-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
válasz Napfénysüti #5494 üzenetére
Az biztos, hogy az artyk szerepe eltúlzott a játékban. Főleg nagyobb tier csatákban és olyan nagyon, hogy amikor kettőnél több arty van a játékban, akkor már játszhatatlan a normális módon.
Számomra az artyk szerepe annyi kéne legyen, hogy mondjuk le tudják talpalni a tankot, meg sebezzenek valamennyit, néha sebezzenek nagyot. A gond szerintem az, hogy az artyk brutál nagyot sebeznek, ráadásul felülről, ahonnan rengeteg a kritikus találat.
Valamit csinálni kéne velük, mert nagyobb tierben már most is world of arties van, ha három (de néha kettő is elég) vagy több nagy arty van, akkor róluk szól az egész játék, ami szvsz nagyon rossz.
-
Bingisz
addikt
válasz Napfénysüti #5486 üzenetére
Ferdinand after a direct hit from a B-4 203 mm howitzer. Azaz az S51 lövegétől. Azért néha betaláltak ők is.
Más:
Így fog változni az E100 hullja a 8.6-ban: [link]"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Dryman
őstag
válasz mynames #5487 üzenetére
S51-re szavaznék...én magam GWPanthert hajtok, de ha van a csapatban S-51, az mindig valamivel több dmg-t ér él mint a GWP-m....sok esetben még a lövésszám, és a találati arány is megegyezik, a kiosztott sérülés viszont S51-nél több....ergo valamivel pontosabb és hatékonyabb a ruszki jószág....
sebességre, SU-14 csigalassú, S-51 már jobb, a GWP meg az előbbi kettőhöz képest száguldó cirkusz!
Ízlések és pofonok....bár már régen kifejlesztettem a GWTigert, mégsem merem nagyvonalúan bevállalni, mert ez a tier 7 artik között egy vánszorgó vasdarab.... -
mynames
senior tag
SU14-et v GwPanthert, esetleg S51-est ajánlanátok inkább 6-os artynak? Melyiknek a legnagyobb löveg kitéríthetősége ezek közül? Van M7Priestem, az nagyon jó ilyen szempontból, valamelyik megközelíti azt?
[ Szerkesztve ]
-
Zeratul
addikt
válasz Napfénysüti #5350 üzenetére
Azt te csak hiszed, kérdezz meg egy katonaviselt tüzért hogy mennyire pontos egy tankelhárító löveg vagy egy SPG.
-
sith7
félisten
válasz homeless09 #5476 üzenetére
gold ammo ?
-
virkir
veterán
Azzal eddig se lehetett mert a tapasztalatok szerint azokat szívatja a MM.
Nyerni csak zsolti nevezetű kabalával meg az eltévelygő junájkummal lehet igazán. Tapasztalatom szerint.
Mongyuk a wn olyankor a béka segge alatt van mert az egyik a kill-t a másik meg a sebzést lopja mindenféle opé T-44/D-25-44-el meg hasonlókkal."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
zsolthee
senior tag
Urak!
Ha a legénység már 100%-os van értelme bekapcsolva hagyni a gyorsított képzést?
Gyorsabban fejlődnek a plusz képességek vagy ez már akkor nincs rá hatással? -
jahrn
senior tag
válasz homeless09 #5476 üzenetére
Ez az RNG csodaja, es ugyanez a valasz a "szopoag" nevu konteora is.
-
notused
csendes tag
válasz bartucc #5466 üzenetére
Hát ja, de lesz T29 akcióban csak áttették 20-ára 16-ról. Én is megvettem az M6-ot mert nem tudtam kivárni mire akciós lesz, de így legalább már az akció kezdetére lesz egy csomó free xp a T29-re.
homeless09: ez nekem is fura, ha benne ülök, de szembekerülve vele ezt nem vettem még észre
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz Angel1981 #5474 üzenetére
Nekem volt egy hete egy nap prémium, 60% feletti win rate-m volt aznap, mondjuk csak szinte M6-al mentem, ami azért könnyít a helyzeten, ha nem kell váltogatni a tankok között. De nem hiszem, hogy számottevően lenne ilyen különbség, hogy prémiummal mit lehet elérni, és mit anélkül.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Bingisz
addikt
válasz homeless09 #5472 üzenetére
Persze. Minden prémes játékos oldalán van minumum egy 3 fős Unica platoon, aki biztosítja a győzelmet. =)
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
vhw
addikt
válasz homeless09 #5467 üzenetére
Most már a premium fiókkal sem lehet nyerő csapatokba kerülni?
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
bartucc
addikt
válasz jano_77 #5444 üzenetére
Hát, nem estem hanyatt, és nincs T29 akció, így már megveszem, legalább a hétvége alatt húzok rajta majd pár százalékot...
Ma nekifogtam a csatákat felvenni, hogy minél több tapasztalatot szerezzek, már csak a visszajátszásból is. M6-al ma sikerült először 3k damage fölé menni, ennek ellenére vesztettünk. Azért érdekes, legalább annyi helyzet, ami mázli az ellenségnek, nekem is legalább annyi.
atis123: szabad XP-t attól természetesen kapni fogsz, mindig az adott csata alatt szerzett 5%-át. Az, hogy a csatában szerzett XP-t hova osztod, az 5% szabad tapasztalati helyzetén nem változtat, szerencsére.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
atis123
tag
Noob kérdés, de én most VK36-al gyűjtöm az XP-t Tigrisre. Ha elit lesz, és utána minden xp-t a legénység fejlesztésére fordítok, akkor nem gyűlik a szabad tapasztalat? Vagyis választanom kell, hogy amíg í zsetont összegyűjtöm, hogy megvegyem a tigrist, gyűjtök szabad xp-t a láncra, toronyra stb. vagy a legényeket húzom?
"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
Sanya
nagyúr
volt már valaki a Kubinkai tank múzeumban?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Tomi0703
addikt
válasz jano_77 #5444 üzenetére
egesz korrekt. akinek nincs premtankja, az most tud rendesen penzt farmolni + 2* crew xp is nagyon jol jon.
b1-et meg kihuzom freebol, azt nyomhatom a bdr t1 parossal, de lehet visszaveszem a kv-1-et is, ugysincs meg vele az asz.
ja, b1. valaki kerdezte, hogy milyen tank. en tegnap vettem meg, el lehet vele lavirozni, de az akcio vegett en atugrom. amugy 2 napja tettem fel a kerdest az off topicban, keress ra.
-
MODERÁTOR
-
homeless09
őstag
Esküszöm sírnom kell akkora totális idiótákkal kell játszanom.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
atis123
tag
10. Figyelj mit csinál a csapattársad mögötted!
Amilyen fontos figyelni mit csinál az ellenség, legalább annyira fontos hogy tudatában legyél annak mit csinálnak a körülötted lévő csapattársak. Ha látod hogy idiótákkal vagy körülvéve, akkor ne gurulj ki lőni, mert jó eséllyel nem tudsz majd visszamenni. Ilyenkor inkább húzódj hátrébb, ha valamelyik meg nagyon ugrál inkább várd míg kilövik. Fedezéknek jó lesz
Tipp: külső nézetben, ha a jobb gombot nyomva tartod, úgy forgathatod a kamerát hogy közben az ágyúd nem forog (pl továbbra is az ellenség felé néz). Aból is lehet látni ki mennyire kezdő, hogy látszik e rajta hogy össze vissza forgatja e a tornyát (“nézelődik”).
11. Golyófogónak mindenki jó!
Ha a helyzet úgy kívánja nyugodtan használd a társad fedezéknek. Állj mellé / mögé úgy, hogy téged csak akkor lássanak – és akkor is a lehető legkevesebb felülettel – amikor lősz. Valamint, úgy menj ki, hogy a betöltés utolsó pár másodperce egyezzen a célkereszt szűkülésének idejével. Fontos: ne akadályozd társadat abban hogy vissza tudjon húzódni (lásd 10. pont)! Nem kell a seggében tolongani valakinek hogy fedezékként funkcionáljon, 5-10 méterrel mögötte is ugyanolyan jól takar!
Hát ezeken hangosan felröhögtem"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
homeless09
őstag
Egyszer nyertem ma eddig...ismét nagyszerű játszani.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
dfsz34
őstag
válasz mcwolf79 #5450 üzenetére
van, egyrészt, ha van aranyad, akkor átkonvertálhatod a járműspecifikus xp-t szabad xp-re,
a másik a legénység gyorsított képzése, amit pont nemrég beszéltünk. Azt jelenti, hogy a leggyengébb legény mindig dupla xp-t kap, így attól függően, hogy milyen létszámú a legénység, 16-20-33%-al gyorsabban fejlődnek -
csoki
senior tag
válasz AlexWolf #5448 üzenetére
kv1-el igen csak jól lehet farmolni majd, +7 ezer a steel wallért amit nem nehéz összeszedni vele
(#5450) mcwolf79 be lehet kapcsolni a gyorsított képzést és így minden xp a legények fejlődésére megy
(#5451) Angel1981 tudtommal igen, alap xp alapján, különben nem lenne valami fair
(#5453) jahrn xp-t elit nélkül is lehet rajta gyűjteni
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Annak ,ha egy tank eléri az elit szintet mi az előnye?Van egyáltalán?
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
AlexWolf
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #5447 üzenetére
Asszem KV-1 és T1 Heavy párossal megnézem mit lehet majd keresni a +80%-kal (mert ha többet mint a prémium 8-asokkal, akkor inkább az 5-ösökkel megyek) . A többi nem számít nekem.
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
jano_77
nagyúr
nem vmi odabaszós akció lett
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
malnabokor
senior tag
válasz jano_77 #5440 üzenetére
Főleg ha az amx széria
GwTigerrel is volt hasonló, menekültem (már amennyire lehet olyannal) amx 13 90 meg követett, szerencsére még előttem kitárazott. Hirtelen behúztam a kéziféket, ő meg felkenődött a hátsó részemre meg is lepődött rendesen.köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
jano_77
nagyúr
válasz Snakeiboy #5436 üzenetére
Hát azt mondjuk elhiszem.....nem semmi teljesítmény!
Mondjuk én erre képtelen lennék, mert egyszerűen nem tudom az ujjam vissza fogni, hogy ne lőjek rá az ellenre! Mert gondolom lőni Te sem lőttél!?Tudja esetleg vki, hogy milyen tankok lehetnek a mostani 7végi akcióban, amik a terv fázisnál nem jutottak tovább?
(#5439) Angel1981: bírom mikor low HP-al akarnak rammel-ni és az idióták halnak bele.
marked_one: néztelek tegnap, de nem láttalak. Ma is leszek, ha minden jól alakul, akkor már 15-től biztosan. 13-ra megyek masszázsra, mert a hátam úgy fáj, hogy barottyantok - lehet nem kellene minden nap a gép elé ülni, hogy tankozhassak , utána még beugrom bankba, aztán uzsgyi haza! Esetleg, ha fent leszel, akkor mehetnénk Pershingekkel pár kört!?
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz malnabokor #5433 üzenetére
Nekem meg tegnap volt egy jó "rammer" esetem!
Airfield pálya, artival vagyok (105 leFH18B2 aminek ugyebár tűrhető a páncélja), viszonylag jókat sebeztem, de egy kill sem jött össze, állás 14:7 az ő javukra, és már két med is jön nagy sebességgel felém.
Teátrálisan fel is emeltem a kezeimet a billentyűzetről, "OK! itt a vég!" amikor egyszer csak "Enemy vehicle destroyed!" Kérdem; mi vaaaan?
Csóri azt gondolta a végén "lerammel", de ő húzta a rövidebbet!Legalább az 1 kill megvolt!
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
na elengedtek minket is délbe, mehetek kreditet farmolni, ahoy type 59 meg kv-5
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz jano_77 #5432 üzenetére
Az a hely amit en hasznaltam szerintem azert jobb mert igy a viz tulpartjan levo tankok nagy reszet is spotolom. Bar ott lent sem rossz, itt viszont akkora a bokor hogy gond nelkul belefer az egesz tank igy ha valaki megkerul es hatulrol jon akkor sem spottol amig 50m nel kozelebb nem kerul. akkor van gond ha o is vizparton jon es a csapattarsak nem deritik fel mert akkor engem is bespottolnak es vegem. Izlesek es pofonok . Azert jol esett a vegen latni a 12k damaget
Miert?????
-
vhw
addikt
-
Veatta
aktív tag
Melyik adatbázisba 417 m-es a látótávja a T10-eknek? Én a wotdb.infot használom ott az M48-as Pattonnak a legtöbb, 420 m.
-
malnabokor
senior tag
Tegnap elc amx-el futkároztam Siegfried pályán bázisvédésnél, és az ellennél is volt egy (mi támadtunk). Gyors az elején össze is futottam vele, ő ellőtte magát, én is, utánna pedig én kergettem a külső oldalon a vár és a sánc között. Annyira ügyesen vezetett, hogy belement telibe a várfalba. Éppen indult volna tovább, én pedig (mivel még nem töltöttem be) egyenesen 50km/h-val beleszáguldottam az oldalába, leláncoltam, és felkentem a várfalra. Beszorítva tartottam, betöltöttem és kilőttem.
10 másodperc múlva kapom chaten, hogy "noob rammer"
Sokmindenért nooboztak le, de a rammolás eddig még nem tartozott közéjük
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
jano_77
nagyúr
válasz Snakeiboy #5426 üzenetére
Amikor az én csapatomban lévő AMX 13 90 spottolta az enemyt folyamatosan és kapott 8K feletti spot dmg-t, akkor a két ehly egyikén állt a palánknál lévő bokorban. Most nem emlékszem pontosan, hogy a 2 közül melyikben.
(#5431) Angel1981: na ezt nem tudom. T4-nél magasabb tankokat kell kilőni 8db-ot. Akkor emiatt.
szerk: akkor a magyar oldalon már ezt is elfordították, mert ott T4-et említenek.[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz jano_77 #5402 üzenetére
"De hogy lehet, hogy nem kaptál Radley-Walters medált?"
Az nem csak T5-től jár?
Megnéztem!
"Radley-Walters’ Medal - Awarded to players in the 5th or higher tier for destroying 8 or 9 enemy vehicles in one battle.
Sydney Valpy Radley-Walters was a Canadian tank ace of the 27th Armored Regiment. In 1944–1945 he destroyed 18 German vehicles with his Sherman Firefly."[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
elolvastam, azért írtam, hogy ha használni akarom a binoculart, akkor a rammer ugye marad és választanom kellett az egld és a vertikal között és a vertikal hasznosabb
a binocular szvsz fontosabb, most hogy irtom a jónépet 410-420m-en meg afelett is és akkor sem kell félnem a nagyoktól, ha nincs spot, mert majdnem biztos, hogy előbb észreveszem őket, mint ők engem
ez az, ami engem eddig dühített, hogy láthatatlan tankok lőttek, főleg sok tier10-nek van 417m-es látótávja -
-
dfsz34
őstag
egld-m van, de inkább a vertikal stabilizátort tettem rá helyette, mert nagy távolságról az talán fontosabb 20%-al kisebb a kör, bár normál sebességgel csökken, de ha kimatekozod, akkor ezzel valamivel hamarabb beszűkül teljesen. Elméletben ez hasznosabb még közelharcban is, mert 80%-ról indul, hiába szűkül lassabban, mert közelharcban nem sok idő van kivárni.
Most lőttem ki egy fullos is3-t 448m-ről három lövéssel, amiből a második letalpalta és nem tudott elmenekülni. Nem rossz ez a binocular. Azt nem tudom, hogy spotolták vagy én magam is láttam volna. Elméletben belefért a 360*1,25=450m látótávomba, de azt nem tudom, hogy a kamofaktor ezen hogyan változtat, valószínű spotolták amúgy, bár nem biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Snakeiboy
aktív tag
Egy kis utmutato hogy hol erdemes scoutolni Malinovkan. Csak szereny 12k spotted damage jott ossze , bar a vegen noob modjara haltam meg . amugy a masik 13 90-es is jo helyen allt igy szinte az egesz palyat lattak a csapatarsak. Meg annyit hogy a francia TD hogy raerzett hogy honnan scoutolok(biztos O is onnan szokot) de hala a hidegvernek nem mozdultam es igy tovabb spotoltam.
Miert?????
-
Plasticbomb
addikt
válasz jozefgucci1 #5424 üzenetére
Az jó meló lehet, egy időben terveztem, hogy megyek én is... (Még sor kerülhet rá)
Az előbbi kérdésemre megtaláltam aválaszt közben, Radial menu mod.
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
AlexWolf
senior tag
válasz jozefgucci1 #5421 üzenetére
Hát manapság senki nem termeli a dzsídípít?
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
jozefgucci1
addikt
Helló Valaki délelőtt egy kis szakaszozás ? Nem játszottam már hat hete és most van egy hónapom
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Djuree
félisten
-
jahrn
senior tag
En igy hasznalom a T34-et: rammer, vert stab, egld es nincs anyagi problemam vele.
(#5410) Re-Tech A Lorraine szerintem (ill ahogy nezem a szerverstatok szerint is) borzalmas, a legrosszabb T9 med. Akarhogy is nezed, az egy AMX 50 100 (ugyanarra a kiirasra keszultek RL) tier 9-be feltolva.
-
atis123
tag
válasz Tiszteletes #5409 üzenetére
Jaja, másodállás. Mondjuk a jelentkezési lapon nem töltötték ki, hogy már van skilljük. Én meg rááldozok időt, energiát a képzésükre. A kis haszonlesők...
-
Re-Tech
aktív tag
Ok, én artizok és bár csak M12ig jutottam (nem is biztos hogy akarok feljebb menni), szerintem is kell valamit csinálni az artikkal, de ez a minden statot szétnerfelünk nem jó megoldás. Így is csak olyan 50%os eséllyel lehet eltalálni egy mozgó célpontot 600+ méterről
Ahelyett, hogy minden statot kalapálnak, egyedül a dmg-hez kellene hozzányúlni, mert azért az tényleg nevetséges, hogy tier 9 medben az esetek 15-20%ában úgy lesz vége a meccseimnek, hogy full HP => no HP. Értem én, hogy a DPMjük egy szinten van a heavykkel, de nagyon nem mindegy, hogy kapsz kettő 450es lövést vagy egy 1800ast miközben megállsz láncot szerelni és cipőfűzőt kötni valahol.
M12ben így is elég sokszor csinálom a legtöbb dmg-et tier 9es csatákban, ennél több dmg egyszerűen nem kéne hogy kelljen artistáknak.
Maradjon minden stat úgy ahogy van, leszámítva a ROF-ot (kicsi buff) és a dmg-et (közepes nerf). És max 3 arti / csapat.
Köszöntem a figyelmet. -
mynames
senior tag
Nekem is ez van rajta. + töltés és célzásgyorsító. Második skillnek erősen gondolkodom egy BIA-n, ill. a lövészről lefogom venni a halálos szemet, és snapshoot-ra cserélem.
Amúgy csak az alja papír, hull down-ban elég durván bírja a gyűrődést.
Ja, és még nem volt mínuszos kör soha. A bukó is hoz egy 20-25k-t a gyöztes pedig 55-90 között szokott lenni.Az E100-at , E75-t gold-dal osztottad? Tegnap egy E75-t sima lőszerrel, se oldalról se hull-nál, nem tudtam sebezni...
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
Hali!
Nem tudja valaki, melyik mod lehet az, amikor ha újratöltesz, akkor kiírja egyből az újratöltési időt a chatban: Valami ilyesmi szöveg volt, hogy: reload at c1 until 7.1 sec. Gondolom akkor írja ki, amikor az ujratöltés infót nyomod a chatbe, s nem akkor, amikor te tárazol újra (c gomb).
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Napfénysüti
nagyúr
Érzem jó nap lesz ez a mai kapásból 5 bukás 5 csatából. Hát na tegnap jó volt a nap nehogy ma is az legyen.
Més que un club!
-
Angel1981
veterán
válasz Patrick76496 #5292 üzenetére
Hát nézd..... hogy őszinte legyek, talán kicsit használhatóbbak lesznek az erősen páncélozott, de lassú tankok.
Az utóbbi időben azt látni, hogy mindenki inkább a mozgékonyságra gyúrt T7-T10-ig, mert a páncélt így is úgy is átütötték, ha máshogy nem, gold ammoval.... -
atis123
tag
válasz jano_77 #5402 üzenetére
A tegnap este jó volt. Nincs rendesen beállítva az xvm stat, de enélkül is tudom, hogy értelmes emberekkel játszottam. Ruinbergben mondom, 3 tank jöjjön velem fent. megvertünk két T-34-est és hátulról elfoglatuk a bázist, amikor már épp buktuk volna a csatát. Ugyanez megvolt Ensknél is. Ja és ha már olyan sokan szidják őket, most volt egy értelmes is. Karelianál bázisvédés. M7 Priesttel volt, rögtön a csata elején kiszedte az ellen artiját, és a 4 fontos killel tuképp ő nyerte meg nekünk a csatát. De szinte mindig hajlandó volt követni mindenki a taktikát. Nem volt lemmingvonat. EL tudták dönteni mikor kéne cap-elni és mikor ölni, és nem nagyon volt kempelés sem. Felüdülés volt és jót tett a winrate-emnek
-
Re-Tech
aktív tag
A 2 első francia revolveres amx12t és 1375 csak viccnek jó szerintem, iszonyat lomhák és zéró páncéllal rendelkeznek. Egyszerűen nincs bennük kraft oldalba / hátba kerülni gyorsan és ugye hogy ne alázzanak porrá azonnal, kell hogy valaki lekösse az ellent akit támadsz. Mindehhez számold hozzá a megalázóan alacsony pent és overall dmg-et, valamint a töttikézést ami közben csak nézelődsz a pályán. Bevallom férfiasan, én a 1375be CSAK gold ammot vittem és így remek jó -30Ks körök mellett lehetett úgy ahogy fejlődni.
1390 már úgy ahogy kellemes jelenség, itt már a pen legtöbbször elég hogy sima lövedékkel is sebezd a legtöbb tankot nem szemből vagy szemből hullra/ weakspotra célózva (leszámítva a szuperheavyket). Itt meg azzal lehet szembesülni, hogy hogy a tárban lévő 2 leadott lövés között nyúlik meg az idő, jó esetben te lősz 2t mire az ellen egyet, csak az ellen 2x akkorát sóz rád ha kibújsz fedezék mögül. Ez is arra jó, hogy artikat vadássz, lassan forgó TDket (support nélkülieket) meg olyanokba csipegess, akik nem rád figyelnek. De erre bármelyik med is megteszi, azokon még páncél is van.
Lóriról nem tudok nyilatkozni még, max annyit hogy azok is szeretnek 1 lövéstől elpatkolni T6 artitól felfele.
Batchat viszont lehet lehet jó móka, iszonyat burst dmg-et tud kiosztani 15 sec alatt.
Amcsikat nem ismerem. -
dfsz34
őstag
Egy jótanács, akinek T34-e van. Lecseréltem a szellőzést binocular-ra (nem tudom a magyar nevét, nem távcső, mert az a másik), mert soha nem láttam eddig a tier9 meg 10 tankokat, azok meg csak lőttek engem. Így romlik néhány tulajdonság a tanknak a szellőzés nélkül, de cserébe brutális a látótáv és tier10-t is előbb veszem észre általában, mint ő engem. Illetve megfogadtam a tank leírásban a tanácsot és a második, harmadik vonalban tartom, bármennyire is erős a késztetés a nyomulásra. Igaz, ezért sokszor megkapom a kempelő noobot a többiektől, meg b..gatnak, hogy menjek, de le...rom, ez nem támadó tank, lassú, nehezen fordul és a teste puha, de "cserébe" hatalmas, hogy jó célpont legyen, ezért inkább a nagy távolságú harcokban kiváló. Azóta dől a credit (30-40e nettó vagy még több is, pedig az arany lőszerrel sem spórolok, ha olyan a helyzet már váltok is), bár a win rátám még mindig csak 39%, de az utóbbi 30 meccsből húszszor nyertem valami brutális sebzés átlaggal (2000 felett bőven, volt 4000-es is), legalábbis az eddigiekhez képest.
Nagy távolságból (350-380m, de lőttem 400m felett is) csatáztam most pont egy E100-al meg E75-el, igaz nekem hull down volt, a torony meg bírja a strapát és az E100 nem élte túl az E75 meg viszavonult lepusztítva. Na így már tetszik ez a T34 tank, pedig az elején sokat szenvedtem vele, ezek szerint főleg a látótávolság volt a ludas, meg az hogy nyomultam vele túlságosan.
-
Axel007
tag
Sziasztok.
Néhány videóban láttam, hogy csata közben a jobb illetve a bal oldalon a játékos és a tankok neve el van rejtve (csak az ikon látszik), ezt melyik moddal tudom megcsinálni és hogyan.
Köszi a válaszokat.
-
jano_77
nagyúr
válasz #95904256 #5355 üzenetére
Lejárt a szerk időm.....biztos sokáig időztem a lökhárítókon.
Gratula a csatához! De hogy lehet, hogy nem kaptál Radley-Walters medált? Ha jól számoltam, akkor 8-at öltél minimum - lehet mozgatni lefelé a görgető sávot, ahogy nézem, nem tudom ott van-e kilőtt tank!?
(#5401) Djuree: Helló. Tegnap nem tudod mit csinálhatott a csapat 3/4-e a város szélén - Lakeville? Ha bejönnek, akkor mikor mi, szerintem hozhattuk volna a csatát és nem kellett volna meghalnunk sem szerintem!? Annyi ilyennel találkozom mostanában, hogy már idegesítő! Mondjuk a tegnapi napra nincs egy rossz szavam se, Sergej nem ült a túloldalon, hogy nyomogassa a SZOPNI FOGSZ gombot.....csak estefelé pár csatánál.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest