Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
Skorpion G
Scorpion
-
jano_77
nagyúr
25. tier10 tankom lehet az AMX30B, melyet sikerült végre kifejlesztenem.

AMX 30 most nagyon adta 10 csata, ebből 7 győzelem és 3K+ WN8 illetve majdnem 3K átlag dmg.
A nagy tesótól azt várom, hogy még jobb lesz mint ez.
Nem is olyan régen vki megosztott itt Scorpio G-s skineket. Feltettem én is egyet, nekem ez jött be legjobban:

-
Ebit
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
Szia!
X box vezérlőt megpróbálhatod.
-
Razermazer
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Az egész tank durva és ráadásul még szép is
viszont ha már elegetek van az rng-ből akkor egy kis körökre osztott klasszikus, baromi jó modokkal [link]
A nagy öreg panzer general összes verziója [link] a felújított változat egész jól meg nagy felbontáson is, ott van ugye a 3d-s változat azzal nincs gond. A peoples genereal csúnya kicsit hát nem mai darabok akkor a standart felbontás crt-n 1024*768-volt az már csúcsszupernek számított, van egy kis dll ami felskálázza, elviselhető.
Hajrá toljátok neki
-
SoulReaver
veterán
skorpio g-t 6. csatára tudtam leszorzózni,csak annyira csira a játékos állomány.
Annyi pozitív volt ebben a karácsonyi baromságban, hogy vettem egy rakás 9-10-es tankot és gyűjtöttem vagy 30 millát, amiből már csak a fele van természetesen...

-
Chris0321
veterán
válasz
Markizmark
üzenetére
Szeva.
Ha a PC-s változattal játszik azt nem tudom, hogy lehet-e egyáltalán kontrollerrel játszani de a billentyű + egér verzió szerintem a jobb pontosabb megoldás főleg a löveg irányítására.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
galervin93
üzenetére
HE nem overmatch-el, robban első érintésre.
Razermazer: ez a reaktiv pancel nagyon durva, ahogy lerobbantja a lövedéket becsapódás elött.
-
galervin93
addikt
válasz
ddt500hu
üzenetére
HE átütése nem csökken a távolsággal.
Maximum azt tudom elképzelni, hogy "ráesett" a motorháztetőre, és ott nem ütött át a szög miatt. Bár akkor meg overmatchelni kellett volna, nem?
szerk.: ó, hogy a HE nem overmatch-csel(lap alja)!?
Lol, 20ezer+ csata után is tanul az ember alap dolgokat. Elnézést, akkor ezt én néztem be!

szerk.: #157093 wwenigma, igen, közben rátaláltam. Értem én a logikát, csak mégsem, endesen meglepődtem most... -
Razermazer
őstag
Nem is kérdés miért kell kifejleszteni az orosz med ágat [link] nem mai darab ez a gép se, de szerintem üt. T90SM forever, jah és a darus csaj a legjobb
. -
ddt500hu
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
Szerintem a távolsággal a repesz átütése is csökken. Messziről nem érdemes repeszre váltani a papír tank ellen sem. A múltkor FV217-el átváltottam HESH-re a Grille 15 ellen. 3 találat=900 dmg.
Oszt lehet tévedek.
-
galervin93
addikt
Az ott melyik része az Ikv-nak, hogy a 61 mm átütésű repesz csak karcolja? (3 csatát mentem előtte, 3 nagy kaliber - ez volt a negyedik, ez az egy sebző lövésem volt 6-ból...)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Gyuri27
üzenetére
Hát, igen akkor.

GW E100-am akarta multkor lerammolni egy Kanonenjagdpanzer full hp-val, valami 100 sebzest hozott össze míg ő reccsent. Nem ertem ezeket.

adamgreen: visszalövök. Neha el is talalom vele. Az meg fáj nekik...tldr, T-34-3 nem rossz de iszonyú pontatlan és bár az alfa magas cserébe lassan tölt.

-
Zolee_70
senior tag
Az imént egy T7 csatában a top tier IS egyszer csak AFK-zott. Kikaptunk. Ráírtam (magyar volt): az anyja balhézott vele, hogy menjen ebédelni, mit tudott volna csinálni?
Pl. nem nyomja meg a Csata gombot..... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
h1mpi
üzenetére
Ha nem tudod visszabillenteni akkor neked adja a teamkillt sajna, már tapasztaltam én is...

Gyuri27: én már nem finomkodok. [link] Legfeljebb végleg bannolnak aztan inditok egy friss accot.
A camoknál tudod feltenni, 8as és 10es kínai járgányokra. Szép ez az aranyozott minta, kinai szerveren van Type 59-G mint GOLD, valami 100€.

De vannak amugy legalabb pozitiv dolgok is. Stay away from me!
Vagy majdnem pozitivok amikor majdnem lerammolod de megse aztan megis. 
jano_77: á nem nem, hasonloak de nem érnek fel a lengyel istenekhez! Gyakorlatilag a csata végeredmenye kiszamolható a lengyel zászlókból. Ahol több van az a vesztes oldal.

-
Gyuri27
félisten
Kész a kínai kollekció (kici, óccó). Hol a zsákba lehet felrakni? Hol van?

-
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Faterom sokat játszik WoT-ot és szeretne áttérni kontrolleres irányításra.
Szerintetek az jobb vagy rosszabb, mint a bill + egér? Vennék neki valamilyet, ha van értelme... -
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
szerintem a Németek sokkal rosszabbak ezen a téren!
-
Viktoár
addikt
Én a hagyományos kollekciót gyűjtöm, de még hiányzik pár 4-es meg pár 3-as. Az 5-ösök megvannak, valamiért egymás után adta a hiányzókat amikor gyártottam.

Most azért megyek hogy tudjak töredékkeet csinálni amiből díszeket gyárthatok.
SoulReaver: Nekem nincs xvm meg "zászló" mod de mikor agyhalott játékost látok, beírom csetre hogy poland? Azonnal jön a válasz hogy fuck you meg stb.....
Ott tartunk hogy sértő valakitől megkérdezni hogy lengyel-e. 
-
zozyk
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
"Polak, Węgier, dwa bratanki / I do szabli, i do szklanki / Oba zuchy, oba żwawi / Niech im Pan Bóg błogosławi."
("Lengyel-magyar két jó barát / Együtt harcol s issza borát / Vitéz s bátor mindkettője / Áldás szálljon mindkettőre.")Wikipédia.

-
SoulReaver
veterán
Ez a sok lengyel minek él? Annyira beszari népség.
-
Tarill
őstag
a modern karácsonyhoz melyik festés jár?
-
ddt500hu
veterán
válasz
Zolee_70
üzenetére
Szerintem nem azért lett TK mert kitoltad az enemy elé. Vicces lenne ha lenne ilyen.
Amikor felborulsz elindul a visszaszámlálás és 30mp múlva meghalsz. Na most ha valaki meglök közben mert mondjuk segíteni akar a visszaszámlálás újraindul.
Szerintem a rendszer úgy vette, hogy te borítottad fel. -
adamgreen
senior tag
Akkor tehát holnap reggel véget ér a fenyőfa és karácsonyi örülj meg ?
-
Zolee_70
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Igen hagytam, mert szemből nem akartam bekapni egy vagy két 500-ast a hülyesége és az önzetlenségem miatt. Te biztosan így tettél volna...
-
Gyuri27
félisten
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Engem nem érdekel, hogy jobb vagy rosszabb. Manapság igyekszem az ilyenekbe nem bele menni.
Az amx-el nem tudtam már elmenni annyi volt az enemy.
Az e5-el is csak láncoltam (nem sebeztem), hogy figyeljen már oda és ne vágjon belém ha nem muszáj.
De mint írtam fingja nem volt, hogy merre van arccal. -
IMIIKE1998
őstag
válasz
adamgreen
üzenetére
Hát én nem tudom, hogy ki mennyi ládát vett/szerencsés volt a nyitásoknál, de én szinte minden ládát megszereztem, mégis örülhetek, ha összejön a szovjet festés...
Gyuri27:
Nekem is volt tegnap egy hasonló. Megyek T34-85M-mel, erre jön mögöttem egy Ikv.65 és direkt telibe leláncol, utána meg elkezd menekülni. Én utána mentem, kétszer belecserdítettem, erre a kis szaros elkezdi mondani, hogy én vagyok a team killer... Persze, hogy retkes bot volt, csak felcseszte gondolom a másik statja... Na meg volt néhány bot magyar játékos, aki, miután írtam chaten egy másik csapattársnak, ennyit mondott: "Fogd már be a pofádat, Imike.. " Persze ő is csak egy szokásos, retkes bot volt, aki magyarként mocskol úgy, hogy szarabb is... -
Gyuri27
félisten
Ma is remek csapatok vannak (kerüljön be ez is mikor emrének foglaltok össze).
Kaptam egy órás banánt.
Az első mikor az e5-met az e75 seggbe lőtte. Finoman leláncoltam. Erre belém lő ismét. Én meg vissza.
Annyira volt nyomorult, hogy ő váltig állította, hogy ő az emilt lőtte meg az emil engem.
az egy dolog, hogy valaki ekkora vak állat. De a csata végén tisztán látszik, hogy mi hogy volt.
Amiért a bant kaptam. Drága is neki ment az amx12-nek. nyilván ez sérüléssel járt. nekem is neki is. De ez még elmegy. Tol ki az enemy is elé. Mert szerinte az a fedezék az őve. Mondjuk nem láttam a foglalt feliratot. Na azt is megkínáltam, hogy szokja. -
Zolee_70
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Megint rátapintottál a lényegre...tök mindegy volt neki, hogy kitolom, vagy nem...sok választásom nem volt.
A modok nekem így jók, de mint többször is mondtam, szívesen lemondok róla, ha nincs cheat.
-
Tarill
őstag
érdemes lecsupaszítani a fát bezúzni minden díszt és megpróbálni kirakni a pár db hiányzót az egyedi festéshez?
-
BaLee
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
Na akkor ezt sikeresen értelmeztem. Azt hittem a kollekcióhoz csak az 5ös szintű díszek kellenek. Abból meg is van 3 nemzetnél de a kisebb szintűeket nem is néztem. Most nézem a Kínainál 2 4es szintű hiányzott, nyitottam az előbb 6ot egymás után egy olyan díszből amiből csak 2 féle lehet, mind egyforma volt.

-
Zolee_70
senior tag
-
Zolee_70
senior tag
Miért ne segíts SOHA egy felborult csapattársnak?
Éppen az imént mentem egy csatát Himmelsdorfon, egy light az orrom előtt felborult, próbáltam segíteni Neki, kevés sikerrel (kereszttűzben volt szerencsétlen), miután felrobbant, nekem számolta el, mint teamkill. Köszi.
-
kchryss
veterán
válasz
BogyóBP
üzenetére
Menetrend:
Jan. 18-án teszt szerver - itt mindenki kipróbálhatja az új tankokat, kicsit több mint egy hónapig
Ha minden jól megy a teszten akkor valamikor február végén várható a hivatalos 9.22-es verzióváltás(#157047) @Imilenni:
Azt nyilatkozták, hogy az eső és az éjszakai mód sem prioritás jelenleg, de nem zárkóznak el tőle, hogy majd valamikor bevezetik pc-re is.
Egyébként éjszakai mod volt régebben pc-re: [link]
szerk. Mármint mod volt régebben ami éjszakaivá tett pályákat.
-
Imilenni
addikt
Annyira megtetszett a PS4-es "dizájn", remélem egyszer itt PC-n is úgy fog kinézni mint ott. Nagyon hangulatos a szakadó eső, különösképpen az éjszakai singleplayer küldetés..
Van rá esély hogy a PC-s verzió felérjen hozzá?
-
kchryss
veterán
válasz
BogyóBP
üzenetére
zodo posztja(katt) szerint:
Ha a T10 a garázsodban van a verzióváltáskor akkor a obj 257 is a garázsba kerül ingyen.(#157043) @jano_77:
A kiválasztott kedvezmény megmarad véglegesen, így ha bármikor a jövőben meg fogod venni a super conq-ot akkor megérte arra felhasználni. Kredit szempontjából amúgy tökmindegy melyik 10-est választottad, mert mindegyik ugyanannyiba kerül így ugyanannyit lehet spórolni velük. -
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss
üzenetére
Sajnos akkor félre olvastam, értelmeztem egy mondatot a WOTINFO-n. Most átolvastam újra és igazatok van.

Sajnos elég szar az angolom, mondhatni botrányos, így a supportnak való írás elég bajos. Kénytelen leszek ráfeküdni a Brit heavy ágra, elsőként a Caernervonra, hogy márciusig elérjem az S.Conquerort.

Végül is annyira nem reménytelen nem.
-
BogyóBP
veterán
Nekem megvan a IS7 így értelem szerüen a T10 is. Szóval ha megveszem azt a tankot akkor megkapom az object 257 et is? Vagy hogy működik a dolog?
-
kchryss
veterán
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Holnapután lesz vége. Elvileg 15-én reggel 6-ig tart, szóval holnap (14-én) még játszhatsz a bónuszokkal és utána bontsd le.
-
IMIIKE1998
őstag
Hali!
Ha kell a gyémánt, akkor most leszedhetem a fán lévőket is, mivel holnap vége a bónuszoknak, nem? -
RRamstein
tag
hali,kis kihagyás után újra szeretnék wotozni viszont valamiért nem hajlandó indulni a játék, csak fekete kocka jelenik meg és ennyi utána a windows megoldást keres a problémára szöveg

a gép pentium n3700, 4gb ram , gt 920m,win 10 pro ( az előző gépemen probléma nélkül ment ami hasonló kaliber volt csak gt 810m el ) esetleg valami ötlet ? -
-
jano_77
nagyúr
AMX30-al hol lehet az ÁSZ határ? Mentem egy 1246, majd egy 1336 alap XP-s kört és csak 1.osztályt kaptam.
Utóbbiban 4300 dmg, 2300+ spot és 4 kill
-
kchryss
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nekem még nincs, de úgy tudom igen. levehető és átrakható. Én majd az utolsó nap töröm a díszeket és gyártok, mert így a leghatékonyabb mivel akkor már nem nyithatok olyan díszt amit legyártottam.

-
sequator
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Üdv a Klubban.
Októberben én is lemetszettem egy darabot a bal mutató ujjamból kábelcsatorna vágás közben.
Azóta kisujj, gyűrűsujj, középső ujjal játszom. Már elég jól megy, de a lightokat hanyagolnom kellett az elején. Úgy érzem, lassan majd a vissza szokás lesz nehezebb. Még mindig elég érzékeny az ujjam, így 3,5 hónappal az eset után. 
Jobbulást!
sautia
-
Yofej75
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére

-
kchryss
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ha az albumban megszerezted az adott kategóriában (pl modern) az összeset (1-es 2-es 3-as 4-es 5-ös díszek) akkor megkaptad. A speckó festést csak 8-as prém tankokra és a 10-es tankokra lehet feltenni.
-
BÁ Nutrition
addikt
a karacsonyi alcafestes nem jar a hagyomanyos karacsonyi diszek utan? kifejlesztettem mindet de csak emblemakat adott

-
TESCO-Zsömle
titán
Gratulálok zérókapitánynak, aki egy nem kicsit baszó géppel lett gazdagabb. Használd egészséggel.

Ali Abbas mester műve magyar kézre jutott.

-
tick
aktív tag
francia light ág végig ilyen fun mint a 6-os 12t? sokáig nem vergődtem át magam az ELC-n de ez nagyon bejön
-
Sixkiller6
őstag
sütőtökös rizottó készítés közben nagyon durván megvágtam a bal mutatóujjam, de durván, ujjbegyen csontig.
most nem tudok jobbra fordulni... -
e-newsee
addikt
válasz
xAttilax
üzenetére
Én is így tudtam, azért nem értem, hogy adta meg a küldetést az 5. helyezésért, amikor a feltétel a top 3 volt.

Vagy félre van fordítva? Van valakinek angol kliense? Ott mi vagyon írva?
Mondjuk igazából mindegy, a lényeg, hogy meglett.
(#157011) notika77:
Igen, ez is olyan, mint a Barátok közt. Kihagysz két évet, és nem változott semmi, csak a szereplők mások.(#157009) emre:
De nagyjából összefoglalva a 6k hozzászólást:
Sírás, frissítés, szerverbug, sírás, frissítés, sírás, vita, sírás, kizárás a topikból, sírás, csaló mod vita, sírás, goldspam sírás, frissítés, sírás, chat hiba, sírás, barát lista bug, sírás, személyes küldetések átvariálása, sírás, személyes küldetések bug, sírás, csalók lebuktatása a topikban, sírás, frissítés, sírás, még mindig chat hiba, sírás, karácsonyi dobozláz, sírás, új orosz ágak, sírás, márciusi frissítés, sírás, és most kb itt tartunk.
Ja, és a chat még mindig nem tökéletes. És holnapra esedékes valami sírás.
-
hyperst74
csendes tag
Üdv
Le szeretném cserélni a mostani samu 27"full hd monitorom egy másikra. A kiszemelt egy Lg 34" 21:9-es..menne rajta a game minden gond nélkül? Mármin játék támogatja ezt a felbontást? Olvastam de csak azt találtam h át kell irni valamit h jo legyen a felbontás a 21:9-en
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- (GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL) Inno3D GeForce iChill X3 RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

viszont ha már elegetek van az rng-ből akkor egy kis körökre osztott klasszikus, baromi jó modokkal

Lol, 20ezer+ csata után is tanul az ember alap dolgokat. Elnézést, akkor ezt én néztem be!

mindig vissza löktek