- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Mobil flották
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
vJokka
aktív tag
-
Baltazár123
senior tag
válasz Geller72 #226395 üzenetére
Ez igaz, csakhogy a játékosok is milyenek tier5-6-ban? tisztelet a kivételnek. Fedezéket nem használnak, megállnak lövéseknél (mondjuk ez a borzalmas karakterisztikájú ágyúk meg képzetlen legénység miatt is lehet, mármint, hogy muszáj).
A futkosó tankokat nehezebb eltalálni valóban, de az erős túlzás, hogy minden tank futkosó típusú tier-5-6-ban, de több van, valóban, mint feljebb.
Onnan indult a beszélgetés, hogy miért dominánsabbak az artyk kis tierben és szerintem kb össze is szedtük az okokat.
Nekem ez a löfos csípi nagyon a szemem. Szerencsére a legtöbb tier5-6 prém tankomon már fenn van az arta skill és azzal viszonylag könnyű kijátszani, mert magas ívben és lassan érkezik a skuló. Nem merik nerfelni, mert prémium tank, pedig kéne. Volt 3-3 löfos oldalanként, hát élmény volt az a játék, de nem a jobbik fajtából. -
Geller72
veterán
válasz Baltazár123 #226394 üzenetére
Viszont alacsonyabb tierben sokkal több a gyors tank, amit behezebb eltalálni.. T8-tól felfele tele van a meccs lassú nehezekkel is, ami alacsonyabb tierben nen jellemző.
-
Baltazár123
senior tag
válasz Geller72 #226393 üzenetére
A kukásautóba bele is veri a gw tiger a maximum, 900-1000 sebzést, így a nerf után. Alap lőszerrel, nem a nagyobb sebzésű HE, mert azzal 1200-1300 sebzést is láttam már, csak még intuitionnal együtt is, általában nem az van betöltve vagy mire betöltene, meg már nem látható a célpont, ezért sajnos nehéz előre kalkulálni úgy, hogy akkor legyen betöltve a nagyobb sebzésű, amikor papír tank jön. Ja meg, hogy el is találja.
A kukásautó böszme nagy célpont, azokat meg lehet könnyen tépni artyval.
A kunze panzerbe is hatalmas nagyokat b.sznak az artyk, meg van még pár hasonló gyengén páncélozott tank.Itt az eloszlásról van szó. tier4-8-ban rengeteg gyengén páncélozott tank van és sok van belőlük a csatában. Tier 7-10-ben (ahol egy gw tiger "dolgozik") meg sokkal kevesebb, meg tier7-t se gyakran lát, de az egy másik kérdés.
Meg még egy dolog, ami jelentős különbség lehet, hogy tier5-6ban nem sok tankon lehet fent az arty jelző skill. Feljebb ez is egyre gyakoribb.
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz Baltazár123 #226392 üzenetére
"Az M44 lő ilyenekre gyakran, hogy cromwell, leo, meg a többi papír tank. A gw tigernek meg jutnak a tie8-10 szörnyetegek."
Mintha T10-ben nem lennének leók és hasonlók. -
Baltazár123
senior tag
válasz Geller72 #226391 üzenetére
Az a gond ezzel, hogy a 300-as sebzésre nem tudsz válaszolni. Bárki más lő meg, akkor van esélyed visszalőni. Kivéve persze amikor az artyt támadja valaki. Mondjuk ez is vicc, hogy rámfordul az arty és azonnal lő és eltalál. Mi ez már? Olyan szórása lehet ilyenkor az artynak, mint a képernyő maga.
Én meg ki kell várjam a teljes szűkülést, különben mellé megy... nonszensz ez az egész
Tier5-6-ban azért tudnak nagyobbat ütni az artyk, mert ha megnézed m44 átütése 39, gw tigeré meg 53. Az M44 lő ilyenekre gyakran, hogy cromwell, leo, meg a többi papír tank. A gw tigernek meg jutnak a tie8-10 szörnyetegek.
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz Swinegod #226389 üzenetére
Azért ha jobban belegondolunk ez a 300 as sebzés T10-es arytól eléggé vicc kategória tekintve a tier 10 es tankoknak a hp mennyiségét. T5-T6-os artyval 450-700-akat simán belecsapok az enemybe és ők is belém. És ez csak tier 5-6 ahol sok esetben a max hp-d ennyi egy tankkal azaz egy lövésezni tudnak. T10-ben ez a 300hp sebzés egy vicc. Tehát annyira nem értem a problémát. Mármint a sebződéses oldalát. T6-tól felfelé egyszerűen nem éri meg artyzni. Szerintem.
-
Geller72
veterán
válasz Swinegod #226387 üzenetére
Elég egyértelmű volt számomra, hogy a HE nerf, már ami az artykat illeti, sokkal jobban fogja érinteni a magasabb tieres artykat, mint az alacsonyabbakat, mivel az "elit" - akik nagy volumenben kattognak, ha valami nem tetszik nekik - magasabb tierben játszik. T5-6-ban nemhogy szarabb lenne az arty, hanem szerintem még veszélyesebbek lettek. Az M44 úgy veri belém a max sebzést, mint a pinty. .
-
Swinegod
őstag
Hogy lehet ennyire büdös, retkes ocsmány szar egy tank, mint ez a hányás?
ÖT telitalálat, 280dmg. Ez egy tízes arta. Tier 10
Replay[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
phoenix1989
őstag
válasz Baltazár123 #226375 üzenetére
-
hulp01
senior tag
válasz Baltazár123 #226383 üzenetére
Korábbi maratonnál azért bőven 10k feletti xp-t sikerült megspórolnom így. Volt, hogy pl. a 4 high caliber jött össze a T30-cal. Lehet, hogy csak mákom volt. Amúgy egy hétvégi nap olyan 40k xp a max. De akkor az azt jelenti, hogy 11-től mondjuk hajnali egyig, folyamatos játék, egészségügyi szünetekkel, meg mondjuk másfél óra kajálással. Hétköznap meló mellett ez inkább csak 20-25k. Úgy gondoltam, hogy ez a mostani tank nem éri meg ezt. Pénzt meg nem kap tőlem a wg. Szóval ha nincs meg a 100% az olyan, mintha neki se álltam volna.
Ez a kevesebb növényzet dolog nekem is feltűnt. Már nem tudom melyik pályán készültem éppen bunkert építeni fákból, amikor azt vettem észre, hogy bakker, ez nem fog menni, mert nincs annyi fa.
-
Baltazár123
senior tag
válasz hulp01 #226380 üzenetére
Elég sokat játszottam, de tény, hogy lehetett volna még növelni az időt. A másik dolog, hogy a napi x3 miatt húztam tankokat is, nem csak olyanokkal mentem, amikkel jobb xp-t tudok hozni. Ezért elég sok csatában nem kerültem top10-be.
Meg nyilván nálam tudnak sokkal jobban is átlagolni xp-t emberek. Nem számoltam, de valahol 5-600 között lesz az átlagom, de ezt még lehúzza igazából az, hogy kb a csaták 20-30%-ban nem voltam top 10.
Szóval igen, egy átlagosnál jobb játékos sok időt belerakva eljuthatott a day4-ben a 7-es szintig.
Azért azt vedd figyelembe, hogy 12e xp-vel többet kell most grindelni, mint a nyolcasokért.
Az első 3-4 szakaszban lehet rövidíteni valóban. Egyszer nekem is sikerült, de minimálisat nyertem. A 6-os szakaszt már kigrindelte quickybaby is, legalábbis nagy részét. Valami keveset nyert a végén.Adok annyi esélyt a tanknak, hogy most már csak a jobb xp termelő tankjaimmal megyek, de még 70%-os kedvezmény mellett sem biztos, hogy megveszem. Van most bőven prémium tankom, amiket ki kéne játszani.
po1son:
elég sok apró változtatás volt, biztos összegyűjtötte valaki. ruinbergen a bokorsor például végig ért szinte, most kihagytak egy részt. Amit sajnálok, mert ott lehetett úgy lőni, hogy senki meg sem látott. E25 rohant felém és úgy kilőttem, hogy nem tudott felspotolni. A WG valahogy rájött erre és "javította". -
Warton
őstag
Annyira nem érdekel a maraton. Az 5. szintet igyekszem megcsinálni épp. Főleg KV-1S és KV-2-vel játszom, mert ezeket próbálom markolni, kevés sikerrel. Szerintem még a 6-os szintet megcsinálom az talán bele fog férni, de több nem.
Kizárt, hogy most megveszem. A Skoda T56 jobban vonzott volna, de ez egyáltalán nem érdekel.Kompromisszummentes linux gaming.
-
hulp01
senior tag
válasz manu75 #226374 üzenetére
Tegnap én is felraktam rá azt a cuccot, ami megnöveli a belső modulok hp-ját (az IRM helyére). Jó sokat toltam vele, és csak egy-két sárga ammorack volt. De legalább fel nem robbantam. Míg eddig nem egy full hp-ról való robbanásom volt. Ezen kívül turbo és venti van rajta. Jó tank szerintem, csak nekem nem igazán megy vele. Két lövésből egy általában pattanik, vagy nem talál. Plusz most azt vettem észre, hogy a tárból a második lövés betöltésére nem szűkül vissza újra a célzókör (lehet az IRM hiánya, de az is lehet, hogy eddig is így volt). Páncélja teljesen esetlegesen működik. Van amikor 3 grille lövést pattint sorozatban, van amikor meg a t8-asok is simán átlövik. Plusz ritkán látok olyat, hogy valaki normál lőszert használna ellenem. A nerfelt arty meg lőtt belőm 660-at. Valahogy nekem a kilences sokkal jobban bejött. Szerintem még az átlagsebzésem se nagyon marad el a tízesétől.
#226375 Baltazár123
Azért az unikum játékosok simán tudják teljesíteni az alternatív feltételeket. A 850 xp-s küldetés pl. nekem is háromszor sikerült, pedig ezzel a VZ-vel erőltettem. A Skoda T50-nel meg simán meglett volna előbb is, mint az xp abban a fázisban. A 4k sebzés se lehetetlen feladat t10-ben (bár ott a győzelem eléggé nehezítő tényező). Az 5-6-os szintre egy, max. két nap alatt lazán eljutnak ők. QB a fő accountján szerintem a wg-től kapta, nem kellett neki megvenni. Amúgy ha ráfeküdtem volna, és kéne a tank mára a 7-es szint szerintem nekem is meglenne, pedig messze nem vagyok olyan jó játékos, mint ő. Máshogy nem is mehetne, mert a péntekre már a kilences szint közepén kell járni, hogy egyáltalán esély legyen annyi xp-t összeszedni, hogy meglegyen. LIS, obj274 és a 122TM is ingyen lett meg, szóval tapasztalatból mondom. -
skopy
tag
Sziasztok.
Engem zavar egy kicsit, hogy a skoda -25 tő az új ágat nem lehet kihúzni. Ez mindig így van ha beraknak egy új ágat ?
Szerintem nem igazságos.Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
Swinegod
őstag
Én most vagyok a faszombele ebbe a játékba pontomon, vicces mert minden egyes alkalommal akkor untam meg a wotot mikor maraton volt. Mikor lövök medek oldalára 500m-ről a Pattonomban és HÉT lövésből egyik sem sebez, majd vesztünk és valahogy sikerül elsőnek lennem így is akkor azért megkérdőjelezem miért nem játszok valami pontatlan foshányás orosz medet aminek 5x ilyen jó armorja van, fele ilyen magas, és a 0% találati aránynál nem tud rosszabbat összehozni
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Baltazár123
senior tag
Ki hogyan áll a marathonnal, már akit érdekel egyáltalán?
Én 5. szint, hiányzik 8e xp, de innentől kevesebbet tudok játszani a hátralevő időben a héten. Megpróbálom, hogy csak a jól teljesítő tankjaimmal megyek a héten, de szerintem ezt a tankot nem fogom megvenni. Nem tűnik olyannak, mint amivel sokat mennék amúgy sem és eljutni a 7-es, de inkább a 8-as szint teljesítéséig elég lehetetlennek tűnik most nekem.Érdekesség, hogy quickybaby a free to play accján már a 7-es szinten jár úgy, hogy 1 napot kihagyott A fő accján meg megvette gondolom, hogy minél hamarabb tudjon bemutatót villantani.
-
notika77
senior tag
válasz popey37 #226372 üzenetére
Ebben a cikkben (és az eredeti WoT wikiben is) még mindig nagyon zavaró a kép, amin a torony közepére rajzolják a felső spotolási pontot, pedig nem ott van és ezt gyakorlóban is teszteltük kchryss-szel. Lehet valamikor régen ott volt, de már sok-sok éve nem ott van.
Ezt a WG spotolási mechanizmust bemutató videójában rajzolják jó helyre[ Szerkesztve ]
-
notika77
senior tag
válasz Swinegod #226370 üzenetére
Biztos nem 3 pixel lógott ki, mert a tank oldalainak közepén (+ a löveg tövében és a tank köré rajzolt téglatest felső lapjának a közepén ) vannak a spotolható pontok.
ui.: Megnéztem a replay-t: A Leo1 rálátott a fele seggedre és a Bourrasque lehet még jobb pozícióban volt.
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz köpet #226365 üzenetére
Ha megteheted és nem gond az elvesztett kredit, akkor valóban érdemesebb kipróbálni pár csatában.
Könnyű tankon is van ilyen, hogy kaphatsz némi segítséget stunra, he sebzésre meg a legénység sérülésre, de cserébe -3km a tolatás. ELC evenen az 20 helyett 17, azaz -15% tolatási sebesség.
Jól jönne a kisebb sebzés, stun, legénység kisebb eséllyel sérülne, de túl nagy árnak érzem, mert így meg nehezebb lelépni spot után, ergó több sebzést kapnék és ennél a tanknál nem igazán az a feladat, hogy minimalizáljam a sebzést, hanem hogy elkerüljem. Ez pontosan olyan kérdés, hogy ki kell próbálni, nem mások véleményére hagyatkozni csak.[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
Na azt magyarázza meg nekem valaki, hogy mégis hogy a szarba spotoltak ki engem a végén
ReplayHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
köpet
aktív tag
válasz Baltazár123 #226351 üzenetére
Az a része elég durva, amikor valamilyen tulajdonságot javít más ellenében; az udes 14 5-ön próbálgattam, ott ha jól emlékszem a motor és még valami sérülés büntetése/ellenállása volt az egyik oldalon, a másikon némi szórás vagy mozgékonyság, már nem tudom. Az utóbbi javára bevállaltam a sérülés fokozott büntetését, ami nem bizonyult jó választásnak; az első meccsen ellőtték a motort és a láncot egyszerre, az +50% bünti miatt a VK100 mozgékonyságával kellett a következő másfél percet túlélnem.
50.000 kredit bánja, de ezt visszacsinálom.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
Ry0K3N
senior tag
Kis nosztalgia:
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
A felhasználók, akik nem bírtak normálisan fórumozni, kaptak pár nap némítást a topikból. A többieknek jó beszélgetést
-
jr1994
addikt
válasz phoenix1989 #226350 üzenetére
Szerintem elég hasznos hogyha látod a pályát és a leosztást, választhatsz hogy pl látótávra vagy tűzerőre kigyúrt setupot választasz, több vagy kevesebb aranylőszert. Igen, ha lila felszerelésed van akkor már annyira nem fontos, de akkor is jól jöhet egy alternatív beállítás.
És egy csomó olyan kettős módosítás van, aminek a hátrányos része egy adott tankon nem oszt nem szoroz. A legtöbb tank vagy messze nem éri el a végsebességét, vagy vagy szinte visszafogja a sebességhatár. Ezeknél szerintem hasznos lehet a megfelelő módosítás kiválasztása.
Baltazár: persze, neked kell mérlegelni, lehet hogy van olyan módosítás ahol egyiket sem érdemes kiválasztani. De erre lenne a fórum, hogy megtanácskozzuk. Szerintem pl lehet értelme annak amit felraktál (kisebb célzókör de rosszabb szétesés), de ezt még nekem is tesztelnem kell. Egyébként skill új honlapján elég hasznos setupok vannak, szinte minden tankhoz három féle felszerelés, és már field modification javaslatok is vannak benne. Gyorscsecsemőt viszont én nem nézem.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Baltazár123
senior tag
válasz Liquido #226352 üzenetére
A Wg-nek már jelentetted a problémát? Hogy egy csaló megakadályozta, hogy rá lőjél? replay nagy segítség nekik, de lehet, hogy a felhasználónév is elég, mert az alapján látnak statisztikát, ha ugrásszerűen nő a teljesítménye az illetőnek.
Ez most mindenféle szarkazmus nélkül mondom. A játék elképesztő komplexitású, lehet, elméletben, hogy bizonyos dolgok együttállása (pl spéci 3D kamo festés, vagy környezet, bokrok stb) esetén a célzó algoritmus hibázik és lelassul.
Egy ilyen komplexitású játékot képtelenség tökéletesre tesztelni, ezért ennek van egy egészen minimális esélye, de ezt csak a WG tudja kideríteni.
Amennyi energiát belefektettél, hogy itt bizonygasd, hogy márpedig az ellenfeled csaló, ennyi erővel elküldhetted volna a WG-nek is és ők utána tudnak nézni.
Tudom, te nem vagy árulkodós fajta... -
Baltazár123
senior tag
válasz jr1994 #226349 üzenetére
a field modification szerintem nincs átgondolva eléggé. Ha megnézed ugyanazt a felszerelést vagy tulajdonságot érinti a legtöbb esetben. Mondjuk pontosabb lehet az ágyúd, cserébe menet közben rosszabb a szórás.
Aki egy kicsit is értelmesebben használja a tankját, annak szüksége lehet mindkettőre, tehát nem tudod a tankodat egy irányba elvinni. Mondjuk az ágyút fejleszteni a mozgékonyság kárára például, mert ilyen nincs.
Mondok egy példát, a svéd hatos prémium medre felraktam a nagyobb pontosságot, ugyanis menet közben azzal szinte soha nem lövök. Ha valaki viszont menet közben is lő vele, akkor egyáltalán nem biztos, hogy bármit is fel kéne tegyen ebből a kettőből.
Nagyon át kell gondolni, hogy nyer-e az ember bármit is ha kiválaszt egy módosítást.
Amit szintén nagyon észben kéne tartani, de szerintem sok ember fel se nagyon fogja ezt, hogy a streamerek jellemzően jó játékosok és egészen máshogy használják a tankjaikat, mint egy átlag játékos és ami náluk működik, máshol csak gondot okozhat.
Talán egyedül quickybaby tud tárgyilagos maradni a témában. Elmondja jó alaposan és részletesen, hogy mi lehet a hatása és ad egy ajánlást, de elmond hozzá alternatívákat is. Nagyon alapos és tárgyilagos.
A legtöbb streamer meg odadob egy setupot a nézőknek, hogy nesztek én ezt használom és ez a legjobb. Rakjátok fel ti is ezt.[ Szerkesztve ]
-
phoenix1989
őstag
válasz jr1994 #226349 üzenetére
túl nagy jelentősége szerintem nincs ennek az újításnak. többnyire a rengetek szabad xp és kredit elköltésére jó, már akinek van. egyik oldalon ad másikon el vesz. az én személyes véleményem az hogy túl nagy figyelmet nem érdemel, nem azt mondom hogy minden felesleges benne de javarészt igen. például ott van az a lehetőség hogy a 3 felszerelésből 2 extra bónuszt adjon és a másodikat ugye te választhatod ki. Ez nem rossz olyan játékosok számára akik nem használnak lila felszereléseket , viszont azoknak már nem jelent semmit akik igen. az hogy váltogathatod csata előtt amelyik felszereléssel indulsz harcba szintén felesleges szerintem vagy legalábbis nem akkora jelentőségű
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
Hát, pedig van igazsága Pablo kollégának. Magam sem tudom, miért követem még ezt a fórumot. Talán a remény, meg a nosztalgia miatt, vagy csak megszokásból. A végtelen mennyiségű sírás után leggyakrabban olyan emberkék okoskodását lehet olvasni, akik a játék működésével sincsenek tisztában. Most meg ez a szájkarate, no comment. Lehet utálni.
Több hete bent van a játékban egy elég nagy újítás, ami új célt ad azoknak is, akik már minden tankot megszereztek, valamint minimálisan skillesebb irányba viszi el a játékot (field modification), és alig esett róla szó. Itt van rögtön a 2-es szintű módosítás a felfüggesztéshez, ami 5% forgási sebességért cserébe erősebbé teszi a lánctalpat, és 15% bónuszt ad "a sebesség megtartásához különböző talajtípusokon haladva". Erről van valakinek infója, hogy számszerűen mit csinál? A talajellenállást javítja vajon? Tanks.gg még nem ismeri ezeket a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
phoenix1989
őstag
válasz Liquido #226345 üzenetére
szóval random választ. mégis csak öcsém fut bele ilyenbe én sose. a közelségre megint azt tudom mondani hogy mind a ketten ugyan azon tankra mentünk. szóval közel voltunk mind a ketten.
vagy a programba bele írnak pár játékosnevet?? vagy hogy tud ez akkor hatékonyan működni? mert nálam a 7 év alatt nem fordult elő ilyen öcsémnél aki ritkán játszik igen. Ha informatikus vagy és ezekszerint értesz a dologhoz elvárnám hogy értelmesen meg tudod ezt válaszolni de egyenlőre ez nem sikerült. próbálom meg érteni miként működik , de nem vagy túl segítőkész , vagy magad sem tudod.[ Szerkesztve ]
-
Liquido
csendes tag
válasz phoenix1989 #226343 üzenetére
Írtam hogy a közelség sem mindegy, hamar lebukna egy olyan csalás ami senkit nem enged normálisan lőni egy tankot....
Számítógép? Azt eszik vagy isszák?
-
Liquido
csendes tag
válasz phoenix1989 #226338 üzenetére
Mondjuk eszedbe jutott hogy azt blokkolja aki lövi? És amíg távolról lőttük egymást semmi, de közelről folyamatosan....
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz popey37 #226320 üzenetére
Köszönöm a tippet, kipróbálom majd ezt is.
A dpm-et amúgy nem éreztem kevésnek, nagyon pörgős tank, 1v1-ben szerintem nem marad alul egy med-del szemben sem (kivéve talán a troll páncél T22 med).
A spotting segítő cucctól azt reméltem, hogy a mozgó tankokat a látótáv széléről is észreveszem majd, valamint a huncut TD-ket is a bokrok mélyén.
Leveszem, aztán kiderül, hogy volt-e haszna.szopkodni hogy minden szar a WoT-ban de azért toljuk még 10 évig, meg vegyünk 120 dobozt majd.
Aljasvipaktív tag2021-08-30 11:34:18#226340
Üzenet szerkesztéseVáltás a régi szerkesztőre
Köszönöm a tippet, kipróbálom majd ezt is.A dpm-et amúgy nem éreztem kevésnek, nagyon pörgős tank, 1v1-ben szerintem nem marad alul egy med-del szemben sem (kivéve talán a troll páncél T22 med).
A spotting segítő cucctól azt reméltem, hogy a mozgó tankokat a látótáv széléről is észreveszem majd, valamint a huncut TD-ket is a bokrok mélyén.
Leveszem, aztán kiderül, hogy volt-e haszna.Pablo26 #226341
Ilyen kommentek írásához kár volt kijönni a sötétből.
Hívjunk moderátort, vagy magadtól is abba tudod hagyni a személyeskedést és sértegetőzést?[ Szerkesztve ]
-
Pablo26
csendes tag
válasz popey37 #226334 üzenetére
Mi a baj? Talán zavar ha valaki nem csak bólogat a folyamatos agymenésedhez? Tudod ez a fórum lényege. Csak mára már inkább a rendkívül alacsony vitakultúra + funkcionális analfabetizmus miatt nem tölti be a valós funckióját (vita, párbeszédek, érvekkel alátámasztva).
Hanem inkább feljártok beböfögni egy nap 10x ugyanazt 3-4-5 éve, az sem számít hogy amúgy triviális tárgyi tévedéseitek vannak (jelen esetben konrkétan rossz lőszerválasztás mellett hivatkozol a tanks.gg-re), aztán várjátok hogy feljöjjön a 4-5 másik hasonló képességű, hogy elkezdhessétek egymást szopkodni hogy minden szar a WoT-ban de azért toljuk még 10 évig, meg vegyünk 120 dobozt majd.
-
phoenix1989
őstag
válasz Liquido #226337 üzenetére
annyit azért árulj el hogy ha ez valóban lehetséges akkor rajtad kívül a csatában hogy nem blokkol mást?? pl mikor játszottam öcsémmel szakaszban ő is panaszkodott ilyenre de mellette voltam és nálam semmi gond nem volt. mert azért külön 1 embert biztos nem választ ki ráadásul ugyan azt az embert mindig. akkor ez hogy is van?
-
Liquido
csendes tag
válasz phoenix1989 #226336 üzenetére
Tulajdonképpen ez az egyetlen játék amivel rendszeresen multizok, mert a világháborús haditechnika a hobbim. És nem fogja néhány hormonzavaros kis nyomorék elvenni a szórakozásom akiknek nincs sikerélménye az életben sem. Néha felfüggesztem a játékot pár hétre vagy hónapra.
-
phoenix1989
őstag
válasz Liquido #226332 üzenetére
nem akarlak még jobban felbosszantani de ha tudod hogy ennyire egyszerű csalni és programot írni a játékokhoz meg mi hogyan működik akkor minek erőlteted? miért játszol? ha ezt nem fogadod el úgy hogy ezekkel te mind tisztában vagy akkor ajánlom az olyan játékokat amik nem multik, így kizárva hogy valaki is csal ellened.
-
phoenix1989
őstag
válasz BÁ Nutrition #226333 üzenetére
de simán tudsz annyit bukni. mivel minden szintet 0 ról kezded. tehát ha a következő szinthez kell még 5xp te meg mész 1000xp csatát akkor abból kapsz 5xp-t és ennyi. vagyis kapásból buktál 995 xp-t
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Baltazár123 #226313 üzenetére
Nem tudom h a mostani maraton hogy van mert nem jatszottam tobb mint 1 honapja, de altalaban alap xp-t szamolnak maratonnal, szal 10 k xp-t biztos nem vesztesz
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Liquido
csendes tag
válasz Pablo26 #226329 üzenetére
Te nagyon sötét vagy barátom, vagy csak egyszerűen túl fiatal és naív. Próbálod megmagyarázni egy informatikusnak az online játékok működését, és csak kiröhögteted magad. Nyisd ki a szemed, olvass, és rájössz mekkora hülyeségeket írtál. Csak 1 példa a rengeted Warzone cheater, de persze szerinted ők sem léteznek mert az nem lehet (a te kis világodban). Én már akkor játszottam mikor te a homokozólapátodat kerested. Kb. az utolsó mondatod a legnagyobb baromság, mert hálózatos játékokban mindig is a szerver "számolt", ezért is szerver a neve, mégis volt csalás.
-
hulp01
senior tag
válasz Barret001 #226328 üzenetére
Engedd el, nem fogja megérteni úgyse. Már többen elmagyarázták neki, hogy az általa tapasztalt dolog semmiképpen nem lehet csalás. Még azt is leírták mások, hogy miért nem. De akkor is ragaszkodik a saját elméletéhez. Hát legyen, akkor bizony csalás volt. Teljesen felesleges győzködni.
Na, a tegnapi napom nekem teljes zombiapokalipszis volt. VZ55-tel próbáltam játszani, de elképesztő mennyire nem ment. Minden is mellément. Ez a t10 még rosszabb heavy-vel. Progettoval még csak elvagyok valahogy, de a heavy számomra játszhatatlan. A tanknak semmi páncélja nincs, ennél a t9-es cseh heavy sokkal-sokkal jobb volt. Gyakorlatilag nem találkoztam olyannal, aki standard lőszerrel lőtt volna rám. Tök vártam ezt a tankot, hogy milyen jó lesz majd (főleg a t8-t9 után, mert azok nekem bejöttek), de egyelőre nagy csalódás. Valószínűleg én nem tudok vele játszani. Ja, és rettentő érzékeny az ammorackre. Kb. 30 csatából legalább 3-4-ben robbant az ammorack. Sárgára gyakorlatilag minden meccsen ellőtték.
Azért átlagsebzésben a saját hp-met meglőttem, szóval egy 50% körüli winrate azért elvárható lett volna, de feltűnően sok olyan csata volt, ahol mire az első ellenfelet egyáltalán megláttam már a csapatunk -5-6k-ban volt. Baromi sok 5:15-ös csata volt (vagy még rosszabbak). -
Pablo26
csendes tag
A WoT amúgy is egy nagyon alacsony skill cap igényű játék. Valós refelxekre nincs benne szükség ellenben egy FPS játékkal. Az elért eredmények 80%-át a helyzetfelismerésed határozza meg, amit nem igazán tudsz konkrét csalással kompenzálni.
Amúgy Liquido továbbra sem lehet csalni pl azzal amit te írsz mert továbbra is szerver oldalon történik a számítás. Ezt fel tudod fogni? Tudod értelmezni mit jelent? Nem tudod megpiszkálni a sebzés, átütés mértékét sem.
A játékok kezdete óta létezik csalás egy nettó közhelyes hülyeség amit a magad fajta öntudatos, a témában amúgy nagyon max felületesen jártas emberek szoktak érvként durrogtatni. Kb ott bukik meg a történet, hogy 2021-ben online játékokban szinte mindent szerveroldal számol. -
Barret001
addikt
válasz Liquido #226327 üzenetére
A csalások nem befolyásolnak semmit,mert random vannak a játékban! Mindenki egyenlő eséllyel kapja. Nem tudok róla,hogy személyes alapon csalna a játék.
Ez hogy menne? Grísa tiltólistára tesz,mert szerinte túl jól játszol?
Nekem is elcsalják a játékomat folyamatosan.De nem zavar,mert pozitív irányba
[ Szerkesztve ]
-
Liquido
csendes tag
válasz Balcsix #226250 üzenetére
És te mindent elhiszel amit leírnak? A csalások egyidősek a játékokkal, és mindig előrébb járnak mint a játék fejlesztők. Ha bug lenne többször is előfordult volna már. Ha lag az nem ilyen, hidd el tapasztaltam már néhányszor. Az egerem előtte is, utána is tökéletes...
-
Pablo26
csendes tag
válasz popey37 #226317 üzenetére
Talán ki kellene választani első körben a k*rva REPESZ LÖVEDÉKET ha már azzal lőttél nem? Kis öndtudatos barátom. Vagy szerinted a tanks.gg majd kitalálja hogy te a kis fejecskédben a HE-re gondoltál?
Komolyan akkora vicc vagy baszki hogy naponta kitolsz ide 6-8 kommentet amik ordítanak tárgyi tévedéseidtől illetve a játékmechanika ismeretének teljes hiányától
-
BigBear
senior tag
válasz jano_77 #226301 üzenetére
Ehhhh, ne is mondd. Tegnap sima Hellcat, bosszankodtam, hogy a 10-ből tizedik menet, ahol 1 vagy 2 másik szerencsétlennel (vagy bottal?) T6-os szutyok golyófogóként malmozok a T8-as mezőnyben, mert gyakorlatilag nem tudok találatot bevinni, erre majd 2000 sebzéssel meg 2 killel végeztem a csapat élén. Mondjuk így is bebuktuk.
-
senior tag
STB-1-re milyen felszerelést javasoltok?
Most ezekkel megyek:
(venti, felderítős, bounty vert stab)Nagyon imádom ezt a tankot, főleg így a scouting moddal, nincs aki elrejtőzzön előlem a kimaxolt látótávval.
A nemrég felrakott vert stab segítségével (meg kis skill) meg is lett az ász, de érdekelne, hogy van-e jobb kihasználási módja itt a helyeknek.
(az ellenségek voltak olyan kedvesek, hogy mindig kidugták az első görgőket, én meg láncolgattam, onnan a sok assist)/ Az STRV 103B-n meg hangoltak valamit az új frissítéssel, mert 10-ből 4 lövés újabban mellé megy, és nyilván főleg akkor, amikor nagyon nem kellene. Most ebbe az STB-1-be menekülök, ha mókázni akarok, az STRV meg pihenőre megy, amíg - ha valaha - le nem kerül róla a rontás.
-
popey37
addikt
válasz vJokka #226316 üzenetére
amugy ebben benne lennék, végre képet lehetne kapni igazándiból erről a kerekes fosról. mert ez már tényleg felháborit kicsit, hogy papir testel képes pattintani még a 200mm feletti átötéseket is./ pattantam már róla T110E4, 268 V4, jpz e100, sőt még kukással is./
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
válasz vJokka #226314 üzenetére
aha, Te tudsz angolul?
mert nálam a 100% chance azt jelenti, hogy 100% esély az átütésre.
de ha legörgetsz a képemhez ott irja magyarul, hogy 100% esély, meg azt is hogy a hatékony páncél 32 mm.amugy az ebr105 toronypáncélja elöl 15mm, oldalt 10mm, hátul 10mm.
ehhez jött az STB-1 53mm-es kumulativja ami lepattant a 15mm-es páncélról.
érted?
ha nem, akkor sajnálom.[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Swinegod
őstag
válasz vJokka #226314 üzenetére
A "not applicable" miliméter páncél inkább az, hogy nem tudja pontosan az oldal most mi van. Példa: HEAT ugye gyenge rétegelt páncél ellen, de azért ha úgy van bemegy. STB toronyfrontjára nagyon sok minden goldja not applicable, pedig beviszi nagyon is.
Főleg a HE rework óta, halálcsillag prém HE-je is sokszor not applicable tanks gg szerint, még ilyen borat meg progetto lövegpajzsokba is amiket pedig 100% eséllyel bevisz a valóságbanHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Baltazár123
senior tag
válasz Swinegod #226311 üzenetére
Kisebb tierben ott a két vérszívó, a löfos arty meg az m44. Ezek, de főleg a löfos elég komoly probléma és annyi van belőlük, mint a nyű. Kisebb tierben ezért is hanyagolom én teljesen a lassú tankokat. Egyedül a churchill van, azzal szoktam is menekülni, ha tudok, meg TD-ből van a dmax. Ha felspotolnak benne és van az említett artykból a csatában, akkor garantáltan súlyosan megtépnek. Ilyen kv1 vagy a japánok, ha azt mondom, hogy esélytelenek, akkor ez a szó nem elég súlyos a helyzetük leírására. Ahogy doktor nix a nagy arty mágus szokta idiótán vihogva mondani garázs,garázs.
A másik gond, hogy gyakran van 3-3 arty oldalanként, aminek nem igazán értem az okát, de qrva sok arty van tier5-6 környékén.Más téma, ez a marathon. Két dolgot vettem észre. Az egyik az, hogy elég sok xp- lehet veszíteni a szint váltáskor. Akkor is, ha csak 10 xp kéne és csinál mondjuk valaki 1000-t, a 990 elveszik. Van 10 szint, ha valaki peches, akkor akár 10e körüli xp-je is elveszhet.
A másik fájdalom, hogy én úgy látom, hogy vesztes csatában hiába csinál valaki medált, nem kapja meg a marathonban a magasabb xp-t a bátor helytállásért, csak az alap xp-t és csókolom.[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
válasz Swinegod #226311 üzenetére
és nálad a pont.
egy futóversenyen, mondjuk egy nemzetközi maratonon elindul a profi és az amatör is, bebaszna, ha a profinak a nyakába akasztanának plusz 50 kilot, mondván legyen az amatörnek is esélye nyerni.
plusz a profinak a felszerelése sem a kinai piacról van, vehetjük prémiumnak.
a wg csak lapátolja ide-oda a szarkupacot amit saját maga épített, de előbb-utóbb magára fogja borítani.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Swinegod
őstag
válasz Barret001 #226309 üzenetére
Mert szerinted kisebb tierben nincsnek meg a játék fundamentális problémái? Ez egy játék, és? Én megpróbálok nem szar lenni abban amit csinálok, ha játék, ha barkácsolás, ha vezetés, ha akármi. STB-1-el 3200 kombináltam van, szerintem az jó. Nem a skillel vannak bajok. 3 méterről lánc, nincs dmg a boratnak, az a baj. Legpontosabb tankkal a játékban mellélőni míg az ISU melletted telibekúrja, az a baj. A retardált medek akik azt hiszik snipeolni kell halálig csak mert papírok. Az a baj
Azért játszok mert élvezni akarom, de az RNG miatt nem kapom meg azt amit érdemlek csúnya szóval élve. Ha tökéletesen céloztam megérdemlem, hogy eltaláljam. Ha 390 aflával relövök a 320hp-s tankra megérdemlem, hogy ne élje túl és kúrjon belém 500-at viszonzásul
Ha jobb vagyok a játékban elvárom, hogy az megmutatkozzon valahogy. Hogy ahova célzok oda menjen a lövés. Ilyenek.
El tudod képzelni mennyire tetves putri játék lenne mondjuk a Dark Souls ha eltalálna a boss ha kitérsz akkor is mert van egy fix esély arra is? Na az a wot. Lehetsz te a legnagyobb félisten, Skill4ltu meg iyouxin gyereke. ha baszakszik veled a játék, nem lesz jó statod --> nem fogod élvezniHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Geller72
veterán
válasz manu75 #226305 üzenetére
Köszönöm. Pont ezért is vagyok kíváncsi más véleményére is, mert nekem is jobbnak tűnik a T62A, mint a 140. Eleve a löveg forgási sebessége jobb a T62A-nak, sokkal. Nagyon sok mindenben megegyezik a két tank, a 140-nek jobb a gundepje, a 62A kicsit pontosabb, de összességében, ha a páncélra nem alapozok, mert ebben a játékban erre már nem igazán lehet, akkor a gundepet tekintve nekem is jobban tetszik a T62A. Mivel majndem mindehol azt olvasni/hallani, hogy a 140 a király, kíváncsi voltam arra, hogy itt milyenek a vélemények ezzel kapcsolatban. Még egyszer köszönöm. Megerősít abban, hogy megvegyem a gyűjtői járművek közül.
-
Barret001
addikt
válasz BerserkGuts #226306 üzenetére
Jó tiert kell választani,és egyből jó a játék! Én csak dícsérni tudom,Szinte duplázom a wn8-am,és meglepően sok a nyert meccs.Egyebet nem tudok mondani...Lehet tolni szadó-mazó vonalon is.Aki tudja hol a helye,az nem idegeskedik.
-
BerserkGuts
őstag
válasz popey37 #226303 üzenetére
ilyen ez a szar game régóta Jagdpanzer E-100 VS Amx12t telibe vered de semmi baja még mondja is penetration
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
manu75
aktív tag
válasz Geller72 #226298 üzenetére
Nekem mindkettő megvan, obj140-nél zavart, hogy nagyon sok lőszerrekeszt kap, T62a-nál ez nem volt ennyire érzékelhető. Szerintem egyedi véleményem lesz, de én sokkal jobban preferálom még most is a T62-őt. Ezzel több, mint 900 csatám van az obj140 kb. 400. Bár ahol ezzel találkoztam mindenki 140-re esküszik, én mégis a T62-re voksolnék. Talán a 140-nek jobb a front páncélja, de van két ellőhető kupola. A T62-nél kicsit nehezebb a kupolát eltalálni.
-
po1son
addikt
válasz Thrawn #226287 üzenetére
Őszintén gratulálok, szívesen kezet ráznék veled, mielőtt ide bedugod a kezed egy kis pillanatra.
Néha én is előkapom a orosz SU-14-1-et, szerintem most is lehet jó köröket gurulni arty-val, csak okosabban kell játszani egy szinttel, nem elég az mint régen, hogy mellé lő az ember 6-7 méterrel és úgyis 300-400 sebzés +stun.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
popey37
addikt
na most lett elegem az ebr-ből: STB-1 repesz, 53mm pen lövegpajzs találat, a tanks gg szerint max 40mm és simán lepattant:
erre mondjon valaki valamit. a lövegpajzson nincs 45mm-nél vastagabb rész akárhogyan forgattam be.
a másik lepattano rendben van: a csövet találta el.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
jano_77
nagyúr
Újabb Super Hellcat Tank ÁSZ - ismét nem tudom mire. Nagyon alacsony most a szint ezek szerint.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest