Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamgreen
senior tag
WOT magyar portál facebook oldalrol :
Üdv Parancsnokok!
Az orosz tankos nap ünneplésének alkalmával néhány orosz játékos találkozott Storm-al a Stálin vonal múzeumnál.
Itt Storm bejelentett néhány dolgot az arty ,,rebalance" kapcsán amiket tesztelni fognak. Nem meglepő módon néhány az Armored Warfare-ből lett másolva. Ezek pedig a következőek:
- Visszaállítani az artykat egy gyengített kategóriába a sebzésük drasztikus csökkentésével, de cserébe megadni a lehetőséget, hogy a legénység képességeinek gyengítése fejében növekedhessen a pontosság. Ez az elnyomás EXP-ben lesz kompenzálva.
- Világító lövedékek az artyknak. (Szpotolás bizonyos területen belül. ?)
- A lövészmód cseréje az arty mod (Battle Assistant) és az AW változatára.
- Figyelmeztetés arty támadásra azon játékosok számára akire tüzel az arty.
Ezek nem végleges opciók, de tesztelve lesznek. -
zedok
őstag
Sziasztok!
Hát ez a játék király!
NC-31-essel kezdtem el játszani, az volt a legszimpatikusabb paraméterek alapján.Vélemény?
[ Szerkesztve ]
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
grizlisandor
veterán
(#102292) fradi81: Neki határozottan jót tett.
(#102294) adamgreen: Az SP egy vicc, maradjunk annyiban.
-
törölt tag
válasz adamgreen #102294 üzenetére
Főleg úgy, hogy ki is kerül a játékból.
Akinek megvan, az vagy jól jár vele, vagy ha gyengítik a páncélzatot, akkor meg átkozni fogják.
Amúgy jól néz ki. Csak tényleg ne nerfeljék semmilyen téren, mert igaz, hogy jól hoz a konyhára, de a fun faktor erőren konvergál a nullához.[ Szerkesztve ]
-
adamgreen
senior tag
válasz grizlisandor #102291 üzenetére
Csak nehogy még OP-b legyen mint az IS3 meg a Superpershing mert akkor itt kurva világ jön
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz fradi81 #102292 üzenetére
Csak hogy még könnyebb legyen belőni (ott is ). Marad 3, ahhoz képest hogy az eredetin 12 volt. Nesze neked történelemhűség...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
fradi81
veterán
válasz grizlisandor #102291 üzenetére
is3-nak pl. jót tett a HD-sítás péncélügyileg úgy vettem észre.
moto g72, Ninebot d28e
-
adamgreen
senior tag
Jagdtiger 8.8 HD
-
-
jr1994
addikt
Reseteltem a skilleket Borsigon, ment rá BiA. Parancsnokon 2. 6. érzék lett, 3. álca (29%), vezetőn álca + sima utazás. Érdemes a lövészre halálos szemet, illetve a töltőre biztonságos elhelyezést adni? A legénység E25 mellett a Borsigban tevékenykedik, esetleg a 9-est majd megveszem valamikor de az alien már nincs képben, ahogy jelenleg a másik TD ág sem.
Fun fact: itt középről bespotoltak a kis bejáraton keresztül pedig azért bújtam el a kiskastély mögé hogy meglepetés legyen ha valaki feljön erre figyeljetek.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
nyunyu
félisten
O-I-t mivel erdemes hasznalni?
Trollgunnal ket meccs alatt lovok atlag 1 fragot, mivel az APnak csak 121 penje van, es szeret a heavykrol pattogni, HE meg ~400-at sebez szembol egy Hellcatba, de heavyknak sem szokott 300-nal jobban fajni...
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Enzolord
addikt
válasz nyunyu #102280 üzenetére
CSak a két csöcs az elején nem weak spot, és arról könnyen pattannak a vörösök..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
rlazol
veterán
-
jr1994
addikt
Voltak akciósak a 8-as tankok múlt héten? Ha igen, talán 1 hét múlva a 10-esek jönnek. Jól jönne most egy leárazás
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
rlazol
veterán
válasz PR0JECTNR56 #102278 üzenetére
egyre többször találkozom az új japán nehezekkel és egyre jobban félek tőlük...
Jól értelmezem a gyenge pont térképeket, szemből lényegében csak a test jobb oldalán lévő levélbedobó nyílás tekinthető gyenge pontnak? Esetleg a mantlet is? Aladárral szemből egyből váltsak goldra és lőjem a ami a testből látszik vagy a dőlés miatt nem érdemes?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz nyunyu #102277 üzenetére
Logikailag ez a magyarázat teljesen helyén van, az viszont több mint elkeserítő, hogy mindezt egy ISU-152 távmérőjéből kellett végignéznie a fórumtársnak.
Továbbá úgy néz ki a WG új frontot nyit a játszható platformok terén, rövidesen a PS4 tulajokat is kényeztetik.
[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
válasz Because #102273 üzenetére
Összefoglalót ha átolvasná valaki néha...
Topikszabályok:
Ha valamit nem értesz, nem tudsz, kérdezz bátran, szívesen segítünk.
Bármilyen, csatával kapcsolatos kérdéshez kérünk, csatold a replay-t, ha lehet!
A topikban FLAME-nek minősül ezért kerüld:
az artyk nyakló nélküli szidása
összeesküvés elméletek
ide tartozik a rejtett buff/nerf, a WG általi MM/RNG manipuláció összes fajtája
A topicban OFF-nak minősül, ezért az OFF topicba posztold
jónapom/rossznapom volt
káromkodásOFF topik összefoglalóból csak a lényeg:
Azokat a hozzászólásokat kérjük ide, amelyek
Példák:
- Találkoztam egy béna/statpedder/goldnoob játékossal
- Mentem egy pár jó kört
- Ma hülyék játszanak
- Vicces vagy látványos tankos képek és videók
- Trollszakaszt láttam
- A patch miatt megint elszálltak a modjaim (nem konkrétum csak füstölgés)[ Szerkesztve ]
-
Argh!
aktív tag
Nalam nincs hangja mikor eltalaljak a tankom, semmi, erdekes. Light tankal felborultam, tetejen/oldalan allt sima terepen aztan talpra allt....
-
Kakumix
senior tag
válasz Linkin #102261 üzenetére
Azért engem eléggé zavar hogy gyorsításkor felfelé, lassításkor pedig lefelé tér ki a löveg, eddig is zavart a megálláskori billegés, de ez sokkal rosszabb. Bár, ha sikerül hozzászokni, akkor talán időnként ki is lehet majd használni.
Viszont tetszik a kézifékes fordulás, hogy ennek mennyi haszna lesz azt még nem látom, bár nagyon könnyen be lehet fordulni vele egy tank mögé 180°-os fordulóval.
Obj. 140-nél én nem vettem észre a lassúságot, viszont mikor besárgult a lánc akkor sokkal lomhább lett mint jelenleg. Amikor lelövik a láncot még tovább csúszik a tank és mintha a sérült oldal felé fordulna, mint azt IRL is csinálhatja.Legyen szép napod!
-
nyunyu
félisten
Tobb magot vajon mar hasznalja az uj fizikai motor?
Vagy az csak a WoT 1.11.2-ben fog jonni?
-
Linkin
senior tag
-
adamgreen
senior tag
válasz SoulReaver #102259 üzenetére
Le lehet szedni igen. streamen is sokan tolják
Test szerver hivatalos :
[link][ Szerkesztve ]
-
adamgreen
senior tag
Benéztem a Test Szerverre . Med tankosok nagyon fognak anyázni az uj mozgás fizika miatt
Obj 140 lassu lett nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz rlazol #102248 üzenetére
Én csak néha veszem elő a FUN kedvéért, de azt mindig hozza. A rengeteg győzelem csak hab a tortán
(#102249) kchryss Nem nerfelték, nem nyúltak hozzá semmilyen téren. Mivel mid-range sniperként érdemes használni, valóban érezhető rajta a pontosság nerf hatása, ezt éreztem is tegnap, de magához a tankhoz nem nyúltak. Amire vigyázni kell, az a hatos japó nehéztank, mert jóval nehezebben lőhető be, mint a KV2, cserébe ugyanakkorát lő vissza. Szerencsére azért az arany 240 penje odabasz neki
(#102252) joergie Bakker, akkor bele kell húznom Én nem tudom, hogy tartok 300 csatából 67%-nál, de valahogy mindig összejön. Lehet vele hatással lenni a csatára, mert hatosban sok a hülye és sokáig fel lehet vele tartani egy oldalt, vagy akár letolni valamit (igaz, jó lassan). Bár elsősorban ahogy írtam fentebb mid-range snipert játszok vele ha tehetem.
-
Enzolord
addikt
válasz nyunyu #102254 üzenetére
Az bizony az.. Van egy két elvetemül, aki szereti, de nagyon kevés..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
nyunyu
félisten
Ennyire jo az Emil, hogy mindenki szidja?
-
joergie
őstag
válasz Diarmand #102242 üzenetére
Rám ne fogd, hogy nem szeretem(bár nem vagyok érte oda), de 117 csatából 100al jobb az átlagdmg-em Viszont a winratem 52%, szóval sok ráhatásom nincs vele a csatákra. Igazából szerintem annyi a titka, hogy ha nem muszáj nem kell leállni 1-nél több tankkal szemben(mert mindenki a tog-ot akarja lőni), és igyekezni kell elrejteni a testét...nyilván.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
lacibacsi
addikt
válasz jr1994 #102246 üzenetére
Tisztelt Mester!
Ezúton szeretném kihasználni az alkalmat, hogy a három nappal ezelőtti események kapcsán bocsánatáért esedezzem. Tiszteletlen (sőt, talán szemtelen) voltam, midőn elkövettem a bűnös tettem. De kérem Mester, hogy bocsásson meg! Akkor ott, az adott helyzetben meg kellett tennem. Ha már egyszer sikerült elvánszorognom a tényleges harc közelébe és végre sikerült céloznia az én stock állapotú St. Emil-emnek, egyszerűen nem tehettem mást. Ott, az Erlenberg-i folyó mentén muszáj volt belelőnöm T.Mester nemesebbik hátsójába. Tudom, hogy nem én okoztam végül a vesztét, de azt is tudom, hogy az általam leamortizált ammorack nem sok hasznára volt a további (amúgy igen rövid) élete során. Ígérem, hogy legközelebb jó paradicsom módjára viselkedek és önként szaladok Caernarvon-ja ágyúcsöve elé, de hát ami történt, az már megtörtént. Remélem megbocsájt és ha legközelebb szemtől szemben találkozunk, akkor nem kínoz meg, hanem kíméletesen oneshot-ol.
Maradok őszinte tisztelettel![ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
kchryss
veterán
Az mm megint alkotott. Karália Támadás mód és a támadó oldalra berakott 11 TD-t többségében papír páncéllal és egy TOG-ot és persze 0 light. Nagy mákom volt, hogy most a védő oldalra kerültem, mert a múltkor engem is megszívatott és támadó oldalra rakott be hasonló felállásban. A következő történik ilyenkor általában: a támadó csapat kb fele nem is tudja, hogy mit jelent a Támadás mód és beáll a hegyre kempelni. Onnan ki sem mozdulnak még akkor sem ha már csak 1-2 perc van vissza. A csapat többi tagja mivel nincs light aki spotoljon nekik megindul valamelyik szélen, de mire komolyabban előre tudnának menni már meg is haltak.
-
kchryss
veterán
válasz Diarmand #102242 üzenetére
Én is szeretem. Miután megkaptam a tavalyi togoktóberes küldetések után, mentem vele elég sok nagyon jó kört. Sokszor lehoztam egy oldalt egyedül. Aztán kicsit félretettem és mostanában ha előveszem olyan érzésem van, mint ha nerfelték volna. Más a feelingje, nem tudom miért. Talán a pontosság nerf tett be neki, talán több lett a nagy alfás ellenfél azóta, talán miután bérbe lehetett kapni kitanulták az artik hogy ezt kell lőni, vagy csak én lettem hülyébb és nem használom jól. A statjaim is egyre rosszabbak vele. Ászt viszont nagyon könnyen adja így arra gondolok, hogy mások is szenvednek vele
-
04ahgy
nagyúr
válasz jr1994 #102246 üzenetére
A T71-ünk valóban jól csinálta, írta is, hogy lőjük csak a spotját, mert ő is a küldin volt, csak az LT-15-ön...
Nem szeretek kempelni, de azzal a batár jószággal Malinovkán nem láttam most jobb lehetőséget, ráadásul a rosszabbik oldalon kezdtünk.HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
jr1994
addikt
-
04ahgy
nagyúr
válasz jr1994 #102243 üzenetére
Üdv itt is, az imént találkoztunk csatában!
Potenciálisan nyerhettetek volna, mert iszonyatos nagy előnyre tettetek szert, de a csapatod többi tagja mohó volt, és egyesével berohantak meghalni.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Diarmand
senior tag
Mazsolák vagytok ti a Nagy TOG II-höz
Komolyan, ismertek még valakit, aki annyira szereti és kb úgy is megy vele, mint én? Csak mert akit én ismerek és van neki, az mind utálja
-
Diarmand
senior tag
Nem szerettem a Cromwellt a megbízhatatlan ágyú miatt, viszont vissza akartam venni, mert az FV4202-vel kicsit nehéz összeszedni a killeket a sebzés mellé. Aztán rájöttem, hogy van egy TOG2-m, aztán rájöttem arra is, hogy mennyire szeretem és milyen rég mentem vele, így hát elővettem killeket gyűjteni.
13/13 győzelem Szinte már el is felejtettem, mennyire OPÉ ez a bazi nagy dög, mindig mosolyt csal az ember arcára, fel is húztam a win rate-jét 65-ről 67%-ra, imádom[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz Because #102109 üzenetére
Nem a kedved akarom elvenni és Gratula a körhöz , tudom neked ez mennyit jelent ,de ha lehet ezeket az OFF-ba pls !
Rudinak .: Inlább a p@n@kat kellene vadászni péntek este szerkesztve
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
rudii
tag
Csúzli Parancsnokok! Sokan kérdeztétek, javasoltátok tehát itt volt már az ideje. Szóval a mai streamel egyidejűleg elindul a facebook oldalam ahol azonnal tudtok majd informálódni mindenről aki likeolta. Közben pedig pörög a stream lessetek be!
[facebook]
[live stream] -
Enzolord
addikt
válasz nyunyu #102234 üzenetére
Ezt mondom.. kezdi elbliccelni..
-
Enzolord
addikt
válasz adamgreen #102231 üzenetére
Akkor mostanság keveset játszik, 2 éve is már 100k fölött járt..
-
kchryss
veterán
válasz Kiki18 #102219 üzenetére
(#102220) @h1mpi
(#102221) @Simi37
Sok néznivaló nincs benne, mert egy bokorban ücsörgök a csata 90%-ában
Malinovkán elég egyértelmű hova kell menni. Vannak ennél sokkal érdekesebb spotolós replayeim például Erlenbergben, Lakevillen, Redshiren (ELC-vel LT-15), Karelián, de még Arctic Regionon is volt több ezer passzív spotos csatám. Csak ezek patch előttiek így nehézkes lenne visszanézni őket.
Minden esetre itt a két tegnapi köröm:
15 felderítés: [replay1]
12700 spot: [replay2](#102222) @jano_77:
Felszerelés: Távcső, Venti, Periszkóp
Célzásgyorsítón gondlkodtam Periszkóp helyett, de eddig bevált a csigaszem. Úgy vettem észre, hogy ritkán venném hasznát a Célzásgyorsítónak, mert többnyire vagy olyan közel vagyok az ellenséghez, hogy nehéz lenne mellé lőni vagy pedig olyan a szituáció, hogy van időm kivárni amíg rászűkül.
Legénység:
Parancsnok: 6. érzék, BIA (a csata után lett 100% szóval itt még nem volt aktív), Álca (csata után raktam fel)
Lövész: Álca, BIA, Pillanatkép 95% (Ő a karácsonyi 8bites eventből került be így majdnem 1 sorral több skillje van)
Vezető: Álca, BIA (a csata után lett 100% szóval itt még nem volt aktív), Sima utazás (csata után raktam fel)(#102226) @zsolthee: Mindkétszer délről indultam. De ugyanabba a bokorba szoktam menni délről és északról is. Ha jön szembe scout mindkét esetben van bevált visszavonulási helyem persze 1390-el rizikósabb, mert nem tölt be mire középre érek. Múltkor MT-25-el északról indulva mentem be, de akkor felspotoltak így nem maradhattam a bokorban, bementem az árokba középen és a kő mögé bújtam el. Átváltottam passzívról aktív scoutra kidugdostam a fejem és úgy spotoltam. Sajnos akkor egy full piros xvm szerint 15% eséllyel rendelkező csapatban voltam, de egész sokáig kihúztam így. Be kellett jönniük középre értem kiszedni, mert máshonnan nem tudtak kiszedni. Kaptam gratulációt az ellenféltől chat-en ami jól esett
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz Akcok94 #102225 üzenetére
én s51-el csináltam meg, su14-2 is jó, lorraine51 is jó lehet, vagy bat 9es arty. Szerintem a brit is jó. m53/55 is OP(állítólag). Szerintem pont ne tier10ben próbáld, hanem ahol legalább 2 tierrel nagyobb csatába is bedob(tehát max tier8). A lényeg, hogy a tieredhez képes jóval több HP-t tudjál sebezni. Ha lehet próbálj minéltöbbféleképp sebezni. spoton kívüli ölés, trackre kapott assistált dmg, vagy saját dmg trackelt tankra, esetleg penetráló HE lövéses kill, dupla sebzés, minél több tank sebzése, ilyesmi. Ilyesformán a magasabb ROF-al rendelkező arty előnyben van.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
lacibacsi
addikt
válasz jano_77 #102222 üzenetére
"hogy lehet 154 csata után is egy tankkal 12K WN8-at menni?!?"
Nem vagyok nagy játékos és még inkább nem vagyok szakértő, de elsőre azt mondanám, hogy "tisztán" sehogy. Addig oké, hogy ez a ki tudja hanyadszorra resetelt acc, az is egyértelmű, hogy nem egy siemka-nobb az illető. Szerintem azonban rengeteget fektetett anyagilag is a játékba az illető, hogy legyen elegendő freeXP és kredit a pénztárcájában, amiből minden tankot rögtön ki tudott maxolni. Mert hát lássuk be: stock tankokkal ilyen eredményeket lehetetlen permanensen elérni. Másrészt (és itt már a tömény rosszindulat szól belőlem) nem lehetetlen, hogy némi tiltott mod-dal megtámogatva indul a csatába emberünk, hogy a tudása mellé a neki kedvező egyéb feltételek is biztosítva legyenek.
Persze lehet, hogy nem így van és tényleg egy Superman az ürge. Az is lehet, hogy csak nekem savanyú a szőlő.
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
jano_77
nagyúr
válasz kchryss #102218 üzenetére
Szia......Ez szép, gratulálok! A replay engem is érdekelne, szenvedek a LT-15 küldikkel.
Azt elárulod, hogy milyen felszerelések vannak a tankon illetve milyen és hány skilles legénységed ül benne?MÁS:
hogy lehet 154 csata után is egy tankkal 12K WN8-at menni?!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
kchryss
veterán
válasz Kakumix #102215 üzenetére
Ilyen szempontból szerencsém volt. Tele volt mindkét csapat piroskákkal így campre számítottam, be is jött. A hegyre nem ment senki. Spot egyébként lehetett volna sokkal több is, de az artynk részeg volt. A Borsigot például spoton tartottam 3x lőtt mellé úgy, hogy semmit nem sebzett belé ami művészet. Aztán amikor leesett róla a spot akkor kiszedte vak lövéssel és így nem kaptam érte semmi spotot.
De a legviccesebb a végén volt amikor mentem kitárazni a T34-re aki a vízparton campelt. Mellémentem és elkezdtem sorozni aztán megjelent egyik csapattársam és benyomott a víz alá (szerintem direkt hogy ne tudjam lőni). Mire kanyarban kitolattam a vízből már kiszedték.[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz Razzul #102214 üzenetére
Nyilván pálya és szituációfüggő is a dolog. Arty játékosok gondolom bepisiltek örömükben amikor bejöttek a japán nehezek, mert tökéletes célpontok. Arra készülj is fel, hogy ha ezekkel játszol minden arty téged keres majd. Nagy nyílt pályák nem fekszenek neki. A lassúsága miatt frusztráló lehet, hogy ha nagyon jó csapatba rak az mm, akkor mindenkit kiszednek a társaid mire találkoznál bárkivel, de ez minden csiga tankra igaz.
Szerintem egyébként nem lettek ennyire op-k, csak a gyenge játékosok nem tudnak velük mit kezdeni. Viszont a játékosállomány elég sokat gyengült így arra számíthatsz hogy sok öngyilkosjelölt neked meg előlről hiába nem tud belőni.
Tegnap volt egy tier 8-as csatám Murovankán. Ellenfél O-Hoja beállt a domb mellé. Hiába írtam a csapatnak, hogy ne menjenek rá szemből, meg se tudták karcolni, de 8-an meghaltak, utána már semmi esélyünk nem volt. -
Kakumix
senior tag
válasz kchryss #102213 üzenetére
Én is voltam ma 1390-nel ott. Végig világítottam az ellent, felderítettem ~10 tankot, de csak 5800 spot jött össze, mert a sok kék (6-8 darab 1600-2500WN8-as) és az egyetlen lila csapattárs felment a hegyre. Hiába írogattam, hogy nincs ott senki nézzenek már rá a térképre. Két E100 és egy IS7 keresztül jött a mezőn full HP-val végig világítva
A hegyen meg egy SU TD (T7 vagy T8?) megfogta a támadó alakzatot és lentről szétlőtték őket arról a fás dombocskáról a medek és a TD-k. Ha jól emlékszem 95% esélyt mutatott a csataösszegzőn az XVMui.: a 15 spot az derék!
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
kchryss
veterán
-
Enzolord
addikt
válasz Razzul #102210 üzenetére
Nekem tier 6ig van meg, az ötös annyira nem volt jó, de a hatos tényleg megbocsájtó, olyan, mint egy nagy KV2, csak sokkal jobb páncéllal..
-
Razzul
őstag
válasz rlazol #102189 üzenetére
No, végül úgy döntöttem, kifarmolom a KV-1 megvétele mellett a T1 Heavy-t is. Eddig azt hittem, hogy a fix torony nem gáz, de az M3 Lee-vel való nyomulás engem is megerősített abban, hogy borzasztó, annak ellenére, hogy egész jól nyomultam vele. A végére pedig el is fáradtam és néhány meccset emiatt el is loseoltam.
Amúgy egyre jobban bejön az új Japán heavy ág. Ahogy látom nagyon hasonlítanak rajta a tankok a KV tankokhoz, hasonlóan megbocsátó példányok. Elvileg a tier 5, 6, 7-es tankok nagyon jók rajta, de az O-Ho azt mondják borzasztó. Mennyire érné meg csak az O-Ni kocsiig kihúzni és utána elhagyni?
Stat crux dum volvitur orbis
-
Quan-Chi
őstag
válasz MinionFlasH #102187 üzenetére
940M gpu-val full HD-ba ilyen 10-20FPS-re számíthatsz ! ha csak nem valami ROG-os lapot veszel akkor a GTX950 VGA ás minimum H-s I5 legyen ! Azon a gépen amit linkeltem minimum grafikán 60FPS meglesz.
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Tarill
őstag
Kv-13 mennyire használható tank? Kv-85 ről szeretnék váltani a med ág felé és ugye ez van közbe
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz Razzul #102200 üzenetére
nem feltétlenül. Sokkal kevesebb idő is edlég. Én most 2-3 hónap alatt húztam ki a brit med ágat 10-esig, úgy, h nem vagyok se hardcore se jó játékos, de prémem van.
attól függ, mennyit játszol, mennyire vagy jó, van-e prémed.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest