Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz
Thrawn
üzenetére
Ez mondjuk igaz, de attól még hasznos lehet. Azért az a 2 misi kredit nem olyan kevés.
A prémium napokról meg asszem jön egy értesítés, amikor először belépsz. Valami olyasmi jön fel a jobb alsó sarokban, ha jól emlékszem, hogy: "Prémium időszak meghosszabbítva", és a dátum, hogy meddig. Nem biztos, de rémlik ilyen üzenet.
-
Thrawn
félisten
-
atee
őstag
Köszönöm a válaszokat. Alapvetően med tankokkal játszom. Szeretném elérni az E50-M tankot. Tudom nem nagy szám ,de annó ezen a vonalon indultam el. Itt van egyedül 9 es tankom, de nem jutok előre már. Az esetek többségében bukóban vagyok 7-9 es tankokkal.
Persze ehhez hozzá tartozik az is, hogy túl sok időt nem is fordítok rá, nem vagyok jó játékos.
A Löwe vagy a panzer 58 mutz azok szarok? A Defender tetszik, de orosz vonalon sose fogok kimaxolni már semmit. Így is lenne értelme ha a legénységet bukom? -
e-newsee
addikt
Plusz még egy szempont lehet, hogy ha van konkrét ág, amit szeretnél húzni, vagy sokat játszol vele, és tudsz is, akkor érdemes az ahhoz az ághoz tartozó prémiumot megvenni, mert azzal ugye lehet a legénységet is húzni. Ugyanis azonos nemzet azonos tanktípusának a legénységét büntetés nélkül tudod belerakni.
-
Igen, alapvetően érdemes beszerezni, ha szeretsz játszani a játékkal, mert a bejövő credittel tudod fenntartani a magasabb szintű, nem prém tankjaidat, hiszen tier 7-8-tól kezdve(teljeseítményfüggően) már alapvetően negatívra szoktak kijönni az egyes körök.
Ha megosztod a játékosneved itt, akkor könnyebben tudunk neked tippeket adni.Egyébként lehet, hogy nem tudsz róla, de ha mostanában sokat játszottál, akkor nézz rá a tankrewards oldalra. A szerzett pontok alapján kaphatsz egy hatos, francia közepest, sőt még kedvezményes kupont is kapsz.
Illetve holnap indul egy maraton, ahol egy 8-as francia prém tank eredeti árát tudod csökkenteni akár 0 forintra, bár azért nagyon-nagyon sokat kell tolni. -
atee
őstag
Sziasztok!
Tapasztalt játékosok véleménye érdekelne! Soha nem volt még premium tankom, de most elgondolkoztam egy beszerzésén.
Érdemes egyáltalán beszerezni egyet? Ha igen akkor tudom szubjektív, de ki mit ajánlana most? -
válasz
Thrawn
üzenetére
Hát csak annyi volt vele a prbléma, hogy az emberek fele nem kapta meg őket...

Én abból a szempontból igen, hogy speciel szerettem volna visszajelzést adni a tervezett változtatásokról, de a WG még ezt se tudja normálisan megoldani, úgy látszik a pénz számlálása közben már nem igen jut idő a munkára...
-
Greentea
senior tag
Nektek nincs lagotok?
mindkét szerveren próbáltam, netem pedig elv rendben van.. -
Greentea
senior tag
Távcső tuti kell rá? btw én nem nagyon szoktam használni amúgy sem, nálam jobban bevált a venti, stabi, töltségyorsító kombó. Meg T55A-val ahogy az emlékeimben él nem nagyon fogsz sniperkedni
Bár lehet tényleg nem nekem kéne tanácsot adni 'szovjet' tankoknál , bevallom a 260-on kivul nincs is más szovjet a garázsomban, egyszerűen nem tudok velük játszani
-
popey37
addikt
inkább a prémtankokat kellene visszállitani az eredeti állapotba, mert majdnem mindegyikkel folyamatosan az alfa sebzés alatt sebzek 50-60 hp-val.
egy 490-es alfával rendelkező tank folyamatosan 390-430 között sebez, és tök mindegy, hogy ki az ellenfél: hatos vagy tizes, heavy vagy papír TD. skorpió G-vel 4 lövésből hatosokba 1340 hp sebzés. ne vicceljünk már.a másik, nyugodtan le lehetne limitálni az atry és a kerekes fostalicskál számát csatánként egyre, mert az sem okés, hogy 3 arty és 3-4 kerekes fos minden csatában.
-
kchryss
veterán
válasz
Thrawn
üzenetére
Igen a HE teljesen agyament ötlet volt tőlük. A prém lőszernél az irány jó volt, de a kidolgozás ahogy olvastam mesze volt a jótól. Elég nagy eltérések voltak a tankoknál. Ráadásul előbb a gyenge pont nélküli tankokkal kéne valamit csinálni és utána a prém lőszerrel, mert fordítva csak növelné a tankok kiegyensúlyozatlanságát.
10-es szinten meg nagyobb volt az alfa növelése, mint a HP, azt sem tudtam hova rakni. -
kchryss
veterán
válasz
Thrawn
üzenetére
Magyarul amiért az egészet elkezdték abból még nem lesz semmi.

Csak emlékeztetőül: 2018 év végén jelentették be, hogy mik a legnagyobb problémák a játékkal és mik a tervek ezekkel kapcsolatban. Egyik fő problémának a prémium lőszert írták és 2019-re ígérték ennek megoldását. Most 2020 február második felében járunk és ha jól értem épp most dobták kukába azt amire eddig jutottak ezzel kapcsolatban. Bravo!
Hp növelésnek, fejlesztési fa átdolgozásának és ezzel az új játékosok számára jobb játékélménynek örülök. Viszont rohadtul nem ez volt a prioritás így csalódott vagyok.
Illetve annyi pozitívum még van, hogy belátták, hogy nem tetszik a játékosoknak az amit csináltak és ahelyett hogy lenyomták volna a torkunkon inkább meghátráltak.
-
Thrawn
félisten
Befutottak a Sandbox eredmények. Röviden: a lőszerváltoztatások jelenlegi állapotukban nem lesznek bevezetve, a HP növelés a techtree változtatások és a Gyűjtői Járművek igen.
-
Lunky88
tag
válasz
galervin93
üzenetére
Az előbb Westfielden voltam a T-54-el és berontott a bázisunkra 2 db EBR. Már kínomban röhögtem, mert a csapatból senki nem találta el őket (persze én sem) és szitává lőtték a 3 artynkat...
Az egyikük full hp-n el is szökött, csak az egyiket fogtuk meg nagy nehezen... -
galervin93
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
Köszi.
Korábban az aktív szpotnak voltam a híve, de mostanában a sok kerekes genya miatt egyre több lightomon cserélem az optikát periszkópra, és ahol csak lehet, passzívban nyomom. Egyelőre bejön, persze pálya és helyzet függő is.
Ez a meccs vicces volt, ha a klasszikus bokorban ülök egy perc után halott vagyok, annyi blind jött, de folyamatosan fèszkelődtem a bokrok között (így is bekaptam kettőt). Na meg volt olyan pillanat is, amikor az ellenféltől már több tank is a vonalam mögött volt alig 60-70 méterre tőlem, na az durva adrenalinbomba volt.
Mondjuk jóval kevésbé izgalmas meg kevesebb skillt igényel, mint az aktív játék, de hát muszáj alkalmazkodni az új érához, amit a kerekes taknyok hoztak el... -
CirrMee
addikt
Kis segítséget kérnék? Battle Hits nálam ruszki nyelven kommunikál. Valahol be kell/lehet állítani angolra, vagy eleve máshonnan kellene letölteni?
-
válasz
lacibacsi
üzenetére
A D-54-es löveggel 20 heatet tettem be az 50-ből. Sajnos időnként muszáj leszel használni, amikor nem tudsz szuperheavyket flankelni, pl a Type 4/5 tankokat az alap lőszerrel nem tudod belőni szemből. Az alap lőszerrel amúgy pl még a Mauschen kupolája sem zöld színű, ami ugye weak spot, a Type-oknak meg nincs is weak spotja.
-
kchryss
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
Az igen!
Grat!
-
-
dualface
tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
T-54 abszolút "pénztárca kérdése a dolog.
Az én véleményem az hogy teljesen jól el lehet lenni gold nélkül. Nekem a legtöbb tankomban 5db gold van és legtöbbször egyet se lövök el, vagy ha mégis ellövök párat általában legalább a felét megbánom.
Ha fullba tolod a HEAT-54 stílust akkor fele annyit kell gondolkoznod és jóval magasabb lesz az átlagsebzésed. Persze a mínuszos bankszámla is garantált.
Ezt neked kell eldönteni. -
jano_77
nagyúr
Megnézné nekem vki a z eredeti leírás szerint az alábbi küldetés feltétele mi pontosan!? Azt gyanítom, hogy elfordítás van ismét a magyar verziónál, mert amikor 100m-nél távolabbról lőttem ki tankot nem számolta, viszont mikor 100m-en belül, akkor igen.

Ha gyanúm beigazolódik, akkor az marha jó, hogy egy csomó küldetés szövege félre van fordítva és hiába erőlködik az ember, pont rosszat csinál, mint sem kellene!

-
lacibacsi
addikt
válasz
po1son
üzenetére
Áldom az eszem, hogy az ilyen fajta kihívásokat már kettővel ezelőtt ignoráltam...
Egy csomó időt és idegeskedést spórolok magamnak...
Más.
Gondoltam kihúzom a T-62-t. (Hátha tényleg átsorolják majd) A T-54-ben ti mennyi HEAT-et tartotok egészségesnek? Gyorsan szeretném elérni a célt, de nem szeretnék totál ráfizetéses lenni... Csak azért kérdezem, mert a 140-et csupán alaplőszerrel felszerelve húztam ki anno, de tudom, hogy sokszor csak nézője voltam a csatáknak az átütés hiánya miatt. Most ezt elkerülném... -
e-newsee
addikt
De leült a topik! Meglátszik, nincs semi event a hétköznapi halandóknak.
-
kchryss
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Az én tegnapi posztomban sem volt semmi extra mégis eltűnt.
A mai 4 törölt hsz-ról pedig lekéstem ami elég rossz érzés, mert furdalja az embert a kíváncsiság. Meg ott van a lehetőség, hogy reakció volt a tegnapi eltűnt hsz-omra amiről meg jogom lenne tudni ha már én voltam esetleg a címzett ... -
Jadro
veterán
Na ma nem panaszkodhatok. AMX 12t-vel mentem egy kört, ami nem kiemelkedő de nem volt rossz, viszont sikerült szakaszba hívni két embert még és begurult erre az egy meccsre 190 token.

Tipikusan jó kis együttműködés alakult ki. IS-2II volt az egyik ad-hoc szakasztárs. A meccs egy részében sikerült neki spotolni, amit ő meg is hálált 6 killel. Így kellene ennek működnie.
kchryss: Látod, ha neki sikerült, neked is összejöhet. Van remény!
-
kchryss
veterán
Nekem mióta a 6 killes küldetés van mindig lelopatja a wg a killjeimet. Előtte pedig minden második csatában pool medálom volt.
-
kchryss
veterán
Grat annak a moderátornak aki szépen meghagyta az arty gyűlölködős hozzászólásokat, de az én posztomat törölte.
199302 és 199307 közötti hozzászólásokra kíváncsi lennék. Aki olvasta és emlékszik rá, írjon privátban!
-
HellGreg
őstag
-
jano_77
nagyúr
1000% hogy manipulálva vannak a WG által a küldetések! Erre nagyobb összeget fel mernék tenni. Copjanak le a retkek!
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Remek, bár több érdekes dolgot is művelt az elején mikor az obj 705 és a Progo mögött kempelt..mint 410m-es alap látótávval rendelkező harckocsi...na mindegy, a végén meg inkább szerencséje volt, több alkalommal is kinyírhatták volna, de hát aki a jobbik oldalra esik, az ezt csinálja, lehozza a meccset

-
jano_77
nagyúr
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Igen ebben igazad van és osztom, nem értem miért döntött annyi fát. De ezt leszámítva jól játszott a srác nagyon!
Elmegy a rohadt WG a tetves qva anyukájába! Nincsenek medek a csatákban, mióta az a küldim! FUCK
-
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Tudtommal nem vették el az artyktól a HE átütést.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Most láttam EZT a remek gameplayt ahol a Leo-s játékos tökéletesen bemutatja a spot rendszert, a bokrok használatát. Nagyon jól játszik a srác. Ajánlom mindenkinek!
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
dualface
üzenetére
Az artyk kaptak páncélt atütő AP-t, hogy be legyen fogva a pofájuk amiatt, hogy elvették a normál HE átütését, a gold továbbra is OP, az AP kuka persze, mivel kb. 10 ből 1x talál, szóval ez nerf, de mivel most majd több HP-t kell lefaragni, ezért ideális esetben többet lövöldözhet egy meccsben.
-
Thrawn
félisten
válasz
dualface
üzenetére
Az is mindig érv hogy távolról lő az arty ahol nem lehet rá visszalőni. Erre azt tudom mondani, hogy minden csatában van counter arty.
Ó engem már felnyomtak párszor, mert kiblindoltam a másik artyt. Megkaptam, hogy "csíter, hax, reported, fuckyou, replay goes to wargaming, you will get banned forever" de annyi esze nincs, hogy lövés után arrébb menjen pár métert

Szerencsére tanultam a nagyoktól és csak annyit írok vissza, hogy "Stop cry kid"![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dualface
tag
Az arty-s témához én annyit tennék hozzá, hogy én keveset játszom velük, de az orosz ágat kihúztam a 10esig, mert az oroszoknál minden ágat ki akartam(akarok) húzni, meg ugye a küldetések miatt sem árt. Korábban (arty nerf) előtt se voltam jó velük, de mióta ádolgozták (sebzés nerf, csak HE lövedék, stun mechanika) kifejezetten szánalmas teljesítményt tudok tier 10ben nyújtani. Nagyjából ismerem a helyeket ahova be lehet lőni (obj ebben elég szhar sajnos), a minimapot mindig figyelem ez ugye elég alap már közel 30k csatával meg 2k feletti wn8 esetén, de egyszerűen a lövéseim alig sebeznek. Heavy tankokon 200 feletti sebzésem szinte sosincs. Ha 2k-t össze tudok lőni egy meccsen ott már a szerencse faktor is mögöttem volt, mert nem szálltak el a random lövések, nem jött be a kerekes/light kiszedni, és még a csata is kellően hosszú volt ahhoz, hogy tudjál legalább 10 lövést leadni.
Szerintem az arty jelenleg ugyanolyan idegesítő a többi tank szemszögéből, mint régen csak most nem a sebzés hanem a stun miatt. Cserébe Az arty játékosnak semmi sikerélménye nincs, mert míg régen egy jó arty-s (igen ismertem ilyet a clanból, létező dolog) ki tudott emelkedni, tudta mikor kell AP-val lőni, mikor kell HE, stb. Most arty-val nem tudsz meccseket lehozni, lehetsz akármilyen császár, lőheted a hulldown tankokat, vagy nyomhatoid a focus-t a top WN8 emberre, 2-300 sebzés/lövéssel nincs elég DPM-ed a meccs lényegi befolyásolására.
Nem leszek túl szimpatikus ezzel a véleménnyel, de szerintem ahhoz hogy értelmes class legyen az arty vissza kéne hozni a skillt ebbe a típusba is. A sandboxon is próbálgattam az Obj261-et és az AP jó volt, viszont a sebzése nem jól volt belőve.
Vegyünk egy példát: ugye messziről lősz egy E100-ra, 2+ sec a lövedék mire odaér a célba, tehát ha az a tank nem egyenes vonalú egyenletes mozgást végez, vagy teljesen áll, vagy tök kiszámíthatóan ugyanannyit mozog előre hátra elég kicsi az esély hogy eltalálod. Ilyenkor ugye egyrész nullát sebeztél, másrészt 25 másodpercig töltesz. Míg egy heavy tank lő heavy tankra, mondjuk 500 méterre nagy eséllyel el tudod találni az oldalát, mivel elég lassan mozog a lövedéked sebességéhez viszonyítva. Sokkal biztosabban talál, sebez. 10-es heavy tankok sebzése, 400-750 között van, és egyre több a nagy alfás tank, a 10-es arty meg olyan szórással meg eleve sokkal lassabb lövedékekkel szintén 400-500 AP lövedékkel kevés, hisz nagyon ritkán adja be a találatot.Az is mindig érv hogy távolról lő az arty ahol nem lehet rá visszalőni. Erre azt tudom mondani, hogy minden csatában van counter arty. Minden pályán megvan az a 2-3-4 stabil pont ahonnan szoktak artyzni, emiatt kiszámítható. Heavy med light tankkal blind shottal is gyakran ki lehet őket szedni akár a kirajzolási távon kívül is bizonyos pályákon. Plusz ha bár ki jön 1v1-ben akinek 200nál több a HP-ja nincs esélyed ellene, míg egy bármilyen más tankkal van.
Szóval bár én is utálom az artykat ( ha engem lőnek akkor is, meg ha én játszom vele akkor is)
örülnék neki ha átdolgoznák, legyen több féle ammo és és legyen logikus, a HE sebezzen területre és ne penetráljon, a stunHE sebezzen kicsit 100-200 és kábítson, az AP meg sebezzen nagyot (pl 750 környékén), de itt még van szórár RNG armor penRNG kalkuláció stb.Valaki próbálta sandboxon az artykat? Nektek mi a vélemény az új verzióról? Esetleg M53, T92, CGC milyen?
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Ismerek pár olyan streamert aki nem megy le kutyába aprópénzért, még évekkel ezelőtt is az egekbe emelték az arty menetek feltételeit, pedig folyamatosan kérték, pl. nézőszám x ezer elérése esetén és akkor ment mondjuk 1 kört, hogy szavadon fogjalak, volt ezek között olyan is aki behívott egy prostituáltat és beültette játszani, talán artyval [link]
...de most nem arról a 0,01% ról van szó, csak szimplán az artysta játékmód kvalitásait boncolgatjuk
-
e-newsee
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Nem csak streamerek vannak kék/lila statokkal.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Nem a derogálással van gondjuk, hanem azzal hogy az artyzás nem hozza a streamer bevételeket. Kivéve, ha valami alulöltözött hölgy szórakoztatja a nézőket az újratöltés 30 másodpercében

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Macka
üzenetére
Háhá, a noob 0 ismerettel, az esetek 80%-ban ugyanannyit fog összelőni a kezdőkörből, mint aki nindzsázik és rohangál az artyjával, meg figyelembe veszi a szélirányt, stb...amikor még érdekelt, gyakran megnéztem a csata jelentést, és a piros artysták ugyanannyiszor voltak jobb sebzők, mint a zöldek, gyakorlatilag a skillnél minden másnak nagyobb szerepe van egy artys meccsben, milyen a csapat, mennyire szór pont akkor szóráskép, stb. ja hogy miért hasonlítom zöld wn8 hoz? Mert kék, lila statost azért nem mondhatok, mivel egy bizonyos játékismeret szint felett mindenkinél egyértelműen derogál artyzni, sorry de ez az igazság

-
e-newsee
addikt
Na az első mondatot lájkolom, és régóta nekem is ez a vágyam annak ellenére, hogy szeretek artyzni (is). Egy arty már csak egy oldalt tud "fedezni", azt is elég kis hatékonysággal, de ahhoz éppen elegendő mértékben, hogy legyen értelme. Két arty még csak-csak, az még annyira nem gáz, ha figyeled, hogy mik azok, és mikor lőttek/fognak lőni. A 3 viszont szerintem is sok. Az olyan pályákon, ahol egy (esetleg 2) jól belőhető ütközési pont van, ott nagy cancer a 3 arty.
-
Ispy
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Ha max 3-at levinnék 1-re egész más lenne a hozzáállás az SPG-khez, de amikor a 2000 hp-ból a felét leszedi a 3 mocsok, akkor az nem annyira élvezetes, vagy akkor HT-vel ilyenkor menjek hokizni egy szikla alá? Én egyébként azt tapasztalom, hogy pont nem a hülyék artiznak, azok HT-vel játszanak medet vagy TD-t, ezekből sokkal több van, vagy csak simán leszarják a minimapot, ami sokkal bosszantóbb.
-
galervin93
addikt
válasz
adrian360
üzenetére
Egyezik.
peterson79
"ha van az ellenfélnél arty, akkor nálunk is van" - ez így van, éppen ezért a saját artynkat is utálom.
Viccet félretéve természetesen segít a sajátunk (ez a minimum), ennek tudatában is kell játszani, a low-hp-s tankot rábízni, stunolt ellenre rámenni stb. De ettől még a játékmechanikába nem illik bele jelenlegi formájában (sem), ám mivel csak mezei júzerek vagyunk, max beletörődni tudunk a dologba. De azért zsörtölődni lehet, ezért is van a fórum.
-
peterson79
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
Szintén nem védeni akarom az artát, de mostanában sokat játszok vele, a küldetéseket viszonylag könnyen adja be... mondom, viszonylag, mert egyébként rohadt szopás..de nem ezért írok.
Azt felejtik el sokan, hogy, ha van az ellenfélnél arty, akkor nálunk is van arty és ha az tud sebezni és stunolni, akkor a miénk is tud. Hányszor, de hányszor volt olyan, hogy pont az arty szarása miatt menekültem meg...csak ezt valahogy nem említi senki...A 7vs7 egyik legjobb oldala az volt, hogy kinyílt a pálya és volt hely, lehetett valóban flankelni és végre nem volt arty, max 1-2 huszár 10 meccsenként. Én is nagyon élveztem ezt a részét. Valamiért normál játékban még mindig erőltetik, biztos azért, mert kell a hülyének is élmény, tudom. Ettől függetlenül biztos meg tudnám számolni akár egy kezemen is, hányszor szedett ki az arty vagy kezelt análisan, de nem hinném, hogy akkora toxic, mint itt páran látjátok. A piroskák sokkal veszélyesebbek a játékélményt nézve...
Bár mindenki volt piros, azért néhányan felnöttünk, sokan meg nem
-
dualface
tag
válasz
Multikiller
üzenetére
A sziklát találtad el, ott felrobban a HE lőszer és mivel az ágyúja a robbanási sugáron belül volt, ezért látod sebző lövésnek. A battle hits minden tankot el nem találó (splash sebzést) arty lövésnek titulál, és csak felülről mutatja.
-
Macka
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
Teljesen igazad van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Synology NAS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- BestBuy ruhás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mindkét szerveren próbáltam, netem pedig elv rendben van..

Mondjuk jóval kevésbé izgalmas meg kevesebb skillt igényel, mint az aktív játék, de hát muszáj alkalmazkodni az új érához, amit a kerekes taknyok hoztak el...