Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
xAttilax
őstag
válasz Dobi 562 #237047 üzenetére
Nem is az lenne a baj, hogy TD. De nem tudja mikor kell elindulni, bevinni a HP-t vagy csak egyszerűen pozit váltani.... Aztán megy a sírás meg a konteo, hogy 4X% a WR és nem találok el semmit, szar szemét WG... pedig csak maguk tesznek meg mindent, hogy veszítsenek. Nagyon sok csatám ment el, hogy a camper (legyen td, med vagy ht) nem tudtam, hogy most kell menni. De a legjobbak, hogy el is indul de nem tudja megoldani az 1v1 szituációt (nyilván nincs hozzászokva) és azon megy el. 2 csata ment el, hogy a játékosunk 1 lövéses tankhoz nem állt meg célozni mikor volt ideje, hanem menetközben... persze mellé vagy pattant. (4X % wr playerek voltak..)
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Dobi 562
addikt
válasz 2thletme2day #237048 üzenetére
Késő este próbáld, nekem olyankor lenne csak időm játszani és gyakran van, hogy a csapat majdnem fele TD. (Tier 8-10).
-
Dobi 562
addikt
Az elmult 2 hetben jatszottam osszesen 6 csatat annyira unom mar ezt a rengeteg kempert. Ma este ugy gondoltam tolom mar egy kicsit, mondom farmolgassunk kicsit tier 8-ban.
2 csata mindkettoben oldalankent 6 haromszeg, 3 light. Oke... Fussunk egyet tier 10-ben ott jobb lesz. Na, ott 7 TD volt oldankent.
Alt+F4
-
Warton
őstag
válasz BerserkGuts #237044 üzenetére
Kompromisszummentes linux gaming.
-
BerserkGuts
őstag
https://www.twitch.tv/shadow_thelonewolf [link]
Shadow_TheLoneWolf - YouTube [link]1. alacsony pen, azaz rengeteg goldot kell lőni, hogy legyen valami.
Mi alacsony rajta 265 elég jó ennél több nem szokott lenni normál ammoval ez nem egy td inkább heavy tank
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
po1son
addikt
válasz Warton #237042 üzenetére
Ezt örömmel olvasom, hogy nem annyira OP, néztem skill4tu oldalát, ott is csak zöldként van feltüntetve. Nyaralni voltunk és másfél hete nem játszottam, azt hittem arra fogok vissza térni, hogy totál balaszolatlan a játék.
"A legfájóbb viszont, az, hogy nem is fun. Olyan öszvér tankok ezek. Minden szempontból ígéretes, de aztán rádöbben az ember, hogy igazából rossz."
Ezt kiemelném, én eddig is hangsúlyoztam a topikba, hogy a armor csak másodlagos dolog a játékban, a gyorsaság/magas Vmax/ jó mobilitás sokkal nagyobb fegyvertényező a játékban.
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Warton
őstag
Ezekkel az olasz TD csodákkal megint mekkorát szakíthatott a WG.
1. alacsony pen, azaz rengeteg goldot kell lőni, hogy legyen valami.
2. az ellenfélnek is rengeteg goldot kell spammelnie, hogy belőjjön.
És akkor még a legénységképzésekről, equipment bevásárlásról ne is beszéljünk.
Win-win, vagy lose-lose, attól függően honnan nézzük.A legfájóbb viszont, az, hogy nem is fun. Olyan öszvér tankok ezek. Minden szempontból ígéretes, de aztán rádöbben az ember, hogy igazából rossz.
1. Ezek nem autoloaderek csak annyi, hogy a 3. lövés után kicsit többet kell várni a töltésre. 3-an voltak egy ilyen ellen és nem mertek rárontani, mert gondolom féltek, hogy kiklippel valakit, hát rohadtul nem.
2. A félig forduló torony is zavar, mert nem tudom, hogy meddig tudom fordítani és pont becéloznám az ellenséget, mire mozdul az egész test a célzókör meg szétrobban.
3. A löveg nagyon pontatlan, de legalább nem is olyan nagy az alfa.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
tasiadam
veterán
Az atjelentkezest ugy ertem, hogy ha egy eu4es meghiv mig te eu1 vagy, addig bejepentkezhetsz oda a szakaszig, egyebkent nem fog beengedni sima eu accal. A nativ RU acc csak eu3 es 4 mehet, de oda is lehet menni szakaszba
[ Szerkesztve ]
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
zodo
nagyúr
válasz tasiadam #237038 üzenetére
EU3-4-re nem csak meghívással tudok majd menni mert mint íróm van RU fiókom is az EU-n felül. Nyilván a RU belépési kóddal próbálkoztam.
Ehhez kell majd egy "átjelentkezés" ami elvileg szeptemberben kezdődik de még nincs pontos dátum.
Szerverek már megjelentek, odaát ezzel egy időben megszűnt a RU3,10,11 szerver. -
emre
veterán
Na, végre megvan a 2200 WN8, mostantól visszafogom magam.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
jr1994
addikt
válasz joergie #237030 üzenetére
Azért az északi bázisnál még mindig szoktak maradni háromszögek, nem hiszem hogy ez a módszer túl gyakran eredményt hozna a kereszttűz miatt amit kapsz. Oda bemenni szarabb álcás / lassú tankkal max a játék végén biztonságos szerintem, amúgy elég kockázatos.
xAttilax: az kilencest próbáltam, az is jobb lett. Érződik hogy sokkal kisebb a szétesése, nem kell annyit várni a célzásra. Biztosan meg fogom szerezni a nagytesót.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
xAttilax
őstag
válasz Gyuri27 #237028 üzenetére
lag az nekem is volt.
Ez tényleg btutális volt a szerverváltás napján.
Itt a [link] , még az égérrel is játszottam mert ezt nem hittem el Viszont top sebző lettem és megnyertük, szóval összefüggést nem látok.
A WR is jól alakul, a találatokkal sincsem gondom.
Szerintem nézz rá a netedre ha még mindig komoly laggolást érzel.Más:
Ez az amx m4 54 tényleg valami beteg lett brutál pontos 560 gun és AP 296-os AP premium. komolyan jó lett vele játszani.
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
joergie
őstag
Ne adjátok fel. lehet nyerni 2v15ben
Ez a trend highwayen, hogy föntről nem jönnek át a mezőn (hanem kb mindenki megáll a kishídnál, vagy megy a városba) alternatív taktikákat tud hozni. újabban lassú tankkal többé kevésbé egyenesen megyek az ellen bázisára lenti bázisról, a kishíd alá , és működik[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Raysen623
addikt
válasz Gyuri27 #237028 üzenetére
Én pont azt igyekszem megtanulni hogy nem nagyon célzok semmit csak ráhúzom az egeret és lövök, s láss csodát telibe kapja RNG által. Rengetegen így játszanak már, így nem is értem minek a célzókör szűkülés. Legyen fixen hagyva, a körön belül pedig a dispersion alapján talál. Persze vannak játékosok akiknek mindig minden találni fog.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
joergie
őstag
-
Gubu0101
veterán
válasz Addel #237021 üzenetére
Lehet azert mert alacsonyan voltal,ha ralatnak a tetejere ,akkor siman.A viperar is szembol 122mm gun felet minden belovi a felso par centis sikban.Tankelitnek benne van a tesztelos videoban.T10-ben belefutottam egy minoba tegnap,ellenunk volt.De mire odaertem a jgpz-el hogy megkinaljam goldal addigra kiszedtek,nem volt hosszu eletu Sokan meg nem tapasztaltak ki,ezert is jo a teszt szerver,ott mindenki is goldal lo,emiatt konnyebb megtalalni a megfelelo “taktikat” ra.Mire elesre kerul a sor,legalabb tudod mire szamithatsz.
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz hitman77 #237019 üzenetére
En is jobb koroket mentem ma,most ovatosabb voltam,jobban kell figyelni a helyezkedesre Most mondjuk kicsit elengedem,mert csatankent van 3-4db oldalankent,inkabb vissza mentem T10-be.Eleg volt 3 kor,majd ha lefut a szezon,akkor eloveszem.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
hitman77
senior tag
válasz Gubu0101 #237015 üzenetére
Jó lesz, nekem 3.-ik csatára tankász 4400dmg, 4 kill-re. De a többi csatában mintha papír lenne. Most elkezdtem nézni ű, szinte mindenki gold-al lő mindenre. Gondolom a vipera miatt, de így sok értelme nincs a páncélnak, más előnye meg nem sok van. Vagy csak teljesen máshogy kell használni.
-
2thletme2day
őstag
válasz joergie #237003 üzenetére
Úgy néz ki változott a program. Már az általad linkelt naptárban sem jelzik a mai napra a battlepass kezdetét és a játékban sincs híre hamva még. Fura is lett volna. Minden szezon előtt van legalább egy beharangozó/ teaser videó a következő passról. A 9-ről eddig ilyet még nem láttam.
-
Gubu0101
veterán
válasz Achill3uS #237014 üzenetére
Igen.Tegnap neztem Tankelites viperas videot IS3 ugy belote mint a huzat alap loszerrel ott a tetejet.
Kb en is ugy vagyok a viperaval mint te,nagy szituacio fuggo meg palya T10-ben muszaj voltam en is goldozni Amugy meg jo tanklesz az,csak ra kell jonni a taktikara…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Gubu0101 #237008 üzenetére
én egyelőre 7-esben tartok a normál ággal, majd felérek X-be mire nerfelik
Vipera-val egyelőre az a gondom, hogy hátulról snipe-olni pontatlan, heavy-nek meg közelről esetlen, probléma a torony kitérités, a kevés hp és hogy nekemis goldozni kell 9től fölfele ha heavy jön szembe. Prém tankot én meg kreditért játszom nem azért, hogy statpaddoljak. Nekem erősen szituáció függő tank, van ahol semmit sem érek és van ahol szétkapja az ellent mint foxi a lábtörlőt. Azért vettem meg nehogy később megbánjam aztán majd lootboxolni kelljen. Standardban olcsóbban adták mint a Su130PM-et, ennyit sztem "megért".
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
jano_77
nagyúr
válasz Gubu0101 #237008 üzenetére
Háát én hiába gyűjtögettem az Olasz térképrészleteket a BP-ok során bőszen a TD-k miatt, sajnos nem jött össze annyi, amennyire szükség lett volna. Volt 230K free XP-m is, de sajnos így sem tudtam már a 9-es vasat sem kifullozni. Így nekem várat még magára, hogy kipróbáljam az olasz TD-ket.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Gubu0101
veterán
válasz Achill3uS #237006 üzenetére
En eddig nem estem hanyatt tole Foleg T10-ben T95 ugy be lotte a tornyot vagy 450-500m mint a huzat.T8-ban meg akik meg nem ismerik azok ellenjo a tobbi mar valt is goldra.Egyenlore heavy kent hasznalom,de ma valtok mas taktikara Volt par 0dmg-es korom,mentem elore mert halhatatlan vagyok,de mire kitaraztam mar kampec volt
Amugy a Minora durvan ~680k xp kell,tegnap kiszamolgattam.
-
zodo
nagyúr
Tegnap elég fáradt voltam de toltam 5 kört.
Új pályát dobta be 3-ra,.
Fentről indulva Progetto 65-el kissé balra ,első sorba haladva top sebző, igaz top tier voltam a tier 8-10 csatában.
Tetszetős pálya.Olasz X-es Minotauro is összefutottam Mines-en.
Nyilván útonálló volt a középső sziklatömbnél.
Jól csinálta vagy a mi csapatunk volt béna.
Várat is elvesztettük már az elején.
Lentről indultunk, elején K1 felől próbálkoztam aztán át akartam menni A9-be de a várban lévő STB-1 (fent) majdnem megölt viszont kivártam és kapott egy vak lövést amivel kinyírtam.
Később beosontam A4 környékére és hátból kikaptam a Minotauro-t.
Érdekes hogy jó játékos (lent) lőtt/talált is de nem igen sebzett.
-
Achill3uS
nagyúr
szerintem relative alacsony dmg-re beadta az ászt, gondolom sokan vették ma. néha elég troll a löveg még a lenti setuppal is, de a dpm és a páncél korrektül kompenzál.
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
WoodrufF
tag
válasz 2thletme2day #237001 üzenetére
Szeptember havi összesítőben meg tudod nézni, holnap kezdődik.
-
joergie
őstag
Pedig van. át kell nyáladzani ezt a szeptemberi összefoglalót.
van egy mystery event, szept16-tól, ami 10 napos, csütörtökkel kezd és vasárnap van vége, ahogyan a maratonok szoktak, szóval nagy eséllyel az lesz(mivel augusztusban szokott lenni, de most nem volt, ezért is gondolom).Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Gubu0101
veterán
Akkor honnan jott nekem a szeptember 1 Valami mas datumaval ossze kevertem lehet
-
2thletme2day
őstag
válasz Barcelona95 #236999 üzenetére
Hivatalos infó nincs róla egyelőre. 1-2 héten belül várható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Politika
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest