom és a játék részeként tekintek rá.
Viszont ha valamilyen kellemetlenebb dolog a nyilvánosság elé kerül, akkor úgyis szétszedik érte a klánt, attól függetlenül, hogy milyen jó teljesítményt nyújtanak hazai vagy nemzetközi viszonylatban vagy a klánból egyénileg 10-ből 8 ember rendes és türelmes arc, mert mindenki azt fogja nézni, hogy itt és most mi került publikálásra és ha éppen ott szakad el a cérna valakinél, mert pocsék napja van, akkor az alapján ítélik meg.
Szóval price of FAME van srácok, némi görbe hasonlattal élve. -
benvolio
őstag
Na a Jimbo célkeresztet a következő patch-el mellőzni fogom, mert egy jó ideje mutatja, hogy betölt de lőni azt nem tudok. de jó ez így....
-
superfly2
tag
Ha valakinek van invite kódja, tudna küldeni pü-ben? Jöhet több is Meg köszönném
-
aktív tag
"Egyébként néha már én szégyelltem magam attól ami ment az ingame chat-en, és néha ts-en is. Ez miatt sem nagyon forszíroztam a maradást, valahogy rühellem a kiabáló, káromkodó embereket. De nem ez volt az általános, csak pár ember képtelen máshogy feldolgozni a feszültséget, és nem hinném hogy bármely más klánban ne lenne ilyen."
Nekem is van ilyen klántársam és már unom hogy szinte mindíg csak a mocsok hagyja el a száját.Annyiszor megkértem szépen hogy ne csinálja de falrahány borsó.Legszívesebben kilépnék néha csak az a baj hogy a többiek meg túl jó fejek.Megszoksz vagy megszöksz dolog ez csak nehéz megszokni
[ Szerkesztve ]
Wot nick : Lanoka_
-
válasz Bingisz #78406 üzenetére
....olvatad a hozzászólásomat és amit rá válaszolt Stigma.HC ?
nehéz elhinnem.......mert akkor az érdemben szó valahogy nem jön össze.......
Nem vártam választ de, hogy miért az én nevemre címezte amit írt? ...nos az talány mert közük egymáshoz a "felháborodás" szón kívül semmi......Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Tomi0703
addikt
válasz myckey #78391 üzenetére
Akkor szóljatok és küldöm a címet.
(#78401) Enzolord: Te leszel Besenyő ACLK István azaz Besenyő A Cvakkból Legtöbbször Kilépő István...
(#78405) fsb1000: De. Egyszer írt, azt valahogy elfelejtette a PH-t vagy nem tudom. Mondjuk nem is látom sűrűn fent (vagy én nem vagyok elég aktív).
-
Bingisz
addikt
válasz fsb1000 #78405 üzenetére
Szecska válaszolt nekik szerintem. Csak azt valamiért nem olvassátok el.
Sőt Dfsz is leírta a lényeget.Annyit azonban még hozzáfűznék, hogy az a kétszínű hozzáállás ami itt , és még rengeteg más fórumon jelen van eléggé vicces. Mert ugye amikor esetleg szóba kerül valakinek a "kevésbé kék/lila" statja, akkor egyből jön a bőgés, hogy ez csak egy játék, meg, hogy nem vesszük komolyan etc., aztán most amikor egy jobb játékos nem szép viselkedése a téma, akkor mindenki előugrik a példakép, az élvonal, meg az élsport példákkal. Csak azt miért nem lehet megérteni, hogy a jobb játékosok 99%-a ugyan úgy a szórakozás miatt játszik ezzel a játékkal, esetleg még olyan határokat is belevéve, mint hétvégenként letolni egy ESL-t. Pont azért nyilatkozik ki rengeteg játékos a valósághoz képest sokkal "durvábban", mert nem gondolják komolyan. Csak egyeseknek nem nagyon megy az elvonatkoztatás, ami néha olyan szintű blődségeket eredményez, mint pl. a WMKSZ.
Na mind1, egy dolog nekem is lejött ebből a dologból, azaz inkább lehet, hogy felfedeztem egy piaci rést, mégpedig az Etika MMO kategóriát. Nem lenyúlni.
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
fsb1000
nagyúr
válasz Tomi0703 #78389 üzenetére
Nem ez a vezíred jelent meg az off topikban ki tudja milyen indíttatásból, aztán valahogy elsikkadt a beígért vidámság?
.
Amúgy meg ilyenért (helyzetjelentés, beszólás ingame), meg többért sem rúgtak ki még soha senkit teljesítmény orientált klánból.
Sőt azt mondanám nem is olyan nagy dolog ez... mindennapi eset. Ki nem ejti le?
Sokkal problémásabbnak tartom, hogy a fórumra kerülés után miként reagálták le az érintettel egy klánban lévők. Szerintem éretlenül.
Érdemi válasz nélkül maradt SHiZUOKA, mefistofeles hozzászólása, amelyben olyanokat írtak, amelyekkel egyet tudok érteni.
De ez sem számít.....
.
(#78404) Bingisz : Lett volna egy fogadásom, hogy nem a 40-es éveit tapossa a srác.
És milyen fura, hogy épp most lettek fontosak a jegyei.
Életkori sajátosság a hirtelen döntések meghozatala... az eseményeket hagyni kell futni és csak a kereszteződés előtt dönteni merre is tovább.
Úgy tűnik ez a srác kapott egy impulzust...[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz fsb1000 #78399 üzenetére
Azért az is érthető, hogy védi a társát, és nem akarom ezt a vitát tovább generálni, de az öngyilkos artynál nem utálok jobban én sem semmit... Tudom, kell a játékba az arty, és mindenki előtt ott a lehetőség, hogy clicker legyen, én akkor sem kedvelem őket, és ha szétkapnak meccsen, majd ha nem látnak esélyt, megölik magukat, attól felmegy bennem a pumpa.. De azt sem látom helyén valónak, hogy nekiesünk egy társunknak, mert szerintünk nem azt csinálta, amit kell.. Főleg nem egymás anyját szidalmazva, magyarok egymás közt...
(#78398) emre Te leszel Besenyő ACLK István azaz Besenyő A Cvakkból Legtöbbször Kilépő István...
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- OpenMediaVault
- Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...