Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Netfone
- Mobil flották
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Argh!
aktív tag
Rankednél ami van bónusz csata, automatikusan felhasználásra kerül egyszer egy nap, eddig ok.
Én nem tudom ezt aktiválni? Sehol nem találom. -
jano_77
nagyúr
válasz Warton #205797 üzenetére
Pontosan ezt mondtam én is előtted, hogy teljesen elfuseráltak a szerepkörök szerintem is! Agyament az egész!
Amúgy EBR-t próbálta már vki bevinni Ranked csatába? 1x kíséreltem meg tegnap, de 2,5 perc várakozás után lelőttem inkább és vittem mást. Most 1 percnél tart.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Warton
őstag
válasz phoenix1989 #205796 üzenetére
Tök érdekes, hogy kinek mikor mi adja. Első két napban Progettoztam én is, simán minden különösebb gond nélkül felkúsztam a 8-as szintre. Utána két nap tökölés a Progettoval és megrekedtem, egyáltalán nem tudtam felmenni, akárhogyis próbálkoztam. Mindenről pattogott. Ebr kritikálok garmadája stb. Ma is elkezdtem progettózni, de továbbra sem adta. Aztán előkaptam a garázs mélyéről az IS-4-et és láss csodát első két csata dupla sráf. Aztán egy-két vesztes, sráf megtartós, meg ide-oda sráfolós, aztán a végén egy vesztes csatából meglett a hiányzó egy sráf. Úgyhogy nagy nehezen felkúsztam a második divízióba.
Szerk.: Meg ezek a szerepkörök annyira viccesek. Leo1 a kedvenc tankom és ahogy nézem ezzel spottolnom kéne a tankokat és a saját szpotomat lőnöm?! Nooooormális?!! A Leo sok mindenre alkalmas erre biztosan nem. Talán az Obj430U.
[ Szerkesztve ]
Kompromisszummentes linux gaming.
-
jano_77
nagyúr
válasz e-newsee #205783 üzenetére
A lézer pontosságú auto aimet is elvehetnék tőle, mert vetekszik a legjobb aimbot modokkal! 95 km/h mellett az ellenkező irányból rád rántja a célkeresztet - a szerver nem , tudja lekövetni a mozgását, de beadja a találatot! Több mint érdekes!
-
CirrMee
addikt
Az ebr-t ebben a formában úgy ahogy van az egész játékból kukázni kéne.
Csináljanak nekik egy saját MM -et. Pakolják be őket egymás ellen - nerf nincs, kiszedve nincs a játékból, azt' nídforszpídezzenek csak saját magukkal...
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
jano_77
nagyúr
Ranked-en ez a szerep leírás egy szart sem ér! Tök mindegy mit és mivel csinálok, nekem mindig alacsony a szerepért járó XP! Most mentem egyet S.Conq-al, volt 3890 felfogott sebzésem és kaptam kemény 19 XP-t a szerepkörre! WTF?!?
Meg Leo és Progettoval kellene spottolni!?!? Pont arra való tankok tényleg! Meglátják bármelyiket és pillanatok alatt szétkapják mint Foxi a lábtörlőt! Elmentek a WG-nél otthonról szerintem. Arról nem beszélve, hogy folyamatos Vereség! Amikor véletlenül nyerünk, akkor biztosan olyan alacsony XP-t kapok, hogy az alsó 5-ben legyek, akik ugye NEM kapnak sevron-t! FU WG, ennyit tudok még hozzá tenni. Ennél elcseszettebb, szarabb játék modot nem csinált még a WG!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
phoenix1989
őstag
válasz Argh! #205785 üzenetére
. Nem hiszem hogy konkrétan arra vonatkozott hogy két ebr lehet hanem hogy mivel alapból limitálva van a light tankok száma ezért nem tud kettőnél több lenni, és alapból egy adott tank limitálásába nem hinném hogy belemerülnének és sokkal egyszerűbb magát a típust limitálni(lásd arty)
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
Azért az nem mindegy, hogy ha kereket lőnek neki, akkor az eddigi 85 helyett 70 lesz. És ez egy kerék. Ha kap még egyet, akkor még rosszabb lesz. Szerintem ez már használható nerf lesz. Majd kiderül. Ha nem uralják a csatákat ezek után, és az eddigi 3-4 perc gokart vadászat csak 1 percig tart a csata elején, az már nekem elég.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
kchryss
veterán
-
hulp01
senior tag
válasz notika77 #205778 üzenetére
Ok, köszi. A három már megvan. Bár T30-am meg nincs . De volt ott valami letakart tankszerű izé is. Talán az is jelent valamit.
Az ebr-nél egyértelműen rendbe kéne rakni a páncélját. Rohadt sok találatot benyel sebzés nélkül. Valamint ha sérült kerék után kap találatot, akkor legyen az is assist dmg.
IS7-tel nyomom most a ranked-et, az eléggé hülyebiztos. (Bár ez sem mindig igaz.) +2 stráf, aztán -1, ez most a sorminta. Olyan 3k dmg körül már simán be lehet kerülni vele az első háromba. Persze ha legalább a fele csillagos. Ja, és ha nyer a csapat.
-
Pug
veterán
válasz e-newsee #205783 üzenetére
Lassulni fog kerék találat esetén és kap pontosság nerf-et.... Ennyi, szarnak a pofon... (szerk: asszem 10m látótáv nerf is tervben van)
Ettől az oldalán ugyan úgy nem fogod sebeződni a "pajzsoknál", megállítani szintén nem, és továbbra is közel 100 km/h top sebességről beszélünk...
Vagy az kéne hogy "láncolható" legyen, vagy hogy a pajzsoknál is sebezhető...
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
Bírom ezt a rankedet. Tegnap felvándoroltam 3-a szintre, plusz két stráf, egy kellett volna a 4-es szinthez, erre szépen lassan visszaestem nullásra. Grat a stráf osztogatáshoz. A középmezőny szívja meg legjobban, mert ha nem éred el az 50%-os WR-et (ami ugye nem csak rajtad múlik), akkor gyakorlatilag többet haladsz hátra, mint előre. De legjobb esetben is helyben topogsz.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Argh!
aktív tag
Komolyan hihetettlen mennyi embernek van szöveg értelmezési problémája
-
e-newsee
addikt
A két utolsóval foglalkozni fognak az 1.10-ben. Ha egy kereket is ellősz, sokkal nagyobb mértékben fognak lassulni. Valami 60-70 környékére, ha jól emlékszem, és a mozgéknysága is jelentősen romlik. Szerintem onnantól meg reszeltek neki, ha olyan lesz egy találat után, mint egy klasszik light. Legalábbis remélem.
-
Argh!
aktív tag
válasz phoenix1989 #205781 üzenetére
[Dobi 562] azt irta hogy EBRből lehet kettő csapatonként, nem a light tankokból.
Light tank limit nincs, szerintem. -
Pug
veterán
válasz phoenix1989 #205774 üzenetére
Akkor ezt is jól megoldotta a wg....
-
mormota79
tag
Erre a Kampfpanzer 50 t-re van értelme kötvényt költeni? Cw tankra soha nem fogok licitálni, kötvényes felszerelésre nem fogok költeni mert az én szintemen az nem számít.
Élvezhető a tank vagy csak eggyel több állna a garázsban? -
hulp01
senior tag
Ebből a 10. évfordulós kulcsos izéből mikor lehet megszerezni a negyedik kulcsot? Vagy már sikeresen lecsúsztam róla?
-
Pug
veterán
válasz hulp01 #205771 üzenetére
Nope, sajnos ebr korlát nincs, mentem már jó pár kört 2-2 ebr oldalankénti felállással.
Az ebr-t ebben a formában úgy ahogy van az egész játékból kukázni kéne.
3 dolog teljesen out of game az esetében, 95 km/h, nem lehet megállítani, oldalsó extra páncél a' la kerekek.
-
hulp01
senior tag
Rádadásul szerintem az ebr-ek száma le van korlátozva egyre. Jó sok csatát mentem már rankeden (és úgy tűnik jó béna vagyok benne), de egynél több ebr nem volt egyik oldalon se. Viszont az az egy nem egyszer hozta már le az ellennek. Győztesnek tűnő csatát is simán meg tud fordítani egy jó ebr játékos.
Azt sem értem, hogy ok, nem vagyok túl jó, de arányaiban sokkal több vesztes csatám van, mint randomban. És a 15:0-3, az tuti nem azért ment el, mert én csak 1,5k-t sebeztem. IS7-tel voltam, és 60tp-vel ketten mentünk egy oldalra, az ellenféltől meg legalább öt heavy. Majdnem 5k blokkolt dmg-dzsel tök sokáig feltartottam őket, és senki nem jött segíteni. Persze, hogy kinyírtak, vesztettünk, és minuszos lett a kör. 50b-vel tegnap már csak keserűen felnevettem az újabb és újabb ebr pattanók miatt. És nem a pálya másik végébe lövöldöztem, hanem ott volt előttem. -
e-newsee
addikt
válasz phoenix1989 #205765 üzenetére
Meg akartam nézni a replayt, de nem jelenik meg semmi, csak maga a csata. Se visszaszámlálás, se HUD, se célkereszt, se minimap, semmi, csak a pure videó. Az ellenséges tankok is csak akkor jelennek meg, ha becélzod őket (a sziluettel együtt), majd eltűnnek, és csak azt hallom, hogy eltaláltad, mert mondja a parancsnok.
Járt már így valaki?
A modok bekavarhatnak? Csak xvm van fent (in-battle stat nélkül, ezt mindig kiemelem , nem érdekelnek a színek), napi stat, és a battle hits. De ugyanezekkel a verziókkal már néztem letöltött replayt gond nélkül a napokban."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Pug
veterán
válasz phoenix1989 #205767 üzenetére
Hát az érdekes, mivel max 2 light lehet oldalanként, én nem mentem olyan ranked csatában amiben több lett volna... Bobj már egy replay-t pls
Robi 562:
Yepp, nagyon gyakran az dönti el a csata kimenetelét, hogy melyik oldal ebr player-e jobb... Teljesen broken az a tank...
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz peterson79 #205764 üzenetére
Az EBR-eket is ki kellett volna venniuk a picsaba ha mar az osszes tier 11 kampany/CW tankot kivettek. Nevetseges, hogy 10-bol 9-szer az a csapat nyer ahol az EBR jatekos ugyesebb, az a tank broken... Meg jo, hogy csak 2 lehet belole csapatonkent.
-
phoenix1989
őstag
[link] mai első csata nem is sikerült rosszul.
-
peterson79
őstag
-
Black_Sheep
tag
válasz kchryss #205751 üzenetére
Így van. A VTEPS sosem konkurált az aktuális top klánnal, emlékeim szerint HHR-HUNS-ZWACK-TRIGG-jóégtudja sormintába nem illettünk bele.
Dualface, akárcsak én, 2015-ben hagyta abba az aktív klánéletet, a korábbi időszakot ismerjük (már csak 4 játékos van, akivel együtt toltuk anno, cserélődött az állomány). Az aktuális top dog mellett az OBI, az OHG, a VTEPS, a Vihar (kicsi HUNS) kb. hasonló erőt képviseltek. -
vJokka
aktív tag
válasz jano_77 #205758 üzenetére
Kb. az oldal felénél van, "Experience mechanics": https://worldoftanks.eu/en/content/guide/ranked_battles_guide/
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
jano_77
nagyúr
Had kérdezzem már meg, ha vki tudja, hogy hol vannak leírva a járművek szerepei?!? Sokadik csatában nézem, hogy a Jármű szerepéért a csatában lófasz XP-t kapok. Most épp artyval voltam, és lőttem, amit spottoltak több-kevesebb sikerrel. Volt 1915 sebzésem és 1 killem, másik artynknak volt 1400 dmg és 3 kill - 2 előlem lopott le - és Ő kapott 82 XP-t, én kaptam 9 XP-t a szerepért! A stun ennyire számít ezek szerint, mert Neki az volt sok (2500) nekem meg éppen csak 190!? De arról nem tehetek, hogy az én stunolásomat nem lövik, az Övét meg igen!
10-es BC artyba miért nem lehet ventit rakni, hiszen zárt toronnyal rendelkezik!?
[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
-
dokee78
félisten
Mi lehet a gond?
Páromnál vagyok és ottani gépen akartam WOT-ozni,de nem lép be.Indítom a játékot,"fogyó cikkek szinkronizálása,bolt frissítés" idáig eljut.
Majd utána,azt írja "bejelentkezés".De nem a be jelentkező képernyő fogad,hanem,mint a fogyó cikkek szinkronizálása,olyan szöveggel írja a bejelentkezést,de nem jelentkezik be.
-
kchryss
veterán
válasz Black_Sheep #205748 üzenetére
A VTEPS ha jól tudom a legrégebben alapított még ma is aktív magyar klán. Minden tiszteletem az övék. Sok jót hallottam róluk, a hangulattal úgy tudom nem szokott gond lenni.
Csak vicces volt olvasni ezt a "az elmúlt 5 évet nézem még mindig a legeredményesebb magyar klán." mondatot. Az előző 5 évben volt kb 7 kampány ezeken egyszer végeztek 3. helyen az összes többiben pedig 5.-6. helyen voltak a magyar klánok között. Akkor is ha a klán helyezést nézzük, akkor is ha az elhozott tankok számát nézzük akkor meg pláne ha a győzelmi arányt nézzük. Amikor a VTEPS végeredményben az éppen aktuális magyar top klánnal konkurált az már kb 7 éve lehetett. Gyorsan múlnak az évek.
Előző 2 kampányt én kihagytam, de azért az eredményeket figyelemmel követem. Idén nagyon alacsony volt az aktivitás a magyar klánoknál. Azok a klánok akik hagyományosan a maximum tankot el szokták hozni most aránylag keveset hoztak el, mert eleve kevesen indultak a kampányon tőlük: ZWACK, TRIGG, RE-AP
Egyetlen magyar klán hozott el 100 tankot a DAILY, sőt ők több mint 100-at hoztak mert voltak kilépegetések, értsd donate acc-ok.
Ha már szóba került a feszült hangulat: állítólag a RE-AP-nál eléggé mentek a veszekedések. Előző években rendre 100 tankot hoztak ők is, most ehhez képest eléggé gyengén szerepeltek. Majd visszanézem zsolesz streamjét hátha volt benne valami jó vita.
Az egyébként zseniális hogy karelián a passzív spotra középre küldött ebr ellövi magát mikor nem szabadna, spotot kap és meghal aztán elkezd terelni és letagadja hogy lőtt.
[klip] -
hulp01
senior tag
Fú de elbaszott egy xp számítási rendszer van a rankedben. Mindketten IS7-ben. Nagyjából ugyanott voltunk. Ő 1100 sebzést csinált, én 2600-at, de neki volt két killje. Assist dmgem is több volt. Nem sokkal utánam döglött meg ő is, és baszki ő simán benn volt a nem levonósban, én meg pont nem. Ez egy vicc. Ja, persze, hogy vesztettünk. Közelharcban voltam én is, szóval nem távolra lövöldöztem, jött a csillag mindig.
-
jano_77
nagyúr
válasz Black_Sheep #205748 üzenetére
A többiek elmondása alapján ez az event zajlott le a legkevesebb feszkóval.
-
Black_Sheep
tag
válasz kchryss #205685 üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a VTEPS-es régi gárdából aki indult a tankért, az megszerezte. Nekem 3 kampányom volt, a Vk-t 2 accra csináltam meg, a T23E3-at behúztam probléma nélkül, a következő kampányt kihagytuk, mert lefarmoltuk Európát a kampányon vitézkedő lila klánok távollétében, az Obj. 907-et egy nyaraló klántársnak kihúztam, magamnak már nem sikerült. Abban a kampányban az indulók közül kb.15 játékosunk maradt le tankszerző helyről. Mindezt úgy, hogy erősségre kb. 3. - 4. helyen álltunk a magyar klánok között.
Nem volt sok nyígás, nem volt sok feszültség. Most nem tudom, mi a helyzet, de Jano posztja alapján azért van változás. Sajnálom, hogy így alakult. -
Macka
veterán
Én nem tudom, de remgeteg a félkegyelmű nymorék. Ma másodszor lőnek ki úgy, hogy a csapattársam kitol a picsába.
-
e-newsee
addikt
válasz kchryss #205744 üzenetére
Tudom, hogy az eredeti is egy rakás car, csak arra reflektáltam, hogy a kill számít a legjobban. Amúgy nekem sem az volt a furcsa, hogy többet kapott, mert oké, nekem nem volt sok assistom, és az 5 killhez arányaiban a sebzés sem sok, csak az, hogy ennyivel többet.
Abban igaza lehet 3-nak, hogy közelről lőhetett az EBR, mert Tundrán voltunk, és az nem az a 90-nel száguldós, messziről lövöldözős map.
Annak viszont annál jobban örülök, hogy végül nyertünk (igaz, necces volt), és nekem is komoly szerepem volt benne."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
-
e-newsee
addikt
válasz peterson79 #205739 üzenetére
A rossebet! Volt olyan csatám, ahol Progival volt 5 killem, 3,7k sebzés, 2-3 spot, és második lettem. Előttem egy EBR végzett 4k sebzéssel, 2 killel, és 2k körüli assisttal. Nálam minden spotnál és killnél ott figyelt a csillag, ami annyit tesz, hogy a saját szerepkör szerint használtam a tankot, így elvileg extra XP-t kaptam azért is. A végén nekem valami 900 valahány XP-m lett, neki 1100. Még ha ő többet is kap, ám legyen, de ennyivel?
-
peterson79
őstag
válasz phoenix1989 #205737 üzenetére
Ezt szerintem soha senki nem fogja megfejteni, de például tegnap elnézve Mars stream-jét, igazat kell neki adjak abban, hogy a kill még mindig markánsan beleszámít az XP-be..
Rengeteg killje volt, szerintem csatánként minimum egy, de lehet nem jól emlékszem és azt hiszem 22 stráfot gyűjtött a 20 selejtező meccs alatt...
Bődületes eredmény szerintem... -
galervin93
addikt
4-5k sebzésekkel vesztes csatában sráf vesztés, lol. Vicces ez a mód is na. Fogalmam sincs mi ez a kvalifikáció itt az elején, csak belenéztem pár meccs erejéig, egy fokkal jobbak a csaták mint randomban, de szokás szerint vicces az xp-számítás.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
phoenix1989
őstag
ez az xp adogatás is elég érdekes. kranvagen sebez 1400-at 390 felfogott és 507 assistra 601xp-t én light tankkal 2400spotra és 800 sebzésre 566xp. nem azért de a szerepkörömet jobban betöltöttem mint a heawy mégis kevesebb xp jár? azért ez elég vicces.
-
kchryss
veterán
Na skill4ltu tegnap végre 3 markolta a chieftain-t.
Biztos estek kicsit az elvárt értékek, mert most lett vége a kampánynak és sok új játékos szerezte meg a tankot. Minden esetre szép etapot ment vele skill, 22 csata 6500 kombi átlagban.
[link] -
kchryss
veterán
válasz jano_77 #205717 üzenetére
Stílus - Festés - Matrica:
Sajnos jelenleg az előre elkészített stílusokra nem lehet matricákat, emblémákat, feliratokat rakni. Ez elég nagy hiányosság, szerintem ha lehetne rájuk rakni akkor sokkal többen vásárolnának matricákat, emblémákat és feliratokat is.
A jövőben szerintem megoldják majd hogy lehessen, de most nem ez a prioritás (fontosabb elcseszni a progetto-t és a felszerelés rendszert ).
Pedig például az évfordulós boltban egész jó matricákat lehet vásárolni. Mégis alig látni belőlük a csatákban, mert általában a kész stílusokat használják a játékosok és arra nem lehet feltenni.
Ez a troll fej például jól mutat a kukáskocsin: [kép]
Mailand mondja is, hogy illik a tankhoz: [2:58:58]
Na de hogy azt is megválaszoljam amire kíváncsi vagy vagyis hogy a fórumtárs hogyan rakta fel:
Van a wg fest 2018 stílus, erre nem lehet feltenni: [kép1] [kép2]
És a tankrewards csapata lekoppintotta ezt a stílust 9 db-os álcafestésként, na erre fel lehet tenni a dolgokat: [kép]
A kolléga nyilván ez utóbbira rakta fel a matricát.
Vannak egyébként az álcafestések között is már ilyen különlegességek
például a focisat is lekoppintották: [kép]
vagy nekem nagyon bejön a holdas is: [kép] -
phoenix1989
őstag
válasz e-newsee #205732 üzenetére
ha értelmezted is amit írt akkor ő nem szopott folyamatosan hanem 2 veresége volt a többi win. próbáld meg 40/40 vereséggel. a kvalifikáció után én is győztem kb 7 csatát egyhuzamban fel is pattantam 7. szintre utána meg szivtam végig mire nagy nehezen elértem a 10et , most pedig csak vereség és ott vagyok ahol indul a második .
-
e-newsee
addikt
válasz phoenix1989 #205731 üzenetére
Olvastad dobi hozzászólását? Pont azt ecseteli, hogy csak kétszer veszített stráfot. És ő jó játékos. Szóval azért az, hogy semmi köze hozzá, az nem igaz. Te is jó játékos vagy, de lehet, hogy jobban rágörcsölsz.
-
phoenix1989
őstag
ennek a rankednek az egyéni teljesítményhez semmi köze. még hogy azt jutalmazzák ugyan ugyan. itt csak és kizárólag a csapaton múlik minden. hiába mész te akármilyen jó kört szart sem kapsz érte mert ha buksz akkor buksz. kiszenvedtem az első 10 szintet de ma 4 óra alatt nem jutottam előre. ugyan ott vagyok a második első szintjén.
-
Dobi 562
addikt
Ma volt idom jatszani Rankedet 2 teljes orat, el is ertem a Division 3 Rank 7-et. Ma Progetto-val veszitettem srafot ketszer is, de Super Conquerorral nagyon adta, ott meg a ket vesztes csataban is kaptam srafot.
Szerintem tier 10-et nem is fogok jatszani randomban csak rankedban, legabbis amig rendbe nem teszik az MM-et.
Ezt a rankedet tolnam egyebkent de sajnos olyan a beosztasom hogy amikor lehetne akkor dolgoznom kell...
[ Szerkesztve ]
-
Argh!
aktív tag
Fél éve nem játszottam, mi lett a prémium ammo damage nerf-el? El van már felejtve?
-
e-newsee
addikt
-
jano_77
nagyúr
EZ vajon milyen acc lehet!? Kimondottan a CW - Metal Wars eventre hozták létre!?
Mondjuk akkor sem értem, hogyan lehet csak egyes egyedül az Obj.277 tank az acc-on!? Vmiből ki kellett fejlesztenie vagy tévedek?[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Macka #205720 üzenetére
Ez azért fura, mert tier9 járgánnyal meg legtöbbször TOP-ra tesz és most ugye fut a Rangsorolt csaták, ami elvileg elviszi a tier10 tankok nagy részét.
SteelHunter nyeremény skinek
Ugyan az a kettő csak más tankokkal mutatja be.[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz jano_77 #205717 üzenetére
Csolatassal nezte a T71 helyet, ahol be volt utoljara spottolodva. Mikor tudtam, hogy jonni fognak lentrol az ellenfel neheztankjai akkor direkt kertem tole uzenetben a segitseget meg pingeltem, hogy eszrevegye de meg csak arra sem fordult. Nem is vette eszre, hogy ott van az orra elott a Phase 1 meg a Comet csak amikor elkezdtek ot loni...
A nyilt mezon az orra elott zsiros celpontok es teljesen vakon van... Az egyik legjobb DPM-el rendelkezo TD-vel... sikerult neki kiosztania 1500 sebzest mikor mar mindegy volt. De ha nem laggol az agya, akkor nyerunk es neki meg konnyu 3-4k sebzese lehetett volna.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz #40993792 #205710 üzenetére
Tegyék vissza Dragon Ridge mapot is, szerintem nagyon jó kis térkép volt, nem is értettem miért kellett kivenni anno!
(#205713) Dobi 562: sajnos randomban rengeteg ilyen játékos van, hogy konkrétan leszarják, hogy mi van a másikkal! Hiába tudná lőni az enemy-t és mondjuk ezzel távol tartani a bajba jutott csapattárstól, leszarja és akkor foglalkozik csak vele, amikor már nincs már és Őt veszélyezteti az enemy.
MÁS:
Egy ki segítséget kérnék. Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy a képen látható - ha jól emlékszem akkor egy WG Fest-es skin-hez hasonló bármilyen Előre összeállított festéssel együtt a felrakott matricák megjelenjenek!? Hiába próbáltam bárhogyan, nekem csak a festés látszódik, a feltett matrica nem.
https://prohardver.hu/dl/upc/2020-07/13/269474_wcupmfzfir8n5akk_mm.jpg[ Szerkesztve ]
-
Argh!
aktív tag
Na megint előkerült az igazságtalan rendszer amit én is emlitettem már párszor
Azért van igy hogy a bénáknak is legyen siker élményük, ezen soha nem fognak változtatni -
hulp01
senior tag
válasz e-newsee #205706 üzenetére
Ez jó ötlet, hogy együtt kezelje mind a 30 játékost. A vesztes csapatban lévők valószínűleg úgyis kevesebbet sebeztek és tettek hozzá a csatához, szóval valószínűleg a végén lesznek. Most a stráftól függetlenül normál csatában is rohadt idegesítő, hogy ha az első háromban vagy a vesztes csatában, akkor is jó eséllyel kevesebb xp-t kapsz, mint a győztes csapatban az, aki nem csinált semmit. Bár ha nagyon jó vagy, akkor ad valami plusz xp-t, ami azért már nem rossz. Na most a rankedben ez duplán szívás, mert nemcsak nem mész előre, hanem még visszább is kerülsz. Vicces lenne ez randomban (-xp).
De igen, egyetértek janoval, a wg immunis a jó felvetésekre. Ez a győztes mindent visz valahogy beakadt náluk, mint az artyk imádata.
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz hulp01 #205695 üzenetére
Valamennyire büntetni kell a vesztes csapatot, elvégre valahol a játékosok egyéni teljesítménye határozza meg a csata kimenetelét. De azzal én sem értek egyet, hogy csak az első kapjon stráfot. Én az első 3-nak adnék 1-et, aztán a következő 5-6 ne kapjon semmit, a maradéktól mehetne a levonás.
Vagy úgy kellene, hogy mind a 30 játékost együtt kezelni. Mindenkinek kiszámol egy alap XP-t a rendszer, majd a győztes csapat mondjuk kap egy maximum 1,5-ős szorzót, aztán az összes játékost így rangsorolni. Így lenne olyan, hogy hiába győztes, de ha alig tett hozzá a csatához, akkor még így is hátrébb kerülne, mint a vesztes csapat nagy része. Aztán mondjuk az első 5 kapna 2-t, a következő 10 1-et, a következő 8 nem kapna semmit, a maradéktól meg lehetne levonni, tök mindegy, hogy győzött, vagy sem."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
dualface
tag
válasz kchryss #205685 üzenetére
Az biztos, hogy jót néztem, de az elképzelhető, hogy lemaradtam valami top magyar klánról, akik 5 éve mindenben az élen járnak Mióta nem klánozok azóta nem követem annyira a dolgokat. Nemzetközi fronton is annyi változás volt az elmúlt 5 évben...Valahogy az unikum klánok 2-3 évnél nem bírják tovább együtt. Feloszlanak, újra rendeződnek, fele brigád új klánt indít, stb.
Magyar oldalon ott a Zwack, amit most ha jól látom megint erős, de náluk is volt egy komolyabb szétesés, meg anno lehetett hallani egy csomó belső furkálódásról, aminek amúgy sokszor tapasztaltuk is eredményét: kampányon meg cw térképen is rendszeresen előzte meg őket a VTEPS, pedig mi többnyire zöld játékosok voltunk, egy-két lila és kék kivétellel, náluk meg ugye mindig sok volt az unikum szintű játékos.Ja és nagyon igazat adok az FC kérdésben, mert egy jó FC, meg a jó taktika sokkal többet számít mint maga a játékos. Pont ezért szerettem a klános csatákat, mert teljesen más mint a random, pörgősebb, izgalmasabb. És kurva jó érzés, amikor CW-n elversz egy OM, EFE-X, CSA, 9-TDE full lila csapatot zöld/kék játékosokkal, mert épp húztunk egy olyan taktikát, amire nem számítottak és skillből se tudták megfogni. Nyilván ilyen 10ből 2-3 volt, de máig jó emlékek.
-
Dobi 562
addikt
válasz Macka #205697 üzenetére
Nincs itt semmi manipulacio, erolteted a Pattont de nem megy vele a jatek. Toltal vele 17 csatat 1500 atlagsebzessel es 29% gyozelmi arannyal es ez huzta le a wn8-ad.
https://wotlabs.net/eu/player/Mokonc
Adj magadnak tobb idot, hogy megismerd a tankot, nezzel rola videokat, visszajatszasokat hogy hasznaljak a jobb jatekosok.
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz phoenix1989 #205700 üzenetére
Nem stat alapján lesz valaki gyökér....
BTW enegem Ranked-ben eddig csak unicum lökött ki, eddig vagy 3-szor...
-
Rellind
senior tag
válasz phoenix1989 #205700 üzenetére
A nulla support itt érezhető volt nálam is tegnap. Rankedben főleg artyval mentem, tényleg odafigyeltem arra hogy ahol megy a fight oda csapjak. Persze egy kósza light vagy med majdnem mindig levadászott mert volt egy kis folyosó ahol bejöttek.... Volt vesztes csata amiben első lettem....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.