- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- iPhone topik
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OneOdio OpenRock X - a koncertterem ajtaja nyitva
- Honor 90 - modellalkat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
szita.erno #3276 üzenetére
Több megoldás van:
1. https://www.samsung.com/au/support/mobile-devices/connect-samsung-device-to-tv-via-hdmi/
2. http://findmymobile.samsung.com vagy https://smartthingsfind.samsung.com/login
3. Követed a videot: https://www.youtube.com/watch?v=GSRalvYAq0w[ Szerkesztve ]
iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
szita.erno
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Hogy tudom vissza állítani a telefont gyári állapotra?Kijelző hibás fehéren világít a kijelző. Néha vissza adja a képeket. De most egyenlőre nem! Van rá valami lehetőség? 🤔🤔
'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
lolal
senior tag
Sziasztok!
Sűrített levegős kompresszorral kifújtam a port a készülék részeiből, minekután arra lettem figyelmes, hogy az alsó mikrofonom elszállt és csak sistereg semmit nem hallanak belőlem. A felső miki ondiagnosztika szerint rendben van. Őszintén megmondom eléggé bosszús vagyok hogy "ennyitől" elfingta magát ez az IP68 As minősített készülék melynek elvileg ilyen jellegű dolgokat pont, hogy állnia kellene, gyakorlatban ez nem sikerült. Májusban volt akku cseréje is...valaki járt már hasonlóan? Kb mennyi a cseréje hivatalos Szervízben.
Köszi!
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
szita.erno
aktív tag
válasz
MaxxDamage #3272 üzenetére
Köszönöm
'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
válasz
szita.erno #3271 üzenetére
Esetleg kérdezz rá itt: [link]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
szita.erno
aktív tag
válasz
MaxxDamage #3270 üzenetére
KB milyen árban lehetne eladni?
-
válasz
szita.erno #3269 üzenetére
Igen, azzal úgy jobban jársz!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
szita.erno
aktív tag
válasz
MaxxDamage #3268 üzenetére
Nem költök rá. Alkatrésznek eladom .Néha vissza jön rajta a kép.de 10.perc után elkezd vibrálni újra.
-
válasz
szita.erno #3266 üzenetére
Bőven 100k+ egy kijelző csere (hivatalos szervizben, eredeti kijelzőre!)
-
Promi
aktív tag
válasz
szita.erno #3266 üzenetére
Enyémnek csak az akksija gyengélkedik picit, bár már megvan az utódja. Egy kijelzö csere azért húzosabb lehet, annyit szerintem már nem ér ez a teló.
-
szita.erno
aktív tag
Mai nap meg adta magát a telefonom kijelzője .Fehér zölden vibrál a kijelző.
4,évet bírt sajnos. Nagyon sajnálom mert meg voltam vele elégedve. Nem tudom érdemes lenne e megcsináltatni?
-
lolal
senior tag
válasz
szita.erno #3263 üzenetére
Én is. Az egyiket tavaly novemberben vettem. Akksit cseréltettem benne májusban a samsung oktogonban, mert púposodott. Így kvázi van egy új készülékem. Azóta nyüstölöm. A bővíthetőségét, meg a lekerekített formatervét egy új model se adta nekem
vissza eddig.Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
lolal
senior tag
Helló fórum társak, most, hogy ránk robbant a nyár így a Hatvani strandon fetrengve eszembe jutott, kis közösségünk. Mennyien használjuk még aktívan a a készüléket?
Én nagyon szeretem most is, amíg bírja addig nem fogom lecserélni. Mellette cégesnek van egy iPhone SE 2022 -esem.Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
-
lolal
senior tag
válasz
Elit3Zotya #3259 üzenetére
Azóta sikerült valamit találni esetleg ?
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
válasz
MaxxDamage #3258 üzenetére
Ő lenne az. [link] s21 ultra port.
Még keresgélek, hátha valahova felvan töltve.OnePlus 13 GLOBAL 12/512GB és Iphone 12 Por Max eladó.!!!
-
válasz
Elit3Zotya #3257 üzenetére
Szia,
Jól is teszed, jó telefon ez még mindig.
Droid 14 nekem nincs, de szerintem sokan örülnének neki
Ha meg tudnád szerezni, akkor linknek örülnék.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Sziasztok.!
Regalaxy progiba újjá varázsoltattam egy s20 ultrát, megnézve az árakat sajnálnám 100 ezer alatt eladni, így inkább lehet megtartom mindenes telónak.
Fel is vetődött a kérdés ha már úgy is mindenes lesz, akkor romot is cserélnék rajta, látom van rá android 14 és oneui 6.0, extreme rom 3.1a neve.
Valakinek esetleg nincs meg?
És ha igen, esetleg feltudná tölteni valahova, mert csak fizetős linkeket találok egyenlőre hozzá.[ Szerkesztve ]
OnePlus 13 GLOBAL 12/512GB és Iphone 12 Por Max eladó.!!!
-
Strauss
senior tag
OK , hogy bontatlanul vetted, de azt vedd figyelembe , kitudja mióta állt a polcon a teló.. ezek nem mai gyerekek már,. sztem a kezdeti szériából már mindenki túl van egy akku cserén..
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
lolal
senior tag
Nekem meg az egyik S20 Ultra ami 4 hónapos. Bontatlanul vettem tavaly novemberben, azota megelégedéssel használtam felpuposodott... Nevetséges... Lelőtte a hatlapot is. Nem is ertem mitől. Legszivesebben panasz levelet írnék a Samsungnak.
-
bbendre
őstag
válasz
szita.erno #3248 üzenetére
Nincs bekapcsolva a ne zavarjanak mód? Ott van olyan, hogy csak a 2. hívás jelez az első nem
iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
szita.erno
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #3251 üzenetére
Minden hívás előtt ezt csinálja.
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
Ez csak egy személynél történik, vagy általános?
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
lolal
senior tag
válasz
Hát fogalmam sincsen, ilyet még nem hallottam. Neten próbáltad keresni a hibát?
-
szita.erno
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja olyan történik velem, ha hívnak a telefon nem fogadott hívást jelez. Pedig a hívó félnél ki cseng a telefon. De nálam nem jelez semmit, csak az értesítő sávban jelez (Nem fogadott hívást)! De ha utána újra hív akkor már jelez rendesen. Ez miért van?'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
lolal
senior tag
válasz
Balzsika47 #3246 üzenetére
Szia nekem 2 darab is van én tavaly ősszel csatlakoztam a csapatba. Ha jó áron kitudod fogni akkor teljesen megéri megvenni. Nálam lehet lesz egy új eladó 😄, ugyanis rájöttem felesleges a 2db. Ezt leszámítva ha nem tudsz jó áron hozzájutni vagy nem fontos a bővíthetőség vagy a kerekded forma, akkor inkább az újabb generációk felé kacsintgatnék. S22 Ultrát kerüld messziről. S21 Ultránál ugyanez igaz, mint amit a 20U ra is leírtam. Oppo Find X5 Pro-t tudom még ajánlani ha kamera fontos lenne, szeretnél egy különleges és szép telefont ami bika erős is, jah meg van még support.
[ Szerkesztve ]
-
Balzsika47
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyire éri meg még manapság egy ilyen telefon?
A52s 5G-ről váltanék rá, nagyon szeretem ezt a telefont, de számomra gyenge a kamerája.Köszi!
-
Ott a pont!
-
Promi
aktív tag
Nos az ilyen parasztvakítások, és a túl árazás miatt sem veszek többé Samsung telót. Egyszerűen nincs értelme (szerintem).
[ Szerkesztve ]
-
Igen, eléggé félrevezető ez...
Direkt vettem 45 W adaptert, azt még 40 Wattot sem tud a teló... azért ez vicc!
45 W amit tudnia kellene max.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
lolal
senior tag
válasz
MaxxDamage #3237 üzenetére
Én már erről írtam itt egyszer korábban a fórumon, hogy nem tud annyit amennyi rá van írva. Természetesen a Samsung nagyokat hallgat erről.
-
5 ezres Akksinál az nem is rossz!
-
Promi
aktív tag
válasz
MaxxDamage #3239 üzenetére
Én ezt a telót váltottam le egy Xiaomi 13T Pro -ra. Mindenféle méregetés nélkül a száraz és tiszta tény. 20% -ról gyári 120w -os töltővel 30 perc alatt teljesen feltölti 100%-ig. Aztán az én telóhasználatom mellett 2-3 napig nem töltök.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
A 2. Vesztes #3238 üzenetére
Majd még jelzem a Samsung felé, mert most 5% alatt is kivi vagyok hány W-n tölt.
Marketing...tudod
Kivi lennék a nagy kínai teló gyártókra (Xiaomiao meg Huawei stb..) 100W+ töltést is tud pár telefon, hogy ott mi a valós/igaz!?◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
MaxxDamage #3237 üzenetére
Na ez hasznos volt.
Egy kis érdekesség: az 23U lassabban tölt... Pedig ugyanazt tudja. Érdekes.
-
Gyártó részéről nagy hákli az, hogy max. 45 W a Szupergyors töltés, mert még a 40 Wattot sem tudja és a töltés folyamatosan csökken!
Ezt írták :
Köszönjük a megkeresését és szíves elnézését kérjük a késői válaszadásért! Az Ügyintézőnkkel folytatott chatbeszélgetésre hivatkozva, szeretnénk tájékoztatni, hogy a megjelölt Galaxy S20 Ultra (SM-G988B/DS) típusú készülék esetében, korábbi megkeresését továbbítottuk illetékes munkatársaink részére, a információ ellenőrzése céljából. Részükről az a visszajelzés érkezett, hogy a készülék támogatja a 45W-os töltést. A Galaxy S20 Ultra esetében a 45W illetve a 25W a maximális teljesítmény, amit a töltő lead, ez függhet a hőmérséklettől, az akkumulátor állapottól és a pillanatnyi töltöttségi szinttől is. A lítium alapú akkumulátorok jellemzően 20% és 80% között tölthetőek leggyorsabban, ezért ezen töltöttségi szintek között a legészrevehetőbb a töltés minősége. Bízunk benne, hogy válaszunk hasznosnak bizonyult az Ön számára. Továbbra is készséggel állunk szíves rendelkezésére Samsung termékekkel kapcsolatos kérdései esetén. A gyorsabb és hatékonyabb segítségnyújtás érdekében javasoljuk, hogy hivatkozzon a ********** nyilvántartási számra. Üdvözlettel, Samsung Electronics Magyar Zrt. Ügyfélszolgálat
Most direkt megnéztem és a következő eredményt kaptam:
7%-tól 37-38W
10%-tól 19%-ig 36W
20%-tól 32W
22%-tól 30-31W
25% 30W
27% 29W
30% 28-29W
33% 27-28W
39%-n már csak 14-15W volt 48%-n is és tovább már nem néztem.Sajnos elég nagy félrevezetés ez az akár 45W töltés az S20 Ultra 5G Samsung részéről, mert még 40W sincs meg. Én direkt 45W Samsung adaptert vettem hozzá (Samsung EP-TA845EBE hálózati töltő USB-C kimenettel és 45 W maximális teljesítménnyel fekete) és a telefont 5% alá is le merítettem. Akkumulátorba 3 töltési ciklus van, nemrég cserélték TMX-nél (hivatalos márkaszerviz) és új kijelzőt / hátlapot is kapott meg töltés csatlakozót is cserélték. (mondhatni új S20 Ultra 5G ez a telefon)
-
A 2. Vesztes
senior tag
Köszönöm nektek, persze nem iratkozom le, figyelemmel kísérem az itteni életét.
Ami egyébként igazán észrevehető javulás, az az arcfelismerő és az ujjlenyomatolvasó. Ezek sokkal pontosabbak, gyorsabbak és megbízhatóbbak lettek.
-
válasz
A 2. Vesztes #3233 üzenetére
Köszi és sok sikert az S23 Ultra telóhoz.
-
lolal
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #3233 üzenetére
Sajnálattal olvasom a távozásodat, remélem néha még benézel a topicba, bár már sajnos nagy életre nem lehet számítani itt.
Más: Ha véget ér a támogatási időszak, Exynosra van-e custom room vagy ezt a kérdést még szintén nem sikerült orvosolni ?
-
A 2. Vesztes
senior tag
Kedves kartársak. Vérző, de büszke szívvel búcsúzok tőletek. A holnapi napon érkezik az S23Ultrám, amivel folytatom androidos pályafutásomat.
Öröm volt ezt a készüléket használlni több mint 3 éven át, most megy a fiókba, cserepadra. Megérdemli a nyugdíjat.
Magától baja nem volt, most is szépen fut a rendszer, de a az aksiját, és a kameráját rendesen leamortizáltam...
Nektek további sok örömet hozzájuk!
Vuff!!
-
lolal
senior tag
Legújabb AnTuTu Pontszámom. Android 10 alatt. Hol a turpisság benne ?Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
válasz
Macsorsi #3228 üzenetére
Szia!
Kamera csere (hivatalos helyről / markaszerviz) 60-70k+
Ajánlatot lehet kérni, hivatalos helyről, TMX◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Macsorsi
tag
Sziasztok!
Elkezdett a kamera homályos képeket csinálni, kb mintha kaputelefonnal fotóznék.
Lehet erre gyors megoldást találni? Egyébként még szívesen használnám a készüléket.
A kamera lencsén van egy repedés, de inkább szoftveres gondra gyanakszom, mert az első kamerája is rosszabb minőséget produkál... hol tudják gyorsan szervizelni? -
gyu456
tag
Sziasztok
Sajnos utolérte az S20 Ultramat a "Hulkosodás"
Ha írók, tisztelj meg annyival hogy válaszolsz legalább!!!
-
Azért ez elég gáz...nem?
45W akkor legyen 45W...ne csak fele.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
lolal
senior tag
válasz
MaxxDamage #3224 üzenetére
Nekem Baseus GAN Pro 65W - os töltőm van. Támogatja a Samsung 45W os szupergyors töltését, de ami röhej, hogy valójában nem töltött sosem annyival maximum 25W - 30W.
Se a szürke se a fekete S20 U-n. Gondoltam Samsung hibája és felraktam az Infinix Zero X Pro-t ami szintén 45W ot tud TÜV minősített hát mondom oké, akkor hátha az. De ott meg 20-28W között mozgott a töltés.
Szóval valószínűleg ez ilyen gyártói blama. Accubatteryvel mértem ezeket az adatokat.Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
S20 Ultra 5G
Elvileg 45W max a töltés igaz?
Van hozzá 45W Samsung adapterem (direkt vettem hozzá) és van kábelem (USB-C Mind2 vége) ami mutatja hány Watt az át haladó erősség és csak 15W amit ír és a telefon Szupergyors töltést ír.... Akkor ez hogy is van!?
Valamit be kell kapcsolni telefon rejtett menüben?Kábel 100W is tudja írni/vinni ha olyan erősség halad át...
-
lolal
senior tag
válasz
szita.erno #3221 üzenetére
Mi volt a baj ?
-
szita.erno
aktív tag
válasz
szita.erno #3220 üzenetére
Probléma meg oldódott
-
szita.erno
aktív tag
Utolsó frissítés óta nem müködik a középső gomb a telefonon. Más tapasztal ilyet? Jobb oldali vissza lépő müködik, bal oldalit ha hosszan nyomom csak úgy tudom bezárni a lapokat. De a középső nem csinál semmit
-
lolal
senior tag
-
lolal
senior tag
illetve az általam készített (Szürke 13 As rendszerű) hold fotók. Álvànnyal készítettem őket. Vác domboldalból is vannak állványos esti fotoim, környezetem szerint azok is pazarok.
-
lolal
senior tag
Egyébként az a meglepő, hogy Android 10 Q -n mennyivel jobb az üzemideje a készüléknek. Azt gondolnám, hogy a frissítésekkel ezen orvosolták de valójában 13 As drioidon jobban merül. A Feketén Droid 10 Q rendszer ketyeg még a szürkén a 13 as pörög. Igaz hogy utóbbin a kamera szoftver már jobb kepességekkel rendelkezik jóval vagy több a szoftveres feature, de nyers teljesítményben, illetve üzemidő téren a fekete készülék Android 10 e viszi a pálmát. Magam sem tudom miért. Nem mellékesen a 13 As rendszer cirka 2-3 GB vel többet foglal. Oké igazából részemről Mind1 mert van egy 512Gb -s memória kártyám mind a kettőben...de na hát mégis
-
Nálam is be van kapcsolva, 80% max. (múltkor elírtam, nem 85)
Kamera elég jó, múltkor volt szervizbe és cseréltettem mindent (gariba) amit csak kellettKijelzőn rajta van a gyári fólia + tettem rá én is egyet és a kamera fedélen is rajta van, meg körbe is (kereten) rajta hagytam...mondom ha már új, akkor azt nem veszem le, elfér
-
lolal
senior tag
válasz
MaxxDamage #3213 üzenetére
Személy szerint én mindig 80% ig töltöm. Accun bevan állítva az értesítés, hogy ha eléri zenél meg villog. 100 ig csak az első bekapcsolás alkalmával töltöttem fel. 40% alá ritkán meritem, de 30% alatt talán csak 1x volt. Éjszakára meg 50% körül szoktam letenni. Most ez ilyen nagyon "figyelősnek" tűnik, de valójában apróság ezekre ugyelni. Így valószínűleg még édesanyám is ezzel az akksival fogja használni 3 év múlva mikor cserélem a telót. Ja amúgy paromtol kaptam karácsonyra profi állványt az S20 Ultrához. Szerintem pazar képeket készítettem vele. Majd mutatók párat nektek.
-
válasz
Sumptuous #3212 üzenetére
Akkuvédelem van bekapcsolva (ma. 85% töltés)
Accu marad, nem akarok ilyenekre költekezni.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Oldman2 #3211 üzenetére
Az is "ki van fizetve"
Kíváncsi voltam, meglesz-e a 7 óra SOT, de kikapcsolt..
Én még a régimódi 0-100%-közötti felhasználó vagyok, egyelőre nem gyözött meg sem a 85%-os mód, sem a lassú töltés.. Arra figyelek csak, hogy ne legyen órákig 100%-on bedugva a töltőbe, ezért inkább reggel töltöm fel gyorsan. Ez egyébként egy 23 Ultra, így nem igazán érdekel ha tönkremegy az akku, ennél a szériánál már nincs beleragasztva az akkumulátor a készülékbe, így pár év után akár én is tudom cserélni házilag. [link]
@MaxxDamage: Van több ilyen program is, én a BatteryGuru-t használom, az Accu is jó. Nem kell vele várni, egy töltési ciklust végig mutat 100%-ról. A több töltés a pontosabb akkuállapot felmérése miatt kell, de az üzemidő-mérés pontosságát ez nem befolyásolja. Érdemes kikapcsolni minden akkumulátorkímélő fukciót az apphoz, hogy a rendszer véletlenül se zárja be, mert akkor nem mér semmit, és előről kezdi.
-
válasz
Sumptuous #3209 üzenetére
Ezt hogy érem el?
Gondolom kell pár nap / töltés mire mutat valami érdemleges adatot.
Megvettem a Pro licencet, hátha jó lesz valamire. 😄◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Sumptuous
senior tag
válasz
MaxxDamage #3208 üzenetére
Ilyenre gondol, ebből több minden látható:
Boldog Karácsonyt!
-
Nah ez nem az.
Hát az utolsó amit kiadtak hozzá.
LG után (V csúcs széria) nem is tudom
Vannak jó dolgok, de LG a megszokott!
Milyen mérés amire gondolsz?[ Szerkesztve ]
-
lolal
senior tag
válasz
MaxxDamage #3206 üzenetére
Mihez képest ? Inkább egy accubattery mérést tégy be és akkor abból jobban lehet látni ezeket a telemátriai adatokat.
Amúgy melyik rendszer van a készülékeden ? Hányas droid ?
-
Ez jónak mondható?
-
lolal
senior tag
Akkor a szürkére felteszem. 🥳 A feketén meg a 10 es rendszert őrizgetem. Ezen jobbnak érzem a teljesítményt meg az üzem időt is.
akad itt köztünk olyan aki szintén még szokott telefonról játszani valamit ?
-
szita.erno
aktív tag
válasz
MaxxDamage #3203 üzenetére
Köszi szépen
-
válasz
szita.erno #3201 üzenetére
20+ ezer max. amit mondanék rá és az akkura 6 hó gari van, ha jól tudom.
-
válasz
szita.erno #3201 üzenetére
Szia!
Fogalmam nincs, Gariba cseréltettem, meg kijelzőt is.
Ja de van korábbi S20 Ultra telóra árajánlatom szakszerviztől (nem garis S20 U-ra kaptam) majd gépnél leszek megnézem neked.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
szita.erno
aktív tag
válasz
MaxxDamage #3200 üzenetére
Szia!
Meg szeretném kérdezni hogy milyen árban van egy akku csere?
Köszi'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
Új hozzászólás Aktív témák
ma Gigantikus mérethez végeláthatatlan tudáslista, ám a kérdés az 5G érában is égető: van-e szüksége az embernek félmillió forintos mobilra?
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új gyári akku 2025.10.19. Vodafone jótállás
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert TiTanium 1OO% ! 1OHó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Sony xperia M
- iPhone SE 64gb
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest