- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Mobil flották
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Vki várta a kedvezményes free XP átváltási lehetőséget. Igaz nem 1:40, hanem csak 1:35, de most elérhető.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz Puculo #226797 üzenetére
Ezen én is csodálkoztam, mert ennyi sebzésre azt gondoltam, hogy járt volna. Most megnéztem a replay-t, mert már nem emlékeztem a sok csata közül, hogy ez mi is volt pontosan és sokáig nem is kellett nézni, csak rögtön az indulást, ugyanis ott a S.Chaffee-nk akadályozott, nem tudtam tőle haladni, ezért gondoltam, hogy helyre rakom és rálőttem.
-
-
jano_77
nagyúr
T-34-85M Tank ÁSZ - ilyen, amikor minden lövés oda megy, ahová szánom és nem pattan le a negatív RNG miatt.
-
jano_77
nagyúr
válasz phoenix1989 #226792 üzenetére
komolyan ennyire értetlen vagy vagy csak csinálod!? Nyilván arra céloztam, amíg kihúztad a 10-es szintig, de inkább hagyd, nem fontos!
-
hulp01
senior tag
Két gyöngyszem a mai rankedekből:
1291 sebzéssel és nulla killel 2 chevront szerezni azért nem kis teljesítmény. Ez egy sima 0:10-es meccs lett volna amúgy.
Amúgy baromi gyorsan felléptem rank5-re. Volt 3 olyan csatám is, ahol egyenként 4 chevront sikerült szerezni. Ilyen gyorsan még talán soha nem jutottam fel idáig. Persze majd jön a kínlódás utána.
Rohadék wg levette a nyerhető gold összegét. Köcsög sóher banda.[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz phoenix1989 #226783 üzenetére
Gratulálok - irigy vagyok!
Hogy adta ma este? Én a mai napon próbáltam volna végig vinni a 3-as div-et, de felmentem először 9-re, majd vissza estem 8-ig, aztán újra vissza 9-ig. Most nem tudom merjek-e próbálkozni vele vagy inkább hagyjam holnap du-ra!?[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz phoenix1989 #226788 üzenetére
Nem mindegy drága, mondom, mer mire költöd másra? Egy ocsmány szar tankra amivel mész 2 meccset és konstatlálod, hogy ez rossz? Csatánkénti 1-1 buffra direktívák formájában?
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
phoenix1989
őstag
válasz Swinegod #226787 üzenetére
de ki a fenét érdekel? xD drága és baromira nem éri meg. vesztek egy random csatát aminek semmi tétje nincs. huuuuha. az ég világon semmi értelme megvenni. ha valaki e sportol ott meg értem nyilván nem mindegy, még cw n is valamelyest megértem de randomra értelmetlen baromság. nem halok bele ha elvesztek egy csatát mert 0,02 vel később töltök be xD
-
Swinegod
őstag
válasz phoenix1989 #226786 üzenetére
Mert segít, sokszor múlhat azon a meccsed, meg egyébként mint kezdesz a kötvénnyel?
Szerintem egy összehasonlíthatatlnul szarabb 50tp Protot megvenni meglehetősen szar felhasználásukHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Swinegod
őstag
Nem, egy kutyaszar. Ingyen azt mondom tudod mit lehet, de asszem 9k bondba fáj a maxos kedvezménnyel is, abból vegyél inkább 2 lila felszerelést
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
QB tesztet néztem a charlemange-ról. Hát figyelj. 440es alfa, alacsony dpm(kicsit jobb mint a 122-nek, 0.44es pontotsság, 3.5-es célzás, és a gunmantlet mellett simán belőhető. Cserébe aránylag mobilis és aránylag jól páncélozott(az előbb elmondottak ellenére), 10es gundep. tehát close range pozícóból lehet vele hulldown maszkerálni, de hát 35kmh-val hogy kerülsz pozícióba? Szóval...kinek mi a gusztusa, de hát nem lesz egy meta tank, pláne nem ilyen áron.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Swinegod
őstag
válasz jano_77 #226777 üzenetére
Őszintén lusta vagyok visszaolvasni mire reagáltál, de ha van egyik oldalon 3 Kranvagn a másikon meg egy IS-4, 50B és E100 akkor well yes van 3 heavy mind2 oldalon, de mindannyian tudjuk melyik fog nyerni
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
hasbalövöm a 60tp-t és lepattan a 270mm löszer, mi ez ha nem csalás? nem gold, normál páncéltörő és pattan. a 20mm-es lemezről.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
válasz jano_77 #226777 üzenetére
itt az a lényeg, hogy be vagy sorolva valahova az alőző rankedek alapján, és ha meggebedsz sem tudsz előre lépni. ez van 10 csata 25% teljesítmény és nem vagyok szar játékos, előzőben ugyanez volt meg előtte is. a rankedek alapján a wn8-am max 700 lenne összesen.
tudod az a baj, hogy a vérpistike jön és a 700-as átlagsebzésével 40k csata alatt, simán belő menden lövéssel, én meg a 375-ös golddal ami páncéltörő, olyanokat lövök neki, hogy nem ért páncélzatot, lepattant, és még sorolhatnám.
az utolsó csatában a csapatomban nem volt 5k szem. értékelés felett csak 2 játékos: én meg egy ebr, aki a piros vonalom ácsingózott.ha a csordával mész ugyanugy bukó, mert a baromarcuak megállnak mert a térképen felszpottolodott valaki és azt lövik ezerrel, em néznek körbe, csak puffogtatnak. ez a probléma. semmi más.
itt az van, hogy aki mindig bekerült a diviziókba az most is be fog, aki nem, az meg égesse a creditet ezerrel.én nem tudom mióta probálkozom bekerülni: 3 vagy 4 szezon óta, még egyszer sem sikerült, pedig nem vagyok szar játékos.
randomban 15v15-ben 10 csata után 2k feletti a wn8 és van 2500 átlagsebzés 15-20 killel.
rankedben lósz**r van nem ilyen stat.[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz phoenix1989 #226774 üzenetére
ha nem a csordával mész, hanem szétválik a csapat az tuti BUKÓ!
popey37: baromságot kérlek azért ne írj le, még ha tényleg szar a ranked akkor sem, mert egyformán osztja el a tankokat a játék! Ha egyik oldalon van light, akkor a másikon is, max az egyik nem csinál semmit és az pont olyan, mintha nem lenne! DE meg van a light tank.
-
Warton
őstag
válasz phoenix1989 #226774 üzenetére
Szerintem is jobb, ha egy oldalra megy mindenki, de az kizárólag akkor működik, ha gyorsan lepusholják azt az oldalt. Ha bármi miatt megreked a támadás akkor bukta.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
phoenix1989
őstag
válasz Baltazár123 #226773 üzenetére
nálam pont a leming csapatok vesztenek. folyamat egy oldalra megyünk és szétbasznak azok akik nem. baromság egy oldalra menni. legalábbis többnyire ez van
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz popey37 #226772 üzenetére
érdemes megnézni az ellenfelet, mert teljesen átlagos játékosok vannak ott (is), nem azért kapnak szét, mert annyira jók, hanem mert aranya lőszer spam, táras tank, meta tank és horda taktika. Amikor elkezdünk szétszóródni a csata elején, márt sejthető, hogy ebből bukta lesz. Mert 5-6 tank küzd meg az ellenfél 8-10 tankjával és nem tudjuk őket olyan sokági feltartani, hogy a többiek a hátukba kerüljenek. A többiek meg sokszor nem is akarnak a hátukba kerülni, csak a biztonságos távolságból várják, hogy a csövük elé sétáljon az nmy. Ezeket nem lehet lehozni.
Annyi a különbség, hogy a nagyon jó játékosok ritkán vesztenek chevront és így akár több bukó csatát is kibírnak chevron vesztés nélkül, amíg újra nem kezdik nyerni a chevronokat.
-
popey37
addikt
válasz Baltazár123 #226770 üzenetére
tohatod a 3900 átlagsebzést, ha ez első másodpercben világitasz és a tárasok kiszednek 25 másodperc alatt: egy láncol a többi meg táraz, két meccsem ment el az stb-vel igy. a harmadikat lentebb irtam.
az ellenél 1-2 ebr mindig van, nálunk még spotter sincs, igy nehéz. hála a wg-nek.[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
elmegy a wg ahová gondolom: ranked, ellenfél: 4 kranwaen, 4 progetto, 2 t57 heavy, nálunk egy darab táras sincs, eredmény 0:10 2 perc.
jáccá.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Baltazár123
senior tag
válasz jano_77 #226766 üzenetére
Én pont néztem pár ranked csatában, amikor nagyon meggyalázták a csapatomat, hogy ilyen 4-5e személyes értékeléses játékosokból állt az nmy, néhánmy 6e, aztán ettől feljebb már nagyon ritkán. Mondjuk ezt nem tette kellemesebbé a gondolatot, hogy nem super unikumok taroltak le minket és hogy gyakorlatilag sebző lövésem alig volt az e50m-el. A táras g.cik kitáraztak rám (arannyal persze) úgy, hogy be se tudtam tölteni a következőt az első lepattanó lövésem után.
Na csak azt akarom mondani, hogy ezek szerint a ranked ennyi, legyen meta tankja az embernek, aminek jó a csőlehajlása és jó a dmg, a legjobb a burst dmg. Okádja az arany lőszert, menjen mindenki egy helyre és ennyi, akkor le tudják gyalázni az ellenfelet. A horda taktika miatt az egyéni tudás még kevésbé számít, mint randomban.
Néztem tankelit streamjét, ő azért haladt előre, mert vesztes csatában se nagyon veszített chevront, de meggyalázták őt is, nem is egyszer.Kib.szott jó játékosnak kéne lenned, hogy ne szaladj bele nagy pofonokban és visszacsúszásokba a rankedben. Ilyen 4-5e személyes értékeléses játékosok simán legyalázzák az ellenfelet a horda taktikával, főleg ha az ellenfélnél elkezdenek ügyeskedni és pozíciókat felvenni, szétszóródni a tankok.
Értelmetlen f.szság ez a ranked, de normális meta tank nélkül meg ahogy h1mpi írja, élethossz rövidítő az ideg miatt
A kukibébi streamjén valaki mondta, hogy az egyik másik streamer összetörte a billentyűzetét ranked alatt, de olyan gyorsan pörgött a chat, hogy nem tudtam visszakövetni, hogy melyik streamer volt az, de azt hiszem ő (is) túltolta a rankedet egy kissé.
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #226767 üzenetére
Nem akarom én végig tolni, csak a 2-es div-be feljutni, hogy meg tudjam venni a CONCEPT 1B-t. Rájöttem, hogy miért sokkal szarabb a ranked mint a sima random!
Itt nem tudsz szervert váltani, ha szopóra tettek, hogy hátha majd a másikon jobb csapatokat és jobb csatákat kapsz! Itt ha szopsz, akkor szopsz, nincs menekvés!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz phoenix1989 #226751 üzenetére
Nagy nehezen felvergődtem 9-es szintre, majd IVÁN átállította az RNG kapcsolót negatív állásba és onnantól zsinorban 4-5 olyan villám csata, ahol 2-2,5 perc alatt el is veszítettük a csatát. Sikerült is vissza esnem 8+1 szintig. Köszi retard WG
-
vJokka
aktív tag
válasz Geller72 #226761 üzenetére
Szerintem már mindenki vágja, hogy Te vagy a legjobb a bukó csatákban is, nem lehetne mellőzni ezeket a posztokat? Vagy legalább az OFF topikba rakni? Az direkt erre lett kitalálva.
[ Szerkesztve ]
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
Warton
őstag
válasz phoenix1989 #226749 üzenetére
Nekem az elején is csak ennyi a célom. Kinyitni a bondshopot, aztán kivenni a kampfpanzert azt csá.
-
zodo
nagyúr
válasz zozyk #226727 üzenetére
Nyilván nem ugyanaz mert annak igen kicsi az esélye hogy ismét egy csatába kerüljünk.
Kívánom hogy megismerd az érzést!Barret001
Tegnap pl. a kettő egy csatában a Standard B-el volt.
Egyéb tankok amik a statomban szerepelnek az elmúlt hónapokban lehet az bármelyik.po1son
Csak azt tudom mondani, szánalom. -
Baltazár123
senior tag
-
zola96
senior tag
válasz Baltazár123 #226747 üzenetére
Ezek a mapok jobbak szerintem, mint a múltkoriak. A 30 meccs után járó festés vajon a Volga mapot stilizálja?
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
Nekem csak most tűnt fel, hogy letoltam az utolsó ranked csatáimat, hogy itt részletesen megadja az xp-t, hogy mire kapta a játékos. Felbontja a kapott xp-t, hogy sebzésért, assziszt meg a tank szerepét mennyire tartottad be. Már amit a WG kitalált a tanknak, de ezen nem sok xp múlik, bár ezen is múlhat chevron.Itt meg lehet nézni részletesebben, hogy miért kapott valaki többet vagy kevesebbet.
2 chevronnal fejeztem be végül. Amit kaptam félmillió kreditet azt valószínűleg el is égettem a játék során. Meghagyom a profiknak, hogy játsszanak a rankedben. Én inkább próbálgatom a kísérleti pályákat reconban és felmarom a jutalmat ott.
-
jano_77
nagyúr
Kínkeservesen meg lett nekem is a 7-es. De már lassan sírok olyan lövéseket nem ad be a játék, amin persze simán múlhat egy sevron is akár.
-
jano_77
nagyúr
nekem is csak az első 10 kellene, hogy a Concept-et meg tudjam venni, de így nem biztos, hogy meglesz! Már újra csak a 6-oson vagyok, mert elbuktam további 2 sevront.
-
phoenix1989
őstag
válasz jano_77 #226748 üzenetére
nekem pont most sikerült ezt a szar 7 . et meg szerezni. de valami kegyetlen undorító. ez a 10vs10 se jobb mint a 15vs15 volt. talán végig szenvedemezt az első 10 et és be is fejeztem . a T10 tank miatt akartam volna megcsinálni de ezt nem fogom erőltetni mert agyvérzés lesz a vége. talán beteszik kötvényért mint a concept 1B-t majd akkor meg veszem
-
jano_77
nagyúr
válasz Swinegod #226746 üzenetére
Ezen a csatán most a 7-ik szintem múlott, ami ugye biztos, FIX, nem lehet vissza esni róla! + tank van előttem, akik kevesebbet sebeztek és killje sincs egyiknek, másiknak! HOGYAN?!?!?!? Tök nyugodt voltam, hogy nyertünk fasza, meg van a hiányzó sevron a 7-es szinthez, erre ez fogadott! ROHADJON meg a tetves CSALÓ WG
Progetto-val mégis mi az anyámat csináljak még?!?!?
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz jano_77 #226745 üzenetére
A rankeden kipörgeteme a kvalifikációt, egyelőre nulla chevronnál járok 17 csata után és 3 győzelemnél, sok vesztenivalóm nincs. Behúzom a most már csak fél millió kreditet, aztán jóccakát ennek a módnak.
A reconban inkább megcsinálom szépen lassan az 50 csatát, jó cuccokat ad. -
Swinegod
őstag
-
jano_77
nagyúr
Rankeden miért a leghátul campelő és snipe-oló retard LEO-t jutalmazza a rendszer, mikor én Progetto-val a fronton harcolok?!?!? Ez a nyomorék nem csinál semmit, pontosabban nem vállal SEMMI kockázatot, hanem a többeik által felderített tankokat lövöldözi, majd csata végén Ő kapja a legtöbb XP-t!?!?!? WTF Semmivel sem jobb ez a szar játék mod, mint a random, csupán másképp hívják! Ugyan úgy összekerülök - és általában én kerülök össze - a nyomorék piros és narancs játékosokkal, akiknek fogalmuk nincs, hogy mit is kellene csinálni!
-
Thrawn
félisten
válasz Barret001 #226739 üzenetére
Tegnap jól lemagyaroztak egy majdnem bukta meccs után (az ellen 3 tank és 4000 HP előnyben volt), végül foglalással nyertünk. Erre megtalált ez a kisgyerek, hogy ő épp 3markolná a bobjectet és hogy mertünk becapelni. Közöltem vele, hogy legközelebb írja be chatre a meccs elején, hogy mit akar, meg azt, hogy "Stop cry kid" és jött is a shitstorm perceken keresztül Én jól szórakoztam a vergődésén
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Barret001
addikt
válasz Baltazár123 #226736 üzenetére
-
Barret001
addikt
Látom te sem játszol alacsony szinten! Igen meglepődnél...
-
Szibilla
aktív tag
Kudarcélmény van, de nem nevezném állandónak, chat kikapcsolva, így nem érnek el az okoskodók sem...Az újdonság varázsa, ami itt tart, meg hogy többnyire élvezem a játékot...ha ez változik majd, akkor szó nélkül abbahagyom, nem fogok becsontosodott károgó varjúként itt kísérteni, mint ahogy sokan teszik.
Szerintem nem reménytelen kezdőknek sem, sőt...saját példám alapján legalábbis, de tény, hogy egy fecske nem csinál nyarat.
-
Baltazár123
senior tag
válasz Gyuri27 #226735 üzenetére
Volt valami hasonló történelmi mód, mondjuk nem voltak speciális térképek hozzá. Azon bukott meg, hogy mindenki a tigrissel akarta a t34-ket irtani és nagyon hosszú várakozási idő volt. A tankoknak csak történelmi felszerelése lehetett (ágyú, torony, motor, lőszer javadalmazás). Nekem tetszett, érdekes volt, de kinyírták azt a módot is, pedig csak kicsit reszelni kellett volna tovább, de nem hozta a pízt, mert nem lehetett prémium tankokkal használni meg arany lőszert se lehetett korlátlanul lőni benne. Nincs benne píz.
Barret001: az igaz, hogy kis tierben is szétgoldoznak, de ott mindegy mivel lőnek, bármi bevisz. Tier5-ben már vannak, lennének páncélozottabb tankok, talán tier4-ben is van már pár, amihez flankolni kéne, de az bonyolult, ezért inkább szétgoldozzák szemből.
Egy kezdő játékosnak tier5-ben a legjobb esetben is 80-85%-os legénysége van, hatodik érzék nélkül tipikusan és talán még felszerelést se rakott rá vagy mondjuk hülyeséget, mert még nem ismeri. pl álcahálót kv1-re. Aztán az elvárás az, hogy "élvezze" a játékot, amikor láthatatlan tankok szétgoldozzák, ő meg alap lőszer pattog, ahogy mindenkinek kéne a páncélozott tankokról.Én pl a tier3-4-t kiszenvedem átképzés nélkül, mert nagyon sok xp-t veszítenek a legény, de így meg akkora célkör gyakran, mint a fél képernyő. Mindegy, napi duplákkal megvan hamar a következő szint. Tier5-ben szoktam először a legénységet a tankra képezni.
A wowarcraftban voltak ilyenek, hogy odamentek a kezdőket szétcsapni egy feltápolt játékosok, de ott rendbe rakták a dolgot valahogy. Öcsém játszott vele sokat, ő mesélte.
El nem tudom képzelni, hogy egy kezdőt mi tarthat meg ebben a játékban. Állandó kudarc élmény, rng, hogy pattogjon össze vissza, vereség sorozatok, láthatatlan tankok nyírják ki folyamatosan, ugatnak neki és elmondják minden utolsónak a chatben. minden tiszteletem azé, aki ezek ellenére is kitart és kitanulja a játékot
-
Gyuri27
félisten
válasz Baltazár123 #226733 üzenetére
Ö fasza srác. Szerettem.
Mint irtam egy ilyen butitott történelmi módban szivesen játszanék. A vég kezdete a kerekesek voltak. Az elöszele pedig az volt mikor a prem tankok erösebbek lettek, opk lettek.Amd - Radeon - Ryzen
-
Barret001
addikt
válasz Baltazár123 #226733 üzenetére
" szétgoldozzák a p.fáját már tier5-6-ban is" Odáig el sem jut! Már Tier1-2-ben szétgoldozzák! Annyi kreditszerzési lehetőség van a játékban,hogy sima lőszert be sem kell rakni.Only gold. Alacsony szinten persze. Tier10-ben már felejtős
-
Baltazár123
senior tag
válasz Gyuri27 #226732 üzenetére
Érdekes egyébként, hogy amikor még nagyjából volt ballansz és a mostanihoz képest hatalmas játékosbázis, akkor kezdte el a WG ezt a facsarjunk ki mindent a játékból, nem számít, ha borul a ballansz, a játékmenet, semmi se számít. Ergó volt egy komoly bevétele és növekvő bevétele, csak nem elég gyorsan növekvő bevétele, ezért elkezdték a játék rombolását a rövid távú bevétel növekedés érdekében.
Sir Foch első kirohanásait még olyan dumával szerelték, hogy csak hisztizik. Ő az arany lőszer ellen is felszólalt, hogy baj lesz belőle és borul a gondosan kiballanszolt játékmenet, igaza lett. Amikor bejött az első brutális prémium tank, gyenge pont nélkül, akkor is felszólalt és a wg ráeresztette a verbális verőembereit (sajnos az egyik ráadásul magyar volt, égett is a feje az embernek miatta, hogy ez kommunikációs szakember, ilyen arrogáns hozzáállással??? hamar betanult a wg módiba, sajnos).Pedig aztán fochnak mindenben igaza volt...
Nézek NA streamet néha, ha beadta a twitch, igazából csak fut a háttérben, 15-20e és az alatti játékos szám. Volt 3 csatája a streamernek zsinórban, amikor valami haverjával sorsolták össze, de nem volt szakaszban, csak annyira kevés volt a tier10 játékos éppen.
Elketyeg ez a játék még egy jó darabig, de ami potenciál benne volt, azt a WG idiótái soha nem tudták kihasználni a rövidtávú érdekek miatt. Szétk.rták a játékegyensúlyt teljesen és emiatt a játékosszámot maximum ilyen akciókkal tudják ideiglenesen feltornászni, de ez is fele, harmada csak a korábbi állandó létszámnak.
Ráadásul jön egy új játékos, szétgoldozzák a p.fáját már tier5-6-ban is, op sima vagy prémium tankban ülő, lila vagy bounty felszereléssel és szerintem hamar eljön a pont, hogy törli ezt a szart. Nagyon nehéz dolga van most a WG-nek, hogy új játékosokat megtartson. Szerintem.
-
zodo
nagyúr
Lőszer rekesz hack nincs meg valakinek?
Jó lenne.
Kicsit uncsi hogy minden csatában kapok egyet vagy kettőt.
de a WG auto "mindent is" szűrője, tökéletes!
Ja ja. -
Geller72
veterán
válasz Baltazár123 #226722 üzenetére
Akkor én már neki sem állok. Sajnos még mindig nincs kedvezményes xp váltási akció, amiből tudnék fejleszteni egy erre alkalmas tankot. De még azzal sem látok reális esélyt magamnak arra hogy eljussak a conceptig. Én ide kevés vagyok még.
-
Warton
őstag
válasz phoenix1989 #226718 üzenetére
Nekem meg az, hogy nagyon toxikus a játék. Kitolnak, betolnak, blokkolnak, rámirogatnak: reported, retard stb.
-
Baltazár123
senior tag
Na én eddig 2/15, így állok a rankedben nulla chevron. Megcsinálom a maradék 5 csatát, aztán részemről többet nem játszom ebben.
Még ha én lennék a legsz.harabb játékos, akkor is kéne nyernem párat, még úgy is, hogy e50m meg 60tp van most a célra. Nem szabad ezen a sz.ron felhúzni magam. Kihagyom teljesen. -
Barret001
addikt
válasz phoenix1989 #226718 üzenetére
Üdv a csapatban! Hetedik napja katasztrófális meccseket kapok.Előtte hónapokig,igen,hónapokig remek csatáim voltak.Ki érti ezt?
-
zola96
senior tag
válasz Baltazár123 #226717 üzenetére
Nagyszerű. Igazad lehet amúgy!
-
-
Baltazár123
senior tag
válasz zola96 #226709 üzenetére
Könnyen lehet, hogy defektes. Jelents a WG-nek te is. Nekem 0,36 a kijelzett pontossága és 2%, az 0,072. Na most egy magyarázat lehet az, hogy a WG nagyobb pontossággal számol, de csak 2 tizedesjegyig mutatja (kerekíti), akkor nagyjából meg lehet magyarázni.
Pl 0,364 a pontosság valójában, 0,364-0,0072= 0,3568, mi felkerekítve marad 0,36.
Ha másik cuccot választom, akkor meg 0,37 lesz a pontosság, az is kijön a matekkal, ha 0,364+0,0072=0,3712, kerekítve 0,37
Minden esetre furcsa, ha így van, de ha így van, akkor a két választás között van 0,0144 pontosság különbség a valóságban, csak a kerekítés miatt nem mutatja. Az elég sok.[ Szerkesztve ]
-
köpet
aktív tag
válasz zola96 #226707 üzenetére
Nem egészen értettem mire gondolsz, de ha minden igaz már leesett.
Ezt a kütyüt nem használtam eddig, nem voltam tisztában a hatásaival.
Egyébként ez valami bug lehet, próbaképpen rátettem az udes 14-re és megjelenik a hatás, akkor nem látszik, ha nem az a konfig aktív. Ha erre gondolsz...
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
jano_77
nagyúr
Jó lenne ez a Ranked, ha nem ugyanaz menne benne mint a random csatáknál.
Vagyis, ha a defektes csapatokat kapod 90%, akkor cseszheted.
Pedig csak a 2-es div-ig szeretnék feljutni, hogy elérhető legyen a bondshop, de ahogy a 3-ast elkezdtem, félek nem lesz meg.
Mentem Progetto-al egy jó csatát, rögtön 4 straf, majd a következő csatákban vagy buktam vagy épp csak nem veszítettem újabbat.Amúgy a Concept 1B megéri-e a 20K kötvényt, mint anno a Kpz50t?
[ Szerkesztve ]
-
zola96
senior tag
Annak mi lehet az oka, hogy field mod alatt boroskolara ratettem a (4es szinten elerheto) fejlesztett celzast es nem javult a pontossag. Csak ~0 ir mikor az egeret raviszem. Fejlesztett celzas mint felszereles van rajta... otlet?😀
-
Warton
őstag
válasz Nuada herceg #226701 üzenetére
Jobban jártatok volna a Skoda T-56-tal, kb. két héttel ezelőtt.
-
Baltazár123
senior tag
válasz Nuada herceg #226701 üzenetére
Na igen, pláne, ha belegondolsz, akkor kb féláron volt rendes áron, mert én ezeket a sallangokat nem számolom valós értéknek. A BP-ból sokkal több mindent lehet kapni jóval olcsóbban.
A csel persze az, hogy te erősen leárazva vetted a tankot, mondhatja a WG , akkor meg miért a sirám?
Ha ezt nem marathonban adták volna, én azonnal írtam volna nekik, hogy inkább adják vissza a pénzemet és veszek valami értelmesebbet rajta.
Én nem tartom kizártnak a buffot. A prémium tankoknak olcsó szokott lenni a javítása, ennek nem az. Illetve ha legalább az ágyú karakterisztikát javítanák, ha a dpm nem is nőne, de legalább közép távolságból lehetne vele puffogtatni eredményesen, már használható tank lenne. Ha meg még a tornyot egy kicsit erősítenék, akkor már el is fogadnám, sőt használható lenne. Így most nem az, semmire se jó igazán.
-
Nuada herceg
őstag
válasz Baltazár123 #226677 üzenetére
Hát igazából cimborámmal abban bízunk, hogy majd buffolják. De ha így marad, akkor ez tényleg gatya..
Azon kívül, hogy üvölt a rock meccsek előtt fél percig, nem sok más pozitívumot látok benne. Én 50%-on vettem meg, 12 k körül volt. Azt hittem, hogy ez valami csoda tank lesz. Hát részben az lett, csoda ha tudok menni vele egy értelmes kört. Ennyi pénzért már vehettem volna egy jó tier 8-as prémium tankot. Kettő van, a T34 és az amx 49 mle. A t34-el már több mint 3k csata, kicsit unom. Az amx-et szeretem, jó tank. Csak gondoltam ezzel majd még több kredit jön a házhoz. Ezzel csak a WG járt jól. :D Nem baj ha kicsalják a pénzem, csak adjanak is valamit cserébe.Itt öregszem meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest