- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsYr
tag
válasz
Sunsetjoy #258481 üzenetére
Semmit nem érnek, ha utána legyártják majd a tankokról a bemutató videókat, a WG majd köszöni szépen. Legyártják mindenkinek a FOMO érzést, többen fognak lootboxokat venni, ezért aztán teljesen leszarhatják, hogy mit mondanak a CCk, most majd meglehet figyelni közöttük ki az, aki csinál bemutató videókat, na azoknak nincs gerincük.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Sunsetjoy #258198 üzenetére
Észre se vettem csak a csata végén.
po1son
Hát amúgy le kellene markolni egy artyt már gondoltam rá de az csak is a 61 lehet. két jel már rajta de azt még jóval régebben tettem rá látni is hogy azóta elbuktam pár százalékotnyugi csak reggel vagyok fent a délután szabad út az e4 sok sikert
-
jano_77
nagyúr
válasz
Sunsetjoy #256709 üzenetére
Lehet hogy nálam ez van az ASLAIN miatt, mert én még egy csata után sem vettem észre ilyen lehetőséget.
xAttilax: apropó orosz szerver! Láttátok az ALFA frissítést és a 11-es tankokat? Mit szóltok pl az RNG mentes lövedékhez, amivel akár 17xx is képes sebezni a heavy!
Minél hosszabb távon megy a tankon keresztül, annál többet sebez. Nekem első pillantásra tetszett.
-
Plata
félisten
válasz
Sunsetjoy #256455 üzenetére
Maraton miatt szerintem elég játszhatatlan lesz a játék.
Plusz sok idióta egyből megveszi aranyért az m103-at így tele lesz a játék örült rambóval.
Azt hiszem az új tank ágat meghagyom valamikor későbbre.
Mondjuk van elég free xp-m hogy megvegyem,de most úgyis bolondokháza lesz. -
adrian94
őstag
-
Plata
félisten
-
tboj
tag
válasz
Sunsetjoy #256290 üzenetére
A kapott kedvezményt az esemény végéig kell rátenni valamire és utána véglegesen rajta fog maradni (igazából csak addig, amíg meg nem vásárolod). Más kedvezménnyel nem vonódik össze, tehát ha valami tier 10-es Top of the Tree miatt 30%-os kedvezményt kap, akkor a karácsonyi eventből származó 20%-os kedvezményt felülírja arra az időre. Nyilván érdemesebb 30% kedvezménnyel megvenni valamit, mint 20%-kal, ezért nem érdemes olyanra tenni, ami tudhatóan benne lesz a következő TOTT-ben.
-
Plata
félisten
válasz
Sunsetjoy #255022 üzenetére
Én emlékszem még zárt bétára,a játék tökre blitzkrieg szerű volt,a grafika is teljesen kezdetleges volt.
Még valami ősi dualcore gépen gyönyörűen futott,talán 2 giga ram volt benne meg 256 mb kártya.
Pontosan nemrémlik a gép kártyája már.Enyhén régen volt.
Plusz sosem tudom pontosan milyen gépem van,csak akkor ha megnézem az adatlapját. -
Plata
félisten
válasz
Sunsetjoy #254213 üzenetére
Nekem is a kamikaze a kedvencem.
Tegnap is megláttam low hp-s maus-t egyből rá startoltam,Cs-63 turbó be és iszkiri,erre meg az orrom elől kilőtték.
Tegnap volt időm randomban is játszani,mert sikerült esőben megfázni.
De rájöttem hogy betegen sokkal rosszabb játszani,nincs türelmem és felkapom a vizet.Mentem egy rakás baromi rossz csatát.
Próbáltam kicsit CS-63-al marháskodni hátha jobb kedvem lesz. -
jano_77
nagyúr
válasz
Sunsetjoy #253870 üzenetére
ohh....felületesen olvastam akkor. Köszi!
Akkor még ez SEM lehet érdekes.
h1mpi: ez azoknak jó, akik nem régen kezdték a játékot - már megint azoknak! Mert nekem pl nincs már olyan ág, ami nincs kifejlesztve. (1-1 tank hiányzik pl Lenygel X TD, Brit X-es kerekes med, Japó T71 heavy - na és persze a mostani cseh dupla löveges lightok) De ezek miatt nem fogok eldobni egyetlen tankot sem, amit kigrindeltem hosszú játékkal töltött órák alatt. Majd lassan idővel meglesznek. Csehek light vonala nem is vonz megmondom őszintén.
zsolt_72: és az új ág meddig lesz érdekes majd? Erre gondoltál!? Mert az a másik ág is érdekes volt anno! Minden csoda 3 napig tart, ezt ne feledjétek! Nincs szerintem egyetlen olyan ág sem a WOT-ban, amivel maradéktalanul elégedett lenne bárki a teljes ágat nézve! Tuti, hogy van rajta 1-2-3 olyan vas, ami nem jó vagy már nem jó, de a vége mozgatta az embert. Aztán mikor kifejlesztette és ment vele pár kört, rájött, hogy felesleges meló volt, amit belefektetett! Én így vagyok a Concept 5 ággal, de most már végig viszem, csak azért, mert szeretnék minden 10-est a garázsban tudni - még akkor is ha nagyon ritkán, főként Roham mód, játszom csak velük.
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
Sunsetjoy #6108 üzenetére
Tudom, tudom.. Nem azt kell nézni hogy sok az ellen, hanem milyen sok gyönyörű célpont. Ennek alapjában véve örülnék is, ha nem tier 9-ben küzdenék egy nehéz tankkal. Egy jó gyors közepes harckocsival kéne menni, akkor más lenne a leányzó fekvése. Így viszont azért valljuk be kevésbé szórakoztató a játék.
Lehet eldurran az agyam és kifejlesztem a t71-et és csak azért is tüzérséget fogok gyilkolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- Total Commander
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Formula-1
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest