Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
válasz jano_77 #205897 üzenetére
Ja, bocs, természetesen a Div3-ról van szó. Valóban nem mindegy .
Tegnap valahogy szinte minden meccsen sikerült ellentéteset húznom a csapat elképzeléseivel. Lehet, hogy a WZ helyett is inkább az STB-1-et kellett volna megvennem. Azért nagyon kíváncsi lennék egy wg-s meetingre, hogy tényleg ők is így látják-e a saját játékukat, ahogy a játékosok nagy része, csak szarnak rá, vagy tényleg úgy gondolják, hogy tökéletes és csak egy újabb szet matrica hiányzik. -
jano_77
nagyúr
Legalább tudjuk miért nincs ideje és kapacitása a WG-nek normális, hasznos feladatokra! (erre aztán nagy szükség van! 120K volt talán a legtöbb, amit eddig láttam csatában. elképzelhető, hogy a RU szerveren már van ekkora csataszámú acc? )
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz peterson79 #205891 üzenetére
Vagyis akkor a Div3-8-as szinten vagy és nem a Div1-en! Nem mind1.
Standard B: kedvenc tank, nerf híre előtt is ezzel toltam legtöbbet. Sajnálom, hogy hozzányúlnak.
hulp01: Az első divízió, ami a kvalifikáció után következik - ez a Div3 - vagy a Div1? Mert ha ez utóbbi, akkor szerintem nincs okod panaszra, az szép eredmény!
[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
Számomra kevés ennyire demotiváló játékmód van, mint ez a ranked. Az egyes divízió 7-es szintjén rekedtem, és szerintem nem is fogok már onnan továbblépni. Ha tolom, megyek a megfelelő helyre, hogy időben elérjem, azt veszem észre, hogy egyedül vagyok, és az ellenséges csapat 2/3-a vesz körül és 5mp alatt kinyírnak. Ha óvatosabban játszok, akkor meg nem érek oda sehova. Szóval a győztes csatákban nem vagyok az első tízben, a vesztesekben meg az első ötben se. Amelyik csapatnak az ebr-je tovább marad, az szinte biztos, hogy nyer. Karelián volt egy nagyon jó meccsem, ott az ebr-ünk nagyon ügyes volt, és lehozta nekünk. 50b-vel beragadtam a térkép közepén, szóval túl sokat nem tettem hozzá, de ott legalább lett egy chevronom. De amikor kétszer egymás után pattanok egy batchat oldaláról, akkor már tudom, hogy abból a meccsből akár ki is léphetek, egész biztos, hogy nem nyerünk. Sajnos a gold, meg a tank nagy vonzerő, anélkül már hagytam volna ezt a hülye módot a francba. Nem nekem való ez. Bár valószínűleg úgysem lesz meg a kettes divízió.
Westfielden skill videójában láttam egy jó kis helyet 50b-vel. Mondom kipróbálom. Oda is értem, volt egy spot is. A négyes tárból kettő mellé, egy critical, egy sebez. Mindezt egy wz132-re sikerült előadni. Valahogy ezeknek a youtube-os csókáknak jobban adja az rng. Utána meg már semmi spot, cserébe hátulról lőttek már. Aztán a következő csatában ugyanezen a pályán a heavykkel (IS7-ben) nagyon frankón ledaráltuk az ellenfél heavyjeit, hát mit látok? Már hátulról lőnek a saját bázisunk felől az ellenfél medjei. Természetesen nem nyertünk. De a hátul kempelő ebrünk még full hp-n volt akkor. Cikázott kicsit, kinyírt egy artyt és ővé is let az első hely. Pedig amúgy tök haszontalan volt.
[ Szerkesztve ]
-
peterson79
őstag
válasz Dobi 562 #205889 üzenetére
Most fejeztem be és nagyon jó szakaszt zártam, sikerült feltornázni Div 1-8-as szintig. A rettentő kezdet után ez nagyon jo eredmény a részemről :)
T100 és a Super Quki amiket favorizáltam, nekem ezek jól adják most. A T100lt elözöekben is jol adta, most kellett egy kis bemelegítés mire ráéreztem. Nagyon jó meccseken vagyok túl, persze néhol darálással, de volt sok elég komoly ütközet is. Utolsó tankig harcoltunk, volt pár olyan eset amit lehoztam vagy legalábbis elég sokat tettem a győzelemért. Nagyon élveztem a szitut :)
Remélem kitart nég egy darabig a szerencsém és legalább 2-es divíziót elérem. -
jano_77
nagyúr
Másnál is megkergül a modxvm.com oldal és vmi adományozó, kéregető rész jön csak be? Nincs a beállítási lehetőség, ahol aktiválni lehetett az XVM-et!?
Mai napon csak randomot mentem és tulajdonképpen csak Standard B-el! Nem sikerült rosszul.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz peterson79 #205886 üzenetére
Nekem mindent osszevetve tetszik a ranked. Egyedul a sajat teljesitmenyem miatt vagyok csalodott, 100%+ felett terveztem vegigcsinalni a diviziokat de ez nem fog osszejonni. Valoszinu kozrejatszik benne, hogy tier 10 tudasom kicsit rozsdas, randomozni sem szeretek tulzottan abban a tierben.
En ugy tennem meg jobba a rankedet, hogy:
-kicsit reszelnek az xp szamitason, szerintem az a medium akik egesz vegig a piros vonalon az arty mellol csipegetett majd pattintott 1000-et a vegjatekban, nem erdemel srafot.-EBR-eket kitiltanam a jatekmodbol
-nagy kaliberu agyuk repesz lovedekeinek sebzeset csokkentenem, peldaul 60TP-vel nem kell celozni, odaver toronyfrontba barmelyik heavy-nek 500-at, ez aztan kompetencia
A tobbi az szerintem rendben van, foleg az arty-k es lightok szamanak maximalizasa, valamint az hogy keves a TD, elvezetesebbe teszik a jatekot mint a randomot, legalabbis szamomra.
-
kchryss
veterán
válasz Dobi 562 #205887 üzenetére
Pedig 100% hogy más pályák vannak. Abby-t többen írtátok hogy nem voltatok rajta és én sem láttam eu streamereknél. Ruszkiknál láttam és én is játszottam rajta az előbb ru szerveren.
Berlint nagyon sokat látom eu streamereknél, ruszkiknál nem láttam egyszer sem pedig átpörgettem minimum 200 csatát. -
kchryss
veterán
Az lehetséges hogy ruszki szerveren nincs Berlin pálya rankedben?
Az az egy pálya van ahol még fogalmam sincs merre mi van és mit kéne csinálni. Nézegettem a szokásos ruszki streamereknél akik már végeztek a rankeddel hogy mit csinálnak ott, de nem találtam eddig egyiknél sem azt a plyát.Egyébként Westfield-et sem láttam, az is bannolva van?
Tök jó amúgy hogy semmilyen hivatalos info nincs róla hogy melyik pályák és miért vannak bannolva.
Ruinberg, mines, fjords például nagyon jó hogy nincsenek, mert erősen lejt az egyik oldalnak és amúgy sem szeretem őket. Westfield, prokhorovka és siegfried viszont nem értem miért nincs mikor azok standart cw pályák és nem is érzem hogy különösebb gond lenne velük.[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz Black_Sheep #205879 üzenetére
Nagy nehezen elertem a Div 2 rank 5-t, innen legalabb nem tudok visszaesni.
Ma Obj 430U-val es EBR-el adta jobban. Lehet a Super Conqueror-t felre rakom kicsit, olyan repesz esot kapok mikor peakelek, hogy iszonyat.
(#205880) vJokka : van STB-1-em, de nem tudok vele jol jatszani, igy inkabb hanyagolom. Be kene vinnem randomba tapasztalatot gyujteni vele, de randomozni nincs semmi motivaciom, foleg nem tier 10-et jatszani.
10-es Udes meg megvetelre var, nincs a garazsban.
[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
válasz Dobi 562 #205878 üzenetére
STB-1-ed van? kchryss írta múltkor, hogy mennyit visznek CW-re a buff óta, gondoltam megtesztelem rankedben, szerintem egész f*szás lett, igaz előfordul, hogy kicsit túltolom vele. Mellette még az Udes-t próbálgatom, az is egész jónak tűnik.
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
Black_Sheep
tag
Nekem sem adja, 600k kredit ellövöldözése után is csak +1 chevron. Így nem lesz egyszerű. De ez mondjuk az én saram is, 3-4 csatát elbénáztam. Ebben a módban folyamatosan jól kell teljesíteni, ha haladni akar az ember, nem férnek bele a hibák.
-
Dobi 562
addikt
Delutan 2 ota jatszok, egyhelyben topogok gyakorlatilag. 30%-at sikerul megnyerni a csataknak, pedig nem erzem, hogy elertem volna a kepessegeim hatarat.
A 3-as diviziot 111%-al fejeztem be, hala a tegnapi 8 veresegnek zsinorban, most megint sorban kapom a 3-5:15-re vegzodo csatakat, top sebzo vagyok, de a srafot az a med kapja aki egesz vegig az arty mellett kempelt, mert o onnan osszelott 2200-at, meg pattintott 1000-et, igy tobb xp-t kap a red line kempre mint en aki a frontot toltam.
1700 sebzesekkel vagyok top sebzo, elolvad a csapat par perc alatt, erthetetlen...
-
Thrawn
félisten
Top of the Tree-ben a T57 Heavy csak 2 hétig ment, az FV4005 meg egy hónapig lesz grindelhető?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
kchryss
veterán
válasz Dobi 562 #205862 üzenetére
Mountann Pass:
Onnan tudni hogy hogy már magasabb divízióban vagy hogy a csata elején minimum 6 tank beáll a D3 sziklához halszálka alakzatban ellőni a túloldalon érkező tankokat.
Én nem érzem egyébként ennyire egyenlőtlennek a két oldalt. A déli oldalról is el lehet lőni az északon átmenőket. A jégúton meg a déli oldal van előnyben tornyozós jó csőlehajlású tankokkal ha D6-ig előre rohannak akkor az A3-4-5-ben lévő kemperek halottak.
Divízió 1-ben tavaly sok volt a döntetlen.Csak ritkán szokták a jégutat megpusholni: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Most mentem parat EBR 105-el rankedban. 4 csatabol 1-szer veszitettem srafot, a tobbiben behuztam 3*2-t. Brutalisan eros tank.
Malinovkan spottoltam 10k-t, persze top xp es nyertunk is. Az ellenfel EBR jatekosa 46%-os volt, gyakorlatilag ezzel el is dolt hogy ki fog nyerni. 300 spot utan szegeny kihullott egy agyatlan yolo utan.
-
jano_77
nagyúr
Szokott mostanság a WG még évfordulós - account - ajit adni? 10 nap múlva lesz kereken 8 éve hogy regisztráltam.
-
jano_77
nagyúr
válasz ollie #205867 üzenetére
Ohh...ezt nem tudtam, köszönöm. És ha nem akarok előfizetést, akkor ott fog virítani végig a garázsban? Legalább kreditre válthatnám, hogy legyen egy kis haszna.
Tudja vki, hogy EBBEN a videóban látható E100 skin honnan van Scheff-nek? Mikor, mivel lehetett megszerezni? Nagyon ütősen néz ki szerintem.megtaláltam[ Szerkesztve ]
-
-
jano_77
nagyúr
Azt meg tudja mondani nekem vki, hogy a King Tiger Captured miért van még mindig a garázsomban? Több hónappal ezelőtt szedtem ki a Twitch Prime-os csomagot, abban volt bérlet 10 csatára ha jól emlékszem. Ezt le is tudtam, nem volt rossz tank amúgy, viszont azóta sem tűnt el és az Eltávolítás sem aktív, ha a tankon állok a garázsban!?
Használni sem tudom és eltávolítani sem."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Dobi 562
addikt
válasz Black_Sheep #205864 üzenetére
Nem szeretem azt a tankot, akkor mar inkabb 430U.
-
Black_Sheep
tag
Tegnap este Div.2 3. szakaszába léptem, lassan, de biztosan haladok, és még van 6 duplázóm. Korábban próbálkoztam Progettoval, TVP-vel, STB-vel, SC-vel, IS-7-tel, WZ5-tel, AMX-szel, Obj. 140-nel, T-62-vel, 50B-vel, T57-tel, de nem tudtam stabilan jó teljesítményt hozni, sokszor kevesebb szerepre adandó xp-t kaptam, mint szerintem indokolt lett volna.
Az SC túl lassú, egy rush és megy is a garázsba 1-2 sebző lövéssel, vagy lohol a többiek után. Nekem az Obj. 277 jött be, most csak ezzel tolom. Gyorsan el lehet foglalni a kulcspozíciókat, lehet vele menekülni, kemény a tornya, és fordított sidescrape-ben jól használható. Nem egy DPM bajnok, de kellemes az átütése nagy alfával. Mivel közelre lövök, és a HP-m is fogy a repeszeknek hála, így elég sok xp-t ad a szerep szerinti használatra. 2k sebzés + 1k spot/láncolás + 1-2 kill már elég a sráfszerzéshez, ha bukó is a kör, akkor sem csökken. Próbáld ki.
-
e-newsee
addikt
Ez nekem is feltűnt azzal a mappal kapcsolatban. Igazából annyi elég lenne, hogy J6-ban a hegy alatti árkot mélyebbre csinálni. Így nem látszanának ki az áthaladó tankok, hull-downozni pedig nem lenne érdemes, mert az artyk belövik azt a helyet. Pont annyit segítene, hogy át tudjanak menni a kicsit lassabb tankok is a dühöngőbe.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Dobi 562
addikt
válasz Black_Sheep #205856 üzenetére
Ma fellepek en is Div 2-be ha minden jol megy. A tegnapi napig 120% volt a hatekonysagom de az a 6/6 vereseg annyira tomeny volt, hogy elment kicsit a kedvem. Foleg ugy, hogy meg Div 1 csucsan is olyan jatekosok vannak, hogy 0:15-re lettunk bedaralva ketszer is.
En nem foglalkozok vele, hogy vegignezik hogy romma lonek. Super Conquerorral tolom leginkabb a rankedet es amikor a gyorsabb heavyk, medek ugy itelik az ellenfel tul eros, akkor bizony ott hagynak a picsaba. Atlalaban ilyenkor szokott osszejonni a sraf vesztes csataval de tegnap meg ez sem jott ossze, mert a hull down SC sem akadaly egy repesz spammer 60TP-nek vagy tier X TD-nek, csak ugy repkedtek az 500-as sebzesek a toronyfrontomra.
Kovetkezo rankedre beszerzek egy 60TP-t, azon gondolkozok.
(#205850) kchryss : eleg sok csatat mentem most rankeden Mountain Pass-on es azt tapasztaltam, hogy nincsen kemp. Randomban sokkal elvezhetetlenebb az a palya ha lenne lehetoseg kizarni egy harmadik map-ot, akkor nalam ez lenne az. Nekem konkretan az a bajom vele, hogy a deli bazisrol indulok szerintem hatranyban vannak, az eszakiak szet tudjak spottolni oket mire elernek J3-ba az utkozopontra. Csak a szokasos WG fele imba map design.
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz hulp01 #205858 üzenetére
Engem az zavar jobban, hogy 430U-val 3,5k kombinálttal, alaplőszerrel, túlélve a győztes csatát mínuszos a kör. Egy láncjavításom volt, az is depóból ment. Értem én, hogy a tier 10 elvileg a játék teteje, de nem elég, hogy a t10-es MM egy rakás "vakondtúrás", még a jó teljesítményt is bünteti? Nem azt mondom, hogy szarrá farmolhassa magát az ember, de legalább ha a saját HP-dnál jóval többet sebzel, és győztök, akkor legyen már pozitív az egyenleg.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
jano_77
nagyúr
Elkészült a 10-ik évfordulós speciális garázs, ami ha minden igaz, akkor az 1.10-el érkezik.
Nem tudom láttátok-e már? Ami miatt megosztom, az az, hogy megkérdezzem, hogy szerintetek a 7-ik képen milyen orosz masina látható?Illetve mik a vélemények a 2 új érkező amerikai közepes prémium járgányokról?
T77
T42[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
válasz Dobi 562 #205848 üzenetére
Én meg azért imádkozok az mm istenhez, hogy Himmelsdorfra rakjon, mert ott legalább nem lőnek szarrá a nyomorék klikkerek.
Tegnap a sok 0:15 között megbújt azért néhány izgalmas csata is. Lakevillen volt egy, amit meg tudtunk fordítani, pedig már simán elkönyveltem vereségnek. Az ellen EBR-je átjött az artyért, de szerencsére az ostobábbja volt, mert az arty egy ház mögött állt ő meg beállt a ház másik oldalára, hogy spotton tartsa. A második lövésemet is megvárta ott. És utána, mikor egyedül maradtam a városi oldalon jópár ellenféllel, akkor kértem segítséget és ketten is jöttek segíteni. Eddigi tapasztalatom alapján ez rankeden ritka, mint a fehér holló. IS7-tel sokszor van, hogy a köcsög medek úgy gondolják, hogy eggyel több ellenfél esetén már bukó az az oldal, aztán otthagynak egyedül az ellenséges med hordának. Pedig amíg engem lőnek, addig ők simán lőhetnék az ellenfelet. Természetesen bukó is lesz az ilyen csaták vége.
És amit úgyszintén kivennék a játékból, az a prémium lőszer. Szerintem ez a paytowin egy egyhébb formája. Tudom, mindenkinek elérhető már, nem kell hozzá arany, de akkor is prémium account nélkül fenntarthatatlan. Néztem MrScheff E100 körét a teszt szerveren. Csinált valami 8k dmg-et, aztán -75k. Rankeden ez hatványozottan igaz, hogy egyből töltik a prémium lőszert, aztán helló. Eléggé leértékelődött a páncélzat szerepe. Persze tudom, a wg-nek ebből van pénze, szóval ez van, ezt kell szeretni.
-
5-ös kezelő
senior tag
Hosszú békés játék után kifogtam egy idiótát. Kitol a bokorból, gondoltam véletlen /TD-vel voltam, ő T1 Heavy/. Megkerülöm, visszaállok a bokorba, megint kitol. Harmadik után otthagytam a fedezéket, erre jön utánam bunkóskodni. De mit is várhattam volna, TEAM_KILLER névvel játszott.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Black_Sheep
tag
válasz Dobi 562 #205842 üzenetére
Ejnye, Laci, ne bélázz kérlek, még itt is megtalál a sértődős csóka...
Nekem a ranked jobban megy a 2. div-ben, minőségi ugrást látok a harmadikhoz képest. Mondjuk itt végignézik, hogy rommá lő az ellenfél, ha jól áll a csapatunk, mert így több faragható HP marad nekik. Ha mégis fedezék mögé húzódnék, akkor blokkol vagy kitol. Érdekes.
-
jano_77
nagyúr
Na a következőben csak sikerült megszerezni a hiányzó 1 sráfot - rögtön egyet pluszban is - így meglett végre a hőn áhított 2-es divízió!
A kérdésem az lenne, hogy divízióból vissza ugye nem lehet esni egy alacsonyabba!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Argh!
aktív tag
válasz kchryss #205847 üzenetére
Megnéztem analyzerbe mert kiváncsi lettem xD, nekem ezek voltak :
Westfield 4
Berlin 6
El Halluf 6
Lakeville 6
Karelia 4
Redshire 2
Ghost Town 2
Tundra 4
Murovanka 2
Steppes 4
Serene Coast 6
Sand River 4
Mountain Pass 3
Mannerheim Line 3
Malinovka 4
Live Oaks 5
Kharkov 3
Himmelsdorf 1
Erlenberg 4 -
-
CirrMee
addikt
Mi a tetves a****k' van? EU2 -n egymás után két meccsre nem dobta be a csata végi értékelős ablakot. Átmentem EU1 -re, ott meg pepitában ugyanaz. Szorzókat egyszerűen nem lehet használni.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
kchryss
veterán
válasz Argh! #205845 üzenetére
Highway, Pilsen, Abbey, Párizs biztos vannak azokat láttam többször is.
Studzianki, gleccser és empires border szerintem nincsenek úgy rémlik azok az előzőben sem voltak.
Cliff, airfield és siegfried kérdéses. Airfield és siegfried szoktak lenni és nem értem miért bannolták volna őket.[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Egyszer már kérdeztem, de nem kaptam rá választ. Hol lehet megnézni hogy rankedben milyen pályák játszanak? Illene benne lennie a kiírásban, de nem találom.
Ahogy néztem a streamereket ezeket a pályákat nem láttam: prokhorovka, ruinberg, ensk, mines, fjords
Voltatok ezek közül valamelyiken rankedben? Tudtok még olyan pályáról amivel nem találkoztatok egyszer sem?(#205842) Dobi 562
CarryBarry azt mondta hogy azzal hogy limitálták az ebr-ek számát tulajdonképpen buffolták őket rankedben. Ha 3-4 van oldalanként akkor egymást gyengítik, egymás ellen kergetőznek, ha csak 1-1 van oldalanként akkor lefossák egymást és tudják végezni a dolgukat, vagyis bosszantani az összes többi játékost.
Egyébként a chieftain-nel és a obj279e-vel sem az volt a játékosok problémája hogy csak a játékosok egy rétegének vannak meg, hanem az hogy rosszul balanszolt op tankok. Az m60 miatt például soha senki sem sírt rankedben. Vagyis nem az összes reward tankot kellett volna bannolni hanem az összes op tankot függetlenül attül hogy reward vagy nem reward tank vagyis: ebr, chieftain, obj279e ban minden más mehetne.[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz kchryss #205840 üzenetére
Szep!
En ma 4 csatat mentem, mind a 4 ranked. Mind a 4 vereseg, 2-szer 0:15-re... 1-ben kaptam srafot, 1-ben veszitettem, 2-ben epp hogy csak lemaradtam a sraf szerzo helyrol. 4-bol 3-ban az EBR dontotte el a csatat, hozzank kerult Atlag Bela az ellenfelhez meg Tryhard Toni. Toni csatadonto tenyeo EBR-el, meg mindig.
-
popey37
addikt
az első 20 csata rangsoroltban: 3 gyözelem 17 vereség, 19%, 0 stráf. átlagsebzésem nem éri el az 1000-et. azért ez durva, a statom wn8-a majd 1700. de rangsoroltban egy nagy nulla vagyok, hurrá. wg bekaphatod amire gondolok.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
kchryss
veterán
Előző 2 napi wn8-am majdnem 13 ezer.
[kép]Mind a két nap 1 csatát mentem a tankrewards miatt. Mindkettőt a T55A-val és mindkettő ász lett.
Az első cliff-en félkómásan hajnalban 5k dmg. Elképesztő bot ellenfelek voltak, csak néhány játékosra néztem rá csata után, de az mind 45% wr körüli volt.Igazából semmi különleges. Gyenge játékosok, felengedtek ingyen a hegyre aztán hagyták hogy szétlőjem őket: [Replay]
A ma hajnali csata vége viszont baromi izgalmas volt. Hajnal fél 6 körül játszottam lefekvés előtt félkómásan. A csata elején csak kóvályogtam, de a végén úgy dobogott a szívem hogy nem is tudom hogy sikerült lehoznom. Szerintem több ezer hp-val vezettek. Sikerült jókor jó felé mennem és sikerült megnyerni, az ilyen csatákat el szoktam bukni a végén.
Hajnalban kómásan nem tűnt fel, de most a visszajátszást nézve a t57 heavynk egy rohadék csíter volt. Csata végén miután egyedül maradtam 4 ellen folyamatosan pingelte hogy hol döntögetnek a pályán. 100% hogy használta azt az illegális mod-ot ami mutatja a tereptárgyak rombolását. A csatát nem befolyásolta mivel egyáltalán nem is figyeltem hogy hova pingelget, pont arra mentem saját döntés alapján, csak így a visszajátszást nézve tűnt fel hogy ahova pingelt ott nem sokkal később feltűnt egy ellenséges tank.[ Szerkesztve ]
-
Argh!
aktív tag
Kiprobáltam tc-n ezt az equipment 2.0-t.
Töltés, Stabi, Optika, többinek kb ugyanúgy semmi értelme. Legalábbis részemről. -
hulp01
senior tag
Azért az vicces, hogy az IS7-nél a bekapott sebzésre is jár a csillag. Vesztes csatában meg a 2400hp-re sok csillagos lövés jön.
Ja, és volt olyan vesztes csata, hogy 155-155 xp-t kaptam egy másik csapattárssal együtt. Ő befért az első ötbe, én nem.[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz mormota79 #205817 üzenetére
Hát az nagyon relatív hogy melyik jobb. Attól függ miben és kinek.
Ha például nincsenek kredit farmoló tankjaid akkor mindegyik 8-as prém jobb, mert a kpz50t-nek nincs prémium kredit szorzója.
Ha csak a fun faktort nézzük akkor lehet, hogy nincs nála jobb választás, de ami nekem fun az nem biztos hogy neked is fun.[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
olvasom az obj 268 szerepét a rangsoroltban:
sebzés a felderitésed álltal, életerő feláldozása és sebzés felfogása..
szóval spottoljak a TD-vel és a papirpáncéllal pattintsak. hurrá. ki volt az az idióta aki ezt kitalálta? a light tankkal meg hátulról kell támogatni a heavyket ezek szerint? mivel a TD-k átveszik a light szerepkörét.amugy 6 kill, 3900 sebés, 1700 hozzájárulás nem volt elég az első helyhez. mert ott egy ebr állt 2500 spottal, semmi mást nem csinált.
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
Aki nyugodtan akar T8-ban farmolni, az menjen az EU1-re. Mentem 6 kört a Revóval, nem láttam még csak 9-es tankot sem. Vagy full T8, vagy T7-8. Mivel azon a szerveren van a ranked, ott van a legkevesebb 10-es szerintem randomban.
Kerekest csak a Lynxet láttam, EBR sehol, lightok alig vannak.[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
már a 20 csatát a belépőhőz is nehéz lehozni, a saját csapatban minden csatánál max 2-3 naracssárga játékos a többi piros, de találkoztam már feketével is. az ellen legrosszabja zöld, de tele kék lila játékosokkal. 3 perc/ csata általában 1-2-3:15 a vége.
egyszerüen hihetetlen, hogy mindent ennyire el tudnak cseszni.6 csatából minusz 5 stráfom van, még szerencse, hogy nincs minusz, de a százalékom 25%. ez a tuti.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
ooloo
őstag
válasz phoenix1989 #205828 üzenetére
Ez van normál csatában is ..... csak az az érdekes , hogy sok sok csataszámmal úgy rácsodálkoznak egyesek , mintha most találkoznának először a wégé "üzletpolitikájával" . Megy a szakszi oda-vissza...
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Argh!
aktív tag
válasz phoenix1989 #205828 üzenetére
Hanyadik divizióban jársz?
-
phoenix1989
őstag
engem az idegesít a legjobban hogy mész egy jó kört kapsz 2 csíkot, majd kapod a vereségeket egyhuzamban ahol szépen el is vesztesz legalább hármat. szóval mész egy jó kört két csíkért amit aztán kb 10 csatán keresztül próbálsz megvédeni sikertelenül és buksz 3 csíkot legalább. ezután jön egy újabb op kör és szerzel kettőt, és ez így megy egész nap. megy a helyben topogás
-
-
Barcelona95
tag
válasz Argh! #205821 üzenetére
Én örülök neki, mert a ranked sokkal kellemetlenebb volt abból a szempontból, hogy itt nagyon sok Chieftain és 279e volt, ami számomra élvezhetetlenné tette a rankedet az előző szezonban. A 907-tel nincs bajom, persze troll a páncélja, de nincs túlzottan hatással a csatákra, ellenben a 279e-vel. A Chief csak a sebessége miatt mondható op-nak.
Én a cw-ből is tiltanám a reward tankokat, sokkal jobb lenne, ha only random lenne az összes.
Egyedül a 260-at sajnálom, azt nagyon szeretem, hiába van egálban a 277-tel, a sokkal jobb ágyú miatt az egyértelműen a 260-at preferálom.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Argh!
aktív tag
Sok helyen olvastam sokan igazságtalannak tartják hogy a reward tankokat letiltották rankeden. Nekem csak a 260 volt, de utáltam szóval kredit lett belőle
Szerintem Ranked mellé csinálhattak volna egy Elite Ranked eseményt is, csak azoknak a tankoknak amit kizártak.
Nagyobb nyereményekért vagy a sima Rankedbe kisebb nyereményekért, hogy legyen külömbség, legyen értelme Elitbe indulnia annak aki teheti.Szóval megértem azokat akiknek megvan valami szuper tank és nem használhatják, nem disznek szerezték meg a garázsba.
-
Rellind
senior tag
válasz e-newsee #205819 üzenetére
Klikker mód se adja... ha kicsi a pálya nagy eséllyel meghalsz az elején, csatáim 70% -a azzal telik, hogy menekültem az egyik oldalról a másikra mert az okosak általában csak az egyik oldalra mentek a másikon persze jött az ellen, plusz ha városi pálya az még extra szívás....
-
e-newsee
addikt
válasz notika77 #205807 üzenetére
Szerintem én meg most egy kicsit félreteszem. Tegnap a nap végén összeszámoltam, kilencedik csatára sikerült az IS-7-tel győzni. Persze akkor meg miért ne 3 sebző lövéssel 12. lettem, mert nem értem oda a csatába. Amikor meg lenyomtam vele egy 4,5k kombinált sebzést, 1500 lepattanóval, akkor meg döntetlen lett, ami ugye valójában vereség, és 2. lettem.
Szóval most elmegyek farmolni, és egy hét múlva meglátom, lesz-e kedvem folytatni.
Ha igen, akkor is max klikker módban. Mea Culpa...[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz popey37 #205813 üzenetére
Ugyanazért amiért ezt(katt) és ezt(katt) sem lehetett. Press account, speciális wg account amit a streamerek/cc-k használhatnak. Minden tank megtalálható az accounton, mindegyikben olyan legénység van amin az összes skill rajta van, nem lehet megnézni a statját.
Emilia-val találkoztál egyébként vissza is nézheted a csatát: [link]
Eredeti acc-ja: [link]
EMILIA_FV - A LEGJOBB NŐI WORLD OF TANKS JÁTÉKOS?[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
egy hete nem játszottam, mondom megyek pár csatát. 0:15, 2:15,0:15, 3:15. és be is fejeztem.
-
wwenigma
Jómunkásember
Most az a bajod hogy te nem tudsz vele jatszani mas meg igen? Ahelyett hogy tervezgetitek hogy nerfeljék inkabb meg kell tanulni vele tolni....
Egyebkent jol kell tolni oszt jonnek a stráfok. [link] Ez most eppen tetszett nemi szivas utan.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
3
senior tag
válasz hulp01 #205788 üzenetére
A mozgásban lévő lánctalpas egyik lánctalpának lelövésekor a haladási sebességtől függő mértékben elfordul a jármű teste. Hasonlónak kellene történni kerekes jármű esetén is, azaz a kilőtt kerék oldala felé legyen túlkormányzott, a másik irányba alulkormányzott.
Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
wwenigma
Jómunkásember
Olvasgatva a hozzaszolasokat, ha csak MS-1 lenne rankeden akkor az lenne a baj hogy az miert lehet.
Gyerekek....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
hulp01
senior tag
Azta mi volt itt este. 7 óra után, csak ilyen 0:15-ök. Nagyon durva. Nyugtatót vegyél be előtte, ha el akarod kezdeni.
1500 sebzéssel a tetején. És nem ez volt a legrosszabb csata. Azóta már sikeresen visszafejlődtem a hetesig. Nem enged vissza a hülye csapattárs, buzi artifókusz, három méterről mellé, és társai.
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #205802 üzenetére
A kvalifikációval szerzett bónusz csatákat minden divízió előtt 1x kapod meg. Vagyis összesen 3x, a három divízió előtt.
Az adott divízióban elért teljesítményed alapján szintén kapsz bónusz csatákat a divízió befejezésekor.
Ezen kívül most hozták be új rendszerként hogy naponta vannak küldetések amiket ha teljesítesz akkor kapsz értük aznapra bónusz csatákat. Ezeket ha nem használod el akkor következő napra elvesznek, de minden nap újak szerezhetőek. Ezeket megtalálod a küldetések között hogy mit kell csinálni a megszerzésükhöz.Én még mindig nem kezdtem el ezt a szezont szóval ha valamit nem jól írtam az benne van a pakliban, majd kijavítanak a többiek. Jó lenne már nekem is elkezdenem főleg hogy 2 szerveren is meg akarom csinálni. A sok sírást olvasva nehezen állok neki.
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
Nem tudom ki írta, de ennek a kerekes gecinek semmi keresnivalója Rankeden (sem). Ez az összes vihető közöl a létező leg OP-bb fos.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
az ilyen mega debilek miért kapnak XP-t és ráadásul még sráfot is?!?
Ez a tróger majdhogynem csak engem és a Cent AX-ünket lőtte - egy helyen voltunk és tartottuk fel a nagy kanyarban jövőket Mountain Pass-on!Bónuszok: ugye a kvalifikáció után - amit jól elqrtam - kaptunk bónuszokat, ki mennyit ahhoz képest, hogy mennyire remekelt. Én kaptam 5 ilyet, amit most egyszer kapunk meg vagy minden nap?!? Csak azért kérdezem, mert nekem csak első nap voltak fent a tankjaimon ezek a villám jelek és csak azon a napon kaptam duplázva sráfot, ha sikerült szereznem, azóta viszont NEM!? Nem minden napra szól?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen házat vegyek?