- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tbor
tag
Sziasztok, az uj verzioval nem tudom feltenni az alca skineket, tudtok segiteni hogy kell? Koszonom.
-
Tbor
tag
válasz Papooo #136529 üzenetére
Neked is köszönöm a tanácsokat. Akkor ez lesz:
TOG2->Type64
T28 concept ->revaloirse
Patton KR vagy Pilot1 -> fv4202Még megvárom a hétvégét, hogy éri meg jobban vagy hátha meglepnek és betesznek a shop-ba valami érdekességet. Kicsit a Patton KR és Pilot 1 között vacillálok. Igazából egyik sem nagyon fontos, mert van egy SP-m amit szeretek, de a Patton KR mostanában bosszant, vagy talán csak a Pilot 1 lett túl jó hozzá képest...
-
Tbor
tag
válasz jr1994 #136526 üzenetére
Tudom
Most megzavartál É is a rev felé hajlok, az egy kicsit különlegesebb mint a többi tier 8 med a nagy alpha-val... Mivel mindkettő olyan jó. most azon gondolkodom, hogy beáldozom a pilot1-et vagy a Koreat is. Nekem a korea nem jött be, a pilot 1 pontosabbnak tűnik. Szerintetek?
-
Tbor
tag
Azon kevesek közé tartozom, akik nem szerezték meg az fv4202-t ingyen. Most ezzel a cserével érdekes lehet t28 concept-et becserélni, vagy sokan ajánljátok a kis francia med-et. Mindkettőbe kb egyforma legényéségem lenne 3 skillel, ti szeretitek az fv-t?
Köszönöm:Tbor
-
Tbor
tag
Sziasztok,
A T8 lightokon levő XP-vel mi történik T9-re való átállás után? Köszönöm!
Tbor -
Tbor
tag
Nagyon gondolkodom ezen a LeFH18B2 csomagon, szerintetek "megéri?"
-
Tbor
tag
Sziasztok!
Egy ideje szabadságot vettem ki a WoT-tól, úgyhogy nem vagyok naprakész a fejleményekkel. Meg tudjátok kérlek írni, hogy lesz-e valami nagyon érdekes változás a 10.0-ban?
Utoljára ott tartottam, hogy az fv4202 helyett terveztek valamit, és ezért megadták volna a tier 8 prém fv4202-t ha a tier x megvan a garázsban (és esetleg valami küldiket teljesítenek a játékosok). Ki is fejlesztettem az fv4202-t, tetszett a centi 7/1 de nem biztos, hogy az fv-t megvenném, ha nem cserélik prémiumra.
Egyéb tanácsotok van, érdemes most valamilyen vonalon fejleszteni 10.x terveket figyelembe véve?
Köszönöm. -
Tbor
tag
Sziasztok!
Egy ideje nem játszom, milyen ez az "új" angol TD ág? -
Tbor
tag
Megvan a t25 is, tetszik
Már csak a t14-en vacillálok -
Tbor
tag
-
Tbor
tag
válasz dfsz34 #69787 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat.
Igen, pont így gondoltam a képzést. húznám az ágakat és mellé leszorzóznám ugyanazokkal a legényekkel a prémeket is.
A T14 megvan valakinek ? Az is elég op-nak tűnik és féláron nem rossz, amcsi heavy ág kiegészítő húzására gondoltam a fentiek szerint, csak nem ugyanaz a crew összetétele, mint a későbbi t29 ágnak. Attól még működhet, ha jól jön az xp.
Elég jelentős xp buffot kaptak a prémtankok a 9.3-ban (különösen alacsony tier-ben), plussz 2x legénység képzési együtthatót. -
Tbor
tag
Vettem egy e25-öt, nagyon élvezetes
Szerintetek kiképzése érdemes t-25-ben és t14-ben gondolkodni ? Van még egy SP-m pénzgyártásra (ingyen volt de tök jó), azon gondolkodtam, hogy most buffolták az xp termelését ezeknek a low tier tankoknak is, úgyhogy lehet lenne értelmük... -
Tbor
tag
Arról cikkeznek az FTR-en, hogy jövő hónap második felében a Patton ág lesz a top of the tree. Jó ez a Pershing/Patton vonal vagy inkább a t57 felé levő két táras med érdekesebb ?
Látom, hogy ezek a Pershing/Patton vonalon jobban páncélozottak, de egy kicsit olyan semmilyennek tűnnek, pl az orosz vagy német tier 8-10 med ághoz képest. -
Tbor
tag
válasz Angel1981 #66159 üzenetére
én már úgy vagyok vele, hogy semmin sem lepődök meg, így nem érhet meglepetés
Visszatérve az US szerverre való migrálásra, írták, hogy nem megoldható, talán majd egyszer. Ha szerencsém van, élvezhetem a játékot az EU szerveren 90-110-es pinggel.
Fel se vetem, hogy ezeket ki szponzorálja
-
Tbor
tag
Igazad van, újrakezdhetném, ha már mást is újrakezdek. Lehet így lesz, de most úgy érzem, hogy egyrészt elvi dolog, hogy ha ennyit nem tudnak megoldani, más szórakozás után nézek, másrészt egy csomó ágat húztam ki tier 7-8-ig és ezeket nem lenne kedvem újrakezdeni, pl. 13-90-ig vagy STA-ig eljutni.
-
Tbor
tag
-
Tbor
tag
Értik a problémámat, de technikailag nem lehetséges a transzfer (?). Komoly probléma lehet gondolom néhány adatot átvinni egy másik szerverre.
Elvileg játszhatok az EU szerveren, hatalmas pingeket és lageket élvezve. Azok mondjuk így is vannak, gondolom akkor mire számíthatnék.
Visszaírtam a supportnak, hogy köszi és megértem hogy némi extra munka néhány adatot átvinni egy másik szerverre és megérteném ha erre kéne fizessek némi goldot, de ha ez nem megy, akkor abbahagyom mert újra biztos nem kezdeném az egészet. -
Tbor
tag
Pár hónapon belül a családdal az Egyesült Államokba költözünk és ahogy a FAQ-t olvastam, nem tudom átvinni az EU-s fiókomat. Ez komoly ? Tényleg komolyan gondolják, hogy közel két éves és 10k csata után újra kéne kezdeni a fejlesztéseket? Plusz a prémium tankok és kb 20 garázshely is ugrana...
Nincs erre megoldás szerintetek ? Régebben olvastam, hogy valaki innen az orosz szerveren játszott. -
Tbor
tag
Húzom az angol med ágat, nemrég vettem meg a Centurion I-et. Felraktam a tornyot meg a nagy ágyút, de nemigen érzem. Pedig a Comet nagyon bejött és a med stílust is kedvelem. Szerintetek:
- van értelme a BP top ágyújával használni ? Több dpm lenne úgy látom
- milyen felszerelést meg skilleket ajánlanátok ? Egyelőre töltésgyorsító+optika+erősített felfüggesztés van, ez utóbbit lecserélem majd vert. stabra ha kifejlesztem a felfüggesztést. A fiúkon első skill camo meg repair-ek vannak vegyesen olyan 70% körül.A másik ami foglalkoztat a 75k crew xp küldetés. Holnap valószínűleg meglesz, ráraknám a Centire, mert hosszú távra jó lenne, de azon is gondolkodom, hogy olyan tankra rakjam, ahol több, 5-6 legénység van. Így több "ingyen" xp-t tudnék kihasználni. Az egyik jelölt az SP, így meg tudnám táponi kicsit második skillnek egy BIA-val, segít az valamit szegénykén ?
-
Tbor
tag
Annak mi lehet az oka, ha nem tudok megnyitni (lejátszani) replay-t ? A szokásos dolgokat próbáltam, társítottam a Wot exe-vel, stb, de nem nyitja meg.
-
Tbor
tag
Valaki találkozott Vitiris autotelescope mod-jával 9.0-re ? Nagyon praktikus, hogy nem kell pakolgatni a felszerelést.
-
Tbor
tag
Valaki tudna vállalni egy kis szakaszozást velem ? Nem vagyok valami jó játékos és egyszerre több ágat húzok, úgyhogy az látszik a statjaimon is. A T2-es event-hez már csak a szakaszos rész hiányzik, ezért keresek szakasztársat. A játékban Rengest a nevem.
-
-
Tbor
tag
Nem tudjátok, Vitiris autotelescope mod-ja működik, vagy ne is próbálkozzak ? Elég hasznos volt.
-
Tbor
tag
Na ez best of gyanús egyelőre 2014-ben. Kihasználva az 5x-et meg az olcsó prémet gondoltam kihúzok gyorsan egy-két eddig hanyagolt ágat tier 5-6 ig, hátha jó lesz még valamire. Most a brit akció miatt kihúztam a Bishopot a light ágon tegnap délutánra, megvettem, aztán otthagytam a gépet és idén az ünneplés után de lefekvés előtt megnéztem mi a helyzet, gondoltam gyorsan le 5x-öm, hogy ne legyen mar olyan stock szegényke. Közben kilépett a játék, valami olyasmit írt ki, hogy a kapcsolat megszakadt. Beléptem és meglepődve láttam, hogy a Bishop eltűnt. Megnéztem többször is, lehet csak fáradt vagyok, de nem, nem volt a garázsban... A Valentine-on mutatja, hogy még kéne a 19k xp a Bishop-ra, a kb 900k credit is eltűnt, hát ez nagy wgny 2014. Írtam a supportnak, hogy buék+wtf, esetleg adhatnának egy kiss free xp-t is az 5x elvesztése miatt, hát, meglátjuk. Azért szólok, hogy nézzétek végig a garázsotokat, hogy nem tűnt-e el tankotok (vagy esetleg nem jelent-e meg nálatok egy kóbor Bishop ). És jó vicc, de nem ittam sokat (sajnos), nem raboltak még el ufók és kezelés alatt sem állok
-
Tbor
tag
+1 !
Tudom, hogy ez egy fórum, több éve olvasom, de azt nem értem, hogy mi a jó abban, hogy ide jönnek az emberek dühöngeni meg egymást erősítgetni ezekkel a szuper elméletekkel. Arra ott lehetne az off topic, ez pedig maradhatna a szakmai topic. Igaz, így kb tized ennyi hozzászólás lenne... -
Tbor
tag
válasz nyunyu #35921 üzenetére
Szia Nyunyu !
Jónéhány verzió óta a te modpackodat használom, mert nagyon jól össze vannak állítva .
Ezzel van egy olyan gondom, hogy a célkereszt nem jól működik: a külső rész rendesen mozog, de a belső néha random ottragad egy ponton, vagy eltűnik. Neked nincs ilyen gondod, esetleg ötleted, hogy mi okozhatja ? Próbáltam, hogy kitörlöm a 8.10-et és újrarakom, de nem megy.Még valami: ebben most benne van az "észlelhetőség" mutató ? A régiben mutatta, hogy kb mikor vehetnek észre, ebben nem láttam.
Köszönöm:
Tbor -
Tbor
tag
Sziasztok !
Pár napja nem olvasom a fórumot és már többszáz hozzászólás született
Nem tudom most végigolvasni, esetleg tudtok segíteni, hogy mi lehet a gond: 8.9 óta, Nyunyu modpack használatával állandóan kilép a játék. Random módon, többnyire csaták után.
Felraktam a legújabb xvm-et, az sem segített. Mit javasoltok ?Köszönöm:
Tbor -
Tbor
tag
Játék chat-ben többen is írták, hogy 3 nap prém várható.
-
Tbor
tag
válasz gzbotii #26993 üzenetére
Semmire nem jó, hihetetlen mennyit szenvedtem vele míg átkecmeregtem rajta. Olyan kis tier-ben még a free-t is sajnáltam rá, de azt kellett volna.Esetleg a jobbik ágyúval, prém lőszerrel lehet valami sebezni is vele...
Legszívesebben és is átugrottam volna, de az "új" Tigrisek vonzottak.
[ Szerkesztve ]
-
Tbor
tag
KV2-re venti és töltésgyorsító mellé mit ajánlotok ? Rammer-re gondoltam, esetleg más javaslatotok van ?
Most fejlesztettem ki a nagy troll ágyút, brutális... Még valami, a HEAT-tel illik lőni, és kicsit célozni, vagy bumm bele AP célzás nélkül ? -
Tbor
tag
Elég jól megy mostanában ez a 30 kill/nap és sok ezüstöm lett, akciósan bevásárolnék vele prémium lőszert. Lehet furcsa kérdés, de hogy lehet venni ? Feltöltöm a tankomat maxra vele, aztán kevesebbel indítom csatába ?
Másik dolog, ha most akciósan veszek prémet, lehet pl 3x 3 naposat venni és később aktiválni, amikor ráérek többet játszani ?
-
-
Tbor
tag
KV-1 után fejlesztenék és itt nagyon ajánlgatjátok a T-150-et, meg nekem is inkább a heavy stílus tetszik jobban mint a kicsit med-szerűbb KV-1S. Annyi zavar, hogy a wiki azt írja, hogy a legrosszabb a MM a T-150 esetében és folyamatosan 2 tierrel nagyobb csatákba sorol. Nem szenvedős úgy a dolog, helytáll a T-150 ?
-
Tbor
tag
T34-re és KV1-re milyen skill/perk és felszerelés ajánlott szerintetek ? Nem túl agresszív, inkább szupportív játékstílushoz.
Amire gondoltam:
- T34-elsőre BIA, utána parancsnok 6th sense, driver smooth ride, gunner snapshot, loader repairs, radio sitattional awareness. Utána nem tudom. Felszerelésnek van camo netem meg periszkópom egyelőre ezeket használnám, hozzáadnám a gun laying drive-ot, lecserélném a camo netet ventilation-re.- KV-1: skill/perk hasonlóan a fentihez, itt lenne rammer+venti+horisontal stab,
Szerintetek ?
-
Tbor
tag
Kicsit tanulni szeretném a weakspot-ok elhelyezkedését a tankokon, ti használtatok már erre valamilyen mod-ot ? Olyat láttam, hogy eltérő színnel mutatja az üzemanyagtartályt, gyenge páncélt, motort, stb.
-
Tbor
tag
Néhány hónapja esténként megyek néhány kört a WOT-ban, tetszik, de tier 5 felett úgy látom nehéz fejlődni. Most értem el oda (szántam rá magam), hogy kicsit támogatnám a fejlesztőket és vennék valamit. Kredit farmolásra, mit ajánlotok, van best buy ami nem túl drága ?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest