Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
https://shootinggallery.worldoftanks.eu/en
Ne felejtsetek el kivalasztani a kuldetest a shooting gallery-ben, 3 nap prem es 5* szorzok a jutalom!
-
kchryss
veterán
válasz ImpersonatoR #203975 üzenetére
Ha lesz nerf akkor sem a mostani patch-csel jönne. Még csak bejelentették hogy vizsgálják ezeket a tankokat.
(#203976) jano_77
Igen a standard b-t is nerfelni akarják. Szerintem egyébként nem fogják az olasz tankokat nerfelni, de ez csak az én megérzésem.
Ha CW-zel akkor a CW-n gyakran használt tankokra érdemes kötvényes felszerelést tenni, de mivel te nem CW-zel így neked arra érdemes amivel a legtöbbet/legszívesebben játszol.(#203987) Pug
Kivételesen egyetértek QB-vel, hogy a jelenlegi formájában ez többet árt mint használ. De a fórumtársnak is igaza van, hogy ez még csak homokozó és itt még sok mindent szoktak tesztelni és változtatni. Pont azért van a homokozó, hogy a határokat beállítsák vagyis megállapítsák hogy melyik értékeknél op már egy tank és melyiknél még nem. A kérdés csak az hogy képes-e a WG balanszoló részlege úgy beállítani az értékeket, hogy az jó legyen. Sokszor adták már jelét inkompetenciának szóval ezzel kapcsolatban én pesszimista vagyok.[ Szerkesztve ]
-
adamgreen
senior tag
-
senior tag
Az Equipment 2.0 -nál tudja valaki hogyan lesz a konverzió a megvásárolt, de fel nem szerelt cuccoknál?
Például jelenleg egy tier X medre az "Improved Ventilation Class 2" kell 150k-ért, de Equ. 2.0-nál már "Improved Ventilation Class 1" fog kelleni, ami 600k.
Nekem most van 2 ilyen a depóban, mi lesz velük?
Путин, иди нахуй!
-
egyedülülő
őstag
Ez a játék inkább árkád és a realitástól igencsak távol van. Látszik is, hogy próbálják elvinni mostanság egyre inkább színes szagos irányba. Lásd az egyre többféle kozmetikai elemeket pl.
A másik, hogy a megnövelt lehetőségek száma üdvözölendő dolog. Pont az a játék egyik rákfenéje, hogy van egy két meta felszerelés, tank, legénységi skillsorrend és annyi. Ahogy fentebb is írta egy kolléga, ha nem azzal mész hátrányba kerülsz. Ez így elég unalmas, hogy nincs is mivel és fölösleges is kísérletezni. Én diverzitást mind a tankállományban/ használt tankokban, illetve más aspektusaiban is szeretném látni a játékban. Arról nem is beszélve, hogy nagyon kicsik és egysíkuak a pályák.
Ez még a sandbox, nincs semmi kőbe vésve. Az, hogy ilyen őrült setupok születnek leginkább a kreatív játékosoknak köszönhető, amellett, hogy erre lehetőséget biztosít a WG. Ez csak teszt és jópofa dolgok tapasztalhatóak, amik gondolom ilyen formában nem kerülnek be a végleges játékba.A többire nem szeretnék reagálni.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
Dobi 562
addikt
válasz phoenix1989 #203988 üzenetére
Egy full bond-os felszereltsegu tank potkajaval es direktivaval megtamogatva azert eleg durva tud lenni. En par kedvenc tankomra raktam lila felszerelest, a kotvenyboltos tankok egyiket sem tartom megvetelre erdemesnek (talan csak az M60 Pattont de van a garazsban M48-am).
-
phoenix1989
őstag
En lila cuccokat nem is hasznalok. Szerintem random csatakban felesleges. Minimalis elonyt ad . Persze kinek mi a fontos. En szemelyszerint max cw vagy esl versenyeken tennek fel lilat hogy evvel is noveljem az eselyem hisz ott van tet. Egy random csataert nem tennek lila cuccot. Akkor inkabb premium tankokat veszek a kotvenybol.
-
Pug
veterán
válasz egyedülülő #203985 üzenetére
Jaja, hatalmas fun lesz a plusz 6KM-mel szaladgálo EBR horda, mar alig várom...
A kivitelezés pont az elsődleges kérdés, mert nagyon nem mindegy, hogy esetlegesen hány "broken" járművet lehet majd fabrikálni.
A valóságra való rámutatás kötözködésnek való beállítása eléggé elfuserált érvelési technika.
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz Eugene Roe #203983 üzenetére
9-10 olasz med az abszolút kedvenceim, és igen, durva dolgokra képesek, de nagyon tudnak bűnhődni a legkisebb hibákért is. Szerintem a rammer elvétele bőven elég nerf nekik, mert a tárazás csak a pontosság miatt ér valamit. Rammer + pontosság-csökkentés együtt ki is végzi őket
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
egyedülülő
őstag
-
Pug
veterán
válasz egyedülülő #203982 üzenetére
Es ha vegig nezted a videot, akkor arrol is beszel, hogy osszessegeben tobb dolgot fog elbaszaraintani ebben a formajaban az atdolgozas, mint ami pluszt ad majd a jateknak velemenye szerint...
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
Quick összerakott egy nagyon beteg T95-öt sandboxon. 2 másodperc alatt javítja a levett láncot, és 25-el megy. Ráadásul rámutat, hogy a megszokott, konvencionális setupok mellett is lehet nagyon ütőset összerakni az új szisztéma segítségével, csak némi kreativitás kell.
Link"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
Pug
veterán
válasz Eugene Roe #203977 üzenetére
Nem, a 46-ról szó sem volt. A tech tree 10-es és 9-es nerf van tervben.
"Along with the changes to the characteristics of the vehicle, we are also considering an option to remove the ability to mount a Gun Rammer on the Italian Tier IX-X vehicles.
Progetto 65:
Turret Traverse Speed: from 36 to 34
Aiming Time (s): from 2.1 to 2.5
Increased the dispersion after firing a shot
Dispersion at 100 m (m): from 0.33 to 0.35
Removed the ability to mount the Gun Rammer
Apart from the Tier X vehicle, changes were also made to the Tier IX vehicle."[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
A progetto 46 nerfet mondták fixnek, nem? Miért beszél most mindenki 65-ről? Standard és 65 "csak" a kötelező rammert veszti el, nem? Ami mondjuk nem egy apróság annak, aki már játszott ezzel. Az a teoretikus -10% dmg a gyakorlatban simán ki tud tenni 15-20%-ot.
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
jano_77
nagyúr
Standard B-t is nerfelnék vagy csak a Progetto-t? Pont a lila cuccok vásárlásán töröm a fejem, de éppen emiatt bizonytalan vagyok, hogy vajon melyik tankjaimra vegyek, melyiket fogják tönkre vágni és mikor egy nerffel? Aztán csak kidobott kötvény lenne, mert használhatatlan tankra ugye minek lila cucc, attól nem fog feltámadni.
Pedig az egyik pont a Progetto 65 lett volna. Azon morfondírozom még, hogy a lila cuccokat vajon milyen tankokra érdemes venni:
1. 10-esek, mert az a top vagy
2. esetleg 9-es, mert azokkal szeretek játszani?[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
addikt
-
3
senior tag
Tévedtem. Árkád nézetben nem láthatta, mert kívül voltál a spottávján. Tüzér nézetben láthatta. Szerintem nem kizárt, hogy 40k csata és 8k tüzéres csata alatt megtanulta kistérkép alapján irányítani a járművet, miközben tüzér nézetben van. A pálya azon részén nincs semmi akadály, szóval nem lehetetlen a kistérképes navigáció.
Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
3
senior tag
válasz Injun #203966 üzenetére
A hivatalos wiki szerint teljesen kompatibilis a legénységük, vagyis az AMD-be képzett legénység mehet az EBR-be (fordítva nem, hiszen csak a prémium tankokba lehet más tankok legénységét büntetés nélkül beletenni).
Mi alapján gondolod, hogy nem illenek az EBR-be? A garázsban pirossal írja ki a képzettség százalékos értékét, illetve a legénységi tagoknál jelzi, hogy büntetés van alkalmazva rájuk? A legegyszerűbb, ha csatolsz pár képernyőképet.
-
Injun
senior tag
Az EBR 75-ben használt legénységet áttettem az AMD 178B-be,de nem voltak odaillők.Átképeztem őket,de amikor visszaraktam őket az EBR 75-be,akkor meg abban nem voltak jók.Hogy van ez?Nem lehet őket ide-oda pakolni?
-
3
senior tag
válasz phoenix1989 #203943 üzenetére
Tapasztalt játékos, akinek 40+ ezer csata után 1700 az átlag WN8-a, és rengeteg csatát játszott tüzérrel (közel 8 ezret). A statoldalakon rákeresve a nickjére az látszik, hogy nem gyakran nézegetik a statját (nincs róla history, illetve az egyik oldal jelezte, hogy még nincs benne az oldal adatbázisában). Ha notórius csaló lenne, néhányan már biztos rápillantottak volna...
Az M44 csöve vízszintesen balra volt rögzülve, ugyanakkor függőlegesen mozgott, de nem tartott magasra. Ez annyit tesz, hogy
1. a kamera nem volt fixálva (jobb egérgombbal)
2. a kamera vízszintesen arra nézett amerre a cső, vagy attól balra
3. a kamera függőlegesen kb. a két mélyebb részt elválasztó út/töltés magasságára irányultAz M44 csöve vízszintes irányban a lövés röppályájával kb. 11 fokot zár be. Ha hihetünk a hivatalos wikinek, láthatta a tracert.
[ Szerkesztve ]
-
válasz kchryss #203957 üzenetére
Nem, csak a BIA számít nulladik skillnek. A másik kettőt újra kell osztani (alapból pont a leghaszontalanabbakat adták, hogy goldot legyél kénytelen használni).
Mod: pontosabban ennek nincs is BIA-ja sem. Arra már nem emlékszem, hogy a hatodik érzék nulladik skillnek számít-e (pont ugyanilyenek a twitch prime-os parancsnokok is).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kchryss
veterán
válasz wwenigma #203961 üzenetére
Úgy néztük a HE-nek sincs tracere ha nincs spoton az ellenfél. Csak az arty lövésnek van tracere ha közelről és feléd lő, ott akkor is ha nem kerül spotra vele, mint itt skill4ltu estében látni: [link]
Ilyesmi rémlett JPE100 lövés esetén is, de úgy látszik rosszul emlékeztem, lehet spotra került azzal a lövéssel. Ha esetleg látok nem arty-tól származó tracert spotolatlan ellenféltől akkor elrakom a replay-t. De jelenleg úgy néz ki ilyen nem létezik. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz kchryss #203956 üzenetére
Szerintem a HE-nek van tracere, mindegy mi lövi, a minap en is rohadtgyorsan huztam vissza a fejem a bokorba miutan elhuzott mellettem egy , vizszintesen.
Char Futur 4, tenyleg, jo kis tank de nekem ez is elátkozott lesz mint a skorpió.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kchryss
veterán
válasz phoenix1989 #203958 üzenetére
Csak beletekertem a replay-be annyira nem elemeztem ki. Bementünk gyakorlóba és nincs tracer szóval nem láthatta a lövésed. Vagyis vagy 1000-ből 1 eset és annyira mákos volt hogy pont oda lőtt vakon vagy ami valószínűbb hogy tényleg csalt. Bár ha a szerver nem jelzi a kliensnek a tracert akkor nem tudom hogy létezhet-e olyan csalás ami mutatja, hogy honnan lőttél ha nem arty-val lőttél. Nem vagyok otthon a csít témában, nem tudom van-e ilyen csalás.
[ Szerkesztve ]
-
phoenix1989
őstag
-
kchryss
veterán
Ha jól látom a battle pass-szal szerzett parancsnoknak 3 skillje van alapból. Ez mind a 3 nulladik skillnek számít és a 4. skill olyan gyorsan fejlődik mint ha első skill lenne?
-
kchryss
veterán
válasz notika77 #203955 üzenetére
Nem írtam hogy nem lehet csalás a dologban, csak annyit hogy az arty replay-e nélkül nem tudhatunk semmit biztosra. Akár véletlenül is eltalálhatta.
Ezt a tracert tesztelhetnénk gyakorlóban. Én úgy emlékszem láttam már arty-val spotolatlan TD-knek a lövését. Malinovka TD bokorból rémlik több ilyen hogy láttam a csíkot és ott arty nem szokott lenni. -
notika77
senior tag
válasz kchryss #203951 üzenetére
A WoT Wiki szerint csak arty-nál van spotolatlanul tracer, egyébként csak becsapódás van. Mivel a lövés nem találta el az arty-t, így az nem tudhatta honnan jött a lövés, ami akár szemből is jöhetett volna. Az arty már a töltésen is úgy jött át, hogy a csöve teljesen balra volt kitérítve, mert előtte arra döntögette a SU az oszlopokat. Most nem akarok levadászni döntögetős modot meg újra videót csinálni, mint régebben egy hasonlóan vitás helyzetben, ezért nekem elég a saját bizonyosságom, nem akarok mást is meggyőzni róla.
ui.: egyébként a tracer volt nekem is az első gondolatom, hogy valami cheattel a tracer tovább kirajzolódik vagy egyáltalán a játékban alapból nem látható tracer (nem spotolt tank) láthatóvá válik, de erre nem találtam utalást a neten, hogy jelenleg lenne ilyen cheat. Mármint ez utóbbira, látható tank tracer kirajzolás létezik akkor is, amikor nem feléd lő, hanem pl. keresztbe.
[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
válasz popey37 #203949 üzenetére
Nem. 221 csatát mentem vele. Ezalatt 38 HC és 45 (!) Steel Wall. Az rengeteg. Nagyobb az átlagsebzésem ezzel a tankkal, mint mondjuk a T34-85M-mel, meg számos más tier6-os tank esetén.
Az már csak a hab a tortán, hogy a WR-em 62%-os ezzel a tankkal, míg a nagy átlag 53%.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
jano_77
nagyúr
Centurion AX - alacsonyan van az ÁSZ határ! (1203 alap XP)
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
kchryss
veterán
válasz notika77 #203946 üzenetére
Miért ilyen egyértelmű? A csapattársát meglőtte előtte, az jelezhette honnan jött a lövés. Ha annak a bokornak a környékét nézte az arty akkor láthatta a lövés nyomát mint counter arty-nál és akkor pontosan tudja hol van. Az arty replay-ét kéne megnézni, abból lehetne egyértelműen eldönteni hogy csalás volt-e.
-
notika77
senior tag
válasz phoenix1989 #203945 üzenetére
Egyértelmű a döntögető mod használata. Kb. a kerítés rombolására váltott célt az arty, előtte neked jobbra célzott, valószínűleg a kidöntött oszlopra. Ezek tisztán látszanak Free Camera mod használatával.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz phoenix1989 #203943 üzenetére
Ez tenyleg erdekes, elotte par masodperccel kidontesz egy villanyoszlopot azt lathatta volna az arty jatekosa ha isten-nezetbol figyeli azt a teruletet de o mozgasban volt es nem is oda lo, hanem oda ahol kidontod azt a colopkeritest.
Nekem nagyon gyanus, hogy hasznalja azt a csalast ami megmutatja neki a minimap-en ha valaki valahol lerombol egy tereptargyat...
Egy probat esetleg tehetsz, hogy nyitsz egy ticketet a supportnal es elkuldod nekik a replay-t.
-
phoenix1989
őstag
[link] az arti hogy a francba tudta hogy ott állok? nem voltam spoton nem vettek észre és nem döntöttem ki semmit. mégis abban a pillanatban odalött ahogy löttem. mint ha a lövésnél jelölte volna neki honnan érkezett a lövésem. az artykra volt régen ilyen mod az a painball vagy mi.
-
zodo
nagyúr
válasz Barret001 #203941 üzenetére
Lehet.
Nincs korlátozva az mm mint pl. arty-k esetében?
lásd: Wotwiki"The current matchmaker allows a maximum of five Light Tanks and three SPGs on one team."
Ja az EBR nem light hanem kerekes.
Csaló wgMondjuk a legjobb lenne ha ezek kikerülnének a játékból vagy kapnának egy külön játékmódot. #onlyebr
-
galervin93
addikt
Annyit tennék hozzá a map control - redline camper - nemértemavilágot témához, hogy bár sokszor látja az ember a csapaton, hogy nem jól pozícionálnak, de ha mégis határozottan megindul a jó irányba, egy-egy hasonlóan gondolkodó csapattársat el lehet csípni, rá lehet venni, hogy veled menjen. És azért egy kulcspozíciót ha nem egyedül, hanem 2-3 társsal tartasz, mégis csak jobb, mint egyedül, vagy ha nem is menne oda senki. Hátha addig a maradék birkája a túloldalon elér valamit. Persze ebből szoktak lenni ordas nagy szopások, de hát ilyen ez a popsuckma.
kchryss
Ez általában ilyen, nekem múltkor SU-152-vel volt 4 killem valami 500 sebzéssel (vö. mozsár alfája 700).[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
3
senior tag
válasz Dobi 562 #203884 üzenetére
Közismert, hogy ha távol maradsz a frontvonaltól és snipeolgatsz, akár retardáltként is jobb lesz az átlagod, mint az igyekvő átlagnak. A csaták fele vesztes csata. Ezekben a csatákban a távolról kiosztott több-kevesebb sebzés után a végjátékban még tudsz lőni párat az előrenyomuló ellenségre. Szerintem néhányan több tízezer csatán keresztül csinálják ezt, és a legjobbaknál is jobban tudják, hogy adott pályán melyik a kezdőpont legjobb bokra.
-
kchryss
veterán
válasz Atti777 #203926 üzenetére
Uhh nem gondoltam hogy a töltésgyorsító ennyit számít.
Összehasonlítottam tanks.gg-n bia-s legénység, kaja, töltésgyorsító-venti-stabi és töltésgyorsító helyett célzásgyorsító: [link]
2730 vs 2456 dpm.
Ez elég nagy különbség. Töltésgyorsító nélkül alacsonyabb lenne a dpm-je mint a tvp-nek pedig az teljesen táras tank.
Én abban reménykedem hogy nem lesz ebből a progetto nerfből semmi és szerintem nem is lesz.
Engem érzékenyen érintene mert ruszki szerveren ezt az egy 10-es tankot húztam ki hogy majd rangsorolt csatában behúzzam vele az aranyat és kötvényt amiből majd később vehetek 8-as prém tankokat. Eu szerveren nagyon jól ment a progetto-val rangsorolt csatában. Egész jól lehet vele érvényesülni úgy hogy prém lőszert szinte egyáltalán nem kell lőni, úgy haladtam vele simán előre a létrán hogy közben farmoltam a kreditet is. -
jr1994
addikt
Leopard 1 nem tank ász. Viszont meglett a Chimera Block 15, kitüntetéssel. Ehhez győzni is kellett, úgyhogy a végén muszáj volt megindulnom. Kicsit féltem azért egyedül három tank +1 arta ellen, úgyhogy nem hagytam időt nekik. Majdnem magamnak sem, de végül pont jól jött ki a lépés. Az elején szétlövettem magam, úgyhogy nem vehettem fel később több lövést. Ha valaki megnézi, 7 perctől 2-ig nyugodtan tekerje át
Nem is értem miért nem szeretik sokan ezt a pályát, szinte minden tankkal lehet jókat játszani itt.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
senior tag
válasz kchryss #203921 üzenetére
Ha elveszik a gun rammert, akkor kb el lehet felejteni, hogy többet lősz vele egynél, és még úgy is gyenge lesz a dpm-je.
Stock állapotban 16; 14; 12; 10 mp a töltési idő, nekem ez most BiA-val és rammerrel 13,5; 11,8; 10,1; 8,4.
Közelharcolni nem fogsz tudni, mert nem lesz dpm, lassú toronyforgás, nincs páncél.
Távolról meg a pontosság miatt nem lesz értelme.
Ha ezt meglépik, akkor szerintem megint tartok egy hosszabb szünetet a játékban.Путин, иди нахуй!
-
Jadro
veterán
válasz ooloo #203923 üzenetére
Nem derült ki hogy nem lehet. A mintavétel elég karcsú volt. A tapasztalat az, hogy általában nem jön be, de van amikor igen. Ráadásul ha nincs más lehetőség, akkor jobb belemenni a kétes szituációba mint elpusztulni tétlenül.
Ráadásul ha szorongatott helyzetből sikerül olyan teljesítményt kihozni ami emlékezetes marad, akkor duplán is megéri. Mit veszítesz?
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
ooloo
őstag
válasz Jadro #203922 üzenetére
Nem az eredményekről indult el a diskurzus , hanem egy adott szituációról , hogy azt-szerintem- más megközelítésben is el lehet képzelni . Kiderült , hogy nem lehet . Az , hogy bele lett keverve a teljesítmény , azt nagyon sajnálom .
Mitől lenne a kiragadott mondat közhely ?
"A közhely vagy klisé egy olyan gondolat leírására használt kifejezés, amelyet olyan gyakran és olyan módon használnak, hogy eredeti hatása és értelme elvész. "Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Jadro
veterán
válasz ooloo #203912 üzenetére
"Én úgy gondoltam a helyes taktikát mindig az adott felállás és a szituáció határozza meg ."
Ez pontosan így van, de ez csak egy közhely így egymagában. A lényeg, hogy képes vagy-e felismerni a helyes taktikát az adott szituációban. Mondjuk ez is csak egy szép közhely. Az eredmények pedig tények, amiken le lehet szűrni ki hogy érvényesíti a közhelyeket.
-
senior tag
válasz kchryss #203910 üzenetére
Olvasgattam a hivatalos fórumot, és többen is felvetették a lehetőségét, hogy a Progetto nerfet csak azért dobták be, hogy ha végül lefújják az egészet, akkor ne az legyen, hogy "persze, mert a 430U-t nem nerfelik" hanem "szerencsére legalább a Progettot nem *szták el"
Путин, иди нахуй!
-
Barret001
addikt
válasz kchryss #203918 üzenetére
Most mentem egy olyan kört,hogy a csapattárs foglalt.Végig mellette voltam,körön kívül...Onnan lövöldözgettem.Engem kilőttek,Ő megnyerte nekünk a csatát!!! Akkor tudatosult bennem,hogy nem segítettem foglalni...Így be lehet nézni a dolgokat,kezdő szinten...Még így is harmadik sebző lettem
-
kchryss
veterán
válasz Dobi 562 #203911 üzenetére
Ez milyen érdekes hogy neked nincs cw tankod mégsem tartanád fair-nek ha nerfelnék őket, nekem meg 1 kivétellel az összes megvan mégis jogosnak tartanám például a chieftain nerfelését.
Az egyébként játékos szempontból nézve teljesen mindegy hogy a gyengébb tankokat buffolják a jobbakhoz vagy a legjobbakat nerfelik a rosszabbakhoz, a végeredmény ugyanaz. Bár sok powercreep miatt túlnőtt a tűzerő az egészséges szinten mivel a hp-hoz nem szoktak nyúlni, így a nerf azért szerintem jobb megoldás.(#203912) ooloo
Nem leszólásnak szántam hanem tanácsnak. Komolyan gondolom hogy ha egyes csaták után többször keresnéd magadban a hibát és kevesebbszer hárítanád a felsőbb erők akaratára akkor megnőne a győzelmi arányod. Pár százalékról beszélünk, mondjuk 50% helyett 55% lenne mivel 15v15-ben 25% rng mellett az egyén hatása a csata kimenetelére sokszor csekély. Ez kevésnek tűnhet, de ha belegondolsz ez az 5% pont azokat a csatákat tartalmazza amiket 50%-nál nem nyertél volna meg de 55-nél megnyersz vagyis azokat amiket a te hatásodra nyertek meg. Nem tudom te hogy vagy vele de én pont ezekért a csatákért szeretek játszani, ezekre emlékszem vissza legszívesebben amikben ha nem úgy játszottam volna ahogy akkor elvesztettük volna. Vagyis ez az 5% nagyban növeli a pozitív élményt.
Ja és természetesen igazad van "a helyes taktikát mindig az adott felállás és a szituáció határozza meg", viszont sok jel arra mutat hogy van amikor nem jól értelmezed az adott szituációt vagy felállást.[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
válasz Imilenni #203914 üzenetére
Az engem is érdekelne nagyon, mivel nagyon élveztem a legutóbbi Steel Hunter eventet is, de szerintem még nincs konkrét info róla, persze lehet tévedek, akkor majd kijavítanak.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
Imilenni
addikt
Esetleg valaki letudja írni mikortól lesz SteelHunter játékmód?
Press "F" to pay respects.
-
ooloo
őstag
Én úgy gondoltam a helyes taktikát mindig az adott felállás és a szituáció határozza meg . Nyilván ez rossz szemlélet .
( épp az előbb mondtam , hogy a válaszaidban nem firtatod a beszélgetőpartner játékbeli tudását ... elhamarkodott volt )Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Dobi 562
addikt
En nem hiszem, hogy nerfelni kene a jutalomtankokat. Nem lenne fair azokkal a jatekosokkal szemben akik kigrindeltek oket. Ha mar a jatekba kerultek jelenlegi formajukba akkor hagyjak igy oket es a tobbi tankon buffoljanak kicsit, hogy legalabb kicsivel tobb eselyuk legyen ellenuk. Mondom ezt ugy, hogy nekem nincs egyetlen ilyen tank sem a garazsomban.
Pluszban ha ket jo 10-es tech tree tankot nerfelnek akkor meg nagyobb lesz a szakadek a jutalomtankok es normal tankok kozott. Ezert sem ertem a WG lepeset.
Kerekesek nelkul szerintem is jobb lenne a jatek, gyakorlatilag megoltek a normal konnyu tankok kasztjat. De kivenni nem fogjak oket ezert kene balanszolni rajtuk legeloszor.
907-el kapcsolatban nyilvan tevedtem de meg mindig azt tartjak a legjobb 10-es szovjet mednek (430U mellett).
Jatszok mostanaban megint tier 10-es eleg sokat kampany miatt es en nem erzem problemanak ellenfelkent a Progetto-kat, a 430U az kemeny dio de en inkabb kuzdok az ellen mint 2-3 EBR-t probalok elloni.
-
kchryss
veterán
válasz Dobi 562 #203872 üzenetére
Progetto-nál a pontosság nerf nekem teljesen érthetetlen. Full lila felszereléssel használom, lila stabilizátor, lila venti, spagetti, jó legénység szóval szinte maximumon vannak a pontosságot befolyásoló értékek mégsem érzem, hogy lézerágyú lenne rajta. Szerintem jelenleg pont jól van belőve a pontossága, sokszor találok vele menet közben, de elő szokott fordulni olyan is hogy nem talál el semmit.
A töltésgyorsítót elvehetnék az összes táras olasztól és azzal rendben is lenne az egész ág. Szerintem egyébként a legjobban balanszolt ág az egész játékban, nincs benne játszhatatlan tank és 10-esig folyamatosan egyre jobb tankok vannak, de egyik sem számít op-nak. Kár lenne értük.
A 430u-t ha nerfelni akarják akkor a sebességéből csípjenek le egy nagyon kicsit. A mozgékonyság és páncél kombónak van a legrosszabb hatása a játékra, lásd obj268v4. Annak is a sebességét kellett volna nerfelni nem a pontosságát, még most is a legjobb győzelmi aránnyal rendelkező normál 10-es tank. Valamit nagyon tudtak a ruszkik, hogy 75 tonna fémből (obj268v4) jobb páncélt tudtak kiönteni mint a németek 140 tonnából (jpze100).
Jelenleg ezek a túl op 10-es tankok: EBR, chieftain, obj279e
Az obj279e-t nem is tudom hogyan lehetne balanszolni. 10-esek ellen nem számít op-nak, de az alacsonyabb szintű tankok és prém lőszert nem használók számára szinte sebezhetetlen. Ha a játékos bázis erősebb lenne akkor egyébként nem lenne ilyen nagy a negatív hatása, de jelenleg sok a gyenge játékos aki nem gondolkodik és ahelyett hogy elkerülné a harcot vele inkább szétlöveti magát. A chieftain csak jó játékosok kezében op, annak egy kis sebesség és töltésidő nerf kéne és akkor rendben lenne. Az kerekeseket teljesen ki kéne venni a játékból, vagy ha nem kivenni akkor mindkét csapatba 1-et rakni max és természetesen ha az egyik csapatban van akkor a másikban is legyen.
Az obj907 már nem számít 11-es tanknak szerintem. Ha megnézed a top játékosokat randomban inkább játszanak STB1-gyel mint 907-tel. Az STB-nek mióta buffolták, jobb lett a dpm-je, nagyobb az alfája, pontosabb az ágyúja, jobb a csőlehajlása és ezek kompenzálják a gyengébb páncélt. Nem is látni olyan sok 907-et randomban mint régen. Még mindig jó tank, de már nem op kategória szerintem.
(#203882) jim bcs
Ha egyik orosszal sem tudsz jó kört menni akkor a hiba szerintem nálad van. A legtöbb orosz tank még mindig kifejezetten erősnek számít. IS-7, obj277, obj705a, obj140 teljesen jól egyensúlyozott tankok, mind erősek és sok jó kört lehet velük menni. Obj430u és obj268v4 kicsit túl vannak tolva és túl erősek. A t100lt jó lenne ha nem lenne EBR, de van EBR sajnos.
(#203905) ooloo
"Ahogy én látom a belinkelt térképen , bementél a pofonért ."
Azért 50% a győzelmi arányod, mert nem látod a helyes taktikát. -
BloodRay
veterán
válasz ooloo #203893 üzenetére
Nem vagyok unikum, de én is tudom, hogy az bizony kulcspozíció...
Ahogy azt is, hogy védő csata nem azt jelenti, hogy megállok a starthelyen és nyomogatom az egérgombot, "mert én most védő vagyok, nem szabad támadnom"...
Más dolog kérdezni valamit, mint kioktatni egy az embernél jóval hozzáértőbbet..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Dobi 562
addikt
válasz ooloo #203907 üzenetére
Nem ,te nem szerettel volna ertelmesen beszelgetni. Te konfrontalodni szerettel volna. Eleve mar egyszer megkertelek, hogy hanyagoljuk egymast. De te nem birod ki...
El lett magyarazva, hogy mi a helyzet. Megis mi alapjan kell megitelni, hogy valaki mennyire kompetens World of Tanks temaban? Jatektudas alapjan gondolom.
Mikor valamit leirnak neked legalabb 3-szor es te akkor is a magadet fujod akkor azzal mit kezdjen az ember?
Nem dicsekvesbol posztoltam be, csak hozzatartozott az azt megelozo hozzaszolasomhoz (amit pedig dicsekveskent linkeltem, mert igen 8-as tankkal 10-es csataban 5k kombinalt az fasza. Nem varom el, hogy mindenki pozitivan alljon hozza.
Sok sikert neked is!
-
ooloo
őstag
válasz Dobi 562 #203906 üzenetére
Nem ... én szerettem volna értelmesen beszélgetni a felvetett témáról , de le lettem oltva azzal , hogy Te nagyon jó játékos vagy én pedig egy szar. Ha igaz is , miért kellett ezt az orrom alá dörgölni ? Ha jobban érzed magad tőle akkor tedd. Lehet értelmesen is beszélni a másikkal akkor is ha szakadékok választják el egymástól őket . Nem szívesen , de felhoznám példának a Sárkányt ( ) .... Ő például , ha el kell magyarázni valamit - amit a másik nem ért - akkor azt értelmesen , mindenki által érthetően teszi és nem kezdi feszegetni a másik játékbeli tudását .
Belinkelsz valamit ( dicsekvésből talán ? ) és csak a pozitív hozzászólásokat díjazod . Ha valaki megkérdőjelezi a csatán belüli tetteid jogosságát annak reszeltek .
Természetesen tiszteletben tartom a kérésed és a továbbiakban ignorállak .
Végszónak ... sok sikert a tankos játékban !Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Jadro
veterán
válasz ooloo #203896 üzenetére
Elég normálisan írta le szerintem. Neked nem ment át és sajnos nem megy át a játékosállomány nagy részének sem. Persze besértődni a legegyszerűbb. Ilyen hozzáállással maradnak a jó kis kemper csaták. Ez van. Mondom ezt úgy, hogy el tudom engedni én is és megyek red line kemperkedni, mert besokallok. Trollkodok még egy kicsit mielőtt kilépek és így kerek a történet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Mobil flották
- LG LCD és LED TV-k
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest