Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Emu
őstag
válasz gunga2004 #129596 üzenetére
Tanulni sohasem késő, ne add fel. Ha jó kérdés jön mi is tudunk segíteni, de ha valaki nem veszi a fáradtságot, hogy az alapokat elolvassa, akkor ne várjon csodát.
Nekem 2k csatám volt mikor rátaláltam erre a fórumra, akkor tudtam meg mi az a wn8, elég lelombozó volt mikor először megnéztem (~400 ). Elolvastam pár alap cikket, azoknak a tankoknak a gyenge pontjait amit nem tudtam átlőni (www.tanks.gg), és elkezdett elég drasztikusan emelkedni. most 15k csatánál járok, és túlléptem a 2k wn8-t. Ezt a szintet gold ammo spammelése nélkül értem el, úgy hogy csak hobbiból játszom.Tegnap Live Oakson spotoltam 6,3k-t, ezen a mapon soha nem volt még ennyi
[ Szerkesztve ]
-
gunga2004
csendes tag
válasz Geza26 #129580 üzenetére
Tudom hogy nagyon rossz a WN8 am de már igyekszem tanulni és tanultam is. Viszont a wn8 amat nagyon nehéz lesz felvinni mert 2500 csatát mentem úgy hogy teljesen agyhalott voltam, és azok a csták is beleszámitanak a értékelésbe. Most nem arról beszélek hogy unicum vagyok de az azért enyire nem vagyok rossz.
[ Szerkesztve ]
-
adamgreen
senior tag
Wotinfo hirek :
A Wargaming egyik producere megerősítette a következő információkat az új német fával kapcsolatban:
Ha a játékosnak ki van fejlesztve a Maus (mindegy hogy meg van-e véve vagy sem), a változtatás után az új tier X-es tank ki lesz neki fejlesztve és bekerül a garázsába is (igen, meg lesz véve neki).
Ha játékosnak ki van fejlesztve a Maus, a VK 100.01 P és a Mäuschen is fel lesz oldva neki a fejlesztési fán.
Ha a játékosnak van XP-je a VK 45.02 B-n, de nincs még kifejlesztve neki a Maus, akkor semmi nem történik. A játékos megtarthatja az XP-t és kifejlesztheti majd belőle az új tier X-es tankot, az új Maus ág pedig teljes egészében le lesz zárva számára.
Fentiek tükrében, ha jelenleg is a Maus-t húzod, próbáld meg még az új verzió előtt kifejleszteni, mert így fel lesz oldva számodra az egész új heavy ág és így csak az XP-t kell majd gyűjtened a VK 45.02 B-n hogy mielőbb megszerezhesd a VK 72.01-et.A következő paraméterek a szuperteszt szerver jelenlegi beállításait mutatják, azaz semmi nem garantálja, hogy az éles szerverre is ugyanezek a módosítások érkeznek majd:
Panther: A 7,5 cm Kw.K. L/100 ágyú töltési ideje a 2. tornyon 4,4-ről 4 mp-re csökken (1. tornyon: 4,6 > 4,2).
Tiger I: A Pzgr 40 lőszer átütése a 8,8 cm Kw.K. 36 L/56 ágyúnál 171-ről 194 mm-re nő.
Krupp-Steyr Waffenträger: A motor teljesítménye 140-ről 220 LE-re nő.
+ érkező HD modellek: E 50, VK 45.02A, T-15, Indien-Panzer, AMX 38, Hotchkiss H35, Renault FT, ARL V39, Type 4 , Chi-To, Type 64, WZ-111 (model 1-4), 59-16, TOG II, AT 2, AT 7, T14, Т21, A-32, Object 140, Object 268, Object 263, Object 907. -
lacibacsi
addikt
A WG kiárusítja a
kutyának sem kellőraktáron maradt készleteit.Újra kapható a karácsonyi szuperújdonság, a meghatározhatatlan helyre pozícionált orosz erő és az arany árban kapható Pz.II.J...
Szerintem senkinek sem okoznak különösebb problémát azzal, hogy fizetés előttre teszik be. Hallelujah!Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
emre
veterán
válasz ollie #129585 üzenetére
Amíg aktív voltam volt ilyen problémám, és fingom sincs hogy mi okozta, de nem kis szerepe volt abban hogy nyugállományba helyzetem magam.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
vJokka
aktív tag
-
Nem crashel nektek időnként a kliens? Az utolsó 2 update óta átlagosan óránként kidob 1-2 alkalommal az asztalra, és mindig csata betöltésénél. Előtte soha nem volt, és semmi sem változott a gépemen.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
rudii
tag
válasz 4580693 #129577 üzenetére
Szia! Először mennyit is szánnál rá?
HyperX Clod I - 23K
Most vettem egyenlőre nagyon megvagyok vele elégedve.Steelseries Siberia v2 - 20K (ebay barátod 10K-ért megkapod)
Kb, jó 3 évet bírt meg voltam vele elégedveRazer Kraken - 17K (ebay 12-ért vett haverom 1hete)
Eddig oké.Amit nem ajánlok Ozone fülesek! Én mindig fülessel tolom szóval mikor 2-3 évre nézek egy fülest nem sajnálom azt a 10-20K-t egy olyan dologért amit lehet évekig fogok használni napi szinten. Akkor az legyen kényelmes és minőségi! Persze 6K felett már kapsz elfogadható füles szerintem. Ilyen Asus, Logitech fülesekről még nem olvastam semmit. Meg olvass tesztek, vélemények ami érdekel stb.
[ Szerkesztve ]
-
4580693
senior tag
válasz BÁ Nutrition #129573 üzenetére
Sajnos, ez már az elején látszott.
A grille is pont arra jött.Lehet, veszek egy fülest, hogy tudjak kommunikálni ts-en. A cél, hogy szakaszban menjek valakivel, aki mellett tudnék tanulni. Melyik márkát tudnátok ajánlani? Akár konkrét típust is. Köszönöm!
-
SetCHOO.
aktív tag
Üdv!
Elővettem ismét a kedvenc tankjaimat. Kurblizom őket...
Régen a Gnomefather készített hozzá nagyon jó történelemhű motor és ágyú hangot. Szomorúan látom, hogy már nem frissíti a modot, vagy nem találom.
Tudnátok segíteni, hogy hol találom meg, vagy a modnak van örököse?Nagyon örülnék, mert a mod nélkül nem nagyon megy a beleélés.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz pixelblondie #129538 üzenetére
Sunfleur - nem tudom, hogy milyen eredményeket értél el eddig, nyilván sok mindent meg lehet tanulni a játékban, csatákból. Mr. Scheff-nek vannak kezdőknek szóló oktatóvideói, és vannak hivatalos oktatófilmek is.
Sokmindent el lehet érni, meg lehet tanulni csaták alapján, de a játékmechanika ismerete nélkül nem tudsz egy szinten túl lépni.
spotrendszer
páncélátütés
legénységképzés
kamo-kalkulátorAz orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
galervin93
addikt
válasz sutyi^ #129572 üzenetére
Antonius kollégával mentünk az imént, Airfield, déli bázis, egyedül mentem HJ-5 környékére középre, egyedül tartottam 4 tankot, 2000 sebzés után haláloztam el a hatos svéd meddel... Persze csak T6 csata, de akkor is, basszus legalább pillantanának rá a minimapra... De ez luxus sajnos...
Közben az IS-sel egészen megindult a szekér, 90% felett a kiválóság, tegnap még alig volt 85 felett, még a végén befut vele a harmadik csillag, pedig aztán vele abszolút nem vártam. Legények is mindössze 85% javításon vannak, hatodik érzék sincs, de egész jól lehet vele nyomni, legutóbbi csatában egy Type59-et durrantottam el valahonnan 1000 hp környékéről...
szerk.: és közben nagy örömömre 1600 fölé került az efütyim, erre iszok.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
sutyi^
senior tag
válasz SoulReaver #129533 üzenetére
Szokásos, ne is mond b+, tegnap egésznap ilyeneket nyomtam, a maradék háromszál hajam is szökőpályára áll lassan.
Az egyik meccs után, mikor a lemming vonat elment egy irányba és miután Batman és Robin kombóban (T9 + Random T7 heavy) ott maradtunk ketten a heavy vonalon, és két perc után elszámolt az ellen kettőig, majd ugye megindult a létező összes heavy az enemy teamből (számszerint 8!) és kivasaltak minket némi fight után, még volt pofája az egyik a mezőn gombát / virágot / pillangot szedő "csapattársnak" rám írni hogy mi béna fütyik miért nem tudtuk tartani a másik flanket...
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
szallasi007
őstag
válasz pixelblondie #129570 üzenetére
Minél többet játszol elvileg úgy jönnek majd a dolgok, csak az alapvető dolgokat olvasd el és csináld. Heavyvel nem maradunk leghátul hacsak nem stock 8-as vagy tör 10-ben de ha másnak nem supportra jó leszel.
Lightal hatodik érzék a parancsnoknak és tessék menni felderíteni stb stb.
Az a lényeg ne hátráltasd a csapatod ha egy mód van rá -
pixelblondie
senior tag
válasz lacibacsi #129539 üzenetére
Igen, ezért is említettem Szakács urat, ő Scheff a mindennapi életben. Márktól én nem tanultam sokat (Goodbad) nála többnyire csak szórakozni voltam a streamen
Az a baj ezekkel a videókkal, hogy amíg ők mennek egy bizonyos csatában egy bizonyos tankkal, egy bizonyos csapattal egy bizonyos ellenféllel, a skillezett legénységről nem beszélve, addig kezdő lúzernek hótbiztos hogy nem jön össze ez a felállás max szökőévente egyszer. Helyeket el lehet lesni, mozdulatokat, fordulásokat, de a többi szerintem élesben jön.
Valaki írta a Wotwikit, tényleg jó, azt néztem én is, de nincs az az élet, hogy én megtanuljam, melyiknek mennyi vastag a páncélja meg nekem éppen mennyi az átütésem. Kb-ra saccra megy, aztán ennyi.
Túltárgyalva.De hogy értelmeset is kérdezzek már, ki tud és mit a T9 lightokról?
as good as it gets
-
4580693
senior tag
Ilyen hülyeséget, hogy foglaljak heavyvel. Lehetnének normálisabb küldik.
-
kchryss
veterán
98-99%-on a legrosszabb újraosztani a skillt. Akkor kell újraosztani amikor a 2. skill eléri azt a %-ot amikor kredites újraosztásnál az 1. skill pont 100%-os marad. Ez kb 40% körül van a 2. skillnél. De a 2. skill 40%-ához kevesebb csata kell, mint az 1. skill-nél 90-ről 100-ig.
-
zodo
nagyúr
válasz DrDobos #129560 üzenetére
Nem tudom mások hogy csinálják de én felteszem parancsnoknak a 6. érzéket de ugye ez nem lesz aktív míg nem éri el a 100% -os szintet aztán majd második sorban ő is megkapja az álcát.
Ezt a kavarodást csak úgy tudod "kikerülni" ha elsőként neki is álcát adsz mivel az a képzettség szintjével emelkedik és mikor eléri a 98-99% szintet akkor újraosztod lámpára így akkor csak pár csatát kell menned hogy legyen aktív 6. érzék miközben nagyobb álca értékel játszottál.
(#129561) ollie
Annyi nincs persze kérdés honnan számoljuk de ha pl fullos állapotát vesszük akkor 406.000 xp
-
Emu
őstag
válasz szallasi007 #129543 üzenetére
Gratu hozzá! Most irigyellek, a temérdek kredites küldi miatt ami megnyílt előtted
-
zodo
nagyúr
Gratula!
Más:
Nekem ma az 5. vesztes után dobott egy jó T-54 első körös csatát.
~12k xp és végre elit lesz a gépezet.jr1994 te ne kattints a képre!
(#129556) DrDobos
Én álcát tennék egy lightra.
Általában első kettőnek álca vagy javítás ajánlott.
Speciel a javításnak nem látom értelmét mert ha láncolnak így is úgy is szétkapnak ezért jobban szeretem ha tovább lehetek "sunyi ló" a bokrok takarásában.[ Szerkesztve ]
-
DrDobos
őstag
Udv vk 28.01re elso skillnek ki mit ajanl? Esetleg hatodik erzek a többin alcazas?
Samsung Galaxy A55 5G
-
Jadro
veterán
válasz Carasc0 #129554 üzenetére
Én valamilyen páncélozottabb cuccra szavaznék. Superpershing, Liberté, Patriot? Ezek talán nem büntetik annyira hibákat. Persze ezeket is jól kell forgatni, ha rendesen akarod használni a páncéljukat.
Szerk: Esetleg Löwe is. Nincs meg ugyan, de a mostani buff után elég jókat lehet olvasni róla.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Carasc0
őstag
Mindenképp tanulok, de akkor is kellene egy farmoló tank... Erre ajánlat?
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
jagada
addikt
válasz szallasi007 #129551 üzenetére
Ezeknél a küldiknél a megfelelő tankállománynak meg az idióta csapatnak és a szerencsének nagyobb szerepe van, mint a skillnek.
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jagada
addikt
válasz szallasi007 #129548 üzenetére
Én annó Jagdtigerrel csináltam meg kb 3. csatára.
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
galervin93
addikt
válasz szallasi007 #129548 üzenetére
Nem adjuk fel, de elgondolkozunk, amikor ez a gyerek kiszed úgy a G.W. Tiger P-ből, hogy nem voltam szpottolva. Játéktudása alapján a gyerek valahol a zokni és a kaktusz között lehet, de a reddot már fent van. (Minap felmerült ez a cheat dolog, aztán gondoltam utánanézek, legalább jó játékos kapott-e ki tudással, de kötve hiszem, hogy erről van szó.)
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
szallasi007
őstag
köszi mindenkinek, azért tettem fel hogy aki éppen feladná bármelyik tanknál ne tegye.
Viszont a spot rendszer egy vicc. Egy RU-val hoztuk le a meccset aki kb mindig előttem volt mégis én kaptam a kettőnk kb 5000 spot sebzésének nagy részét.....T55A-hoz viszont szerintem a svéd TD ág esélytelen, Grillével már nem is tudom hányadik körre de nagyon gyorsan meg lett a 15-ös küldetés. (nincs másik tizes TD-m de a mostani rohanós med-es játékban nem tudok mást elképzelni)
viszont az gusztustalan mi fókuszt nyomnak erre a tankra, nagyobb artimágnes mint a "Masu"
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
4580693
senior tag
Grat!
Azt szoktam mondani, hogy aki irigy, az iriggyen a picsába. Most mégis irigykedem. -
galervin93
addikt
Tegnap kétszer egymás után pattintottam Leo PTA toronnyal egy T62 lövését, szerintem nem volt őszinte a mosolya.
Játszadozom ezzel a svéd hatos meddel, egész kellemes kis masina, de valami 35%-os a WR-em vele, igaz még csak most lett kifullozva, de basszus olyan mínuszos mm-em van vele, állandóan veszítek, tegnap Antonius kollégával próbáltuk szorzózni, valami negyedszerre vagy ötödszörre sikerült... De amúgy jó kis masinának tűnik, egyedül a sebessége alacsony picit.
Ja meg közben a nagy leárazásnak köszönhetően megvettem a hetes svéd TD-t is, na az nagyon baba! Az ágyú és a lőszersebesség isteni, picit tohonyán fordul, de amúgy nagyon jó kis gép durva álcával. Csak eddig mindig félig-meddig beépített pályára rakott, egyszer nem voltam még vele egy nyíltabb mapon, de ahol van 300-400 méter szabad terep, nagyon tud büntetni. A cél egyelőre a nyolcas, ki akarom próbálni ezt az új módot, de nem akartam annyi free xp-t elhasználni rá, és igazából nem is kell, mert ez a hetes is jó gép.szerk.: szallasi007, őszinte irigységem! Gratula!
Be szép tank, csak gurulna már be az én garázsomba is.
Megyek is, megpróbálom javítani a két küldetést, ami még kellene, meghoztad a kedvem.[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
A lájtos küldi meglett. Egyszer simán egyszer kivállóra.
Ikv-l próbálgatom a td küldiket. 12-nél tartok. Az a td egy állat (már ha a csapat alád dolgozik). Meglett a nagy cső. Kell a nagy motor és minden jó lesz.
A medes téma érdekes lesz. Mert van egy prem skodrim. Meg egy 2-s párducom. Meglátjuk.
Ott most a 2 arty killnél tartok. Más nem megveszem nemsokára az e50-t oszt csapatom azzal.
Szóval nem adtam fel. Néha elhagy a remény, de fel nem adtam.
Az a med jó lenne nekem is. De majd csak elérünk oda egyszer.Amd - Radeon - Ryzen
-
Emu
őstag
Volt több kérdés kezdőktől / kezdőnek számító játékosoktól. Ahhoz, hogy sikerélményed legyen legalább az alapokkal tisztában kell lenned. Hiába nézel meg több videót, ha nem tudod az adott játékos mit miért csinál. Pl. valaki a T62A-val első sorból áttolja az egyik oldalt, akkor azt ne próbáld meg Leo1-el mert nincs hozzá páncélod. Vagy valaki Cromwellel szépen körbetáncol egy Heavy tankot és kinyírja bekapott lövés nélkül, akkor azt ne próbáld meg egy Rudy-val (T34-85) mert nem vagy hozzá elég gyors. Valaki Pattonnal dombok mögül ki-kinézve szed össze rengeteg sebzést, meg se próbáld T62A-val mert nincs csőlehajlásod. Ez csak pár kiragadott példa, de számos ilyet lehetne mondani átütéssel, álcával stb. kapcsolatban is. Egyszerűen nem működik, ha nincs meg egy alap tudásod.
Ha az alapok megvannak, akkor lehet elkezdeni videókat / streameket nézni. Elsősorban olyan streamereket javaslok, akik el is mondják miért miért csinálnak, miért indulnak közepes tankkal is a nehéz tankos oldalra stb. Ilyen pl. Rudii, vagy a külföldiek közül Orzanel, nagyon kezdőknek QB (Quickybaby) is ajánlott, nagyon sok infót elmond adott tankról/csatáról is, ha bírjátok idegekkel
Én nem vagyok annyira elvetemült mint Ervin, de azt tudom, hogyha bizonyos típusú tank ellőtte magát, akkor hány lövés erejéig maradhatok kint előtte büntetlenül. -
galervin93
addikt
válasz pixelblondie #129538 üzenetére
Kell ez is, az is. Egy elméleti alapot gyakorlatban megtapasztalni és elraktározni, ez a legjobb módja a tanulásnak. Pláne ha ez fokozatos, egymásra épülő elemeket tartalmaz, folyamatos ismétléssel... A játék szerencsére megfelelő ehhez, mivel mehetsz akár ezer kört is ugyanazzal a tankkal, nagyjából ugyanaz a környezet fogad majd, így jól lehet tanulni. Pláne hogy vagy gyakorló szoba is, egy-két játékossal együtt akár éles csaták nélkül is meg lehet tanulni jó pár dolgot, de az igazi tudás az éles csatákban fog elmélyülni, ezt én is aláírom. Csak kell előtte egy kis elméleti alap, összefüggések megértése, és akkor sokkal gördülékenyebben megy a gyakorlati rész elsajátítása is.
Nem egy ismerősömnek mondtam már, hogy ez a játék nem az a játék, ahol begurulok és durrogtatok, mindenki csak hümmögött, hogy peeersze... Mondtam nekik van pár száz tank a játékban, ezeket mind meg kell tanulni... Odaadtam a telefont a kezükbe, wotwiki, mondom válasszanak random tankokat, megmondom a töltésidőt és az alfát. És csak lestek. No nem azért mert faszagyerek vagyok, hanem hogy egy játék miért igényel ilyen és ekkora tudást. És ez még csak a töredéke, amikor átütési, felderítési, álcázási mechanikáról beszéltem, ott már mondták hogy abba is hagyhatom, volt aki egyenesen azt mondta, inkább bele sem kezd, ha ilyen bonyolult, mert ő csak lövöldözni akart... És ez még mindig csak a felszín... A felszín alatt ez egy nagyon komplex játék, ami sok, nagyon sok tanulást igényel.[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz Geza26 #129526 üzenetére
"de ugye farmolni csak azzal lehet amivel szeret is menni az ember.
Szerintetek melyik lenne a jó választás?"Szerintem az lenne a jó választás, amelyikkel szeretsz menni. Hamarosan (egyszer csak) lesz tesztszerver, szerintem ott próbáld ki őket. Vagy valamelyik ismerősöd acc-ján, akinek megvannak ezek a tankok. Arra kaphatsz választ, hogy kinek melyik fekszik jobban és miért, de arra, hogy neked végül melyik tetszik... na arra nem.
(#129538) Sunfleur: Igazad is van, meg nem is. Éles csatában sokkal több tapasztalatot szerezhetsz, mint videó nézegetés közben. ez szerintem is tény. De nagyon sok okosságot lehet ellesni a jó játékosok videóiból is. Scheff-től és Goodbad-től is (hogy csak két magyart említsek) sokat tanultam a medes játékhoz. Több pályán teljesen fogalmatlanul használtam ezeket, de kipróbálva az általuk játszott taktikát rájöttem, hogy bizony sokkal jobban is lehet ezt csinálni, mint ahogy addig gondoltam. Lehet, hogy ha még ezer csatát megyek ugyanazon a pályán, akkor sem próbálom ki magamtól. Szóval, nem ördögtől való videóból tanulni....
[ Szerkesztve ]
-
pixelblondie
senior tag
válasz SoulReaver #129523 üzenetére
Nő.
Amúgy a kliens újranyúzás jött be, mint ultimate megoldás. KöszönömBÁ Nutrition: Nekem az volt. Bírom Szakács urat például, a kaznás srácokat egyenesen imádom, de tanulni szerintem akkoris csak élesben lehet, csatáról csatára.
rlazol: nemtudom, én mindig szakaszban hallottam a srácoktól, most mit hol mivel lőjek, nem olvastam sose.
[ Szerkesztve ]
as good as it gets
-
rlazol
veterán
válasz pixelblondie #129519 üzenetére
Unalmasnak unalmas, de az átütési értékek, újratöltési idők nem mennek másképp. A gyenge pontokra rá lehet húzni egy sablont, de az nem lesz minden tankra és minden igaz.
Ráadásul kell 20 szar csata, h egyvalami rögzüljön, pedig mindegyike elkerülhető lenne pár órácska befektetéssel.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
emre
veterán
válasz 4580693 #129530 üzenetére
Ennél a csatánál tök mindegy hova mész. A csata már eldőlt mire tudtál sebezni, nem véletlenül nem mentek rád korábban. Én vagy középre mentem volna, vagy fel a hegyre, arra amelyik területen supportra számíthatok ha megtolom azt az oldalt.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
SoulReaver
veterán
válasz BÁ Nutrition #129532 üzenetére
Azért van annyi birka játékos, mert nem a győzelemért játszik, hanem a saját szórakozására... Azok sosem segitenek a másikon, ha látja, h esélytelen, inkább ott hagy... Foglalják a bázist? Az ellenkező irányba megy a húsdarálóba...
-
BÁ Nutrition
addikt
-
SoulReaver
veterán
válasz 4580693 #129530 üzenetére
Nem néztem meg a replayt, csak tapasztalatból mondom, hogy egyedül nem megyünk sehova, mert instamt garázs menet.
A másik az, hogy az E5-ön 2 dolgot lőnek szemből: kupola, hasa. (Néha a löveg pajzsot is belövik.)
Mozgatni kell a tankodat, jó esélyel pattint, ha látod, hogy a hasát célozzák. Próbált eldugni, izegni mozogni..
-
4580693
senior tag
Én is segítséget kérnék. Itt egy replay a t110e5-el a főszerepben a leugtóbbi csatámról. Segítsetek légyszi, hogy kell ezzel a tankkal játszani?
Az odáig rendben is van, hogy nem jó helyre mentem, mert egyedül voltam, segítség meg nem jött, ergó, nem jól követtem le a csatát. Ezen kívül, mit csinálhattam volna másképpen?
-
jr1994
addikt
válasz BÁ Nutrition #129524 üzenetére
Hát pedig a pályákat, meg hogy mikor hova menj, és lásd át a csatát, azt videókból senki nem fogja megtanulni.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
BsReiki
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék abban, hogy az Aslain modpackban melyik fájl tartalmazza azt a beállítást amely a célkereszt dolgait hivatott beállítani ?
Problémám az, hogy a Harpoon Lite célkeresztet használom, a Wotban beállítva: pont célkereszt, átütés jelzéssel. Eddig kitűnően működött, láttam egy relatíve nagy piros pontot, amikor átütés lehetséges volt zöldre váltott. A mostani frissítéssel ez a kezdeti piros pont eltűnt és nincs átütés visszajelzése sem . Valahogy a piros pontot szeretném visszaállítani, de Wotban bármit állítok nem jön vissza. -
szbalogh
addikt
Ugye nem akarják kivenni a RU-t a játékból?
Nick: HE_Storm
-
Geza26
senior tag
Sziasztok!
Első prémium tankomat tervezem megvenni 18ezer csata után!
Az egyik kiszemeltem az M4A1 Rev., oka hogy nem nagyon van ilyen tank a játékban ami mediumként ilyen erős ágyúval van felszerelve.
A másik az FV4202 P amely sebesség növeléssel jött be ez is a képbe. (Na meg mert szeretem a Pershinget és ahogy nézem hasonló játékstílus.)
Elsősorban farmolás miatt venném (prémium fiók nélkül játszom), de ugye farmolni csak azzal lehet amivel szeret is menni az ember.
Szerintetek melyik lenne a jó választás? Tudtok pro és kontra mondani valamit a két tankkal kapcsolatban?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Géza
-
-
BÁ Nutrition
addikt
"Videót nézni, olvasni baromi unalmas, tudom, nekem is mindenki ezt mondta.
Tanulni úgyis élesben fogsz majd"lol
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
SoulReaver
veterán
válasz pixelblondie #129522 üzenetére
Nem tudom eldönteni, hogy most Lány vagy, vagy fiú... de a driver reinstal vagy a játék maxra letakarítása szokott segiteni l, ha nem akkor vizes kalapács
-
h1mpi
félisten
A végső megoldás egy DDU-s VGA driver törlés-újra rakás, ha az sem segít win reinstall
Fully electric lifestyle!
-
Papooo
senior tag
Arra tippelek, hogy csak az Intel IGP megy valamiért, rendeld újra hozzá az nvidiát a játékhoz, ill. túrd át a beállításokat, hogy mi kavarodott el.
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
pixelblondie
senior tag
válasz Atti777 #129481 üzenetére
'reggelt.
Semmi se eszi a vidkarit, se a procit, max én a kefét hogy egy 300ks gép kicseszik velem. Már nem tudom, mihez nyúljak, pedig nem vagyok hülye a masinákhoz.
Amíg ír valaki valamit, elmentem kipróbálni a toborzós tankomat, most jelent meg a garázsban.Carasc0: Videót nézni, olvasni baromi unalmas, tudom, nekem is mindenki ezt mondta.
Tanulni úgyis élesben fogsz majd. Menj szakaszba. Lehetőleg olyanokkal akik jóval jobbak nálad. Én is így tanultam, tanulok. Figyeld a pályát, a saját tankjaitokat, az ellenfélét, egy idő után össze fogod tudni rakni magadnak, melyik géppel merre indulj, mi a célszerű, hogy lesz a jó.[ Szerkesztve ]
as good as it gets
-
po1son
addikt
válasz 4580693 #129509 üzenetére
Hátha neked ezek a tankok dísznek vannak, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz.
E5 teljes mértékben op heavy, egyszerűen alig van negatív tulajdonsága és ehhez a tankhoz kell a legkevesebb skill a 10es nehéz tankok közül. Persze azért evvel sem lehet kimenni ész nélkül lilák és zöldek közé, de egy is7 sokkal nehezebben játszható tank.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
rlazol
veterán
válasz Carasc0 #129505 üzenetére
a wot-nak van egy WIKI oldala, ott találsz ezekre a kérdésekre választ, de a legjobb, ha a kezdőknek szóló videóket (Mr Scheff pl) nézegeted. Tudsz angolul?
-Pen: páncélátütőképesség
-Alfa: a Sebzés középértéke, ehhez képest +/- 25%ot fog sebezni
-Camo: álcaérték
-BIA: Brothers in Arms a legények egyik lehetséges extra képessége, ha mindegyik legénynek 100% az adott tankon, akkor 5%-val növel a képzettség értékét.kchryss linkelt be pár hete egy nagyon jó videót a lövedéktípusokról és egy másikat az átütésről, én most hirtelen nem találom.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
jr1994
addikt
Hol lehet reportolni a riggelő klánokat?
Az ostoba Type 5 még be is ismerte hogy küldetést csinál, olyan hülye hogy azt hitte nem tűnik fel hogy a klánjából 7-en vannak egy csatában? Érdemes megnézni az ellen E100 statját pl: 10/10/0. A Maus meg próbálta fedezni a két nagy tudásút.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
4580693
senior tag
válasz BÁ Nutrition #129510 üzenetére
Nem nagyon akaródzik mostanában ht-val játszani. Nem visz rá a lépek. Pedig kellene a t28 küldikhez. Jó lenne letudni őket, hogy neki mehessek a t-55a-nak.
-
lacibacsi
addikt
Előttem kb. öten mondták neked, hogy először tanulj! A wotinfo.hu-n vannak fent cikkek kifejezetten kezdőknek. ITT!
Nézegess jobb streamereket! Ezt is ajánlottak már előttem.
Menj gyakorlószobába!
Itt a fórumon minden segítséget megkapsz, ha vannak jó kérdéseid. De jó kérdéseid csak akkor lesznek, ha lesz fogalmad az alapokról.
Senki sem születik unikum játékosnak (még ha van is aki ezt gondolja magáról), de ha tanulsz, akkor szépen haladhatsz előre.
-
4580693
senior tag
válasz BÁ Nutrition #129508 üzenetére
Nem olvastam, hogy milyét nerfelik,de nagyon nem értek egyet vele.
Az E5 nerfjével sem értek egyet. Engem mindig szitává lőnek amikor megyek vele. Ezért manapság ibkább csak garázsdísz. Akárcsak az E100. Az is csak dísznek van.[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
Csak telorol vagyok szal a nevet ne kerdezd. 135ot sebez es az atutese/penetration 150/194 olyan loszerrel hasznald amire szukseg van tehat a luchsra ne goldot. A camo alcazas angol megfelelojenek a roviditese. Lehet alcahalo festes es legenysegi kepesseg. Bia brothers in arm kepesseg ha minden legenysegi tagra ki van fejlesztve tehat 100% akkor 5%ot ad mindenre kb mint a venti. Pl gyorsabban toltesz, pontosabb a tank stb
Amugy az elso hszt erdemes atbogaraszni. Tobbet fejlodsz ha most ket napot nem jatszasz hanem olvasgatsz
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Carasc0
őstag
válasz BÁ Nutrition #129500 üzenetére
Melyik ágyut használjam és milyen lőszerrel?
Amúgy néhány fogalmat jó lenne tudnom mit jelentenek:
Pen, alfa sebzés, camo, BIA
Help me..
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
h1mpi
félisten
válasz BÁ Nutrition #129503 üzenetére
Szerintem pont most van a határon a pontosság már néha így is zavaró hogy a holdat lövöd.. ha ehhez hozzányúlnak, akkor tényleg csak a botok maradnak egymást vízbe folytani...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz 4580693 #129501 üzenetére
Az a legidegesítőbb benne, hogy elkezd valaki egy ágat, ami nem zombi üzemmódban kb. fél év minimum mire eljutsz a 10-esig, aztán mire ottvagy nerf.... ez direkt kibaszás azért hogy nehogy jól érezd magad ott. Komolyan csak orosz medezni szabad azt nem nerfelik soha....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Videó stream letöltése
- Emlékszik erre valaki?
- GTA VI
- Netfone
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest