Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
EBR 90 és EBR 105 módosítások:
[link] -
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #204793 üzenetére
Hogy a vérbe lehet egy tier1 tankkal 6 vagy akár 700 feletti ÁTLAG sebzést elérni?!?
T-34 - tier5 MT-el van 717 átlagom úgy, hogy fent van a 3GM!?LTr-al 6/6 csata legutóbb 1596 átlag sebzéssel!!!!
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz Greentea #204791 üzenetére
Type61 megnéztem: 574 csatával 2043 az átlag sebzésem és 57.14% a WR és a WN8 2400.
Ezzel szemben az STB-1: 79 csata 1782 átlag sebzés; 36.71% WR és 1308 WN8!Kinek melyik tankjával van a legjobb WR illetve melyikkel a legjobb WN8? (olyan tankokat nézzünk csak, amivel legalább 100 csata már meg van)
Nekem a WR győztes: SU-76M (186 csata és 68.8%)
WN8 győztes pedig: M4190 GF (123 csata és 2919 WN8) - na ezt nem gondoltam volna[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Igaz csupán 1000 csatát sem érte még el, de elég ütős ez a stat!
Tier1 vasakkal elég jól tolja. Amelyik csapatba kerül az kis túlzással biztosan nyer és a többiek talán hátra is dőlhetnek.EZ a mókus meg mást sem csinál azt gyanítom, mint áll a bázis mellett és lövi vissza a foglalást!? Vagy hogyan lehet másként ennyi védelmi pontot összegyűjteni fingom nincs!? Szoktam én is védeni, többet mint foglalni, de nem éri el az 1-et a védelmi pontjaim száma.
[ Szerkesztve ]
-
Greentea
senior tag
válasz jano_77 #204785 üzenetére
hmm érdekes. Hány csatát mentél vele?
Én is most Centnél abban bízok hogy 100 csatára nézve majd valahogy kiegyenlítődnek a dolgok..De amúgy tényleg nem tudom mi van, ezt pl hogy bukhattuk el? 2 perc alatt már 0:4 volt az állás.. És nem rossz játékosok végeztek 0 dmg-el.. Mai győzelmi arányom 37% szerk: mondanom sem kell arty szedett ki
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Kíváncsi leszek ma mekkora copóroller lesz MINDENKINEK, mennyire tekerik el a gombokat, ugyanis ma tuti bebasznak IVÁN-ék, hiszen névnap van.
-
Greentea
senior tag
-
jano_77
nagyúr
válasz Greentea #204782 üzenetére
Ezt nem tudtam megfejteni sajnos. Egyszerűen nem tudok ráérezni, pedig medekkel egészen jól elboldogulok, sokat szeretek is - AMX30, Type61, BC25t AP, Leo PTA, Standard B pl - de erre nem tudok megbarátkozni.
-
zodo
nagyúr
Nálam az is elegendő ha a összehasonlító ablakban x-em a tankokat azaz törlöm őket.
Más:
Twitch szakértőket kérdezném!
Van Twitch fiókom de sosem kötöttem még össze egy játékkal sem.
Itt ez a Twitch Drops Trial Incoming: June 27 hír amiben van némi nyeremény.
Ezzel a párosítással nem kell fizetnem mert ez csak egy "teszt" és nem előfizetés?Szerk:
Valamint miért írja minden Twitch bejelentkezéskor ?
" Úgy tűnik, új eszközről vagy ismeretlen helyről próbálsz bejelentkezni.
További biztonsági intézkedésként, kérjük, add meg az általunk a(z) email címre küldött 6 jegyű kódot."[ Szerkesztve ]
-
Greentea
senior tag
válasz jano_77 #204781 üzenetére
Hogy-hogy? Mi nem tetszik benne?
Ha lesz majd Japán töredékes Battle Pass akkor ránézek én is a japán ágra, (legénységem nincs + japán prém tank nélkül nem kezdek neki a 0-ról) Ellenfélként most Centurion X-el játszva viszont többször kerültem 1v1 szituációba STB-1-el és az óriási előnynek tűnt, hogy kisebb a sziluettje jóval. Ő simán belőtt tornyon (kupolán) keresztül, én pedig rá sem láttam
-
-
KISDUCK
addikt
-
3
senior tag
A listát úgy törölheted véglegesen, hogy megnyitod az összehasonlítót, a jobb alsó összehasonlítós gombra kattintasz, a feljövő menüből a lista törlését választod, visszakattintasz az üres összehasonlító ablakba, hogy eltűnjön a menü, és a close/bezárás gombbal bezárod az összehasonlító ablakot. Nekem mindig beválik.
Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
dokee78
félisten
Nekem napok óta 40% RNG van be kapcsolva.
Persze ez mínuszban., -
jano_77
nagyúr
válasz kchryss #204769 üzenetére
Ugyan ezt csinálja a küldetés menüben. Tényleg idegesítő.
Nekem az első igazán nagy kedvenc a Type61 volt. Nem is adtam el. Sajnos manapság már tényleg nehezebb vele játszani, de azért még most is jó vas!
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz ollie #204759 üzenetére
Nehezen jatszhato a jelenlegi metaban. Tamogato tanknak szantak de ez a szerepkor meghalt mert az atlag jatekos nagy resze kempel, nincs kit tamogatni.
Dombos helyeken kell vele harcolni ha csak lehet, ott a heavyket is ki lehet cselezni. Te gyorsabban celzol, toltesz, jobb a gundeped, ha jo a szog akkor a torony is tudd pattintani de arra inkabb nem kell szamitani.
Nem tudom Dakillzor adasait vissza lehet-e nezni Twitch-en, hetvegen jatszott Type 61-el sokat az RU szerveren, o nagyon jol hasznalja a tankot.
-
hulp01
senior tag
válasz kchryss #204765 üzenetére
Köszi, ez eszembe se jutott. De azért kis értetlenség maradt bennem, hogy én ilyenkor ilyen távolságból ha valamit is eltalálok, akkor az max. sárga láncos critical, ami semmit nem ér.
Én szeretem a Type 61-et. Tök jó köröket tudok vele menni. Szerintem az ágyúja jó. De ezt wg mércével kell nézni, vagyis ez is bármikor tud hajmeresztő melléket lőni (mint minden más pontosnak tűnő ágyú).
Szoktam mosolyogni, hogy itt szinte minden tankra azt írjátok, hogy support, hátulról támogatni a támadó éket. Csak lassan nincs olyan, amit támogatni lehetne. Mert azokat meg fél perc alatt kivégzi az arty, vagy valami szerencsésebb td-szörny. Support meg csak akkor van, ha elég ideig él a fronton lévő szerencsétlen. A kulcspozíció elfoglalása is olyan, hogy ahhoz csapat is kéne. Jellemzően a kisebb páncélú tankok gyorsak, azok érnének oda időben, de azt meg általában simán spotolja az ellentől valami, és már halott is.
-
-
kchryss
veterán
válasz notika77 #204766 üzenetére
Ezért van hogy a 9-est szinte minden belövi a 10-es meg ha normál kaliberű ágyúkkal kerül szembe akkor pattint rendesen. Egyébként a 10-esnek is van 40mm-es lemeze de annak csak középen ami azért jóval kisebb felület és jó szögellésnél előtte van a 10mm-es rács.
(#204768) jano_77
Ennél az op tanknál elég kevés az 1350 xp. 1500 kéne minimum.
Más téma:
Nálatok is bugos a küldetés menü a játékon belül? Legörgetek az aljára megnézni mi a küldetés és folyton visszaugrik a tetejére. Rohadt idegesítő. -
notika77
senior tag
válasz hulp01 #204763 üzenetére
Egy 122mm-es ágyúval nem kell kupolát célozni, mert a kalibere 3x nagyobb, mint a páncél (40mm), ezért sebez. Lényegében bármilyen szögben is talál el.
ui.: Ej, de lassan írtam. De legalább közben megnéztem, hogy a tier 10-esnek azért "van" páncélja, mert 10mm a rács az elején + 10mm-rel vastagabb a páncél is és ez a 2x 10mm már 180mm-es kalibert kíván, amiből kevés van.
[ Szerkesztve ]
-
Greentea
senior tag
-
hulp01
senior tag
16 meccsből 4 győzelem. Ez egy vicc. T9-es svéd td. Van amikor pattint egy csomót, de a csodálatos ruszki ágyú bármikor bárhonnan átlövi. IS3 a pálya másik feléről kettőből kétszer lőtte be a kupoláját. Ha én próbálom ugyanezt 5 méterről, még akkor is mellémegy. Az arty ha csak melléfosik, már attól is ég. 400 alatt nem nagyon úszok meg egy arty splash dmg-et. És ezekből a szarokból sokszor három is van egy meccsen oldalanként. Még ostrom módban is mellé tud lőni bárminek, anélkül meg nem is érdemes próbálkozni.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz ollie #204759 üzenetére
Állítólag hátulról kéne vele támogató játékot folytatni, de tényleg borzalmasan sz@r az álcája, nem csak a százalék kicsi, de a tank is túl magas ami miatt kilátszik sok bokor mögül, sokszor kaptam olyan helyen spotot, ahol már biztonságosnak véltem pozíciómat. Az ágyú emelkedés szerintem túl kicsi, domborzatról domborzatra már nem igazán lehet vele átlőni. Meg hát ahogy írtad papír, az artyk úgy szétcsapják hogy még a következő meccset is fél hp-val kezdi. Amint meglett az xp az stb-1re eladtam, de az stb vásárlásával kivárok egy akciót.
-
Type 61-gyel hogy kéne játszani? Páncélja nincs, tier 7-es tankok is átlövik alap lőszerrel mindenhol. Nem elég gyors (45 max sebesség), így nem tud időben kulcspozíciókat elfoglalni. A camoja kifejezetten rossz a tierjében, és akkor ott van az ágyúja, ami papíron jó, de teljesen beszűkült célkereszttel is mellé megy a lövések fele, még 100 méterre is, pedig 0.33 a pontosság. Szóval hogyan kéne vele játszani?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
popey37
addikt
-
Raidon
őstag
válasz Balesz1899 #204730 üzenetére
Nem azért írtam,hogy rosszul vedd le... Nem fogalmaztam megfelelően...Bocsi. Amúgy magyar beállításokban azért bőven vannak hibák. Pl mikor ki kellene írnia a feltételeket,hogy mi számít bele szerzett tapasztalat vagy sebzés soknál nem írja ki nekem rendesen... Pedig korábban úgy gondoltam,hogy a felbontás a baja de nem...
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
ooloo
őstag
válasz popey37 #204746 üzenetére
Az , hogy "sűrűn" halnak csak maguknak köszönhetik az esetek döntő többségében . Szó volt arról (évekkel ezelőtt), hogy 3.5t alatti tehergépjárművekbe is beszerelik a tachográfot ... nem tették . Párizsban nem kell a belső körgyűrűn menned , ha akarsz egy kicsit ( kb3-4 óra ) araszolást . Mehetsz a külsőn is (A86) Reggel és este katasztrófa . És az a mocsok te jó ég ....
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
3
senior tag
Szerintem a fizikai munkát és a streamelést nem érdemes szembe állítani. Az átlagember az érdeklődését, éberségét fenntartó tevékenységet képes hosszú időn keresztül művelni.
-
Dobi 562
addikt
válasz ImpersonatoR #204747 üzenetére
Nem meg.
-
hmb
aktív tag
válasz KISDUCK #204732 üzenetére
orvosi kiserletek szerint 3 nap az mar boven eletveszelyes kategoria. akar 24 ora is,ha egeszseges vagy de kimerult.en 18 evesen amikor epp 1 eve hagytam abba a versenyszeru hossztutavfutast amikor meg karacsonykor divat volt ekszereket ajandekozni, mar novemver elejen napi 4-5 orakat aludtam a tobbi melo a muhelyben.igy is volt hogy karacsony elotti heten osszesen aludtam 8 orat. es azon a heten volt egy 75 oras etap is vegig melo.haziorvis megvizsgalt aztan kozolte hogy barmennyire is joszivu vagyok zavarjam el jovore a kollegakat,ne segitsek mert rohadt makom van higy nem haltam bele.
a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!
-
KISDUCK
addikt
válasz popey37 #204749 üzenetére
Hát akit kchryss írt hogy meghalt, ha jól emlékszem valami jótékonysági céllal tartott maratont, és az utolsó streamje nem az első volt neki a héten amikor egyhuzamban 20 órát streamelt. Ha emlékezetem nem csal akkor voltak magyar streamerek is akik csináltak ilyen maratoni streameket, volt aki 40 órás live-ot nyomott.
-
popey37
addikt
válasz KISDUCK #204748 üzenetére
okés, én csak ooloo posztjára válaszoltam.
ezt a streamelés dolgot viszont nem is értem: mi késztet valakit arra, hogy napi pár óránál többet streameljen? fizetnek neki érte, vag valami más előnye származik belőle?
az az alvós koma is tök jól mutatott az ágyon, csak értelme nincs./ gondolom bekapcsolva felejtette a kamerát/.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
KISDUCK
addikt
válasz popey37 #204746 üzenetére
Félre értetted a mondandónkat szerintem. Itt a jelen esetben ugye arról volt szó, hogy 24 órán keresztül vagy tovább ébren lenni fizikai terhelés mellett kimerítőbb mint ébren lenni ugyan ennyi ideig szellemi terhelésnél. Nem tagadjuk az egyiket, csak felhívtuk a figyelmet hogy a kettő nem egyenlő és a beszélgetésben visszamenőleg ugye streameléssel volt összehasonlítva a fizikai terhelés. Most a te eseted megint más, mert az egy szélsőséges példa amivel csak az egyenletet akarod megborítani és még egyszer kiemelem hogy a beszélgetés a hosszútávú streamlés hatásától indult. A streamer székben/fotelben vagy kanapén ül, elalszik, mi történik? Kiesik a kezéből a gamepad, egér, folyik a nyála élőben nem nagy cucc vagy csak a csökkent mentális teljesítménytől nem tudja melyik tankot válassza. Te pedig behozod a furgonos példádat, ennyiből én is behozhatom az enyémet, hogy melózók x órát elalszok (akár állva, nagy zaj terhelés mellett, volt már rá példa nem egyszer), megborulok beverem fejem valami acélba hopp, halott vagyok. A járművezetés esetében a fáradtság és monotonitás miatt alszik el az ember, volt már ilyen velem régen éjszakában lézervágón, fáradt voltam és csak arra figyeltem hogy megállítsam a gépet ha megbillen az alkatrész miután körbevágta a gép, mi történt? Elaludtam mert fáradt voltam és monoton volt. Szóval kérlek ne ilyen szélsőséges példával próbálj meg bekapcsolódni a beszélgetésbe, mert biztos hogy mindenki tudna egy ilyen példát felhozni.
Bocsi mindenkitől, hogy így szétoffoltam a topikot.
-
addikt
Schwarzpanzer 58 -helyett megkapta mar valaki a Panzer 58 -at aki indított ticketet
-
popey37
addikt
válasz ooloo #204745 üzenetére
ezért halnak olyan sűrűn a furgonosok, mert a vezetés nem megterhelő. én van amikor 4 ora alatt ugy elfáradok, hogy ki kell állnom pihenni. németország, egy jó kis 4 órás vánszorgás le tudja szívni az embert, esetleg párizs belső gyűrű, hogy ne is soroljam. mentálisan sokkal gyorsabban elfárad az ember mint fizikálisan és sokkal nehezebb kipihenni.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
ooloo
őstag
válasz KISDUCK #204735 üzenetére
Úgy van ahogyan mondod ... azért van némi különbség a 24h-s fizikai munka és a 24h-s ébrenlét között . Gyakran van az , hogy berendelnek du. 4 re és megkínálnak egy esti 8-as rakodással .... ilyenkor másnap reggel 8-10 ig fent vagy úgy , hogy előző nap reggel 7-kor keltél . A vezetés is állandó figyelmet igényel , de a fizikai megterhelés az szinte nulla . Akiket elvisz egy 30+-os ébrenlét ott komoly szervi bajok (is) lehetnek a háttérben .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
hulp01
senior tag
A 8-as svéd mednél mit jelent az a kis zöld négyzet benne egy kis célkereszt-szerűséggel a célzókör mellett? Ahol a td-nél a módváltás van. Illetve ha a mednél van valami értelme, akkor hogy lehet aktiválni?
-
e-newsee
addikt
válasz Balesz1899 #204739 üzenetére
Így viszont vagy artyval érdemes, vagy spermázni az ellent egy tárassal.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Balesz1899
aktív tag
válasz zozyk #204737 üzenetére
Na, akkor ez az, amivel nem számoltam. :) Nálam a logikus sorrend az lenne, hogy sebzed, amivel láncolod is, de azt a sebzést még ne számolja bele. Merthogy azt a sebzést még mozgásképes járműnek okozta a lövés. De így stimm, kicsit wg logika, de láttunk már rosszabbat tőlük is
Köszi a segítséget, a lényeg, hogy sikerült kibogozni[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
van 4!!!! db ebr és mind a 4 redline kemper, zsinórban a 3. csatám ahol a lightok miatt bukunk.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
zozyk
addikt
Sajnálom, ha pontatlanul fogalmaztam.
Úgy értettem ahogy e-newsee kollega írta.
Láncolod és sebzed egyből. -
e-newsee
addikt
Kipróbáltam artyval. Számolja azt is, ha ugyanazzal a lövéssel láncolod, és sebzed is.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
peterson79
őstag
válasz ollie #204731 üzenetére
Én úgy értettem, hogy ha úgyis baja volt, akkor mindegy mit csinál. Természetesen megnő a kockázat, ha intenzív, hosszú, terhelő dolgot művel, de az akár futás is lehet.
Az a baj, hogy az emberek hülyék, hiába mondják sokaknak, hogy ne csinálj valamit, mert belehalhatsz, csak legyintenek... -
KISDUCK
addikt
-
válasz peterson79 #204729 üzenetére
Dehogynem. 24 órás, intenzív ébrenlét nagyon megterheli a szervezetet.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz Raidon #204717 üzenetére
Hidd el, tudok értelmezni két mondatot. Csak a kolléga hozzászólásából nekem az jött le, hogy azt is számolja a küldetés, amit egy általam láncolt ellenfélbe lőnek a csapattársaim, ezért vetődött fel bennem, hogy talán a magyar fordítás a rossz. (hisz ha artyval láncolok valakit, akkor még egyszer oda kellene lőnöm, hogy a már mozgásképtelen ellenfél e sebezzek. Plusz abban a hsz-ben assist dmg is említve volt, ami jelen helyzetben ezek szerint nem érdekes.) De megnéztem az angolt, ott is azt írja, hogy nekem kell sebeznem.
De köszönöm a bizalmat, azért egy bitnél talán több jutott.
-
peterson79
őstag
válasz ollie #204721 üzenetére
Igazából nem lehet összekötni a kettőt, mert, ha nem ezt csinálja, hanem mondjuk horgászik, de a ketyegő felmondja a szolgálatot, akkor senkit sem érdekel, így meg van hír értéke.
Szerény véleményem szerint mindenki tudja mit bír a szervezete, senkit sem kényszerítenek pisztollyal, hogy stream-elj 24 vagy 48 órát.
Nekem 1 óra a napi limit, mert egyszerűen játszhatatlan számomra azután, hiába erölködök, úgy meg pláne nem fog menni, csak az ideg nő -
-
Greentea
senior tag
Centurion AX-re rakott már valaki közepes repesz páncélt? Egyszerűen hihetetlen, minden csatában olyan arty fókuszt kapok, hogy már kezd elegem lenni Még sztem E100-nál sem tapasztaltam ilyet
-
KisApám
addikt
Hát egész nyílttá tették a régi térképhez képest a terep egy jó részét
a tervezett Empire’s Border változtatással (bár a hegyek miatt így is használhatatlan a térkép kb. 1/4-e).
Ruinberg - a déli csapat tankja pl. már nem tud úgy könnyedén lövöldözni E-D 6-ból az északira.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Dobi 562
addikt
válasz Eugene Roe #204716 üzenetére
Ez nagyon morbid volt...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nem tudom mi van mar megint a jatekosokkal. Minden csata ugy nez ki, hogy 1-2 tankkal magam mellet tartjuk a frontot tulero ellen, a tobbiek nezik 50-100 meterre mi tortenik. De amikor le vannak sebezve az ellenfelek 1 lovesnyi HP-ra akkor hirtelen az osszes be akarja huzni azt a kurw@ frag-et, kepesek kitolni ezert a fedezekbol... -
Raidon
őstag
válasz Balesz1899 #204714 üzenetére
Okozz sebzést mozgáskorlátozott járműveknek! Ezen mit nem lehet értelmezni?
Ha te láncolod és sebzed azt is illetve,ha más álltal láncolt járművet sebzel azt számolja.
De ne kövezz meg csak segíteni akarokMondjuk azt nem tudom, hogy ha úgy lősz track-et, hogy láncolod plusz sebzed akkor a sebzést beszámlja-e!? De szerintem igen.
[ Szerkesztve ]
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
jano_77
nagyúr
válasz Balesz1899 #204714 üzenetére
Nekem is az rémlik, hogy a magyar fordítás azt írja, hogy nekem kell leláncolt tankot sebezni és nem track assist-ot kell gyűjteni! De persze ettől még lehet, hogy az eredetiben pont a track assistról van szó. A lényeg, hogy már túl vagyok rajta.
(#204700) kchryss : na ez kemény, nem is hallottam ilyenről. És ismét bebizonyosodik, hogy Te vagy a WOT közösség egyik - ha nem A - legjobban tájékozott tagja!
Amúgy a csókának megírtam, hogy menjen és tanulmányozza a tankokat, mielőtt ekkora baromságokat hord össze.
[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
Az Aslain-ban a hiba .... valószínűleg . Nekem sem engedi feltenni az előre összeállított stílusokat . Valami rémlik , hogy hogy ezt jelezték is . Valószínűleg javítva lesz ... idő kérdése.
-
-
3
senior tag
Ugyanúgy kell, ahogy a régi verzióval. Lehet, hogy azért nem engedi, mert frissítés után egyszer végig kell menni a matrica útmutatón. Kövesd a vöröses-narancsos jelzéseket. Ha már túl vagy rajta, akkor vagy rosszul tetted fel a kérdést, vagy bugba futottál.
-
zozyk
addikt
válasz Balesz1899 #204696 üzenetére
Arty + prémlőszer és ne direktbe a tankokat lődd, próbálj mellé célozni. Dől az asziszt + megy a küldi..
-
Tbor
tag
Sziasztok, az uj verzioval nem tudom feltenni az alca skineket, tudtok segiteni hogy kell? Koszonom.
-
e-newsee
addikt
válasz #40993792 #204701 üzenetére
Egyszerűen csak nem ismeri a tankot. De az is lehet, hogy idegességében a 13 75-tel keverte, és azért hitte, hogy csal.
Na nem mintha hallottunk volna már töltésidő csökkentő cheatről."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest