- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Az miért van Acélvadász módban, hogy Harbringer-el ha beaktiválom a Berseker, akkor ahelyett, hogy gyorsabban lőne, lassabban lő a tank?!? Most már nem ez az első SH hét, ahol ilyet tapasztalok. Folyamatosan rajta az ujjam a tűzgombon és ebben az esetben NEM lő a tank, csak akkor ha nyomogatom!?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Djuree
félisten
válasz kchryss #210694 üzenetére
változik hidd csak el. de én elhiszem hogy neked nem, szerencséd van akkor.
hát ha már van használom, néha jól jön...köpet: jók a tárasok, én is szeretem őket, ahol sok hely van elbújni ott nyerő tud lenni. főleg ha gyors is a tank. jó öreg betcset....
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
köpet
aktív tag
Gondoltam kipróbálom a másik utat, és a kis táras g..cik világa egyre jobban tetszik.
Tényleg a sötét oldal ez, szerencsétlen mit sem sejtő sérült gépekbe tárat üríteni innen-onnan; mennyi átkozódás volt, amikor fél tankkal bujkálok, és felbukkan egy bourrasque a semmiből, ejj...Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
e-newsee
addikt
válasz Djuree #210692 üzenetére
Nyilván, aki nem vesz észre változást, az nem fogja beírni a fórumra.
Én, ha tudom, hogy egy órát legalább játszok, akkor mindig benyomok valamilyet, ha nem épp 3-at. Ugyanúgy volt 60-70%-os napom is, és 18%-os is. Boosterekkel is, és anélkül is.
"3"-nak abban igaza van #210687-ben, hogy az aktiválással nyomást helyezel magadra, mert szeretnéd jól kihasználni. Ha meg emellé jön az a konteó, hogy "ha aktiválom, akkor tuti bukó", akkor meg pláne megnő az esélye, hogy nem (annyira) a játékra koncentrálsz, és tudat alatt is keresed az alkalmat, amikor igazolhatod az elméletet, miszerint "na tessék, aktiváltam, mostantól pattanok mindenről!" Az egész egy önbeteljesítő jóslat lesz."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
kchryss
veterán
válasz Djuree #210692 üzenetére
Nem drasztikusan, hanem egyáltalán nem változik tőle és nem csak nekem nem.
Viszont azt nem értem hogy ha meg vagy győződve róla hogy így működik akkor miért használod? Én ha nem szeretem hogy seggbe dugnak akkor nem vagyok olyan hülye hogy a buzibár elé kiálljak bevazelinozott ánusszal. -
Djuree
félisten
válasz ChristianID #210690 üzenetére
az mondjuk durva ár érte, 100-nál többet nem érnek ezek...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz kchryss #210691 üzenetére
én is teszteltem és befolyásolja, nem csak nekem, ha olvasgatsz más fórumokat nagyon sokan írják még ezt. nem csak nekem tűnt fel. ha neked nem változik drasztikusan a win rated akkor örülj neki.
-
kchryss
veterán
válasz Djuree #210689 üzenetére
A tények azt mutatják hogy nem befolyásolja. Teszteltem épp eleget magamon. Ha te nem tudsz játszani úgy hogy mennek akkor ne aktiváld, ennyi.
#210690ChristianID
Most én is őt nézem. Valaki már írta neki kb fél órája, hogy megkapta a 4 camo-t. -
Djuree
félisten
válasz kchryss #210685 üzenetére
hogyne lenne, mihelyst benyomom alig nyerek. ha nem aktiválok egyet se akkor megvan a kb. 50% vagy picit több, amelyik napokon sokat aktiválok akkor 30% max.
szal lehet szerinted nincs, csak a tények meg mást mutatnak.
de nyilván így van mert nekik ez az érdekük de akkor is szemétség...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
kchryss
veterán
válasz ChristianID #210680 üzenetére
NA ez a mostani epic drop. Ezt csak a szerencsések kapják meg. Grat!
-
Djuree
félisten
válasz Barret001 #210678 üzenetére
ha benyomok egy boostert alig enged nyerni ez a szar, adnak is meg nem is, a rohadékok.
booster előtt 5 ből 3 win, booster óta 6 loss csak.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz ChristianID #210680 üzenetére
meg, jó nagy mázlista vagy. nekem bezzeg szart se adott...
-
Djuree
félisten
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz notika77 #210673 üzenetére
Multkor nekem is ez volt, egyik streamernél (QB) nem estek a fix dropok (óránként egy stimulus) a masiknal (Daki talán) utana meg igen...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
notika77
senior tag
válasz Djuree #210675 üzenetére
Ismétlem! Nem kell szerencse hozzá! Garantált ajándékok vannak (boosterek).
Csak a festésekhez kell szerencse, de ahhoz viszont óriási, mert gondolom 100 csomagnál nem szórnak ki többet 1 hét alatt.
Ha neked 45 perc után nem érkezett meg az első ajándék boostered, akkor valamit rosszul csinálsz.[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
azért néha összejön a jó csata:
ez az AMX CDA 105 egy vadállat.
[link] érdemes végignézni, az elején azt hittem végünk van, tévedtem.
na jó kellett hozzá egy balfék ellenfél csapat is.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Djuree
félisten
válasz notika77 #210673 üzenetére
minden meg van pedig.
nincs szerencsém ez van, nem baj, ilyen xp-s boosterem úgyis van sok, csak a festés jó lett volna, bár az is van sok, csak azokat meg szeretem gyűjtögetni.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
notika77
senior tag
válasz Djuree #210670 üzenetére
Ha megfelelően össze van kapcsolva a Twitch-ed a WoT-tal akkor nem kell tenned semmit és a festéseken kívül még szerencse sem kell.
Ha nem kapsz semmit, akkor rossz az összekapcsolás, nem vagy bejelentkezve Twitch-en, rossz csatornát nézel (nincs a dropos akcióban) vagy némítva van a lejátszód. Más ok nem jut eszembe mi lehet a gond.ui.: elég 1 gép 1 böngésző, ha csak 1 fiókra csinálod. Ugyanarra a WoT fiókra nincs több esélyed festést nyerni, hiába futtatod több példányban a twitch-et, ezt figyelik.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz ChristianID #210669 üzenetére
nekem a jatekban sincs semmi. de mindegy, ezt is kiprobaltuk, gondolom ehhez is szerencse kell ami nekem nem szokott lenni az ilyesmikkel.
-
ChristianID
tag
válasz Djuree #210667 üzenetére
A twitch-ben nekem sem írja, hogy dobott volna vmit (a drop menü üres), de a játékba belépve egy óra alatt 3 is jött (két +XP-s, meg egy harmadik, amiben 4-féle (xy pajzsa) stílus volt)...
...Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money....
-
Djuree
félisten
nekem ez a twitch drop eddig nem adott semmit pedig 2 gepen is megy...
-
jano_77
nagyúr
Acélvadászban a legújabb hogy nem is választhatok kezdőpontot, hanem ledob vhová?!? Ez qva jó, bravó WG
popey37: ott akkor azt gondolom, hogy Veled lesz a gond - ne haragudj, de arról nem a WG tehet, ha ennyire rossz passzban vagy és leülsz ennek ellenére és minden csata bukó, de ezzel együtt is még nem tudsz jót nyújtani Te sem - mert ehhez ez kell.
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
szóval az 1 óra creditszozóval -67k kreditet sikerült buknom.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
jano_77
nagyúr
válasz Warton #210637 üzenetére
Pont, hogy a Svéd mednél kaptam +300 goldot és 3K-t a tankért. Viszont most csak a T92-ért kaptam az 5800 goldot, mert a T1E6 nem volt a garázsomban - korábban eladtam valszeg. Így megkaptam ezt a tankot, két garázs helyet és a két stílust. (most léptem be a játékba)
-
popey37
addikt
válasz galervin93 #210660 üzenetére
meglett a borsig, az st. emilt el is adtam, szart sem ér.
a legjobb tier7-es TD a T25/2. az lesz az utolsó tankom a wotban.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
és mindenki aimbotot használ, olyan tankok lönek be mozgás közben amiknek akkora a szórásuk mint a ferihegyi repülötér. tudom mert nekem is megvan a többsége.
én 10 lövésből 5-6 sebző, az ellen 10-ből 10. de ezeket nem bannolják, csak aki döntögetős modot használ, mert az aimbot az engedélyezett mod.inditottam egy kredit szorzót, 40 perc alatt sikerült -41k kreditet összehozni.
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
ebr fl10 a mausba szemből kétszer 270 hp-t sebzett. hogyan csinálta?
ezeket a kerekes szarokat igazán kivehetnék már ebből az amugy is szar játékból. teljesen elrontják a játékot.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
galervin93
addikt
válasz popey37 #210659 üzenetére
Pedig régen milyen durván lehetett vele aprítani. 5k körül van vele a maxom, pedig akkor még átlagjoe-ban nyomtan. Ma meg már abban nyomom. Volt két órám délelőtt, azért a Manticore-ral volt pár jó karikám, 5-8k kombináltak, még egy topgunt is összeloptam , de érzem, hogy a sok hetes-hónapos kihagyások után már bően nem olyanok a reflexek.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
popey37
addikt
st emil össz 15 db löszer, jó hecc az 5. percben nem volt löszerem.
-
tomic
addikt
Név változtatásra van lehetőség? Ha igen hogyan kell?
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Djuree #210651 üzenetére
Twich elindít másik böngészőben. Windowsban pedig lehúzod a böngésző hangját 1%-ra. Ha mást is akarsz hallgatni a gépen. Így szoktam és adja a droppokat.
210655Djuree Mert érzékeli és nem ad semmit[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
kchryss
veterán
válasz popey37 #210648 üzenetére
Hogy érné már meg? Szerinted miért írtam hogy "nem tudom hogy sírjak vagy nevessek".
#210638 Viktoár
Te baszki most nézem jól behúztál a csőbe. Az az ajánlat nem 18m kredit hanem 18e ft. Rohadtul nem mindegy.
A válaszomat úgy írtam, hogy 18m kreditért 180 nap prém, az szerintem megérte volna simán. Pénzért nem veszek prém napot és nem is vagyok otthon az árakban. Magamnak nem venném meg így. Azért néztem be mert így írtad: "18 millát megér a 180 prémium nap"#210651 Djuree
Igen, csak menjen a háttérben és ne némítsd le teljesen.[ Szerkesztve ]
-
-
nanus
senior tag
válasz noobspieler #210644 üzenetére
Kösd egy méteres tv -re no problem ,de én még ezt is szemüveggel nézem
-
kchryss
veterán
válasz Djuree #210643 üzenetére
Itt le van írva minden a twitch dropokról: Twitch Drops Guide
-
noobspieler
csendes újonc
Sziasztok!
Szeretném megérdezni, hogy ti milyen monitoron játszotok és milyen tapasztalataitok vannak. Vásárlás elött állok és mivel nagyrészt wot-ozom, ezért gondoltam a segítségeteket kérem.
A monitoros fórumon a 27GL850-et (1440p 144Hz IPS 27“) ajánlgatják szinte mindenkinek, de érdekelne, hogy játszik-e valaki pl. 21:9 képarányú monitoron. Pontosabban egy ilyenen nem esik-e ki nagyon látótérböl a minimap meg a tankok listája? Illetve ha valaki VA paneles monitoron játszik, megírhatná, hogy nem lesz-e életlen a kép mondjuk egy folyamatosan mozgó light-ból.
Elöre is köszönöm a segítségeteket.
-
Djuree
félisten
válasz kchryss #210640 üzenetére
ez hogy műxik? valami kódot adnak? és ha azt ide beírja vki akkor mindenki megkapja?
sose láttam még ilyen twitch dropot. mondjuk csak azért nem nézném, drága az időm h ilyen faszságokat nézzek...na már SH lvl7 mindjárt lvl8, bejön egyre jobban!
már volt vagy 4 2. helyem, de inkább a bújkálás miatt, kilőni eddig meccsenként max 1 killem lett. az első meg olyan bika mikor szembejön hogy esélytelen.
bent volt a piros mezőben csomó ideig mondom ezt nyertem, erre kijön fél hp-val. wtf...vettem patriotot kötvényből, remélem jól döntöttem, ez meg a francia heavy között vacilláltam...
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz kchryss #210639 üzenetére
A helyzet az hogy pont tegnap vettem 30 nap prémet mert a churchill VII-et csövére szeretnék csíkokat.
Nem tartom jó tanknak de nekem nagyon bejön a kinézete. A kreditet nem sajnálom mert azt bármikor össze lehet gyűjteni. Azon gondolkozom hogy játszok-e a következő fél évben annyit hogy megérje?
Mondjuk ha nem akkor meg azért nem fog hiányozni a kredit.Egyébként a kisfiam kezére bíztam a kártyaválasztást.
Üdv:Viktor
-
kchryss
veterán
Mától mennek a twitch dropok 2020.11.20. éjjel 11-ig. A cikk közepén felsorolt streamerek bármelyikét ha nézitek akkor működik: [link]
Sok a garantált drop, így legalább leellenőrizheti mindenki aki nem szokott kapni, hogy csak nem volt szerencséje vagy rosszul állított be valamit.
Epic drop sajnos most nem prém tank hanem a 4 SH stílus. -
kchryss
veterán
válasz Viktoár #210638 üzenetére
Azta van ilyen ajánlat is?!
Azt hogy megéri-e egyénileg eltérő. Attól függ mennyit játszol és mennyit szoktál költeni a játékra.
Annak aki nem költ a játékra, nem vesz prém napokat, de azért rendszeresen játszik ez egy nagyon jó ajánlat, mert a fél év alatt bőven visszahozza a kredit árát.
Ha amúgy is prém fiókkal játszol vagy sokszor szünetelteted a játékot akkor nem éri meg.
Magamnak simán behúznám, mert én egy kedvezményes csomaghoz kapott 30 napos prém napon kívül sosem fizettem prém fiókért, kreditem meg úgyis van mindig bőven.
De én nem kapok ilyen jó ajánlatokat, nekem ez a legendás ajánlat jött amin nem tudom hogy sírjak vagy nevessek.
-
jano_77
nagyúr
válasz eddieke666 #210633 üzenetére
most belépve az EU oldalon, már újra több goldom van, vagyis valszeg vissza kaptam a tankok árát, csak szerintem elszámoltam magam, mert arra számítottam, hogy ismét úgy járok mint a Svéd meddel, vagyis hogy 300 gold pluszban leszek, de nem így lett. Mondjuk nem csekkoltam, hogy mennyi gold a T92 és mennyi a T1E6. Mindenesetre már vmi visszajött.
Szal most ez nem annyira jó deal mint a Svéd medes volt, mert ott a tankot leszámítva minden más ajándék volt és +300 gold, itt viszont a 2 tank ára 6550 gold és a csomag pedig 7K-ba került. Mondjuk ha a garázs helyet is megadná a két tankhoz, az 600 gold, akkor már 7150 goldot kellene vissza adniuk és akkor ismét pozitívan kellene zárni a dolgot, de jelenleg nekem mínuszban van az üzlet az biztos. Viszont az is lehet, hogy a T1E6 még nem volt meg - illetve hogy eladtam és így annak a gold mennyiségével nem is számolhatok, mert ahogy nézem a matekot éppen a T92 5800 goldos árát kaptam vissza - viszont garázsért nem adtak 300 úgy tűnik. Ez van.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Warton
őstag
Az alábbi legendary dealt kaptam, ami elég vonzónak tűnik. Az arany plusz a tank 30%-os ára kb. annyi, amennyibe kerül az egész, bónusz a credit, a mission meg a style. Kérdés, hogy az x5 missiont csak az adott tankon lehet felhasználni vagy univerzális? Mert már láttam ilyet is, olyat is, de ebből nekem inkább univerzálisnak tűnik, de nem vagyok benne biztos.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Djuree
félisten
hat nem nagyon megy nekem ez a mod. nem nagyon tudok kiloni senkit, az arcomba masznak ott meg a tornyot nem nagyon tudom beloni. hogy lehetne ezt jol?
-
e-newsee
addikt
válasz Djuree #210629 üzenetére
Kellene számolnia. Naponta 5x lehet megcsinálni. Nem lehet, hogy már túl vagy rajta? Nem olyan sok az a 4500 sebzés, és ha egy körben 9000-et csinálsz, akkor 2x is megadja.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Djuree
félisten
steel hunterben van olyan kuldi hogy okozzak sebzest, de nem szamolja. ez csak akkor szamol ha elerek bizonyos helyezest?
-
válasz Djuree #210609 üzenetére
A múlt havinál volt egy csomó rejtett küldetés, melyek valszeg úgy csináltál meg, hogy észre sem vetted, és azokért akár 100 pontot is kaphattál. Gyorsan gyűltek a pontok. Most nincsenek rejtett küldetések, szóval lassan gyűlik a pont. De még mindig gyorsabb, mint 2 hó napja volt, mert akkor a küldetésekhez 10-zel osztható számú csatát kellett játszani, mosz meg 7-tel oszthatót, vagyis 30%-kal kevesebb játékkal gyűjthető ugyanannyi pont, mint 2 hónapja.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
e-newsee
addikt
válasz jano_77 #210625 üzenetére
Szerintem azonnal kellene, de akkor lesz a biztos, akkor befrissít tutira mindent. A goldot, creditet jóvá tudják írni játékon kívül is szerintem, de lehet, hogy tankot nem, csak amikor bejelentkezik a kliens. A fene tudja. És mivel összefügg a kettő, lehet, hogy csak belépéskor rendeződnek a dolgok.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
válasz jano_77 #210622 üzenetére
Előbb lépj be a játékba! Ha akkor sem írta jóvá, akkor írhatsz a supportnak. Ha mégsem lenne meg a két tank, akkor belépéskor annak az üzenetnek kellene fogadni, hogy kaptál két tankot, ha megvannak, akkor pedig a jóváírásnak. Szerintem meg kellene kapnod, de a fene tudja.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
elsőre egyből egy 2. hely, csak bujkáltam. jó lesz ez, izgis.
-
jano_77
nagyúr
Ezeket dobta ma nekem
Jól gondolom, hogy a gold kártyán lévő két tank, ha a garázsban van, akkor visszakapom az árukat goldban+ a garázs helyért ismét jár a 600 gold? Vagyis csak jól járhatok vele ismét?szerkesztés: ne próbálkozzon SENKI, mert nem működik már! levonta a goldot, de nem kaptam semmi kompenzációt, pedig tuti, hogy megvan mindkét tank!?! Ez hogy lehet? A kártyás oldalon nem lett sem a kreditem, sem a goldom több, SŐT a goldból levonta a 7K-t!?
Küldjek ticketet a WG-nek szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz Djuree #210612 üzenetére
Az egy Battle royal mód. A térkép folyamatosan szűkül. Először sárga, majd piros lesz. A sárga csak spurit jelent, a piros zónában már folyamatosan sebződsz.
Alap tankokkal indulsz, amik direkt erre a játékmódra vannak a garázsodban. A játék közben a tankok fejlődnek, ahogy szerzed a tapasztalati pontokat. Ezeket gyűjthetsz lootboxokból (sárga, zöld, piros füst jelzi őket), vagy a sebzésért/killért. Illetve vannak repülőről ledobott lootboxok (kék füst), ezeket előre jelzi a minimap, hogy hol fognak földet érni. Ezekben speciális, egyszer-egyszer aktiválható cuccok vannak a tankhoz, mint pl. a berzerker mód (felezi a töltésidőt x ideig) sebző zóna (aki melletted van, sebződik), és hasonló jóságok, minden tankhoz más.
Minden fejlődési szintnél választhatsz kétféle irány közül (pl. nagyobb sebzés vs. gyorsabb töltés, vagy vastagabb páncél vs. több HP, esetleg mozgékonyság vs. végsebesség, és hasonló párosok.)
A csata elején választhatsz egy spawn pontot, és onnan indulsz.
Attól függ, hogy hány pontot kapsz a csata végén, hogy hányadik helyen végzel (vagyis mikor halsz meg). A kapott pontokkal szintenként haladsz az event végéig (max 15 szint). Bizonyos szintekért kapsz tokeneket, amikből idén 12 kellett, hogy kiválts egy 9-es tankot, de az neked szerintem nem lesz meg. (Minden event alatt lehetett szerezni 3-at, és ez az utolsó idén). Amiért érdemes lehet megpróbálni, és végignyomni, hogy a fel nem használt tokenekért adnak 250 kötvényt a végén. Te elég sokat játszol, szerintem pár nap alatt ki tudod végezni, ha ráérzel a lényegére. Az jelent neked 750 kötvényt, ami azért nem rossz, mert randomban sokkal nagyobb szopás annyit összekaparni. Vannak hozzá randomos napi küldik, amikkel szintén pontokat lehet szerezni, ezekkel meg lehet gyorsítani a haladást kicsit.
Sok tippet nem tudok adni, én az idei elsőt próbáltam csak, az könnyű volt, de azóta változhatott egy-két dolog, mert mintha nagy átlag kicsit nehezebbnek mondaná. De a játékhoz majd adnak tippeket, akik rendszeresen játszanak vele. Vagy rákeresel itt a fórumon a dolgokra, sokan írtak jó kis használatikat hozzá az elmúlt pár hónapban, mióta van.
Alap tipp az szokott lenni, hogy ne a középső területekre spawnolj, mert ott sok helyről észrevehetnek, hanem a széle felé. De már ez sem biztos, hogy igaz, mert mindenki ezt alkalmazza. Az elején érdemes 4-es, 5-ös szintig minél kevesebb harcba keveredni, akkor már elég jó a tank. De ez sem mindig igaz, mert sokszor alig elkezdődik a csata, találkozol valakivel, és akkor elég lutri, hogy melyikőtök győz. Aki életben marad, annak királyság van, mert egy halom pontot kapsz a párharc után, 2-3 szintet is lehet lépni.
Nagyjából ennyi így gyorsban.
Logikusan azt gondolnám, hogy az utolsó szezonra már csak azok a játékosok maradtak, akik két tankot akarnak megszerezni, mert ahhoz minden szezont idén végig kellett játszani (4 Frontline, 4 Steel Hunter), vagy azok, akik nem tudtak minden szezonban játszani, vagy nem értek végig, így egy tankot azért behúztak, de szeretnének minél több kötvényt, így nyomják a játékot a tokenekért. Illetve biztos van egy olyan réteg is, akit a tankok egyáltalán nem érdekelnek, csak kell a 24x250 kötvény."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
3
senior tag
Nekem ma is csak pénzes ajánlat volt a kártyákban. A jó öreg WG...
Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
3
senior tag
válasz BÁ Nutrition #210617 üzenetére
Pl. azért, mert ha szerver újraindításkor játszok, és a játék nem adja be a csata eredményét, pedig van egy játékos, akit szeretnék elküldeni a jó édes anyjába, akkor a visszajátszás moddal előhozhatom a csataösszesítőt (amit egyébként nem láthatnék, hiszen a WG egy kilencvenes évek közepi offline játék színvonalához ragaszkodva nem teszi lehetővé), és onnan azonnal küldhetek egy szívhez szóló üzenetet.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz popey37 #210598 üzenetére
en meg ujonc vagyok, csak 2016 ota jatszom, de meg sosem ereztem a modok hianyat a wotbol. persze ez lehet csak a noobsagombol fakad, de amugy itt csak hatranyat erzem abbol kiindulva h mindig beirjatok h az osszes piszlicsari ujitas eseten nem indul a jatek, pedig erzesre havonta van vagy ket frissites,
anno utoljara a gta san andreasnal volt nekem barmi mod, pl audi a8as a jatekban, azota semmi.
/megegyszer lehet mert mar kozel a nyugdij es csak siman tul oreg vagyok az ilyesmihez, de azert megkerdenem h ti miert hasznaltok modokat a wothoz?youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
3
senior tag
válasz notika77 #210615 üzenetére
A halloweeni esemény előtt húsvétkor voltak titkos küldetések. Mindkettő sok embert érintő ünnep. A fegyverszünet napja nem túl populáris. Szerintem nincs okunk feltételezni, hogy aktívak a titkos küldetések.
-
notika77
senior tag
válasz Djuree #210609 üzenetére
Könnyebb lett
Első csata most is 100 pont.
7-15-25 top 10-re adja a további pontokat a korábbi 10-20-30 csata helyett. Radásulvanvolt egy 200 pontos kód/küldi is. A tier 9-10-es 1100XP-s és szakaszos küldi is van 20-20 pontért, utóbbhoz szintén elég 7 csata a korábbi 10 helyett.
Szerintem a titkos küldetések is működnek 100 pontért most is, de ezt nem tudom, mert előző hónapban sem sikerült egyet sem megcsinálni és most sem. -
Djuree
félisten
valaki ossze tudna foglalni ezt a steel hunter modot?
nem probaltam meg sose.
melyik tankkal erdemes menni? milyen bonuszokat erdemes majd valasztani a loot boxokbol? taktika?
mennyi ido elerni a max szintet?LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
EQMontoya
veterán
válasz Kolter #210591 üzenetére
Azért a mostani matchmaking is elég fos tud lenni, mert mondjuk egy 4-5 még nagyjából oké, de 7-8-as szint között szerintem pl. brutális különbségek vannak, a 8-asoknak annyival durvább pámcélzata van, hogy egy 7-es páncélvadásszal simán lepattansz szemből. Nem csak a heavykről, hanem a páncélvadászokról is.
Ez utóbbi meg külön vicces szitukat eredményez. Jön a light, spottolja az ellenséges vadászokat, telibe lövöd, és pattansz. És mindezt háromszor.
Same rules apply!
-
e-newsee
addikt
Ma csak pénzes ajánlatok jöttek a kártyákról, és a legolcsóbb is 7700 JMF volt. Ez ám az ajánlat!
Tegnap bedobta a nagy fogyócikkes csomagot 1.250.000-ért. Azt megvettem, de csak azért, mert azt a 150db cuccost el is adtam belőle, így lett +250.000 kreditem. Nem nagy összeg, de prémium fiók nélkül az én szintemen egy esti játék, így meg volt 10 perc. Sőt, ha hozzáveszzük, hogy ennek örömére garázsvásárt tartottam (ideje volt, van vagy 2 éve, hogy utoljára pucoltam), amiből megint lett vagy 13 misi, akkor pláne megérte."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Djuree
félisten
ez a tank rewards miben mas mint az elozo havi? csak mert alig gyulik a pont, a mult honapban meg hamar meglett a max szint. nem hiszem h szarabbul jatszok. meg csak most lesz meg a 2. szint...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Tesla topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...