- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
válasz mcwolf79 #225894 üzenetére
Pont 1vs1-ben nem igazán lehet flankelni szerintem. Hanem amikor éppen valaki mással van az illető elfoglalva, vagy éppen elfordítja a tornyát, hogy mást lőjön.
Low tierben meg aztán végképp semmi értelmét nem látom a goldammonak. Simán megcsináltam a 3GM-ot a T-34/85-re egyetlen prémiumlőszer ellövése nélkül.
Amúgy nem kell hozzá mod. Nekem sincs semmilyen mod a gépen, mert nincs rá szükségem. Bár a jónős csatajelentő mod nem volt rossz.
Nekem eddig egyszer sem tűnt fel, hogy csaló lenne ellenem. A +/-25% rng szerintem elég csalás amúgy is. -
popey37
addikt
[link]
SU-130 PM vs T44-100.
lerammolt 98 hp-val és maradt benne 1 hp. nehogymár top gunom legyen.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz zola96 #225844 üzenetére
Thy, en nyaralas alatt egy regebbi notin hasznalnam, amin alapbol nem fut valami jol, mert nincs dedikalt gpu, es masodik generacios i7es proci van benne, szal jo oreg. Kiprobalom valszeg, aztan ugyis lemondom majd ha hazamentem
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Nyugis
senior tag
Sziasztok!
Esetleg tudja valaki, hogy ha végig csinálod a frontvonalat akkor a végén mi reward?
-
mcwolf79
veterán
válasz hulp01 #225893 üzenetére
Ez a megkerülöm dolog ELMÉLETBEN 1v1-ben jól hangzik, de sokszor / legtöbbször nincs lehetőséged büntetlenül flank-elni. Ezzel a f2p dologgal nem tudok mit kezdeni , vissza kell menni kisebb tier-be . Ott gazdaságosabban el lehet puffogtatni néhány prém lőszert .
Ezért jó a konzol : nincsenek idióta mod-ok, nincsenek rohadt csalók , meccsenként max 1-2 arty ( kb. 100 meccsre jut egy 3-as arty party , viszont itt még sebeznek , szóval tudnak nagy kokikat adni) mindenki ilyen szempontból egyforma . Csak sejthetem , hogy gold ammo-val lőnek , mikor szemből átütik az E100-am frontját. Nincs annyi anyázás , csak az idióta játékosok tudnak felidegelni , de azok mindenhol vannak.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
hulp01
senior tag
válasz popey37 #225848 üzenetére
Mint azt már sokszor leírtam itt a goldammoval nem az a probléma, hogy ki használhatja és ki nem. A probléma az vele, hogy védekezni nem tudsz ellene. Ha mondjuk mész egy olyan tankkal, ami jól páncélozott, de ezért lassú, és szétlőnek golddal, akkor nem vigasztal, hogy te is használhatsz goldot. Szerintem. És nem egyszer van az, hogy utólag megnézve egy bot játékos nyírt ki csak azért, mert goldozott. Mert normál esetben esélye se lett volna, mert fingja sincs hol vannak a tank weakspotjai.
Nekem szinte egyik tankomban sincs goldammo, szóval ha akarnék se tudnék arra váltani. A Skodával eddig nem is nagyon kellett, mert inkább megkerültem az ellenfelet. Valószínűleg itt is ment volna, csak elfogyott a lőszer. És a vereség ellenére élveztem a csatát, egyáltalán nem voltam mérges a végén, hanem úgy fejeztem be, hogy de frankó csata volt. Vesztettünk? Igen. De kit érdekel. Így is volt közel 5k sebzésem és 3,4k assisstom. Pont meg is lett vele a Chimera 15-ös küldetés.
F2p játékos vagyok, szóval ha nem ad a wg ajándék prémiumot, akkor anélkül tolom, szóval a goldammo és a pótkaja nekem túl drága dolgok. -
po1son
addikt
Köszi srácok a tippeket a jutalom tankot illetően.
Havi wotos twitch prime elmarad ebben a hónapban? Kéne már 5x xp.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Baltazár123
senior tag
T10-ben jó sokáig el lehet szórakozni a field modification-el kb 250-300 csata is lehet vagy a profik ugye arannyal átváltják más tankon az xp-t szabad xp-re A prém tank ugye több xp-t termel, de utána arannyal kell átváltani szabad xp-re, nade a proknál hegyekben áll az arany.
Szép kredit (és xp) égető ez a field modification. A második sor felszerelés kb 1 milla, a módosítások is szép összeg, ráadásul ha nem tetszik, akkor itt a megsemmisítés után semmit nem kap vissza az ember.
Más téma, olvastam pár hozzászólást a gold ammóról, csak azt hiszem egy lényeges szempont nem jött fel. Az odáig tiszta, hogy bárki használhatja, csak amikor az embert szétgoldozzák, akkor elmond egy imát a k.rva anyjához az ellenfélnek és szépen megemeli az arany lőszer adagot és elkezdi ő is puffogtatni, hogy a k.rva anyját a goldozó ellenfélnek Na és akkor ő is szétgoldoz valakit, akinek meg hasonlóan eldurran az agya és így tovább. Folyamatosan növekszik a gold ammo használat.
Utána meg megy a nyafogás, hogy milyen rossz minőségű és gyors lefolyású csaták vannak. Miközben a színvonal romlásért kb 60-70%-ban (de lehet, hogy nagyobb mértékben is) a gold ammo ilyen eszetlen mértékű használata a felelős.
A páncél nem véd, ergó mintha mindenki egy szinttel gyengébben páncélozott tankkal menne. Ezért lehet olyan gyorsan leküzdeni az ellenfelet. Ha egy oldalon golddal kivesznek 2-3 tankot gyorsan, akkor jó eséllyel tarolás van utána. Meg nyüszítés utána, hogy hát loholni kell a sebzésért. Miközben a játékosok maguk okozzák ezt, csak szembe kéne nézni önmagukkal.
A WG is, hogy eladhatóak legyenek a prém tankjai, már azt se tudja, milyen szörnyeteget találjon ki, amik hatékonyak ebben a metában, mert a régi f.sokat már kevesen veszik.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz Silverr #225878 üzenetére
Ja elírtam, Mester jelvényekre gondoltam I. II. III. osztály vagy épp Ász melyeket xp alapján kapod.
Swinegod
Úgy értettem hogy kellhet alap X-es tank modul kifejlesztéseihez, mester jelvény szerzéshez, legénység tanulási képesség felgyorsításához de akár napi küldetéseknél is hasznos.
Az általad említett Field Modifikáció eszembe sem jutott mert még nem néztem csak bemutató videókat róla.
A kapott Szabad xp sem mellékes. -
Geller72
veterán
Az "ellenség". 15:0-ra nyertünk. Egyáltalán nem élveztem. 7-et bírtam lőni és vége volt.
Pedig az elején megszeppentem, hogy ennyi szakasz jön ellenünk. A komplett csata 3:30 alatt lement. A poén, hogy ők rohantak le minket. A med oldaluk beszívta, mert a nehezek is oda mentek tőlünk. Tartottam attól, hogy az én oldalamon, mivel egy nehéz, de még med sem volt, aki segítsen - elhullunk, de csak a két Tiger P jött, amit ketten a másik T6-os TD-vel kivégeztünk. Mivel a "nehéz oldalt" ketten tartottuk, a másik oldalon ledarálták a komplett enemy-t. -
-
Geller72
veterán
1 hp-m maradt az egyik csata végén, amit megnyertünk. Nem kaptam Isten keze medált. Ez random, vagy hogyan adogatják? Nem mintha ezért most nem tudnék aludni, csak mint kérdés érdekel. .
-
Swinegod
őstag
válasz Silverr #225878 üzenetére
Ez egy nagy félreértés szerintem. Castort az érdekelte, hogy a szedett XP mire jó 10-es tankon, Zodo pedig úgy értelmezte, hogy minek legyen több XP-d meccsenként tier 10-ben, nem mintha kellene új tank kifejlesztésére
Javítsatok ki ha nem így van. Castornak a válasz pedig az, hogy kell a szabad XP, néhány tankon van modul, lásd Batmobil és E100 valamint ez az új fos, a field modificasion, azon van 8 szint, mindegyik 28k xp, pld arraHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Swinegod
őstag
válasz Geller72 #225873 üzenetére
Én se lakok túl messze de nekem az idő ami most van határozottan az elvieselhetetlen meleg felé hajlik, sokkal jobban elvagyok hidegben, ahol fürdeni lehet ott meg emberek vannak, az abszolút nem pálya. Nekem egész nap bent lenni az annyira nem rohadt meleg lakásban majd este kimenni edzeni meg lazítani kicsit nekem sokkal élvezetesebb mint elmenni valahova. Főleg, hogy a spanok mind Pest környékén laknak
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Szibilla
aktív tag
válasz zozyk #225866 üzenetére
T10-ben már minek az XP?
Amúgy valahol azt olvastam és biztos ti jobban tudjátok, a közelharc van jobban díjazva és a csapattársaid sem voltak rosszak…ez ilyen, ugyan nem vagyok szaki, de szerintem jól csináltad a dolgod abban a csatában.
Barrett: én is szeretem a légkondis szobát, de most nincs forróság, jó kint lenni. Pár napig most wellness lesz a barátnőkkel, semmi tank, csak lazítás. -
-
Barret001
addikt
Epikus jutalom megszerezve...Köszönöm.
-
Szibilla
aktív tag
Urak, ne veszekedjetek! Nyár van, napközben süt a nap, menjetek ki, töltsétek a D-vitamint!
-
joergie
őstag
válasz BÁ Nutrition #225835 üzenetére
Én csináltam. Jó volt a játék...játszható volt szép grafikán...kivéve amikor mindenkijátszani akar. szóval ha nem akkor akarsz játszani vele, mint mindenki más, akkor jó lehet. főműsoridőben értékelhetetlen(napközben 18-22, komplett hétvége kivéve éjszaka.) ja és számlázás előtti 1 hétben is jó szokott lenni, hogy ne iratkozz le. De azóta változtattak. rosszabb a grafikai teljesítmény, cserébe nem lesz egy nagy maszlag az egész...egy darabig.
4-5 hónapot kaptak, de már a másodiknál is szenvedtem vele. karácsonykor jó volt pedig...
support annyit tud mondani hogy a hiba nálad van, tehát a gigás optikai netem szar utp-vel...nyilván.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Geller72
veterán
És akkor az ökör lerak 2 db T56-ot T6 közé..mondanom sem kell, hogy mit értem a T6 meddel..soha nem szoktam kilépni, de ezek után, ha T6-os tankkal T8-ba tesz, kilépek. Faxom televan, hogy T8-as tankkal T10-be, T6-ossal csak T8-ba rak. Max levonja a javítást (azt hiszem) a dezertálásért, meg nem ad kreditet. De az időmet sem rabolja ilyen MM-el..
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Az vicces, hogy 3 napja minden 2. csata végén a játék kifagy, a csatában nyert pontokat és kreditet nem kapom meg viszont a javítást levonja, továbbá a battlepass tokeneket sem kapom meg pedig van improved passom, úgy tünik új szintre lépett a pénzhúzás
¯\_(ツ)_/¯
-
Swinegod
őstag
válasz Geller72 #225850 üzenetére
Nem is a tárasok szoktak általában goldot lőni mindenre, ha az abszolút OP szarságokban ülő unicumok meg a másik véglet, az abszolút idióták akik azt hiszik, hogy a bénaságot ellensúlyozza, ha csak HEAT van abban a 60tp-ben. Legnagyobb baj azokkal van mint a csifi meg borat, ahol a gold ugyan úgy APCR, gyorsabb és a penje is jobb. Objektíven csak jobb.
STB-nek legalább sokkal lassabb, HEAT. Ha nem felejtem el visszatölteni csak annyi goldot lövök mint kell, főleg, hogy intuition miatt 1,5s sincs áttölteniHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Geller72
veterán
válasz Swinegod #225849 üzenetére
Azt te is megértheted, hogy ha olyan tárassal vagy, amiben van 3-4 lőszer, akkor csak azért nem fogsz elbukni 35-45 sec-et, hogy áttárazz. . De egy single ágyúban is meggondolom, ha a nagy alfa miatt hosszú a töltési időm. Cérnánál mondjuk meg lehet csinálni, mert öt és fél sec alatt betölt, vagy skillt növesztesz abból is, aztán váltogathatsz. .
#225846Swinegod:
Lehet, hogy nincs messze az az idő sem, amikor goldért, pénzért kikapcsolják, csökkentik az RNG-d. . Ebből a cégből bármit kinézek. . -
Swinegod
őstag
válasz popey37 #225848 üzenetére
Fogd már fe báttya, hogy SENKI NEM SÍR ITT AMIATT MERT GOLDDAL LŐTTEK RÁ. Látom hogy Type 5 heavy, nyomom instant a 2est én magam is. Az zavaró lehet igen, ha a papír szarodat is goldspameli mindenki, de ennyi, az az ő bajuk, hogy elkúrnak 30k kreditet arra, hogy megöljék a Leodat
-
mcwolf79
veterán
válasz hulp01 #225831 üzenetére
Nem szabad xarakodni ilyenkor , tölteni kell a gold-ot! Régebben én se sokszor használtam , de megváltozott a világnézetem . Ha tudom , hogy alaplőszer neccesen vagy épp sehogysem üti át az ellenfelet , már töltöm is a premium lőszert . Egyedül a 10-es Batchat-ben van full gold , de oda kell is , mert 30 lőszert azzal könnyű elpuffogtatni , és múltkor is úgy jártam , hogy elhoztam volna a meccset , mert két vak orosz heavy ellen maradtam egyedül , de behúzták a bázist , mert nem maradt lőszere sebezni.
Vannak ilyen “hősök” , mint Te , de ez nettó mazochizmus . Múltkor is össze akartam egy sráccal , aki meg akarta magyarázni , hogy felesleges a játékba a prémammo , mert hogy minden tanknak van gyenge pontja . Ő Obj 430 v2-vél volt , én ha jól emlékszem valamelyik 10-es meddel. Nem bírtam neki megmagyarázni , hogy bizony sokszor létszükséglet a goldammo , mert ha pl. szembe megyek vele egy be forgatott E100-zal akkor a hasát is csak igen jó roll-lal üti csak át a 9-es med-del . És akkor a T8-as tankokról ne is beszéljünk . És nem nem nem , csak hajtotta a gyenge pont dumát . Itt inkább feladtam a dolgot .
Lehet játszani a bátor “becsületes “ játékot , csak sokszor nettó önszopatás.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Swinegod
őstag
válasz ollie #225845 üzenetére
Mikor megláttam crew 2.0-ban azt a skillt ami leveszi az RNG-t néztem, hogy úristen leveszi 5%-ra az RNG-t mekkora jó lehet nem is lesz akkora szar ez a játék. Sajnos félre értelmeztem és nem 5%-ra hanem 5%-al veszi le. Hát így szart se ér
-
válasz Geller72 #225836 üzenetére
Ezért szar ez a magas random érték (25%). Ráadásul kopmpetitiv játékról van szó, de millió random érték határozza meg, hogy eltalálod e az ellenséget, meg átütöd e a páncélját. Ez soha nem fog változni, mert ez az egyik módszer arra, hogy a WG csökkentse a jó és rossz játékosok közti különbséget, és e mellett rengeteg extra bevételt hoz, mert bátorítja a prémium ammo használatát.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
zola96
senior tag
Azon tolom, macen. Jó net kell hozzá. Ami érdekes Vodafone otthoni 300- as többször laggol a stream ( úgy hogy 5ghz wi-fi és csak laptop megy róla, mint ismerősnél ahol 150es telekom van szinten 5ghz több eszköz. )
+1 ha nincs előfizetés Akkor 60 percenként be kell zárni és újraindítani.
de egyébként játszható. És nem ér hátrány, a frissítés utáni laggparádé is kimaradt nekem.[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
Nyugi, nekem STB 1-el valahogy 3x egymás után találta el 3 különböző tank a kupolámat, amiből az egyik a Futur instant megállás után a másik meg CS 59 miközben max sebességgel rohant. Majd majdnem meghaltam mert 310hp-ról nem öltem meg az E50M-et. Mikor már vesztettünk eléggé nagyon pedig 430hp-ról megölt egy lövéssel a kocsi
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
válasz nomic #225837 üzenetére
szerintem nem, a felszerelést creditért megkapod, viszont azokat a tankokat nem.
az amx cda105 meg jó kis farmolós tank, alacsony élet, magas sebzés: 3-4 lövéssel már átlag 45k körül hoz. és pattitgat is elég rendesen, bár ez random, nem lehet rá épiteni.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
ugyan ez semmi: obj268v4-el beledurrantottam a boroskólába kelmény 556hp-t. következő lövés E100 fronból 794 hp. 293mm alaplöszer mindkét lövés. e100-ban 1 hp, a borosban 24 hp maradt. vesztettünk.
hol itt a valóság?
papírba lowhp, amit meg be sem kellett volna ütni maxhp?Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Swinegod
őstag
Nem próbáltam, de mivel az összes ilyen streaming cucc elég szar még singleplayerben is kb biztos, hogy a WoT vagy játszhatatlan vagy csak simán jó szar
-
Geller72
veterán
Bukó csata recept:
-Te belelősz a Kunze Panzerbe egyet, ami 496-ot sebez bele. Ha csak az átlagos 520-at megadta volna, a kunzénak garázs, de "pont" maradt benne 23hp. Ő belémlőtt a 390-es alfájával 468-at, pont ennyi életerőm volt. Csak éppen a csata ment el ezen, mert 1v1-ben maradtunk és én lőttem először. GG WG. Tök logikus. -
BÁ Nutrition
addikt
Hi. Geforce now-n keresztul probalta mar valaki a jatekot? Nem okoz tul nagy laggokat?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Dr.Én
veterán
Hali!
Most már nem lehet felhasználni a 30%-os kupont ajándék tank vásárlásra?
pedig gondoltam valaki élhetne veleWOT: kissio
-
Geller72
veterán
válasz hulp01 #225831 üzenetére
"Meg persze látható, hogy mennyire kevés volt a sebző lövés a találtak közül. Full golddal ez teljesen máshogy nézett volna ki, de nekem szinte egyik tankomban sincs goldammo"
-Könnyen lehet, hogy ha kicsit goldoztál volna, megnyeritek. Én sem szeretem a goldot, de ha kell, azonnal töltöm, mert annak sincs értelme, hogy rálövök valamire 6x, de egyik sem üti át, ha nem golddal lövök. Tudom, akkor is lepattanhatok, ha az RNG úgy akarja, de ne ezen bukjon már el egy csata, hogy amikor kellene, nem használok prém lőszert. Így is elfolyt 48k-d lőszerre.. 45 leadott lövésből 35 talált, de csak 18 ütött be. Ez golddal szvsz. kb. 10 átütéssel több lett volna. -
hulp01
senior tag
válasz kchryss #225811 üzenetére
Nekem tegnap volt egy ász köröm Skoda T50-nel úgy, hogy vesztettünk. Sajnos elfogyott a lőszerem, mert eszembe se jutott, hogy ez döntő lehet (még soha nem fordult elő ilyen velem ezzel a tankkal, meg úgy általában se túl gyakori eset). Mondjuk a bázist éppen egy T110E4 és egy 60tp foglalta. A 60tp ráadásul több, mint 1200hp-val rendelkezett. Szóval így, hogy ketten foglaltak már idő se nagyon lett volna folyton odébbmenni és máshonnan lőni őket. Így is legalább háromszor változtattam pozíciót. Meg persze látható, hogy mennyire kevés volt a sebző lövés a találtak közül. Full golddal ez teljesen máshogy nézett volna ki, de nekem szinte egyik tankomban sincs goldammo.
Azért úgy gondolom emiatt a kör miatt így sem kell szégyenkeznem. Mondjuk ha a saját E4-ünk illetve 60tp-nk kicsit többet hozzátett volna a csatához (mondjuk plusz egy-egy sebző lövés), akkor azért nyerhettünk is volna (persze hp alapján).
-
Geller72
veterán
-
Geller72
veterán
válasz popey37 #225822 üzenetére
A HE nerf óta van ebből rengeteg. Nekem is volt imént egy ELC-re Scorpion G-vel leadott lövésnél. . Nagyjából el kellett volna folynia az ELC-nek ettől a lövéstől, de 0 dmg-vel szaladt tovább, miután felspotolt. A SU-130-PM-el két meccsel korábban 4 lövésből egy sem ütött be..2:15-re buktuk azt is. . Alig 4 perces csata volt. Ennyi erővel kimehettem volna a mezőre, hogy ide lőjetek, mert az RNG nem engedi hogy betaláljak úgy sem. .
-
popey37
addikt
érdekesség: adott egy tankos játék, példánkban a WOT. rálősz egy tankra, telibe vered az elejét, és a következő üzenetet kapod: A LÖVÉS NEM ÉRT PÁNCÉLZATOT.
hogy is van ez? egy páncéllemezből épített jármüvön a lövés ami a testet találja el, nem ér páncélzatot? hát akkor mi pattintotta le vag hova lett a lövés?
megint alkottak, gratulálunk a fejlesztőknek.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Dr.Én
veterán
Hali!
[122 TM] ez ismét egy újabb prém tank?WOT: kissio
-
jr1994
addikt
válasz kchryss #225812 üzenetére
A frontline egyébként szerintem megterhelőbb, mint ugyanannyi ideig randomozni, mert nincs üresjárat, végig koncentrálni kell. Három meccs pont elég nekem, utána általában inkább szünetet tartok. Lehet hogy csak ennyi a titka a gyorsabb kreditfarmnak. Egy jobb esetben hat-hét perces random csatában gyakran egy percig nem is látsz ellenfelet, plusz a garázsban kattintgatsz, vársz az MM-re, visszaszámlálásra, ez is van simán 2-3 perc.
A tier 9 tryhard meg kicsit öngerjesztő sajnos, amikor a védő csapatban T95-ök kempelnek :D illetve most jöttek be a field modifikációk (ez hogy van magyarul?), én is fejlesztem most elég sok tankra, 9-esre is, biztos sokan így vannak.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
dokee78
félisten
Hétvége elő bújtak a piros botok.
Ha van itt piros bot,tanuljatok játszani egysejtű amőbák.Le ülnek játszani piu-piu tankos játék.
De hogy meg tanulná az alapokat arra nincs esze.Igen ez egy játék,de mit élvez azon,hogy semmit nem tesz a csatában.
Garázsból garázsba jár a sok szerencsétlen.Nézik a streameket,videókat,kérdeznek a fórumokon és a koszon kívül semmi nem ragad rájuk.
[ Szerkesztve ]
-
Balcsix
senior tag
Meddig tart az FL?
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz jr1994 #225783 üzenetére
Igen kreditet farmolni még mindig itt a leghatékonyabb.
Úgy számoltam hogy egy FL csatával 300-350e kreditet szerzek átlagban. Prémium fiókkal és személyes kredit tartalékkal. Az 1 órás tartalékba 3 csata fér bele, egy csata átlag 25 perc.
Vagyis kb 1m kreditet tudok farmolni 1 óra 15 perc alatt.
Ha csak a kreditre összpontosítanék akkor lehet hogy randomban is tudnék hasonló mennyiséget farmolni, de ehhez az kéne hogy yolo-ban nyomjam és gyakrabban dobjam el a tankot és menjek másikkal ha kempelősebb a csata szituáció. Ez nagyon távol áll az én stílusomtól, én általában az utolsók között halok és szeretem kivárni a végét hátha meg tudom fordítani a vesztes állást. Így randomban 1 óra alatt 600-700e-et szoktam szerezni szép nyugis tempóban.
Klános bónusszal még jobb lenne csak RU-n nincs klánom, EU-n meg mire belépek már általában lejárnak az aktivált bónuszok.A 9-es tankoknak én nem örülök, jobb volt amíg full 8-as volt. Egyébként azt vettem észre hogy RU szerveren ezt sem veszik annyira komolyan és ott maradtak a 8-as tankoknál. 9-es tankot elég keveset látni és azok nagy része is stock és a modulokat grindelni hozzák be. Itt EU-n meg hemzsegnek a char futur-ok, kpz-k, phase1-ok és concept-ek. Nem elég hogy 9-est hoznak be, de még ráadásul azok közül is a 9,5 szintnek megfelelő reward tankokat. Én is mehetnék a full lila felszereléses op concept-tel aranyat köpködve, de annak nem látom értelmét. Most a jutalom is kicsi amit itt szerezni lehet, tényleg szinte csak kreditet farmolni éri meg ezt a játékmódot játszani, kredit szempontjából meg tök mindegy hogy nyersz vagy vesztesz ezért nem értem ezeket a tryhard srácokat ...
-
nomic
aktív tag
válasz zozyk #225806 üzenetére
Nálam toronymagasan az Outpost (középen a vár, kb. egy átalakított Swamp hatása van) a legjobb, imádok rajta játszani. Középen és a városkában lehet keménykedni heavykkel, másik oldalon van lehetőség sniperkedésre, flankelésre és persze ott is lehet bunyózni a medekkel.
Második nálam a Far East (középen reptér, egyik oldalon város, másik oldalon domb a két "csillagvizsgálóval") A nyitottsága szerintem zavaró lehet (elsősorban a medeknek), de amúgy játszható. Artykkal szar, artyk nélkül jó.
Harmadik az Airshipyard (havas, egyik oldalon a gyár, másik oldalon a híd meg a domb). Heavykkel játszható a gyártelep, mert a fedezék miatt alkalmas közelharcra, de a másik oldal katasztrófa. Mindkét oldal beáll hulldownba, és akinek szerencséje van, az beüti golddal a másik tornyát, vagy ellövi a kupoláját. Támadni lehetetlen, mert ha valaki bemegy középre, akkor onnan le tudja tartani a híd alatti részt, anélkül, hogy a gyárból tudnának rá lőni a heavyk.
Ami pozitívum, hogy végre mindhárom pálya viszonylag szimmetrikus, nincsenek Redshire meg Mines féle "winning spawn"ok. Plusz nagyon jól néznek ki. (persze mit ér a kinézet, ha közbe játszhatatlan a map )
[ Szerkesztve ]
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
Balcsix
senior tag
válasz Swinegod #225807 üzenetére
Ez esetben megértelek ha így ki tudod adni magadból a feszültséget. Még mindig jobb mintha heti szintent pusztulnának a perifériák.
Illetve ha ez megnyugtat mindenkit csesztet a játék, nem csak az itt lévőket. Néha még nekem is sikerül olyan állapotba kerülni, hogy instant alt+f4, aztán megpróbálok valahogy lehiggadni, pedig nekem már sikerült eljutnom oda, hogy egy játék ne idegesítsen fel ennyire.[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz Balcsix #225805 üzenetére
Nem függőség tekintve, hogy de, abba bírom hagyni, 2016 körül 2-2,5 évig nem játszottam és pld ma is alig mentem, rengetegszer nem játszok egyáltalán vagy csak pár meccset
Leírni más játékosoknak, hogy épp kicseszett veled játék legtöbbünket megnyugtat, legalábbis sokkal egészségesebb kiírni ide, hogy haha szar a játék, mint szétverni valamit. Egyébként nekem az is jól esik ha látom éppen mással is cseszekedik a wot, nem csak velem
Meg szerintem ha a nagyon jó meccseidet megosztod másokkal akkor miért ne a nagyon rosszakat is? Ha meg tényleg nagyon ideges leszek akkor elmegyek ezdeni valami vagy ha már voltam, akkor játszok BTD 6-ot[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
Letoltam 27 csatát az új mappokon, a repteres egy kalap , szerintem a többi egész jóra sikeredett.
Csak TierX-et mentem, egyszer voltak VIII-ok a csatában [arattam is - kép -] , kb 2-3szor IX, a többi full X-s.
Nagyjából elmondható, hogy az a csapat nyer, ahol többen ismerik a mappot már, és tudják hol-mi várható.
És nagyon sok volt a nagyarányú győzelem/vereség. Látszik, hogy sokan csak nézelődnek, hogy hol zajlik a csata.Nekem tetszett, tuti behúzom az összes jutalmat érte.
[ Szerkesztve ]
-
Balcsix
senior tag
válasz Swinegod #225785 üzenetére
No offense, de elég rossz lehet ez a függőség ha nap mint nap annyira felcsesz a játék, hogy még ide is leírod, de ennek ellenére nem bírod abbahagyni legalább egy kis időre.
Ettől még az alkohol függőség is jobb, mert ott a káros hatás mellet legalább az idegrendszered egyben marad valamennyire. -
manu75
aktív tag
válasz adrian360 #225801 üzenetére
Így érthető, nem gondoltam volna, hogy ilyen kevés a lőszer ára. Strv-vel megyek a frontlineba de ennek 1160 egy lőszer, ezenkívül van a boroskóla de ennek is drága 780 meg a T54proto ennek tényleg olcsó 252 pénz csak hát az átütés nem az igazi.
Nem ártana beruházni egy frissebb t8 prémre majd egyszer. Mondjuk a boroskólát a karácsonyi dobozból nyertem arra az egy tankra vágytam vettem 2db 11-es csomagot és a másodikból azt kaptam, emlékeim szerint nem is volt több tank csak ez az egy még kicsi sem. De nagy csalódás, nem is játszok vele, mert kb. csak golddal kell használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest