- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yofej75
aktív tag
válasz
etnies #189615 üzenetére
Először is nem sportról beszélünk.
Másodszor mivel sok az ismeretlen tényező a játékban ezért légy szíves ne próbáld bizonygatni, hogy olyan nagyon skill alapú. Inkább szerencse alapú dolog...
Harmadszor részemről téma off, véleményem leírtam másokét is szívesen megismerem de e mondatot lezáró ponttól kezdve nem szeretnék többet e témához hozzászólni -
kchryss
veterán
válasz
etnies #189349 üzenetére
Szerintem az LT-432-nél nincs opébb light a játékban a saját szintjén. Az gyakorlatilag egy 9-es light-nak felel meg 8-as mm-mel. A saját szintjén lévő kerekeseket simán megeszi. Frontline-ban a 8-as prém kerekessel szoktam a legtöbbet menni, az LT-432-k szoktak megszívatni a leggyakrabban, a repesz alig sebzi őket a sima meg pattog róluk miközben simán tartják a tempót veled és nem tudsz elmenekülni előlük.
Más téma:
Ezt most láttam wg fest streamen. Mutatták akció közben is. Lesz még itt powercreep kérem szépen. -
Dr.Én
veterán
válasz
etnies #189341 üzenetére
Defenderben én is bíztam...Amikor kapható volt nagyon sokkba jött volna...Karácsonyi láda nyitogatós napokon pedig nem jött be sajnos...de ellenben minden másik tank és kegytelen sok arany viszont igen
igazából már nem is tudom menyi prém tankom van...na tudom60 kereken
leírni sokk...jó persze bből van amit úgy kapott az ember, meg van ami csak bérletes 2 db...de akkor is nem kevés -
Dr.Én
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest