Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xAttilax

    őstag

    válasz phoenix1989 #241467 üzenetére

    Az OP (nem az IS7, 113.. stb) pedig ott kezdődik. Nézd meg a nagyobb klánokat, vagy a kisebb klánok top játékosait. Early, Csifi, SConq, AMX, 780... már nem a 3K kategória. De most tényleg az igazán jó játékosokról beszélünk, mert amúgy a 3K egy nagyon szép eredmény.
    Nézd meg a saját példád:

    Itt vannak a tankjaid WN8 értéke. Nagyon szépek és gratulálok hozzá mert jó teljesítmény, de a WN8 elmaradnak mondjuk a tier 8-as top dmg értékeidtől:

    Ez azért van, mert azokkal a tankokkal sokkal közelebb vagy a nagy "átlag" magasabb végéhez.

    A régi tankoknál (e100, is7..stb) nyilván sokkal többet ad kevesebb sebzésre ad több wn8-at mert ott a szerveren lejátszott csaták jó része még más MM-ben és HP boost nélkül (kevesebb HP volt a csapatokban) zajlott le.

    Nézzük meg az öreg Diegho top tankjait:

    Sokkal kevesebb WN8-at kapott egy WZ vagy AMX-re mint a T57 HT-re. "új generációa" meta tankokkal vagy 4K felett kéne bőven lőnie, hogy a T57 WN8 szintkén legyen.
    Amúgy meg itt a példa is, hogy csalás nélkül is lehetséges 3700+, mert a mestert itt mindenki ismeri és nem csaló!

    De az egész témához hozzá tartozik, hogy a beszélgetés a 3000 környéki WN8-ból indult ki és azt, hogy lehet hozni Tier X-ben. Ez a játékosok kicsi és nagyon pro százaléka és attól, hogy valaki a közelében nincsen lehet jó játékos. Főleg, hogy szerintem a Tier X kb egy másik játék mint mondjuk a kisebb tierek. És ha valaki nem szeret ott játszani és nem is játszik attól még lehet más szinteken, más tankokkal unikum.

    "sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"

Új hozzászólás Aktív témák