Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosan
veterán
válasz
Fr@nkieWilde #12 üzenetére
Akkor már elvileg rendben lesz
-
atosan
veterán
válasz
Fr@nkieWilde #10 üzenetére
Nagyon szívesen!
Esetleg nézd meg, hogy ami hiányzott config updater, az most meg van e. -
Fr@nkieWilde
senior tag
Noh, megvan, nem nehéz, de valóban leszed mindent. Előtte kérdezi a szoftver, hogy backupot készítesz-e, mert töröl mindent. Most android 15 van fent, márciusi csomag. Azért remélem a következőt automatikusan telepíti, mert ezt nem fogom minden alkalommal eljátszani.
Köszi, a segítséget. -
atosan
veterán
válasz
Fr@nkieWilde #8 üzenetére
Rendben. Kíváncsi vagyok én is mi lehet a hiba.
-
atosan
veterán
válasz
Fr@nkieWilde #6 üzenetére
Ezt találtam: [link] Személy szerint azt sem tudtam, hogy létezik ilyen program, hátha segít. Nézd át a kapcsolódó kommenteket is. Lehet, hogy gyalul mindent.
-
atosan
veterán
válasz
Fr@nkieWilde #3 üzenetére
Csak ennyit dob ki:
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Szia!
Hm, ez érdekes. nekem még mindig semmi. Sok mindent le szoktam tiltani az alkalmazások között, ha veszek egy új telefont. Remélem a frissítéssel kapcsolatos rendszeralkalmazást nem tiltottam le. Bár szerintem azt talán nem is engedné.
Van az alkalmazások között valami systemupdate vagy hasonló alkalmazásod? Meg tudnád nézni? -
atosan
veterán
válasz
Fr@nkieWilde #1 üzenetére
Szia,
Nekem két napja van meg. Jó áron kaptam a szolgáltatónál.
Nekem azonnal jött vagy 4 frissítés, végül ötödiknek az android 15. -
Fr@nkieWilde
senior tag
Helló!
Nekem 1 hónapja van meg a telefon. G54 helyett érkezett.
Ahogy írtad, a g54 már több, mint egy hónapja Android 15-öt használ. Erre a telefonomra viszont még a security sem érkezett meg.
Lehet letiltottam valamit az alkalmazások között?
Vagy van erre valami ötlet? Esetleg másnál sem érkezik meg még a security sem?
Júliusi verzió van fent.Amúgy az akku kapacitása egy hónap elteltével sokat romlott. Érezhető. 2 napot megy így nálam.
Power g54 után nagyon kevés, abban az új utángyártott akku hozott ilyen értéket. Kijelző időt nem tudok, mert az alkalmazás azt nem mutatja.Power g54 12/256-ot nem szabad erre lecserélni, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadiúj SSD-k!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest