Hirdetés
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Looserke
őstag
[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
A Löwén én is gondolkodom. Mintha gyorsabb lenne a töltésideje meg nagyobb a páncélja. Csináltak valamit vele? Nem tudom eldönteni, megvegyem-e. Milyenek a tapasztalatok?
Boldog karácsonyt mindenkinek! -
Rick3D
senior tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek !
Sikeres csatákat kívánok minden parancsnoknak -
CirrMee
addikt
válasz rudii #127030 üzenetére
Gondoltam hetekig nem lesz megint semmi, és lesz időm megcsinálni a HTPC -m youtube kliensét. Erre ma megint adás, én meg tolhatom böngészőből...
Na mindegy, legalább van jó műsor a tévében.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
DaveHutt
őstag
Az AIDS TD, avagy miért hagytam fel ezzel a vonallal hetes tierben.
-
jozefgucci1
addikt
Boldog karácsonyt mindenkinek!!! Legyen békés a karácsony minden fórumtársnak .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Tarill
őstag
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Asszonykámtól kaptam egy Löwét
-
galervin93
addikt
Boldog karácsonyt a topiklakóknak!
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
DaveHutt
őstag
Boldog karácsonyt Hölgyeim és Uraim! A Jézuska hozzon mindannyiótoknak szép új tankokat!
-
CirrMee
addikt
Bádog karajcsont'
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
sfefe
addikt
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
válasz jano_77 #127007 üzenetére
Oldalt vastagabb a páncélja, mint a rendes T-54-nek, ráadásul gyengébb a motorja, persze, hogy lassú. Csak sajnos a tornya nem annyira jó. Félig medként, félig heavyként kell vele játszani. Amúgy nem emlékszem, hogy gyakran kigyulladt volna. 44 a végsebessége, nem 34.
Majd ha elszabadulok ma este az asszonytól, megyek vele egy kört, mert szerintem felmegy az 44-ig.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jr1994
addikt
Boldog karácsonyt kedves topiklakók
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
zodo
nagyúr
Boldog karácsonyi ünnepeket!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz notika77 #127008 üzenetére
Az utolso Relive driver (16.12.2) javitott mindent, mehet fel...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Khaosz55
addikt
15,5K-ért nem drága kicsit az E25 ?
-
KisApám
addikt
Valakinek megvan a Krupp-Steyr Waffenträger?
Mi a véleménye? Aki már játszott vele.
(Tudom, hogy lassú, meg papír.)̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
kchryss
veterán
válasz BÁ Nutrition #127003 üzenetére
Nem is hangzott el ilyen a konferencián, hogy betennék normál tankként őket. Azt se tudjuk igazából minek a képe van a videóban. Lehet csak egy fejlesztői kép és tervezik hogy az ágra kirakják hogy az is megnézhesse és összehasonlíthassa őket akinek nincs meg a garázsban. Az is lehet, hogy nem is a játékból van a kép.
Egyébként meg nem is lenne sok értelme berakni őket normál tankként mivel így is bőven megvan a német td-k száma 2 ágra.(#127014) @zodo:
Nem csak az xvm használ python-t, hanem az alap játék is és az is megy a python logba. Nekem tök üres a mod mappám még, vagyis modok nélkül játszom és nálam is vannak ezek a sound error-ok szóval a wg rontott el valamit.
FV4202p-re én venti helyett optikát raktam volna ilyen legénység mellett, de ez se rossz kombó. Vehetnél most már egy tier limites gépet is, hogy olyannal is tudjunk majd szakaszozni.[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz fradi81 #127009 üzenetére
Ok, igazad van nem néztem utána, ez igaz. Most megtettem és azért, amit írnak játékon belül, hogy 44 km/h, az nem 32 km/h!? Vízszintesen mentem és nem tudott feljebb menni 32-nél!? Hol van a hiányzó 12 km/h!? És nem sírás volt, sokkal inkább düh, mégpedig magamra, pontosan azért, mert nem néztem meg vásárlás előtt.
(#127010) Motyi: köszönöm
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
T54 mod 1 akinek van: mennyire gyúlékony!? kell bele kis porral oltó vagy mehet a kaja inkább?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
KisApám
addikt
Kaptam a karácsonyfa doboz kicsomagolásoknál
svéd TD vonalon TIER IX-ig kredit kedvezményeket.
Meddig érvényes ez?TIER IX-ig kihúzni hosszú volna (XP miatt), és eben az évben tuti nem vacakolok vele.
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz adamgreen #126998 üzenetére
abbol mar igy is lesz h berakjak a tech treebe miutan ismet aladtak belole egy csomot ingyen. mondjuk h vissza lehet cserelni a prem tankokat akkor lesz 2 ingyen, ugye e25 meg dikkermax helyett
beleneztem a full videoba, ott ugy van h a pzt25tol indul az egesz ami szinten prem tank abba nem vezet semmi szal akkor azt h ered el? sehogy, abbol van nyil a dickerhez, onnan az e25hoz abbol ferdi. ezt vki nagyon elbaxta, ebbol nekem nem jon le h lenne kifejlesztheto az e25 mert ugye a lanc eleje tier 5 kapcsolodas nelkul..
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
mcwolf79
veterán
Kedvező RNG-t és Siemkamentes játékot kívánok minden kedves WOT-játékosnak az ünnepekre,és a következő évre
Más:
Még nagyon a beetetési szakaszban vagyok a Rudy-val:Tetszik amúgy, tényleg élvezet vele játszani. A 1357 GF mellett ez volt mostanában a legjobb vásárlásom.
[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Renault, Dacia topik
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mobil flották
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest