Hirdetés
- Mobil flották
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Swinegod
üzenetére
Majd akkor fogsz igazán sírni, ha rárakod a nagy ágyút. Mert a sebzés egy dolog, de olyan pontatlan és lassan célzó a nagyfiú, mint egy standard orosz ágyú.
Nekem el is ment a kedvem ettől az ágtól így, hogy frontline brawler-ként kellene játszani egy ilyen tetű lassú tankkal. -
tasiadam
veterán
válasz
Swinegod
üzenetére
Egyébként 242 pen az konkrétan nem elég arra, hogy alulról belőjem az IS 7 alsólemezét
Egyik nap a defenderrel etettem egy 277-et, amit anno a grillével sem tudtam belőni szemből. Aztán ideges lett a gyerek (rammolt) és megkaptam egy negatív alfát és túlélte az RNG-nek hála a hősies 1v1-et 15hp-val (miközben más is lőtt belém 1-1-et) -
Swinegod
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Teljesen jó lenne ha kifogásokat keresnék mert akkor tudnám, hogy valamit lehet máshogy csinálni, de sajnos nem. Elmegyek Studziankin a nehéz oldalra, velem szembe ott a 9-es TNH, nézzük egymást, 1-2x beviszem, megállítom a 3 embert aki betolta a hegyet
Én ott vagyok a helyemen, csinálom a dolgomat, 8 ember a másik oldalon darab kill nélkül meghal, az is biztos az én hibám volt amivel tudtam volna kezdeni valamitEgyébként 242 pen az konkrétan nem elég arra, hogy alulról belőjem az IS 7 alsólemezét ha már csak nagyon kicsit is be van forgatva
-
Swinegod
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Mondjuk nálad köze lehet hozzá, hogy a legnagyobb OP szar 8-as meddel mész én meg most exkluzívan egy stock Emil 2-vel. De amúgy az 1,27 sebzés arány egy stockon elég büdös szar tankkal csak vesztes meccsekben szerintem elég jó
Egyébként ez végig ugyan az a formula:
Én elvagyok a hulldown helyen, nyilván nem nyerek mert ennyi pennel 9-es heavyk kupoláját se lövöm be, de azért tartom magam
Csapat eközben mindenféle probléma nélkül percek alatt veszít a másik oldalon
Az én oldalamon kb ugyan annyira áll mind2 csapat csak engem nyilván hátba lő a fél enemy csapat és ott a meccs vége. Küldök replayteket ha annyira érdekel -
Warton
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Én is tyúklépésekben haladok felfele a WN8-al. Tény, hogy néha elfelejtem a boostereket aktiválni...
Lehet, ez az oka. Kéne valami mod, amivel felugrana egy ablak, hogy: Aktiváld a boosterket te gyökér!!
Amúgy jó lenne, ha ezeket a boosterket be lehetne váltani bármire. Festés vagy legénységi tag vagy akármi. Mondjuk 100 boosterért adnának egy legénységi tagot BIA-s 0 skillel. Simán megérné. Egyedül a credit boosternek van értelme, meg talán a legénységi XP boosternek a többi véleményes. Anno a tervrajzokat is be lehetett váltani, ami tök jó volt, kb. mindet be is váltottam.
-
phoenix1989
addikt
válasz
Swinegod
üzenetére
erre inkább már nem is mondok semmit ......
nekem akkor miért nem dobálja a vereséget? ezek alatt a csaták alatt végig ment az xp boost , szabad xp boost és legénységi boost. [link] de itt a wot-life oldalon is jók az eredményeim pedig minden alkalommal mennek a boosterek mert annyi van sose fogy el.
-
Swinegod
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Pontosan azért dobom ki ide, mert tudom, hogy nem csak engem szopat a játék ugyanis rendszeresen visszaír valaki, hogy ja, engem is (elmeséli ő épp hogy járt) és ettől felteszem jobban érzi magát, mert én biza igen
Egyébként elég sokan megfigyeltük, hogy az xp booster az a biztosra veszíts gomb ebben a retkes játékban -
phoenix1989
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
már én is szemeztem a lehetőséggel.
-
peterson79
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Lassan már ott vagyok/unk, hogy inkább fizetek azért, hogy ignorálhassak pár beirást

-
-
Swinegod
őstag
Most az elmúlt napokban miért ennyire feltűnően retardált mindenki? 30 meccsből több 15-3-at megyek mint előtte 100-ból
-
hmb
aktív tag
válasz
balintka
üzenetére
lt432-el ha jo a palya meg lehet csinalni,persze okosan kell jatszani es nagy adag szerencse is kell.meg jo csapat.nekem is volt nem egyszer hogy spottolyam 5-8 tankot sokaig es 2000 assist sem lett mert a kutya nem lotte.en nem is gorcsolok ezekkel a kampany kuldikkel a legtobb veletlenul jott ossze,ez is.
-
-
hmb
aktív tag
válasz
magyargyerek
üzenetére
szinte az osszes prem tank megvan a jatekbol.allandoan premfiokom van.kibaszottul nem igaz, hogy jobb lenne az rng,vagy a wr.ez a fold lapos szintu teoria.
-
balintka
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Általában 100 % + 1-2 sor képzettség. 6. érzék, BIA szokott lenni. Álca viszont nincs. Igyekszek még akkor az általad írt fogyócikkekkel is felszerelni a könnyű tankjaim.
-
peterson79
őstag
válasz
balintka
üzenetére
Legények milyen szinten vannak? Látótávolság ki van maxolva? Álca maxon van? Ezek nagyon fontosak. Minél több boostot használj, hogy ezek minél gyorsabban meglegyenek, enélkül sokkal nehezebb. Lehetőleg legyen rajta pótkaja is, az mééég több plusz, a BiA-ról nem is beszélve.
-
peterson79
őstag
Frontline mától van megint? Jól emlékszem?
Ott a rang szerinti szorzó a kreditre is vonatkozik, ugye? Nemcsak az XP-re.
-
peterson79
őstag
-
Thrawn
félisten
5 csatára bérelhető járgányok Frontlinera. Lehet csak egyet lehet bérelni, nem próbáltam.
IAMELCEVEN2021
IAMT54FP2021
IAMCAERNARVON2021
IAMVK75012021
IAMTURTLE2021
IAMSTRVS12021
IAMLANSENC2021
IAMM41902021 -
po1son
addikt
Új bónusz kód
0TE9150YTSUBTHANKS
- 3x x5 XP Victory Bonus
- 3x Large Repair Kits
- 3x Personal Reserves: +200% to Crew Experience for 1 hour -
köpet
aktív tag
A múltkor szidtam a Guardot, most megkövetem. Szokni kell, de kifejezetten használható, ha meg tud barátkozni az ember azzal, hogy minden meccsen van olyan sorozat, ami nem fog találni (ja, meg a gundep hiányával és a hátsó torony furcsaságaival). Mondjuk ha összesen van annyi lövésem amennyi mellémegy az nehezen emészthető, de összességében jóval kevesebb a betli mint a pozitív egyenleggel zárt kör. A kreditet is egész jól hozza, legalábbis a többi kötvényes tankomnál (Patriot, Liberté) jobban.
-
köpet
aktív tag
válasz
balintka
üzenetére
Nekem is hosszas próbálkozás eredménye lett, türelem és kitartás kell, meg az ökölszabályok betartása, amit peterson és a többiek összefoglaltak.
A commanders vision system nagyon jó szerintem, mert többnyire bokorból kell kivillantani az ellent. Azért írtam, hogy legalább T8 light kell, mert onnan lehet felrakni, sajna az alsóbb tier így hátrányban van (meg a kevesebb hp és a kisebb látótáv miatt is).
Iyouxin több videót szentelt a jó spot pozícióknak, érdemes megnézni őket. A kulcs szerintem:
- az elején jó pozíciót felvenni, de nem nagyon elöl, amíg élnek az ellenfél light-jai.
- ha az ellen felderítői elhullottak akkor meg lehet indulni óvatosan, vagy kevésbé óvatosan,
- és lőni csak úgy, hogy ne spotoljanak fel, agresszívebben a végjátékban lehet levadászni a sérült tankokat (ha jól emlékszem túl is kell élni a meccset). -
balintka
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Köszönöm a részletes segítséget! Eddig még 2500-nál egyik tankkal se jutottam többre, ez is az LT-432vel jött össze. A kiegészítőket megnézem és az általad írtak szerint módosítom.
T100 LT-m nincs még, de rajta leszek azon az ágon is. AMX 13 90-nel a X-es 105-öst húzom most, de még sok vissza van, mire meglesz.
-
Barret001
addikt
Tegnap olyat csinált a játék,amit eddig sosem! Elindultunk,mentem előre felderíteni,és elsötétült a képernyő! A hang beragadt.Feladatkezelővel ki tudtam lépni...Természetesen 0 sebzés,0 assist,és összeroncsolódtam!
Mit gondolhatott a csapatom? Öngyilkosság első fél percben,biztos kikapunk! -
válasz
peterson79
üzenetére
Mondjuk a commander vison system szerintem 1000-szer tobbet er mint a kipufogo...
-
peterson79
őstag
válasz
balintka
üzenetére
Már mindenki írta, de csak gyakorlás és szerencse kérdése az egész. Az LT-432 az egyik legjobb light a szintjén, szerintem azzal próbálgasd, még a páncélja is tud trollkodni és szinte bármit, bármikor pattint, ha olyan napja van.
Tegyél fel rá első helyre kipufogó rendszert és aztán optika valamint szellőzés. Ha kifejleszted maxra ezt az új Field Modifications-t, akkor lesz még egy helyed amit turbozhatsz. Fejből nem vágom, de gondolom látotávra lehet fejleszteni, majd megnézed. Ezzel a kettővel kell operálni, álcázásás és látotáv. Elején nem meghalni, lehetőleg kiiktatni az ellenfél könnyű tankjait, aztán már szabad a pálya. Ha olyan a szitu, nyugodtan lőhetsz bokor mögül, az is rengeteget tud számítani, mert a társaid nem mindig látnak rá az ellenfélre.
Nem az elején kell megnyerni a csatát, elég minél tovább életben maradni. Mivel Te fogsz látni legmesszebb, mindig Te leszel nyerő helyzetben.
Gyakorolj, menni fog az. Nézz meg pár videót mások, hogy csinálják.
Ja, még valami. Szerintem a legjobb light a T-100lt, de ez egyéni vélemény. Azzal van rekordom is, valami 14K kombinált prohorovkán. Akkor jöttek be az új felszerelések, brutál meccs volt
-
jr1994
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
-
BigBear
senior tag
Tegnap éjjel mentem kicsit. Csodálatos volt. Kíváncsi voltam, nem akartam abbahagyni.
Kis stat.
26 csata. T6-9.
4 nyertes, 22 bukta.
26-ból 3x nem voltam legalsó tier.
26-ból 11x egyedül voltam legalsó tier.
26-ból 26 csata vért véget max. 5 veszteséggel a nyertes részéről.
6x max. 1 percet ha játszottam, mert akadt 1-2 könnyű, aki simán átszambáztak az egész csapaton és lőttek telibe majd ugyanígy simán távoztak. Fura, mert mással ilyet nem láttam. Tudom, paranoid vagyok. Meg ilyen különben sincs.
2x egy lövéses voltam artynak. Valahogy nekem ez még soha nem sikerült. M44 / M12 az átlag sebzésem tart a nullához...
Biztos minden véletlen...
PC-t befejeztem. Mondjuk box is nagyjából ilyen már, de kényelmesebb pár csatát ágyból kontrollerrel menni és beletojni mi is lesz. -
popey37
addikt
válasz
dokee78
üzenetére

itt a pontos leirás: győzelem, sebzés, asziszt, túlélt csaták, tapasztalati pont. ennyi, semmi mást nem számol hozzá.
csak azt nem tudom, hogy a vesztes csaták többi összetevőjét beleszámitja e, vagy csak a nyertes csatákat.
erről nem találtam sehol infót.nekem az átlagsebzés csatánként és az átlag tapasztalati pont csatánként sokkal több infót ad mint a személyes értékelés
-
po1son
addikt
válasz
Swinegod
üzenetére
Neked minden sz.r a játékban, nem gondolkodtál még el azon, hogy benned van a hiba?
Mindig csak sírsz napi 4-5 posztban, ami már nagyon unalmas szerintem az egész itt lévő közösségeknek, persze aláírom tényleg bosszantó dolog az RNG, de ez a játék velejárója, elkell fogadni... -
po1son
addikt
tipp: akik személyes értékelésükön akarnak javítani, különösen ajánlott a löwe, sima 2000 sebzéssel magas xp-t lehet vele kapni és győzelem esetén simán 10e wtr felett járni vele.
egyébként megcáfolom, amit múltkor mondtam, a löwe még most is kellemes játszható és gyengének nem szabad titulálni, ami idegesítő hogy rengetegszer sárgára lövők el a motort (front alsó lemez) és gyors csaták nem kedveznek neki, sokszor volt hogy én elvégeztem a piszkos munkát a gyors táras tankok meg lefarmolták a maradékot...
-
popey37
addikt
válasz
balintka
üzenetére
azért a tizes kerekes 425 méter, az egyáltalán nem rossz, persze csak aktiv spott esetén, mert párosul a 95 km/h-ás sebességgel. a sebessége kompenzálja szerintem legalább 500 méterig a látótávot. mivel 445 a megjelenő látótáv, igy jelnleg szerintem a legjobb szpotter.
-
tasiadam
veterán
Hat nyugi, amikor a 9es VZ skoda beverte az agyu mellet 2x is, lestem h ez mi a fasz volt. Aztan az AE phase I is szokta.
Defender azert nem olyan hu de hulyere pancelozott 8as prem, mint gondoljak. 180 csatam van vele 1600x WN8-al. Nemsok, de azert nem allok le 9 es 10esek ellen. -
Swinegod
őstag
válasz
2thletme2day
üzenetére
-
2thletme2day
őstag
válasz
Swinegod
üzenetére
Mäuschen és Maus legnagyobb ellensége a gold lőszer. Persze azt is lehet pattintani de ha épp lőnél és az ellen szemből megkínálja a toronyfrontod akkor nincs mit tenni. Ezeknek a tankoknak nem csak a testét, de a tornyát is dönteni kell mert különben belövik. Szarnak egyébként nem mondanám, de nem olyan hülyebiztos mint amilyennek sokan gondolják. A Maus kb holnap lesz meg. Kíváncsi vagyok az milyen a Mäuschenhez képest.
-
Swinegod
őstag
Spanom fiókján toltam egy kicsit a Mauschent és instant nem bántam meg eladtam a Maust 5 meccs után. Ez az ág katasztrófa. Olyan mértéktelen szinten szar a 2 szutyadék aminek Maus van a nevében, hogy az hihetetlen. A tornyát ott lövi be bárki ahol akarja. Lövegpajzs közepét belövik a medek golddal hát hihetetlen
Mi a rák okom lenne arra, hogy, hogy elcseréljem a teljes mobilitásom, toronypáncélom és ágyúmat arra, hogy legyen egy hülyebiztos testem? Mi szar értelme van a testpáncélnak ha a tornyod egy retek? -
hulp01
senior tag
válasz
balintka
üzenetére
Ma délután pont mentem egy jó kört, amiben nagyon sok spot volt. És még csak nem is light tankkal. Ritka nagy mák volt, hogy a sok ellenséges tank oda futott be. De ha van valaki, aki lövi a spotot, akkor nagyon jó kis hely. Csak neked nem szabad lőni.
Ma Grillével toltam. Nagyon utálom azt a td-t, de az elmúlt 2-3 napban 3k átlagsebzésem volt vele. Erre ma 1600 körüli. Minden lepattant vagy 0dmg critical. Rohadt idegesítő, amikor 15mp a töltésidő. Aztán mondom ok, még egy utolsó kört megyek. Abban meg 6200 sebzésem lett. Annyira digitális egy tank: vagy minden összejön és 5k dmg, vagy semmi és akkor egy-két lövés sebez csak. És egyáltalán nem érződik pontosnak. Ennyi lövést szinte bármivel be lehet lőni. A lövedék sebessége 1200 m/s, de 600-nak érződik. Az ebr kereke rendszeresen benyeli a lövést 0 sebzéssel.
-
Swinegod
őstag
Faszom 50B olyan magas facehugol a Kranvagn és nem tudok ránézni a testére, tornyát meg golddal se viszem be még közvetlen közelről, felülről sem
-
Swinegod
őstag
válasz
popey37
üzenetére
Még mindig az Amazon szarja a Prime és nem a Wargamingé, semmi köze hozzá. Abból amit te kidbosz primera a WG csak minimális összeget lát. Egyébként mer a Battle Pass az mi? Igen, van ingyenes része, de lényegében 3 havonta kifizetsz egy összeget, majd játszanod kell érte, hogy megkapd amiért fizettél, ez kérlek szépen miben is más?
-
phoenix1989
addikt
T8 farmoli valaki?
-
hulp01
senior tag
válasz
balintka
üzenetére
Gyakorolj, aztán majd egyszer sikerülni fog. Az AMX-szel spot nélkül össze lehet hozni csak sebzésből. Bár ahhoz azért elég jó játékosnak kell lenni. De az ebr és az lt is nagyon jó a saját szintjén. Próbálj meg az elején életben maradni, és elérni, hogy az ellenfél lightja elhalálozzon. Akkor egy nyílt pályán már simán megvan a 4k spot. Nekem az lttb-vel t10-ben lett meg Prokhorovkán a bőven 8k feletti spot. Szinte nem is lőttem. Sajnos csak screenshotom van róla, replay nincs, szóval annyira nem hasznos:
-
Swinegod
őstag
válasz
popey37
üzenetére
Azt írja NAGYJÁBÓL a prime gaming megfelelője, de ez pusztán a szerző véleménye
Az a baj, hogy nem, nem az, mivel a prime gaming rakás másik játékhoz az dolgokat és teljesen független a WoT-tól ilyen téren és nem pedig egy direkt havidíj a cégnek ami a WG helyett tartja fent a kínai szervert
Ez még azon túl is simán bejöhet ide, mert miért ne? -
phoenix1989
addikt
szegény T34-3 megint ki maradt az erősítésből. -.- minden kínai kapott valamit de szegény megint lemaradt.
-
hulp01
senior tag
válasz
balintka
üzenetére
Nem igazán tank függő. Sokkal inkább pálya és csapat/ellenfél függő. Prokhorovkán simán csináltam lttb-vel is 8k spot sebzést. Amúgy kombinált, nem? Szóval nem csak spot jó, hanem a sebzés és a láncolás is.
Magasabb tierben talán könnyebb, mert több a hp és kevesebb a light. Cserébe viszont a medeknek is nagyon jó a view range-ük, de a camojuk még mindig sokkal rosszabb, mint egy jó lighté. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
mod: kozben rajottem hogy Mocskos_Troger a Norbi_24 csatornarol van.

-
köpet
aktív tag
-
-
balintka
addikt
T28 Concept LT-15 küldetéséhez melyik tank ajánlott? Már csak ez az 1 hiányzik, nagyon bosszant.
-
dokee78
félisten
Jön az újabb pénz lehúzás?
-
athomi
veterán
Ezek a 100 körüli pingek normálisak mostanában a játékban?
-
Barret001
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
". vajon hogy lett fenn a 3 jel? " Valaki felrakta neki..

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet, ez az oka. Kéne valami mod, amivel felugrana egy ablak, hogy: Aktiváld a boosterket te gyökér!!