Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cherubion08

senior tag

válasz Derron #241594 üzenetére

Nekem tegnap lett meg. Meglepő módon ahova céloztam oda ment a lövés :) Pár kanyar után azt mondom megérős.

• Baltazár123

őstag

válasz Derron #241594 üzenetére

A tank maga jó, az ágyúja megbízható, a tornya kemény, mint a t32-nek. Csak sajnos kapott egy pocsék dpm-t, lila töltésgyorsítóval 2152. Persze a dpm nem minden, fontosabb talán, hogy az ágyú nagyon jó, tehát a lövések jó eséllyel betalálnak, illetve, hogy a tornya kemény, jpze100 arany lövés is lepattog róla elég jó eséllyel. Tavaly húztam a t32-t, pont a buff idején, de egy kezemen meg tudom számolni, hogy mikor lőtte be bárki is a tornyát hull downban akár a T32-nek akár ennek a t832-nek.

A sima t32-nek lila töltésgyorsítóval 2631 a dpm-je, bár az ágyúja papíron gyengébb kissé, mint a t832-nek. Gyakorlatban ez nem érződik, talán a kapáslövéseket jobban beadja a t832.

Hát igen, a dpm az néha zavaró, hogy már lőnék, de még mindig tölt. Más negatívuma nincs ennek a tanknak. Elit is oda meg vissza volt a tankért, szóval a prok kezében tényleg terminátor, de még a közepes játékosoknál is, mint pl talán én is vagyok, a jobb tier8 prém tankok között van. 1500-1600 átlag sebzést tudok vele, ami nálam a jobb tier8 prémek között van. Kb a renegade szintje. Ennél jobb átlagot csak a bz176, bisonte meg a vipera amivel tudok.

Én merném ajánlani, az viszont nem egyértelmű a kérdésedből, hogy a 3,5e aranyat hozzászámoltad, amennyibe a fejlesztett jutalmak kerülnek? Talán még azzal együtt is megéri, mert egy tier8 nehéz tank kb 10e arany.

meg ad 6 db nulla skilles legényt is, azok is értékesek lehetnek, ha kell legénység

Új hozzászólás Aktív témák