Hirdetés
- Netfone
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
A móka kedvéért ma délután megcsináltam a 20 qualifikációs kört a ranked-hez. Nekem tetszett, kevesebb volt az agyhalott, mint T10 randomban. Persze volt így is 4 kör, amikor a csapat csak nevében létezett.
Lehet nálam van fejben a gond, de minek van ez a 20 kör, ha ugyanúgy az aljáról kell kezdeni az egészet?
Olyan carry-ket nyomtam STB1-el mint amit 15v15ben szoktam, és a jutalmam összesen az a 9db chevron duplázó... Majd gondolom berak agyhalottakhoz arra a 9 körre, aztán utána talán enged győzni.
Sebaj, legalább tudom, hogy nem hagytam ki semmit.Utána próbáltam két 7-es tankot leduplázni, ami 8 meccs alatt sikerült is. Természetesen olyan csatákban, ahol szinte semmit nem tudtam hozzátenni.
Én megint pihentetem ezt a játékot 1 hétre, nem kell ez nekem. -
senior tag
-
senior tag
válasz apóka #230689 üzenetére
Igen, ugyanez a helyzet nálam is, és roppant idegesítő.
UPC/Voda, XI. kerület, koax kábelről jön a net, de a Wargaming-es internet kapcsolat elemző egyértelműen mutatja, hogy nem lokál szinten, hanem valahol a szerver és egy átjátszó között nő meg a latency.Ha elegen nyitunk ticket-et, akkor szokásos módon elsunnyogják amíg ki nem javítják az olcsósított hálózatot.
-
senior tag
válasz jano_77 #230503 üzenetére
Nagyon szép kör lett!
Én mindig bepánikolok az ilyen helyzetben, és az esetek többségében az RNG se segít, de ritkán nekem is volt ilyen.
Ma gondoltam korán kelek, és kipróbálom milyen a hajnali órákban játszani.
6:05 körül léptem be, egy 8-as pedo csatában (3db 7-es arty volt! Ez manapság nappal is ritka) szétalázott minket egy 150m-ről sem spotolható Foch TD, meg a pedo-t 9 kill-el záró Skorpió (a játékos valami Zoli volt).
Nem a már fáradt portás/biztiőr csapat volt, legalábbis az ellenfél oldalon nem. -
senior tag
válasz weres78 #229977 üzenetére
Én amúgy a kisebb ágyúval használtam a Type 61-et, mert a DPM is több ha jól rémlik, és sokkal pontosabb is.
Az STB-1 szerintem egy állati jó tank, a Type 61-el való szenvedésért is kompenzál.
Persze vannak napok, amikor olyat dob a gép, hogy 10-ből 7 mellé megy, de ez általános jelenség a játékban, szóval nem hoznám fel a tank ellen. Arra kell inkább figyelni, hogy ez nem egy brawler tank, inkább snipe-olni érdemes vele közepes vagy hosszú távról. Ha nekem kell előre nyomulni és nincs a toronyhoz használható fedezék, akkor hamar vége a mókának általában. -
senior tag
válasz phoenix1989 #228328 üzenetére
Nehéz úgy segíteni, ha nekem 25...35 sec a töltési idő (tier 8), miközben téged egy rosszul kiszámított fedezék miatt egyetlen egy táras cseh/olasz/francia tank 16sec alatt gyakorlatilag teljesen ki tud csinálni. Ilyen helyzetben esély sincs segíteni.
A hozzászólásod alapján nem igazán játszottál még support szerepet. Nem lehet egyszerre mindenhol ott lenni, a teljes mapot figyelni kell és előre kell "megérezni" a helyzeteket, ami egy tapasztalt játékosnak többször megy, egy átlagos játékosnak meg kevésbé.
Ha tényleg úgy volt a csata, hogy csak egy oldalon ment a harc, és csak ott pittyegett valaki segítségért, akkor nincs mentség, béna volt arty.De ha van friss arty-s tapasztalatod - mármint úgy, hogy te játszottál vele -, azt szívesen meghallgatnánk szerintem. Te ügyesebben játszasz velük?
Én bevallom, béna egy support lettem, mióta se sebzés, se pontosság nem jár már a fajtánknak.phoenix1989 #228334
Az akadályozás azért már más szint, mint egy vízbe fulladó arty.
Ha te ezt csinálod válaszként (blokkolás), ahelyett hogy hagynád az agresszort a saját hülyeségével együtt meghalni egyedül, akkor pont ugyanakkora bunkóvá lépsz elő, mint ő volt.Én próbálom megtörni ezt a gyűlölet spirált, és egy következő csatában ledolgozni a "sérelmeket", vagy sétálok egyet, ahelyett hogy másokat "bántanék" - de nem szeretnék itt ki oktatni egyetlen stabil lelki állapotú felnőtt embert sem.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz aginor #228326 üzenetére
Már volt itt téma párszor. Sok játékos nem tudja túltenni magát azon, hogy "fujj arty mert mindig engem bánt".
Nem is egyszerű amúgy, mert ha van egy agyhalott csapatod, ahol te mész előre, simán hoznád az oldalt az együgyű ellenfelekkel szemben, de van 1 (...3) arty aki téged halálra molesztál, akkor az nyilván rosszul fog esni. Megkoronázható ez még egy vereséggel is, így aztán minden adott, hogy kit kell utálni... hát az arty-t.
Azt gondolom nem veszik észre, ha a saját oldalon lévő arty támogatja őket, nekem sem köszönte meg 1-2 kivétellel soha senki, hogy osztottam a sebzést/stun-t vagy bekényszerítettem az ellent egy fedezékbe, ami miatt a csapat előre tudott nyomulni...
Ilyen egy support/healer élete, sajnos.Én részemről elvagyok az arty-val. Az amerikai 8-asnál tartok, "élvezet" vele 150-200-akat sebezni, mert így semmi visszatartó ereje nincs már manapság, teljesen a csapatra vagyok utalva.
Ezt jól mutatja a kezdésnek összeszedett 29% winrate. De még nem adtam fel, hátha majd a nagyobb ágyú... -
senior tag
válasz Swinegod #227896 üzenetére
Majd akkor fogsz igazán sírni, ha rárakod a nagy ágyút. Mert a sebzés egy dolog, de olyan pontatlan és lassan célzó a nagyfiú, mint egy standard orosz ágyú.
Nekem el is ment a kedvem ettől az ágtól így, hogy frontline brawler-ként kellene játszani egy ilyen tetű lassú tankkal. -
senior tag
válasz 2thletme2day #227470 üzenetére
Nekem IS-5 és Patriot is megvan, és nem kérdés, hogy ez utóbbi fényévekkel jobb az orosz társánál.
Az IS-5 leginkább csak frontline harcra jó, iszonyat pontatlan az ágyúja minden esetben (BIA + venti + vert stab mintha ott se lenne, akár 50 méteren is földbe vagy égbe tudja küldeni a lövedékek), így közelről érdemes csak vele torzsalkodni. Ágyút persze nem tud lehajtani, szóval inkább városi harcba jó.
Szerencsére gyors tank, de a front páncélja az IS-3-hoz hasonlóan nem sokat véd a mai metában, és két kis kupolája is van, hogy cumi legyen vele szemből a tili-tolizás is, de szerencsére nem sokan ismerik ezeket a gyenge pontokat.A kötvényt akkor éri meg, ha mindenképp orosz heavy tank kell, és ezekkel a hibákkal együtt tudsz élni. (Nekem sikerült, de nem sokat jár ki a garázsból.)
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Thrawn #227284 üzenetére
Mégis miben van igaza?
Az egész onnan indult, hogy nerfeltek-e prémium tankokat. -> Igen, volt ilyen többször is, ez tény.
Az, hogy ő átterelte a beszélgetést a szolgáltatásos témára, teljesen felesleges csúsztatás volt, csak hogy neki legyen igaza a végén...
Na ez az a felesleges flame, ami nem kell ide -
senior tag
válasz Baltazár123 #226880 üzenetére
Én manapság csak T10-et élvezem, azt is STRV és STB-1 társaságában. A többi tankom (van egy pár) annyira nem meta, hogy sajnálom őket használni.
Ez a támadós mód mindig is arról szólt, hogy a kempelést gyakorolhatod. Kb az első fél évben működött jól, utána ki is kapcsoltam, majd kb félévente megpróbáltam, de mindig ilyen beszari támadó csapatot kaptam én is. Sokszor voltam olyan védő csapattal, hogy lerohantuk a támadókat, mert kempeltek volna végig.
Erlenberg nálam, amióta csak lehet, tiltólistán van. Az évek alatt olyan "jól" átdolgozták, hogy sehol se találom rajta a helyem. Kis tierben (6-8) játszható lenne, de amiatt nem tartom bent inkább.
-
senior tag
válasz popey37 #226320 üzenetére
Köszönöm a tippet, kipróbálom majd ezt is.
A dpm-et amúgy nem éreztem kevésnek, nagyon pörgős tank, 1v1-ben szerintem nem marad alul egy med-del szemben sem (kivéve talán a troll páncél T22 med).
A spotting segítő cucctól azt reméltem, hogy a mozgó tankokat a látótáv széléről is észreveszem majd, valamint a huncut TD-ket is a bokrok mélyén.
Leveszem, aztán kiderül, hogy volt-e haszna.szopkodni hogy minden szar a WoT-ban de azért toljuk még 10 évig, meg vegyünk 120 dobozt majd.
Aljasvipaktív tag2021-08-30 11:34:18#226340
Üzenet szerkesztéseVáltás a régi szerkesztőre
Köszönöm a tippet, kipróbálom majd ezt is.A dpm-et amúgy nem éreztem kevésnek, nagyon pörgős tank, 1v1-ben szerintem nem marad alul egy med-del szemben sem (kivéve talán a troll páncél T22 med).
A spotting segítő cucctól azt reméltem, hogy a mozgó tankokat a látótáv széléről is észreveszem majd, valamint a huncut TD-ket is a bokrok mélyén.
Leveszem, aztán kiderül, hogy volt-e haszna.Pablo26 #226341
Ilyen kommentek írásához kár volt kijönni a sötétből.
Hívjunk moderátort, vagy magadtól is abba tudod hagyni a személyeskedést és sértegetőzést?[ Szerkesztve ]
-
senior tag
STB-1-re milyen felszerelést javasoltok?
Most ezekkel megyek:
(venti, felderítős, bounty vert stab)Nagyon imádom ezt a tankot, főleg így a scouting moddal, nincs aki elrejtőzzön előlem a kimaxolt látótávval.
A nemrég felrakott vert stab segítségével (meg kis skill) meg is lett az ász, de érdekelne, hogy van-e jobb kihasználási módja itt a helyeknek.
(az ellenségek voltak olyan kedvesek, hogy mindig kidugták az első görgőket, én meg láncolgattam, onnan a sok assist)/ Az STRV 103B-n meg hangoltak valamit az új frissítéssel, mert 10-ből 4 lövés újabban mellé megy, és nyilván főleg akkor, amikor nagyon nem kellene. Most ebbe az STB-1-be menekülök, ha mókázni akarok, az STRV meg pihenőre megy, amíg - ha valaha - le nem kerül róla a rontás.
-
senior tag
válasz manu75 #226284 üzenetére
Azért vették ki, mert ezeken a pályákon még kellett gondolkozni néha.
Nem csak W domináns oldal volt, középen a kukkoló résszel, hanem pár pályán 3-4 út is volt a két bázis között.
Plusz nem illenek a mostani metába. A kínai pályákon hasztalan lett volna az összes kerekes jószág. -
senior tag
válasz Liquido #226210 üzenetére
Nekem is volt hasonló. A csata is ment tovább, de vagy nem tudtam mozogni, vagy nem tudtam lőni.
A net diagnosztika szerint arra a fél percre drasztikusan visszaesett a net sebesség, szóval tudtam merre keressem a gondot.
Hálózati modem és router (HO miatt a modem és az asztali PC közé beiktatva) újraindítása megoldotta./ Alapból nem árt néha újraindítani a modemet, kb havonta, mert a rajta lévő összekalapált OS simán beakaszthatja magát.
-
senior tag
válasz Warton #226129 üzenetére
Az a szomorú inkább, hogy látjuk mi áll előttünk.
Egy pár év és lesznek prémium T10 tankok, amik ellen igazi élvezet lesz játszani. Valszeg ezeket csakis lootbox-ból szerezheted majd meg (ebből lett a Warships-es hisztéria), a kulcsokat 3-5€-ra tippelem.Na nem mintha most nem ez lenne, csak más még a mechanika. Legújabb személyes tapasztalatom a japán heavy ág... Amikor behozták, a Type 4 és Type 5 heavy-től mindenki menekült, manapság meg röhögve belövi mindenki őket, mert az újabb tankoknak egyre jobbnak kell lenni, hogy az emberek nekiugorjanak.
Az új cseh heavy ág egy vicc ebből a szempontból. Milyen jó is, amikor 960HP-tól megszabadít 2 másodperc alatt. De majd jönnek a még OP-bb tankok úgyis...-----
Jó példa egy MMO lejtmenetre - a játékosok szemszögéből legalábbis - a Star Trek Online, ami miután free2play lett, az alábbi utat járta be:
Kezdés: csak skin-ek és néhány egyedi hajó, ami ugyanazon a szinten volt (T4) mint az alap "tech tree" hajók, jó balansz volt.
-> Jöttek a T5 hajók, amiket csak valutáért lehet megvenni, különleges képességekkel, amik mellett a T4U (upgrade) hajók már nem mindig tudták felvenni a versenyt. Emellett a legjobb hajók lootbox-ba tétele, amihez kulcsot valutáért tudsz venni (kiskapu a belső tőzsde, aholtmind a hajót és a kulcsot meg tudod venni, de ehhez nyilván sokat kell farmolni).
-> Minden hónapban újabb T5 hajó, ami gyakran borította a meta-t, így ahhoz hogy toppon maradj, sok időt és szinte havonta új cuccot kell vásárolni./T4-T5 lehet T5-T6 igazából, nem emlékszem már pontosan.
-
senior tag
válasz Baltazár123 #225495 üzenetére
Igen, ha megvan az egyik szint, akkor a korábbi tankhoz tartozó küldetéseknél is meg tudod csinálni a másodlagos küldiket, és visszaszerezni az order-eket.
-
senior tag
válasz Skyhunter #225336 üzenetére
Tegnap este 10 körül próbáltam játszani 200 közeli pinggel.
A WoT saját network diagnosztikája egy budapesti szervert jelzett, ami ~120-at dobott a pingen.
Szóval még az is lehet, hogy nem náluk van a hiba, hanem valamelyik sóher szolgáltató úgy gondolja, hogy nem kell nekünk annyira külföldi szerveren játszani. -
senior tag
válasz popey37 #225103 üzenetére
Köszi.
Nem én posztolok napi 3 sírást ide a fórumba, hanem az, akinek válaszoltam. De mindegy is...Kérlek nézd meg mennyi goldot használtam, mert engem is érdekel. A felhasználó nevem: Aljas_VIP
Mindegyik tankomban van 3-6db, ha szükség lenne rá, de inkább skill-ből játszom (2013 óta), és nem sírok itt.
Jah igen, arty-val is játszom. Védtem is nemrég itt a vitában, hogy miért nem kellene kivenni a játékból.
Van tepsi tornyos tankom is, mert ha engem lehet sz*patni, akkor én miért ne tehetném ugyanezt.Ha lenyugodtál, folytathatjuk itt a beszélgetést.
[ Szerkesztve ]
-
-
senior tag
válasz phoenix1989 #225063 üzenetére
Én először és utoljára talán 2013-ban használtam ilyen WN megjelenítős modot.
Jobb a lelkemnek, ha nem tudom, hogy nekem kéne vinni a hátamon a csatát az esetek felében - vagy többször. -
senior tag
válasz Baltazár123 #224871 üzenetére
Nálam turbo van a binocular helyett, mert siege módban is érvényesül a +3km/h. Így nem kell váltanom, ha szorul a hurok, viszonylag gyorsan ki tudok hátrálni vagy előre mozogni.
Gyors módban pedig a medekkel szoktam versenyezni jó pozícióért.
Sajnos nem ad annyit a binocular. Ha szar a csapat, akkor szétszednek, ha jó a csapat, akkor pedig lesz spot. Távcsővel se jó spotter egy TD. -
senior tag
válasz nomic #223998 üzenetére
A francia heavy ághoz T7-T8-ban erős idegeket vagy xanax+pálinka kombót javaslok. Semmiben nem heavy-k azok a tankok, talán csak a pontatlanságukban.
A T9-es viszont kárpótol a szenvedésért. Egy gyors, mozgékony, és szemből jól páncélozott heavy, pontos ágyúval - csak bírd kivárni míg beszűkül. -
senior tag
válasz Szibilla #223976 üzenetére
Kis löveggel ajánlom használni, sniper med-nek.
1v1-ben csak akkor szabad rámenni az ellenségekre, ha 300hp alatt van. De alapból nem lenne szabad 1v1-re menni, mert ahogy írod is, bármi megesz reggelire.A nagy ágyút én 2 csatáig bírtam. Tud meglepetést okozni saját tier-ben közelharcban, de semmi másra nem jó.
-
senior tag
válasz Swinegod #223479 üzenetére
Az lehet. De egy olyan játékban, ahol csak az n+1 serpenyő tornyos bunker heavy, vagy az "átlőhetetlen vagyok ezért rohanok előre" TD-k közül van lehetőségem választani, akkor számomra ez a tank egy üde színfolt.
Papir, de cserébe gyors.
Szerintem flexibilis. Nyilván nem állok le vele tornyozni, de ha jól ismered a pályákat, akkor mindig akad 2-3 hely, ahonnan lehet aprítani. -
senior tag
válasz Baltazár123 #223379 üzenetére
Mennél azzal az arty-val pár jó kört, hogy megmutasd nekünk milyen könnyű jól játszani vele?
Csak klikkelgetni kell ide-oda, és kész is?[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz phoenix1989 #222834 üzenetére
A harmadik fülről sajnos nincs képem, így azt nem tudom itt megmutatni. A küldetés jutalmat viszont benéztem, azért bocs.
Az a baj, hogy szerinted aranyat használtam? Ritkán használok mert nem vagyok tryhard vérpistike, de ha az is lett volna, az aztán marha nagy érv a T8 prém tank hozama ellen...Nem tudom miért fáj neked az, hogy T6...T8 csatában voltam, de egészségedre.
A T10 példáig el se jutottál gondolom, mert felforrt az agyvíz.
-
senior tag
válasz diegho #222829 üzenetére
Ki sírt itt? És miért tegyek fel magaknak kérdést?
Van egy véleményem, amit leírtam és tartok is.Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen sok kredited van.
hoenix1989 #222825
8 kill és 1700xp mellé? Igen, keveslem.
Sajnálom, ha a T9 példa amit hoztam, az neked nem jó. -
senior tag
válasz phoenix1989 #222822 üzenetére
Nyilván azért nem érzed, mert szépen folyamatosan csökkentették a hozamot, hogy ne tűnjön fel neked/nekünk.
Akinek jó a memóriája, az még emlékszik, hogy pl a T34-el egy átlag 800XP-s csatában 120k kreditet hozott a tank. Ha csak 2 lövést adtam le és nyekk, már 40k hozamom volt.Ma hol vagyunk ettől?
Szemlélettésképp egy jó kör a Patriot-tal (T25E5P):
[kép] [kép]
5619dmg - 8 kill - 1760XP.
Kredit jutalom: 194.274
Régen ugyanezért a csatáért 240-300k kreditet kaptam volna egy T34-ben. Meg lehet nézni régi replayeket és screeenshotokat.Mitől prém tank ma egy prém tank, amikor egy Obj 705-el is tudok 160k kreditet csinálni - jó, mondjuk ehhez nagyon szerencsésnek kell lenni és az RNG jó oldalán születni:
[kép] [kép]A T10-es kredithozamba nem szeretnék inkább belemenni, mert vicc az egész. Nyilván arra van kihegyezve a dolog, hogy szaladj T8-T9 prém tankot venni.
Csak egy példa Strv 103B-vel:
[kép] [kép]
7771dmg - 8 kill - 1088XP.
Kredit jutalom: 72.564Én továbbra is szeretem a játékot, ezért játszom vele. Nem tetszik sok trend, de alapvetően elvagyok.
Ha nagyon felcsesznek, akkor megint kihagyok 2 évet, és legalább lesz sok új tank, amit fejleszteni lehet.---------------
#222823 diegho
És a beszélgetésbe beszállás helyett idejöttél és a személyes rinyálásod ide tetted nekünk - ezzel gyakorlatilag a széllel szemben köptél egyet.
Classic[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz dokee78 #222748 üzenetére
Szokszor volt olyan, hogy az arty-k elindultak itt a völgybe (mindkét oldalt), és a shotgun csatában győzött az ügyesebb csapat.
Egyébként a sok ilyen borzalmas csata mellett szerintem átlagban jobbak voltak a meccsek. Ennek a fő oka főképp az volt, hogy a gold lőszert tényleg csak gold-ért lehetett pótolni, ezért százszor meggondolta az ember, hogy használja-e.
Egy olyan világot képzelj el, ahol a T110E5 vagy a Maus egy potens T10 volt, CW-re is.
Nem szaladgáltak 70-80-al a pályán a JagdPzE100 lövedékét is lepattintó kisautók, kevesebb sidescrape és hulldown tank volt, alig volt halálcsillag (FV 183b) és csillagromboló (FV4005) TD, és voltak weakspot-ok az orosz tankokon.
Egy kis könnyem is kicsordult most ezen sorok írására. -
senior tag
válasz hulp01 #222745 üzenetére
Nagyon sok balanszozás elférne a játékra, és nagyjából egyet is értek azzal, amit írsz. A korlátozandó tankok listáját sok mindennel ki lehetne még egészíteni (pl Progetto 46 tripla platoon, Crysler tripla, stb), de akkor meg joggal szólalhatnának fel a játékosok az őket korlátozó szabályok ellen.
Szerintem a 3 arty helyett a 2-re korlátozás már jó megoldás lenne.
De hidd el, amikor arty-val megyek (küldik miatt, amúgy én sem szívlelem a klikkereket), akkor nekem sem könnyű. Mindenki elvárja, hogy segítsek neki, holott csak 1-2 helyre tudok koncentrálni egyszerre. Ha rossz helyre fókuszálok, akkor meg bukhatjuk a csatát miattam.Én nem tartom jó ötletnek kivenni vagy kompletten kiherélni az artykat. Ha ők mennek, akkor az új célpont a láthatatlan TD-k lesznek, majd a belőhetetlen heavy-k, majd...
Volt az utóbbi napokban szerencsém pár tucat arty mentes körhöz, és ugyanúgy kempelt mindenki.
Ebből, és korábbi tapasztalatokból én úgy látom, hogy az arty csak segítséget nyújt, de nem ők döntik el a csatát.Extraképp, az ősidőkből (2012 november) halásztam egy képet az arty imádóknak:
(a képet nem én készítettem, hanem egy akori klántárs) -
senior tag
válasz wwenigma #222726 üzenetére
Egy pár arty-t, pl. a 6-os angol borzalmat kipróbáltatnám pár emberrel, aki azt mondja, hogy mennyire OP az arty.
Ugyanakkora kemp megy ha van és ha nincs arty, mert mindenki félti a HP-ját. Az elcseszett spot rendszerben pedig úgy szét tudnak lőni a "bokrok", hogy pislogni sincs időd.
Ezen nem fog változtatni semmilyen nerf sajnos.Kis fejtörő estére: az autoloader-re, ami elvileg emberi beavatkozás nélkül működő mechanizmus, miért hat a stun?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
válasz popey37 #222118 üzenetére
Lehet nem ugyanazokat a képeket nézzük akkor. Én amit látok, az a kredit, és a végső (szorzós) XP összeg.
Matekoljam le magamnak a szorzókat és prémiumot, ha tudni akarom a base XP-t, vagy ott van valahol elrejtve a képen?Továbbá nem látjuk, hogy volt-e 300m feletti sebzés, lepattanó mennyisége, spot mennyisége, stb. Ez a fül a jelentésből nem elég az összehasonlításra, szerintem.
-
senior tag
Mentem tegnap pár kört az AE Phase I-el (tokenből váltottam). Amikor velem szemben szokott állni, akkor nem tűnt úgy, hogy ennyire mafla tank lenne.
Egyik csatám, ami jól jellemzi azt az összesen 4-et amit mentem eddig: 24 lövés, 14 találat, 4 átütés.
Ez a tetű 150 méterről se talál el semmit. De legalább nem tudnak belőni, és mobilis.Mellette mentem egy párat a Patriot-tal, mondván elbúcsúztatom, nem kell két "prém" tank egyszerre. Megsajnált a WoT, berakott egy Tier 8 csatába, és a páncélom is működött:
Jelenlegi helyzet pedig a szokásos Voda net kálvária. Délután reménykedtem, hogy megjavult, jó élmény volt 30-as pinggel játszani, de 18.30 után újra 300-ra ugrottunk.
Próbáltam egy T110E3 kört menni, az úgysem egy sietős tank, de csak felidegelt egy belőhetetlen Obj 277, úgyhogy félreteszem hanjalig, amikor visszatér a normális net. -
senior tag
válasz Viktoár #222037 üzenetére
Hasonló okok miatt nálam is fél éve pihena garázsban a T34.
Teljes mértékben áttértem a Patriot-ra (T26E5P), amit persze szintén gyengítettek, már nincs front Hull páncélja, de legalább gyorsan lő.Hamarosan meglesz a kilencedik tallér is, amiből az AE Phase I-et tervezem megvenni, hátha az végre egy igazi prém heavy lesz.
-
senior tag
-
senior tag
válasz ChristianID #221763 üzenetére
Nálam ez a játékban megjavulós dolog csak 18.00-ig jó, utána ugyanúgy bedöglik a net.
Vasárnap délután tudtam játszani két órát, majd 17.30-tól elkezdett 100 felé kúszni megint, és pl most is játszhatatlan lenne (munkaidő közben ránéztem, hátha, de csak felbosszantott megint.)
Szintén volt UPC-s Voda.Nyitottam ÜFSZ ticketet, de nincs nagy reményem, hogy bármi megoldást adnak majd.
Neten is azt olvastam, hogy VPN-t kell használni. Hogyne... Inkább váltok szolgáltatót akkor, minthogy oda is fizessek még. -
senior tag
Tegnap este úgy döntöttem egye fene, aktiválok egy hónap prémiumot, mert zavar a keservesen lassú előre menetel.
És láss csodát, a sz.póág másik végére kerültem, 5 nap szívás után (ahol a játék igyekezett T10 csatába dobni és a winrate-jeimet 50%ra normálni) nem bukókkal kezdtem a napot és nem is retard csapattal voltam. 7 év (vagy ki tudja mennyi, szinte launch után kezdtem) játék után sejtettem, hogy a p2w nem egy legenda, de mindig lenyűgöz amikor átélem. -
senior tag
válasz Simulacrum #167604 üzenetére
Én személy szerint azért megyek a mocsárba lassabb heavy-vel, mert nem érek be a városba. VK1001-et húzom, azt út közben mindig szétlövik, O-Ni meg egy kicsit gyorsabb céltábla. Azt már hozzá se kell tegyem, hogy T10-ben mégjobb móka ezekkel csapatni.
Lehet elkezdem inkább a hátsó tornyos orosz heavy ágat, az legalább sebesebben megy a halálba.Meta: szerintem továbbra is a jól páncélozott med-eknek és a rohangáló light-oknak kedvez a játék. Szinte nem látok már JagdPzE100-at vagy T110E3-at a csatákban, az enyémeket meg félek kivinni, úgyis röhögve átlő sziszegőssel 500m-ről egy ....-LT nevű tank.
-
senior tag
válasz fradi81 #161700 üzenetére
Köszönöm a tippet, 1 óra stabil játék után (lekopogom) úgy tűnik a memória órajel volt a ludas. Én butus azt hittem, hogy a QVL és a gyártó szerint is 3000MHz-re hitelesített memória megy is majd stabilan annyit.
Vallási vitát kérlek ne kezdjünk, mert semmi értelme a hőfok háborúnak.
Én inkább azon akadtam ki, hogy ilyet semelyik másik játék nem hozott még ki a gépből, pedig jó pár száz óra van már mögöttem ezen a vason, változatos címekkel.@kchryss Köszönöm a felajánlást. Nem akartam regényt írni, a legtöbb hiba az Insider Win10 alatt jött elő, most már csak kilép, és heti 1 halál. Az órajel állítás eddig tényleg bevált, ha változik a helyzet, akkor majd megkereslek.
-
senior tag
A frissítés előtt is szenvedtem a játékkal, kékhalálok, "zöld halálok", kidobott 5-10 csatánként a játék. De "csak" ennyi.
Most ez odáig fajult, hogy csatánként legalább kétszer kidob. Itt hiába az SSD, az elvesztett fél perc, és hogy a tank a fagyás pillanatában végzett műveletet folytatja (pl egyenesen átmegy az ellenfél oldalára, mert épp a gázt nyomtam), fenomenális eredményeket hoz.Van valakinek tippje mi lehet a gond? AMD proci, AMD VGA, vagy a RAM tuningot nem szereti a játék?
Eseménynaplóban még "Application error" sincs, olyan mintha gyorsgombon lenne a bezárás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest