Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz popey37 #204599 üzenetére
Láttad az összes többi lövését azoknak a TD-knek is vagy csak azt jegyezted meg ami átütött?
Mert ez megint az arty AP lőszer "probléma", hogy azt senki se jegyezte amikor 99x pattant vagy mellé ment csak azt amikor eltalalta a célt és odavert...
UI: ha lanctalpat talal akkor 3-600 sebzes max és nem full...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
hulp01
senior tag
válasz popey37 #204596 üzenetére
Tegnap én is belefutottam egybe. 10-es centurionnal. Egylövés, szevasz, garázs. Én meg addig fedezékből ki, lő, vissza, és volt három sebző lövésem. Amúgy azt sem tudom honnan lőtt, mert nem láttam. Ha észreveszem, megyek én is vissza a fenébe. Egy általános rebalance nagyon ráférne már a játékra. Ezt az fv lőszert meg simán elvenném, mert ez egy vicc.
-
popey37
addikt
nekem meg ezekkel a 2k körüli sebzésű TD-kel van bajom, én belelövök jó esetben 300-at és nem vagyok olyan gyors, hogy a lepkefing sebességgel rámlőtt lövedék elől visszatolassak a fedezékbe, 2x a kukáskocsi, 2x meg az fv 215 183 szedett ki egy egy lövéssel.
ezek után, ha van belőlük akár egy is a csatában akkor redline kemper leszek. 4 csatában 4x szedtek ki egy lövéssel full hp-ról.
szerencsétlen progettó 65 azt sem tudta hol van. csak kapta az áldást.
ja és hogy mégjobban fájjon, akárhol talál el 2k sebzésTeló: +36302105384 SW 120/600
-
hulp01
senior tag
válasz KISDUCK #204593 üzenetére
Valóban, a penje az kiváló, ha éppen van kire lőni. És ezt is sikeresen elnyeli szinte bármi. Meg amikor azt sem látom, hogy hova megy a lövés. A tankot nem találja el, és a földbe csapódást se látom.
Amúgy mi van azokkal a lövésekkel, amikor az ember bemondja, hogy critical, aztán a csata végi jelentésben semmi. Még csak nem is szerepel az az adott tank, amibe elméletileg criticalt lőttem. Ma is volt ilyen, egy Foch. Valószínűleg az ágyúját találtam el, de a csata végén semmi.
-
KISDUCK
addikt
Hú de jó kis masina még az amx 105, igaz hogy nem volt egy kerekes se a meccsen és valószínűleg nem volt kiegyenlített az mm és az rng se, mert 30-3-ra nyertünk, de legalább jól szórakoztam.
-
hulp01
senior tag
Ez az udes (8as td) rendkívül korlátozottan használható egy td. 1300-as átlagsebzésem volt vele ma, és nem is nagyon tudom hogyan lehetne több. A fronttal menni nem lehet vele, mert menetből lőni nem tud. A nagy pontossága is csak wot szinten értelmezhető. Ki tud lőni ez is a világból is (plusz a magic track lövések). Ehhez képest az rhm-mel valami 2500 körül van az átlagom. Igaz, egy másik érában, de akkor is. Én különösebben jól rejtőzködőnek se érzem. A pályák felén eleve nem túl sok haszna van (ahol nem lehet bokorból messzire lőni). Amikor én játszok vele minden mindenhonnan simán átlövi, és előszeretettel gyullad is ki. Főleg az ilyen ötperces csatákban nem lehet használni. Ha már három sebző lövésem van vele, akkor örülök.
Ezeket az évfordulós vackokat csak festésre, meg matricára lehet költeni? Mert van vagy 1500, és ha másra nem lehet, akkor veszek belőle álcázófestést.
-
KISDUCK
addikt
Credit boostert sehogy se lehet szerezni?
-
Balesz1899
aktív tag
válasz Massmurderer #204587 üzenetére
Mi a probléma vele? Borzasztó jó játékos, nagyon informatív videókkal. Ha valaki szereti nézni a tartalmait, akkor már "majmolja", meg szerelmes belé? Mi ez, óvoda?
-
Kelvin
őstag
válasz Massmurderer #204587 üzenetére
Ha nem tűnt volna fel ez egy játék szakmai topikja, ezért egészen hihetetlen, hogy vannak itt olyan emberek akik komolyan veszik és streameket néznek, fejlesztik magukat. Minő meglepő...
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Massmurderer
őstag
kchryss már vagy fél éve majmolod azt a csákot Beleszerettél vagy mi?Szinte minden irásodba ott a neve,meg hogy azt csinál meg úgy csinálja,stb.
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
egy szóval sem mondtam, hogy követendő példa vagyok, csak azt mondtam, hogy csináld utánam. a kettő között elég nagy eltérés van.
én megadom neked minden hozzáférésemet a wot fiokomhoz, mégsem tudnál vele semmit kezdeni: erre való a telefonszámmal levédett account. kárt tudsz benne tenni de modositani semmit, igy ellophatatlan.
az, hogy megmondod a nick neved, még semmi veszélyt nem jelent a fiokodra. elég sokan vagyunk ebben a topicban, de még senki nem nyulta le a másét.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
kchryss
veterán
válasz Dobi 562 #204564 üzenetére
A nagyon fos tankokat leszámítva bármelyik tank működhet rankeden. Inkább azon múlik mennyire tudsz vele játszani. Skill4ltu például EU szerveren már több szezon óta tank request adásokban teljesíti a rankedet, azaz a nézők mondják meg neki mivel játsszon és ezek gyakran a rosszabb tankok, mégis simán szokta velük teljesíteni a top ligát.
Első hetet eddig érdemes volt kihagyni mert akkor az unikumok nagy része már végez a rankeddel és gyengébb mezőnyben kezdhetsz hozzá. Most variáltak kicsit a szabályokon és lesz valami napi szorzó, még nem számoltam ki hogy ígyis megéri-e majd kihagyni az elejét.
A sok Chieftain-nel is inkább az volt a problémám hogy unalmas volt miattuk a meta, nem pedig az hogy ne tudtam volna ellenük játszani.
Én eddig mindegyik ranked szezonban játszottam hol kevesebbet hol többet. Volt hogy nem vettem komolyan azért nem értem a létra tetejére, volt hogy komolyabban vettem, de béna voltam és azért nem sikerült és volt hogy komolyabban vettem és sikerült. Az utolsó ranked szezonban találtam rá a nekem legjobban fekvő stratégiára. A progetto-val úgy haladtam a ranglétrán mint a rakéta. Remélem végül nem fogják nerfelni, mert rankedre tökéletes így ahogy van. Prém lőszer nélkül is simán lehet vele haladni úgy hogy közben kreditet farmolsz és a csatákat is élvezed.
Kranvagn-t én nem próbáltam, de szerintem jó lehet. Arra kell majd figyelni hogy sokkal kevesebb pálya van mint randomban, meg kell nézni milyen pályák lesznek és azokhoz alkalmas tankot választani.(#204568) Dobi 562
Ahogy néztem a csata alakulását biztos voltam benne, hogy mi lesz a mém a végén. Elég gyakori ezzel a tankkal hogy ez történik.
(#204579) ddt500hu
Ez tényleg szép agresszív játék volt. Grat! -
KISDUCK
addikt
válasz Dobi 562 #204570 üzenetére
Papíron nagyon jó, de sajnos bele lehet futni olyan meccsekbe amikor a lövedékekből űrszemét lesz vagy "smink". A legrosszabb ilyen élményem amiről van ss 12/6/1 (lövedék, találat, átütés), de egy jó meccsen is előfordul sok mellé lövés: 22/18/12, itt volt 4221 dmg és ebből 2565 dmg 300m felett (bia és szellőző van, ellátmány nincs). Azt hozzátenném, hogy élményre is azért használhatóbb mint egy t30 ami 3-ból 2 lövedéket geostacionárius pályára állít. Kisebb kaliber ellen még a páncélzata is elég jó, tegnap bedobott T8-ba egy kis pályára, végjátékban visszamentem decapelni és ~1800 sebzést sikerült felfognom, de ehhez kicsit lefelé kellett döntenem az orrát sajnos célzás közben sebezhetővé válik ilyen helyzetben, de kefíres dobozhoz képest nagyon hatékony a páncélzat. A med volnal is ugyan ilyen troll páncélzatú, de ott csak T9-nél tartok, ezek a svéd tankok mocskosul bejönnek, lehet a nehéz vonalnak is nekivágok valamikor.
-
-
Dobi 562
addikt
Megvettem a 9-es sved Tede-t, ki akarom huzni a 10-est meg ToT alatt. Bar a TD jatekstilust annyira nem szeretem mert nem flexibilisek es sokszor a csapatra vannak utalva de neha lehet menni izgalmas csatakat. Ez peldaul vegig szoros volt es az utolso pillanatig ketseges volt melyik csapate lesz a gyozelem. Nem csak red line kempeles volt, itt igenis menni kellett bazist vedeni torony nelkuli TD-vel tornyos tankok ellen. Ketszer is.
Ne kovessetek el ezt a hibat, hogy bealltok capelni map control nelkul, ugy hogy a tarsaitok nem tudnak fedezni, nem eri meg!
A csata utolso mozzanata az egy mem, mar csak azert is erdekes vegignezni!
-
Dobi 562
addikt
válasz Eugene Roe #204557 üzenetére
Oke, igy mar vilagos!
En meg nem jatszottam rankedet, ez lesz az elso, hogy kiprobalom magam. Szerintem bizonyos helyzetekben a Kranvagn jobb lehet mint az SConq de ugy altalanossagban en is az SConq-ot vinnem elsokent ha heavy-zni akarnek.
-
kchryss
veterán
Láttatok már ilyen mm-et?
[klip] -
3
senior tag
válasz popey37 #204550 üzenetére
Az eddig megismert dolgok alapján te semmilyen szempontból nem vagy számomra követendő példa.
Nekem még csak top 100 jött össze. Ha egy hónapban sokat játszok valamelyik tankkal, akkor szinte biztos, hogy bekerülök vele a top 1000-be. Pedig megítélésem szerint a teljesítményem nem sokat ér. Az én szintemnek kellene átlagosnak lenni, de szégyenszemre bőven átlag feletti. Mindezt úgy, hogy az egészségem bizonyos módon korlátoz, és nem rohadok folyamatosan a játék előtt. Ha lenne egy olyan csatám, amit pl. skill leesett állal elcsukló hangon aztakurvázna le, talán megosztanám. Amíg nincs ilyen, magamban örülök, és ha olyan kedvem van, szavakkal mesélek róla. Ha hirtelen unicummá válok (hahaha, megettem az avatárom), akkor sem fogok olyan eredményfloodot csinálni itt, mint egyesek.
Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
3
senior tag
válasz Balesz1899 #204549 üzenetére
Senkinek nem kell XVM ahhoz, hogy lássa, adott körülmények között melyik csapat esélyesebb...
-
3
senior tag
válasz Dobi 562 #204547 üzenetére
Nem hiszem, hogy amiatt kellene szégyenkezned, mert jól megy a játék...
Szerintem az a minimum, hogy igyekszem védeni a személyes adataim, elérhetőségeim, és tetszőleges szolgáltatásokban a felhasználói fiókjaim nevét. Lehet, hogy a WoT-tal kapcsolatban nem kellene, de nincs okom megosztani a nevem, hiszen semmit nem kapnék cserébe.
-
Eugene Roe
őstag
válasz BloodRay #204541 üzenetére
Nem, nincs perverzióm arra, hogy csak nálam működjön, de a depression mellett a belőhetetlen torony lenne a lényege. Erre hiába vagyok max gun depressionon, ugyanúgy kilő minden. S. Conqueroron legalább van rétegelt páncél.
#Dobi: Én szeretnék látni mindenhol, de attól, hogy nem lesz chieftan, még nem tudom, hogy mitől lesz a kranvagen jobb, mint egy S. conqueror.
De próbáld ki, hogy mennyire adja, lehet neked OP lesz.
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
e-newsee
addikt
válasz Balesz1899 #204549 üzenetére
Az biztos nem. Azt a funkciót már évekkel ezelőtt kivették az xvm-ből, mert semmi értelme nem volt.
Szerintem csak szimplán volt egy-két olyan tank az ellenfélnél, amit utál, mert párszor kilőtték, és most ha azokat meglátja, akkor egyből Dunának megy."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
popey37
addikt
kérdésem a követkeő, ezek a kulcsok mi a csudát rejtenek?hol lehet meglesni hogy menyi van . egyszerüen nem találom sehol. lehet láma vagyok?
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
hát én meg szeretem megmutogatni hogy miket értem el, akár egy játékban is, csináld utánunk.
ott a hirességek csarnoka, nem egy tankommal voltam már top 3-ban. és igen büszke vagyok rá, hogy többszázezer játékos közül ott vagyok az elején , nem unicum játékosként.
esetleg még említhetem a 3 gunmarkot a tankjaim csövén, azt sem a legyek hordták össze, melózni kellett érte.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Balesz1899
aktív tag
válasz Dobi 562 #204545 üzenetére
Gondolom be volt nála kapcsolva az xvm esélylatolgatós opciója, ami kb a legnagyobb baromság a modok közül. Egy ideig használtam, de amikor azt láttam, hogy a marhái a csata indulása után azonnal mennek megfulladni, csak mert 20%-ot jósol az xvm, egy kicsit elég lett belőle.
-
phoenix1989
őstag
[link] a V4 en jól látom hogy átment a lövedékem? és hogy???
-
Dobi 562
addikt
Regen a "nyavognak mint a fosos kismacskak" kifejezest hasznaltam azokra akik mar csata elejen feladjak es ezt kozlik is a csapattal rombolva a moralt. De multkor lattam, hogy valaki le "beta male"-ezett egy ilyen nyifi-nyafit es megtetszett. Azota ezt hasznalom. Mondjuk jobban is illik rajuk.
Ez egy WoT-tal foglalkozo forum, nekem raadasul eleg jol is megy a jatek, nehogy mar szegyenkeznem kene mikor megyek egy Asz kort! Jelenleg ez a kedvenc hobbim es orulok mikor megyek egy kiemelkedot, sot ezt meg meg is osztom hatha valaki mas kivancsi ra, esetleg a tankra, pozicionalasra az adott palyan.
Annak meg nyilvan oka van, hogy te nem vallalod fel a jatekbeli nevedet, igaz?
[ Szerkesztve ]
-
3
senior tag
válasz Dobi 562 #204545 üzenetére
Neki már az vereség, hogy ott voltál, mert nem egy ligában játszotok.
A béta hímségről annyit, hogy nem ő mutogatja a nagyvilágnak, hogy mit ért el egy számítógépes játékban, miközben lebétahímez valaki mást.
Szerk.: Elfelejtettem, hogy nincs kacsintós smiley.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Elso Tank Asz az uj terkepen (Berlin). T34-3 beta him megmondta az elejen "next lost battle". Azert en megprobaltam osszeloni a Nagy Kalibert. 20-bol 20. csata volt es meg 1 hianyzott. Ezzel a nemet/japan kuldetesekbol mar csak a legutolso van hatra. Tovabbra sem ertem az ilyen 46%-os Toketlen Tonik mi alapjan dontik el csata elejen, hogy most nyerni vagy vesziteni fog-e a csapat. Nekem nem szokott egyertelmu lenni meg csata indulasa elott. Ki erti ezt?
5600 kombinalt damazs, 1545 alap xp, 98k tiszta bevetel.
-
3
senior tag
válasz popey37 #204539 üzenetére
A PMOD-ban van szerveroldali célkereszt (is). Ha használod, a játékban be kell kapcsolni a szerveroldali célkeresztet. A PMOD konfigjában engedélyezni lehet, hogy a kliensoldali- és a szerveroldali célkereszt is megjelenjen (ld. pl. a legutolsó Circon videót).
A PMOD gyárilag négy célkereszt-skint tartalmaz, de ha kell, szerintem elő tudok bányászni egy kb. 70 célkeresztet tartalmazó csomagot hozzá (csúnyábbnál csúnyábbak vannak benne). A célkeresztek DDS fájlok, megfelelő szerkesztővel csinálhatsz sajátot is.
-
3
senior tag
válasz dokee78 #204538 üzenetére
Hasonlót tapasztaltam én is. Mentem néhány kört, de ha nem artyval voltam, a legtöbb csatában már induláskor blokkoltak. Mintha a WASD lenne a világ legnagyobb kihívása. Amikor lighttal voltam, mindenféle tankokkal jöttek oda, ahová én, és többször is elállták a visszavonulási útvonalam. Most sem értem, miért. A szándékos és a figyelmetlen blokkolást általában észre lehet venni, utóbbit tolerálni is lehet, de az ész nélküli "azt sem tudom, hol vagyok" blokkolás idegesítő. Természetesen megestek a szokásos dolgok is, mint például, hogy az egyik oldalon pár ellenséges tank felőrölte és kivégezte a csapatom kétharmadát, vagy hogy 10v4-es túlerő és a pálya uralása mellett vesztettünk, mert a kollégák sem gondolkodni, sem együttműködni nem voltak képesek. A kedvencem az volt, amikor a 10v4-es csata vége felé (akkor már 5v4 volt) jeleztem, hogy lövöm az artyval a célpontot (gondolván, hogy a közeli csapattársam fedezékben - ezáltal életben - marad). Lőttem, a lövedék repülése közben a csapattársam kibújt, kilőtte az ellenséget, aztán kilőtte őt egy másik ellenség, én meg töltöttem, és tudtam, hogy a maradék három hülyével sem vagyok előrébb.
-
Dobi 562
addikt
válasz Eugene Roe #204537 üzenetére
Nem tiszta a dolog. Most akkor neked konkretan problemad van a Kranvagn-al, meghozza az, hogy a TeDe-k repesszel "csak" 3-500-at sebeznek a tornyaba? Es ezert nem szeretnel Kranvagn-et latni a ranked-ban?
-
BloodRay
veterán
válasz Eugene Roe #204537 üzenetére
Ezt most nem teljesen értem mit szerettél volna írni, de pont ez a jó benne, higy kicsit extrább egy normál heavy-nél.
De mi, legyen táras, menjen 60-al és még sebezhetetlen tornya is legyen?? De lőjön is helyetted weakspotra nem?
Persze csak ha te vezeted, az ellené legyen fos.[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
popey37
addikt
válasz Barret001 #204536 üzenetére
ja le is szedtem hamarjában, inkább többet lövök de ez valami borzalom volt, a célkereszt helyén egy 1 cm vastag vöröskereszt, mindent kitakart, semmit sem láttam, bementem yolozni, azért összejött 2200 sebzés mire kiszedtek.
viszont ezzel a csiftennel tényleg csinálhatnának már valamit, nem hiszem el, hogy 4 303mm-es és 5 395 mm átütésemet is benyelte, persze neki minden lövése sebzett. csak azért nem lötem rá repesszel, mert mire betöltöttem kiszedett. de szerintem azt is benyelte volna 7 killje lett meg 10k sebzése és sértetlen volt a csata végén.
értem én hogy cw tank meg op, de ennyire? a játékosnak meg volt 5k személyes értékelése meg 1400 átlagsebzés.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
dokee78
félisten
Nem lehet itt normális csatát menni az összes be toborzott szar bot játszik.
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #204512 üzenetére
Mint múltkor írtam júniusban és júliusban várható 1 ranked és egy cw kampány. Akkor úgy gondoltam a ranked jön előbb aztán majd a kampány, de mint kiderült a kampány most jön, pont te linkelted. Szóval jún. 29. - júl. 13. kampány. Ranked 3 hét szokott lenni és várhatóan nem lesz egyszerre a kampánnyal. Én júl. 20. körülre tenném a ranked kezdés várható időpontját.
-
popey37
addikt
válasz Kelvin #204488 üzenetére
akkor rám mit mondanál ha összefutnánk csatában, High tier pedo?
ugyanis én pl. nem igazán játszom tier 6 alatt, csak ritkán, amint látod.
előszeretettel használok goldot, mint mindenki más, mert a +2 tier sajnos megköveteli. én is szoktam anyázni, mert szopó roller van, de nem szoktam az ellenfelet szidni, max a kemper red line usereket.
miért baj az ha valaki goldot lő? ez a probléma már ezerszer ki lett tárgyalva: mindenkinek adott a lehetőség a gold löszerre, éppen ezért szüntették be a goldlöszert goldért dolgot. most sima creditért megveheted és lőheted te is.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
3
senior tag
-
hulp01
senior tag
Ez a játék egyre röhejesebb. Három láncolós lövés egymás után. Persze engem minden sebez. Elsőre kapok valami 700-1000 körüli lövést egy td-től, aztán egy kibaszott táras fos kivégez. A normál tankok teljesen játszhatatlanok. 7 lövésből 7 talált és abból 3 pen. A többi lánc, vagy a magic ruszki oldalpáncél. Ha egy pixel belelóg a célzókörbe a láncból, akkor 100%, hogy oda megy a lövés.
De persze a kurva matricákat azokat fejlesztik.[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
válasz e-newsee #204520 üzenetére
Én dobnám a célzót, helyette mehet vstab, harmadiknak meg optika vagy szellőzés.
Itt egy összehasonlítás: [link] , vstab+töltés alap, 3. célzó - venti - optika, skilleknek Bia+Snapshot+Smoothride+Sit.Aw.-t állítottam be.
(#204391) popey37:
Ha jól emlékszem, viszonylag magas pinggel (~100) játszol. Esetleg próbálj meg egy szerver célzó modot felrakni (igen, tudom rühelled a modokat, de a játékban lévő szerintem inkább zavaró), mivel a nagy ping produkálhat a leírtakhoz hasonló dolgokat. Én korábban az Awfultanker ServerMarker modot használtam: link (mostani netemmel már nincs rá szükségem 20-30-as ping mellett)."I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
BloodRay
veterán
válasz Eugene Roe #204517 üzenetére
Mennyit szeretnél?...
Szerintem jó kis tank, pedig anno nem gondoltam, hogy ennyire megszeretem a svéd nehezeket."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
e-newsee
addikt
Srácok, 430U-ra fokozott szellőzést, vagy vertstabot dobjak? Eddig célzó és töltő van rajta.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
mormota79
tag
Azt hiszem a WG tegnap már érezte, hogy nem szivathat tovább
Ahogy elértem az 50%os győzelmi arányt 1-2 hónapja csak folyamatos szívás volt, de tegnap mindent engedett. Olyan csapatokkal is simán nyertünk amiből annyit nem néztem ki hogy 2-3 tanknál többet ki fogunk lőni.
Tartsa meg szokását kedves WG -
Eugene Roe
őstag
válasz Dobi 562 #204511 üzenetére
Remélem nem, az a baj vele, hogy tiszta fos. Obj268 és minden más 152-155m repesz sokat spalsh-sel az elején. 300dmg-k jönnek be a mantlelet ért lövésektől, de fv4005 sebzett már 500 splasht is a torony alsó harmadáról. Kis kaliberű lövegek ellen szuper (conqueror).
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
-
jano_77
nagyúr
Más is kapott ilyen szerencsenapos email-t a WG-től? Mi ez pontosan? Vmi olyasmit ír, hogy nyissam ki az ajándékomat. Játékon belül fogad majd egy ajándék, amit ki lehet nyitni és attól függően, mennyire vagyok szerencsés lesz benne X nap prémium fiók?
Rangsorolt csaták:
Én nagyon örülnék, ha nem lehetne részt venni rajta a reward tankokkal, ezzel hátrányba szorítani azokat, akiknek nincs meg egyik sem mondjuk. Tök jó, hogy írtak végre a csatákról és a változásokról, de időpontot NEM láttam sehol!? Esetleg tudja vki, mikor lesz?
"Új tételek kötvényekhez
A Ranked Battles 2020-2021 elindításával frissítjük az in-game boltban elérhető kötvényekre vonatkozó termékek listáját. Rengeteg értékes és hasznos jutalmat kínálunk az Ön számára, így maradjon velünk!" - de mikor?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ollie #204505 üzenetére
Jöhetnek, FV4005-tel varom.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kchryss
veterán
válasz ollie #204505 üzenetére
Meg 277 meg wz5a, meg is7, meg progetto meg 140.
A chieftain nem csak tornyozós heavy, hanem nagyon gyors is, 410m-es alap látótávval. Azzal hogy ennyi mindenben jó elveszi a szerepet a klasszikus lassú tornyozós heavyk, a gyors heavy-k és a hagyományos flankelős med-ek elől is. És épp ez a gond vele. A super conq nagyon erős, de csak egy szerepkörben, lassú tornyozós heavy, a többi szerepkörre nem alkalmas. A 430u-val is az a baj egyébként hogy med-nek és a heavy-nek is túl jó, kicsit csökkenteni kéne a mozgékonyságát és akkor a többi med-nek nem venné el a szerepkörét.
Szerintem változatosabb lesz a meta mint az előző szezonban. Én egyébként az ebr-eket is tiltanám. -
Balesz1899
aktív tag
válasz Kelvin #204502 üzenetére
Te amúgy miről beszélsz?
Itt van a statisztikája, gyakorlatilag MINDEN tankkal minimum kék a wn8-a, de rengeteg, amivel unicum szinten teljesít. Tiertől függetlenül.
Biztos azért van pl a BC25t-vel 2200wn8-a 1900 csata után, mert sokat jár le low tierbeNem tudom, hogy feltűnt-e, de Te vagy az egyetlen, aki szerint ez vérlázító, de csak azért is hajtogatod...
-
válasz Balesz1899 #204487 üzenetére
Tehát csak Super Conqueror meg 430U lesz a csatákban, esetleg 1-2 EBR.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jano_77
nagyúr
Én is pedo volnék?
AMX 12t-al gurultam egy ÁSZ kört tier8-ban.
ezzel a körrel kicsit javítottam a találati arányomon isszerk: mondjuk az érdekes volt, hogy csata előtt 86%-on állt a GM, csata után pedig 81% lett! Pedig nem volt szar kör.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Kelvin
őstag
válasz Balesz1899 #204501 üzenetére
Igen, 2k-ról 3k-ra az szerinted mi ha nem növekedés és 20e csata kis tier-ben pedig pedo és céllövölde.
Nem is értem miért mentem bele ebbe a sz*rrágásba veletek...[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest