-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zadia
senior tag
WN7 vagy WN8 régóta nem foglalkoztat. Saját örömömre vagy bánatomra játszom úgy ahogy nekem tetszik.Akinek meg nem az mehet kopogtatni a sóhivatalhoz.
Boldog új Évet mindenkinek. -
aktív tag
-
Achar
tag
válasz h1mpi #256186 üzenetére
Még van olyan aki mindig a WN8-on lovagol? el kell azt engedni.
Nekem jóval magasabb WN értékkel rendelkező játékosok magyaráztak játékba, hogy milyen szarul játszok, úgy, hogy már 2v2 maradt a meccs végére. Én meg egy társam toltuk le. a többi WN8 nagyúr meg spectate volt a meccsbe gyakorlatilag...[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Most már biztos hogy a battle hits mod nem teljesen jó.
Csatában nyolc lövést adtam le abból hét talált.
A battle hits szerint csak hat sebző lövésem volt.
Második lövésnek nincs nyoma,pedig talált mert kilőttem egy spotolatlan td-t.
Két csatát mentem,mind a kettőben tiszta részeg banda volt.
Elsőben egy kpz07 med akart le rammolni,de mivel van skillem ő koppant,majd jött a pofon hogy ő nem sebzett én meg két lövésből végeztem vele.
Második csatában jött egy újabb degenerált med,dzt 159,abbey-n a vízparti úton rammolt volna,de nem sikerült.Heten támadtak ötöt kilőttem kettő elmenekült.
K91 vicces volt,gold lőszerrel nem tudott sebezni és menekülőre fogta.De utolértem.A túroldali úton akart elmenekülni.
Ez mi a fenével lőtt?
Szerintem sokan már részegek.[ Szerkesztve ]
-
válasz kisharsany #256188 üzenetére
Én egy streamert sem ismerek, aki ezt tenné. De ha mégis van olyan, az egy idióta.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Plata
félisten
válasz kisharsany #256188 üzenetére
Ki a fenét érdekel streamerek véleménye?
Mivel nem akarok csúnya szavakért büntit kapni ezért nem írom le amit gondolok.
Szerintem csak játsz a magad kedvéért.
A többit meg tojd le magasról,ez egy játék,kikapcsolódásnak van,akinek nem tetszik az meg megcsókolhatja a szomszéd tehenének a boldogabbik felét.
Na jó itt nincs tehén mert városban lakom,ha csak nem az egyik szomszédasszonyt vesszük annak.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ez az egy kép az egész WN8 rendszert leírja. Nekem köszönhetően nyertük meg a csatát, mert mindenki bokorkempelt. Persze kilőttek előbb-utóbb és ad a 223 WN8-at 5266 spot dmg-re.... Szerintem 2025-ben minden statisztikai oldalt elfelejtek ez a fogadalmam, mert csak magamat idegesítem vele. BUÉK minden WoT-al szenvedő tankosnak 2025-re!
Fully electric lifestyle!
-
jano_77
nagyúr
Segítsetek pls!
Hogy tudnék rákeresni - vagy vkinek meg van a mostani lista? - hogy melyik tankok a legdrágábbak tierenként, amikre érdemes a kedvezményeket beváltani ha már minden tank ki van fejlesztve?
Tier5, 6 és 7 érdekelne, mert felette már tényleges tankra rakom.
Köszi"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
tasiadam
veterán
elővettem a régi rankokat, amikkel sosem játszottam, pl a turán prot. hogy lehet valami ennyire szar? ez valami erősen minek van dolog. de szó szerint egy hulladék.
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
-
válasz Plata #256171 üzenetére
Nem. Senki sem kapta meg ingyen a T30-at, hanem akinek megvolt a T30, az az M103-at kapta meg ingyen. A T34 meg OP lett tier 8-ban, aztán nerfelték is 1 hónapon belül, annyira, hogy a legrosszabb prémium lett (bár akkor még alig volt pár prémium tank).
-
forras2
őstag
válasz Plata #256171 üzenetére
Ne is emlegessük ezt... Ha jól emléxem ekkor 2012-t írtunk, és a T32-nél jártam ki volt húzva a T34, de nem volt rá kreditem, azért nem vettem meg. Ez miatt nem kaptam meg annó ingyé a T34-et.
De amikor az IS4 meg az IS7 ketté vált, ott is volt valami ilyesmi matek...
Meg amikor a 277 bejött, T10-et át tették másik ágra, ott is ki kellett fullozni mégegyszer a T10-et, mert ott meg a modulokba volt valami matek... -
dokee78
félisten
Kis apróság,de a tomato.gg-n mit kell tenni,hogy ilyen zöld pipa legyen a piros x helyett?
Be vagyok jelentkezve,össze van kapcsolva a wot fiókommal mégis piros x. -
Plata
félisten
válasz Puculo #256168 üzenetére
Sok évvel ezelőtt mikor a T30 Td lett a WG oda adta mindenkinek ingyen a T30-at akinek a garázsban bent volt.Úgy rémlik.
T30 heavyből T9 TD lett a T34 heavyből meg T8 prém.
Ha a garázsban voltak a változáskor akkor megkaptad ingyen a T34 prémet,T30 TD-t fullosan,na és az M103 és a T110E5 tankot,bár utóbbiakat eladtam,mert imádtam a régit és úgy voltam vele dugják fel oda ahova a nap nem süt. -
-
aktív tag
-
válasz cherubion08 #256160 üzenetére
Mi ez a szerencsétlen font készlet? Miért nem olyat használsz, amiben vannak ékezetes karakterek, ha már magyarul használod a klienst?
-
aktív tag
Szép munka, a S. Conq. az egyik kedvencem. Gyorsan tölt, kemény a torony. Ügyesen használva ilyeneket tud.
-
aktív tag
-
xAttilax
őstag
gratula szép agresszív játék volt. pár kill kellet volna és akkor még az ász is megvan, de így brutál
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
aktív tag
8k sebzés ,egyéni rekordom [link]
-
válasz Puculo #256157 üzenetére
Valaki tudja hogy miért nincs T28 Proto a játékban csak nagyon elvétve?
Mert lassú. A mostani meta nem kedvez a lassú tankoknak, és a páncélja sem annyira megbízható, ha tudod hova kell lőni.
-
vigyori78
őstag
Mi van a játékkal 10-ből 7 meccsen fixen szétlőnek úgy hogy nem vagyok spotolva és olyan helyen állok ami nem fix pozi, társakat is nézem ugyan az megint van valami csalás vagy mia a f@sz?
-
Puculo
aktív tag
válasz forras2 #256155 üzenetére
Fura hogy ennyi sebzésnél beadta az ászt. T92 HMC még simán 2.osztály.. De azért gratulálok hozzá!
Valaki tudja hogy miért nincs T28 Proto a játékban csak nagyon elvétve? Megvettem hogy a T30-as ne free-ből legyen. De a dpm meglepően jó. 3 ezer feletti. A páncél is szopatós. 73 hp-ról nem tudott lerammolni a defender. Igaz behúztam a rammolós skillt. Még most barátkozom vele, de annyira nem rossz így elsőre.
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
forras2
őstag
Asszem most kell abbahagyni mára az egészet...
-
po1son
addikt
válasz tween #256151 üzenetére
Kölcsönkenyér visszajár
Hogy lehet ilyen sötét beállításokkal játszani, én el is tévednék ebben a bunkerban?!h1mpi - tiger 2 buffot olyan szempontból megértem, hogy a sok op prémium járgány mellé hozzá kell igazítani időközönként a régi fejlesztési fában lévő vasakat.
E75-nél viszont nem értem a buffot.Gun – 12.8 cm Kw.K. Ausf. E [TOP]
Armor penetration of 1 (AP) shell: from 246 to 255 mmSurvivability:
Turret – E 75 Ausf. B [TOP]
Turret front armor: from 245 to 260 mm Turret side armor: from 120 to 140 mmMobility:
Engine – Maybach HL 230 TRM P45 [Stock]
Engine power: from 700 to 800 hpEzen felül még a kettő kicsi löveg kap buffot, de akinek ki van fejlesztve fullra, úgyis a nagy löveggel játszik.
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
xAttilax
őstag
válasz Papooo #256149 üzenetére
érdemesebb a [tomato.gg] -t használni. A Wotlife már nem az igazi, itt is valamit nem tudott értelmezni, általában az új tankok szoktak lenni de már bármi is.
-
tween
őstag
Az LT-432 az új Maus?
-
Papooo
senior tag
Ez vajon hogy jött ki?
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Taragas
aktív tag
válasz ollie #256147 üzenetére
Valahogy bourral mindìg a top 5ben vagyok bent damage alapján nagy többségében. Én nem panaszkodom. Ha turbò csata van, akkor is én damagelek. Még vesztes csatában is. Az utòbbi időben 9000nél nem volt szarabb napom. Kinek a pap, kinek a paplan. Én szarrá farmolom magam a hülyéken.
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
-
Plata
félisten
válasz Sgr_A #256135 üzenetére
Neked az a bajod hogy vacak a winrated?
Nekem az a kicseszett bajom hogy nyerünk de van hogy egy tetves lövést nem tudok leadni.
Az utolsó csata 15-3 win és nula lövés a k életbe,hiába mentem előre,az ellenség kicseszettül a másik oldalon volt és mire elértem olyan 200 méterre az ellenség bázisához már vége is volt.
Négy csata 3 win,egy csatában nulla lövés,egy csatában 1 lövés.
Vesztes csatában sikerült kilőnöm két tárat,de az is gyors csata volt. -
Guargumi
tag
Mitől változna a karácsonyi szezon után?
Eddig is úgy ment, hogy egyik nap zsinórban nyerek, másik nap csak vesztek.Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
-
xAttilax
őstag
válasz Sgr_A #256135 üzenetére
hátha az a 2 hét karácsonyra esik akkor sajnos nem. Sokan úgy vannak vele mint te, hogy az évben karácsonykor akarnak csak játszani, és sajnos az szüli a legendás "kari szezonokat" inkább most hanyagold és majd január végén próbáld meg.
-
addikt
tökömtele ezzel a játékkal
janur 2. án törlöm is le
2 hetet nem tudok vele végigjátszani egy évben
folyamatosan low tierbe tesz a napi győzelmi arány talá eléri a 30%-ot[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
válasz Hauptmann #256130 üzenetére
Az egyik legrosszabb tier 8-as prémium tank. Jó a DPM-e, de ennyi. Kicsi az átütése az alap lőszernek, szóval ha nem vagy top tier, prémium lőszert kell használnod, az meg megeszi a creditet.
-
Hauptmann
addikt
Panther 8,8 milyen? Egyedi ajánlatként feldobta nekem.
-
zozyk
addikt
Ha nyernie kell az ellefélnek, akkor biza nyernie kell... Az utolsó lövéseimnek köze nem volt se célkereszthez, és kb semmihez... És a Leo egy pontos tank.....
Alt+f4 ismét.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
po1son
addikt
Fogyócikkek és felszerelések le vannak árazva január 3-ig
-
Derron
aktív tag
Az lehetséges, hogy tegnap 39k volt a 80db láda, ma megint 44k?
-
Derron
aktív tag
-
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Free XP:
Ha vkinek van szüksége 14K ingyen free XP-re, akkor nézze meg, hogy végig tolta-e már a Térképészeti 6+8 mapot és küldiket botok ellen.
Vajon Ő hogy tudott oda bemenni a stégre úgy, hogy a csövek a bejáratnál nem gurultak szét? Skoda T50-el ez volt az 1000-ik csatám - egész jól sikerült Ez pedig egy a mai sok csoda csatából[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
zozyk
addikt
Amikor az első fél percben tudod hogy ez most orbitális bukó lesz...
3:15 TierX -
tasiadam
veterán
ez nekem így megmeredt
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Plata
félisten
válasz po1son #256105 üzenetére
Hát megpróbáltam ezzel az accommal is játszani,de még mindig el vagyok átkozva vele.
Négy csatát mentem,mind a négy gyors win.
Már valamelyiknap is ezért lett elegem.
De kerestem egy kis pénzt a Foch-al.
Az is csoda ha egy tárat el tudok sütni,kettő az már kész mámor,többre úgysincs idő.
De megint ellőttem valakinek az ágyúját.
Super conquerort meg hasba akartam lőni 400+ méterről és a kupoláját talátam telibe.[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
FV4005-el HESH lőszerrel telibe verem egy AMX 30 tornyát és kritikus talált...
-
ddt500hu
veterán
A SU-130pm három napja nem működött rendesen, most viszont nekiállt kárpótolni.
Abszolúte maximum repesszel: -
Plata
félisten
válasz po1son #256105 üzenetére
Hát a kedvedért.
És mert kérted.
Ma rájöttem hogy megválroztatom a Foch festését.
Úgy döntöttem ezt is zöldre festem hátha szerencsét hoz.
Meg már úgyis untam a rikító festését sivatagos pályán.
Úgyis volt raktáron lóherés stílus.
De nem próbáltam ki.
Ma is angol legénységet húztam és xp-t gyűjtöttem a duplacsövesre.
Plusz ma is zűrös napom volt, kis tierben nem olyan gáz az afk mikor megzavartak. -
po1son
addikt
Kajzonal mai nap egyedi stream drop link
-
po1son
addikt
válasz xAttilax #256097 üzenetére
Következő körben egy foch155 anekdota rendel.
forras2 #256092
Lengyel TD ágnak álltam neki, Kilanát kéne megvenni. Van értelme kihúzni, játszahtó a 10-es Blyskawica?Nincsen meg, de ennél a tanknál tudni kell agresszívan játszani, ismerni a pályákat mint a tenyeredet, hogy honnan tudod kihasználni a minél magasabb alfa sebzést, mert minél közelebb vagy annál nagyobbat tud sebezni.
Páncél átlagos, de tier10ben hamar elporlad a hp, ha folyamatos face-to-face harcba bonyolódsz.
Sebessége nem rossz, főleg ha turbóval használod.
Japán TD ágról vélemény? 9-es Horit kéne megvenni. Jó a 10-ese, érdemes vele játszani?
Amcsi E4 mennyire jó? T30-at venném meg.
Japán TD egy igazi kivégző gép, kellemes DPM és pontos ágyú, de ez a tank sem egy könnyen játszható kategória, fix tornyos és könnyen gyullad, nem mindig szabad vele előre rohanni. Páncél és sebessége átlagos.T30 az egyik legjobb t9 TD a játékban, 750-es alfa és erős toronypáncél, könnyen játszható jól.
E4 felejtős kategória, helyette E3 javasolt a sokkal erősebb páncél miatt.Csehszlovák heavy ágnak álltam még neki, 9-es TNH-t kéne megvenni. Érdemes? VZ-55 játszható?
Kínai BZ ágnak álltam neki, 9-es tankot kéne megvenni. Mennyire élhető a 10-es?Mindkettő tank átlagos a heavy mezőnybe, VZ55 egy régebbi nerf óta elég gyengus lett, nem éri meg használni már a táras ágyúval, mint régen, tehát az felesleges kifejleszteni.
BZ-nél a sugárhajtómű adja a tank fun faktorát, az a egyetlen pozitívum dolog benne, hogy pillanatok alatt ott vagy vele a kulcs pozíciókba. Ha elfogyott az összes rakéta egy lassú lajhár.
Egy ügyesebb 60tp megeszi reggelire.
Manticorenak álltam neki, 9-es Gsort kéne megvenni. Élhető a manti?
Német, Orosz, Amcsi lightoknál szintén a 9-es szinten járok. A 4 közül melyik a leg élhetőbb 10-es tierben.Manticore a tier 10 elcje, passzív spotra használandó. Nem kedvez neki, ha 4-4 light van oldalanként, mivel kicsikét lomhán gyorsul, nagyon alacsony a DPM és 1v1-be nem érdemes vele játszani ellenfél light ellen.
Német light a legjobb a Német, Orosz, Amcsi trióból, mert hibrid tank, félig med is.
Nagyon precíz német ágyú, jó tűzerő, HE lőszer 120mm átütés, 1680 tank HP harctéri módosításokkal.
Rohamba is sokan szoktak játszani vele, határozottan fun vele a játék, de kell hozzá játéktudás!Angol arty ágnak álltam neki, 8-as FV-t kéne megvenni. Jó a 10-es arty, érdemes bele időt feccőlni?
Francia arty ágat húztam még, 9-esnél járok. 10-es táras arty mennyire állja meg a helyét?
T92? 8-as artyt kéne megvennem.
Obj 261 toronymagasan a legjobb tier 10 arty a mezőnybe.
Fv artyval kb bárhova betudsz lőni, néha az előtted lévő hegyek sem akadályok, mert ilyen a lőszer röppályája.
Sebzése és töltési idő átlagos.
Francia arty felejtős!
Amcsi arty ág nem rossz, a t92 nem régen volt nálam gunmarkolva, a legnagyobb meglepetéseket evvel az artyval tudod okozni az ellenfélnek sebzés téren.
Töltése a legnagyobb a t10 arty mezőnybe.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
forras2
őstag
válasz Puculo #256101 üzenetére
Szerintem nagyon kevés embernek nyújt tényleges élvezetet a játék, inkább a kitűzött cél elérése az, ami jó érzéssel tölti el az embereket.
Ha nincs kitűzött cél, akkor engem nem köt le a játék.
Nekem mint kis embernek a 10-es tier elérése adja meg a jó érzést, az ügyesebb jó játékosoknak a gun markolás, a statisztika javítása stb.
Hiszek abban, hogy a játék beleszól a játékba. Vannak napok, amikor heavyvel nagyon jól megy a játék, és élvezem is, van olyan nap, amikor egy 60TP-vel nem tudok 2k fölött sebezni. Ilyenkor váltok másik típusra, és azzal megint jól megy a játék és élvezem, ez miatt is kezdtem bele ennyi ág fejlesztésébe.
Amik korábban elvárások voltak, meg amik tetszettek azokat kihúztam, van is 28 db 10-es tankom, de kell valami új cél.
Véleményem szerint pont a 8-as tier nem élvezhető, vagy legalább is én ezt érzem.
A rengeteg dobozos 8-as tank, ami a korábbi prémeket mindig felül múlja, a kifejleszthető társaiknál meg 100× jobb, használhatóbb tankok teszik élvezhetetlenné ezt a szintet. -
jano_77
nagyúr
a mai adventi kalendáros 50 ajándéktoken vagy érme az mire jó, hol lehet felhasználni?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Puculo
aktív tag
válasz forras2 #256095 üzenetére
A játék lényege hogy élvezetet és szórakozást nyújtson amellett hogy van benne kihívás. Szerintem fölösleges gyorsan kihúzni 10-es szintig az annyi ágat. Ott aztán tényleg kevés lesz a sikerélmény ha nincs meg a kellő tudás és tapasztalat. 5-8 tier nagyon is játszható hosszabb távon is. Vannak akik a 9-es szintet tartják a legjobbnak. Szóval amíg barátkozol újra a játékkal, addig érdemes lentebb időzni. Hiába írja meg bárki is a tapasztalatát, ha neked nem fekszik az adott stílus és tank. A játék legjobb tankjával is szerencsétlenkedhet az ember ha nem áll kézre. A saját tapasztalat számít, nem a többieké. Amiben a legtöbb sikered van, azon az osztályon indulj el. Csak ne siess.
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest