Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amúgy mit gondoltok arról, hogy az új HD mapokkal gyakorlatilag buffolják az orosz tankokat? Dezgames mondta egy videójában, hogy ebből már elég nagy felháborodás van a fórumokon (nem olvasok WoT-os fórumokat, szóval csak tőle hallottam). Ha valaki még nem hallotta volna, arról van szó, hogy az új mapok sokkal laposabbak, és ez gyakorlatilag buff a kis csőlehajlású tankoknak, mert olyan helyekről is tudnak majd lefelé lőni, ahonnan eddig nem tudtak.
-
h1mpi
félisten
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Anno kaptam egy ajándék kódot Churcill 3-ra, de a gyereknek csináltam vele egy accot, ami azóta is áll

Mondjuk nem egy drága portréka, hogy ne lehetne mevenni... -
h1mpi
félisten
válasz
Tarill
üzenetére
Lassan kiadhatnának valami "elérhető" és normális Orosz HT-ot ami prémium... Mert jó hogy kijött egy csomó új tank csak legénység nincs bele... Mondjuk lehet valami alacsonyabb tieressel kellene tolni a legénységet.
Lehet az IS4-et nyugdíjazom, ameddig nem kap valami buffot és nem lesz OP

-
jano_77
nagyúr
válasz
vJokka
üzenetére
Mondjuk ilyen képek után nehéz lesz a várakozásra helyezni a hangsúlyt.

Gratulálok!
(#159983) kchryss: jó régóta ki van fejlesztve a 10-es kínai med, de nem vettem meg - és nem is fogom még jó ideig - mert szerintem labdába sem rúghat pl az orosz medek mellett, de szerintem bármelyik sokkal jobb nála.
(#159987) Tarill: ez engem is érdekelne és talán még ennél is jobban, hogy mi lehet majd szerintetek az Obj.430 II után!?

-
Tarill
őstag
T-10 ág utolsójáról nincsenek még valami hírmorzsák?
ez az obj 777 vajon mennyire lehet valós? -
Remus389
nagyúr
Amiota lattam videon a HD map-eket azota erzem rossz grafikajunak a jatekot.
Marciusban jonnek a HD map-ek, azt nem tudja valaki hogy melyik napon?
Mar alig varom

-
kchryss
veterán
válasz
fradi81
üzenetére
Csodálkoztam is hogy a 132-vel tornyoznál mikor annak is vajból van a tornya.

BÁ Nutrition pedig szerintem az amx30b-re gondolt, mert arról is volt szó a hozzászólás körül.A wz120 amúgy nekem nagy kedvenc. Ma 3 egész jó csatát mentem vele. A kínai tokenek miatt hamarosan ki lesz fejlesztve a 121, de szerintem még nem fogom mostanában megvenni. Megvárom hátha buffolják.
-
kchryss
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Wz132-re vonatkozott a válasz. Annak azért nincs olyan nagy kupolája.

(#159971) @Imilenni:
Én szerettem a wz132-t. Most húztam ki vele a 9-es light-ot. Na attól hullik a hajam rendesen. Az összes 9-es light közül ennek a legrosszabb a szórása, páncélja 0 még a tornyon is, csőlehajlás kevés és a látótáv sem túl acélos egy light-hoz képest. Viszont hála a kínai tokeneknek ömlik az xp és a 10-es elég jónak tűnik.
-
fradi81
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Elég mozogni, de nem jellemző hogy sok kupola találat lenne a lepattanó jóval több, máson megy el a csata.
-
vJokka
aktív tag
válasz
Imilenni
üzenetére
Igen, és akkor még a heavy line-t sem kezdtem el és free xp-m sem volt. Egyedül bolti láncot kapott, hogy majd a fejlesztett torony felmenjen rá. Hosszú grind volt
, viszont fullosan nem rossz.(#159973) jano_77: Karácsonyi akcióban vettem meg, mert éppen nem volt más amire elkölthettem volna az ezüstöm. Nem tűnik rossznak, de az a kupola elég bosszantó. Szerintem ne siesd el a vásárlást.
-
fradi81
veterán
válasz
Imilenni
üzenetére
Azt már nem könnyű tankként kell használni mert közepes, menni kell vele előre, toronyból tartani az állásokat és lőni, ha elfogyott a lőni való lehet tolni tovább de mindig toronyból mert gyorsan elfogy a hp.
#159973) jano_77
feladatkezelő-folyamatok, ha nem látszik az összes akkor meg kell még nyomni valamit kis nyilat úgy rémlik. -
jano_77
nagyúr
Megerősítenétek abban a gondolatomban, hogy az AMX30B-t nem éri meg megvenni - majd vmikor biztosan - mert az elődje jobb a saját tierjében!? Félek a hatalmas kupakjától.
Lenne most rá kredit, de kellene másra is és azon tűnődöm, hogy halasszam majd későbbre ezt a vételt és vegyem inkább a többi kiszemeltemet!? KösziMa elindítottam játék közben a Feladat kezelőt is és vki mondta, hogy a WOT-nak kb 1GB RAM kell csak és tényleg igaza volt, mert tényleg max 1,5GB-ig kúszott fel, miközben a Riva Tuner ugyan akkor 6GB körülit mutatott. De akkor mi lehet a többi, mert a Feladatkezelőben más nem futott az intézőn és a windows-on kívül!?

-
Imilenni
addikt
Van olyan elvetemült aki a WZ-120-at a WZ-132-ből húzta ki?
Istenem annyira vak ez a tank, komolyan a 8-as Revo-val könnyebben spotolok mint ezzel..
Valaki megtudán mondani milyen módon kell vele játszani?
A 7-essel elvoltam aktív spot/med-ként. De ez kevésbé tűnik használhatónak ilyen módon
-
Chris0321
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
Ez még csak a második skill lesz. Első a javítás és a második pedig egyedi és a lövésznél nem találtam megfelelő ajánlást.
-
HellGreg
őstag
Ez az új grafika gyönyörűűűűű

-
Chris0321
veterán
ISU lövészének milyen skill-t ajánlotok? Javítás már van, a másodiknak kellene valami. BIA-t nem akarok mert a többi tagnak, nincs és egy emberre pedig felesleges feltenni.
-
zodo
nagyúr
-
vJokka
aktív tag
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Igen elbírja, tanks.gg-n is meg tudod nézni. Én a kiválasztott felszerelésekkel használnám.
-
Jokerdapro
senior tag
Üdv urak!
T28 prot.-ra milyen felszerelést ajánlotok? Töltésgyorsító alap csak nem tudom hogy venti + távcső/ csigaszem kombóval toljam esetleg célzásgyorsító? (megfordult a repesz páncél is az elmémbe
)
Bónusz kérdés: Gyári lánc elbírja a sok koloncot?
Köszönöm előre is!
-
Jadro
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
A PTA még messze van, de akkor inkabb az és megyek a BC felé. Köszi a tippet és a megerősítést.

-
emre
veterán
válasz
Chris0321
üzenetére
Ezt még nézd még meg a kliensben:

Alt megnyomásakor:
Nekem mióta ssd van a battleloading képernyő nem is látszik olyan gyorsan betölt, arról nincs screen-em, de a statisticForm így néz ki, és a tank tier szintet az ikon tartalmazza.
-
Chris0321
veterán
Nem vagyok benne biztos de mintha mindkét esetben előjönne, holnap megnézem. Az Aslaint használom ezért mindig ha újra kell telepítenem egy frissítés miatt újra előjönne ez a hiba ha csak úgy átírnám a programban. Sajnos a telepítőben sem találtam sehol, hogy mi lehet bekapcsolva ami ezt okozza. Új gépet vettem, újra lett telepítve minden a wot és az Aslain is így mindent be kellett állítanom újra.
Yofej75: Igen gondoltam én is, hogy abban van valami ami ezt okozza de hiába néztem át nem találtam. Gondoltam hátha jobban ért hozzá valaki itt a fórumon és tud segíteni.
-
Jadro
veterán
Na mintegy 9000 xp kell és jöhet az egyik 9-es francia. Melyik legyen? A 13-90 már megvan, csak a két medium ág maradt. Szimpi az AMX 30 is, de igazából ki vagyok békülve a tárasokkal és egy hangyányit szívesebben mennék a BC 25 felé. Gondolom nem nyúlok mellé.
Hétvégén még gyorsan be kell húzni a leárazás hevében.
Van is bele egy 4 skilljüket taposó klassz kis legénységem a Revoban. Most nézem, ezek még a Revora vannak képezve, ott tolják végig ahová bekerültek. -
-
válasz
jano_77
üzenetére
És a worldoftanks.exe memóriahasználata nő meg, vagy "csak úgy" fogy a szabad memória?
Mert az utóbbi esetben valószínű, hogy a Windows használja el gyorsítótárként, szóval például ha másodszor kerülsz ugyan arra a pályára, akkor már nem a lemezről tölti be az adatokat. -
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi
üzenetére
Nincs probléma - kopp kopp kopp - mert 100 feletti az FPS, csak nem értettem, hogy mitől kúszik fel és hogy ez normális jelenség-e. Csak erre voltam kíváncsi és itt tőlem jobban jártasak vannak PC ügyben, ezért kérdeztem rá itt. Bocs amúgy az OFF-ért (még mielőtt vki megszólna)
-
jano_77
nagyúr
válasz
üzenetére
Köszi Mindenkinek az ötletet, tanácsot!

A gépet rendszeresen szoktam porszívózni - nem rég cseréltem a VGA-t és akkor alaposan kiszívattam.
Szoftver ügyileg pedig leírtam, hogy nem vagyok nagy guru, így félek neki látni, nehogy olyan dolgot szedjek le - mint legutóbb a VULKAN - , amire szükség lehet esetleg.

-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi
üzenetére
Mert Neked erőműved van!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De tényleg mi lehet az oka, hogy felkúszik menet közben 2 GB-al a RAM használat?

Ok, hogy van bőven (16 GB), tehát nem fogy el, de akkor is bosszantó.
(#159933) fradi81: szerinted a modok ennyire RAM igényesek lennének!? Nem vagyok nagy PC guru, ezért nem nagyon merek neki ugrani a Windows nagytakarításának, de van esetleg olyan program, amivel egyszerűen meg lehet ezt csinálni? és persze hatékonyan, gond nélkül?
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Szerintem sem normális. Asszonyka laptopja egy régi HP Probook 4530s (i5 2. generáció, HD 6490, vagy valami ilyesmi).
Szinte minimumon, de fut rajta a WoT általában gond nélkül (az 1.0 viszont sokkal jobban, grat az engine fejlesztőinek
).
4GB ram van a gépben, és amint a WoT mellett fut egy youtube videó, rögtön kidobja a játék. Ez pár frissítéssel ezelőtt még nem így volt. Szokott közben zenét hallgatni, és simán ment együtt mindkettő.
Mondjuk most már jó lesz így az 1.0-ig, azt meg majd meglátjuk élesben, de azért elég zavaró. -
jano_77
nagyúr
válasz
galervin93
üzenetére
Nekem a RAM használattal vannak fenntartásaim. Szerintetek az normális, hogy elkezdek játszani még 4K alatti RAM használatot mutat a Riva Tuner, majd egyre kezd felkúszni és volt, hogy 6.3K-ig mászott fel!
Pedig csak a WOT futott, semmi egyéb.
Normális ez szerintetek? Még jó, hogy RAM-ból van elég a gépben. 
(#159928) h1mpi: na akkor lehet én is megveszem az S-51 és elindulok az orosz artykkal.
-
jimmy74
őstag
válasz
h1mpi
üzenetére
Jó az orosz nekem csak a t92 nincs meg de már több éve kivan nyitva.
De sokkal több csatát hozok le bc -vel mint mással.
Küldetéseket is ezzel csinaltam meg,pont tegnap az spg 15 ob 260-at.
Talán a CGC lóg ki a sorból a tizesek között sztem.
Alsóbb tiert nem említem de az M53 nagyon jó el se adtam mert mindenben nagyon jó. -
Barret001
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Ezt én is észre vettem,sokszor odanézek a fps számlálóra... 100 felett kellene lennie,de v-sinc mellett is beesik néha 60 alá.
-
Greentea
senior tag
válasz
galervin93
üzenetére
Egy-kétszer nekem is feltűnt, bár 30 alá nálam sosem esett
-
Jadro
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
Dettó ugyanez. Mostanában szépen be tud akadni, pedig nálam semmi változtatás nem volt.
-
galervin93
addikt
Nem játszottam már vagy egy hete rendesen, talán több is, most volt időm pár meccset gurulni, és indokolatlan fps-dropokat tapasztaltam. De nem néhány fps-ről van szó, olykor 30 alá is beesik az amúgy sima 60+ (vsync-kel fix 60). Játék mellett monitoroztam, és azt vettem észre, hogy az fps-esésekkel egy időben a lemezhasználat is 100%-ra ugrik. A játék a rendszer meghajtón van, ami egy 128-as SSD, nem rég lett újrahúzva, kevesebb mint 50 giga foglalt rajta... Van valami ötletetek? Vírusirtóm nincs, mármint "dedikált", és semmi új programot nem telepítettem a korábbiakhoz képest.
-
h1mpi
félisten
azt hiszem kukázom a Francia artykat, ez az Orosz line sokkal jobb

-
Gyuri27
félisten
válasz
Dobi 562
üzenetére
Csak botok játszanak randomban. One side lemingek. Artyt védő med, td, light. Hevy dühöngőben izmos lightok.
A grlillével própálnám a stug 15 küldit. Ami nem egy vasziszdasz. De vagy pik-pakk nyerünk és van még +1-2 arty. vagy 3 perc alatt kikapunk.
Rankedbe szintén mindenki egy oldalon vagy only camp.
skill rankedezik. Agyrákot fog kapni. Kappa
-
Dobi 562
addikt
Most erdemes farmolni, a ranked beszippantotta a 10-es tankok javat, a 8-as premek igy kedvezobb mm-et kapnak, az elmult ket oraban 1-szer mentem 10-es csatat vegig 8-as premmel tolva! Nagyreszt tier 9 de ez teljesen jo, van eleg hp legalabb, lehet farmolni a damazst (kreditet).
-
jimmy74
őstag
annyira nem tudják mit kezdjenek a játékosok zöme ezzel az ob 268 v4-gyel rossz nézni....
ez miatt sokszor ezen dől el a menet főleg ha ezt látva előre megy rambózni a v4
ez miatt se kezdem el bár jó nézni mit leszenvednek vele sokan de mire meglenne a 20-dik nerfet kapná![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
e-newsee
addikt
Baccák meg a kuponjukat. Kaptam egy "Epikus medálért epikus ajánlat" kupont. De, ahogy az másnál is volt, csak a sztenderd csomagokra lehet beváltani, semmi időkorlátos akció, speciális ajánlat, kedvezményes ajánlat, stb. Még egy nyamvadt 30 napos prémiumra sem, mert az mellé meg adják a tankot, szóval az is speciálisnak számít. Úgyhogy vagy megvárom, amíg lejár a Valentin napi ajánlatok ideje, vagy választok mást. Vagy nem használom fel.
De rohadjanak meg, amikor utoljára ilyen kupont kaptam, akkor az mindenre jó volt, így azzal húztam be az amúgy is kedvezményes csomagos Pudelt minden földi jóval együtt. Most meg alig használhatod fel valamire.
-
jano_77
nagyúr
válasz
vJokka
üzenetére
Gondolom most arra célzol, hogy tettem már hasonlót pályafutásom során!?
Csak én olyan light-ra lőttem, ami a hátsó sorban ült egy bokorban elbújva és tényleg nem spottolt semmit, mert esélye sem volt rá! Én viszont tettem a dolgom! Azon a pályán ugyanis a fenti oldalról szerintem öngyilkosság bemenni középre, sokkal inkább abba a bokorba kell beállni és onnan spottolni.
De mond el véleményed, ha tévednék, igazán érdekel? -
zodo
nagyúr
Igazatok van, 5:0 lett.
Erre az oldalra néztem rá néha de itt még a vége kijelzés után is 0-0-t írt. Bocs.
Természetessen én is megkaptam az 5-t.
-
jano_77
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db TP-Link Deco M4R Mesh Wi-Fi
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez az obj 777 vajon mennyire lehet valós?
Inkább az azt követő napot lődd be.
Lenne most rá kredit, de kellene másra is és azon tűnődöm, hogy halasszam majd későbbre ezt a vételt és vegyem inkább a többi kiszemeltemet!? Köszi

Egyébként a tölt.gyors+venti+távcsőre gondoltál ajánlott alatt?