- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
-
notika77
senior tag
válasz DVlad #224790 üzenetére
JgPz E100-zal, ha az első sorban vagy, akkor lökdösöd, akadályozod a csapattársakat, mert nincs tornyod és ezért kaphatod a riportot, ha meg hátul kempelsz, akkor azért
#224791 Carasc0: Szvsz. AE Phase I
#224796 Geller72: Én arra gondoltam, hogy automatikusan kapta a sok riport után.
[ Szerkesztve ]
-
nomic
aktív tag
T54E1 leászolva a három meccs alatt (plusz a negyedik meccs 1. osztály), ezzel együtt életem első Kolobanovja, egy átlag alatti tier 9-es tankkal, frissen átképzett, szar legénységgel. (AE Phase 1, Emil II, Leopard PT A, Caernarvon és az arty ellen, igaz, kettő közülük egy lövéses volt, meg persze az artynak sincs sok HP-ja. )
[ Szerkesztve ]
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Object 777 vagy AE Phase a jobb? Char futur 4 megvan!
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
DVlad
őstag
válasz Geller72 #224787 üzenetére
Félreérted. Mivel leginkább a jgpz100-zal tolom, ezért korábban előfordult, hogy belesebeztem egy-egy beugró csapattársba. Ilyenkor kékülés volt... De ilyen már nincs is. Én kb. 6-7 éve nem öltem meg csapattársat.
A helyzet brutál érthetetlen, mert az esetek nagy százalékában az elsők között vagyok sebzésben, a rengeteg bukó csatában is. -
Geller72
veterán
válasz Swinegod #224788 üzenetére
Alapesetben természetesen kizárt, még Scorpionnal is a földbe lövök, de tegnap egy Scorpion elgem oldalra, menet közben padlón repesztve telibevert. Mármint ő repesztett padlón, én csak haladtam vele párhuzamosan az ellenkező irányba. Ő kapásból eltalált. Azért megálltam a kedvéért. Onnan már csak a garázskulcsot kapta. . De tudom, miről beszélsz. JgPz E100-al ma az egyik meccsen 8 leadott lövésből 7 találatom volt és csak 3 ment be, többi kritikál. 420-as pennel... T8-as tankokra.. Az enemynél szintén volt egy ilyen TD, ő ugyanannyit lőtt ki, neki is 7 találata volt, 6-ot be is adott neki, 6.3k sebzése volt. Nekem 2.7k. Természetesen nem mi nyertünk.
Kövi meccsen Su-val voltam, egy JgPZ E100 egy lövéssel kivett. Pedig hagyhatott volna bennem 50-et, de valahogy ő megkapta a high rollt. Azt sem mi nyertük. .A Su egyébként szerintem nagyon pontos a statjaihoz képest (nekem a Scorpion sokkal többet lő mellé) de kell neki a szűkülési idő, máskülönben a holdon kopog a 130-as skuló.
Amúgy ez a te esetedben fordítva szokott megtörténni. .
[ Szerkesztve ]
-
DVlad
őstag
Urak!
Az normális, hogy ilyet kapok úgy, hogy fogalmam sincs, miért? "unsportsmanlike conduct"
(Kb. 9-10 év után először. Pedig már timkill sincs.)[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz nomic #224755 üzenetére
Rákerestem akkor twitch-en de nem közvetített, most yt-on megtaláltam viszont nem vagyok benne abban a pár meccsben amit felrakott.
Itt már biztos ledobta a láncot, nem értettem mit keres a hátsó sorban.
Jöhetett volna akár velem is hiszen nem volt egy SPG sem.
Végül lehoztuk neki, szebbé téve a napját.
-
Swinegod
őstag
Szeretem, hogy a gyakorlatban a francia tüzérek AP-ja és magas sebzésű HE-je amúgy ugyan az, mivel annak a HE-nek pontosan ugyan akkora a splash radiusa mint az AP-nak
Képes nem beütni a shitbarn tornya tetejét bazdmeg hihetetlenHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
jano_77
nagyúr
ritkán van olyan csatám, ahol kevésnek minősül a lőszer. Az AMX 1357F-el sem jártam még úgy, hogy kifogyott volna, de ebben a csatában sajnos a végén már bujkálnom kellett (3 lőszer maradt 3 tankra köztük egy STRV S1) Sajnos nem nyertünk, de én mindent megtettem.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Baltazár123
senior tag
válasz nomic #224770 üzenetére
+1 nem szabad a 100%-os legénységet eladni, mert még ha másik típusba rakja is az ember, akkor is nyer vele egy kicsit, 80%-ról indul. Típuson belül meg 90%-os lesz kredites átképzés után és nem 75%. A legjobb azonban ha a tankjára tud menni.
Néha szokott lenni emlékeim szerint féláras akció barakk bővítésre, 1-2 bővítés és elég lesz szinte örökre. Illetve a küldetésekben megnyert női legénység is bővíti +1-el a barakkot.
Az is jó ötlet, hogy tankokban parkoltatni. Lejárt kölcsön tankok pl, tier1-3 tank, ahogy te is írod. Mondjuk én eladtam a kölcsön tankokat, mert ne foglalja a helyet és mert van bőven barakk helyem. Még régen valamikor ki lett bővítve 116 helyre.[ Szerkesztve ]
-
nomic
aktív tag
válasz jano_77 #224763 üzenetére
Nem éri meg elküldeni legénységi tagokat, főleg mert ezek a bérelt tankos legények mindig 100 %-osak. Ilyenkor fogsz egy tier 1-2-3as tankot és beleteszed, aztán ha kell valamibe, akkor oda átpakolod. Én így használom barakknak a kis tankokat. Garázshelyem van elég.
-
jano_77
nagyúr
Ha esetleg más is járt úgy, hogy nem tudott egy legénységet a barakba küldeni, mert azt írta a játék, hogy megtelt, akkor érdemes utána nézni a barakban lévő legénységi tagoknak, mert én is találtam pl 3 garnitúra Obj.140 vagy WZ-111 5A legénységet, nem tudom honnan - gondolom vmi játékmód következményei. Elküldtem jó pár felesleges legényt, hogy felszabadítsak helyeket.
-
Swinegod
őstag
válasz nomic #224755 üzenetére
Sehogy, ahogy leszedtem nekem mindig angol volt alapból, mindig innen szedtem le ha az számít valamit
Lehet neked magyar a wot kliensed és amiatt oroszra állítja alapból a mod vagy nemtudomVepe: Az a 10 éves évforduló volt szóval valszeg sokkal értékesebb dolgokat mint idén, de tessék
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
vepe
őstag
Most lesz ha jól tudom a wot szülinap...2020-ban tudja valaki milyen ajándékokat adott a wot?
-
Geller72
veterán
válasz nomic #224742 üzenetére
Azokat eltapsoltam, jelenleg 10 db uni van, és valszeg mostanában sokkal több már nem is lesz, mert a mostani BP-n a második etapot még megcsinálom (71 körül járok) de a harmadikban már nem veszem meg az improved pass-t. Az egyik oka az, hogy az előzőből megvan a Phase és a CF4 és a megmaradt tankok közül egyik sem érdekel. Kicsit reménykedtem benne, hogy a mostani BP-be raknak másik tankokat, de nem. Remélem, lesz még idén BP és abban már lesznek, vagy lesz másik tank. No meg az a helyzet, hogy mapaság szinte teljesen átmentem WOT szinten casualba, és így eleve nem sok időt rakok a játékba, így már lehet hogy necces lenne a BP teljesítése. De legalább nem lesz rajtam "játszási kényszer" . Az elmúlt 30 napban már "csak" 352 csatát játszottam, ez már most mélyen elmarad a szokott mennyiségtől. Sőt, az elmúlt 7 napban csak 60-at. Régebben volt olyan nap, hogy megvolt egy nap a 60+ csata. . Ha ilyen marad a játék, hanyagolni is fogom. Néha beugrok egy csatára de ennyi. Lassan egy éve stagnálok a 184 nap körüli prémiumnál, soha nem fogy el, mert mindig jön hozzá, venni nem vettem direktbe tavaly november óta. De ha elfogyna sem érdekel már. Ha esetleg (amit nem hiszek) javulna a játék, tennék bele melót/zsét, de így egy fillért sem, az tuti.
-
Eugene Roe
őstag
válasz Thrawn #224740 üzenetére
Nem, 1,5 éve World of Warshipezem a mindenre is jó prémium accounttal (ott alapvetően nincs lagg, illetve a kicsi lagg pedig nem pkoz gondot, szinte észre se veszed). Aztán havonta 2-3 délutánt még tankozgatok azért. Játékok 30%-a ha elfogadható laggot tekintve
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
tasiadam
veterán
Van aki nézte Skill4ltu csodás megnyilvánulásait?
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
zodo
nagyúr
válasz Balcsix #224701 üzenetére
Én meg random mentem az imént EU1-en skill4ltu-al de "nem volt" formában mintha nem is ő játszott volna.
jano_77
Este nekem is voltak akadások szintén Digi de szerintem nem szolgáltató hiba.
50 ping körül érezhető amúgy nagy átlag 30-al fut nálam és ezek a rángatózások szerencsére nagyon ritkák.
Most pl. problémamentes pedig kb. ugyanannyi játékos van fent mint tegnap mikor ugrált vagy csak úgy pukkant a löveg de nyoma sincs vagy már sebzett és utólag érkezett a hang. -
jano_77
nagyúr
Nahát most nagyon elcsodálkoztam, mert a napokban nagyon durván szapultam a sárga földig lehordtam a kis orosz A46 light vasat, hogy mennyire szar, fos, semmire sem jó. Most nézem a tankokat a wot-lie.com oldalon és kikerekedett a szemem, mert ez a kis szaros vezeti nálam a WN8 értékelést.
Mondjuk mire letudtam a 100 BP pontot, azért mérsékelten változott a véleményem róla, annyira még sem szar, de azért ajánlani nem ajánlanám senkinek ezek után sem."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Geller72
veterán
Nincs valami infó arról, hogy a WG bedobna esetleg egy kedvezményes xp váltási akciót? Mindjárt vége a lengyel TOTT-nak, és van majdnem fél milla átváltásra váró XP-m, ebből gondoltam hogy 45TP-ről egy lépéssel felugrok a T9-ig, kifullozva, de majd 20k aranyért nem igazán váltogatnék. Ha ezután lesz kedvezményes váltás, akkor meg már a credit kedvezmény nem fog élni azon az ágon.
-
Thrawn
félisten
válasz po1son #224738 üzenetére
Sem hardver, sem szoftver nem változott (a WoT frissítésektől eltekintve), vsyncet sosem használtam. A másik szerver egyelőre jónak tűnik.
Eugene Roe: és képes vagy másfél éve lagtengerben játszani? Na ez ám az elhivatottság, a WG biztos lájkolna ha ezt tudná
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
po1son
addikt
válasz Thrawn #224737 üzenetére
ha a ping jó, akkor nem lehet hogy mikrolag? vsync, videokártya driver?
esetleg ru szerveren nézzed meg egy teszt felhasználóval, ha ott rendben van, akkor tényleg valami nem kóser a kapcsolódással.
game centerben esetleg adj meg egy új portot, hátha az segíthet még (tűzfalon engedélyezni + routeren)[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Thrawn
félisten
Olyan lagok vannak megint, hogy képtelenség játszani. Ez megy már lassan két hete
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Balcsix
senior tag
Ingyenes az Epicen a Warships Exclusive Starter Pack
-
jano_77
nagyúr
válasz po1son #224732 üzenetére
Igen, közben rájöttem én is, csak vmiért nem írta jóvá automatikusan a tokeneket, hanem újra kellett indítanom a játékot hozzá.
Úgy tűnik jót tesz az emberrel egy kis pihenő - legalábbis nekem jót tett határozottan.
-
Pablo26
csendes tag
válasz nomic #224707 üzenetére
Nekem is megvolt a tank. Egyszerűen förtelmes. Nagyon eljárt felette az idő. Még 4-5 éve legunmarkoltam egy másik fiókon. Most 2021-ben annyira szarnak éreztem, hogy inkább eladtam, egy stabil 3k átlagsebzést nem tudtam tartani vele. Valami hihetetlen rosszak a löveg soft statjai. Egyszerűen nem akart működni. Vagy misselek vele teljesen, vagy ha magát a tankot el is találom, akkor is annyira félre hordja hogy egy tök erős ponton lövöm meg, amit már nem üt át. Ha esetleg minden klappol akkor meg jön a "critical hit". Kedvencem az, amikor hull downból akarok peakelni, és szó szerint az előttem lévő földet lövöm el. wtf??
Mi lenne ha nem lenne pótkaja benne?Meg az egész tank olyan hendikep kategória nekem. Mai 3 perces meccsekben ezzel a tetű lassúsággal nehéz mit kezdeni, cserébe meg egy tornyot kapsz, semmi mást. Kicsit olyan két szék közé esett nálam a tank. Heavynek pusztán azért mert van egy tornya még nem hívnám. TD viszonylatban meg ez a löveg tragikusan szar. Ha heavyzni akarok akkor sok alternatíva van ez helyett jelenelg t9ben a teljesség igénye nélkül emil, conq, e75, 50tp. Ha meg td-zni akarok akkor ott van egy igazi td: wtp4, vagy a bl10.
-
jano_77
nagyúr
A stream nézésért járó jutalom 25 tokent nem kellene már jóvá írnia a rendszernek? Nekem nem tette és amiatt nem kapom meg a 3 nap prémium, 5-5 cola, kv és nagy javítós jutalmat, mert ez szükséges, hogy elegendő tokenem legyen!? Írtam a WG-nek egy ticketet, szerintetek van rá esély, hogy elfogadják és jóváírják?
szerk: közben újraindítottam a játékot és a tokenek száma már rendben van, hozzá adta, de akkor rosszul gondolom, hogy fent a jobb felső sarokban a 0/1 helyett 1/1 kellene, hogy álljon és meg kellene, hogy kapjam a jutalmakat? Nem kaptam.
Közben rájöttem, hogy még a tokenek megszerzését követően kellett egy csata. Ez hiányzott.
[ Szerkesztve ]
-
nanus
senior tag
válasz Geller72 #224710 üzenetére
Javaslom hívd meg magad szakaszba ,úgy könnyebb győzelmi sorozatot elérni ,bár nálam a győzelem így is annyira ritka hogy a wg már ezt(4) is jutalmazza.Ilyenkor elküldöm a supportnak a 0/ 10 statot a vereségekről és kérem őket a kompenzálásra, tehát vagy arany vagy rakják az a..... hátsó felébe. Ödipuszi mindegyik aranyat még nem kaptam
[ Szerkesztve ]
-
nomic
aktív tag
válasz Swinegod #224726 üzenetére
Hétvégén mindig súlyosabb a helyzet.
Én mára abba is hagytam, bár engem inkább az RNG szopat, mint a csapatok. T30-cal tier 7 meccsben voltam. Tiger frontjáról, O-Ni toronyoldalról pattantam, na ott nyomtam ki a játékot. Ennek a tanknak amúgy is undorítóan szar a gun handlingje, de legalább ütné át azt a 100 milis kartont 276 pennel.
[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
Kedvenc részem a játékban mikor akkora selejt a csapatod a Kpz egész meccsen rejszol Mines közepén mert a 6 büdös mongoloid közül akik a domb aljánál vannak egyik sem képes elég közel menni a rohadt bomhoz hogy proxyspotolja.
Alig tudtam sebezni, mert a kurva Kpz minden lövés után kispotolt és belémlőtt, mert ugye a sok fogyatékos nem spotolta ki és tartotta kordában. Szerencsére nem tudtam pusholni, mert nem maradt goldom, mert el kellett lőnöm a Kpz-re abban ritka esetben mikor épp ki lett spotolva valahogy, és ez a tank egy pontatlan szar
-
nomic
aktív tag
válasz Balcsix #224722 üzenetére
Az egész koncepció egy baromság.
"te figyeljé má Vladimir, kéne egy tank ami százzal megy, a fél teste nem hitbox, menet közben pontosabb mint a Grille 15 és akkorát sebez mint egy közepes tank"Múltkor Jagdpanzer E 100al telibe durrantottam 30 méterről, nevetve ment tovább mert a kerék megette... na hagyjuk már, az a 17 centis skuló 3 pályával arrébb kéne repítse a járgányt.
-
Balcsix
senior tag
Kis EBR történelem.
-
Geller72
veterán
válasz phoenix1989 #224716 üzenetére
Grat. Ennyi mindenre elég keveset adott.. szerintem.
-
phoenix1989
őstag
[ST II / 10kill]
egy igazán jól sikerült csata. nagy pacsi a csapatnak mert nélkülük nem lett volna ilyen eredmény. igen tudom T8 csata és ez azért valamelyest könnyítette a dolgom de azért rég volt ennyi killem és nem lopkodtam. 7 killig észre se vettem de komolyan.
-
vepe
őstag
válasz Barcelona95 #224713 üzenetére
Nem minden cw tankszerzős? A goldos cw-ről így konkrétan nem hallottam..akkor tulajdonképpen idén már ilyen tankszerzős cw nem lesz..
-
Baltazár123
senior tag
Sikerült kihúznom az tizes könnyűt, mondom ennek örömére akkor ToT tankokkal megyek, úgyis fogyóban a legénységi boosterem, gyűjtök párat.
1,5 óra után el is ment a kedvem. A 60TP-vel, odamegyek a nehéz pofozkodós helyre általában egyedül, senki nem jön, mert csak. Még így is úgy f.osik az ellen, hogy nem mer kijönni és akkor néha siderscrap, begyűjtök 1-2 lepattanót és akkor így elvagyunk, amíg a valamelyik flank győz és akkor vagy az én hátamba kerülnek vagy az övékbe. Másik variáció, hogy jönnek velem, de amikor indulok előre, akkor már egyedül maradok és én kapom az összes bokorlakó lövését. Nem kérek belőle, inkább türelmesen várakoztam, aztán mivel feltartunk sokkal több ellenfelet, ezért a flankunk általában győz és akkor az ellen hátába kerülnek. Volt olyan strv meg jagdtiger meg még valami 8-as td, hogy 12 percig ugyanabban a bokorban ültek és azt várták, mikor megyek ki és nem is tudom mennyit lőttek rám, 2 sebezett mindössze.
Na nem, ez nem embernek való játék, akkor inkább AC Valhalla, messze messze izgalmasabb.
Az orosz könnyű tankkal meg jó lenne végül is a játék, ez már tetszik, jobb, mint a kilences volt, csak megint a borzalmasan passzív játékosok. Minden tanktípus, a könnyűt kivéve bokorban lapít és sniperkedik, e100, 60tp a troll ágyúíval. Mindenki. Megyek előre, körözök, hp-t vesztek, kiszedek egy ellenfelet, megyek tovább még előre, körözök, senki meg se mozdul, hogy jöjjön utánam. Ott is maradtam, kiszedtek, már csoda, hogy az elsőt túléltem, de amíg az ellen velem foglalkozik, kiváló lehetőség lett volna lerohanni őket.
Tehát nem csak az lenne a dolgom, hogy spotolok, harcolok, de még csalogassam is ki valahogyan az ellenfelet olyan helyre, ahol a csapatom meg tudja lőni. Ez a régi varázserdőben volt, ott ült az egész csapat, mindenki, rajtam kívül. Na jó, nincsenek nagy elvárásaim a játékkal szemben, de ez, ez nem játék, ez kínszenvedés. Abba is hagyom mára. Hétvégén magasabb tierben ez játszhatatlan, annyira passzív, semmit érőek a játékosok, pedig én se vagyok jó játékos, de mégis így tűnik nekem.[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
Egy évben mennyi CW szokott lenni, nem tudja valaki? Azt tudom, hogy Január-februárban szokott a téli lenni, Júl-Augusztus környékén a nyári, de ezeken felül van pl.ősszel?
-
Geller72
veterán
Megpróbáltam egy kis XP-t gyűjtögetni, elvégre 4x-es szorzós hétvége van ám!! . Azt hiszed, mi? . Turtle, 4 csata, 4 bukó, 58.7-es sebzésátlag. Nem, nem írtam el. . Na jó, váltsunk. Scorpion G. 7 csata, mind a 7 bukó. Itt zártam be a progit mára. Kicsit arra emlékeztet engem ez a dolog, mikor meghirdetik, hogy megjött a banán, csak 6 ft/kg. Odacsődül a tömeg, kérdezik, hogy tényleg 6ft e a banán? Tényleg.
Akkor kérek 10 kg-ot. Sajnos elfogyott, de tudok adni dinnyét 400-ért. .
Annyira tipikus WG húzás, hogy már meg sme lepődök. .
Jó éjt. -
joergie
őstag
válasz nomic #224677 üzenetére
ácsi. nekem a végére megtetszett a tvp vtu. stat szerint tényleg hulladék, de ugye nincs rossz tank, csak piros tanker. van egy egész jó ágyúja, és jó dpm-je. managelni kell vele, mikor hol és mennyit vagy vele spoton(nem félnek tőled, el kell veszni a tömegben, és tolni a dmg-et)
más: melyik a legértékesebb bounty felszerelés?
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
nomic
aktív tag
válasz Swinegod #224704 üzenetére
Most, hogy meglett a nagy löveg elég sokat játszok a T30cal és tetszik meg minden, de a gun handling valami elképesztően pocsék. Ha nem célzol be valamit teljesen, akkor a lövedék világ körüli útra megy. Snapshotokat még 30 méterről se kockázatok, mert az is mellé megy. Előző meccsen az előttem álló E 75 alsó lemezére céloztam kb. 20 méterről, és a hasa alatt a földet találtam el... bezzeg az Object 704. Az szovjet löveg, tehát mozgás közben ellövöm a pálya közepén guruló light tankot, akkora célzókörrel, hogy kilóg a képernyőről.
-
Swinegod
őstag
Nincs is nagyobb móka mint 390 alfával nem megölni valaki 370hp-ról, köszönöm Wargaming nagyon értékelem az RNG változatosságát
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Barret001 #224702 üzenetére
Néha napján vannak ilyen csaták. Most pl nekem is beadta a kis szaros és ettől még fos A46-al a Tank ÁSZT (8. csatára)
Előtte pedig a Skoda T50-el szintén egy Tank ÁSZ
Mondjuk ennél csodálkoztam, mert a végén sajnos a Top Gun nem lett meg, mert nem értem oda az utolsó tankhoz, így semmi plecsnit nem kaptam.
Mondjuk itt kárpótolt a WG, mert az ezt megelőző körben szintén a Skoda-al, semmit nem adott be. Ellőttem 4-5 tárat úgy, hogy hiába találtam, semmi nem sebzett.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest