- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hardver1985 #12 üzenetére
Gyakorlati jelentősége szinte semmi, csak ha vki csak ezt nézi
-
hardver1985
tag
6550 mAh-s teleppel és 90 wattos gyorstöltéssel, utóbbi pedig, 6000 mAh-s akkuval és 120 wattos.
szóval a nagyobb akku lassúbb töltés -
DrKapocs
őstag
PWM vagy DC-dimmingről tud esetleg valaki valamit ezeknél a modelleknél (vagy nyilván az EU verzióiról)?
-
-
judas13
addikt
Új és folyamtosan fejlesztett technológia még. Kapacitás csökkenhet folyamatos használat után a hagyományoshoz képest, de viszont a ciklusszám is nagyobb mondjuk 500 a 800-hoz arányban 80%-ig. De most van elterjedőben így még nincs akkora gyakorlati tapasztalat (5 éves mondjuk) velük kapcsolatban de ismétlem még érzékenyebbek a degradációra, mint a grafit-alapúak. Tágulás térfogatváltozás mértéke annak és annak a kezelése megy most.
-
judas13
addikt
Enyémben van 4500mAh csak a miheztartás véget
-
Ezt lehet múltkor lefutottuk, nem biztos hogy veled.
Több összetevő okán múlik.
Kijelző, hardver, szoftver.Egymaga az aksi nem fog markáns változást hozni, ha a többi dolog eszi az aksit.
Szerintem ez érthető és logikus.Nekem 2 napos lett az üzemidőm , pedig csak más típusú telefont használok.( Poco F6->13R)
Ha mindent az akkura akarsz hárítani, mindig csalódni fogsz.
-
hdavid1
tag
De akkor miért nem érződik az üzemidőn? Én valahogy nem tudom elhinni, hogy ez a 7500 ugyanolyan mintha mondjuk egy Sony csinálná hagyományos típusú akksiból.
-
Ixion77
addikt
Várakozásaim szerint egy éven belül lecsorog majd oda is. Az üzemidő szerintem nagyon priorizált tulajdonság a vásárlók körében, és úgy tűnik, hogy sikerült is a kínaiaknak szignifikáns lépéselőnybe kerülni. Ütni fogják a vasat, amíg meleg.
Én arra lennék kíváncsi, hogy nincs-e ezeknek az új "túl szép hogy igaz legyen" kapacitásoknak valami árnyoldala, amit "elfelejtenek" a marketingben kihangsúlyozni. Pl. rövidebb élettartam vagy alacsonyabb biztonság.
-
roli543
őstag
Az para!
-
Csak sajnos Poco néven nélkülözni kellett a nagy aksit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest