Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Netfone
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoxxiMaxxi
csendes tag
Üdv.!
A WG-nek az a jó, ha a zsebedbe vagy a pénztárcádba nyúlsz. Az ilyen semmitmondó matricák, festések és egyebek, ha ingyen jutsz hozzá, nem hoznak pénz a konyhára. Egyébként is tonnaszám állnak már hasonló f*szságok a garázsban. Gazdasági vállalkozás célja a profi. Ezek a "filjúk" meg kimondottan szeretik, ha csörög a kassza. Kell vodkára!
Ha mégsem, azért az uccsó napon elköltöm mindet...., de hátha! -
3
senior tag
válasz FoxxiMaxxi #209186 üzenetére
Szerintem nem lesz semmi. A WG-nek az a jó, ha minél több token marad elköltetlenül.
Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
Viktoár
addikt
Nálam ma balanszolt a játék. Akármivel mentem csak szopás volt, minden mellé vagy pattant. Még a könnyű tankok frontja is pattogott.
1 meccs volt amikor feltűnően velem volt az rng. 3 csatát mentem a kv4-el, az első kettő irdatlan cumi. A harmadiknál menet közben snájpoltam el a tank kupoláját kétszer is majd utána egy full hp-s ammorack a kikukucskáló centurionba úgy hogy a track-jét lőttem el. Mintha 2 teljesen különböző tankkal játszottam volna. Szóval még mindig azt vallom hogy az ilyen 15-1-es csaták mind az rng számlájára írhatók és nem a csapatok tudásbeli különbsége miatti eredmény.
Csillagrombolóval a 400 hp-s tvp-t nem tudtam kilőni szemből mert "véletlenül" pont a csövébe ment a lövedék így 163-at sebeztem. Persze utána kitárazott.
Talán legközelebb visszabalanszol a játék.
Üdv:Viktor
-
e-newsee
addikt
válasz wwenigma #209193 üzenetére
A foglalkozás elérte a célját.
Most majd a karácsonyi ládák is ilyen újranyithatók lesznek. Hiszen most is az emberek nagy része goldot nem kímélve nyitogatott újra tizesével ládákat. A felhalmozott gold fogy, de majd a karácsoni ládákból megint lesz. Csak ugye kevesebb, mint tavaly, mert hát újranyitás. Aztán jövő év elején black market, az viszi a maradékot. Ki van ez találva kérem alássan! Respect a marketingeseknek!"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
wwenigma
Jómunkásember
Vettem 10 ládát. Elb****tam 1300 aranyat újranyitogatásra. Semmit nem dobott.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
adrian360
őstag
-
Djuree
félisten
anno nekem ki volt fejlesztve a t62 csak nem vettem meg. az eltunt? nem kaptam helyette semmit? rohadjanak meg akkor minek huztam ki...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
oke
senior tag
Akartam menni egyet WT-vel, de nincsenek T55-ös játékosok. Mindenki WT-zni akar
-
hulp01
senior tag
válasz FoxxiMaxxi #209186 üzenetére
Ha ezt meglépnék, akkor szerintem lenne egy párhuzamos tüntetés Minszkben. A játékosok beszántanák a wg főhadiszállását. Gondolj bele, hogy az mekkora szemétség lenne azokkal szemben, akik már elköltötték a kuponjaikat.
-
FoxxiMaxxi
csendes tag
Üdv.!
Arról van valakinek infója, hogy érdemes-e még tartogatni ezeket az évfordulós "bizb*szokat egy esetleges nagyobb jutalom reményében (és az 5 kulcs mire jó?). Jelenleg 2950 kuponom van és gondolom, hogy a lejárat előtt még megkínálják a közösséget valami értelmesebbel (A 46 nem igazán kecsegtető). Csak azért, hogy a shopból vegyél a meglévő mellé még, hogy megvehesd az utolsó pillanatban "felajánlott vasat". Egy jó marketinges élne ezzel a lehetőséggel. Én ebben bízom. Véleményetek? -
Barret001
addikt
válasz BÁ Nutrition #209183 üzenetére
És ez már közel unicum winrate ! Gondolj bele,mit kapnak a kezdők.
[ Szerkesztve ]
-
peterson79
őstag
válasz BÁ Nutrition #209183 üzenetére
Akkor Én inkább be se írom az enyémet...
Viccen kívül, tegnap megnéztem és az utolsó 24 óra 87%-os winrate-et mutatott, 7 nap pedig 67%. Nem tudom hogy de jól esett ilyen szép számokat látni. -
hulp01
senior tag
Na, ilyen az én szerencsém. Most bezzeg wt-vel kifogtam a pro csapatokat. Kettőből kettő vereség. 15k sebzés és 14 kill. Máskor ezzel tök simán győzelem. Jó, az első az 10mp-cen múlt, de akkor is. És a végén kb. 4-5 akkora homály lövés volt, hogy csak néztem. Egy t55-ös győzelmem is lett, meg egy majdnem.
Bezzeg randomban az összes balfasz az én csapatomban van....[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz Imilenni #209176 üzenetére
Tegnap volt 2 kulcsom a wt-hez, mondom a 11 éves fiamnak hogy elmegyek fürödni pötyögje le ha van kedve.
Jövök vissza fürdésből és ott virít a győzelem felirat a monitorom. Mindezt úgy hogy talán ha 3-szor hagytam a wot elé ülni. WTF?Utoljára a zöld szmötyi gyűjtős halloween-es eventnél engedtem. Eszem a szívét a kis tökfejnek annyit tud a játékról hogy tankok vannak benne, menni és lőni lehet.
Ha így tudott győzni...... Ma már meg sem próbáltam neki kulcsot szerezni a wt-hez pedig mondta hogy menne mégegyszer.
-
peterson79
őstag
válasz Imilenni #209176 üzenetére
Nem tudom mit csináltak a botokkal, de kurvára feltekertek bennük valamit. Konkrétan nem lehet nyerni T55-el. Tegnap se és ma sem nyertem, egyetlen egy kibaszott meccset sem.
Tele van fogalmatlanokkal az egész szaros játék. Még jó, hogy 5000 sebzés elég, hogy kapjak ládát, vagy matricát, mittomén, de jött egy valahogy. Én ezt többet nem játszom gyerekek. Lenyomom azt az egy-két meccset, oszt csá. Játszik a kukim ilyen szarral... -
Imilenni
addikt
Hát srácok, az elején amikor kezdődött ez az egész event nyertem T55-el.
Azóta 45ből, alig nyerek..
1500 DMG-es 3 életes T55-ökkel vagyok tele.Press "F" to pay respects.
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #209171 üzenetére
Jópofa vagy, hogy ezt kötekedésnek veszed. Konkrétan a super hellcat-et írtad így azt néztem meg és ha már megnéztem akkor beírtam hogy annál nincs hiba. Én kérek elnézést hogy kötekedtem, bocsi.
Arra meg nincs időm hogy egy több oldalas táblázatot átnyálazzak hibákat keresve. Könnyen lehet hogy van benne hiba, mindenki szokott hibázni. Skill4ltu táblázatában is volt hiba még az új felszerelések megjelenése előtt. Ilyenkor írni kell a streamernek és akkor kijavítja. -
jano_77
nagyúr
válasz notika77 #209172 üzenetére
Nem értem, hogy mi volt este - lehet már álmos voltam, de most nem találom én sem azt a tankot, aminél szemet szúrt ez a dolog.
Lehet, hogy vmi be volt kapcsolva, ami miatt nem látszódtak.Amúgy ami nekem még feltűnt, hogy a látótáv az nem fontos Yzne számára, mert elenyésző tank az, ahol pl optikát rakott fel pl med esetében.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz kchryss #209167 üzenetére
Lehet rosszul emlékeztem, de nem tudtam megnézni. A lényeg, hogy az alacsony tierű tankokra is simán beirta pl az IRM-t és nem lehetett rá feltenni. Majd megnézem pontosan a példát, több is volt, ha nem hiszed el. Amúgy simán ellenőrizheted Te is "kötekedés" helyett.
-
kchryss
veterán
válasz notika77 #209168 üzenetére
Sztrímsznájppal már nem is próbálkozom. Pedig sokat segítenek, próbálják megoldani hogy a csúszás ellenére is össze lehessen számolni, nehezítik a saját dolgukat hogy legyen esélyük a T55-öknek. De olyan ideges leszek amikor nem kerülök velük egy csatába hogy inkább nem is próbálkozom, mert nem éri meg az idegeskedést.
Skill4ltu amúgy tegnap elég szemét volt a többiekhez képest. Tryhard-olt a WT-vel, volt hogy tök jól játszottak ellene mégis lehozta taktikusan a sarokba húzódva. -
kchryss
veterán
Na ti kaptatok már ládát a twitch dropból? Nálam folyamatosan megy a háttérben, de még csak WT kulcs jött.
Dez-t amúgy érdemes nézni sok nyereményjátékot csinált tegnap és ma is. Nagy respekt neki, saját pénzéből rengeteg ajándékot oszt szét folyamatosan a nézőknek.
Scheff-nél is van ma amúgy nyereményjáték ládákért.
(#209166) jano_77
Super Hellcat-re mit nem lehet rakni amit ír?[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Ezt fentartásokkal kezelném, mert olyan tankokra is simán írja az új cuccokat, amikre nem is lehet rakni. Pl Super Hellcat.
Nagyon sajnálom hogy Skill4ltu nem frissítette az Ő anyagát hanem egy videóban magyarázza csak el melyik, mikor jó, hasznos. Angol tudás nélkül nem sokra megyek vele. És csak pár tank can bemutatva."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Swinegod
őstag
-
zodo
nagyúr
T110E4 td-re milyen felszerelést érdemes rakni?
Legénység egy arty-ból kreditért átképzett 90%-os szóval a füzeteimet még nem tudom bevetni de amint lehetséges akkor BIA + 2 skill sor lesz rajtuk.
Gratu!
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz kchryss #209149 üzenetére
Azt tudtam, de nem volt kedvem már tovább várni, csak mert a WG genyót játszik. Talán - Talán - maj Karácsonykor lesznek oly kegyesek és berakják 50%-al, de erre sincs semmi garancia! Addig ne használjam a tankokat!?
-
őstag
Az elmúlt 2 napban 3-4 ászt mentem a Progettoval. Próbálgatom a felszerelés kombinációkat. Eddig a következők voltak:
Optika, vert stab, szellőzés: Ezzel egy alap Progetto buffolt élménye van meg, de semmi extra.
Optika, vert stab, rotation mecha.: Korábbi Progetto értékek, sokkal combosabb lövegkezeléssel. Gyorsan fordulsz, nagyon fincsi az ágyú a -37.5 mozgásközbeni szórással.
CVS, optika, bounty vert. stab: -27.5 szórás, az előzőhöz képest gyengébb, de a CVS sokat segíthet a spotolásban. Igazából mindegyik konfigban mentem ászokat.Még kipróbálom a CVS helyett a turbót, de szerintem a CVS lesz a nyerő nálam, mert szeretek spotolni minden tankkal.
Addig is itt egy kis morzsaszedés 6k kombinálttal(CVS,OPT,bounty vert.stab). YT
Replay fileSemper fi!
-
notika77
senior tag
válasz BÁ Nutrition #209154 üzenetére
+ Alt+klikk lő és kábít (2-es gomb) egyszerre.
-
-
notika77
senior tag
válasz BÁ Nutrition #209152 üzenetére
1 láda 1 küldetés
2 láda 2 küldetés
3 láda 3 küldetés
...ui. T-55-tel, ha 5k sebzel a WT-be és top 5 vagy (nyerni nem kell), akkor kapsz matricát + ládát is (napi 1x)
ui.2: WT szenvedés? Max. unalmas a kacsavadászat, de nem szenvedés! Hacsak nem érzel nagyon együtt a kacsákkal . Nekem még azért is tennem kellett, hogy veszítsek! Ma 5 csatából 1x nem voltam elég ügyes és nyertem.
Tudod hogy kell a kábításokat használni?[ Szerkesztve ]
-
-
notika77
senior tag
válasz BÁ Nutrition #209150 üzenetére
Attól függ, mennyi küldetést csináltál meg.
-
BÁ Nutrition
addikt
az mitol fugg hogy a wt-vel mennyi ladat ad? kaptam mar 1, 2, meg 3 db-ot is
az 1et ugy h vesztettem
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
jano_77
nagyúr
Wotinfon sikerült ismét rosszul kiírni a hétvégi akciót, így sajnos sikerült becopnom és buknom 1-2 millió kreditet.
Történt ugyanis, hogy megörültem a tank leárazásnak és simán megvettem előbb a Conq.GC majd pedig a Tortoise-t anélkül hogy néztem volna hogy mennyibe kerül, illetve hogy csak német tankokra vonatkozik az akció.
Ezzel együtt felszereléseket vettem még és elvertem közel 35 millió kreditet![ Szerkesztve ]
-
3
senior tag
válasz BÁ Nutrition #209146 üzenetére
Egyelőre...
-
tomic
addikt
Melyik T10 tankot vàlasztanàtok ezek közül?
IS-7, Obj 430U, M48 Patton.
Ezeket tudnàm most megvenni,összejött a pénz rà.
M48 szimpatikus de nem tudom... -
válasz peterson79 #209141 üzenetére
Csak 1 ticketem maradt, és az a baj, hogy T55-tel rögtön bedob a játékba, WT-vel meg 1-2 perc várakozási idő, tehát nincs esélye együtt játszani.
Amúgy jó poén volt előbb egy játékban, hárman rájöttek, hogy nem fogom megölni őket, körbevettek úgy, hogy gyakorlatilag hozzáértek a WT-mhez. Aktiváltam az elektromos kisülést, és mindhárman meghaltak (kevesebb mint 600 hp-juk volt).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kchryss
veterán
Dez fél órája próbál kisorsolni ládákat, de mindenki afk aki nyerne ezért újra kell sorsolnia.
-
kchryss
veterán
válasz BÁ Nutrition #209138 üzenetére
Elég. Én eddig ma is csak 1 WT kulcsot kaptam.
Vannak nyereményjátékok is, de azokat egyénileg csinálja mindegyik streamer.
Daki és Dez nyereményjátékán próbálkoztam, egyiknél sem sorsoltak ki, pedig sokat sorsoltak. -
CirrMee
addikt
97HP (0 senti, orrba-szájba pattogó t55) volt a legkevesebb, amivel túléltem E110 géppel, de idáig az összes meccset nyertem vele. Kicsit túltolták a bélák ezt a gépet...
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
notika77
senior tag
-
Na, megvan az összes matrica, most van még 14 waffen ticketem, mindegyikben hagyom nyerni a T55-öket.
-
Most, hogy már csak a waffennel kell matrica, persze, hogy perceket kell vele várni csatára...
-
kchryss
veterán
Na feltalálták magukat a streamerek. Hogy legyen esély ellenük nyerni nehezítik a saját dolgukat. Daki például "v" módban játszik gui nélkül. Dez pedig csinált olyat hogy csak autoaim meg olyet is hogy nem állhatott meg és csak előre mehetett.
-
Djuree
félisten
mesterek megint megvettem a 9-es vk bélát. milyen felszerelést ajánlotok rá?
régen nagyon szerettem ezt a vasat.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Warton
őstag
Nem tudja valaki, hogy a JgTig 8.8 lövegének az alfáját is megemlik 280-ra, ahogy az összes többi 88mm-es lövegét?
Kompromisszummentes linux gaming.
-
3
senior tag
Összefüggést vélelmezek az indokolatlanul kapott pókos emblémák és a semmiből jövő Tank Rewards tokenek között. Szerintem három pók mellé adtak 100 tokent. Én két csomagot kaptam. Csak ezek voltak készleten, normális csapattársak alig. Sebaj, úgyis szopni és meg****ódni járok a csatamezőkre.
-
peterson79
őstag
válasz Viktoár #209126 üzenetére
Én is átadtam a gyereknek a Waffen irányítását, gondolom vakarták is a fejüket, hogy ez most mi is akarna lenni, már 6-os szinten elkezdték csak Őt lőni. Szegénykém meg csak kapkodta a kis fejét, hogy most mire vagy kire lőjön
Nekem személy szerint a T55 abszolút nem adta, nagyon peches voltam ma vele. Rengeteg modul vagy legénységi sérülés, amint javítom megint bekapok egyet. Waffen kb 5-ször kapáslövésből kiszed, botok lézerkövetővel rajtam, amint megmozdulok fedezékből lőnek is ezerrel, nem is sorolom tovább.
Talán jövő héten, mert hétvégén szerintem csak a még hülyébbek jönnek...bár akkor jöhet hülye Waffen is..na, mindegy, majd meglátom.
-
Viktoár
addikt
válasz hulp01 #209124 üzenetére
Ja hát az más. Egyébként néha a botok igencsak jól tudnak lőni, sőt előre tudják hol fogsz felbukkanni és abban a pillanatban 3 találat ér. Máskor megcsak állnak és nem reagálnak.
Holnaptól márcsak úgy játszok hogy meglegyen 3 győzelem a ticket-ért és átadom a kisfiamnak elpötyögni. Ő örül hogy mehet a "nagy tankkal" a többiek meg hogy easy win.
-
kchryss
veterán
válasz hulp01 #209124 üzenetére
Nekem majdnem összejött a tökéletes kör a WT-vel. 21 kill a max, 19-et szereztem.
Nem lennék meglepve ha feljelentettek volna csalás miatt. Olyan kapáslövéseim voltak hogy csak lestem. Nagyon megalázóan letoltam őket, esélyük sem volt.
Ilyenkor sajnálom hogy ehhez a módhoz sincs replay, volt pár nagyon szép taktikai húzásom.
A 20. kill az egyik minionomé lett az utolsó játékos 1 élettel pedig elbújt előlem.
-
hulp01
senior tag
válasz Viktoár #209123 üzenetére
Ja, nem érdemes, de ha odaspawnol éppen? Mentem éppen ezerrel, erre villámlás, és odacseszi elém az e75-öt. Maradt 10 hp-m.
Ma mentem egyet wt-vel. Sajnos annyira balfaszok voltak, hogy még az öt kill se jött össze (mármint az öt kipontozódás), mert lejárt az idejük. Lengyel pályán szépen kinn álltam a pálya közepén alig mozogva, csábító célpontot nyújtva. Nem is kellett csalódnom bennük. Szinte nem is mentek a sentinelekre, hanem engem lőttek. Amikor lejárt az idő, két fullos sentinel pont volt életben (ráadásul szerintem nem is a két legutolsó), meg még nekem is vagy 17k hp-m volt. -
Viktoár
addikt
Én is köszönöm a szakaszt mindenkinek aki gurult velem, végeztem az eventtel. Bár az elején leszartam az egészet de a t55-ös meccsek élvezhetővé váltak amint a játékosok zöme rájött hogy falkában kell menni.
Az első 2-3 spawn pontot simán lehet rammolni, utána már nem ajánlatos.Sok időt megspórolunk vele ha az elején nem lövöldözzük a botokat mert alacsony az alfa.
-
kchryss
veterán
Na most pozitív meglepetés volt a ruszki szerveren a WT event. 3 csatát mentem a t55-tel és mind a 3 győzelem, az első kettőben öröm volt nézni olyan szépen együtt mozgott mindenki és esélye se volt a WT-nek, a harmadikban meg afk volt a WT.
3 csatából meg is lett az összes napi küldetés, 6 láda és a 6 ládából ki is nyitottam a hiányzó 5 kollekció darabot és alig kellett újranyitnom hozzá. Szóval ott is teljes lett a kollekció.
Idegesítő, de azért elég könnyű event volt ez most. Még a felénél sem járunk és 2 szerveren is végeztem vele.
Ruszki szerveren külön öröm, hogy 1 hete vettem meg a patriotot 8k kötvényért és azóta megint van 4k kötvényem és nemsokára jön a ranked ahol a másik felét is gyorsan összeszedem majd. -
jano_77
nagyúr
válasz kchryss #209117 üzenetére
Na ma a sokadik csatára nekem is meglett a 30 elem, így teljessé vált a kollekció! Ezzel le is tudtam ezt a fránya modot és nem is fogok többet menni vele, mert az idegeknek cseppet sem tesz jót! Zodo és Viktoár köszönöm a szakaszt , bocsi, hogy leléptem, de korábban már sok hasonló balfasz csapatot kaptam és buktunk, mint amiket mentünk, ezért nem bírtam tovább. Sajnálom.
Van viszont 7 WT kulcsom - nem kellett volna venni emiatt egy ládát sem, most már ez van - ezt nem lehet átadni vkinek esetleg? Nincs kedvem bemenni és az időt pazarolni emiatt.Egy csúcs team, ahol a 9-es platoon akkora balfék volt, hogy nem is értem miért erőltetik a játékot. XP kiosztása ismét bizonyítva, mennyire igazságos!
[ Szerkesztve ]
-
Raidon
őstag
válasz kchryss #209117 üzenetére
Sztrímeres plecsnire nekem is fájt volna a fogam talán jövő héten akkor szabin leszek egész héten plusz ládát s tervezek venni. Maradt 3 kulcsom este elsütöm hátha beadja a maradék 2 kollekció darabot. Ha nem akkor jövő héten csak a Waffennal tolom
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
kchryss
veterán
válasz BÁ Nutrition #209116 üzenetére
Bocs hogy leléptem, de nem bírták az idegeim tovább. Nagyon nehéz engem felhúzni, de ez a játékmód kiborít rendszeresen. A 2-es szakasz nem ér sokat ennyi hülye mellett. Az érzés amikor beállok a következő sentinel pontra hogy jól van 4-en vannak az e100-akon mindjárt aktiválódik és 2 percig kell várnom mert annak a nyomorult 4 nek ennyi idő kell 3 botot kiszedni ...
Szerencsére nekem már teljes a kollekció így többet nem játszom ezzel a fossal.
WG stremereket próbáltam lesznájpolni, de nem sikerült. Pedig rendesek voltak mert visszaszámoltak és eekeeboo még azt is megmondta hánykor fog a gombra nyomni.
Twitch dropból egy WT kulcsot kaptam, ez volt a regular drop ezt szerintem majdnem mindenki megkapta, az epic drop a pénzes láda volt, de abból gondolom nem kaptak sokan.[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
elso kor a trogerral eleg gyenge volt, nem nagyon ereztem a csiziot. 139 hp-m maradt
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
kchryss
veterán
válasz BÁ Nutrition #209114 üzenetére
10 perc és jövök. Készítek kis kaját. Most keltem fel fél órája, még kicsit kába vagyok.
-
BÁ Nutrition
addikt
van valakinek kedve jonni t55 szakaszra?
-
3
senior tag
Információ kreditből kifogyott ingyen játszóknak: októberben napi 1-2 csatával meg lehet a Tank Rewards 4. szintje.
-
Raidon
őstag
Nekem 2 meccsből lett meg 8 mérnök kollekció a killes küldit megcsináltam azt 7x lehet az 5kill/láda azt egy meccsre is ad többet. Most csak akkor kapok ha nyerek. Ma nyertem egyet újrapörgetésből se dobott...
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
powernap
tag
az lehet hogy a tankrewards bugos? YOU ARE HERE 300 / 700, kicsit soknak tűnik 300 pont, főleg hogy ma indult
-
3
senior tag
válasz ollie #209104 üzenetére
Nekem az engineer láda általában elsőre adott kollekciós elemet. Párszor kellett egy újranyitás. 6-8 WT csatával megvan a tíz elem, köztük az inferno88 által említett skin. Ha csak a skin kell, szerencsével előbb is meglehet.
-
3
senior tag
válasz e-newsee #209081 üzenetére
Meg kell védeni a gyenge lelkűeket a saját gyengeségüktől, hogy ne omoljanak saját nyomorúságukba, és vesszen el egy vásárló, egy kilőhető bot a csatatérről, vagy egy epéniszét méregető kiüresedett statzombi.
-
Viktoár
addikt
Nekem van egy wt tickettem és kéne még egy "matrica" a mérnökhöz. Nincs kedve valakinek megcsinálni? A wt-vel nem szeretek menni olyan erőltetett az a része.
A t55-ös nekem jobban bejön, ha valakinek kell egy szakasztárs szivesen megyek.
-
-
válasz peterson79 #209099 üzenetére
Nekem még hiányzik 3 matrica, de én is azt fogom csinálni, ha összegyűlik az összes, hogy a maradék ticketjeimmel hagyom nyerni a T-55-öket.
-
hulp01
senior tag
válasz peterson79 #209099 üzenetére
Szerintem nem. Nincs csapatsebzés, és úgy gondolom, hogy a wt-t és a sentineleket csapatnak értelmezi a rendszer.
Amúgy az is a wt javára játszik, hogy a t55-ök időkényszerben vannak. -
őstag
Srácok, ezt az elektromos camot, amit láttam néhány tankon randomban, gondolom a wt eseménnyel lehet megszerezni. Mik a feltételek? Nem érdekel ez a játékmód, de ha 1-2 csata alatt megvan, akkor kihúznám.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.