Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jolet
őstag
pár gondolat az új japán nehéz tankokról az én szemszögemből...
az 5-ös tiertől indultam 75%-os legényekkel, nem annyira rossz a tank, de jónak nem mondanám, a páncélja az esetek 80%-ában virtuális, az ágyúja az elmegy kategória, nagy motorral elég mozgékony, a kisebb artyk is gyakorta egylővéseztek, sajnos a rossz legénység és a felszerelések hiánya rányomta a bélyegét az élményre, de gyorsan túl lehet jutni rajta
tier6 O-I, na ez már kicsivel élvezetesebb, én a trollgunnal használtam, a páncélja itt sem túl effektív, gyakran szednek ki light tankkal, de azért már lehet pattintani is, tier8 és artyk ellen esélytelen, a trollgunt néha AP-vel de legtöbbet repesszel használtam, AP a kisebb tankok ellen ideális, de akár egy 8-as tank oldalába is képes sebezni 6-700-at, a repesz szemből sajnos O-I-től felfelé nálam kötelező volt, nem egyszerű gyenge pontokat ellőni vele, a nagy motor itt már nem olyan agilis, de nem annyira szenvedős, felszerelés ügyben továbbra is a készletekből gazdálkodtam, ezért töltésgyorsító, álcaháló és periszkóp volt fent nagyon sokáig, később az álcát leváltottam célzásgyorsítóra, de gyakorlatban nem hozott nagy javulást, a vége felé már pótellátmánnyal is etettem őket, így pár csatával a vége előtt össze is jött egy tankász igaz elbuktam a csatát...
tier7 O-Ni, pár csatát az elején a trollgunnal mentem, de rá kellett jönnöm, hogy ez már itt nem járható út, ezért free-ből megvettem a láncot és a 8-es ágyút, ez hatalmas minőségi ugrást hozott, igaz kell etetni golddal, de meghálálja, gyors és viszonylag pontos ágyú, a páncél itt már ér valamit, gyenge játékosok esetén lehet rá hagyatkozni, a jobbak már tudják hol kell lőni, a motor ugyanaz mint az elődökben és itt már korántsem nevezném agilisnek, a felszerelés maradt periszkóp célzás- és töltésgyorsító és persze pótellátmány
egy biztos az első leárazásnál megveszem a nagy repeszpáncélt a periszkóphelyére, aki teheti már tier5-ben tegye fela nagy ágyú felszerelése után rögtön lett tankász vele, igaz goldra váltottam az első pattanás után
összegezve nem bántam meg, hogy belekezdtem a nehéz időszakok ellenére sem, kb. 3 nap alatt jutottam el a t7-ig, és közben meglett a a küldi japán ága, sebzésben is lehet vele haladni, de killben nagyon profik, nem ritka egyik tierben sem a 6-7 kill, WN8-ban pedig igazi statiszkahúzóbarom, még ha nagyon magas is az ász szint velük
hát ennyi a szubjektív meglátásom, bocs ha hosszú lett...
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Enzolord
addikt
válasz Razzul #102793 üzenetére
9.10 HD modell változások!
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
lacibacsi
addikt
válasz H.Bencike #102729 üzenetére
0.9.8 alatt volt vele gondom. Nem emlékszem a driver verziószámára, de kettővel korábbi volt, mint az akkor aktuális. Viszont a 0.9.9-ben csináltak valami olyat, ami az én problémám is orvosolta, így most már a legfrissebb driver van fent a gépemen. FPS 50 alá nem esik, kifagyás nincs.
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
h1mpi
félisten
válasz rlazol #102792 üzenetére
Persze nem mindenkinek ugyanaz a stílus jön be. Pedig én a Jpanther II ágról mentem, szóval fura is volt, hogy ennyire lassú a TD, de aztán belejöttem a stílusába. A lényeg, hogy nem szabad vele kempelni, én a HT-ok mögött szoktam menni 1-2 sorral, ha meg toptier vagyok, akkor akár a HT-al is
A HE lövedék egy érdekes állatfaj ennél a tanknál, van, hogy az IS7 tornyába belepakol 400-at is
Én így használom:
Elég vicces ez a T-54 proto ha nekem ilyen statom van vele, milyen lehet annak, aki tud is játszani
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
rlazol
veterán
válasz fradi81 #102789 üzenetére
ah, köszönöm!
sose jöttem volna rá...h1mpi: nekem nem jön be ez a fix tornyos stílus, nézd meg a számaim az összes ilyennel.
felszerelés mi legyen rajta? töltés, célzás, és??? hamarosan meglesz a BIA, esetleg venti?
repeszt gondolom nem érdemes vinni, aranyból mennyit, ötöt?
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Enzolord
addikt
válasz Veatta #102782 üzenetére
De ahogy Hofi mondta, ha egyszer a balos betalál....
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
-
Enzolord
addikt
válasz rlazol #102780 üzenetére
21 a töltési idő, viszont Heat az arany lőszer, az tricky lehet néha..
-
rlazol
veterán
110E5-a közeljövőben nem lesz, nem is kezdtem el még azt az ágat.
nem érdemesebb arannyal használni? 420as átütés... 25 mp töltéssel nem mindegy...
vááá.... nagyon vonz.
de félek, csalódás lesz....Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Enzolord
addikt
válasz #40993792 #102778 üzenetére
Egy kicsit?
Ez így relatív..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
-
vhw
addikt
válasz ollie #102769 üzenetére
Az jó, és a HD3870-et is meghajtja?
(nem az adatlapon szereplőnél van a gond, ez egy másik, de úgy látszik akkor a drivereknél kéne próbálkoznom)rlazol: ezreket másokba lövöldözni 300-as átütéssel? Hogyne érné meg?!
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
rlazol
veterán
kifejlesztettem a JpzE100-at.
Van rá pénzem, h megvegyem, de a Jagdtigrist és a ferdit se szerettem.
Még sose volt 10es tankom.
Legyen ez első? Megéri? Most akciós...[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz 04ahgy #102767 üzenetére
Tudom, ezért írtam hogy olyan mintha....
(#102768) vhw
3870-es vga-hoz a 8.7-es XG driverrel használtam, ha netán régebbit ki szeretnél próbálni itt van egy pár még élő link.
Milyen os van fenn? Mert a w7-ben asszem gyárilag a 9.6-os van, szóval nem fogja hagyni hogy régebbit pakolj föl.(#102769) ollie
Régi vga-hoz új driver nálam még nem jött be, és sajnos soha nem a legújabb kártyákra van pénzem.
(#102771) rlazol
Ha a két elődjét sem szeretted, akkor ezt még annyira sem fogod. Szerintem hanyagold egyelőre.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
-
vhw
addikt
A gép nem - ki tudok lépni a feladatkezelőbe, bezárni a játékot. Újra elindítani és akár vissza is érni csatába.
De nem a fekete képernyő az "általános", hanem hogy megfagy, elkezd vibrálni, esetleg a hang - lövés-robbanás - is beragad, ismételgeti magát.
(egyébként a feladatkezelőben általában nem szokta kiírni ilyenkor, hogy a program nem válaszol, simán azt írja, hogy fut - de vissza alt+tab-ozva is csak a megmerevedett kép fogad, vagy éppen fekete képernyő)[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
-
emre
veterán
válasz jagada #102757 üzenetére
Ez szerintem vga....tegyél fel msi afterburnert és írasd ki az adatokat, különös tekintettel gpu, vram hőmérsékletekre.
(#102751) vhw
Csak a játék fagy meg, vagy a gép is? Első hallásra olyannak tűnik mint az black screen hiba De ne legyen igazam, mert akkor az a vga kuka.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
válasz rlazol #102761 üzenetére
Szerintem olyan 80 körül. Nem hiszem, hogy soknak számít.
(#102763) fradi81: ez igaz, de olyan lassúak, hogy sokszor nehéz érdemeben hozzájárulni a csatához. Nem egyszer előfordul, hogy úgy nyerünk, hogy egyet sem tudok lőni, mert nem érem utol a csapatot. Vagy ha elesnek a csapattársak, akkor egyedül már hiába pattogok. Ehhez még hozzájön a kis pen, vagyis ha nagyobb tier ellen megyek, kell a gold, akkor meg rohadt sokba kerül az alacsony sebzés miatt.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kchryss
veterán
-
rlazol
veterán
válasz jano_77 #102756 üzenetére
prémium, tehát bármilyen brit med legénység jó bele, szerintem innentől mindegy, h adnak-e hozzá, mert brit med vonalon amúgy is meglévő legényeid tuti jobbak, mint amit adnak.
ami a jutalmat illeti: én ezért mindig kifejlesztem a tankot, amibe szeretném.
ollie - te jó ég, hány garázshelyed van neked akkor?
[ Szerkesztve ]
-
Soha nem adok el tier 5 vagy annál nagyobb tankot, de azt hiszem most kivételt fogok tenni a Churchill I, Churchill VII és Black Prince hármassal. Hihetetlenül ótvar rosszak ezek a tankok.
-
-
jano_77
nagyúr
Ha megkapjuk majd vmikor végre az FV4202 (P)-t, akkor azt ugye legénységgel együtt adják majd? Illetve amennyiben "csak" egy 100%-os legénységgel, úgy akkor bármilyen Brit med legénységet beültethetek majd mint egy sima prém tankba ugye!? Azért kérdezem, mert csak fel kellene vennem a jutalom leányzót és ahogy nézem csak már kifejlesztett tankba vagy bármilyen prém tankba lehet kiképezni. (ez azért nagy genyóság a WG-től, nem értem miért nem lehet engedni, hogy mondjuk ha az ARL-nél tartok, akkor az AMX 50 100-ba kérjem a csajt )
HELP:
Esetleg volna kedve vkinek/kiknek segíteni T-55A szakaszos küldikben? Elsősorban a medeseket szeretném, de ha gyorsan végeznénk, akkor mehetnénk másik típusra is.[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Enzolord
addikt
Mennyi memória van a gépben?
(#102755) vhw Engem régebben dobott ki Mem elfogyás miatt..
Bár akkor kiírta, hogy kevés a memória..
Minden alkatrész hűtése elégséges?[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
Van mostanában szélesebb körben is ismert lefagyásos problémája a játéknak?
Nem rég vettem egy öregecske radeon-t a hétvégi gépbe és nem tudom hardveres vagy szoftveres probléma van-e.
A cpu, gpu hőmérsékletek rendben, a kliens standard-re van állítva, látótávon kívül minden minimumon van. De gyakran előfordul (óránként 3-4 akár több alkalommal is), hogy egyszerűen megfagy a játék, vagy elkezd vibrálni a képernyő, feketére vált az ég, vagy egyszerűen az egész képernyő feketére vált. Amint ez megtörténik azon a cpu magon, amit használ a játék felére csökken a terhelés, és csak feladatkezelőből lehet leállítani a játékot.
Korábban másik gépen tapasztaltam én is a már "megszokottnak" mondható, hirtelen szó nélkül kivág az asztalra című mókát, ami viszonylag ritkán fordult elő, de ez a mostani jelenség már lényegesen gyakoribb.
A kártya egy HD3870-es, az elérhető "legfrisebb" drivert tettem fel, amit még engedett a típushoz. Más játékot nem nagyon próbáltam, de netezés, filmnézés közben semmi probléma nem jött elő. Játékon belül sem látni rózsaszín pixeleket vagy bármi tipikus hibát."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Blue Eagle
őstag
válasz Jadro #102749 üzenetére
Tulajdonképp ha már vannak fenn módok, akkor az említett fájlok cseréje (felülírása) felesleges.
Esetleg próbáld még ezeket:
WoT Cache Cleaner
Win restart.[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz Blue Eagle #102747 üzenetére
Biztos működik, csak még nyomoznom kell, hogy nálam mivel akad össze. Az a baj, hogy sok mod mixelésével megyek most és már nem tudom mik voltak, mit cseréltem stb. Nem ugranék neki újramodolni, elég megcsinálni ha jön az új verzió. Ez nem fáj annyira, stat van máshol is. Azért köszi a tippet, a két fájlt megnézem külön is. Elvileg felülírta, mert jóváhagytam másoláskor
szerk: Egyébként a színezés műxik, csak a statisztika ragadt nullán pár napja. Reseteltem minap és nem növekszik.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
04ahgy
nagyúr
válasz jano_77 #102732 üzenetére
Ne haragudj, de te magadat copatod. Nem kell mindig mindent azonnal lecserélni, ha jön egy újabb, főleg ha a régebbi tesztelve van és működik. 6.1.4.1 van egyébként nekem is, és mindent mutat, rendesen, ahogy kell.
Szerk.: közben látom, megtaláltad a vesszőhibát.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Jadro
veterán
válasz Blue Eagle #102743 üzenetére
Nekem valamivel nagyon összeakadnak a statok. Nullán marad minden. Nem is értem, szerintem ez a kis frissítés tett be neki a napokban, mert eddig jó volt. Mondjuk vannak fent egyéb modok is.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Enzolord
addikt
World of Tanks MMO- Jano edition..
-
Blue Eagle
őstag
válasz Blue Eagle #102739 üzenetére
Bocsánat, a statisztika napi automatikus nullázása mind az öt stílusban javítva: YasenKrasen_Napi_statisztika_v9.10b_magyar
Az előző link már nem él.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz zozyk #102738 üzenetére
Köszönöm.
Amúgy bocsi, hogy előbb kérdeztem mint kerestem, csak nem vagyok otthon ezekben a moddolásokban, progi szinten és gondoltam előbb kapok választ mint megtalálnám.
De megtaláltam menet közben én is. Azért a magyarosítottat nagyon köszi."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Blue Eagle
őstag
Ha esetleg valakit érdekel vagy nincs kedve a magyarítással bíbelődni: YasenKrasen_Napi_statisztika_v9.10b_Magyar.zip
Telepítési útmutatóval, stílus előnézeti képekkel.
-
jano_77
nagyúr
válasz zozyk #102733 üzenetére
és (#102735) emre megoldódott a probléma. Egy nyamvadt vessző lemaradt és amiatt bolondult meg minden. Köszi a jelzéseket.
Lenne viszont egy újabb kérdésem:
Ezt hol találom, hol, melyik file-ban tudom a pozícióját átállítani? Az is érdekel, ahol a küldetések teljesülését mutatja illetve a spotolós dolog is.emre: amúgy nem vagyok én itt olyan gyakran! amikor vagyok, akkor tényleg sokat írok, de az nem olyan gyakori - hét közben pl alig szoktam lenni.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz jano_77 #102732 üzenetére
Akkor tedd vissza a régit, nálam a 4799-essel tök jó minden, nem is fogom frissíteni amíg nem feltétlen szükséges.
Jano, neked lassan külön topik kellene.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Tudja vki, hogy mit variáltak megint az XVM-ben? A megszokott helyen nincs meg a FLAGS mappa!? Hogyan lesznek a zászlók kijelezve enélkül? Esetleg máshová rakták, hogy lehessen megint variálni és copatni a usert? Illetve feltettem a legújabb ASLAIN-t és vmi miatt nem működnek a beállításaim, de részlegesen: van ami igen, van ami nem.
Igen: kijelölt tankot jelzi színnel pl
Viszont nincs meg a 3 soros garázsom, vmiért nem mutatja az Crew extended, sem a Vehicle ext. modokat sem, nem mutatja induláskor a ping és szerver terheltséget sem?Indulásnál ilyen "hiba" íródik ki, nem tudtam megfejteni sajnos:
[ Szerkesztve ]
-
csaba17
senior tag
helósztok
ha veszek egy tokent a wz111-hez akkor 1 nap prémet is kapok? -
H.Bencike
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég olvastam hogy valakinek a GTX 750 Ti videokártyával voltak problémák a játékban. Ha jól emlékszem driver csere megoldotta neki a problémát. Azt szeretném kérdezni hogy melyik drivert rakta fel, mert én most vettem egy ilyen kártyát és akkor én is azt a drivert telepíteném fel hogy ne érjen meglepi.
Windows 8.1-et használok.[ Szerkesztve ]
LG G3
-
emre
veterán
válasz jano_77 #102725 üzenetére
Nem feltétlen a wottal van a gond, hanem az rtss wot-os beállításaival.
A másik dolognak utánanéztél amit írtam?
A wot-os profilon belül válts a vector és a raster 3d betűk között, és/vagy változtass a betűk méretén (display zoom). Nálam néha beragad egyik. ilyenkor olyan mintha eltűnne, de ott van csak baszott piciben.
A legegyszerűbb ha a wot klienst átállítod ablakos megjelenítésre, és csak tab-ozni kell, valamint egyből látod ha van változás.Ja, és próbáld ki, hogy nem a launcer.exe-hez hanem a WorldOfTanks.exe-hez társítod a profilt.
[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
Na. Kicsit frissítettem a topic szabályain, mert lehet, hogy eddig nem voltak elég egyértelműek. Hogy ne kelljen keresgélni, leírom ide is, de amúgy az összefoglalóban ott lesznek ezek is fixen.
Szóval:
A topicban OFF-nak minősül, ezért az OFF topicba posztold:
jónapom/rossznapom volt
káromkodás
csaták menetének elmesélése
csata linkelése replay nélkül
átlagos csata replay linkelésével (mondjuk legyen a határ az ace tanker tier 7 felett, vagy az egyéni küldetések valamelyik 15. misszióinak teljesítése)
meglett az első csík a tankomra (viszont egy háromcsíkos high tier vas azért befér, hisz az ritka)
napi statisztikák (ez a jónapom/rossznapom volt gyakorlatilag, de nem árt tisztázni)
más játékosok statisztikáinak linkelése (más fórumokon ezeket alapból törölnék, itt elég az offba rakni)Nyomatékosan kérlek titeket, hogy tartsátok be ezeket, ne kelljen más segítségét kérnünk.
Ja, és ha valaki pontosítani akarna ezen, vagy kiegészíteni még valamivel, az írjon valamelyik topicgazdának privátot.
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
stork13
aktív tag
Az M46 Patton-om miért lehet elit tank, amikor még majdnem 48k xp hiányzik róla?
Gyorsított crew képzés is bekapcsolható.A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
jano_77
nagyúr
válasz zozyk #102698 üzenetére
csak halkan és félve jegyzem meg, hogy a CACHE törlését követően kb 10 csata alatt 3x dobott ki a játék.
Ez sem jött be.Csak hogy ON is legyek:
Mai napon a játék megint nem nagyon akarta hogy nyerjek - rohadjon meg a WG ismét -, ennek ellenére a sok buktával együtt is nem zártam rossz napot.és a legvégére - utolsó csata - még egy WZ-120 Tank ÁSZ is összejött.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz kchryss #102710 üzenetére
Csak szólok, hogy nehogy bele öregedj, hogy nem lesz 10.1! Ez a vége, nem lesz újabb WINDOWS! Ezt hívják most már A Windows-nak! És amúgy már volt hozzá update is nem is kevés!
(#102711) emre: hát az pedig a Te bajod és egyéni jogod, hogy mit hiszel el! Azért megkérdezem, szerinted miért kamuznék, mikor segítséget kérek?!?
-
kchryss
veterán
válasz rlazol #102709 üzenetére
Múltkor volt valami lista, hogy milyen gépeken tesztelik a WG fejlesztői a wot-ot. Az összes gépben i7-es proci volt. Marha jól lehet így tesztelni, képzelem az összes felhasználó hány %-a játszik i7-tel
(#102708) @jano_77: A Microsoft és WG mint két tojás
Szerintem a problémáid nagy része a win10-ből ered. Ezért váltok én mindig csak akkor op rendszert ha már kijött az 1. service pack hozzá. Majd ha 10.1 lesz akkor felrakom, addig maradok a 8.1-nél.[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz fody73 #102697 üzenetére
én mindezt elhiszem.
te meg elhiszed, h ha komoly stabilitási gond van, az nagyon sok usernél jelentkezik, és akkor tudnak vele valamit kezdeni. És akkor kezdenek is, lásd 9.9
mivel a userek többségénél alapvetően stabil a jelenlegi patch központi javítás nem várható, a szokásos, nem nevesített bugfixeken felül. aki ezen felül akarja megoldani a problémát, azon ásson a mélyére.Win 10 alatt pl sokaknál van kisebb-nagyobb macera.
és nem, a rinyálás rész nem neked szólt.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz jano_77 #102704 üzenetére
Válts a vector és a raster 3d betűk között, és változtass a betűk méretén (display zoom)
Nálam néha beragad egyik. ilyenkor olyan mintha eltűnne, de ott van csak baszott piciben.Azt azért továbbra is jó lenne tudni, mi a helyzet más játékkal.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Phobion #102696 üzenetére
Eléggé arra hajaz, és a Mauschen OP volt, lehet, hogy ez a buta változat..
-
zodo
nagyúr
válasz jano_77 #102699 üzenetére
Egyszer használtam ezt a progit és nem tudom mit állítottál miútán még mindig nem mutatja az értékeket de
ezen a fülön egyesével kijelölőd mit szeretnél látni és az alsó hármas szekcióban be kell pipálni a "Show in On Screen Display" -t.
Minden egyes érzékelő kapcsán kell a pipa.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest