- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
őstag
válasz killbull #225682 üzenetére
kb 2015/16-ban sok wg tekergetése és változtatása után én is elakartam adni az accom kb fél évnyi arannyal ami már magában jó pénzt ért volna de kutya nem vette meg érdeklődő az volt rengeteg de mire fizetni kellett volna addigra eltűntek
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Cray Tyler
senior tag
válasz killbull #225697 üzenetére
És hová lett az alacsony magyar minimálbér? Amúgy cuki ahogy írod a wall-of-texteket az egysorosokra. Még a végén azt gondolhatja valaki, hogy kicsit több energiát égettél el a meggyőzésünkre, mint amennyire ez minket érdekel. De azt azért elárulod, mennyi a WN8 az eladó accodon?
-
killbull
aktív tag
válasz Cray Tyler #225694 üzenetére
Nem fújtam visszavonulót csak nehéz megérteni hogy terméket árulok nem WN8 at, amit már írtam is és megint le kell írni mert nehéz a szövegértés. És szimplán levegőnek nézitek amit írok mert érzelmi alapon nem kapjátok meg azt amit akartok. Gyakorlatilag alkalmatlan vitapartner mert érvek nélkül érzelem alapján megy a dolog!
Mondhattam volna azt is hogy dobjatok egy Discord címet aztán lehet élőben is érvelni de ezen vagytok leragadva hogy WN8 ami kb 2017 be értékes volt. Olyan játékon vitáztok aminek a legnagyobb Twitch streamerje csinált petíciót hogy sz r amit képvisel a WG játék címszó alatt, és ti még mindig a WN8 on kattogtok. Más apró részletekbe nem mennék bele hogy megy a tryhardolás ilyen 20 éves korosztálynál és ők a valakik, klán booster + booster + prém acc al megtolva a gold spamet, aztán ha ezeknek a nagy WN8 aknak egy standard accal kéne tryhardolni meg menne a fintorgás. Valahogy az unicum nem kompatibilis a klán nélküli standard accal, poénból nem? Egy olyan játékban ami a szórakoztatásért van és a kikapcsolódásért van kitalálva. Sok ilyen emberkén végigmentem akik azóta abbahagyták mikor akkoriban épp ők voltak az aktuális tryhard 4K WN8 huszárok.
Ezért nem viszem tovább a vitát mert levegőnek nézitek pont azt ami eldönti a vitát mert érzelmi alapon nem felel meg a gyerek lelketeknek!
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
Üdv.
Van valakinek tippje, hogy mikor lesz kedvezményes xp váltási akció? Van fél millám, amit szeretnék átváltani. Jó lenne 1:40-be váltani. -
BerserkGuts
őstag
válasz Swinegod #225489 üzenetére
wot az egy bugos szar sokszor azt se tudja mi történik csak dob valamit a szerveroldalról
ezért is jó az rng nekik mert nem tudnak ennyi adatot kezelni és realtime-ban lemodellezni.warzone vagy a legtöbb multis játék ilyen hibáktól hemzseg
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Balcsix
senior tag
válasz Cray Tyler #225687 üzenetére
Hagy rá inkább, szerintem mindenki jobban jár.
-
Cray Tyler
senior tag
-
killbull
aktív tag
"Gyengék az érveid."
Ezzel kéne vitázni?
Nehéz megérteni ha bemásolom a hirdetést az szabályt szeg a fórumon? És terméket akarok eladni nem WN8 at!
Itt mindegyikőtök érve érzelmeken alapul, én linkeltem több 90 000 meg 297 000 ft os accountot de meg kell érteni hogy a többségnek nincs pénze akkor olcsón kell adni mindent.
Az nem határozó tényező hogy facebookon a cs rók közt hirdet valaki, bemész a boltba ott is lealkudod a kenyeret mert te érzelmi alapon jobbnak látod ha nem adja annyiért?Amikor meg linkelgetem az árakat az totál irreleváns, és nem arról van szó hogy a WOT csak Magyar honba játszható hanem egy globális termék! A WG nek is olcsón kéne adni a termékeit mert itt elvannak maradva az emberek bérekben?
Ne röhögtessetek már! További ilyen érzelem alapú mer én azt mondtam hsz ekre nem válaszolok, és részemről be is fejeztem, nem a topicba való ez az egész!
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
szerintem ez egy max 800 wn8-as account amiről szó van, csak kicsit villogni akart. ha frankó lenne már itt lenne a nickje.. és szerintem zárjuk le. felesleges ez az egész.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
nomic
aktív tag
most komolyan sikerült egy 3 oldalas vitát csinálni ebből?
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
Cray Tyler
senior tag
Gyengék az érveid. Ha neked ennyire életbevágó, hogy az állításodat igaznak fogadjuk el (kinek mi a fontos), annak az egyik módja ha belinkeled az accod, és később ha eladtad, akkor megmutatod (privátban, annak aki kíváncsi rá) hogy valójában mennyiért vették meg. Na, az egy erős érv. Lenne. A többi csak duma.
-
Balcsix
senior tag
Egy valamit vegyél figyelembe. Árulni akarod vagy eladni?
Én is árulhatok egy 500 e forintos autót 2 milláért, 20 év múlva is a nyakamon lesz még.
Kicsit el vagy tévedve.
Az, hogy van pár ember aki irreálisan magasra becsüli az accountja értékét, még nem azt jelenti hogy az a reális és eladható ára.
De hírdesd csak meg amennyiért gondolod, aztán majd rájössz hogy ez így nem fog menni.[ Szerkesztve ]
-
Balcsix
senior tag
válasz killbull #225669 üzenetére
Még jó, hogy a használtautót is a vételáron tudod eladni. Ja nem.
Ha veszel egy autót, még bele sem ültél, de már elveszített az értékéből x %-ot, hiába 0-km-es...
Ha ennyire biztos vagy benne, hogy ennyiért el fog menni kérlek hírdesd meg máshol, már erre is kaptál ötleteket, és ne a topicban "veszekedj" (így is elég off topic megy itt sajnos).
Bár én a helyedben nem nagyon reklámoznám tovább, mert a játék és a PH ÁSZF-je is tiltja ezt. -
-
killbull
aktív tag
válasz popey37 #225679 üzenetére
"szerintem a mai metában esetleg akkor tudod eladni a fiókod aránylag jó pénzért"
Pont ezért nem folytatok semmit mert érzelem alapú az egész beszélgetés, mert aki nem ismeri el az igazad az bukja az egész vitát.
Romantikus kis beszélgetés!
Rosszul érzed!
Ez pl egy átlagos acc, egy Defender ami érdekes rajta és 90 000 ft, és nem Magyarba árulják.
Itt lép érvénybe amit írtam fentebb, ingyen kéne adni mert a Magyaroknak alacsony a minimálbére![ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
válasz Baltazár123 #225680 üzenetére
szerintem a mai metában esetleg akkor tudod eladni a fiókod aránylag jó pénzért-ez nem azt jelenti hogy százezrekért- ha minimum kék stat, összes CW tank+ kampánytankok, sok gold, sok prémnap, mellé sok prémtank- a ritkák is, amiket nem lehet megvenni a shopban- credithalom, free xp, kötvény hegyek.
talán akkor elmegy 100k körül.
ha én pl. akarnék venni egy új accot, tuti nem itthon keresgélnék, a külföldi oldalakon hegyekben áll az eladó acc, sok potom pénzért.
a magyarok azt hiszik, mert van pár ritka tank az accon, már milliókat kérhetnek érte.
jelenleg 17 prémtank van a garázsomban, többségük nem megvehető: kampány vagy reward tankok, plusz van 35 végtelenül visszaállítható, szintén különleges prémtank a garázsban. az egész ér vagy 50k-t maximum. hiába van mellette 1közel 1 év prémfiók. ennyi az áraTeló: +36302105384 SW 120/600
-
Baltazár123
senior tag
válasz popey37 #225677 üzenetére
volt egy magyar játékos valami ütő vagy hasonló nevű, ő eléggé az elején eladott egy unicum accot és vett belőle egy akkor korrektnek mondható gémer gépet
utána kölcsön accokon nyomult, jingles (már inaktív WoT YT streamer) bemutatta pár csatáját. jól játszott egyébként és kihasználta az akkor még meglevő felfokozott érdeklődést a játék iránt. Ma meg az van, mint pl a játékok.hu oldalon. január óta 80 oldal hirdetés (kb 300-400 és ez csak egy weboldal, január óta, facebookon ennek kb duplája ) és ahogy néztem, de csak futólag, kizárólag olyanra kérdeznek rá, ahol valamelyik most menő, speciális tank is van (279e,obj260, cw tankok stb).
Amin szintén jókat mosolygok, hogy mindenki úgy képzeli, hogy külföldinek el lehet adni óriási pénzért. Nyilván ott mindenki hülye és balek, csak ezek a magyarock ilyen zsugoriak, hát hogyne.[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
válasz killbull #225675 üzenetére
figyelj már, linkeld már ide az accodat hagy nézzük meg.
én az első accomat 50k csatával, majdnem az összes fejleszthető tankkal a garázsban, meg közel 100 prémtankkal, sok goldal, prémnappal, kötvényel 80k goldért adtam el pár éve. azért nem pénzért, mert kellett a gold amásik accra ami most van.
amit ide linkelgetsz azok unicum accok: 66% winrate, gondolom van vagy 3k fölötti wn8 mellé, szerintem nem a verebek hordták neki össze. de egy szaros 1500 wn8-as, 50% körüli winrate-val rendelkező accot max egy huszasért tudsz eladni, pláne ha nincsenek rajta az OP fostalicskák: obj279e,907,csifi, 260, stb..
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Baltazár123
senior tag
válasz killbull #225675 üzenetére
Édes istenem, senki nem mondja azt, hogy TE nem árulhatod ennyiért a számodra ennyire értékes accot.
Mit szeretnél, hogy mondjam azt, 150e-t ér az accod? Akkor azt mondom, hogy 150e-t ér és sok sikert a továbbiakhoz, tolongani fognak az érdeklődők. Lehet még feljebb is licitálják.
-
killbull
aktív tag
válasz Baltazár123 #225672 üzenetére
Ne haragudj, én elég sokat szoktam vitázni, nincs érved, nincs link ami rámutat valami tényre, vagy bármi kézzelfogható. Ezek csak érzelmek amiket te szeretnél hogy elhiggyek. Most írnék valamit hogy kik szokták így elhinni a dolgokat de én már ebből kinőttem hogy valaki ezt mondta és ezt el kell hinni mert azt mondja hogy tény.
Ezért van az hogy pl Wotinfon a faterok hamarabb tudják mit fognak nerfelni meg buffolni meg mindenféle konteó amit el kell hinni mert azt mondták.
Nos én linkelek is: [link]
Csak a felső 899 dollárost nézem ami mai árfolyamon dollárról forintra: 269 735 ft
Ennyiért megy pl egy Type 59 es acc, de mehetünk lentebb is 1500 - 1700 - 2500 dolláros hirdetésekre és akkor az a téma hogy én, most már le is írtam kemény 15 000 ft hasznom lenne ezen úgy hogy számológéppel kiszámoltam a prémium tankok vételi árát és rádobtam ezt az összeget és kicsit magasabbra raktam az árat. De elárulom kb 5 percig se bírtam hogy hiába írtam le hogy FIX már írtam is hogy engedek belőle.
Szóval én erre értem hogy rossz helyen árulod és azt garantálom hogy akinek van pénze az nem ezen fog szórakozni, és több mint igazságos amit kérek a fenti 1000+ dollárosokkal szemben. Eléggé érezhetően meglehet érteni miért indoklom hogy nem facebookon kell csinálni ezt!
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz killbull #225671 üzenetére
Nagyon makacs vagy! Sajnos már nem azok az idők vannak, amikor még jó áron lehetett megválni az accounton! Egyre kevesebb ember játszik és a színvonal hatalmasat csökkent. Mondjuk ez nem jelenti azt, hogy kevesebb pénzes ember lenne, de az biztos, hogy annyit nem fogsz kapni érte, mint amibe Neked fáj!
Én is fontolgattam már, hogy eladom az enyémet, de szerintem senkitől nem kapnék érte közel egy millát! És ezekben is csak a prém tankok vannak benne és gold, de pl a kifejleszthető összes T10 tank, kredit és kötvény nincs. Így le is tettem egyelőre az eladásról - már csak amiatt is, mert külföldi oldalon kevés sikerrel járnék angol tudás hiányában. (ez persze az én szegénységi bizonyítványom )"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Baltazár123
senior tag
válasz killbull #225669 üzenetére
A játékban pedig kopnak a tankok. Volt időszak, amikor a type59-ért szinte bármit megadtak (volna) az emberek. A kis tierben volt pár "legendás" tank, a mini maus, a pz2j meg az orosz kis td, ami egy egészen rövid ideig volt eladó csak. A quickybaby is a black marketen tudott csak orosz td-t szerezni.
A pz2j ára csillagászati volt egy ideig, de itt egészen brutális árakról beszélünk. Pár embernek volt kódja, amit legálisan eladhatott. Valami német rendezvényen osztogatta a WG, illetve valahogy pár ember még kapott utána is. Itt most hangsúlyozom legális volt a dolog, legalábbis a legjobb tudása szerint mindenkinek. Mint egy kupon, ezt kb így kell elképzelni és voltak ilyen 3-5e EUR-os licitek is ebayen, de 1e EUR-ért vittek el kódot, azt tudom, beszélték is akkoriban.
Közben a WG stratégiát váltott (lehet, pont a pz2j volt a katalizátor a maga brutális árú licitjeivel) és szinte minden volt már eladó. A pz2j-t is adták már többször, hogy örülhetett, aki megvette kb 10x áron. Arra emlékszem, hogy volt 30e csomag, amihez adták, bár ott még kapott hozzá aranyat is az illető, szóval inkább 50x áron vette akkor a vásárló a kódot ebayen.Most ami menő tank lehet nagyon, az obj260, 279e, t22, 907, t95/fv, carro45t, ezek kb, amik speciálisak és talán érdekli az embereket és szeretnék kipróbálni. Más nem nagyon hoz izgalomba senkit, szerintem.
Aztán lehet, hogy ezek is elkopnak idővel.
Én pl a bourrasque-t akartam, gyakorlatilag 4 hónapja kezdtem újra a játékot és már megvan. A type59-re meg volt régen, aki 4 évet is várt, mire megszerezte. Ők azért egy komoly vásárló réteg volt, akiknek az igényét nem elégítette ki a WG és hajlandóak voltak esetleg az alternatív megoldások irányába fordulni. Más volt a WG szermlélete akkor, és "végleg" kivezetett tankokat.
Ma én el nem tudom képzelni, hogy az említett spéci tankokon kívül, amiket csak spéci úton lehet megszerezni, bármi is az alternatív lehetőségek felé vinné az embereket.
Láthatóan nem érted meg a kereslet kínálat törvényét. rohadtul nagy a kínálat és rohadtul kicsi és csak nagyon specifikus a kereslet. Sok sikert egy ilyen piacon az általad elképzelt dologhoz Majd megtapasztalatod és megígérem, hogy nem fogom azt mondani neked, hogy én megmondtam.
[ Szerkesztve ]
-
killbull
aktív tag
válasz Barret001 #225670 üzenetére
Így van, vagy kérdezek egy olyan dolgot amire logikus válasz van, hogy ha annyiért árulom amennyit ráköltöttem és van rajta egy kevés haszon, télleg nem sok. Ha ugyan annyi és leírom hogy kb 15 000 ft hasznom lenne rajta, szóval kiszámolhatod, menj be a premium shopba és készítsd elő azt az összeget amit én kérek hogy ott te miket tudsz venni ebből, nem lesz benne se Type 59 se (90 millió kredit, se 18 000 bond se 8 db Szovjet 10 es tank) Ezek fel se vannak számolva. Vehetsz kb 5 db prémium tankot amiből kb 1 meta a többi ilyen átlag tank és kezdheted nulláról a játékot. Van kedved hozzá?
Ezzel meg elfunolhatsz kínlódás nélkül, még vehetsz 10 es tankot vagy akár 2 db 8 as prémtankot bond shopba!
[ Szerkesztve ]
-
killbull
aktív tag
válasz Baltazár123 #225668 üzenetére
Pont azt írtam hogy ha olyan helyen árulod akkor alacsony lesz az ára, de annyit mondhatok hogy ha veszek valamit akkor ha eladom mivel használódik kopik ezért alacsonyabb az ára.
De ez nem kopik meg használódik, sőt ha valaki tud rendesen angolul akkor pénzt is kereshet azzal amit adok mert mint írtam külföldön nem szöszmötölnek a pénzel. (ez tapasztalat, külföldi fórumon szimulátor játéknál átlagos az 1 millió ft os PC Amerikaiaknál, aztán ránézel egy Orosz fórumozóra meg kb magyar színvonal, és itt Magyaroknál is azért rétegjáték mert gépigényes nagy vas kell alá)
Nálam is volt egy két helyen mikor mondtam 64GB van a gépemben hogy már kapták is a fejüket hogy minek?
-
Baltazár123
senior tag
válasz killbull #225667 üzenetére
Dehogy sértődtem meg, inkább csak van némi tapasztalatom a témában és ha finoman fogalmazok, akkor biztosan nem érted meg, amit mondani akarok. Az alku olyan mértékű lesz, amit mondok. Ajánlanak majd egy hízó malacot meg 3 még működő ventillátort érte (állítólag megtörtént eset, a facebookon írta egy srác).
Nem magyar jelenség, 10 év alatt megszámlálhatatlan ember hagyta abba a játékot, nagyon jó játékosok is. Végleg és szerinted ők nem próbálják meg hasznosítani? Óriási a konkurrencia, majd meglátod. Itt vége a részemről. Privátban ha van kérdésed, válaszolok. -
killbull
aktív tag
válasz Baltazár123 #225666 üzenetére
Ne sértődj meg nem sértésnek szánom, inkább az számít hol adod el, Magyaroknál minden drága hozzáállás van! Mellesleg alkuképes, ha valaki normálisan megtudja fogalmazni hogy miért akkor oda adom.
Sok éve csak napi küldetéseket csinálok, klánozás hidegen hagy, maga a WOT koncepció elavult számomra, viszont aki most kezdi annak jó lehet mert nem az elejétől kell kiszenvedni a cuccokat!
Érdekes ha külföldi oldalakat nézek 1000 Euro+ ok mennek Type 59 es accokra!
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz killbull #225665 üzenetére
Akkor soha nem adod el,teljesen mindegy, hogy te mennyit költöttél rá, senkit nem érdekel. Szó szerint tengernyi eladó acc van Felejtsd ezt el, hogy te mennyit költöttél rá. Megvetted, játszottál vele, elhasználtad, számolj így vele.
30-35e forintért már nagyon komoly accot kapsz és a komoly szót vedd tényleg szó szerint (tech tree nagy rész kifejlesztve, prém tank hegyek, speciális tankokkal obj260, esetleg már nem vagy nagyon nehezen megvehető tankokkal stb stb stb) ha valaki tényleg el akarja adni. Sokan, de akkor te is, meg úgy gondolják/gondolod, hogy majd megjön a balek. A balek soha nem fog megjönni, de itt be is fejezem az offolást.
Keresd facebookon a csoportokot, ott próbálkozz és majd látni fogod, hogy miről beszélek. Úgysem fogod elhinni nekem és azt hiszed, hogy majd neked szerencséd lesz. Én kívánom, hogy legyen szerencséd, ennyit tudok mondani. -
killbull
aktív tag
válasz Baltazár123 #225664 üzenetére
Én összeszámoltam a prémtankok árát és raktam rá egy keveset, 92 milla kredit, 240 000 free xp, csomó 10 es, 18 000 bond, nem számolom bele!
A Type 59 et 7500ft ért vettem, nem rég asszem 20 000 ft volt, akkor is 7500 ba számítottam, sőt kiégtem egyszer eladtam az IS6 ot és csak 12 000 ért vehettem vissza, ezt se számoltam bele!
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz jozefgucci1 #225662 üzenetére
én örök chatbanos és 1 hónapos játékos banos (az az utolsó lehetőség az örök ban előtt ) adtam oda a régi gépemmel. Igaz ismerősnek, aki meg azóta a fiának adta tovább, de használják a mai napig. Sőt, a jelszót se változtatták meg
Azért nekem is úgy fáj a szívem néha, szinte az összes tier10 megvolt, prém tank hegyek (type59, e25, defender meg egy csomó egyéb), spéci tankok, obj260 stb. A facebookon lehet elpasszolni egyébként, de tényleg bagóért csak, úgyhogy nem erőltettem a dolgot, inkább örömet szereztem vele ismerősnek meg amúgy is egy hosszabb szünetet akartam tartani, mert láttam, hogy abból örök ban lesz, meg már untam is a játékot.
Így több év után jó volt újra kezdeni. Sok új tartalom, tank, játékrendszer. Megint 2-3 évig elszórakoztat majd.Ami nagy hiba és amit én láttam akkoriban, hogy mindenki úgy árazza be, hogy felszorozza a prém tankok árát és abból ad egy kicsi kedvezményt. Volt olyan aki még a kreditet is átszámolta aranyra és próbálta annyiért eladni makacsul. Majd megjön a balek, de a balek soha nem jött meg, rajta rohadt az acc.
Megveszi az ember a prém tankot, kijátssza, ennyi, elhasználta. Ilyen töredék áron kell utána számolni, nem teljes áron, ahogy sok okos akarja eladni, akiken rajta rohad aztán az acc, soha nem adják el. Nekem 35e-t kínáltak érte, de annyiért nem adtam el. Volt persze egy olyan hátsó gondolatom, ha ismerősöm megunja, akkor majd visszakérem, de most meg a fia játszik vele, hadd játsszon. Jó nekem ez is, amit egy rokonomtól vettem át és neki volt a recruit accja, de ahhoz képest elég jól felszerelte. Egy kocka sör volt az ára, amit közösen fogyasztottunk el, tehát mindenképpen megvettem volna A névcsere lesz majd húzós össze, 2,5e arany, ha jól tudom, még nem szántam rá magam, pedig megígértem neki.
[ Szerkesztve ]
-
killbull
aktív tag
válasz jozefgucci1 #225662 üzenetére
2 éve csak funolgatok, a WOT nak radikális játékélmény kell hogy életképes legyen. Az a baj minden koncepciójuk Szovjet munkatáborra hasonlít, nem tudja senki minek kell Tier 10 ha az is arra van hogy fizess hogy játszhass vele, ha nem jöhet a munkatábor.
Bármilyen megoldás fellendítené de nem akarják, nem játszanak a játékkal a fejlesztők. Érdekesség youtubeon a csajnak 4000 értékelése van aki a hivatalos WOT csatornán játszik.
A kezdőket se balanceolják mondjuk 5000 értékelés alatt ide, 5000 értékelés felett oda mész MM be. Ennyi kéne nem több.
Nem csinálnak semmit csak termelik az eladható tartalmat azt annyi igényük nincs hogy ne laggoljanak a szerverek!
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz killbull #225659 üzenetére
A Wotinfon szerintem nem tilos vagy esetleg próbáld meg eladni a Facebook-on ,de a typ59 már annyiszor volt megvehető , így önmagában nem dob semmit az accon . Lentebb írták , hogy pl klános megszerezhető tankok + op279 és melette sok kihúzott T10 tank az érhet sokat ,de mivel a játékosbázis csökkent nehéz lesz eladni . Jah és ami még fontos lehet az a wéjennyóc milyen rajta
Úgy két éve én is próbáltam eladni a saját accom , szinte az összes T10 tankal+Typ59 és sok klános nyereménnyel ,de bagóért vitték volna csak .Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
killbull
aktív tag
-
[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
válasz Pablo26 #225646 üzenetére
Igen, azt azért én is megnézném, hogy ki az a félkegyelmű, aki frontline-ba Type4-gyel megy be. Főleg hogy a végére lehet csak vinni, amikor már mindenkinek van arty-ja meg légicsapása (ha van még egyáltalán olyan).
Nekem ez a frontline ki fog maradni. BP pont már alig kell, és inkább húzom a cseh heavy ágat. Amit tegnap egy kínzással ért fel. És nem is a tank volt a hibás, hanem a csapatok. 1500 sebzéssel vagy 5 meccsen kerültem be a top3 sebző közé. Kétszer kitáraztam és már nyolcan vettek körül. Pl. Karelián 3 t10-es tank volt csapatonként és mindhárom ellenséges a mi oldalunkra jött (köztük vz55), míg a mi három t10-es tankunk a másik oldalra. Szóval kérdés nélkül át kellett volna tolniuk, mert nem volt ott szinte semmilyen ellenállás. Hát nem sikerült nekik. Obj705a-nak volt vagy 900 sebzése, meg hasonlók. Mentem 8 csatát, abból 2 volt győztes, akkor meg loholhattam a sebzésért, mert ilyen 4 perces csaták voltak.[ Szerkesztve ]
-
Pablo26
csendes tag
Swinegod te amúgy mit élsz át játék közben? Komolyan érdekelne.
Jó ideje jövök fixen napi 5-6 posztot tolsz ide ki, ahol vagy magát a játékot fikázod, vagy egy játékmechanikai probléma miatt hisztizel ami amúgy 99%-ban user error
Miért nem teszed félre egy kicsit? Ennyire masszív a függőséged?
-
Baltazár123
senior tag
válasz Swinegod #225643 üzenetére
Abban a bokorban ült az EBR, amit lőttél, de nézd meg, hogy túl magasra illetve oldalra lősz. Talán az első lövésed lehetett a legközelebb hozzá, de az EBR szemből kicsit jobbra lehetett, de majdnem középen. ELC even-el szoktam abba a bokorba menni és hasonlóan jókat röhögök, amikor fölém lőnek. A bokor alsó részét kell lőni és kaszáló módon valamelyik irányba lépkedni pár métert.
Másik lehetőség, hogy nem abban a bokorban ült, hanem ami mögötte van nem messze bokor. Onnan is lehet spotolni kétágúval, bár az EBR-nek korlátozott a látótávja, ha jól tudom, meg binot se lehet rátenni (a tier6-osra biztosan nem lehet) szóval én inkább az első bokorra gondolok, csak elhibáztad mindháromszor. -
-
Swinegod
őstag
Ki tudna segíteni valaki, mégis hol a makkomban volt a meccs legelején a kocsi, hogy honnan spotolt ki mindenkit?
Replay[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
jano_77
nagyúr
Na kipróbáltam a Frontline-t, mentem egy 2 órás boost-ot.
5 csata fért bele - az 5-ik az utolsó percben elindítva - és volt benne 3 védés és 2 támadás!
Ez meg is határozta a nyerések és vereségek arányát is, mert a Védéseket mind nyertük, ellenben a Támadásokat mind buktuk.
Van olyan, aki támadás módban is tudott nyerni?!?
Az 5 csatával kerestem 1.399.220 ezüstöt nettóban.
Valszeg ez tényleg több mintha randomoztam volna a 2 órában, de hogy mennyi idegeskedés, mikor kis szaros light-al harcolok a nyominger heavyk meg nézik és véletlen sem segítenének.Balcsix: SENKI nem mondta, hogy menned kell 9-es tankkal!!!! Én egyszer sem vittem be 9-est, csak 8-assal toltam végig! Amúgy a BP haladást nem tudom megítélni, nekem ezzel az 5 csatával 130 BP pont jött össze.
Swinegod: Neked is csak azt tudom írni, hogy SENKI nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy márpedig Neked a 8-as tankoddal a Type4 heavyt kell lőnöd! Keress Neked való falatot, vannak bőven a pályán szerintem. Én végig szinte a tier8 light-okkal voltam bent és mind az 5 csatában az első 5-ben végeztem - no nem sebzésben nyilván, hanem XP-ben.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Balcsix
senior tag
Ha BP pont szerzés a cél megéri tolni az FL-t, vagy gyorsabban jön random csatákból?
-
Hú srácok, ha ennyire felidegel titeket a WoT, akkor miért nem szüneteltetitek egy ideig? Volt egy idő amikor én is hangosan káromkodtam, de akkor eldöntöttem, hogy ez nem lesz jó. Most már szinte semmi sem idegel fel a játékban, de ha mégis akkor sem annyira, hogy felemeljem a hangom.
Persze semmi közöm hozzá, de lehet, hogy jót tenne nektek valami változás.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Swinegod
őstag
válasz po1son #225620 üzenetére
Én mióta megvettem a 703-at azóta tartom magam hozzá, nem is fogok többet költeni az is biztos.
Miután a 44% winrates kukáskocsinak a map másik feléről ilyen lövéseket bead, biztos nem[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Utólag tudtam meg, hogy ahonnan elköltöztünk a fenti szomszédok azt hitték, hogy az asszonnyal nagyon rosszban vagyunk és kis híján megölöm - közben csak a WOT-al toltam. Eljöttünk a mostani helyre és itt is kiderült, hogy a szomszédok itt is azt fontolgatták, hogy kihívnak ránk vmi hatóságot, mert itt is azt hitték, hogy a párommal és a kislányommal beszélek (kiabálok) ilyen csúnyán! Pedig nem lakás, hanem kertes ház, tehát nem közvetlen a fal! Sajnos, mert azért erre cseppet sem vagyok büszke, SŐT!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
PofaJenö
senior tag
.
[ Szerkesztve ]
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
Baltazár123
senior tag
Én mostanában mindenféle várakozás és cél nélkül játszom ezzel, de még így is van, hogy felb.ssza az agyam, amikor próbálok küldetéseket csinálni és valaki miatt nem jön össze, mondjuk a win. Mert elhagyja a biztos győzelmet jelentő foglaló kört és utána szétlöveti magát.
A régi accomra örök chat ban-t adott a WG a chat teljesítmény alapján, de akkor hagytam abba több évre, amikor kaptam 1 hónap játék bant, ami után örök ban jött volna, mint következő lépés. Beleszaladtam egy román gyerekbe, aki szintén TD-vel volt, de sérelmezte, hogy elfoglaltam a kedvenc bokrát. A régi acc nevemben benne volt a HU, a szőröstalpút ez is ingerelhette.
Utána belelőttem és lelöktem és bekékültem, de ez még nem lett volna gond, csak a gyerek a klánjában szólt és szerintem sokan a klánjából rámnyitottak egy ticketet. Nem automatikus ban volt a játékbeli riportok alapján, hanem a support küldött kedves levelet.
Úgy éreztem, hogy mielőtt végleg elvesztem az accot, meg amúgyis a gépet eladtam és hozzáadtam, legyen több szerencséje másnak vele.
Nehéz küldetéseket próbáltam másodlagosra is megcsinálni, miután meglett az obj260 és nagyon idegesítő volt, amikor tényleg csapattárs ostobasága miatt nem sikerült valamelyik követelmény.
Na mindegy, nem bánom, most már amikor újrakezdtem nem foglalkozom se küldetéssel igazán se semmi különösebb célom nincs már ebben a játékban. Néha gurulni egy jót, ezt teljesíti. Most már chat-be se írogatok semmit, minek? Felesleges úgyis.apropó, küldetések, a t55a arty spg15 küldetést próbálgattam, amikor nagyon rossz volt a ping és megcsináltam az egyik feltételt, de nem tudtam top xp lenni. Egyébként ászos kör a kilences német artyval, úgyhogy ennél jobb kört lehetm hogy soha többet nem fogok menni vele. A másodlagos küldetést meg kb lehetetlen megcsinálni.
Remélem átdolgozzák a küldetéseket, mert nemhogy obj260-m nem lesz (újra), de még a t55a-t se tudom megcsinálni. annyira nem vagyok ász, hogy 4-t megcsináljak másodlagossal.
A könnyű tankos küldetések is iszonyú nehezek lettek. Rengeteg a könnyű tank a játékban, nem lövik a spotot. Régen többször csinált olyant az mm, hogy egyedüli spotterként berakott prokhorovkára és ha be tudtam ülni a spot bokrok valamelyikébe, akkor szinte garantáltan sok ezres spot összejött. Malinovka is jó volt erre a célra. Most meg iszonyú nehéz. Rengeteg a könnyű tank, mindenki, de köztük artyk ! lövik a spot bokrokat de nem egyszer odapörköl, ha éppen nincs más célpont, hanem volt olyan arty aki Malinovkán semmi mást nem lőtt egész addig, amíg valahol másol felspotolódtam (miután eljöttem onnnan), mint vakon a spot bokrot. Láttam a robbanásokat a bokornál. Ezzel megnehezítette a dolgom nyilván. A csapata meg kikapott, mert a mi artynk sz.rrá lőtte az ellenséget a hegyen.[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
Őszintén ez a frontline olyan 60%-os készültségűnek tűnik, ami azt jelenti, hogy megcsinálták a copypaste-t de azt is rosszul. örülök ha valami működik. autoaim pl alkamasint beszarik. nem követi, nem céloz, forog tovább, ráfogott tank eltűnik nem engedi el. parancsok folyamat beragadnak, kitakarják a fél képernyőt és sorolhatnám. és még kreditet se adja jobban mint a random. mi értelme? ja igen és a saját időkontrollom sincs meg mert addig megy a csata amíg valamelyik bénázik(általában az enyém)
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
po1son
addikt
válasz ollie #225612 üzenetére
Hányszor elhatároztam már én is, hogy kész betelt a pohár, nincs tovább, kártyaadatok törölve, soha többé nem költők.
Én is kezdem unni úgy az egész játékot, lehet mondani a napi küldetéseket végig viszem és utána alig várom, hogy kilépjek mert nincsen türelmem hozzá.
Igaz magammal szembe eléggé magasan van a mérce, világ életemben olyan online gamer voltam minden játékban, hogy a jobb játékosok közé tartoztam, de kezdek kiégni, néha 20 perc alatt elgurul nálam a gyógyszer.
Fél év alatt elfogyasztott az öklöm egy egeret, egy fejhallgatót, egy billentyűzetet +grátsziként a szomszédok örültként tekintenek rám, mivel olykor néha a papírvékony falakon áthallatszik egy k. any.d...STEAMID/WOT nick: po1son_
-
zola96
senior tag
121b ki milyen felszerelést használ? Néztem skill tanácsait, de kiváncsi vagyok. Tegnap meglett a tankász vele talán 10 csatára, nem vagyok egy pro player. De azt vettem észre, hogy rendszerint hármassal kezdődött a dam amit kapott az ellen. De akkor is meglett, igaz top tier op állat voltam, de na.
más. Bounty felszerelést ti min használjátok? Boroskólán jól jöhet? Gondolkodtam, hogy kranvagn megkapná de, azért a pontosság és egyéb soft statok miatt jobban állna a boroson. Szerintem. -
hulp01
senior tag
válasz Szibilla #225615 üzenetére
Azért annyira nem kell megijedni. A jelenlegi játékban a sok boosterrel és az ajándék prémiummal nem tart az olyan sokáig. Free xp booster is van. Tegnap a Vz.51-gyel mentem vagy négy kört, ami asszem 28k xp volt összesen (plusz 2k körüli free xp). És mostanában a wg olyan kedves, hogy még a láncot se kell kifejleszteni. A régebbi tankoknál azzal indult minden, mert már a 100 kilóval nehezebb fejlesztett ágyú se ment fel a tankra. Most a Vz-re még a fejlesztett torony, a top ágyú és három felszerelés is felment, mielőtt a lánc teherbírása probléma lett volna.
-
Szibilla
aktív tag
válasz Cray Tyler #225601 üzenetére
Szép kilátások...
-
joergie
őstag
válasz Swinegod #225611 üzenetére
Ezt mondjuk szoktam csinálni főleg lighttal, ebr-el, hogy leveszem a gázról a
lábamujjam, és úgy lövök, akkor pontosabb, találni is szokott.
Ma brillírozós napom van. 4.7k dmg, 4.6 assist, de a poén, hogy nem kaptam sebző találatot
leo1 my loveEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Swinegod
őstag
válasz ollie #225612 üzenetére
Kukáskocsinak 3,55s a célzásidő, majdnem fele, szórása is 33%-al jobb, képzeld el, hogy halott a töltős benne, na ez a cucc permanensen olyan. Ne értsd félre, nem védeni akarom mert hihetetlen retardált ötlet, és a 290mm penes prémium AP még nagyobb faszság, de elképesztően idegőrlő lehet majd vele játszani, ha berakják egyáltalán
-
válasz Swinegod #225600 üzenetére
Dehogynem. A tier 10-es brit TD-kel is játszanak, pont a nagy alfa miatt. Ez a 960-as alfa teljesen meg fogja ölni a tier 8-as játékot. Minden tier 6-ost egylövésezni fog (mint a deathstar a tier 8-asokat), és a tier 7-esek HP-jának nagy része is elpárolog. K jó lesz ám így a játék. Mindenesetre a mostani prémium skoda behozatalával eldöntöttem, hogy soha többet nem költök erre a játékra. Sajnos még van valami 460 nap körüli prémiumom, meg vagy 70k aranyam. Bár lehet, hogy hamarosan ez sem fog érdekelni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Swinegod
őstag
Valami ilyesmire gondoltam mikor azt mondtam az RNG dönti el találsz-e vagy sem:
A bourrasque 2 állásmódja: szart se talál el sehonnan vagy megállás után instant 2 találat[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
-
hulp01
senior tag
Első köröm a Vz.51-gyel:
Mindez 90%-os legénységgel, goldammo és pótkaja nélkül stock motorral és lánccal, de a top ágyúval és toronnyal. Ok, t8-as csata, de azon az oldalon, amerre mentem a t9-esek jöttek szembe. Aki teheti, vegye meg, mert ezt rövid időn belül nerfelni fogják. Nem hiszem, hogy ez így marad, túlzottan OP. Mentem még pár kört ezen kívül, és nagyon jó volt játszani vele. Biztos lesznek majd rosszabb körök is vele, de egyelőre nagyon állat. Én már a nyolcast is szerettem (techtree verziót).
-
joergie
őstag
Gyerekek ezt látni kell. progetto 54 HE only módban modulsérülés küldetésért...csináltam 5200dmg-et, és 2 azaz kettő darab belső sérülést okoztam, úgy hogy 12 azaz tizenkettő penetráló HE lövésem volt. Valami itt nagyon nem stimmel.
Azért durva amikor kb annyi sebzést csinálsz mint a csapatod 10 legkevesebbet sebzője.[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Swinegod
őstag
válasz dokee78 #225604 üzenetére
Kb ugyan az mint az OP
Én úgy tartom hogy az a broken amire azt mondom, hogy "na ez egy komplett hülye faszság". Chrysler K 260mm eff kupola, Chieftain torony, Type 5 Heavy minden ellen aminek nincs 310mm feletti gold penje, stb...Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
nomic
aktív tag
válasz dokee78 #225604 üzenetére
Elég nehéz megfogalmazni, valamilyen tulajdonsága miatt sokkal jobb az átlagnál, de szélsőségesen rossz dolgokra is szokás használni. Kb. olyan mint az OP+1. Az Object 279 például broken, mert tier 8-asoknak esélye nincs ellene, viszont tier 10-ben pár másodperc alatt szétkapják. Nincs megfelelően balanceolva.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
dokee78
félisten
Mit jelent,ha egy tankra,azt mondják,hogy broken.
Tankelit el mondta egy videóban,de már nem emlékszem. -
Swinegod
őstag
válasz Cray Tyler #225601 üzenetére
M103 fullosan is egy szarhalom szóval nem meglepő.
De egyébként ahhoz képest, hogy gyakorlatilag ugyan az közepes löveg mint a fullos a 25k xp kibaszott olcsó, tökre lehetséges free xpzni ha nincs is sokadHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Cray Tyler
senior tag
válasz Szibilla #225595 üzenetére
T9 stock játszás messze a legkínosabb a sok ezeréve játszott tizenöt skilles legénységes tétizes ellenfelek meg a nonstop goldrain miatt. Pl. M103 stock állapotban egy igazi szarhalom: bazi nagy, bazi lassú, nulla páncél, fos löveg, tehát nem érsz oda sehova, téged mindenki eltalál és minden lövés beüt, te meg nem sebzel semmit senkin. És akkor így told ki a 25k XP-t a jobb lövegért. Sok türelem kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest