Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
Na most összejött a jó kör Libertével. Az ilyenekhez mindig kell az ellenség marhasága. A végén 3-an simán körbeautózhattak volna, de nem. Várják a halált és reménykednek hogy belőnek szemből. A kupolát talán nem ismerik. 4558 damage lett a vége, mindenféle arany lőszer nélkül. Kár, hogy most éppen nincs prémiumom.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
h1mpi
félisten
válasz SoulReaver #128997 üzenetére
Minden arty lő mellé, de ha közelebb mész a bulihoz, akkor nagyon penge kis arty. Messzire pontatlan, de pont azért olyan mobilis, hogy ne a pálya másik feléről lövöldözz. Én teljes szűkülés nélkül nem lövök artyval.
A kis alfa tény, a medeket keresem vele mindig, top tierként meg bele ver mindenbe 500-600-at.[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
SoulReaver
veterán
válasz h1mpi #128996 üzenetére
Én most a 9-es Bc 155 55 -el szopattam magam tegnap. Pontosnak pontos, HA teljesen beszűkült, viszont akkor is lő olyanokat mellé, pedig maxos legénységem van+ BIA, de nem lehet pl ventit berakni nekik, pedig zárt, na mind1.
Puha tankokba veri az 1200-as sebzéseket, de a keményekbe csak 200-600 -ig. Van amiről pattan is... Két löveg van hozzá, a másodiknál csak annyi különbséget láttam, hogy nem 7 sec a célzás, hanem csak 6.5
Általában ammo rack-el ér véget a pályafutása...
-
po1son
addikt
válasz h1mpi #128986 üzenetére
Akkor úgy látszik, hogy csak én vagyok peches, mert nekem egy szerencsekerék az arty. Az esetek többségébe mellé lövök és persze teljesen össze vagyok szűkülve az ellenfélre....
Van egy 10es német (legnagyobb hulladék arty) és egy 10es francia táras és egyszerűen nem juttok tovább obj260 küldetésekbe... Röhejes, mert van még 6 küldetésem artyba a maradék 4 tank típusnál nincsen ennyi összesen...STEAMID/WOT nick: po1son_
-
kchryss
veterán
válasz GeneraL_XTX #128977 üzenetére
IS típusú tankoknak nem rossz az álcájuk. Amúgy ez a pár méter különbség nehéz tankoknál tényleg mindegy. De nem a tankosztályon van a hangsúly. hanem a fekete, nem feketén és az elveken. Van light tank is fekete, az m4190gf, arra sem vehető álcafestés így annál is ugyanez lehet a helyzet, bár annak nincs pontos mása amiről koppintották. Viszont bármikor behozhatnak bármelyik tankhoz fekete verziót ugyanez lesz a helyzet.
Itt a wg tróger, logikátlan megoldásairól és hozzáállásáról van szó.
Ott vannak a cw reward tankok, például a vk7201k. Adtak hozzá egyedi álcafestést amit csak arra lehet feltenni és ugyanannyi bónuszt adnak, mint a többi festés.Fekete tankokhoz is megcsinálhatták volna, hogy adnak egy átlátszó vagy, fekete festést amit alapból feltesznek rá és a többi festés vásárlását tiltják le. De helyette inkább az összes festés vásárlását tiltották és átírtak egy számot. Azért lett eltérő a két ugyanolyannak reklámozott tank kamója, mert 4 sor helyett 2-t írtak át lustaságból ...
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz GeneraL_XTX #128989 üzenetére
Tegnapelőtt IS-7-tel kaptam Őrjárat medált! Meg három csatában is 3k spot-om volt vele... A többi top tier heavy meg tesztelte hátul a kemper bokrokat, pedig nem valami piroskák voltak, hanem inkább én voltam a total tomato hozzájuk képest...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
h1mpi
félisten
Ne csodálkozz a lorr 155 51-el ma kb. 3000-es wn8-at mentem... Beteg dögök alig lőnek mellé és van, amikor elég komolyat sebeznek, pedig a franciák még nem is jók ebben. Én is ma vágtam tigris I-be 1100-at, IS3-ba, pedig majd 1200-at, a motorját kaptam telibe.
-
zodo
nagyúr
válasz h1mpi #128981 üzenetére
Nekem ne mond 50.7 -ről közel 5-600 csata kellett hogy végre 51 legyen erre 100 csata alatt ismét visszaestem a kiindulási szintre persze tudom hogy 1000-es wn8 -al ne csodálkozzak de kezd elegem lenni a 6 napja tartó szériából.
Na meg a hihetetlen (vagy csak én nem találkoztam még ilyennel) esetekből, két arty hazavág az ok de hogy E 3 sarkáról belém vág az FV arty 707-et az má wtf -
h1mpi
félisten
válasz SoulReaver #128982 üzenetére
de én szökő évenként osztom őket szóval ez nálam nem lehet az oka
az rng-m az viszont nagyon jó volt, alig pattogtam ma és minden bement, aminek be kellett mennie
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ma is 22% WR és 2300-as Wn8. Úgy látom elhatározta a WG, hogy a WR-emet leviszi, mert soknak találja Agyhalott botok minden tierben...
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz SoulReaver #128975 üzenetére
még 100k-s mezőny se volt akkor tájt a két szerveren.
(#128977) GeneraL_XTX
Szerintem egyáltalán nem teljesen felesleges mint ahogy a periszkóp is hasznos lehet.
-
4580693
senior tag
Eu2, 130 ping. Kicsit sok.
-
vJokka
aktív tag
Két küldi kellene, hogy mehessek a 15-re, persze hogy nem a sebezz 5xHP volt bekapcsolva: [link]
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
rlazol
veterán
válasz jagada #128971 üzenetére
Arról kaptam volna emailt vagy egyéb jelzést. Rákatt a akapcsolódásra gondolkodik és visszalép ugyanoda, nincs felirat, semmi. A WG oldalán simán belépek.
Aslaint használok, megpróbálom frissíteni, hátha az okozza a bajt.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
nem tudok bejelentkezni.
másnál van ilyen probléma?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
h1mpi
félisten
válasz ballington #128966 üzenetére
Tankosztály nem számít csak a pozíció. Ha nem stimmel az 500 gold per legény. Nekem ilyen max 2x volt eddig mióta játszom.
-
h1mpi
félisten
válasz ballington #128964 üzenetére
Arra gondolt szerintem, hogy más tank típusból tette át. Anno pl én is artys 3 skilles legényeket tettem a CDC-be átképzés után
-
Jolet
őstag
válasz ballington #128961 üzenetére
volt máshonnan, én csak átszaladok a kisebb tankokon nem húzok velük legénységet
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
h1mpi
félisten
-
Jolet
őstag
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
jr1994
addikt
válasz kchryss #128956 üzenetére
A wg-sek valószínűleg a következő IS klónon dolgoznak, ezért nincs idejük semmi másra. Amúgy mikor kaptunk legutóbb HD tankokat? Lehet hogy én is végzek egy kísérletet és letesztelem a Churchill GC-t, de depis leszek ha nem lesz HD modellje, mire ráveszem magam
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
kchryss
veterán
válasz kchryss #128732 üzenetére
Egy kis módosítás a fekete és sima is-6 camo teszthez.
Töprengtem, hogy miért térhet el a kétféle is-6 kamója. Majd megakadt a szemem azon, hogy a fekete is-6-nál ahol a festés módosítását kéne írnia 0 van.Ebből arra következtettem, hogy a fekete is-6-nak nem adtak tulajdonképpen semmilyen álcafestést. Viszont mivel így hátrányban lett volna a sima festett is-6-hoz képest így megemelték a tank alap kamóját kompenzálásként.
Ezt támasztják alá a kliensben szereplő kamó értékek:1. legénység camo nélkül, is-6 festés nélkül:
is6: 6,95 3,48
is6b: 8,09 4,622. legénység 100% camo, is-6 festés nélkül:
is6: 12,60 6,30
is6b: 14,70 8,363. legénység camo nélkül, is-6 lefestve:
is6: 8,96 5,48
is6b: 8,09 4,624. legénység 100% camo, is-6 lefestve:
is6: 14,60 8,58
is6b: 14,70 8,365. legénység 100% camo+pótellátmány, is-6 lefestve:
is6: 15,17 8,30
is6b: 15,30 8,74A teszteknél mi a 3-as állapotot néztük. Itt jól látható, hogy a kliens szerint jobb a sima is-6 kamója, mint a feketéé és ez be is bizonyosodott a teszten.
Azonban mint látható ha kamó skilles legénységet teszünk a fekete tankba annak nagyobb mértékben nő a kamó értéke tőle, mint a sima is-6-nak. Ez csak úgy magyarázható ha a feketének az 1-es pontnál írt érték nem az alap álca és a festés együtt hanem csak az alap álca és festés nincs. Viszont mivel az alap álcaérték magasabb így minél skillesebb álca szempontjából a legénység, jobban nő a kamó mivel nagyobb a szorzó alapja.
Mint látható 100%-os kamó skillel rendelkező legénységnél már jobb a feket kamója, mint a festett simáé. Pótellátmánnyal ez a különbség tovább nő. BIA-val és ventivel valószínűleg még nagyobb lenne a különbség a fekete javára.A sima is-6 kamó értékeit a wotinfo camo calculator-ból vettem. Így az értékek picit eltérhetnek attól amit a kliens ír, de szerintem úgy van ahogy gondolom.
Ha valakinek van 100% kamó skillel rendelkező legénysége a festett is-6-hoz az megnézheti az értékeket a kliensben.
Ha valakinek van ilyen legénysége és akar tesztelni akkor letesztelhetjük, hogy tényleg így van-e.Összegezve:
A fekete is-6-nak nincs kamó festése és nem is lehet rá venni. Ezért megemelték az alap kamóját. Ennek következményeként, skilltelen legénységgel gyengébb a kamója, mint a festett simának, közepesen skilles legénységgel egyforma, skilles legénységgel pedig jobb, mint a simáé.
Ez az egész eltérés valószínűleg azért van, mert a wg programozói lusták és egyszerűbbnek találták letiltani az összes festést, mint berakni 1 fekete festést ... -
notika77
senior tag
Lassan fel kéne köszönteni a rosszabb játékosokat, sőt minden csata elején meg kéne nekik köszönni, hogy vannak, hiszen nélkülük nem lehetnének jobb játékosok
-
Viktoár
addikt
válasz Linkin1994 #128926 üzenetére
Nézd,én offba tettem a hsz-t és nem is áll szándékomban itt vitát nyitni. Egy vélemény volt a sok közül,nekem nem jön be ez a stílus és ennek adtam hangot. Mint írtam lehet tőled tanulni,ügyes játékos vagy.Pont ezért kellene mellőzni az ilyen csatákat (megosztását) de főleg a csata alatt tapasztalható megnyilvánulásokat a te illetve társaid részéről.
Lenézni a magamfajta bénákat egy dolog,de nélkülünk te (ti) sem lennétek olyan előkelő helyen.Mellesleg mi benne az élvezet,se kihívás se játékélmény.(a másik félrnek sem.)
Szerintem igazán akkor tud élvezetes lenni a játék ha mindenki megtalálja azt a szintet amiben még tud érvényesülni..Én például a legjobban t5-t8-között szeretek játszani.Fölötte már kevésnek érzem magam de majd ha jobban megy akkor feljebb lépek.
Üdv:Viktor
-
Jadro
veterán
válasz Antonius1978 #128938 üzenetére
Köszi az összefoglalást. Egyelőre akkor az Is-2 felé megyek csak. Wz-120 nem vonz, tesztszerveren próbáltam, így az az ág egyelőre megáll WZ-132-nél.
-
kchryss
veterán
válasz Warton #128934 üzenetére
Ha xvm-et használsz megmondom hol kell átírni. 1 sor az egész. Nekem volt saját fejlesztésem is xvm garázssorra, kiírtam a tankok tier besorolását, mert néha elfelejtettem melyik limites.
carousel.xc
"extraFields": [
részben// kiválósági jel
{ "x": 60, "y": 2, "format": "<font size='13' face='$FieldFont' color='{{v.c_damageRating}}'>{{v.damageRating%4.2f~%}}</font>", "shadow": { "color": "0x000000", "alpha": 0.8, "blur": 2, "strength": 5, "distance": 0, "angle": 0 }}x és y koordináták átírásával mozgathatod, hogy a neked megfelelő helyen legyen a tank ikonon a garázsban.
size a méretet állítja, face a betűtípus, color a szín, stb[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Másnál is disconnect-el a játék?
Ma már kb. harmadjára dob ki a ma a szerver. Érdekesség, hogy a Discord-on sem tudunk akkor beszélni, csak a chat működik.
Mi lehet ez?Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
KisApám
addikt
válasz jr1994 #128937 üzenetére
Nekem az NEM tetszik, hogy pár pályát úgymond laposítottak. No meg ez is hozzá... tiszta kemper hely lesz a végén? Mindenki a pálya sarkában, domb mögött?
A Sacrednél meg HA nem lesz a középső részen olyan épület, amin NEM rombolható, akkor az igen elcseszett lesz. Pár lövés arrafelé és a pálya "sima" lenne, oda csak halni járnának a tankok.
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Warton
őstag
-
Antonius1978
addikt
válasz Jadro #128922 üzenetére
CirrMee + te : ugyanazt tudom mondani rola sajnos, mint jr1994, papir test - ha meglottek az elso homloklemezt, akkor oda a motor, es meg gyulekony is volt a lelkem, ugy emlekszem, - egyedul a torony er(t) valamit, de az 5 ? fokos csolehajlas miatt azt sem igazan lehetett jol kihasznalni (esetleg egy unikum, mert en minden aga-bogat nem ismerem egyetlen terepnek sem).
Nekem az IS-2 kimondottan tetszett, sztem jobb meg az IS-nel is egy arnyalattal (picitt elonyosebb a pancelkialakitasa az orran, meg az arany loszernek ha jol emlekszem 250 az atutese).
Az utanna kovetkezo tank a 110, az IS-3 kinai koppintasa, szembol tavolrol a csukaorr elegge szepen kepes pattintani, kozelrol viszont simman belovik az also lemezt, es az esetek 50 vagy tobb szazalekaban a felsot is.
A torony az kemeny, emlekszem egy csatara, ahol en egy godorben voltam, szemben velem egy T54E1 9es amcsi tank, csak a tornyot tudta loni kb 50-100 meterrol, es nem tudta atutni.A csucsloveg az 100 mm-es, 320-as sebzessel, elegge pontos, de az nem kozelharci loveg.A tankkal nem vagyok tul eredmenyes, mert vagy visszateszem a 122-es loveget, es megyek kozelharcba, vagy a 100as loveggel inkabb mesterloveszkedni kell(ene), en a kozelharcot kombinalom a 100as loveggel, es nincs jo vege altalaban.Jaj igen, a tank magasabb mint az IS-3, legalabbis nekem ugy tunik, igy azert konnyebb beloni az also lemezt.
Ha nem leszek eredmenyesebb ezzel a jargannyal, akkor nem fogom megtartani, hanem a legenyseget atteszem majd a kovetkezo Wz111-1 vagy mi a csudaba, annak meg jobb a pancelzata, es a sebessege is.Szoval szerintem nem eri meg a kozepes 7-es es 8-as tank, inkabb a light oldalrol huzzatok ki a 9-10-es kozepes tankot, en is atnyergeltem arra az agra.
-
jr1994
addikt
válasz KisApám #128930 üzenetére
Köszi a linket és a fordítást!
Szerintem ezekre az átalakításokra semmi szükség, főleg a TD kemp hely kialakítása nem tetszik. Gyors tankkal nagyon jól lehet most taktikázni a pályán a csata második felében, remélem ezt nem cseszik el.WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
ballington
addikt
válasz Warton #128934 üzenetére
Nem tudok, mostanában mod nélkül játszok, előző patchben próbáltam ki Aslain modpackját, de nem tettem fel újra.
Egyébként ha csak azt klikkeled be, elvileg semmi mást nem tesz fel, hiába csomag (legalábbis szerintem).Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Warton
őstag
válasz ballington #128932 üzenetére
Valami egyszerűbb, ami nem modpack?
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Warton
őstag
Tud valaki olyan modot, ami a mark%-ot a garázsban mutatja valami felhasználóbarátabb módon, azaz nem kell 5-öt klikkelnem, hogy lássam, hogy egyik-másik tankom épp hogy áll.
Arra gondoltam a KV-5-re ráfestetem a 3.s csillagot, már 87%-nál tartok.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
KisApám
addikt
Sacred Valley Supertest változtatások
Első változat (majd a tesztek után véglegesítik, ha megfelelő)
Tömören (én fordítottam, "magyarosítottam", és zárójelben véleményeztem, úgyhogy vigyázat )
1. A térkép középső úgymond síkabb részén (1) a "hegynek" (de inkább úgy mondanám dombosabb részeknek) annyi, valamint az épületek és egyéb kisebb tárgyak számát megritkították. A célja az volt, hogy a térkép közepén történő áttöréseket csökkentsék (de miért?). Mostantól jó lesz az ellenfél (könnyebb) felspotolására vagy éppen az ellenfél védekező helyeinek felderítésére/észlelésére a csata folyamán (hajrá nagy látótávú tankok, bár tök mindegy, nem nagy távot kell belátni, nehéz tankoknak is kaput. Páncélvadászok előnyben!).
2. A páncélvadászok számára készült helyek (2) közel a bázishoz. Most már lehet (sunyiban lövöldözni a kempelő páncélvadászokkal még messzebb) a térkép középső része felé lövöldözni és a kolostor sarka felé is. Ha minden összejön, az ellenséges páncélvadászokat is lehet onnan lőni, kb. 500 méterre vannak egymástól (azaz a 2 db 2-es pont rálát egymásra, így remélem a páncélvadászok kilövik egymást a csata elején. Hurráááá!).
3. A kolostorban (3) (hajjajajajj az apácáknak ha a tankos legények megjelennek. Bár ki tudja, a tankos csajoknak is lehet ott dolguk) pár kisebb tereptárgyat (akadályt) eltüntettek (hull down kaput), és a szurdok pereménél is történt valami hasonló (könyebben leszel oldalba durrantható).
4. A nehéz tankok számára kialakított hely a vízesésnél. A középső domb kivégezve, lefejezve: mostantól a könnyű tankok (itt is, mint a (1)-nél) könnyen felfedezhetik az ellenséget különböző távolságokban (ha a péncélvadászok ki nem nyírják őket, mert sok mindenre rálátnak).
Lehet, hogy félrefordítottam, vagy nem.
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
jozefgucci1
addikt
Emil1-et túlélted Linkin ? Több mint felét az xp-nek T8 SH-ban kihúztam ,de így is fájt néha a T10 csata amikbe dobott.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
ballington
addikt
Néha toltok tier6 sh-t, a Rudy-val szoktál menni.
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
zola96
senior tag
Hűha
-
jr1994
addikt
válasz Jadro #128922 üzenetére
Másfél éve próbálkoztam először a kínai med ág tankjaival, akkor a T-34-2-ig jutottam. Kifejlesztettem rá minden modult, elkezdtem gyűjteni az xp-t, már 40000-nél tartottam amikor azt mondtam, hogy ez nekem nem kell. Akkora hulladék (volt akkor?) az a tank, hogy hihetetlen. Lehet hogy most már tudnék játszani vele, de akkor nagyon nem állt kézre. Szar pontatlan ágyú, nulla csőlehajlás, a test papír csak a torony jó. Inkább átmentem a light ágra és onnan mentem a WZ-120-ra.
-
BogyóBP
addikt
válasz ballington #128921 üzenetére
Igen ez a we didnt even scratch them (meg sem karcolta) tényleg azt jelenti , a ricochet (rikisé) meg a pattanó lövedék. Illetve még van a That was blast (lerobbant a lövedék ez inkább HE nél van). Ez sem okoz sebzést.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Jadro
veterán
válasz CirrMee #128918 üzenetére
Ez engem is érdekelne, elértem én is a T-34-1et. Kérdés, hogy érdemes-e foglalkozni vele, vagy inkább vigyem az IS-2 ágat? A Wz-132 már megvan és egyelőre nem kívánok arra továbbmenni, tehát ez nem cél. Ha jó a T-34-1 és/vagy 2 akkor kihúznám ezeket is, mert a WZ ág az pl baromira bejön
-
ballington
addikt
válasz galervin93 #128890 üzenetére
A "we didnt even scratch them" arra utal, hogy nincs sebzés. Ha pattant volna, azt mondta volna, hogy bounce.
Nálam is előfordult már, hogy a HE 0-t sebzett. Belőhetetlen toronypáncélnál gyakran előfordul, pl. E5 tornya.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
kchryss
veterán
Rossz szokásom, hogy statisztikát nézegetem csata előtt. Itt majdnem lefordultam a székről amikor a csapatom megláttam:
De nagy meglepetésre a type64 és a cromwell egész jó helyre mentek spotolni. Túl értékesnek találtam az ágyúm ezen a szinten, ezért kineveztem magam td-nek.
Nem gondoltam volna, de sikerült megnyerni. Durva ez az elc, gyakorlatilag a mező közepéről td-ztem f6-g6 környékén és egyszer sem spotoltak ki. -
CirrMee
addikt
T-34-1 kerül kihúzásra nálam pár meccs múlva. Valaki tudna egy kis infót adni arról, mennyire használható gép (érdemes e foglalkozni vele)? Wotinfón nem találok róla szösszenetet.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
kchryss
veterán
válasz jr1994 #128915 üzenetére
Ez a lepattanó zseniális.
Sokan szeretik itt magukat úgy beállítani, hogy folyton szívatja őket a játék, de az mit érezhet akit egy ilyen eltalál?A fekete bulldog cw-n biztos nem lesz op hiszen most is 8-as és most is lehetne vinni 8-as cw-re, de nem viszik. Viszont ha úgy folytatják ahogy sejteni lehet és a 7-es tankokból csinálnak 8-asokat ezt meg meghagyják 8-asnak akkor valószínűleg többször használják. De olyan falkázásra, mint a ltwt teljesen alkalmatlan. Hozzáteszem a mostani 7-esek is mind alkalmatlanok lennének.
Én egyébként örülnék ennek a light változtatásnak cw szempontjából. Jelenleg úgy vannak balanszolva a light-ok, hogy főleg náluk magasabb szintű tankokkal nézzenek szembe. CW-n csak saját szintűekkel találkoznak, ezért túl op-k. Sokkal gyorsabbak mint a medek, alig van kevesebb hp-juk, jobb a látótávjuk, jobb a dpm-jük és a ltwt-nek páncélja is van. Nem véletlen hogy a jobb klánok full light felállással cw-znek többnyire. Ha jönne ez a változtatás akkor egészségesebb lenne a cw felállás. Maradna 1-2 light felderítő szerepkörre a többi más osztályból lenne. IS-3 féle heavy-ket kéne még belassítani és akkor talán lenne értelme medet is vinni cw-re. -
kchryss
veterán
válasz BÁ Nutrition #128913 üzenetére
Erről már írtunk itt többször. Még nem tudni pontosan mi lesz. Azt tervezik, hogy minden light normál mm-es lesz. Ennek megfelelően a mostani lightokat eltolnák tier-ben, erről is linkelt itt a napokban valaki adatokat. Az új tervezett 9-es lightok gyakorlatilag a mostani 8-asok lennének kis változtatásokkal.
Az m4190 speciális eset. 8-as prémből nem hiszem, hogy 9-est csinálnának. Az paramétereit sem hiszem hogy nerfelnék. Ha az is megkapja a normál mm-et és marad 8-as tank akkor sokat erősödik, hiszen ahogy írtad 8-as csatába is kerülhetne, míg most 9-es a minimum. De az is lehet, hogy ennél meghagyják a +1-3 light mm-et és csak a többinél változtatnak. Most is vannak prém tankok amiknek eltérő az mm-je, vannak tier limitesek amiknek csak +1 és van 2 aminek +0. Még egy eltérő mm-es prém tank beleférne nekik. -
kchryss
veterán
válasz galervin93 #128911 üzenetére
Kemény a wt csöve.
Mondanám, hogy wotreplays bug, mivel nem jelenik meg rajta minden tökéletesen, de újabban már csata közben jelzi a játék a kritikus találatokat. Illetve gondolom ingame sem volt a csataösszesítőn.Azt nem tudom pontosan hogyan működik a cső meghibásodása. Annyit tudok, hogy vékony rétegelt lemezként működik. Vagyis ap, apcr többnyire átmegy rajta bár veszít egy kis átütést, a heat elakad benne sebzés nélkül, a repesz pedig felrobban rajta vagy néha átmegy.
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz kchryss #128908 üzenetére
Korrekt! Köszönöm!
A kutya viszont itt van elásva: "...miért nem lőtted pirosra..."
Supporttal tudom nem érdemes foglalkozni, fejlesztőknek közvetlenül nem lehet írni, de akkor kitől lehetne erre a kérdésre választ várni? Nem ez a konkrét lövés izgat, elcseszett meccs volt, de a wot-os ismereteim alapján a fenti dolog nem történhetne meg, mégis megtörtént, és tudni szeretném mi ez (bug vagy feature ).[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
válasz galervin93 #128899 üzenetére
Igen, én is úgy tapasztaltam, hogy a kis kaliberű HE simán tud pattanni vastagabb páncélról.
mod: látom, közben már kitárgyaltátok.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kchryss
veterán
válasz jr1994 #128907 üzenetére
Egyszer cw-n úgy lőttem ki a csapattársam, hogy 1 lövésesek voltunk mindketten ltwt-ban. Rámentünk egy heavy-re két oldalról. Én rálőttem a frontjára, onnan gellert kapott a lövésem és pont a szemben lévő csapattársamra pattant akit ki is csapott.
A kedvencem viszont még mindig ez az arty aki ap-vel ilyen elképesztően szerencsétlenül pattant resetelésnél:
Abban szerintem igazad van, hogy a repesz a wot-ban nem pattan olyan értelemeben, hogy nem változtat irányt és folytatja az útját. A való életben egyébként a repesz is tud pattanni ha nagyon kicsi a szög és lövedék végén lévő aktivátort nem éri a célpont.
-
kchryss
veterán
A lövedék itt még azt hiszi nagyot fog sebezni
A gonosz wt az ágyú hegyével felrobbantotta a lövedéket
A lövedék útja még hosszabban:
A gonosz wt visszalő, de Ervin Neo-t megszégyenítő mozdulattal elugrik a lövés elől.
Sajnos videót nem tudok készíteni. Jó ez a free kamera, néha úgy érzem a mátrixot nézem mikozben repülnek a lövedékek ide-oda lassítva.
A képekből talán látni, hogy a cső hegyét találtad el. Azt ne kérdezd, hogy miért nem lőtted pirosra neki.
A legénység nálam is a we didnt penetrate her armor.-t mondta elsőre, de mint írtam ha 0-át sebez a repesz akkor hibásan a nem átütő változatait szokta mondani. -
jr1994
addikt
válasz kchryss #128905 üzenetére
Arra gondoltam, hogy szerintem úgy nem fog lepattanni a HE, hogy irányt változtatva tovább repül, ha mégis olyat látnál azt videózd már le
A repesszel 0 sebzés valós, öcsém esl-en 1 hp-s obj 140-re betöltötte a repeszt (stb-vel), és 0-t sebzett a tornyán...[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Igen azért írtam, hogy állítólag, mert elég sok gyanús ellenpélda volt már rá.
Az viszont egy ismert hiba, hogy ha 0-át sebez a repesz akkor is a ding hangokat játssza le a játék vagyis ha téged ért a lövés olyan a hangja mint ha pattant volna ha te lövöd akkor meg rossz szöveget mond a legénység.
A legtöbb eset amit láttam olyan volt hogy nagyon vastag páncélnak ment neki és annyit elnyelt, hogy 0 sebzés maradt, t29 torony stb. A WT viszont nem tudom melyik részével tudja elnyelni a repeszt.
Mindjárt meglesem free kamerával.
Illetve jó lenne valamilyen mod ami megfesti a lövedék útját, mint esl közvetítésekben. -
CirrMee
addikt
Ebben nem akartam állást foglalni, mert nem tartom magam egy tankolós szaktekintélynek a játék mechanikáját illetően. De az tény, ha ritkán is, de megesik, hogy HE pattanik rólam (jellemzően inkább heavy vonalon lövöldézek). Ha fejből kell idéznem: Löwe és IS4 tuti pattintott már, egyiket KV2, másikat a halálcsillag szórta meg. Szóval én is úgy tapasztalom, hogy létezik, de kb olyan, mint a lottó ötös.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
Emu
őstag
Korábban ígértem, hogy dobok fel replayeket. Nem néztem vissza őket, szóval előfordulhat, hogy van benne full béna is csak replay analizerből vettem ki párat sebzés/kapott xp alapján. Akit érdekel itt éri el őket: [link]
@rlazol: egyébként is Pershingel hihetetlenül szar MM-t kapok. Érzésre többet megyek vele T10-ben, mint toptierként. Tudom, hogy hosszú távon kiegyenlítődik, na de akkor is
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz zserrbo #128895 üzenetére
Emu: hát sry, mit lehet erre mondani? Sajnos, mint írtam, erre nem vállal garanciát senki, és biztos orbitális szopás.
zserrbo: és ha elég időt töltesz a jó játékosok között, mivel a kiosztható dmg véges, előbb-utóbb leesik annyira a statod, hogy magad is a piroskák között találod magad, mert már oda tartozol. Ezt kéne megérteni. Csak akkor tudsz sebezni, ha van kibe. Ha amazok is tudnak játszani, akkor saját hp-d is alig sebzed le, ergo lassan magad is piroska leszel. Az olyan apró részleteket, hogy ugyan, melyik statisztikai mérőszámod tartod megfelelően relevánsnak, ne is vegyük elő. Azt se, hogy a WG profitorientált, tehát a kérdés az, hogy ez nekik miért érné meg (hol növelné a bevételt?)
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.