- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
vJokka
aktív tag
Hátha el tudtok lesni pár okosságot: iyouxin - Buffed B-C 25t - High Level Commentary
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
forras2
őstag
Igen, most leporoltam én is, futottam vele pár kört, a spot használhatósága tényleg nagyon jó.
Viszont az ágyúja még mindig gyenge, szerintem nem állja meg a helyét a jelenlegi metában. Kb 45 mp-s újratöltési ideje, továbbra is igen nagy szórása, "0" lövegsüllyedése szerintem még mindig a gyengébb medek közé sorolja. -
forras2
őstag
Jó egyáltalán a BC még spotra?
Vagyis inkább úgy kérdezem, ritka az olyan csata, ahol nincs light, érdemes fenn tartani 1 spot felszerelést? -
Plata
félisten
válasz po1son #256358 üzenetére
Ne röhögtess.
De valahol megvan, ha még annyi év után elindul.
Bár olyan 20 éve talán még ment. Gyerekeknek néha kellett.
Egyébként is jól céloztam mindig, de már rossz a szemem. Mondjuk sosem volt jó, de mivel képtelen vagyok be tartani a cukormentes diétát így lassan alig látok.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
köpet
aktív tag
Uraim, a Kilana után következő T9-10 lengyel TD-k jobbak lesznek valamivel?
A maradék hajam kiszedem ettől, eskü az arty-zás kevésbé frusztráló és élvezetesebb. A koncepció nem lenne rossz, de a pontosság hiánya kiborít. Mit kell erre rakni ahhoz, hogy esély legyen weakspot-ot ellőni, vagy úgy általában bármit, ami kisebb a célkörnél?Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
po1son
addikt
BC25 tier10 boroscolaja szerény vélemény szerint
Jó camo, nagy látótáv, mobilis, nagy burst dmg táras ágyúval
Buffot amúgy az ágyú kapott legutoljára, aminek sokkal kisebb a szórása.
Régen 5ből 2 lövés fixen mellé ment messziről, most meg egy railgun lett az ágyú a régihez képest.
+30 helyett már 50 lőszer van benne, így lehet bátran lövöldözni, kevés az esély, hogy elfogy a skuló.Aki meg autoaim-al nyomja folyamatosan, annak itt készségfejlesztő játék, hogy megtanuljon célozni!
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Puculo
aktív tag
Hol a hiba a képen?
Ez van ha az embernek agyára megy a sok WOT. Főleg az ünnepi küldetések után.." Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
h1mpi
félisten
válasz phoenix1989 #256351 üzenetére
ja tudom csak full gázon nyomtam, mert 4-en lőttek nem szoktam amúgy autocélozni
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Taragas
aktív tag
válasz h1mpi #256349 üzenetére
Meg van a hiba: autò célzás is3ra. Ezt a célzást én ki is venném a játékbòl, sok embernek nem valò. Circon fogalmazott asszem ìgy, amikor egy gamert nézett, aki egy páncélozott tankot lőtt ìgy: autoaim, best aim. Nálunk azòta ez szállòige. És ne érts félre, az is3nak nincs jò, hanem troll páncélja van. Sok rajta a pattanò szög. Ami főleg apcr ellen jò. És hiába lett jobb az ágyúja a batnek, még mindìg egy francia ágyú.
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
ddt500hu
veterán
Itt meg a haverom összehozta az EU szerver valaha volt 10. legtöbb Bourresque-es spotját.
[link] -
h1mpi
félisten
Ezért próbálok tájékozódni. Alapvetően a kedvenceim a táras lightok és a táras medek a játékban. Tény, hogy nem úgy játszottam vele, ahogy mondtátok és a guntól sem vagyok elájulva. Ha esetleg van valami ajánlott setup szívesen fogadom, most a venti+kaja, vert. stab. és improved aimingel használom. A pálya és táras tank ismeretem szerintem nem rossz Majd még kipróbálom a kísérleti turbóval meg a kísérleti célzásjavító rendszerrel is.
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
Azért a BC még a X-esek között is tényleg a nehezebb tankok között van, nem olyan egyszerű vele a játék most sem. Régen egész sok csatám volt vele, a mostani accon én is a buff után húztam ki. Tényleg ez most a legjobb táras med. Most az edzés-turbó-stab szentháromságot próbálgatom rajta, lehet onslaughtra is beviszem majd így.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
ddt500hu
veterán
válasz h1mpi #256334 üzenetére
Én is visszavettem most. Még nagyon régen volt meg, akkor még szar volt az ágyúja. Kihúzom rajta a field modokat, aztán elpihengél a grázsban.
Úgy kell kezelni mint egy papír TD-t, főleg a csata elején. Hátul állsz és pötyögtetsz.
Ha be is mész vele az első vonalba percekig kell várni, hogy mindenki ellője magát, ás lőhess hármat egymás után.
De végén nagyon tudja aprítani a low hp-s tankokat.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ezzel a Bc.25t-vel mit kellene játszani? 3 kör nincs ezres átlagom, ultra fos tank megint egy ág, amibe beleáldoztam egy csomó enegriát
-
ritkaság
aktív tag
válasz phoenix1989 #256315 üzenetére
De beszélnek. Csak most sajna nem hallom.
-
Zadia
senior tag
Ezen változtathatnának,hogy a matricát,feliratot meg az ilyeneket el lehessen adni. Tököm tele a rengeteg semmitérő dolgokkal.
-
dokee78
félisten
A rettegett játékosok korán kelnek!
-
xAttilax
őstag
válasz gainwardgs #256318 üzenetére
Talán még az első progi nerfre ha nagyon kell még lenne magyarázat, de a második kb egyik legfeleslegesebb nerf volt. Szerencsétlen leotól azért nem tudnak sokat elvenni, a mai metában a 0 páncél azért erős handicap. De a WG balanszolása sokszor megy lyukra.
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
tboj
tag
válasz DVlad #256322 üzenetére
Ingyen Tier 7-es prémium tankot (VK 4503/IS-2M/Steyr WT közül) lehet szerezni, ha összegyűjtöttél 65 twitch tokent.
A nyersanyagokat nyerőgépes tokenekre lehet váltani, amikkel pedig csak további "kacatokat" lehet szerezni.
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
DVlad
őstag
És azon kívül, hogy ad kacatokat a token, jó valami másra is?
Illetve, a nyersanyagoknak van értelme, ha az összes dísz és egyéb meg van már? -
dokee78
félisten
Nem tudjátok Festive Tokent még lehet szerezni stream nézéssel?
-
xAttilax
őstag
válasz h1mpi #256316 üzenetére
Ha valami nem érdemli meg a nerfet az a 60TP. Bőven kompenzál az ágyú meg a páncél, ahogy írod. Annyira megbízhatatlan, hogy hihetetlen. Nerf előtt minden "OP" tankomnál megpróbáltam felvinni az átlagot 3k dmg-re(nálam ez a max ami megy) általaban ez sikerült is S.Conq, VZ...stb. de itt 2900 nél feladtam, kiborit a gun, van amikor mindent és van amikor tényleg semmit.
-
h1mpi
félisten
Ez a 60TP annyira szar tank, hogy a világ vicce lesz, ha nerfelik. Az ágyú az valami borzalom és mellé nincs semmi páncélja. Bánom a goldot, hogy lecseréltem anno erre az ágra.
[ Szerkesztve ]
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Nincs itt köztünk valaki, aki mélyebben ért a WOT beállításaihoz?
[link][ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
SU-130PM. [Replay.]
-
-
Sunsetjoy
tag
válasz Plata #256308 üzenetére
75% keyboards have arrow keys and an F-row but not a numpad. Most 75% keyboards condense even further by removing the navigational buttons normally found above the arrow keys. Ideal for those who value both functionality and space-saving design, 75% keyboards offer the perfect blend of a full-sized layout and a compact footprint.
Nincs rajta numpad, sőt néha még pageup/home/end/prtscr gombok se.A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
-
Stigma.HC
senior tag
Érdekes, évek óta 75%-os billt használok, ezen uye nincs dedikált prtsc gomb mégis mindig ment egyből a képrenyőfotó. Egy gomb helyett kettő megnyomása ugyan annyi idő alatt és nincs teleszemetelve érdektelen dolgokkal a topik, a mesét meghagyom a kortárs íróknak
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
aktív tag
-
xAttilax
őstag
válasz Plata #256301 üzenetére
hol?
Nézzük mit ír Attila:
"Ő simán nem tudott (akart) a billentyűzetère hivatkozva, nyilván ha olyan a tartalom, akkor azért sikerül neki. De tényleg mókás, hogy ő mesél képekről itt. Mi lesz a kövi? Replayt kér? 😂😂😂😂"itt igazából a TE (Plata) állításodat fogadja el, hogy nem voltak telefonos képek ezzel a szövegrészlettel:
"Ő simán nem tudott (akart) a billentyűzetère hivatkozva" Attila itt az állítja, hogy nem tudott vagy akart NORMÁLIS képet csinálni Plata (az te vagy). Semmilyen telefon vagy telefonos kép utalás nincs.
Így jó már? össze tudod rakni ezt a bonyolult 3 kommentet?
H1mpi: telefon
Plata: nem volt telefon
xAttilax: nem is írt vagy célzott telefonra.[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
Tavaly voltak szezon vege elotti large box akciok? Van ertelme ilyesmire varni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OLED TV topic
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest