-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
válasz hitman77 #241589 üzenetére
Nálam hasonló volt a Concept. Bár ha jól emlékszem nem az elsők között lett meg, szóval arra azért már eléggé ismert volt. De az elején egy álom tank volt. Nagyon jó volt vele játszani, és magamhoz képest nagyon jó eredménnyel. Aztán x csata után egyszer csak mintha minden tönkrement volna rajta. Mindenki belőtte bármikor bárhonnan, én meg nem találtam el semmit (jó, nyilván túlzás, de az érzés ilyen volt). Azóta nem is nagyon játszottam vele.
Vicces amúgy, hogy tegnap a LIS-re a normál improved aiming unit helyett feltettem a bounty-t (természetesen a két pálcás fejlesztettet) és onnantól kezdve nem talált el semmit.
A T34-en is van. Annak a szórása 0,28 a játék szerint. A LIS eddig 0,31 volt, most 0,29 (ment rá pótkaja is). Amit ebből ki akarok hozni, hogy tök mindegy mi van beírva a stathoz, a T34 ennek ellenére egy pontatlan derpgun a LIS-hez képest. Nem tudom milyen rejtett statjai vannak még az ágyúknak, de nagyon kíváncsi lennék rájuk, mert szerintem ott azért a wg tekerget rendesen a potmétereken.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest