Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
Achill3uS
üzenetére
Én nemrég küzdöttem át magam a 12t-n, nem volt egyszerű, de azt mondom, hogy az még jobb, mint az AMX 13 75... Ajánlott játékstílusnak sok tippet mondjuk nem tudok adni, mert én azt csináltam, hogy megpróbáltam áttörni ott ahol épp nincs védelem és ha a tankok hátába tudtam férkőzni akkor beléjük eresztettem a 6 lőszert vagy kiszedtem az artyt és utána többnyire meghaltam. A 13 75 ugyanez, kicsit több hpval de ugyanolyan ágyúval....
Scoutolni nem sokszor tudtam vele, mert szinte mindig kiszúrtak és mivel minden kósza lövedék átüti, nem sokáig szokott élni.
Szóval még egyszer mondom, ami nekem bevált ezeknél az az, ha 1-2 lassabb tank hátába tudtam férkőzni és ki tudtam rá tárazni azelőtt, hogy megfordul és más kilőjön.
A 13 90 egy fokkal jobb lesz, top ágyúval már majdnem dupláját sebzi, bár oda meg kell az aranylőszer nagyon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest