Új hozzászólás Aktív témák

• Baltazár123

senior tag

válasz h1mpi #241535 üzenetére

Amit én soha nem értettem ezzel kapcsolatban, hogy a wg mennyire nem érti a játékosait. Miért nem lehet kiszámíthatóbbá tenni ezeket, mint pl a legénységi át és újraképzések, amik havonta egyszer előjönnek abban a hétvégi küldetésben, amiben x2 legénységi xp-t ad talán 5 csatára? Neve is van ennek a rendszeresen visszatérő hétvégi eseménynek, de most nem jut eszembe.
    Itt is mondanák azt, hogy 3x van fogyóeszköz meg felszerelés kedvezmény egy évben. Mondjuk legyen benne kis izgalom, csak a hónapot adják meg, tehát figyelgetni kell azért a honlapjukat. Pl január, június meg október. Ebből 2x 50% 1x 25%. Ezen felül meg lehet még leárazás speciális eseményeknél. Aztán ennyi.
    Belehalnának ebbe? Ha olyan a tank, úgyse fogok több hónapot várni, leszedem másikról a felszerelést vagy megveszem teljes áron. Ha meg tudok várni, akkor várok. Szerintem a nagy többség kivárja úgyis. Hasonlóan a tank leárazásokat, úgyis sokan kivárnak a vásárlással, sőt sokan inkább a ToTT-ra várnak, mert ott még nagyobb a kedvezmény.
    A WG esetében, ahányszor csak ezeknek a kommunikációja a téma vagy közönségkapcsolat, mindig a hazai vodafone jut az eszembe, mert az legendásan #@#&@ :) Hát a WG is maximum egy fokkal jobb náluk, reklámokat tudnak készíteni, kb ott ér véget a tudásuk.

Új hozzászólás Aktív témák