Hirdetés
- Netfone
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Ezek lemaradtak:
"Az alap tankosztályok (nehéz/közepes/TD) sokkal népszerűbbek, mint az artyk vagy a könnyű tankok." - vajon miért annyira népszerűtlenek a light tankok?!? TIPPEK?"Kerekesek: A módosítások elsődleges célja, hogy a kerék sebződése még jobban lelassítsa a járművet. Ezután meglátjuk ez mennyire hatásos. Ha ez sem segít a helyzeten, hozzányúlunk a paramétereikhez is (motor teljesítmény, manőverezhetőség)." - miért is nem lehet rögtön a paraméterek változtatásával kezdeni tisztelt WG?!? Húzzuk az időt persze, nehogy vmi értelmeset csináljatok a játék fejlesztésével. Sokkal inkább szükség van még az EHHEZ hasonló baromságokra, amik elveszik az erőforrásokat a tényleg hasznos és szükséges fejlesztésektől! AGYRÉM kezd lenni sajnos.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Fejlesztői hírrepeszek #309:
"A WOT hosszú ideje él és virul (10 éve). Most azt látjuk, hogy a közönség változik. Egy csomó fiatal jelenik meg és játszik a játékunkkal. Így ha bármi elronthatja a WOT-ot, azok kizárólag mi vagyunk, valamilyen rossz lépéssel vagy hibával." - ezek tényleg hol élnek? Már egy jó ideje túllépték ezt a szintet nagyon sokak szerint! Vajon miért cserélődik a játékos állomány és jönnek a kis tinik? Mert még nem tudják milyen is valójában a játék."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Dobi 562
addikt
Kivaltottam a premium tagsagot PH-n, jok ezek az extra funkciok! Egybol baratsagosabb lett a forum!
-
notika77
senior tag
válasz Melorin #204193 üzenetére
Update is in progress :)
Majd helyrejön. Frissítéskor a honlap is működésképtelen szokott lenni, ma még működik.Engem az érdekelne, hogy emlékeim szerint eddig a frissítés már reggel települgetett, függetlenül attól, hogy mikor éledtek fel a szerverek, de ma még el sem kezdte letölteni. Másnál?
ui.: most látom, mennyi az idő
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
Srácok, megszűnt a shooting gallery? Ahol kiválaszthattam egy küldetést amire néhány napom volt, hogy megcsináljam.
-
phoenix1989
őstag
Ha ertette volna akkor arra valaszolt volna de nem ezt tette. Szoval eezt most fejezzuk be. A ket link koztii pancel kulonbbsegrol beszeltem mar reg mire idebofogi hogy ha elforgatod a tankot akkor persze hogy tobb. En meg vegig arrol pofaztam hogy ugyan arrol a tankrol beszelunk ugyan olyan szogbol megis kulonboznek az adatok. Ez erdekelt nem az hogy hat ha elforgatod bedontod akkor valtozik. Es szamomra akor is furcsa hogy a pancel erteke fugg a loszer tipusatol amit ra lovok nekem ez uj.
-
dokee78
félisten
T-62A nem olyan gyúlékony,mint az Object 140 ugye?
-
Pug
veterán
válasz phoenix1989 #204187 üzenetére
De, mindenki erti, mindig a WG csal es soha nincs semmi koze a vegeredmenyhez a jatekodnak.... faj a tomenytelen konteos hulyeseg aradatok.... de tenyleg....
-
válasz phoenix1989 #204185 üzenetére
Viszont olyan irritáló meg lenéző a stílusod, hogy ezentúl szerintem nem sokan fognak megpróbálni segíteni neked.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Dobi 562
addikt
Oke, reszemrol van meg egy ember akinek a posztjaira nem kell tobbet reagalni. Probal az ember segiteni de csak idopocsekolas.
-
notika77
senior tag
válasz phoenix1989 #204176 üzenetére
De igen "megnő" a páncélvastagság, mert ahogy jr1994 írta a hozzászólásában a HEAT lőszernek nincs normalizációja, ezért vastagabb páncélt kell átütnie, mert a becsapódás szögében próbálja átütni a páncélt. Az AP löszered viszont kicsit befordul, ezért jobb (90°-hoz közelebbi) szögben próbálja átütni a páncélt, ami így effektíve vékonyabb.
ui.: egyébként a páncélvastagság, effektív páncélvastagság, eredeti és effektív becsapódási szög mind látható a tanks.gg-n, a kis ablakban.
(#204179) ollie:
Hát ez most érdekes kérdés, hogy rétegelt páncél-e, mert a tanks-gg-n sima páncélnak mutatja.[ Szerkesztve ]
-
válasz phoenix1989 #204171 üzenetére
Igen, a HE-nél és HEAT-nél beleszámít a tank elején levő láncdarab, mint rétegelt páncél, ez 10mm-mel növeli a vastagságot, ott ahol sötétebb a páncél.
-
-
Igen, ha nem merőlegesen találod el a páncélt, akkor vastagabb lesz a páncél a lövedék irányvektorához képest.
-
phoenix1989
őstag
válasz Dobi 562 #204172 üzenetére
nem is kell . elküldtem egy linket ahol ugyan az a tank van mint nálad viszont nálad 10mm el vastagabb a páncélja ugyan olyan szögben, amire azt monttad azért mert be van állítva a tankom hogy az lőtt rá. ettől még nem hiszem hogy vastagodni kellene a páncélnak. xD
) peterson79
nézd meg a két linket a páncélt írja vastagabbnak.[ Szerkesztve ]
-
peterson79
őstag
Nem a páncél nő meg, hanem a lepattanás esélye, mert olyan szögben találod el. RNG-nek is van benne szerepe amúgy.
-
jr1994
addikt
A heat lőszernek nincs normalizációja.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz peterson79 #204165 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Dobi 562
addikt
Mar megint ertetlenkedsz... Leirtuk neked vilagosan, hogy mi tortent, normalis hangnemben. Ne haragudj, de en ennel tobbet nem tudok tenni erted.
-
Dobi 562
addikt
válasz phoenix1989 #204168 üzenetére
Mert az en linkemen ki van valasztva, hogy az M56 Scorpion HEAT loszerevel szamolja az atutesi ertekeket. Compare-re kattints, ott tudod kivalasztani.
Ha beallitod a szoget amit latsz ezen a kepen, akkor latod, hogy ott ahol eltalaltad 270-280 mm effektiv ertekkel szamol, tehat 50% eselyed volt kb atutni. Pont a fronton levo pot lanctalp lemezt talaltad el, ott kicsit vastagabb a pancel.
[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz phoenix1989 #204168 üzenetére
Valóban 190 mm-es páncél van frontból ... jól mondod . És valóban beforgatva éri el a 250-270 körüli értéket . Na , ha fix páncélátütéssel lehetne játszani , akkor ezt beviszed . De akkor hogyan tudna belenyúlni a csata menetébe a wégé?
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Dobi 562
addikt
válasz phoenix1989 #204166 üzenetére
Ugy, hogy meg van dontve, nem merolegesen talalod el, igy az effektiv ertek nem pont 250mm.
-
phoenix1989
őstag
válasz Dobi 562 #204163 üzenetére
gondoltam rá de nem váltottam mert nekem az is sokszor nem csinál semmit mert lemorzsolódik.. 275 átütés ne vicceljünk már . ilyen szögben is kb 250mm vastag.
notika77
igen láttam nem vagyok vak de 275 átütés egy kb 250mm vastag páncélon hogy lehet narancs. na nee[ Szerkesztve ]
-
peterson79
őstag
Engem elátkozott Mussolini vagy nem tudom, gyerekek.
Érzésre olyan 5-ből 3 lövésem lepattan bármilyen olasz tankról, bármennyire is át kellene ütnie a páncélt...
Amikor benne ülök ilyen arány persze nincs, 10-ből 10 üt be..
-
notika77
senior tag
válasz phoenix1989 #204162 üzenetére
Még a célkereszted átütésjelzője is csak narancs volt, szóval mi a gondod?
szerk.: nem csak én láttam így
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz phoenix1989 #204162 üzenetére
-
phoenix1989
őstag
válasz phoenix1989 #204161 üzenetére
-
phoenix1989
őstag
[link] hogy nem vittem be goldal az m4 49 et? 275 átütés és annak a szarnak nincs is ekkora páncélja. tanks.gg megnéztem fentről lőttem lefele 220mm vastag
-
dokee78
félisten
A verzióváltást technikai okok miatt a holnapi napra, azaz péntekre halasztották (02:30-12:30).
Délutános vagyok a héten.
A fent leirt idő intervallum mennyire reális?
Mert hajnal 5-kor még be tudnék fejezni 2 küldit a Tank Rewards keretein belül. (60 token)13 óra körül indulok munkába,addig remélem elindul a szerver és be tudom húzni az 1 csatáért járó 100 tokent.
-
jano_77
nagyúr
FB wotinfo-s oldalán van egy illető, aki egészen jó oktató leírásokat ír, most éppen a Legénységképzésről. Ennek kapcsán kialakult egy kis ellentmondás a fórumozók között, hogy fontos-e vagy sem a 6-ik érzék a Parancsnoknak. Vannak akik meggyőződéssel írják, hogy teljesen felesleges, mert úgy is késik és mire felvillan, már meg is lőnek. Nem lehet meggyőzni Őket az ellenkezőjéről.
Fontosabb a Felderítő az illető szerint - hiába írtam, hogy a Rádióson a Helyzetfelismeréssel többre megy."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
hulp01
senior tag
válasz Macka #204152 üzenetére
Ebben szinte biztos voltam. Ha én játszanék vele, mindenről pattanna, az tuti. De így, hogy én kaptam be az 1750-et rohadtul felbosszantott. De ekkora alfánál mit vársz, mennyi idő alatt töltsön be? Így is elég brutál dpm-je van. És még csak az kéne, hogy láthatatlan is legyen. Bár a spot rendszer sajátosságai miatt azért sok pályán az is megoldható.
-
Greentea
senior tag
válasz Dobi 562 #204141 üzenetére
Én most a sima Caernarvon-t húzom, iszonyú jó tank! Igazi dpm machine
Ahogy nézem ez az AX is hasonló, kevesebb alpha dmg-el de kicsit jobb mobilitással. Kéne!
Nekem am a kaliberhez kellett "hozzászoknom", mert nagyobb tierben hiába jó is a penetration, oldalról lőve a tankok láncai előszeretettel leveszik a lövéseimet.[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz hulp01 #204146 üzenetére
Azt a néhány ilyen derp tankot el lehet viselni. Színesítik a játékot. Nekem nincs vele bajom, még ha bosszantó is, amikor benyelsz tőle egy malacot full HP-ról. Viszont, ha csak ketten vagytok, és nem talált el, vagy nem végzett ki, akkor lehet rajta revansot venni az összes addigi sérelemért!
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
válasz Dobi 562 #204141 üzenetére
A vicc az, hogy én is pont ugyanezt tapasztaltam. Csak én ahhoz noob vagyok, hogy kompenzáljam a nem Cérna barát pályákon a hátrányát. Amúgy a kifejleszthető tesóval is pont ugyanez a helyzet, csak annak kicsit hosszabb a töltésideje. Arra viszont rájöttem, hogy FL-ban jól lehetett használni az AX-et, pláne a Normandy pályán. Sok a domb, eleve saját tierben vagy, és viszonylag kevés a közelharc. Jól lehet vele a másodvonalból asszisztálni.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
válasz hulp01 #204143 üzenetére
Pedig az FV-t illik prémiummal használni. Ez neked még új infó volt ezek szerint. Sajnos az a TD pont az az eset, amit a legtöbb játékos a saját kárán tanul meg. Tudod, a medve nem játék.
-
hulp01
senior tag
válasz Barret001 #204129 üzenetére
230-as pennel szerintem minden med oldalát átüti, de kis szerencsével még a heavy-két is. A hátulját meg mindennek. És ezek szerint lehetett volna még magasabb is a sebzése a +/-20% miatt. Szóval egy olyan td, ami a t10-es medek bármelyikét tudja egylövésezni. Ez szerintem nem normális game balance. Tudom, kisebb tierekben is vannak ilyenek, és szerintem azok se normálisak. Ja, amúgy az fv volt. És én is arra számítottam, hogy ok, 1100-as alfája van, azt full hp-ról be lehet vállalni, mert simán nyerésre álltunk. A HE meg nem szokott átütni. Csak nem kalkuláltam a prémium lőszerrel .Aztán jött ez az atomcsapás a sebzéssel meg a járulékos károkkal.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz wwenigma #204137 üzenetére
es? gondolom a 15.6 hp/tonne adat arra utal h bizos masfel masodperc alatt eri el a vegsebesseget hatrafele is.. meg ugralja a szaltokat, 20 meteren belul megfordul szazzal stb +szerintem ezt siman leszedik masodlagos fegyverzettel is
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Dobi 562
addikt
Cerna AX helyzetjelentes.
Tobb mint 100 csatat letoltam vele miota megvettem. Voltak vele jobb es rosszabb szeriaim. Az atlagsebzes amit produlalok vele az a leggyengebb a jelenleg jatszott tier 8-as heavyjeim kozott, megis eleg volt a 2. gunmarkhoz.
Nagyon szituaciofuggo tanknak erzem. Ha top vagy mid tier vagyok es tudok dombozni akkor eleg jol hasznalhato bar ha a tier 9-ek megunjak hogy pattognak akkor betoltik a goldot es atlovik a tornyot is gond nelkul.
Azokon a palyakon ahol nincs lehetoseg dombozasra kicsit elveszve erzem magam. Ez egy tamogato szerepu heavy lenne. A fasza, jo frontpancelos nagy alfas csapattars peakel, felveszi a lovest, majd a kis Cerna is kigurul es probalja trackelni az ellent. Elmeletben. A valosag az, hogy a csatak 90%-aban nekem kell elol lenni mert a jatekosok nagy resze ugy gondolja nem eri meg kockaztatni HP-t es inkabb hatul varja a csodat.
Tradelni csak ugy van ertelme mas heavyk ellen ha en legalabb 2 lovest le tudok adni (es azok bemennek) kulonben veszitettem 400 hp-t 200hp-ert. Pluszban a tank egyik nagy gyengeje, hogy hason at loszerrekeszt lonek, igy az alapbol 4.7 mp toltesi ido drasztikusan lecsokken.
Az agyu kulonben fantasztikusan jo. Pontos, 4.7 mp alatt tolt (potkaja + direktiva). Ha olyan a szituacio, hogy elkapsz egy tankot a nyilt mezon es buntetlenul tudod loni akkor az brutalis elmeny. Nagyon keves tank amelyik visszarakja a lancot ha sikerul ugy elkapni.
A tank masik nagy gyengesege a latotavja, alapbol 380m. En a dpm-et akartam kimaxolni, igy fokozott szellozest tettem ra, de nagyon gondolkodom, hogy lecserelem optikara mert tobbszor volt, hogy a vegjatekban nem tudtam kispottolni az ellenfel medeket es emiatt buktunk.
Szemelyes velemenyem: ez egy jo tank de nehezen jatszhato es szituacio-fuggo. Kezdo jatekosoknak nem ajanlanam. En egyebkent nem hasznalom jol, ez latszik a gyozelmi aranyomon is. Valoszinu nem illeszkedik annyira az agressziv es turelmetlen jatekstilusomhoz. Ugyanez a helyzet nalam a nagy tesojaval a Super Conqueror-al is, ahol recent 3k+ atlagot hozok vele 52% win rate-el, ami a leggyengebb a tier 10 tankjaim kozott. De nem adom fel, igyekszem megtanulni a hasznalatat.
-
adamgreen
senior tag
Csúszik a patch holnapra és a battle pass is :
-
galervin93
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz BÁ Nutrition #204136 üzenetére
[link]
Maximum speed up to 115 km/h (71 mph)Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Barret001 #204125 üzenetére
Ha lattal volna mar fv-t eloben mondjuk egy T72 mellett akkor nem lennel meglepodve. /jogosan sebez ekkorat ha mar egyszer beraktak. Ellentetben az ebr kerekeivel meg a cross motorokat megszegyenito mutatvanyaikkal
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
jano_77
nagyúr
válasz kchryss #204123 üzenetére
Dobok én is 1-2 képet, ha már EBR-ről volt szó, hogy hát mennyire nem az számít, hogy egy tank mennyire OP, hanem az, hogy aki vezeti, mekkora balfasz!!!
A két díszpinty a csata 3/4-ben ott kőrözött a bázisunkon, próbáltak felmászni különböző falakra - ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el - és a végén is csak azért hagyták el a bázist, mert fentről betolták a bázisra. Ekkor elgurultak lent, amit áttolt a csapatunk és ahelyett, hogy beálltak volna foglalni - amivel nyertünk volna - elgurultak az enemy bázisa előtt és ott is elkezdtek karikázni!!!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz kchryss #204123 üzenetére
A füles biztos drága volt
T95 szerint retard voltam! Csak tudnám mit tudtam volna még tenni Malinovkán, ahol kezdetben egyedül voltam a hegyen, majd ugyan oda értek a heavyk, de sorban el is hullottak. Ezt követően persze, hogy legurultam a mágikus erdőbe és a T95 meg akkor ért oda.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
kchryss
veterán
Következő két klip amikor váratlanul rányitnak a streamerre.
1) CarryBarry egyik legnézettebb klipje még évekkel ezelőttről amikor az anyja rányitott mikor a Dakival közös táncos videóját nézte: [klip]
Pár hete a fater került képernyőre. 1v1-ben kiszedte egy arty a csata végén mérgében rácsapott az asztalra majd megjelent a fater hogy "mi a f@szt csinálsz?": [klip]2) iyoxin hangosan örült egy izgalmas csata végén. Kb fél perccel később átjött a szomszéd nő leoltani, hogy ne hangoskodjon: [klip]
Sajnos azt a klipet nem tudom berakni amikor Dakihoz kláncsata közben csöngetett be a rendőrség mert a szomszédok kihívták rá, mert túl hangosan hallgatta a zenét. Minden Daki klip törölve lett, hüpp hüpp. -
hulp01
senior tag
Bassza meg a köcsög wg. Mégis hogy a faszba gondolták, hogy jó ötlet egy 1750-et sebző td-t berakni a játékba? És nem érdekel, hogy mennyit tud lőni percenként vagy mennyire pontos. Ja, és a négy legénységből kinyírt hármat, meg még modulsebzés is volt. Ennek mégis mi értelme van? Hülye balfaszok játszhatnának már a saját játékukkal, aztán talán rájönnének, hogy alapvető balance gondok vannak. Én meg lőhetek 400-at ha jó napja van az rng-nek. A következő csatában csak 1250-et lőtt belém, mert nem volt több.
-
kchryss
veterán
Nem elég hogy töröltek egy csomó klipet még az az oldal is ahova a kivágott anyagot szoktam feltölteni lebutította a full hd videóimat 720p-re.
Na mindegy. Régóta terveztem hogy berakom a mókás jeleneteket, most ezek nagy része örökre elveszett, de azért ami maradt abból dobálok be párat.
Mivel EBR téma sokszor előjött:
Daki gyakran megy EBR-rel arty vadászós köröket amikor csak egy gyors csata kell neki amíg kijön a másik tank a csatából vagy amíg várakoznak az erőd csata indulására.
Korábban már raktam be kettő ilyen csatát tőle most itt van egy amit szintén érdemes megnézni: [link]
Két gondolatom van ezzel a csatával kapcsolatban:
1) Ezt egy 24 órás adásban csinálta amikor már több mint 20 órája játszott. Ehhez képest olyan szinten irányította a tankot és úgy használta teljes sebesség mellett a manuális célzást hogy arra én teljesen kipihent állapotomban sem lennék képes, túl lassú hozzá az agyam. Dakinak nagyon gyors agya van.
Ennél a résznél mutat egy jópofa trükköt is. Nem lövöm le a poént.
2) Rossz nézni hogy mivé változott a tankos játék az EBR-ek miattItt pedig egy klip marty_vole-tól az egyik legpontosabb tankkal az egyik legjobb célzással rendelkező játékos erre képes az EBR ellen: [klip]
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
Akinek lejart a 6? nap a shooting range eventen, ne felejtse el ujra aktivalni, Nekem megadta a masodik adag 5x-t es a prem napokat is.
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Dobi 562
addikt
válasz Greentea #204112 üzenetére
Van aki szegyelli a statjat, van aki unja az xvm-fokuszt, van aki szerint masnak semmi koze a statjahoz. Szerintem leginkabb az unikumok es streamerek profitalnak belole, egyebkent szoktam latni atlagos es rossz ertekelesu jatekosokat is akiknek be van kapcsolva.
A WG volt olyan kedves es berakta ezt az ujitast a jatekba, hogy el lehessen rejteni a nevunket.
[ Szerkesztve ]
-
Greentea
senior tag
válasz ollie #204107 üzenetére
A jó játékos ment volna el spotolni és flankelni, aki figyeli a minimapot és a helyezkedéseket. Simán elmehetett volna ez is, de a csata eleje óta ugyanabban a bokorban kuksolt.. Ami 6:2-nél sima, de 6:7-nél már kevésbé.. Ha az egyik oldalt áttolják, én úgy tudom célszerű a másik oldalon megnyomni az ellent, pláne ha azon csak egy Jagdtiger 8,8 van, ami nem egy flankelhetetlen és felspotolhatatlan td..
Amúgy az hogy lehet, hogy ráakartam most keresni, és nem találja semelyik stat figyelő, de még a wot-nak a keresőjében sem dobja ki online?
[ Szerkesztve ]
-
válasz popey37 #204104 üzenetére
mert neki minden lövése bemegy és sebez maxot, bármilyen tankot is lő
Senki sem hiszi ezt, csak éppen majdnem mindig van észszerű magyarázat a játék szabályainak megfelelően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest