- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Idős Balogh #256371 üzenetére
Klán boosterrel T10 tankkal ha aranyat is lősz szépen lehet keresni.
Száz ezer feletti pluszos vesztes kör is összejön. -
válasz
Idős Balogh #255239 üzenetére
Én értettem mire gondoltál,engem is így tanítottak
Előre megadod a tiszteletet,ha meg nem érdemli meg , akkor meg a továbbiakban másképp állsz hozzá.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Idős Balogh #255239 üzenetére
Egy online felületen szerintem felesleges a korral jönni. Ez nem az a hely ahol azt nézik vagy azt kellene nézni. Azonos érdeklődési kör a lényeg aztán persze a közösséghez hozzá adott plusz. Csak azért mert valaki idős mitől érdemel tiszteletet? Akkor ha idős leszek lehetek akármilyen tahó tiszteljenek?
-
zozyk
addikt
válasz
Idős Balogh #255173 üzenetére
A kor nem érdem, csak egy állapot...
Sok embert ismertem akiknek a tettei alapján 1000 évig kéne élniük és sok olyat akiknek 30 perc is sok...és a tisztelet sem jár a korhoz...sok sok fiatal érdemel tiszteletet és nagyon sok öreg nem érdemel semmit sem...főleg azok nem akik korhoz kötik, nem tettekhez.
-
Plata
félisten
válasz
Idős Balogh #255132 üzenetére
Ne fáradj,nem érdekli igazából,csak kötözködni próbálna.
-
gainwardgs
veterán
válasz
Idős Balogh #255132 üzenetére
És ezt ki kérdezte
-
Plata
félisten
válasz
Idős Balogh #255118 üzenetére
Én kicsit másképp,általában WoT-al próbálok délelőtt játszani,van hogy 10-13 csata is lemegy nyugisan,de ha olyan napom van mint ma akkor melózok mint a fene és nem tudok lógni.Vagy megszívolm és minden csatában megzavar valaki.
Se ma se tegnap nem volt esélyem játszani melóban,így ma asszem ki is marad.
Ebédidőben toltam két csatát a hajós játékban.
Délelőtt szoktam még fel lépni ESO-ba is a napi jutalomért,de csak belépek felszedem lelépek.
Ha hazaérek akkor az első nem a WoT az biztos,először Star Trek online,főleg most mert admiralty event van,azt 50 karival letolom,ha nekiállok dumálni többiekkel akkor sok idő,ha nincs pofázás max két óra.Bár ma fáradt vagyok.
Utána ha végeztem valószínűleg WoW jön,mert 20-adik évforduló van,amíg birom türelemmel raidelek,utána felugrok Sw ToR-ba. Legalább egy 100 ezer conquest pontot összeszedek valamelyik karival.
Ha még nem vagyok túl fáradt akkor lehet hogy WoT-ozok.Megcsinálom napiküldit,ha tudom.
De ha jön karácsonyi event akkor valszeg többet tolom.
Bár karácsony miatt úgyis kevesebb időm lesz. -
köpet
aktív tag
válasz
Idős Balogh #255069 üzenetére
Bug vagy feature, ki tudja, az előző szezonban ez még működött. Meglátjuk a következőben mi lesz...
-
phoenix1989
őstag
válasz
Idős Balogh #255056 üzenetére
nem kell ide csúcs hardver, 10+ éves gépem van.
#255048kisharsany
"Igen, teljesen igazad van, tudsz még hasonló okosságokat?"
Nincs többre szükség, ez éppen elég mert sokan bizony azért sírnak, megint a semmiben elakadt stb aztán textúra ki van kapcsolva minimumra, nem csoda csak nem látod a szar grafika miatt.
-
köpet
aktív tag
válasz
Idős Balogh #255055 üzenetére
Most is lehet, csak drágább lett a 777, ha minden igaz. Eladtam, a boltban vásárolhatóként látszik, de nincs annyi tokenem, mert kevesebbel készültem (9 van, 12 az ára).
Persze lehet, hogy rosszul emlékszem, vagy benéztem a dolgot.
Mindegy, lesz belőle kötvény vagy booster, jövőre meg majd meglátjuk mit hoz a következő szezon. -
Plata
félisten
válasz
Idős Balogh #255042 üzenetére
Engem is folyton piszkál hogy frissítsem 11-re.
De még életemben nem telepítettem a gépre semmit játékokon meg hasonlókon kívül.
Halvány gőzöm sincs mit törölne le vagy mit csinálna.
Annyit tudok róla hogy valamikor a 90-es évek végén láttam hogy egy számítógép szerelő munkahelyi gépen vagy félnapot szöszöl vele.
Viszont én nem válthatok vissza 7-re,mert kb semmi játékom nem indulna el. -
Idős Balogh
csendes tag
válasz
Idős Balogh #255042 üzenetére
Tavaly én is ezt csináltam akkor még lehetett, de idén amelyik Batlepass tank bent van a garázsban azt tokenért már nem lehet kiváltani.Ezért vittem most csak két szakaszt át és költöttem az egészet gazdasági tartalékra mert az összes tankot már megszereztem.Ha jövőre nem lesz új tank akkor nem is nagyon fogok játszani.
-
Plata
félisten
válasz
Idős Balogh #255016 üzenetére
Nekm akarsz újabb win-t?
Mert szerintem a win7 már nem sokáig lesz támogatott.
Szinte semmi sem támogatja,steam sem,van olyan játék ami már két éve nem indul el win7-ről. -
kisharsany
aktív tag
válasz
Idős Balogh #255016 üzenetére
Nekem sincs semmi problémám HD5850-el, probléma nélkül fut. Sokan leszólják, hogy hogy lehet ilyen elavult kártyával játszani, meg hogy néz ki a játék, stb. Az lenne a durva, ha egyetlen játék miatt vennék egy 200 ezres kártyát, meg új tápot, monitort, stb.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Idős Balogh #255006 üzenetére
"A wot szinte hasit "
azért azt nehezen hiszem el. -
köpet
aktív tag
válasz
Idős Balogh #255006 üzenetére
Az igaz, mondjuk van IDE-USB adapter is valamivel drágábban. Tényleg, master-slave beállítás jumperekkel, mik is voltak...
-
köpet
aktív tag
válasz
Idős Balogh #254999 üzenetére
Kis pénzért lehet kapni a távoli keleten olyan adaptert, amivel sata meghajtót usb csatira rá lehet dugni, és akkor nem kell szétszedni a használatban álló gépet. Csak olyat kell venni, ami támogatja az usb 3-at és van külső táp hozzá, mert egy asztali vinyónak nem elég, amit az usb bír adni...
-
Plata
félisten
válasz
Idős Balogh #254998 üzenetére
Gondoltam.
Csak ma korán keltem és sok kávét ittam attól meg mindig rámjön a kekeckedés meg a trollkodás.
Szóval bocs.#254999Idős Balogh
Háát én annyit értek a számítógéphez hogy elviszem a szervízbe.
Max úgy merek belenyúlni ha előtte be kapok egy nyugtatót vagy két vérnyomás csökkentőt.
Még a 20+ éves gépem is megvan,becsomagolva a szekrényben. -
Plata
félisten
válasz
Idős Balogh #254989 üzenetére
Mi az a kétfrankos?
A kékfrankos tudom mi.
De a kétfrankos nekem új.#254990h1mpi
Én ritkán kapok chat bannt,vagy azért mert sosem figyelek a csetre,vagy azért mert jót nevetek azokon akik anyáznak.
Inkább még jobban felhúzom őket,hagy mondják csak,úgysem érdekelt soha.
Mikor még volt közös cset gyűjtöttem az anyázós képeket. -
h1mpi
félisten
válasz
Idős Balogh #254989 üzenetére
Ez kb. alap már, hogy minden kommunikációs forrást tiltok én is
Ezért se érdekelne a chat bann sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest