Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
válasz Steelheart2 #57494 üzenetére
Nem. 2000 felett kezdődik a magas.
-
PeeterssoN
őstag
Nekem szaggat a játék, nem tudom élvezni így! Mit kellene tennem, hogy ne szaggasson?
-
Shadar
csendes tag
Szerintetek melyik prémium tankot érdemes megvenni: Löwe, T34 vagy a JgTiger 8,8-ast
Általában szeretek hátulról sniperozni, de ha úgy van akkor előre is ,egyek deriteni.
-
törölt tag
válasz Steelheart2 #57494 üzenetére
A wotinfo.net-en fent van az értékelés is, nem csak az eredményeid.
Az talán a legnaprekészebb oldal. -
LobiDrg
aktív tag
Nem tud valaki olyan hangmodot amit engedélyez a játék is ? Csak motorhang érdekelne
-
törölt tag
válasz Steelheart2 #57491 üzenetére
A Noobmeter ritkábban frissül, a másik engem például meg se talált.
-
törölt tag
válasz Steelheart2 #57489 üzenetére
Ez.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Melyik oldal irja pontosan a WN8 at? Ez vagy EZ?
Kettö közt van egy kis különbség.Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
xenom0rph
őstag
T-34-85(jelenleg itt járok) ágra milyen felszerelést vegyek? Célzás gyorsító szükségét néha érzem..
halahala
-
Simulacrum
senior tag
válasz Bingisz #57481 üzenetére
50-120 is jó, pedig a statjai alapján tényleg rossznak kellene lennie. Brutálisan gyenge a lövegkitéríthetőség, még fölfele is, illetve a 3 másodpercnél több lövésenkénti idő is harmatos, mégis nagyon jó statom van vele, magam sem értem miért. Nekem eddig mindegyik tank tetszett a nehézágon.
-
Angel1981
veterán
-
ddt500hu
veterán
válasz Habib[HUN] #57480 üzenetére
Az ARL-el most végzek már csak azért tolom, hogy meg legyen a 75000XP. Teljesen jó fullosan. Az ágyúja T8-ba is simán elég csak kicsit lassan céloz. Egyszerre csinálom vele a VK36.01H-t hát attól kész vagyok mert nagyon szar ehhez képest.
-
Bingisz
addikt
válasz Habib[HUN] #57480 üzenetére
A fullos tier 5 jó, az ARL fullosan szintén, az M4 45 teljesen átlagos, az 50-100 az jó, a 120 sz@r, az 50B megint jó.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Habib[HUN]
senior tag
A francia nehéz tank ág mikortól lesz élvezetes? Most kezdtem a tier 5-öt de nem kicsit katasztrófa eddig. Tudom, hogy még nincs fullos lövegem. De egy kv lazán leradíroz a térképről különösebb megerőltetés nélkül természetesen...
-
Urshini
tag
válasz fényelőkész #57467 üzenetére
Illegális mod detektálásánál produkálja ezt a kliens vagy 3-4 verzió óta. Lhet falls hiba vagy akár valós is. Ezért szoktam én 1 perc alatt összeszedni azt a 3-4 modot amit használok és nem modpakkokat leszedni.
"ha van egy ájfónod akkor megütöd azt a szintet amitől te jó vagy" "-10 óra várakozás után mennyiért adnád el a kézhezvett ájfónodat? -készülék ára +50 ezer! -+50 ezer?! -Owh... igazad van az nem túl jó órabér, akko' +200!"
-
Mister_X
nagyúr
válasz LobiDrg #57469 üzenetére
Én nekem töltésgyorsító van fent a háló és a csigaszem mellett, teszi a dolgát. Ezzel előre kell rohanni egy kényelmes bokorba, ahonnan lehet spotolni, aztán néha flankelgetni kell párat. Csak ugye sajnos kevés a HP-ja, egyszer találják meg, ha nem hal bele abba amit kap, akkor szimplán rokkant lesz.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
bigobert
tag
válasz fényelőkész #57467 üzenetére
Ilyet nekem is szokott néha, de nem konkrét pályán, se konkrét tank típussal. Én Aslain modpack-kel játszok. Erre gyanakodnék. Te használsz modot?
[ Szerkesztve ]
-
LobiDrg
aktív tag
Sziasztok.Type 64-hez milyen felszereléseket ajánlanátok ? Én a töltésgyorsítóra, távcsőre illetve álcahálóra gondoltam
-
Ghostface
senior tag
válasz fényelőkész #57464 üzenetére
Nem arra gondolsz hogy bent voltál Malinovkán, kidobott a játék és most nem tudsz visszalépni? Mert akkor csak meg kell várni míg lejár a csata...
PSN: Nifty_Ghostface
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz fényelőkész #57464 üzenetére
Mi az hogy nem enged be? Fejtsd már ki bővebben mert így ebben a formában ez butaság
-
fényelőkész
csendes tag
válasz Simulacrum #57460 üzenetére
Ezt értem!!!De nem ez volt a kérdés!!
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz fényelőkész #57459 üzenetére
Itt nincs olyan hogy beenged e vagy sem, vagy oda kerülsz vagy nem.... de tény ritka nagyon!
-
Simulacrum
senior tag
válasz fényelőkész #57459 üzenetére
Túl jó lenne az, jogos.
-
fényelőkész
csendes tag
Üdv:Malinovka nevezetű pályára, egyszer sem enged be artyval!!!Találkozott közületek valaki hasonló problémával??
-
ddt500hu
veterán
10db T10-es tank a csatában de a két ellenséges arty egész csata alatt engem lőtt. (ST-I) A G.W. E100 le is hozta 0 sebzéssel a meccset. Biztos csodálkoztak, hogy kikaptak. Pedig szoros meccs volt.
Már füstölt a lánctalpa szegény tanknak annyit manővereztem minden lövés után. -
Diarmand
senior tag
válasz Enzolord #57444 üzenetére
Egy hulladék KV1 volt, aki állandóan nyomatta a tomato team-et a csata alatt, aztán meg sírt, mert arannyal lőtte egy crusader. Én meg nem mentem oda ahová ő akarta, így rám szállt és mivel nem akartam a csata után villogó chatüzeneteket, így letiltottam. Aztán feltettem a kaját főni, így kb 30 perccel később feloldottam a tiltást, hogy ne foglalja a helyet az előkelőbb vendégek elől
-
eszakas
senior tag
válasz SoulReaver #57449 üzenetére
Hát ha a "wotlauncher.exe -integrity" nem jött be akkor jobb egérgomb és "futtatás rendszergazdákét". Ha ez sem akkor nézd meg a tűzfalat engedélyezve van-e a játék.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
dfsz34
őstag
Megvettem a zakcióban az SP-t én is, mert már kb 300e XP összegyűlt és sima liba lesz mexerezni ezen az accon.
Amiért érdekes ez a csata, feltehetően ezért fogják kivenni az assault módot a játékból ezen a pályán. A csapat talán leglassabb tankjával kellett odamennem és foglalni, különben elbújt két ellenség és vesztettünk volna.
Ezek a szerencsétlenek tényleg nem értik az assault módot, ülnek a domb tetőn és puffogtatnak nagy békésen, aztán ennyi vagy sikerül vagy nem. Ha nincs legalább egyvalaki, aki hajlandó foglalni a vége felé, akkor általában vereség lesz belőle.
Amúgy azért is dühít, mert kreditet ugye sebzésre kapok és ha foglalok, akkor nem tudok sebezni.
Nem hozza rosszul a kreditet az SP, ez prém nélkül volt 1,5 sebzésre és 800 assistra. Az ágyúja viszont tényleg gyengécske, igényelni az aranyat, de akkor meg nincs bevétel. Az lesz, hogy amikor nekimegyek az ász kísérletnek, akkor rakok bele aranyat, de egyébként csak három darabot, ne egye meg a hasznot.
A T34 egyértelműen jobban adja, de ha ingyé lehet egy SP, az is jó szvsz.
Győzelem!
Csata: Sand River
Jármű: T26E4 SuperPershing
Szerzett tapasztalat: 3 690 (x5 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 44 295
Csatában elért Achievement: Megszálló, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "3. osztály" -
Bingisz
addikt
válasz SoulReaver #57449 üzenetére
Szerintem nem. Próba cseresznye.
[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
válasz SoulReaver #57445 üzenetére
Directx9 fent van?
-
eszakas
senior tag
A klienset indítsd ne a játék exe filét.
Ja már volt " wotlauncher.exe -integrity "
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
xenom0rph
őstag
Túl új ,ez egy jel, hogy nekem kell adnod a videókártyád és a processzorod ,mert nálam működne.
Amúgy nem launcherből indítanám.
[ Szerkesztve ]
halahala
-
SoulReaver
veterán
Zsír új gép, zsír új windows7, és nem akar menni a játék... Elindítom, kliens felvillan, majd eltűnik... WTF?
-
Enzolord
addikt
válasz Diarmand #57443 üzenetére
És ki az a Pelikan4ever?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Diarmand
senior tag
válasz balintka #57433 üzenetére
Tegyek be, minden sírós képre egy ilyet?
Pedig ez SU85B-vel van, ami megtestesíti a két végletet. Baromi jó ágyú, OP látótáv, jó camo VS nulla páncél, kevés hp, a tankok 90%-nak jobban hajlik lefelé a csöve, mint ennek felfelé, gun depressiont nem ismeri.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Venti + BIA
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
skopy
tag
IS 2 -re mit érdemes rakni a töltésgyorsító, és a fejlett célzórendszer mellé 3. -nak ?
Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
PaJa1
őstag
válasz BogyóBP #57434 üzenetére
1080 aranyért.
A hétvége alatt meg csak a duplázásokból összejött már a fele az 525k XPnek.Ezzel a körrel elég jót sikerült rúgni a japán ágon, ez az egy tankom van a küldire.
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Bad Pritt
félisten
50 meccs után a következő a véleményem az FV215b-ről.
Ez eddig a legnehezebben játszható tankom, idegtépően figyelni kell arra hova mész, mit csinálsz, hogyan teszed ki az oldalad, mikor tudsz hulldownba menni, mikor nem. Nagyon másképp kell játszani, mint egy rendes tankot, de már kezd okés lenni.
A páncél megjárja, érezhetően keményebb, mint a Conqueror, de a T110-től elmarad, cserébe sokkal nagyobb, nehezen fér el az utcákban, ahol sidescrape-elni lehetne. Itt a következő hátránya, nem lehet csak úgy kimenni a sarkon, belepuffantani valakibe és visszahúzódni, mivel akkora vagy, mint egy csillagromboló. Odaérsz a sarokhoz, megállsz, megfordulsz és seggel kimész, ha nicns hely oldalazni, értékes időt veszítve, közben akár spoton is vagy. Hulldownból spotolni nettó esélytelen, pedig nem rossz az ágyúsüllyedése, csak épp az egész orra kinnlesz, ha kinéz egy domb mögül. Nagyon modulsérülékeny, plusz az arty halálos ránézve, egy asztal jobban bírja a gyűrődést, mint az FV felépítményének teljesen sík teteje.
A baj az, hogy vannak pályák, ahol egyszerűen nem találom vele a helyem, ilyen pl Karelia, ahol a noobtömeg miatt nem tudok sidescrape-elni, egyszerűen nincs hely rá, úgyhogy az átlag dmg-m rendszerint úgy tevődik össze, hogy Karelia 0-1000 dmg, más pálya 3000-5000.
Viszont mindezekkel együtt tetszik, nagyon jó az ágyú, bár itt már közelebb van egymáshoz a T110 és ez, míg az M103-nál fényévekkel jobb a Conqueror ezen a téren. 1v1-ben gyakorlatilag verhetetlen, Mauson kívül minden bepróbálkozott már és alulmaradt a sok hp, relatíve jó páncélzat és felsőbbrendű dpm mindent beaprított. Nem mondom, hogy sajnálni fogom, ha lecserélik, de mindenképpen egy színes foltja a garázsomnak jelenleg.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
fradi81
veterán
Tapasztalt valaki motorhang akadozást WWIIHWA Realistic Sounds mod-ban?
moto g72, Ninebot d28e
-
BogyóBP
addikt
Légyszives pár sorban magyarázd el nekem miért érni meg kihúzni a super pershinget.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
balintka
addikt
válasz Viktoár #57417 üzenetére
Már én is be akartam írni ugyanezt. Egyszerűen 10 menetből 8 vereség állandóan, mindegy, hogy játszom. A 200 XP/menetből nem fog összejönni az SP sztem.
Amikor felcs.szi ez a f.s, röhejes játék az agyam, ALT+F4, aztán irány az Xbox 360, és valami NORMÁLIS játékot tolok. Ez a WoT már egy röhej, szánalom.
-
dfsz34
őstag
válasz 04ahgy #57431 üzenetére
Igen, tényleg érdekes és izgalmas volt a westfield assault mód, csak a sok véglény nem jött rá, hogy minimálisan együtt kell működni. A szokásos tolom a w-t meg lövök mindenre ami mozog, nem jött be ott és ment a vinnyogás, hogy milyen nehéz a támadók dolga.
Sand river-en hasonló az assault mód, a védők ellepik a domboldalakat, mint a verebek a villanydrótot és onnan lődöznek, de egy jó spotter simán mutatja őket és akkor máris nem olyan egyszerű. A másik, hogy számtalan alkalommal győztünk már úgy, hogy baloldalt elsurrantam a csata vége felé foglalni. Ha nem foglalok, akkor vesztünk. Gondolom sokszor senki nem mozdul (volt olyan csatám, hogy három tank, köztük top nehéz felment a hegyre és el nem mozdult volna végig az egész csata alatt, hogyan akarnak ezek nyerni?), nem kockáztat és utána megy a vinnyogás, hogy nehéz támadni.
-
04ahgy
nagyúr
válasz dfsz34 #57353 üzenetére
Én sem akarom, hogy kivegyék. Minden tankkal, támadóban is és védőben is nagyon jól lehet boldogulni, főleg, ha a csapat is támogat!
Sőt, Westfielden is kérem vissza az Assaultot, mindegy, melyik körrel. (Volt a régebbi, erdőszéli foglalókör - ott imádtam az erdőkempereket leszedegetni, meg volt a későbbi, mikor állt a híd. Azt tán mégjobban imádtam.) Miért a legélvezetesebb, legkevésbé kemper módokat szedik ki? Az agyilag retardáltak pártján a WG?
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
PaJa1
őstag
Ki jönne szakaszozni 5-8-as szintű tankokkal? Csinálom a SzupcsiPershingecske küldetést. Ha van érdeklődés, keress játékon belül, aztán TS-en duma.
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
remington2
senior tag
válasz Remus389 #57377 üzenetére
Ha érdekel ilyesmi, ezt érdemes végignézni. Egy orosz végig magyarázza, hogy mit is csinálnak, pl. összecsapnak az ellenség harckocsijaival, sérült harckocsi javítását fedezik, támogatást nyújtanak a gyalogságnak, stb. Van hozzá angol felirat is. A videó, amit linkeltél, is ebből van.
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
Viktoár
addikt
Hát igen srácok,sajnos tegnap is nem egy olyan csatám volt ahol 2 unikum szakasz volt,szakaszonként 3 fővel azaz egy oldalon 6 unikum játékos a másikon meg még zöld játékos sem volt. Én a 49%-al már jónak számítottam a sok paradicsom között.
Nagyjából 10 mp-enként villant fel a piros felirat a minimap fölött.
Mostanra oda jutottam hogy a 9-es orosz tüzérrel elég a napi első győzelem,a brit 6-ossal szintén.
Ami most mulattat az a kv3-as tank,valamiért elég sokat tud pattintani de vannak csaták amikben elindulni is kár.Ha a lövege pontosabb lenne én erősen ajánlanám mindenkinek.Lassúcska,de mivel én inkább tüzérhez vagyok szokva ez nekem nem okoz fejfájást.Viszont tierjében ha odaér ahova kell akkor elég szépen tud támogatni. (töltésgyorsító,célzásgyorsító,venti) Ugyan sokszor felrak t9-be is úgyhogy nem egy leányálom,viszont nagyjából tudom a nagytierű tankok weak pontjait,mert akaratlanul is rámragadt amikor az orosz td ágat játszottam végig.
Nálam a kis kv1 az örök kedvenc.Elég fullos a legénység és a modulokat is folyamatosan próbálgatom rajta.
Üdv:Viktor
-
KaLeun
senior tag
Az a teóriám, hogy ilyenkor valami OP vagy nagyon jól páncélozott géppel kell menni és lehetőleg szakaszban.
Az ilyen ünnepek és az eventek, mindenkit elővonzanak (most pl. az FV-m blokolta egy IS-7...). Ráadásul a szokottnál is több unicum szakasz volt, ahová több jutott ill. nem csináltak valami ostobaságot általában az csapat nyert. Normál esetben egy átlagos csapat, okosan kompenzálhatja az ilyen dolgokat. De amikor egy E-100 5 perc alatt nem jön rá, hogy az ellenfél E-100-a az aki neki háttal áll...
Egyetlen csata volt amikor rátudtam venni pár (3 vagy 4) paradicsomokat, hogy ugyan jöjjenek segítsenek már. Mert az ellen lemmingtrain (unicum szakasz vezetésével) éppen a himmelsdorfi hegyen vitézkedik. Elindultunk, elimináltuk a védelmet és a visszaérkezőket is szép sorjában. Erre a lemmingvezér unicum: "pfff, nice rush tactic". Persze, mert a JT 8,8 már csak rusholásra alkalmas...
Cila
-
Kotomicuki
senior tag
Hát, igen!
Nagyon ki tudja zökkenteni az embert, amikor a JgdT-ével 3x lő mellé - sorozatban - , majd lepattan a CGC, 60 mm-es oldaláról is - vhogy nem ezt várná az ember egy 0.33/276-os ágyútól...
A másik véglet, amikor mind a 13 lövés átüt és sebez is, pedig abban nem egy E-100 és E-50/M LFP is benne van, ami máskor nehézséget okoz uennek a lövegnek...
Kissé túl sok az a 25% random - ami érzésre, gyakran több is ennél - , nagyon el tudja venni az egyén kedvét a játéktól!
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
PaJa1
őstag
válasz Th1sN04ll #57415 üzenetére
Akkor nagyon hamar végzel a csatákkal... Nálam vannak 1 MB felettiek is szép számmal. Sok kicsi elég sokra megy, főleg most. Van aki napi 100 csatát is elmorzsol.
Nekem most 600 fájlból fél giga az a mappa.[ Szerkesztve ]
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz BogyóBP #57418 üzenetére
Régen mikor még 9-es heavy volt akkor volt rá mondható hogy jó, most már csak az is régi fénye önmagának, kicsit megnerfelték, mind a sebességet, mind a fordulását, mind a töltését, egyedül ami ér valamit a gun, viszont annak meg a célzásidejét tornázták fel Ennek ellenére én is azt használom
[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
Ja mostanában képes elég trükkösen vicces partikat összehozni a matchmaker de hát ez van. Am aki a superpershing eventet tolja, közlöm vele hogy teljesen felesleges vele szenvedni , inkább megéri befektetni a T34 be, mert az piszkosul jó farm tank és bőven megéri minden forintját. 3 nap alatt sikerült vele 6.300.000 et kifarmolni, úgy hogy napi szinten olyan 5-6 órát ha játszottam vele. Tiszteletem
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Viktoár
addikt
Emlékeztetőül írom mindenkinek hogy nagy sz@r a játék. Az ilyen 75k minden nemzettel eventek nem családos embernek való.Nem is érdekel az a tank,de már a játék is egyre kevésbé.
Egyre többször veszem észre hogy a W,A,S,D, gombok és az egér bal gombjának nyomogatásán kívül semmire sincs befolyásom. Lőhetek akármennyi sebzést,ha csapat elhullik vagy célozhatok akármelyik weak pontra ha az rng úgy akarja,stb..
Üdv:Viktor
-
jr1994
addikt
válasz Th1sN04ll #57405 üzenetére
Nekem is csak 13,5 GB, bár ez a laptopom, itt nincsenek fenn a Gnomefather hangok.
Más: aki új accon húzza a Superpershing eventet az hogy áll vele? Nekem végre megvan az M6-ra a nagy löveg, már az IS-3-mat is viszi végre
Egyébként ez a tank nagyon király, tényleg. Élvezetes vele a játék.A többi ágon viszont csak 4-5 szintű tankok vannak. Ma megvettem a német cipősdoboz TD-t, meg a BDR G1 B-t. A dobozt ismerem korábbról, az jóféle még stock-ként is, de ez a BDR, hát szenvedős lesz. Mennyi a lövegsüllyedése, két-három fok? Meg lomha, de cserébe páncélja se sok van szegénynek.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Bingisz
addikt
válasz TESCO-Zsömle #57399 üzenetére
Tessék. Nem egy nagy kör, de pl az 50-120 úgy halt meg, hogy blindre eltaláltam, aztán leégett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Androidos fejegységek