Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
Carasc0 mondá vala: "De elfogadom, de soha sem fogok statisztikanövelés céljából játszani. Elég ha hozok majd 4-5-6K sebzéseket és nyerünk...
"Szerintem nem kellene őt ennyire b@szt@tni. Lehet, hogy még nem kellene T8-ban játszania, lehet, hogy még gyenge játékos és az is lehet, hogy hülyén fogalmaz a játékhoz való hozzáállásval kapcsolatban. A játékosnevét még mindig nem tudom, de gyanítom, hogy még nem lehet túl sok csatája. Itt mindenki profi volt már 500 csata után is? Nem hiszem. Ha ő tudás és kellő gyakorlat nélkül akar T8 prémiummal menni, akkor miért nem mehetne? Ha ellenfélként kapod, akkor örülj az ingyen frag-nek, ha meg csapattársnak, akkor mutasd meg, hogy -1 tankkal is le tudod hozni a csatát! Ennyi. Vegyétek már figyelembe, hogy legalább idejött a fórumra. Miért? Nyilván szeretne tapasztalatot szerezni és jobbá akar válni, még akkor is, ha nem ezt mondja. Sokkal többet ér egy ilyen ember, mint azok az igazi vérpistik, akinek apuci megveszi prémtankot, de a gyerekben semmi fejlődési hajlandóság nincs... Szóval, lehet szidni-szapulni szerencsétlent, de ettől aztán tényleg nem fog fejlődni egy lépést sem.
-
4580693
senior tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Remekül összefoglaltad azt a vacak német 128-as löveget!

-
-
tucsok.
senior tag
Mondok egy "hírt" MINDENKI OTT ÉS ÚGY JÁTSZIK AHOGY ÉS AMIKOR AKAR.
Minek savazzátok egymást? 
-
mcwolf79
veterán
válasz
Dr.Én
üzenetére
Úgy látom 1-2 embernek értelmezési problémája van : itt nem a vereséggel van a baj. Azzal van a baj, hogy 1 ember szétcseszi a másik 1x játékát. És mivel ez egy multiplayer kompetitív játék, sztem elnézhető ,ha az ember nyerni szeretne, és ingerli a full tomato T8-ban, aki azt sem tudja merre van arra.
-
h1mpi
félisten
Végre meglett az ász a T50-el
Izgalmas csata volt, félidőben olyan laggot kaptam, hogy újra kellett indítanom a WOT-ot 
-
Gyuri27
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
JpII után szokok menni a svéd kis ninjával ikv90. Ugye a lányokon sia, camo, meg elkeztdem a skillből a látótávnövelés. Festés, háló, csigaszem venti. De istenem retard egy valami. Fűszál mögé elbújik. Ez lesz az én szerelmem. Kiváncsi leszek ha a pk-n mindkét lötávnövelő skill 100% lesz mi történik. Belegondolni is gyönyörű. A 8-s vasnak még jobb a cammoja. Azt még kigrindelem. Aztán egy darabig nem akarok fejleszteni.
Csak élvezni az életet. Láthatatlanul.
Jóhát arty az varázslat. Lepattanó, 0-s kritikal meg ilyenek. De erről az artys kisördög biztos tudna mesélni. Me mi uyge nem játszunk olyannal (meg a goldot se spemmeljük op prem tankból).

-
fradi81
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
Lehet a hátát érte ott a legvékonyabb.Tegnap nekem is sikerült ott eltaláni lorri artival 1250

-
galervin93
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
SP-ről jut eszembe, múlt héten (vagy előtte) húztam a hatos német lightot. Troll gun, robbanóval szemből-oldalról láncolni akartam (neki kb. 30 fokra jobbra), erre nem átment a lánc felett (alatt-között vagy nem is tudom hol), és ütöttem bele vagy 400-at?! :-D Néztem nagyot... Általában a szódásszifont lövöm a tetején, illetve nagy átütéssel a hasa is adja, de ezen meglepődtem, hogy átment. Szerintem ő is...
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Világít, mint a karácsonyfa. Álcahálót én nem is erőltetném rá, felesleges. Nem egy tipikus td, nem egy noskill valami amire itt többen céloznak. Főleg nem a nagy 128-as német ágyúval ami híresen szeszélyes, szeret pattanni full nulla péncéllal rendelkező tankokról (hányszor de hányszor pattantam arty-ról te úr isten) emelett még teljesen összeszűkölve is imád a földbe lőni. Ismerem mint a tenyerem, jelenleg 4 tankomon is ez az ágyú van, nem mondom h szeretem

-
mcwolf79
veterán
válasz
Lanash
üzenetére
Sztem megéri.
Tier limites, páncélja jó, most kapott pen buff-ot.
Hátránya hogy lassú, de ezzel együtt lehet élni.Carasc0:
Ha trollkodni akarnék, azt mondanám :húúú de megmondtad a tutit,azzal a rettentő nagy tapasztalatoddal. T34 megvan? Gyanítom nincs.Akkor meg?
(egyébként igazad van) -
Lanash
senior tag
Mi a véleményetek a SzuperPöriről? Érdemes most megvenni, hogy a csomagban van 30 nap prém is?
Kéne egy nyolcas prém gép. De a németek mellé még nem tudom melyik nemzet lenne jó. (nick: Lanash_ ) -
Carasc0
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
Nem érdekel a statisztika = nem érdekel a sebzés? Hatalmas vicc komolyan.
Kiszálltam a beszélgetésből! Részemről off.

Mcwolf: jobb is ha nincs. Ennek örülök.

-
4580693
senior tag
válasz
KisApám
üzenetére
Sajnos ez egy ilyen jármű. Igazi border harcos. Sokszor úgy spotolnak fel lövés után, hogy lövésem sincs, hogy ki spotolt (spot távolságon kívülről próbálok meg vele lövöldözni, fedezékből). álcaháló és a legénységen full kamo.
A másik, ez úgy kanyarodik, mint egy uszály, vagy nagyapám lovaskocsija. -
Carasc0
őstag
válasz
rlazol
üzenetére
Ki mondta hogy nem akarom, hogy jobb legyen? Ilyet hol állítottam? Nyilván egyre többször van olyan, hogy sokat sebzek és jó érzés talpon maradni.
És most már nagyon ritkán kapok k*va a*nyád megjegyzést. Nem értem emberek ti mit képzeltek rólam. Komolyan kezd vicces lenni. Leírtatok engem egy statsztika alapján.
Ez viszont szánalom....De ez van. 
Soul: Tehát csak az írhat ide, aki segítséget kér, vagy hozza az elvárt statisztikát? Ezen már tényleg nevetnem kell. Ha valakit ez hergel, akkor javaslom a megfelelő szakorvost. De lehet tényleg az lenne a legjobb ha nem írnék ide. Mindenki lelkiismerete megnyugszik akkor.

"nem érdekel a játék" <---- Ti ezeket hol olvassátok? Mikor írtam én ilyet? Szövegértés probléma azt tudom van, sajnos nehezen is oldjuk meg a problémát. Azt hittem felnőtteknél ez nem gond.
-
rlazol
veterán
válasz
Carasc0
üzenetére
Mindez ok. Nem érdekel, h mások gúnyolódtak veled, ha nekem válaszolsz, olyan hsz-t mutatss, ahol én gúnyolódom veled.
Ha neked így ok, nekem jó. A játékod hatásai amikor velem ill. ellenem vagy kb kiegyenlítik egymást.
Érzékeny lelkűektől elnézést kérek a következő hasonlatért.
Jó dolog a maszturbáció. De sokkal jobb az igazi szex. Ha ezt a tényt valaki elismeri, miért nem törekszik egy valódi nő meghódítására annak nehézségei ellenére és marad az önkielégítésnél? Kb. ugyanez a helyzet itt is.Többször leírtad, hogy az élvezetért játszol, mint mindenki. Többször leírtad, hogy mennyire büszke vagy az egy darab 4ks Skorpion csatára, és azt mennyire élvezted. Miért nem akarod ezt az élményt rendszeressé tenni? Te magad is elismerted, hogy az jó volt. Miért nem törekszel rá, hogy gyakrabban legyen? Nem érné meg az a kis befektetés?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Carasc0
üzenetére
ez azert lehet mert a jatek az nem arrol szol altalaban h cseszunk az egészre. pl a fociztál es mindig csak belerudtal egy ekkorat a labdaba amekkorát birtal es orultel h milyen szep messze ment akkor elobb utobb a tobbiek meguntak ezt gondolom. vagy kiraktak vagy jatszottal normalisan. lehet hogy ugy is lottel volna egy gólt evente egyszer de azert csak jobb ha meccsenkent losz 6-8at(kis palya, grund, haverok szintje)
na ez ugyanigy van itt is. mivel ez egy jatek az emberek jatszanak vele, es amit keresnek az az hogy sikeres csataik legyenek, nem felevente egyszer hanem minden csataban. de mivel ez csapatjatek ezert nem eleg ha a lepkeket kergeted. vagyis eleg, de a csapatnak hatranyara vagy valamelyest. raadasul magadnak is, ezt mutatja a 33% winrate, a masfel talalat csatankent, very bad rating, 300 wn8 stb
az h ez neked mar igy is jo az ok. masok meg igy is hoznak +60% winratet. persze mivel a játékoddal kicseszel a sajat csapatoddal majd szepek kapod a k.an*ad uzeneteket meccs kozben meg utan stb. es értetlenül fogsz allni h miert mikor mekkora jatekot toltal mar megint. ahogy itt is leirtad talan masodik hszre. hat persze.nyilvan nem kioktatásnak irom meg leszolasnak, en is alig tobb mint fel eve jatszom es kb tier7ig jutottam el ez alatt olyan szintre ami elfogadhato, értsd ez alatt h dominalod a meccset. van kihatasodd ra nem csak megtortenik veled veletlen amit a tobbiek engednek. gondolom fociban is azt szeretted ha nyertel es nem azt h allandoan vesztel.
amúgy ez a jatek pont olyan mint az elet, ha komolyabban veszed eredmenyes leszel ha nem akkor 20ezer csatas bot. tetszik vagy nem. itt emberek ellen kelled tolni, nem tudod beallitani a jatekot easyre es szorakozni. vagy ha ilyesmi erdekel az a gta V felrakod aztán bóklászol a varosban naphosszatt, kuldiket se kell csinalniami viszont a lenyeg h itt boven vannak olyanok akik tudnak segiteni ahhoz h fejlodj, de ahhoz h segiteni lehessen rajtad kene az igeny is a fejlodesre. az h majd fejlodok magamtol.. hat persze..
olvass, videozz, elemezz, kepezd magad. ez vezet a fejlodeshez, akkor is ha nem tetszik -
KisApám
addikt
A Scorpion G-vel játszottam párat a tesztszerveren, mielőt élőben mennék vele.
De valamiért rengetegszer úgy világított - hamar felspotolódott - hogy katasztrófa.És hogy NE feledjem: csak tovább, tovább

-
Dr.Én
veterán
Na készítem a popcornt

-
Carasc0
őstag
válasz
rlazol
üzenetére
Szia!
Rajtad kívül, még sokan mások is (1-2 hozzászóló kivételével) pálcát törtek felettem, csak azért mert nekem szimpatikus az a játékmód, miszerint kezdőként 8-as prém tankokkal játszok.
Továbbra is köpök a statisztikára, nem érdekel a WN8. Játékélmény a fontos, és az megvan. Vagyis most már megvan. Néha megyek a gyengébb nem prém tankjaimmal és azokkal is jobban megy mint mikor nem volt még prém tankom. Fejlődés ha lassú is, de érezhető. Ez van. Lehet engem utálni, okosítani. Nekem jó így. EZ egy játék, ami nekem így fekszik a legjobban. Lehet sosem fogok felmutatni Tank ász képet, de ez sem hat meg.
A tanácsadás szép és jó, de azért ha visszaolvasol, sokan már gúnyolódással is fűszerezték. Erre nekem nincs szükségem. Ti okosak vagytok, én nem. Ez sem érdekel. És ez nem azt jelenti hogy a tanácsokat nem fogadom el. De elfogadom, de soha sem fogok statisztikanövelés céljából játszani. Elég ha hozok majd 4-5-6K sebzéseket és nyerünk...

-
rlazol
veterán
Carasc0: "állandóan miattam vesztenénk a meccseket" - 0:0 állásnál 1-1 tank hibája még orvosolható. Lásd az első kanyarnál vízbe fulladó tank után sem mondhatod, hogy az az egy ember hibája miatt vesztünk. 13:13-nál már sokkal inkább ráfogható 1-1 tankra, hogy egy lehozható meccsen hozott rossz döntése miatt kaptak ki. Viszont a 13:13-ig el is kell jutni, ehhez pedig jó játék kell a többségtől. Amikor 0-7 az állás ott sok ember játszott rosszul. Minden meccsen, amikor nem sebzed le a saját hp-d a csapatod miattad IS veszít. És mivel az átlagsebzésed minden tankkal töredéke csak az adott hp-nak,igenis kijelenthető, hogy ÁLLANDÓAN MIATTAD IS veszít a csapatod.
Ne hivatkozz az egy darab 4ks meccsedre, olyan bárkinek összejöhet egyszer-egyszer. De emlékezz arra, milyen nagy örömet okozott. Az lenne a cél, hogy MINDEN meccs ilyen örömet okozzon. A jók hozzák ezt.
Ha te így élvezed, ok. de kérlek,
1) gondold át, mennyire jobban élveznéd, ha minden csatád olyan lenne, mint a sokat emlegetett 4k-s, vagy ahhoz hasonló lenne! Lehetséges, csak követni kéne az itteniek tanácsait.
2) ne mond azt magadról, hogy jól megy bármilyen tankkal, amíg a statok ezt nem támasztják alá. Nem kell a statra játszani, sőt, de attól még a hideg számok mindig elmondják neked, tényleg jó vagy-e, vagy sem. Jelenleg a hivatalos szöveges értékelésed: "very bad".
3) Ne fogd az eredményt a többiekre és a külső körülményekre. Nyilván sok minden befolyásolja az adott csatát, nem véletlen, hogy a legjobb játékosok is "csak" 65% körüli WR-t hoznak, de ettől még a hp-juk többszörösét meglövik mindegyik csatában. Nem WR-re és WN8ra kell menni, hanem arra, hogy minél többet sebezz.
4) értsd meg, ez egy tanulási folyamat. Lehet T8ban kezdeni, csak lassabb lesz.
Magaddal cseszed ki, ha most bemész magas tierbe, és ott kínlódsz, és azzal bíztatod magad, hogy 2 hetente egyszer van egy értékelhető csatád. Meg fogod tanulni a dolgokat úgy is, csak sokkal több idő és sokkal több bosszúság. 
5) ne forgasd ki a szavaimat és ne emeld őket ki a környezetükből!
Én mondtam, hogy élvezd a játékot, de azt is hozzátettem, hogy erre neked jelenleg a KV1 és a Kv2 a legalkalmasabb és hogy semmiképp ne menj T6 fölé.GeneraL_XTX: egy 2 hónapos játékosnak ugyanaz a feladata a csatában, mint egy 50k csatásnak!
És ha nem várhatom el tőle, hogy alakítsa a csata menetét, akkor menjen vissza alacsonyabb tierbe, ahol több a hozzá hasonló játékos és szépen meg tudja tanulni az alapokat, hogy később játszik, legyen hatása. -
Jadro
veterán
4 arty egy oldalon, most már nem először. Heavy-vel esélytelen. Asszem ezentúl dezertálni fogok, mert ez így egy vicc csupán.
-
4580693
senior tag
Nincs új prémium tankom. Így nem tudom, hogy mi lehet az.
Dr.Én
A patriottal volt hasonló értékeim, de azzal nem játszom mostanság. -
4580693
senior tag
Srácok, a noobmeter jól számol? Legalább is a recent érték nekem túl magasnak tűnik. Én biztosan nem vagyok olyan jó, mint amit mutat.
-
Dr.Én
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
fogsz még össze futni jó párszor....

igen, amikor ilyesmi helyzet van az ellennel akkor vagy rá rontok, vag én is megyek más felé.....attól függ milyen nap van
T110E5 másnak is ócska vas lett?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Dr.Én
üzenetére
Én ezzel a defenderrel egyszer futottam eddig össze, Libertével, mivel tudom milyen tartottam a távolságot, én se tudtam beütni és ő se engem (találja már el azzal a fél troll gunnal messziről a kupolát
) kilőttünk egymásra vagy 10-10 lőszert aztán mindenki ment a maga dolgára

-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Dr.Én
üzenetére
Ezen te nem lősz kupolát. Mármint én nem lövök. A libertére mondtam a kupolát.
Közelről meg ugye magasabban vagy az e50-l. Az alját se nagyon tudod lőni. Az oldalának se sok szög kell oszt nyeli mint kacsa a nokedlit. Még a prem skulót is.
Nem mondom, hogy mindenkinek gond a defender. Nekem az. Ovatos duhajnak kell ellene lenni.
Csapattársam scorpió úgy vágta keresztbe, hogy öröm volt nézni. Az, hogy simával vagy prem skulóval ne kérdezd (szerintem premmel kente a srác vagy nagyon jó játékos volt). De neki alapból 246 a penje a prem 311, nekem ugye 220-270. -
Gyuri27
félisten
válasz
KisApám
üzenetére
[link], [link] a képek nem hazudnak. Liberté [link] azon a kis oldalát meg a parancsnoki kupolát lőheted. De a defenderen ez a kis háromszög, ami van az is3-n is az nincs. A kupola meg elég kicsi.
Dr.Én: akkor még az volt a szempont, hogy a prem ne legyen jobb mint a fejleszthető társai. Ez változott az utóbbi pár prem tankkal.
-
adrian360
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
-
Dr.Én
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
igen az IS-6 egy kicsit csalódás...vannak vele jó köreim, de nagyon sokat szívatja az RNG ...
ellenfélként már volt szerencsém találkozni ezen új csodával...hát eddig kettőt lőttem ki, oldalról és hátulról...szemből esélytelen voltam...
úgy mint a Libertét, ezt is megéri megvenni...
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Dr.Én
üzenetére
Te tudod. Az biztos, hogy ráeshetsz egy IS6-ra. Erre a csodára meg csak óvatosan. Csoda pattintásokra képes. Az IS6 meg ugye nem. Mint ellenfél mondom ezt.
Eddig ha valaki azt mondta volna, hogy vesz nekem prem tankot mondjam meg melyiket. Nem igazán tudtam volna mit mondani. De mióta a wg fullba tolja a kretént azóta lenne miből választani.Ez az új hatos is 177-s toronnyal? Reméljük még tier limites is lesz a biztonság kedvéért.

KisApám: E50-t nyúzom. Találkoztam mostanában kb mindennel. Is3 vicc 100-150-ről szemből, de még sidéből is ellővöm. Is6-t a holdról átlövöm. IS3-A nem kérdés. T34 szintén nem gond. De ez a csoda képes olyanokat pattintani, hogy hajad ledobod. Nyilván ebbe benne van, hogy még nem áll kézre a gyenge pontok. De a fentiek közül szerintem a legnagyobb troll ez a defender (ehhez kellett prem lőszert használnom az elmúlt napokban, a többiekhez nem).
-
KisApám
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Szinte mindegy, melyik prém tankot nézzük.
Jó páran egyből GOLDot töltenek a prém tankok, mint pl. IS-6, IS-3A, 252U, T34 stb. láttán is.
TIER VIII-ban pl. ezek a nem prém tankok IS - GOLD lőszerrel - szétszedik bármelyiket (TIER XI-ről meg X-ről ne is beszéljünk).
Nálam marad a DPM, a célzási idő és a pontosság, mint lényeg (pénzem bánta - kivéve pl. az STA-2 megvétele).(#131536) Gyuri27
Nem mondtam, hogy nem olyan jó, mint az IS-3 vagy az IS-3A (a töltési ideje viszont "félelmetes"). Csak úgy érzem, hogy ha már megvan pl. az IS-3A, felesleges mellé egy másik GOLD lövedék vonzó tankot vennem.
-
-
KisApám
addikt
Ha jól olvastam eddig, ez az Object 252U is leginkább saját TIER "hős"?
Mint pl. az IS-3A?
(IS-3A meg az IS-6 megvan, talán felesleges a 252-re kidobni pénzt... mondjuk ha úgy nézzük, a többire is felesleges volt, inkább mentem volna Siófokra csajozni nyáron
)(#131535) BÁ Nutrition
Láttam Orzanelt meg QB-t menni vele. Hááát... az elején QB nagyon hamar feladata, "megették". Orzanelt is könnyen szétkapták, néztem is, hogy szemből lövöldözgették befelé, igaz, hogy TIER IX-ben, de pontosítva, ott IS. Mint minden más prém tankot. -
KisApám
addikt
válasz
Dewri
üzenetére
"És mindez saját tierben, nem jött szembe az új pay to win OP csoda, a hős orosz tier8 Defender "
Ezt poénból írtad, vagy komoly? Ha komoly, akkor valamit nagyon nem jól tudsz.
Hányszor láttam már jó pár játékost ilyen-olyan prém tankkal játszani, és nem győzött... sőt! 45% alatti a WR-je, 700 alatti WN8-a. Ööö.. akkor netán még sem pay to win...?
-
Jadro
veterán
Ez az ablak visszaméreteződés kiborít. Nincs erre megoldás? Nem mindig csinálja, olyan random a cucc.
-
Dobi 562
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Csak rövidtávon igaz, amit mondtok. Hosszútávon (értsd csataszám 1000-es nagyságrend) a saját teljesítményetek határozza meg a WR-t.
Ezt nem fogjak megerteni sosem. Kell nekik egy kifogas, hogy ok miert nem jobb jatekosok, ezert lehet mutogatni az MM-re, hogy "mindig szar a csapat".

-
galervin93
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Na megnéztem, 2000+ csata T5-6-ban, és az első prémium gépem is csak másfél év után szereztem be (az is az első vagy második nyolcas gépem volt összességében).
Szóval nem kell rohanni, megéri a fáradtságot alsóbb tierekben a játék l, meghálálja. -
galervin93
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Csak rövidtávon igaz, amit mondtok. Hosszútávon (értsd csataszám 1000-es nagyságrend) a saját teljesítményetek határozza meg a WR-t.
Szerk.: az sem igaz hogy előre kell rohanni a fejlesztésben. Én vagy nem is tudom hány ezer csatát nyomtam le T5-6-ban, mire feljebb léptem. -
mcwolf79
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Az egy dolog hogy 2 hónapja játszik csak. De az, hogy ennyi tapasztalattal már T10-ben is "rontja a levegőt" az már gáz. T4-5-ben kevésbé feltűnő a sok tomato közt, de T10-ben elég nagy hátrány a csapatnak egy piroska. Persze ott is sok a bot, és a tomato prémtankos Pistike (hála a WG üzletpolitikájának).
Persze tudom, mindenki azt csinál amit akar. -
Gyuri27
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Ez mind igaz.
JPII-l volt 20-30% a wr-m. Azaz nem hozza le a csapat a 4 wint 10 meccsenként. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Azért sokszor van nálam is úgy, hogy elmegy mellettem a csata, és mire észbekapok nyertünk is, épp hogy sebeztem egyet
DE fordítva is így van. Sztem a winrate az egyik olyan dolog, amit csak nagyon kevesen tudnak komolyabb mértékben befolyásolni. A legtöbb játékos winrate-je attól függ, hogy mit rak össze az MM. -
Gyuri27
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Aztán meg vissza vágyik.
Amúgy nettó hazugság, tévedés, hogy 10-ből 4 csatát lehoz a csapat ha afk vagy.
Nem hoz le. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
adrian360
üzenetére
Az, hogy egy cirka két hónapja játszó játékostól sztem kicsit nagyképűség azt elvárni, hogy bármilyen szinten is alakítsa a csata kimenetelét. Megnézném, Te hol voltál 2 hónap játék után. Ugyanott, mint bárki más, valahol ugyanitt. És ne mond, hogy Te lazán várakoztál 2-3k csatáig 5-6 tierben, mert nem hiszem el. Új játékosként nyilvánvaló, hogy egyre feljebb vágyik az ember.
-
Dewri
aktív tag
Meglett a Tiger P, mert gondoltam ki kellene fejleszteni az új tier8 VK 100.01 tankot. Első kör szobanövényekkel csúfos bukta, 230 xp, -1300 kredit, folyamatos artytűz, mert az kell a nehéztanknak, nincs elég baja. Második körben már volt minimális értelem is a csapatban, ez csak sima bukta, 335 xp, 2800 kredit.
És mindez saját tierben, nem jött szembe az új pay to win OP csoda, a hős orosz tier8 Defender (T-150 szakaszozás közben bezzeg elég sok körben láttuk, mert igazságos és fair a sorsolás mint általában...).
Így kellene elérni a VK 101500 xp követelményét, a jópár milliós vételárról nem is beszélve. Aha. Nem kicsit elmebetegek a wg-nél...

-
vJokka
aktív tag
-
jr1994
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Pár hete mikor a kis svédeket húztam, tier3-ban egy idióta csapattárs azzal szórakozott hogy BT2-vel folyamatosan blokkolt, aztán fel is borított. Valószínűleg minden meccsen ezt csinálja, de még így is 30% wr-je van azzal a tankkal 600 csata után, az alá szerintem csak troll szakasszal lehet menni.
-
adrian360
őstag
tier10-ben nem nagyon vacakolnak a taktikával. lehet tippelni hogy kikaptunk, vagy nem nyertünk.

-
xAttilax
őstag
Péntek esti e25 pedó: 10 kill, 4432 dmg
itt a replay ha valakit érdekkel -
adrian360
őstag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Azon mi magas lovon ülés hogy egy egybites botprogram csinál 40% winratet úgy hogy nem csinál semmit? 10ből simán nyersz 4-et úgy, hogy a csapat megnyeri neked. ez nehogy már teljesítmény legyen
-
SoulReaver
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Jajjjjjjj
Már tényleg minden bot ezzel tolja... XD -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Izgalmas csata volt, félidőben olyan laggot kaptam, hogy újra kellett indítanom a WOT-ot 

Bírom amikor az okoskák, akiknek nincs is ilyen tankjuk jól megmondják a tutit. 

Én mondtam, hogy élvezd a játékot, de azt is hozzátettem, hogy erre neked jelenleg a KV1 és a Kv2 a legalkalmasabb és hogy semmiképp ne menj T6 fölé.