Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
válasz jano_77 #203297 üzenetére
A Frontline-ban használt tankjaimon kikapcsolom a legénység fejlődés gyorsítását. Egy-egy FL hét +150-200 ezer átváltható XP-t jelent, pedig nem is játszok túl sokat... A karácsonyi "felesleges" goldból néha szoktam átváltogatni, de most is van 1,5 milla átválthatóm nekem is...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
válasz HellGreg #203293 üzenetére
Nem lehet ezeket sajnos deaktiválni. Viszont ugye csak akkor fognak elhasználódni, ha a napi szorzót megcsináltad az adott tankkal, így legalább 1 győzelemig tudsz játszani az összes prémium tankoddal (nyilván csak akkor segítség, ha nem 1 prémium tankod van)
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. Van esetleg lehetőség a játékban arra, hogy felfüggesszen vagy inaktiváljon az ember bizonyos küldetéseket? Azért kérdem, mert vennék XP ötszörözős csomagot (75 küldetés, ami győzelem esetén 5x-ös XP-t ad), de azt fejlesztésre használnám. Viszont ha mindig aktív, akkor addig nem játszhatok prém tankokkal, mert arra megy el, azt meg közel 3 milla átváltható XP-vel a hátam mögött nem szeretném. Szóval lehet valahogy inaktiválni?
-
Warton
őstag
Amikor a WG-nél már mindenki tudja, hogy ez lesz az utolsó csata ezzel a halom *** tankkal ezen az acc-on, akkor azért tekernek egyet a potméteren.
Azért ebből az ászból is látszik, hogy mekkora tré ez a tank, mert az IS3A-val például ennyi dmg-re, assistra tuti még az 1. osztály sincs meg.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Dobi 562
addikt
Hala az uj ToT-nak, most meg szarabb a tier X meta. Keszuljetek az 5-6 light + 3 arty kombora.
A Top of the Tree lenne az egyik legjobb eszkoz a WG kezeben amivel befolyasolni tudna a metat, anelkul hogy belekene nyulni a programba. Mindenki latja, hogy nagy tierben mekkora problema a sok arty + td + light MM. Mit tesz a WG? Eloszor TD, utana light tank a Top of the Tree...
Ilyenkor komolyan elgondolkozok, hogy egyaltalan jatszanak-e a sajat jatekukkal a fejlesztok.
-
-
Balcsix
senior tag
Leszedtem a Battle Hits-et, viszont nekem összvissz 3 wotmod kiterjesztésű fájlból áll. Bárhol nézem, másnak teljesen más a fájlok elrendezése. Így hogyan tudnám Angolra állítani?
-
lacibacsi
addikt
Hétfőn indul!
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
jano_77
nagyúr
Meg tudja nézni vki, aki épp játszik, hogy a következő FL mikor kezdődik, melyik héten lesz? Ha jól emlékszem május utolsó hetén, de egy megerősítés jó lenne. Köszi
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
tumikas
csendes tag
válasz Stigma.HC #203267 üzenetére
Azért ezek se gyengék:
- Elismerjük, hogy vannak még problémák a Tier V-VI-os artykkal. Micsoda meglepetés.
- Az artyk fő célja az erős pozícióban lévő erős tankok hatékonyságának csökkentése. Eddig a campelgetés vissza szorítása volt a mantra...
- Néhány tankba történelmileg nem fér több lőszer. Mindaddig míg játszhatónak látjuk ezeket a tankokat, nem nyúlunk hozzájuk. Az bezzeg nem rontja a történelmi hűséget, hogy van olyan tech tree aminek 80% kamu... -
BÁ Nutrition
addikt
válasz kchryss #203261 üzenetére
A tog jo poen de nem annyira tetszik a festes maga. Igazabol ezekbol egyik sem tetszik. Az a mulkuori csillagos egbolt eleg jo volt bar lehet nem az esemenyhez tartozott
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Stigma.HC
senior tag
Fejlesztői "hírek"
Wontinfos: [link]
Angolul a teljes: [link]
Két kedvencem
-Az MM elsődleges célja a várakozási idő lerövidítése, minden más másodlagos.
-Olyan sok VIII-s prém tankot csináltunk, hogy elfogytak a potenciális jelöltek, ezért nőtt inkább a IX-es jutalom tankok száma a közelmúltban.
[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Dobi 562
addikt
Miota vannak ezek a sorozatos nagyobb eventek mint a Frontline, Berlin, stb azota laggos a jatek nalam. Mas is tapasztalja ezt?
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Egyedi stílus TOG-ra: Act II Special Bundles Are Now Available!
Mellette IS-6-hoz és SH-hez jött új stílus. Ezek a fő stílusok cserélődni fognak az egyes szakaszokban. Várhatóan 3 újabb legendás tank jön majd.Az a camo amit az évfordulós boltban lehet megvenni és Sense of Direction, Mk. II néven fut nekem nagyon bejön. Minimapokból van összevágva. Az előző verziót többször is meg lehetett venni az évfordulós boltban, én 3-at is vettem belőle.
[ Szerkesztve ]
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Az évfordulós érmékkel lehet valamit kezdeni hosszú távon? Érdemes gyűjtögetni vagy el lehet verni a boltban? -
e-newsee
addikt
No akkor most mi is pontosan a tankrewards tier 1-es jutalma? Hány napra van az a Spring of 45 camo?
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz mormota79 #203239 üzenetére
Érdekes, de nem egyedi eset. Nemrég halálom után néztem a maradék társak játékát. Utánam rögtön az a játékos végzett az értékelésnél, aki meg sem mozdult az elejétől fogva, de az utolsó ellenfél, egy tüzér menekülés közben nekirohant, és összetörte magát rajta. Így megkapta a sebzést, pedig AFK volt. És nem lett az utolsók között a sorban.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
notika77
senior tag
válasz dokee78 #203242 üzenetére
Alapvetően évek óta betölti a korábbi beállítást, így ha nem akarom megnézni az újonnan bekerült modokat csak next-next-finish az új verzió telepítése. Nem törlök semmit (kézzel, a telepítő végén a mod könyvtár törlése be van pipálva) és nem is uninstallálom a korábbi verziót.
Ha nálad nem így működik, akkor van a modpack-ben egy "Application for loading Aslain's installer configuration" pont a lista alja felé (jelenleg 9. sor alulról). Ezzel be lehet tölteni a configot.
Szerintem írd le, hogyan szoktad telepíteni, hátha rájövünk nálad miért nem úgy működik, mint nálam.[ Szerkesztve ]
-
Balesz1899
aktív tag
Valaki írta egyik nap, hogy milyen nehezen jött össze a 4 győzelem a küldetéshez. Na, ma én is "győzz 3-szor" küldetést kaptam, eddig 11-ből 11 vereség. A tegnapi 15 csatából 13 győzelem nap után. 2 perc után 0-7, a spotterünk 20mp után öngyilkos lesz. A legszorosabb meccsem ma kb 4-15 volt. Ez a játék egy kib.ott vicc.
-
e-newsee
addikt
válasz ooloo #203235 üzenetére
Hát jah. Haszontalan csicsa mod.
Inkább, ha már az a szórakozása az emberünknek, hogy random replayekből csinál videókat, akkor azt megtehetné normális minőségben is. Az, hogy 1080p monitoron nézem 1080p-re állítva a YT-ot, és nem látom, mennyi a sebzés, mert olyan mosott pixeles az egész videó..."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
ooloo
őstag
válasz kchryss #203228 üzenetére
Így igaz ... semmi haszna . Plusz információt nem közöl és csak azoknak "hasznos" akik szeretik ha a csata képernyőn millió színben millió mütyür borítja a képernyőt . Fogalmam sincs , hogy honnan jött az ötlet ennek a kiegészítőnek a megalkotására . Még ha valami hiánypótló lenne , de nem az .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
kchryss
veterán
Ja boosterek nélkül én sem álltam volna neki. Ruszki szerveren szinte az egészet 2 nap alatt csináltam meg tegnap és tegnapelőtt pár óra játékkal, de volt vagy 30 15-ös szorzóm amit előtte összeszedtem. Szerencsére átlag 5 csatával megvolt a 3 token naponta, de minden nap játszani kellett hozzá.
-
Pug
veterán
válasz kchryss #203228 üzenetére
En kb egy hetes delay-jel alltam csak neki...
Idoben valoban nem veszes, csak en igy a lehetseges boosterek felet nem farmoltam ki a randombol...Irigyellek, hogy nem volt nullas korod...nekem a mai napig csak egy volt, ma hullott harom.
Most van 5 boosterem, 3-at grindelhetek holnap es a teljes utolso stage hatra van, szoval ez igy eselytelen...[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz ooloo #203220 üzenetére
Sejtettem, hogy a spothoz van köze mert a minimapon is jelölte az éppen spotolt tankokat és azzal volt szinkronban. Szerintem többet árt mint használ, én biztos nem tudnék így játszani. Egy jó játékos mindig nézi a minimapot és látja mikor hol mi jön így ez a mod felesleges neki.
(#203226) Pug
Én kihúztam mindkét szerverre f2p. Sokkal kevesebb idő volt mint eleinte gondoltam. Ruszki szerveren teljesen szólóban csináltam mégsem volt nullás csatám.[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz kchryss #203219 üzenetére
Jaaaaa.... azok .
Úgy látszik nekem meg rossz a szemem ... habár azok nem számolnak vissza . Felderítettség jelzők . Zöld : távolabbi , Sárga : közeli , Piros : nagyon közeli . Ha jól tudom ... Az Aslain-ban benne van .
[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
kchryss
veterán
válasz ooloo #203217 üzenetére
Azért ennyire csak nem rossz a szemem.
Erről a 3 pöttyről beszéltem. Változtatják a színüket és néha számok vannak benne, de nincs szinkronban azzal amikor lő vagy tölt.
(#203218) Dobi 562
Ja nekem is nagyon zavaróak. Konkrétan nem tudtam a csatára figyelni mert végig azon agyaltam mi a francot jeleznek azok.[ Szerkesztve ]
-
-
Dobi 562
addikt
Valakinek annyira tetszett a multkori Renegade csata, ahol lecsaloztak, hogy csinalt belole videot Youtube-ra.
https://www.youtube.com/watch?v=xTGN7Nn4V3Y&=&feature=youtu.be
-
dethroner
veterán
válasz ollie #203209 üzenetére
Nem hiszem, a Nagy győzelem medál, amit az 5. küldetésért ad, az megvan, de a képen a középső jelvényt nem találom a megszerzett plecsnik között.
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz adrian360 #203172 üzenetére
Elvileg a Berlin küldetésben ha mind az 5 tankot kifejlesztem 3. szintre, akkor ad valami külön plecsnit. Megcsináltam, de a kitüntetések között sehol nem látom, csak az alap, az ötös küldetés miatt kapott jelvény van meg. Mi a tosz ez akkor?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Srácok, az aktuálpolitikai hozzászólásaitokkal fáradjatok ide: [link]
-
Veatta
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #203204 üzenetére
Ha Berlin pályán vagy az 2 szeres szorzó. Ha az isuval ott voltál akkor, kb ennyit ad egy körre.
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
fura ez a berlin mod
is2v 12300 dmg 18 kill/maust is en lottem ki-> 5x szorzoval 315pont
isu 13616 dmg 9 kill/ el se jutottunk az utso szakaszigm masodikat befoglaltuk aztan ellentamadasnal mar egyedul maradtam 5x szorzo 675 pont :S mire adja a pontotyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Androidos fejegységek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Ubuntu Linux
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?