-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz Angel1981 #5096 üzenetére
nekem van/volt mind3. én azt mondom van értelme beforgatni ezeket is. de nem nagyon, mondjuk 15-20 fokban csak.
látom itt van más vélemény is, én be szoktam kicsit forgatni őket, lehet ha szembe állok úgy is jó, fene tudja
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Pete55555
addikt
válasz Remus389 #5092 üzenetére
t-50-2 superscout, T10-be felrakja gondolkodás nélkül, míg ELC-t nagyon ritkán, hajnalban, vagy szakasszal.
ELC-nek kisebb a jav költsége, ráadásul szépeket tud sebezni is, főleg ha t5-t6-ba dobja.A 13-75-el is tudtam, és a 90-el is tudok pénzt keresni prém nélkül is.
(#5096) Angel1981 Nincs. Kicsit riszálhatod, de ha szögbe rakod, akkor gyakorlatilag jó szögbe fordítod neki a páncélod.
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
Angel1981
veterán
Bár még odébb van a megszerzésük, de már most megkérdem; az IS-3 / IS-8 / IS-7 triónak ugyebár jellegzetes, ék jellegű a testfrontpáncélja ami az effektív páncélvastagságot nagy mértékben növeli.
Ezeknél van értelme egy szemtől-szembeni csatában szögbe fordulni az ellenséggel, vagy pont hogy ajánlatos a testtel is teljesen rátartani?Köszi előre is!
-
virkir
veterán
válasz marked one94 #5089 üzenetére
Az vazze. Ha ma is fedezéket csinálsz belőlem morcos leszek.
A DB meg ha annyira tetszik tudod az acc-om, azon is kihúzhatod az indipancsert."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Remus389
veterán
az ELC AMX-szel vagy a T-50-2-vel lehet jobban keresni?
mindekettő 5-ös scout
-
jano_77
nagyúr
Ez az utolsó infó nekem is jól jött, mert eddig én sem jöttem rá és szopok mindig mikor pakolgatom a leányságot!
(#5089) marked one94: természetesen megköszönöm ha küldesz jobban sikerült köröket, de a szakaszt talán még jobban, mert akkor szavakban tudnál kvázi irányítani, hogy mit ne balfaszoskodjak.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
mikron
tag
Egyszerű a válasz lőni kell mindenre ami mozog
-
jano_77
nagyúr
válasz marked one94 #5008 üzenetére
Adhatnál tanácsot - akár PÜ-ben is -, hogy Pershinggel hogyan is kellene játszani, hogy eredményes legyen. Mindkettőre akár. Nagyon megköszönném!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Angel1981
veterán
válasz marked one94 #5083 üzenetére
Ha annyira csíped, szerintem fel sem tűnik, és máris 100%-on lesznek.
Szerintem tartsd meg, aztán majd meglátod.
-
psycroptic
őstag
válasz Napfénysüti #5076 üzenetére
Akkor nem marad hátra más, mint a szakaszozás. Érdemi ötletem nincs, ha olyan gyenge, mint a Pershing, akkor nekem szenvedés lesz.
PSNID: Tomy83PS
-
Angel1981
veterán
válasz marked one94 #5075 üzenetére
Igen, sejtettem, hogy jön az utód, de ha ennyire tetszik miért nem tartod meg, és veszel bele újabb tagokat, akiket aztán felfejlesztesz?
Ismétlem; ha ennyire tetszik? -
Angel1981
veterán
Ez igaz, de figyelembe véve, hogy az elődjének nagyságrendekkel több van, továbbra sem értem, mint keres T4-ben. 10-10-10 mm? Röhej!
Ennek kéne T3-ban lenne, a Valentine-nek meg T4-ben.
Meg ez a HP dolog.... hogy lehet ennek úgy 270 HP-ja, hogy a Valentine-nek (ami vagy 3x olyan masszív) van 170, az AT2-nek meg 450?!?!
Tudom, nem szimulátor, de ez azért akkor is visszás....5071 jahrn: "egész jó" mi?
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz psycroptic #5038 üzenetére
Eddig se rohantam fejjel a falnak de ha a csapattársaim elhalnak 2 perc alatt és rám jönnek akkor sajnos semmi nem segít.
Més que un club!
-
Enzolord
addikt
Ez szép!!
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
sequator
senior tag
válasz Napfénysüti #5027 üzenetére
Én a két nagymacskával voltam/vagyok így:
Tigris 2: free XPből fulloztam, addig egy kört sem mentem vele, adtam neki 100%os legényeket akciósan. Elég gyakran kerülök vele kreténcsapatba, kb 30% winrateről indultam. most már a 45%hoz közeledek lassan. Néha úgy érzem azért büntet, mert nem szenvedtem végig stockként. A másik véglet is jó, mikor nagyon jó csapatba kerülök és bedarálják az ellent nélkülem.
Panther 2: Lánc és torony nélkül kezdtem, a többi megvolt más ágakról, 75%os legényekkel. Lásd mint a Tigris 2, azzal a különbséggel, hogy 35% winrateről indultam. Szerencsére már az 50%ot sikerült elérni vele.Egyébként is általánosan balszerencsés vagyok: tuti, hogy az ellenség +2 tieres tankjai mindig az én oldalamon támadnak.
sautia
sequator
-
nyunyu
félisten
válasz Angel1981 #5064 üzenetére
Nem tudom, miert baj az, hogy nincs pancelzata az Alectonak.
Hellcatnak sincs...Meg kell tanulni hasznalni a sebesseget/mozgekonysagat/fordulekonysagat, plusz eleg jol lehet vele messzire loni, ahonnan nem latnak/nem tudnak visszaloni.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Angel1981
veterán
válasz marked one94 #5068 üzenetére
Bocsi, de hogy érted, hogy el KELL adnod?
-
marked one94
őstag
Imádom a VK 30.02 D kár, hogy nemsoká elkell adnom
planetwotYou'll Never Walk Alone
-
csapee
őstag
Tegnap erre magamtol rajottem, most akkor en okos vagyok
Csapee
-
Zizifull
csendes tag
válasz #95904256 #5015 üzenetére
Oltsatok le, noobozzatok le, de en maskepen tudtam a jatek mechanizmusat. Vagy valamit nagyon felreertettem.
Az hogy ki deritette fel eloszor az elleseges tankot, es ki kap spotted damaget az ket fuggetlen dolog egymastol.
- Ha te derited fel eloszor az enemy tankot, akkor kapsz erte valamennyi XP-t es penzt
- Ha egy csapattarsad meglo egy ellenseges tankot, amit csak azert lat mert egyik csapattarsa latja (de a sebzo tank maga nem latna) akkor jar a spotted damage.Idezet innenl :
Ellenséges tankot olyan tank sebzi, aki maga nem látja, hanem te mutatod:
XP: 50%-a annak, amit a sebzők kapnak, elosztva a tankot látók számával.
Kredit: Ugyanaz az összeg, amit a sebző kap, elosztva a tankot látók számával.akosf: En inkabb arra gyanakodnek, hogy a Te esetedben a kilovo tank is mar latta az ellenet, ilyenkor nincs spotted damage. Ha a kilovo tank arty volt, akkor fogalmam sincs
-
nyunyu
félisten
válasz mcwolf79 #5025 üzenetére
A legénységet hogy lehet egyik tankból a másikba átvinni?
El kell küldeni barakkba, és a másik tank toborzásánál ha kompatibilis, akkor bérelhető? És nemzetre van korlátozva, vagy ágra?Tank eladasnal kb. 8.0 ota alapertelmezetten a barakkba kerulnek a legenyek, de ha atallitod, el is zavarhatod oket.
(Regen pont forditva volt, sikerult is bukni egy 500+ csatas nemet TD legenyseget, vehettem ujat a JPbe. )
Vagy ha szemelyzetre jobb kattintasz, akkor felkinalja, hogy az adott embert vagy az egesz legenyseget a barakkba kuldi.Uj tankba attenni meg ugy tudod oket, hogy ha egy ures helyre bal kattintasz, akkor felkinalja az adott pozicioba teheto azonos nemzetisegu embereket, es ki tudod valasztani, kit teszel be.
De ha jobb kattintasz, akkor ket lehetoseg van:
Put best crew: osszevalogatja a barakkban levok kozul a legnagyobb kepzettsegu embereket, alapvetoen ugyanabbol a tank osztalybol, vagy ha olyan nincs, akkor mas osztalyu is lehet.
Put own crew: visszarakja az adott tankra kikepzetteket.Ez a ket opcio akkor hasznos, ha sokat mozgatod a legenyseget egy rendes tank, meg egy ugyanolyan nemzetisegu prem tank kozott, mivel nem kell egyesevel vegig kattintgatni a 4/5/6 embert.
(Kb. ket honapig pakolasztam egyesevel a Panther vagy VK3002DB legenyseget a Panther M10-be a napi duplazok idejere, aztan vissza, mire rajottem a jobb klikkre. )[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Angel1981
veterán
válasz mcwolf79 #5025 üzenetére
Meghiszem azt, én is így éreztem!
Nem tudom, az Alectot hogy képzelték T4-be....Igen, amikor át akarod rakni, elküldöd őket barakkba, az új tankot megveszed legénység nélkül, és garázsban, ahol baloldalt van a legénység sziluettje, szépen berakosgatod őket.
Adott nemzeten belül bárkit rakhatsz bármibe, csak rosszabbul fog teljesíteni, ami átképzéssel orvosolható.
-
Djuree
félisten
ja bocs, tényleg én voltam lusta megnézni vmit, ami 3mp-be telik, inkább beírtam ide a kérdést. végülis...
úgyhogy megyek is takarítani, nincs itt helyem, mert nem vagyok lusta...takarítani sem[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Jolet
őstag
válasz Diarmand #5054 üzenetére
és te ismered a mondást az emberről, aki az egójáról leesett az íkújára és szörnyet halt?
ezen a fórumon semmit se lehet megtalálni az örökös síránkozásoktól, mindenki rinyál mint a fürdős k...rva, ha nem ő nyer, vagy ha nem ő van az előtérben és mer más is beírni valamit
aki nem akar segíteni az ugorja át, aki meg akar az úgyis segít
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
myckey
veterán
válasz GrooveHero #5053 üzenetére
de gonosz vagy!
de egyébként biztos volt más is.
elég csak ha beírjuk a keresőbe a gép nevét.de mindegy is..
kinek ez kinek az.
veszett már több is MohácsnálPeteee
na ezzel most kicsaptad a biztosítékotarc támadós pálma
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
-
-
myckey
veterán
Szerintem ne -csak-az itt leírtak alapján döntsd el,hogy mi jó meg mi nem.
Ott a tesztszeró.
Meg egyéb oldalak.Volt már itt olyan is,aki az E75 gépet alázta porig,de komolyan
E75 meg az M103 nem egy forma stílus,de szerintem az Amerikai jobban használható gép.
én így gondolom.
de csak azt tudom mondani,hogy ne hagyd magad senki által befolyásolni.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
04ahgy
nagyúr
-
Jolet
őstag
-
Djuree
félisten
számold ki miért nem tud senki számolni, 2 naponta felteszi vki ezt a kérdést, már nem kicsit unjuk...meg van adva a teljes tömeg/max tömeg, ha belefér hogy a 2 morot különbségét hozzáadod a teljes tömeghez és nem lépi túl a max tömeget akkor felmegy, amúgy nem
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz Skyhunter #5045 üzenetére
Érdemes használni a keresőt: Kérdés-válasz (A köztük lévőt hagyjuk..)
-
Skyhunter
őstag
A "snapshot" (magyarul pillanatkép?) skill működik artykon? Artyra érdemes a "Halálos szem"-et feltenni?
-
Jolet
őstag
M103-on már csak a lánc és a motor hiányzik
felmegy a motor a lánc nélkül?
fel van szerelve a szokásos felszerelésekkel természetesenWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Habib[HUN]
senior tag
Csak azért gyenge mert stock. Fullosan az egyik legjobb tank tierjébe szerintem. Jó sebesség, komoly tűzerő. Igaz papír, és lassan fordítja a tornyát, ettől függetlenül nagyon szórakoztató td lesz belőle. Persze csak akkor ha szereted ezt a gyors játékstílust. Passzívabb emberkéknek annyira nem sikeres típus.
Nagy előnye, hogy bármikor bárhova odaér. Üss és fuss taktika az ideális. Nem is vittem utána tovább az amerikai td ágat. A rá következő tohonya td-k már nem fekszenek nekem annyira. Hellcat wr 58% Slugger 57%
Vegyél fel nyugodtan (Orrharapo nick). Mondjuk én mostanában az m103-at farmolom veszettül, de szeretek a kis td-vel is futni pár kört. -
Re-Tech
aktív tag
Kérdés lenne E-50-el kapcsolatban, a top motorral érezhetően acélosabban fog gyorsulni? Vicces amikor a heavy-k elrobognak mellettem hegynek fel meg kezdésnél.
Egyébként bár még nincs sok csatám vele, de nagyon tetszik a Panther 2 után, ezzel már oda lehet pörkölni keményen és néha pattog is. -
csapee
őstag
Van itt valaki TierVI-ban, meglett ez a Hellcat de nagyon nehezen indul be esek-kelek vele. Csatlakoznek valakihez. Minden stock meg rajta, lehet ezert nem sebez, mert szinte csak pattogtat a 7-8-as szinten meg foleg.
Csapee
-
psycroptic
őstag
Játsz biztonsági játékot. Ne menj felderíteni, ne menj flankelni! Maradj védett helyen, ha lehetséges vagy menj a lemmingekkel ott több esélyed lesz. Egyébként használhatnád úgy is, mint a panthert, mert egészen jó ágyúja van. És én most csak okoskodok, mert én még nem vettem meg, mert a pershing után nem nagyon éreztem még késztetést rá...
PSNID: Tomy83PS
-
jozefgucci1
addikt
Üdv Urak '
Péntektöl hat hét után visszatérek játszani délelőttönként lesz egy kis időm . Szivesen csatlakoznék valakihez .
Amúgy én eddig szerettem a Pattont ,pont mielött meloba jöttem lett meg a tizes nagytesó .Sajna azt már nem tudtam megvenni és kipróbálni . Érdekes , hogy Pershingel majd 60%-os lettem addig a Patonnal nem ment annyira jól . Már fullosan játszható lett , de közel sem az a szint mint a nyolcas Pershing ! Ahogy így olvasgatom ez nem csak nálam van így .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
MODERÁTOR
Ébredeznek már a kis noobocska idióták
20 éve a Prohardveren
-
Djuree
félisten
majd megyünk pár kört, jövő héten veszem az m103-at hátha szakaszban jobb lesz a wr. vagy jövök a foch-al, azzal kezdek ráérezni.
-
Atlantis
veterán
Ugyanígy vagyok a T54-gyel. Jó tank, jó vele menni, de meglehetősen gonosz velem az MM, mikor ez kerül sorra.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz marked one94 #5016 üzenetére
Hallod ez kész.
El vagyok a Pattonnal átkozva. Eszméletlen csapatokat fogok ki nem csoda hogy nem megy vele mikor a fél csapat 2 perc után halott és egyszerre jön rám 3-4 tank. És ez rendszeres.
Szerintem ezzel a géppel nemsokára úgy 30%-ra megy le a WR-em és tényleg nem azért mert olyan rossz lenne.Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Haha, első csatám ma: Löwével mentem 10-es csata oldalanként 2db 8-as tank és 4 arty többi mind 9-10-es. 15-7-re nyertünk de nem tudtam sebezni. Jó érzés kezdésnek így duplázni.
Més que un club!
-
mcwolf79
veterán
Huh, a papír Alecto után felüdülés az AT2.
Csak úgy pattognak lefele róla a lövegek, bezzeg az Alecto-val max. 2 találatot bírtam ki (jó esetben). Igaz ezzel nem tudok egyből a frontvonalra robogni (a 20 km/h nem valami acélos), de legalább nehezen halokA legénységet hogy lehet egyik tankból a másikba átvinni?
El kell küldeni barakkba, és a másik tank toborzásánál ha kompatibilis, akkor bérelhető? És nemzetre van korlátozva, vagy ágra?Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Atlantis
veterán
-
GrooveHero
addikt
Hogy jobb e? Attól függ kinek mi. Nem mondom, hogy jobb, minden esetre páncélozottabb, nagyobbat ütő, talán kicsit pontatlanabb és lassabban töltő ágyúval+ a hasán kigyújtási lehetőséggel, ami ugye viszi a motort magával, plusz eszi a hp-t mint a rosseb, ha nem oltod el időben.
Nem tudom ki mit mond, de nekem akkor is bejön a 103. Majd megyek vele pár csatát és felrakom őket.
Azt szeretem benne talán a legjobban, hogy ha ráhúzom a célkört egy ellenséges tankra nem nagyon kell várni, hogy zúmoljon, úgyis eltalálom. Jó gyorsan lehet vele harcolni, nem kell sokáig kint lenni, mert ahova célzol nagyjából oda megy, lősz, és már bújhacc is vissza.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Macka
veterán
válasz Patrick76496 #5019 üzenetére
Hát, ezt nem szívesen olvastam, mert most T32-vel tolom, és ez lesz a következő. E75 már megvan, de ezek szerint sokkal jobb, mint az M103.
-
zozimoto
aktív tag
válasz Napfénysüti #5005 üzenetére
A torony jó, a test nem,lassú, alig sebez, nagyon nagy célpont,arty csali, mindig megtalálnak.
"...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"
-
Patrick76496
őstag
válasz GrooveHero #4987 üzenetére
Mondom az ágyú az tökéletes.
(picit lehetne pontosabb, de így sem rossz)Még a gun depression-t is viselem úgy-ahogy. Nekem az kéne, hogy ne lőjenek széjjel (főleg Arctic Region-on) a kupolámon keresztül, ne lőjék be az állát sem, legalább a tornya pattogna, ha már amerikai tank.Akkor mire használjam? Hull-down-ra a gyenge torony miatt alkalmatlan (plusz nem mindig egyszerű elrejteni az óriási testet). Medet nem játszhatok vele, mivel csak 34 a max sebessége, ami ilyen jó fajlagos teljesítménynél érthetetlen, hogy miért van lekorlátozva. Sniperkedni azért csak nem kéne vele, ha már heavy tank, már azért is leszóltak, mert megálltam 2-t lőni az átvonuló medekbe El Hallouf-on. A városban nem lehet vele úgy kifordulni, hogy ne sebezzenek a hull-on, szvsz az a legrosszabb terep a számára, ha nincs semmi hull-down lehetőség, bár akkor megint ott a torony. 51 mm-es oldalpáncéllal rendelkező tankkal egyszerűen nem lehet sidescraperezni, ha kicsit be vannak forgatva, már Type-pal belövöm oldalról, már pedig ez elsősorban nem azokkal fog harcolni. Maximum úgy, ha azt a részt lövik, ahol vége a testnek, és már csak a lánc van, bár ilyennek nem nagyon találkoztam még.
(#4988) Napfénysüti: Ha nekem nem megy T9-10-ben, akkor én keresek valamilyen hasonló vagy jobb win rate-ű játékost és akkor vele sem megy. Itt az akció, eddig 142 köröm van vele, most tart 65%-nál. Látom már, hogy holnapra a win rate már 60 sem lesz. Nem értem, a teszten nagyon szerettem (úgyszint a T-62-t is), itt meg nem megy a játék egyikkel sem. Igazán jöhetne már a 8.6 CT1.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
bartucc
addikt
válasz Napfénysüti #5014 üzenetére
Nálami is volt ma minden, ki akart a Jumboval egy Covenanter és egy M5A1 a helyemről lökdösni, csak úgy fogyott a HP-jük, aztán mindkettőt leszedte az ellen arty-ja...
A másik kedvencem a vonatozás volt, a kis scoutok jöttek a hátam mögött az M6-al, nem hogy felderítettek volna...
De, 3-at nyertünk, 3-at vesztettünk, egy csata kivételével mindig a Top 3 játékos között voltam, hoztam szerintem amit kellett, de ha gyenge a csapat, nincs mit tenni, de nyafogni is kár miattuk, van ilyen.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Enzolord
addikt
T54ed meg van már?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
marked one94
őstag
Ez már más dolog ha rossz a csapat De akkor maradjunk meg abba hogy piszok jó tank
You'll Never Walk Alone
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz marked one94 #5013 üzenetére
Néha megyek vele jó köröket. A probléma legtöbbször nem is anynira a tankkal mint a csapattársakkal van sajnos.
Més que un club!
-
marked one94
őstag
válasz Napfénysüti #5011 üzenetére
Úgy érzem nem foglak meggyőzni, hogy a legjobb T9es med Remélem 1x ráérzel, hogy kell vele játszani Ha nem akkor meg megyünk szakaszban
You'll Never Walk Alone
-
Enzolord
addikt
Igen..
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz marked one94 #5008 üzenetére
Háát. Jó így majdnem fullosan (még motor kell) már nem rossz gép de hogy a legjobb... Ízlések és pofonok számomra nincs benne a top gépek között.
A lövege az mondjuk tényleg f*sza az tetszik benne. Az viszont érdekes hogy az elődjével legalább átlagos szinten ment ezzel meg kb olyan szinten mozgok mint egy siemkawagen player.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
olcsii
aktív tag
valaki tier 8 szakasz? nikoli3 a nevem.
[ Szerkesztve ]
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
marked one94
őstag
válasz Napfénysüti #4996 üzenetére
Patton-nak mindig van esélye jól jegyezd meg Legjobb tank a játékban. Ha M26al jól ment ezzel is nagyon aprítani kéne.
You'll Never Walk Alone
-
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #5006 üzenetére
Nekem nincs garázsórám, mégis kidobál a techtreeből folyton...
-
-
mikron
tag
Ezt látni kell ledobod a hajad
http://www.youtube.com/watch?v=d8jIrzfkIsk
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest